Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 57
  1. #1
    Εγγραφή
    14-01-2005
    Περιοχή
    Σαπίλας και Σκουριάς 38-Ζαχλωρού Καλαβρύτων
    Μηνύματα
    12.889
    Downloads
    21
    Uploads
    3
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100Τbit fiber
    ISP
    sdikr-net
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fuzzy gutsu-gutsu
    SNR / Attn
    112(dB) / 0.9(dB)
    Windows Vista
    Το adslgr.com, είχε την χαρά να παραβρεθεί στις 10 Δεκεμβρίου στην παρουσίαση των Windows 7, Windows Server 2008/R2 και Exchange Server 2010, στο Mέγαρο Μουσικής Αθηνών.

    Συντονιστής της παρουσίασης, ήταν ο κύριος Ευάγγελος Χρυσαφίδης, Διευθυντής Marketing της Microsoft Ελλάς. Στη σύντομη εισαγωγική ομιλία του, τόνισε κάποιες γενικές κατευθύνσεις που ακολούθησε η σειρά των νέων λειτουργικών της Microsoft, όπως η ανάγκη της διαρκούς σύνδεσης είτε σε επίπεδο τοπικού δικτύου, είτε σε επίπεδο διαδικτύου. Τόνισε πως το πρώτο μέλημα αυτής της κατεύθυνσης, ήταν η ασφάλεια αυτής της διασύνδεσης τονίζοντας τη σημασία που έχει δώσει η εταιρία στον τομέα αυτό με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις.

    Επιπροσθέτως, εξήρε τη σημασία της φορητότητας κάνοντας σαφές πως η νέα σειρά λειτουργικών της Microsoft, την έχει σαν ένα από τους κεντρικούς γνώμονες στην εξέλιξη του λειτουργικού. Μέρος αυτής της φιλοσοφίας, είναι και το Microsoft Azure, μια νέα πλατφόρμα που υπόσχεται να βοηθήσει τους developers στον τομέα της διασυνδεσιμότητας συσκευών και όχι μόνο.

    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  2009-12-10 - Paroysiash Windows 7 02.jpg 
Εμφανίσεις:  23 
Μέγεθος:  412,6 KB 
ID: 65576Την παρουσίαση άνοιξε ο κύριος Mark Minasi (www.minasi.com), ένας συγγραφέας και δημοσιογράφος ο οποίος έχει άμεση συνεργασία με την Microsoft τα τελευταία 25 χρόνια και ήταν και ο κεντρικός ομιλητής αυτής της παρουσίασης.

    Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε με την αρχή της ομιλίας τού, ήταν να προσφέρει κάλυψη στα Vista, προβάλλοντας slides που επαναλάμβαναν τη διαπίστωση: "Microsoft knows you hate vista". Αμέσως, άρχισε να αναλύει τους λόγους για τους οποίους τα Vista δεν έτυχαν της αποδοχής που θα έπρεπε. Η πρώτη αιτία κατά τον Minasi είναι οτι τα Vista κυκλοφόρησαν πολύ νωρίς με αποτέλεσμα να μην μπορεί το υπάρχον hardware να αποδώσει τα μέγιστα, με αποτέλεσμα να τους αποδοθεί η βραδύτητα ώς κύριο χαρακτηριστικό, πράγμα που αποτελεί και την δεύτερη αιτία της μη αποδοχής της έκδοσης αυτής των Windows.

    Η τρίτη αιτία, δεν είναι άλλη από την ανυπαρξία οδηγών υλικού, η οποία καθιστούσε άχρηστες κάποιες συσκευές των χρηστών. Τέταρτη και τελευταία αιτία, ήταν τα προβλήματα συμβατότητας, ειδικά με παλιές εφαρμογές, που ήταν και ένας από τους βασικότερους αποτρεπτικούς παράγοντες για τις εταιρίες, ώστε να προχωρήσουν με την αναβάθμιση των παλαιότερων εκδόσεων του λειτουργικού.

    Aπό εκεί και πέρα, προχώρησε σε μια σύντομη παρουσίαση μερικών από τα κυριότερα χαρακτηριστικά που καταρρίπτουν τις προηγούμενες αιτιάσεις, όπως το Application Compatibility Tool, ένα εργαλείο που διευκολύνει τη συμβατότητα των εφαρμογών με το σύστημα, το Power Shell που είναι κάτι αντίστοιχο του παλιότερου tweak ui και μέσω του οποίου μπορούμε να ελέγξουμε με μεγάλη αποτελεσματικότητα το σύστημά μας και τέλος το Windows Installation Kit που είναι ένα εργαλείο για το μαζικό deployment των Windows.

    Πρέπει επίσης να σημειωθεί οτι ιδιαίτερη έμφαση, έδωσε στο -παραμελημένο- bitlocker, μέρος των Windows που συντελεί στην κρυπτογράφηση των δεδομένων μας.


    Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, είδαμε και δύο videos από τους κυριότερους εταιρικούς χρήστες των Windows 7. Το ένα ήταν από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και το δεύτερο από την Τράπεζα Πειραιώς. Να σημειωθεί οτι μέσα στους κυριότερους πελάτες, είναι και η ΔΕΗ.

    Ο κύριος Minasi, έδωσε τη σκυτάλη στον κύριο Διονύση Γρηγοράτο, Business Marketing, Senior Manager της vodafone.Ο κύριος Γρηγοράτος, έδωσε μια αρκετά ενδιαφέρουσα ανάλυση από το επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρίας, σε συνδυασμό με την βοήθεια του νέου λειτουργικού της Microsoft.

    Μετά τον κύριο Γρηγοράτο, σειρά είχε ο κύριος Κυριακού Δημήτρης, Γενικός Διευθυντής για Ελλάδα και Κύπρο της Intel.Ο κύριος Κυριακού, έδωσε μια αισιόδοξη νότα κόντρα στην παγκόσμια οικονομική κρίση, αναδεικνύοντας τις επενδύσεις της Intel σε νέες τεχνολογίες, με σκοπό την ετοιμότητά της, για την μετά-κρίσης εποχή. Δεν έλειψε φυσικά και η ιστορική αναφορά-αναδρομή στην μακροχρόνια συνεργασία Microstoft και Intel με σκοπό την μεγιστοποίηση απόδοσης των μηχανημάτων του τελικού χρήστη, τονίζοντας πάντα την άψογη συνεργασία των προϊόντων των δύο εταιριών.


    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  2009-12-10 - Paroysiash Windows 7 10.JPG 
Εμφανίσεις:  30 
Μέγεθος:  934,4 KB 
ID: 65578Τον κύριο Κυριακού, ακολούθησε μια ευχάριστη παρουσίαση με απλούς όρους, των επί μέρους εφαρμογών και διευκολύνσεων των Windows 7, που αφορούν τους οικιακούς χρήστες. Παρουσιάστηκε video από το The Mall με ερωτήσεις σε τυχαίους περαστικούς που τους ζητήθηκε να εκφέρουν τη γνώμη τους για τα λειτουργικά συστήματα και τα Windows 7. Tην παρουσίαση έκαναν η κυρία Κική Καρακατσάνη, Windows Client Business Group Lead της Microsoft Hellas, ο κύριος Patrick Malone, Διευθυντής Τεχνολογίας της Microstoft Hellas και ο κύριος Χριστόδουλος Παπαφώτης, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος ΟΕΜ της Microsoft Ελλάς. Μεταξύ πολλών άλλων παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα υποστήριξης λειτουργιών οθόνης αφής ενώ ο κ. Μalone παρουσίασε στο κοινό προσωπικό του φορητό υπολογιστή αγορασμένο το 2002 με εγκατεστημένο λειτουργικό Windows 7. Στον αντίποδα ο κ. Παπαφώτης παρουσίασε το νέο Dell Adamo το υπερλεπτό φορητό υπολογιστή της Dell.


    Από το σημείο αυτό και μετά, ακολουθούσε γεύμα και η παρουσίαση διαιρούνταν σε τέσσερις διαφορετικές συνεδρίες όπου η κάθε μία είχε τη δική της θεματική ενότητα:
    1. Τελικοί Πελάτες,
    2. Συνεργάτες/Μεταπωλητές
    3. Κατασκευαστές Συστημάτων/Συνεργάτες ΟΕΜ
    4. Developers


    Η αίσθηση που μας άφησε η παρουσίαση, ήταν πολύ καλή, αφού ήταν άψογα οργανωμένη, με απόλυτη τήρηση του χρονοδιαγράμματός της και έξυπνα στοχευμένη προς τους προσκεκλημένους, ώστε η κάθε ομάδα να παρακολουθήσει αυτό που την ενδιαφέρει, μετά την γενικότερη εισαγωγή. Oι παρουσιάσεις ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσες και προσπαθούσαν αναδείξουν με εκλαϊκευμένο τρόπο τα πλεονεκτήματα των νέων προϊόντων της εταιρείας. Μάλιστα, θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στον κύριο Νάσο Κλαδάκη, Technical Account Manager της Microsoft Ελλάς, για τις ιδιαίτερα γλαφυρές περιγραφές του για τους επαγγελματίες της υποστήριξης.

    Η συμμετοχή του κοινού ήταν μεγάλη ενώ στο χώρο του φουαγιέ της Αίθουσας Φίλων της Μουσικής του Μ.Μ.Α οι χορηγοί της εκδήλωσης είχαν στήσει τα περίπτερα τους. Έτσι μπορούσε κάποιος να επισκεφθεί το περίπτερο της Intel, της HP, της Fujitsu, της hellas online, της OTE Αcademy, της Dell, του Multirama και αρκετών ακόμα εταιρείων.

    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  2009-12-10 - Paroysiash Windows 7 13.JPG 
Εμφανίσεις:  29 
Μέγεθος:  659,2 KB 
ID: 65579Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  2009-12-10 - Paroysiash Windows 7 05.JPG 
Εμφανίσεις:  19 
Μέγεθος:  615,7 KB 
ID: 65577

    Aκολουθεί το Δελτίο Τύπου της Microsoft Ελλάς.

    Δελτίο Τύπου:
    Επίσημη παρουσίαση Windows 7, Windows Server 2008 R2, Microsoft Exchange Server 2010 και Windows Phone
    Αύξηση της αποδοτικότητας μέσω της επένδυσης στα νέα προϊόντα της Microsoft

    Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2009 — Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Microsoft Ελλάς παρουσίασε στο ελληνικό κοινό τα πλεονεκτήματα των προϊόντων που πρόσφατα διέθεσε στη διεθνή αγορά και συγκεκριμένα των Windows 7, του Windows Server 2008 R2, του Microsoft Exchange Server 2010 και των Windows Phone. Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό στελεχών από τον κλάδο της πληροφορικής και τον επιχειρηματικό κόσμο ευρύτερα.

    Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Mark Minasi, Πρόεδρος της Minasi Research & Development, Inc, ο οποίος κατά την ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς στα πολλαπλά οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι εταιρίες που θα επιλέξουν να επενδύσουν στις νέες λύσεις της Microsoft. Κατά τη διάρκεια των κεντρικών εισηγήσεων, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με τις ιδιότητες αυτών και τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ τους, καθώς και να γνωρίσει πώς μια επιχείρηση μπορεί να εξασφαλίσει μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας της επένδυσής της σε επίπεδο πληροφοριακών συστημάτων, συγκρατώντας ταυτόχρονα τα κόστη.

    Την κεντρική παρουσίαση ακολούθησαν τέσσερις παράλληλες συνεδρίες, εκ των οποίων η κάθε μία απευθυνόταν σε διαφορετικό κοινό και πιο συγκεκριμένα σε: α. Τελικούς Πελάτες, β. Συνεργάτες/Μεταπωλητές, γ. Κατασκευαστές Συνεργάτες/Συνεργάτες ΟΕΜ και δ. Developers. Στελέχη της Microsoft, αλλά και εκπρόσωποι συνεργατών και πελατών της, παρουσίασαν τα νέα χαρακτηριστικά των προϊόντων και τους τρόπους αξιοποίησής τους και ανέδειξαν την αποτελεσματικότητά τους μέσα από την παρουσίαση case studies επιτυχημένων υλοποιήσεων.

    O κ. Ευάγγελος Χρυσαφίδης, Διευθυντής Marketing της Microsoft Ελλάς σημείωσε:

    «Τα προϊόντα που σήμερα παρουσιάζουμε στο ελληνικό κοινό συνιστούν σημαντικά εργαλεία για κάθε επιχείρηση που θα λάβει τη στρατηγική απόφαση να επενδύσει σε αυτά. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας των προϊόντων μας είναι η ενδυνάμωση των πόρων που κάθε επιχείρηση ήδη διαθέτει. Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε σήμερα σύγχρονες λύσεις και εφαρμογές που μπορούν να βοηθήσουν μια εταιρία να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό, εξασφαλίζοντας υψηλή παραγωγικότητα και συγκρατημένα κόστη».

    Ο κ. Χάρης Βουτσάς, Deputy ΙΤ Director, Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς ανέφερε:

    «Από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, έχουμε πειστεί ότι με τα Windows 7 θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα και θα αντιμετωπίζουμε λιγότερα προβλήματα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα. Εμπιστευόμαστε τις τραπεζικές μας υπηρεσίες στα Windows 7!».

    Ο κ. Μάριος Σεντρής, Τομεάρχης Σχεδιασμού Ανάπτυξης Υπηρεσιών Πληροφορικής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Α.Ε δήλωσε:

    «Αποτελεί πλέον γεγονός, ότι το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχει κερδίσει την αναγνώριση του κόσμου διεθνώς με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει στο κοινό. Αντίστοιχα υψηλό είναι και το επίπεδο των τεχνολογιών και της πληροφορικής που χρησιμοποιεί, προκειμένου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του. Στo πλαίσιο αυτό, εξετάζουμε και τα Windows® 7, το νέο λειτουργικό της Microsoft. Θεωρούμε πολύ θετικό το εύκολο deployment που προσφέρουν, ενώ εκτιμήσαμε και την ευχρηστία τους, την ταχύτητά τους και προπαντός την ασφάλεια που προσφέρουν. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε ένα από τα πιο υπερσύγχρονα, καινοτόμα και παραγωγικά αεροδρόμια στο κόσμο. Πιστεύουμε ότι τα Windows 7 μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά σε αυτή την κατεύθυνση».

    Χορηγοί της εκδήλωσης:
    • Platinum: Vodafone και Intel
    • Gold: DELL, Fujitsu, HP και e-shop.gr
    • Silver: hellas online, Multirama, Altec Software, Enet Solutions-Logicom, Epsilon Net, ICTC και OTEAcademy
    • Bronze: Interactivo, Oktabit και SoftOne


    Πηγή: Microsoft Ελλάς

    Σχετικό θέμα στο adslgr.com: Windows 7 - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα

  2. #2
    Εγγραφή
    26-01-2006
    Περιοχή
    Zauberberg
    Ηλικία
    48
    Μηνύματα
    22.262
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Χωρίς υπερβολή ήταν μία ιδιαίτερα καλοστημένη εκδήλωση που απευθύνονταν σε όλα τα επίπεδα χρηστών. Τόσο το τυπικό μέρος της παρουσίασης (οργάνωση) όσο και η ουσία (ομιλίες), ήταν όλα πολύ καλά. Η προσέλευση ήταν αρκετά μεγάλη (χωρίς ασφαλώς να γεμίσει πλήρως η μεγάλη Αίθουσα των Φίλων της Μουσικής, χωρητικότητας 1900 ατόμων).

    Δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος για να παρακολουθηθούν όλες οι παρουσιάσεις, ούτε όλα τα sessions.

    Μπράβο στην Microsoft Ελλάς.

    ΥΓ Προσωπικά απόλαυσα την παρουσίαση του Ν. Κλαδάκη: ήταν μία από τις γλαφυρότερες παρουσιάσεις που έχω δει σε επίσημη εκδήλωση.

  3. #3
    Εγγραφή
    01-02-2006
    Μηνύματα
    1.421
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΔΑΦΝΗΣ
    Router
    Alcatel 780
    Δεν θέλω να πυροδοτήσω διάφορα οπαδικά σχόλια περί λειτουργικών κλπ αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ να μην πω κάτι.
    Η Microsoft μέ όλα τα γνωστά της τεχνάσματα αποκομιδής κερδών, είναι λογικό να διοργανώνει και σωστές εκδηλώσεις.
    Αν για παράδειγμα η NOVEL ή η CANONICAL διοργάνωναν μια εκδήλωση με ελλείψεις οι περισσότεροι θα τους συγχωρούσαν.
    Στη Microsoft όμως δεν θα έλεγα μπράβο για κάτι σωστά οργανωμένο, θα έλεγα "πάλι καλά" που τουλάχιστον διοργανώνει και κάτι σωστό. Γιατι η Microsoft έχει τα λεφτά και θα έπρεπε ότι διοργανωνει να είναι σωστό.
    Επίσης θα ήθελα να πω ότι η παρουσία ανωτάτων στελεχών από τον επιχειρηματικό κόσμο που δηλώνουν την ικανοποίησή τους απο το τρομερό νέο λειτουγικό που τους εδώθει μάλλον για υποταγή μου ακούγεται παρά για διαπίστωση.
    Ας διευκρινίσω ότι δεν ήμουν εκεί, ο έπαγγελματικός μου τομέας κάνει χρήση απλώς συστημάτων πληροφορικής, μόνο χρήση όμως, όχι αναπτυξη.
    Προσπάθησα να είμαι ήπιος και τυπικός στην κριτική μου και πιστέυω οτι τα κατάφερα.
    Portable CD player

  4. #4
    Εγγραφή
    06-04-2006
    Ηλικία
    43
    Μηνύματα
    21
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    4096/640
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
    Router
    fritz box annex b
    SNR / Attn
    11(dB) / 25(dB)
    Το καλό με αυτήν την παρουσίαση(επειδη ημουν εκει) ηταν ισως και το γεγονος οτι δεν ηταν τοσο "στημενη".δηλ υπηρχαν ανετοι διάλογοι και κατά κάποιον τρόπο ευχάριστοι,που ξέφευγαν απο το κλασικό μοτίβο της στιβαρής και χωρίς παρεκλησεις παρουσίασής.

  5. #5
    Εγγραφή
    09-06-2007
    Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Ηλικία
    40
    Μηνύματα
    13.044
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    /tzampa mode on

    Κάνα τζάμπα Licence Windows Server 2008 R2 δώθηκε ;
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

  6. #6
    Εγγραφή
    05-02-2006
    Περιοχή
    Ν. Σμύρνη
    Ηλικία
    48
    Μηνύματα
    88
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    13800/860
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Speetouch 585i
    SNR / Attn
    9(dB) / 15(dB)
    Αμέσως, άρχισε να αναλύει τους λόγους για τους οποίους τα Vista δεν έτυχαν της αποδοχής που θα έπρεπε. Η πρώτη αιτία κατά τον Minasi είναι οτι τα Vista κυκλοφόρησαν πολύ νωρίς με αποτέλεσμα να μην μπορεί το υπάρχον hardware να αποδώσει τα μέγιστα, με αποτέλεσμα να τους αποδοθεί η βραδύτητα ώς κύριο χαρακτηριστικό, πράγμα που αποτελεί και την δεύτερη αιτία της μη αποδοχής της έκδοσης αυτής των Windows.

    Η τρίτη αιτία, δεν είναι άλλη από την ανυπαρξία οδηγών υλικού, η οποία καθιστούσε άχρηστες κάποιες συσκευές των χρηστών. Τέταρτη και τελευταία αιτία, ήταν τα προβλήματα συμβατότητας, ειδικά με παλιές εφαρμογές, που ήταν και ένας από τους βασικότερους αποτρεπτικούς παράγοντες για τις εταιρίες, ώστε να προχωρήσουν με την αναβάθμιση των παλαιότερων εκδόσεων του λειτουργικού.
    Εφ' όσον για το κακό αποτέλεσμα των Vista έφταιγαν οι άλλοι (βάσει των παραπάνω), τώρα το καλό αποτέλεσμα των 7 να το καρπωθούν οι ίδιοι (άλλοι)!
    Cause the deeper you go, the funkier it gets

  7. #7
    Εγγραφή
    14-01-2005
    Περιοχή
    Σαπίλας και Σκουριάς 38-Ζαχλωρού Καλαβρύτων
    Μηνύματα
    12.889
    Downloads
    21
    Uploads
    3
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100Τbit fiber
    ISP
    sdikr-net
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fuzzy gutsu-gutsu
    SNR / Attn
    112(dB) / 0.9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dchatz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσπάθησα να είμαι ήπιος και τυπικός στην κριτική μου και πιστέυω οτι τα κατάφερα.
    Μια χαρά ήταν η κριτική
    Σκέψου όμως την φάση από τη μεριά αυτού που την καλύπτει...

    Θα ήταν δόκιμο να είχε το ύφος που περιγράφεις?

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manosdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
    /tzampa mode on

    Κάνα τζάμπα Licence Windows Server 2008 R2 δώθηκε ;
    Δεν απαντάμε σε φαιδρούς εγκάθετους της εν λόγω εταιρίας

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από froulis94035 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εφ' όσον για το κακό αποτέλεσμα των Vista έφταιγαν οι άλλοι (βάσει των παραπάνω), τώρα το καλό αποτέλεσμα των 7 να το καρπωθούν οι ίδιοι (άλλοι)!
    Από που προκύπτει οτι έφταιγαν άλλοι?
    Ποιός κυκλοφόρησε τα σβήστα? Η redhat μήπως?
    Δεν φταίει καμία εταιρία hardware αν η microsoft διάλεξε να κυκλοφορήσει σε λάθος εποχή το συγκεκριμένο λειτουργικό.

    Διαφωνώ βέβαια τελείως με τον κο Minasi, διότι την εποχή των ξουτ-που, αφενός ΔΕΝ σέρνονταν όπως τα σβήστα, αφετέρου, ο βαθμός σταθερότητας που προσέφεραν, ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο για τη μετάβαση....

    Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
    WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
    Trolling με γεύση παπάγια

  8. #8
    Εγγραφή
    10-10-2005
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    1.079
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    50Mbps-5Mbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Technicolor
    SNR / Attn
    5(dB) / 43(dB)
    Όντως χθές στο Μέγαρο Μουσικής έγινε μία πολύ ποιοτική παρουσίαση. Αυτός ο Mark Minasi φοβερός showman !!!

    επίσης, όπως πάντα, Νάσσος Κλαδάκης, Σίμος, V-Vangelis.. άψογοι...

    Μπράβο στη Microsoft Hellas.

  9. #9
    Εγγραφή
    22-09-2003
    Μηνύματα
    82.612
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Θα διαφωνήσω, όταν βγήκαν τα Vista και με την beta και RC να κυκλοφορούν επί 10μηνο, οι μεγάλοι κατασκευαστές δεν είχαν βγάλει καν drivers, ρίχνοντας το βάρος στην MS για την μη υποστήριξη του υλικού των χρηστών.

    Στα 7άρια η MS τους έκανε στην πάντα και σαρωτικά παρέχει υποστήριξη σε σχεδόν ό,τι συσκευή χρειαστεί ο χρήστης, αν δεν θέλουν οι κατασκευαστές ας μην βγάλουν drivers, κακό του κεφαλιού τους.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

  10. #10
    Εγγραφή
    14-01-2005
    Περιοχή
    Σαπίλας και Σκουριάς 38-Ζαχλωρού Καλαβρύτων
    Μηνύματα
    12.889
    Downloads
    21
    Uploads
    3
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100Τbit fiber
    ISP
    sdikr-net
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fuzzy gutsu-gutsu
    SNR / Attn
    112(dB) / 0.9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα διαφωνήσω, όταν βγήκαν τα Vista και με την beta και RC να κυκλοφορούν επί 10μηνο, οι μεγάλοι κατασκευαστές δεν είχαν βγάλει καν drivers, ρίχνοντας το βάρος στην MS για την μη υποστήριξη του υλικού των χρηστών.
    Το θέμα drivers ήταν και είναι φλέγον.
    Τα σβήστα όμως, είχαν πολύ σοβαρότερα ζητήματα σταθερότητας και βραδύτητας που τα έκαναν αποκρουστικά ......

    Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
    WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
    Trolling με γεύση παπάγια

  11. #11
    Εγγραφή
    22-09-2003
    Μηνύματα
    82.612
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlindG Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα drivers ήταν και είναι φλέγον.
    Τα σβήστα όμως, είχαν πολύ σοβαρότερα ζητήματα σταθερότητας και βραδύτητας που τα έκαναν αποκρουστικά ......
    Θα διαφωνήσω (beta tester και RC των vista all the way)
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

  12. #12
    Εγγραφή
    14-01-2005
    Περιοχή
    Σαπίλας και Σκουριάς 38-Ζαχλωρού Καλαβρύτων
    Μηνύματα
    12.889
    Downloads
    21
    Uploads
    3
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100Τbit fiber
    ISP
    sdikr-net
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fuzzy gutsu-gutsu
    SNR / Attn
    112(dB) / 0.9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα διαφωνήσω (beta tester και RC των vista all the way)
    Δεν μπορώ να σου αντιπαραθέσω κάτι, πέρα από την προσωπική εμπειρία, πάνω σε έναν amd 4200 ο οποίος με έκανε και τα έφτυσα, από ένα σημείο και μετά.
    Επίσης, όταν τα έβαλα στο laptop για λίγο, το βάρος τους και η βραδύτητα ήταν οι παράγοντες που με έκαναν και τα έστειλα

    Οπωσδήποτε σε θα δούλεψαν σωστά, τουλάχιστον σε κάποιους, για να πάρουν το πράσινο φως της κυκλοφορίας

    Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
    WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
    Trolling με γεύση παπάγια

  13. #13
    Εγγραφή
    20-09-2005
    Μηνύματα
    215
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ρε παίδες το ερώτημα είναι 1
    τα δωράκια που πήραμε ήταν 1 πκέτο με windows 7 ultimate με τα 32 και 64. Μπορώ να βάλω κάθε έκδοση σε διαφορετικό PC; είναι πλήρης έκδοση ή θα λήξουν; γράφουν ότι είναι υλικό προώθησης, Promotion.

    Η παρουσίαση ήταν καλή αλλά στημέννη. ΠΟΛΥ ΣΤΗΜΕΝΗ. Ποιο σωστές κουβέντες έπερνες αν έβρισκες τα παλικάρια έξω από το μέγαρο για τσιγάρα, όπου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σου απαντούσαν ότι απορείες έιχες.

    Το άσχημο για εμένα ήταν ότι η όλη παρουσίαση έιχε να κάνει με τις εταιρείες, και να τις πίσουν να αναβαθμήσουν (βάλε πολλά €) σε windows 7 σε συνδιασμό με 2008 R2. Δε λέω ότι δεν αξίζει, αλλά τον απλό τον κακόμοιρο τον χρήστη τον είχαν χεσμένο. Ποτέ δεν άκουσα γιατί κάνει εύκολη τη ζωή της Κούλας και του Τάκη, μόνο του IT, του admin και άλλα. Μόνο η παρουσίαση της κ. Κική Καρακατσάνη είχε να κάνει με την Τούλα και τον Τάκη, και κάπου νομίζω τους είδα στο βίντεο.

    Με άλλα λόγια όλες οι ομιλίες ήταν στραμένες σε bitlocker (από vista όπως και άλλα), IPv6/IPsec, AGMP, το πακετάκι MDOP (περιλαμβάνει αν θυμάμαι τα Application Virtualization...κάτι σε portable apps μου θύμισε αλλά πολύ προχωρημένο, το MED-V φανταστείτε το XP-mode αλλά σε server κατάσταση). το BranceCache, o bittorrent της MS, Applocker, Remote DesktopServices και άλλα που εκτός από κανά 2 που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των PC και αφορούν τους τρελαμένους και τις επιχειρήσεις με τεράστια μυστικά ( πχ scientology, τα PC των υπουργών μας, και κυβερνιτικές οργανώσεις όπως ΚΥΠ κ.α.) τα υπόλοιπα δεν κατάλαβα πως μπορεί ο Τάκης να τα αξιοποιήσει για να εντυπωσιάσει την Κούλα ή το αφεντικό του.

    Παρεπιπτώντως, αυτό που φοβούνται από ότι κατάλαβα είναι το LINUX...όχι το Mac OS X, όχι το GoogleOS (εκεί μερικοί γέλασαν με την αναφορά του), ή άλλα παρεμφερή.

    Αυτά τα ολίγα.

  14. #14
    Εγγραφή
    20-07-2006
    Ηλικία
    53
    Μηνύματα
    19
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manosdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
    /tzampa mode on

    Κάνα τζάμπα Licence Windows Server 2008 R2 δώθηκε ;

    γιατί τα windows 7 Ultimate - licensed που δίνανε σε όλους φεύγοντας δεν είναι αρκετό ???

  15. #15
    Εγγραφή
    02-11-2009
    Μηνύματα
    63
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/51200
    ISP
    Telekom
    Router
    Speedport Smart 4
    Επειδή πρώτα βγαίνει η ψυχή και ύστερα το χούι...
    Ας βγει πρώτα το SP1 και βλέπουμε...

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

  1. Εντυπώσεις απο την παρουσίαση Microsoft Windows Server 2003
    Από SiR_DreAm στο φόρουμ Γεγονότα και Απόψεις
    Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-03, 16:27

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας