Άμα θα ήταν και ενεργός θα ήμουν χαρούμενος
Σε νεώτερα, έλαβα μειλ από ΔΕΔΔΗΕ την Δευτέρα ότι το αίτημα μου εξετάζεται.
και πριν από λίγο
από την Ελίν το παρακάτω
Τους μίλησα και στο τηλέφωνο και επιβεβαίωσαν ότι και ο επόμενος λογαριασμός μου θα είναι εκκαθαριστικός για να διορθωθεί το λάθος.Κώδικας:Καλημέρα σας, Από ότι μας ενημέρωσαν από τον ΔΕΔΔΗΕ, στις 26/02/2021 επικοινωνήσατε μαζί τους και καταχωρήσατε την ένδειξή σας. Οπότε θα βγει Εκκαθαριστικός με τις ενδείξεις που δηλώσατε στην τιμολόγηση του τρέχοντος μήνα.
Ελπίζω να γίνουν σωστά όλα από εδώ και πέρα.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1739. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
540 31,05% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
655 37,67% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,11% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,18%
Εμφάνιση 6.406-6.420 από 25322
-
02-03-21, 14:02 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6406
-
02-03-21, 14:16 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6407
τον ίδιο ακριβώς μετρητή έχουμε στα κεντρικά μας γραφεία στην εταιρεία
δεν έχει τηλεμέτρηση μου το έχουν επιβεβαιώσει τα άτομα από τον ΔΕΔΔΗΕ που έρχονται για τις μετρήσεις.
- - - Updated - - -
μπερδεύεσαι δεν έχουμε επαγγελματική στέγη με οικιακό τιμολόγιο φίλε μου
δουλεύω σε πολυεθνική εταιρεία/οργανισμό (δεν δουλεύω στην εταιρεία του Βαγγέλη/Δημήτρη/Γιάννη που κλέβει την εφορία/ασφαλιστικό ταμείο/κτλ..)
Έχουμε επαγγελματικό τιμολόγιο γιατί είμαστε εταιρεία και αφορά ακίνητα που είναι τα κεντρικά μας γραφεία και τα υποκαταστήματα μας
Έχουμε οικιακό τιμολόγιο στο όνομα της εταιρείας (πολλαπλός) λέγεται στην ΔΕΗ γιατί έχουμε πάνω από 1000+ ακίνητα που ενοικιάζουμε ως οικία (καθώς θα φιλοξενηθούν οικογένειες ανθρώπων για να μείνουν σε αυτά)
Τα ίδια ισχύουν και στις άλλες εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας όπου διατηρούμε συμβόλαια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.
Τηλεμέτρηση μακάρι να υπήρχε (η υποδομή) αλλά δεν υπάρχει στο διαβεβαιώνω όχι 100% αλλά 1000%
Αν υπήρχε τέτοια δυνατότητα να είσαι σίγουρος ότι θα είχε ενεργοποιηθεί σε εμάς που στην πλειοψηφία των ακινήτων που ενοικιάζουμε (1000+) έχουμε ψηφιακούς μετρητές και δεν θα χρειαζόταν κάθε φορά που περνάει ο ΔΕΔΔΗΕ για να πάρει μέτρηση να στέλνουμε και δικό μας υπάλληλο.
-
02-03-21, 14:19 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6408
Δεν έχει δυνατότητα τηλεμέτρησης ή δεν είναι ενεργοποιημένη?
νομίζω (αν καταλαβαίνω καλά) ότι δυνατότητα έχει.
εδω το manual
-
02-03-21, 15:01 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6409
Δεν έχει module, αλλά υποδοχή για μελλοντική εγκατάσταση αυτού.
Στο pdf έχει τις προδιαγραφές του ΔΕΔΔΗΕ για τα συμβατά modules (εσωτερικών ή εξωτερικών), ανάλογα τον ψηφιακό μετρητή. Υπόψη ότι αυτό αφορά αποκλειστικά τους παραγωγούς φωτοβολταϊκών όπου ο ΔΕΔΔΗΕ εγκαθιστά ο ίδιος την κάρτα SIM στο module που προμηθεύεται πελάτης. Τέλος μόνο γι' ατή την κατηγορία πελατών υπάρχει τηλεμέτρηση, ενώ στα εκατομμύρια οικιακών συνδέσεων είναι ανεξάρτητο δίκτυο και θα γίνει αργότερα (τώρα εξετάζεται και σχεδιάζεται).
-
02-03-21, 15:19 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6410
Κάτι ανάλογο δεν γίνεται και με το τας που δίνει σήμα για το νυχτερινό;
Παλιά με τους παλιούς αναλογικούς μετρητές είχαν χώρια ρολόι-συσκευή για να δέχεται τα σήματα αυτά..
- - - Updated - - -
Άρα είναι κενό μέσα αν το ανοίξεις ε; Λέμε αν μπορούσες να το ανοίξεις.. Φυσικά δεν μπορείς.. Επομένως είναι το case μόνο..-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
03-03-21, 11:07 Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6411
είναι σε άλλη κατηγορία , όταν κάποιος δίνει 30 40 χιλιάδες ευρώ για αμάξι δεν έχει νόημα να μιλάμε για οικονομία , επομένως με το καλό να έρθει
αν θέλετε κάτι άλλο σχετικά με ηλεκτροκίνηση ,καλύτερα pm να μη σπαμάρουμε εδώ το θέμα
σε ποιον πάροχο σκέφτεστε να πάτε ?
- - - Updated - - -
τώρα το είδα, καλή φάση
έκανες και αίτηση για νυχτερινό τελικά?
-
03-03-21, 13:01 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6412
οχι ακόμα, για 2 λόγους.
α δεν ήθελα να τους μπερδεψω, προτιμώ να το κάνω σε 2η φάση αφού έχει λήξει το θέμα του λογαριασμού. (θεωρητικά θα μου έρθει νέος εκκαθαριστικός στις 16-18/03)
β δεν είμαι σίγουρος ότι μου χρειάζεται (τουλάχιστον προς το παρόν)
Στο νέο σπίτι και με διάφορες αλλαγές που έχουμε κάνει στον τρόπο κατανάλωσης από 6200 Kwh που είχαμε τον χρόνο έχουμε πλέον 4.800/χρόνο εκ των οποίων οι 800kwh είναι σε νυχτερινό. Μάλιστα όπως γίνεται η καταμέτρηση 4μήνου στην περιοχή μου (?) (Ιαν/Μαιος/Σεπ) οι ενεργοβόροι μήνες μοιράζονται και δεν ξεπερνάω ποτέ τις 1600kwh/4μηνο.
Αυτο που πραγματικά μας έχει βοηθήσει πολύ είναι το προγραμμα της Ελιν (Νυχτερινο 365) γιατί δεν μας ήταν εύκολο να προγραμματίσουμε τις μεγάλες καταναλώσεις κατά την διάρκεια του νυχτερινου.
Το πιο πιθανό και για έχω το κεφάλι μου ήσυχο κυρίως, σκοπεύω να κάνω την αίτηση τον Σεπτέμβριο.
Τέλος θα βάλω και στο κουβούκλιο που είναι το ρολόι μου και σημείωμα να προσέχουν ώστε να καταγράφουν το σωστή μέτρηση..
-
03-03-21, 15:19 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6413
-
03-03-21, 15:36 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6414
Αυτό αναφέρω κι εγώ για τους οικιακούς πελάτες, όπου τηλεμέτρηση υφίσταται μόνο σε όσους έχουν συνδεδεμένες στο δίκτυο εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών.
-
03-03-21, 20:18 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6415
απο τις ρυθμιζόμενες γλυτώνεις ένα 20ρικο το χρόνο με βάση αυτό που έγραψες. Εννοείται πάει αρκετά παραπάνω αν προγραμματίζεις να καις τις ώρες του νυχτερινού ,
δεν είναι κανα ποσο τρελό αλλά αν δεν νοικιάζεις καλοδεχούμενο θα έλεγα οτι είναι , μιας και πλην τα 42 ευρω που πληρώνεις μια φορά , το έχεις πάντα....
-
03-03-21, 21:37 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6416
-
03-03-21, 22:10 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6417
-
03-03-21, 22:11 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6418
-
03-03-21, 22:44 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6419
@korakios
ευχαριστώ
-
04-03-21, 01:35 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6420
Είμαι βέβαιος πως ο μετρητής επικοινωνεί αμφίδρομα. Δεν έχει εμφανιστεί άνθρωπος για μέτρηση από τότε που αλλάχτηκε (τρία χρόνια περίπου). Νομίζω ήρθαν μια φορά για κάτι εντελώς διαδικαστικό. Είμαστε βιοτεχνία με λογαριασμούς, περίπου, στα 3.000€/μήνα (δεν έχω παρατηρήσει ποτέ καταναλώσεις). Επίσης, αν παίζει κάποιο ρόλο, ο λογαριασμός είναι πάντα εκκαθαριστικός και μηνιαίος
Bookmarks