Εμφάνιση 361-375 από 754
-
20-09-10, 15:28 Απάντηση: Re: Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο #361
-
20-09-10, 17:30 Απάντηση: Re: Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο #362
Αυτο ομως ποιος θα το ξερει???? Ο πελάτης του εναλλακτικού που δεν εχει επαφη με το φορουμ (και ειναι η πλειονοτητα τους) θα παραμυθιαζεται ευκολα απο τους εναλλακτικους.
Και εγω παντως θεωρουσα οτι το vdsl λόγω ταχύτητας θα έχει μεγαλυτερη ισχυ αρα θα επηρεαζει περισσοτερο τις αλλες γραμμες.
-
20-09-10, 17:54 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #363Αν επομένως ο ΟΤΕ διαλέξει να χρησιμοποιήσει την φασματική περιοχή από 2 MHz μέχρι 17 MHz
Αλλα αν αυριο θελει να πιασει το maximum του θεωρητικα εφικτου, προκειμενου να δωσει μια παραταση ζωης στο VDSL (πχ 100+ mbps) ή να πουλησει πιο premium προϊοντα, τοτε λογικα θα τα "χτυπησει" και τα 2 πρωτα MHz.
-
20-09-10, 18:31 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #364
Τα πολλά προφίλ δεν βγήκαν τυχαία. Κάθε ένα εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό. Όμως ακόμα και τα "γρήγορα" προφίλ (17a, 30a) είναι 6db κάτω από τα όρια του adsl.
Η ταχύτητα αυξάνεται αυξάνοντας το εύρος συχνοτήτων. Και όταν αυξάνεται το εύρος συχνοτήτων πρέπει να ρίχνεις την ισχύ. Σχεδιαστικός κανόνας στις τηλεπικοινωνίες που ισχύει από όταν ήμουν αγέννητος.
Φαντάζομαι σε λίγα χρόνια αυτά θα συζητάμε για τις συνδέσεις μας και θα τα ξέρουμε καλύτερα. Εξάλλου το vdsl είναι ώριμη τεχνολογία με πολλά παραδείγματα πραγματικής υλοποίησης. Θα μπορούσε κάποιος να βρει εκατοντάδες παραπομπές με προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο adsl από την έλευση του vdsl λόγω παρεμβολών, αν αυτό ήταν θέμα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος emeliss : 21-09-10 στις 15:15.
-
20-09-10, 19:18 Απάντηση: Re: Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο #365
Πολύ μ'αρεσει που το τόπικ γύρισε στο (Networks
& Telecommunications
) Engineering
.Και τα δύο αυτά ποστ:
είναι ολόσωστα.Ειδικά το bold μου θυμίζει απολαυστικά μαθηματα Τηλεπικοινωνιων του Πολυτεχνείου
. Σα να βλεπω μπροστά μου τον (καθηγητή μου και μέλος της ΕΕΤΤ) Κωττή
.
Same shit, different day...
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...
This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.
-
20-09-10, 19:28 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #366
apologoume katarxin gia tous aglikous xaraktires. grafo apo to kinito . simera logo ton ergasion exoun diakopsi Apo to mesimeri ta tilefona kai to adsl . kseri kaneis poso kairo tha diarkesi I diakopi . kapoies doulies eksartonte apo tin iparksi tilefonou kai adsl . enimerosi kamia oute apo ton enallaktiko mou pou den exei idea oute kai apo ton note . ax ellada .
-
20-09-10, 19:46 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #367
-
21-09-10, 11:17 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #368
profanos to provlima paramenei kai den itan programmatismeni diakopi . oli I perioxi giro apo tin odo xrisipou edo kai mia imera den exei tilefonikes ipiresies . terma klino tin doulia kai pao gia mpania .
-
21-09-10, 12:24 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #369
Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν έχω καταλάβει...Σε αυτές τις εγκαταστάσεις δικτύου vdsl που γίνονται από τον OTE όταν ολοκληρωθούν θα έχει δικαιώματα μόνο ο ΟΤΕ?? Γιατί κάπου διάβασα πως σε κάποια περίπτωση θα παραχωρήσει δικαιώματα και στις υπόλοιπες εταιρίες...Μέχρι τότε όμως αυτές τις ταχύτητες θα τις απολαμβάνουν όσοι έχουν ΟΤΕ?? Πώς ακριβώς πάει το πράμα???
-
21-09-10, 14:43 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #370
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
21-09-10, 15:05 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #371Same shit, different day...
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...
This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.
-
21-09-10, 15:16 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #372
-
21-09-10, 15:20 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #373
-
21-09-10, 23:36 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #374
Στα 20 μέτρα είναι το ΚΑΦΑΟ από το πατρικό μου
Ε ρε surfing που θα κάνει ο πατέρας!!!
-
22-09-10, 08:25 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #375
Ειναι παρα πολλες γραμμες που δεν εχει ο χαρτης
γιατι τουλαχιστον στα Α.Ιλισια εχουν σκαφτει οι μισοι
δρομοι.
Δεν εχω χρονο να τα παραθεσω.
(Καθε μερα γενικα στου Ζωγραφου πεφτω και σε καινουργιο
δρομο που κλεινουν για λιγο και βαζουν τις σωληνες.
(Καμια σχεση με τα πεζοδρομια που βαλθηκε να τα κανει
με την μια ο Δημαρχος.))King For A Day,Fool For A Lifetime...
Παρόμοια Θέματα
-
Εργασίες επέκτασης ιδιόκτητου δικτύου,στον δήμο Θερμαικού
Από Georgevtr στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 05-04-11, 09:43 -
οτε Ξεκίνησαν οι εργασίες δικτύου VDSL η φορνετ τη θα κανει
Από panatas στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 12-09-10, 12:31 -
Μάντσεστερ: Ανάπτυξη δικτύου FTTH σε 1000 σπίτια και 500 επιχειρήσεις από τον τοπικό δήμο
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 20-01-10, 14:18 -
Deutsche Telekom: Συμφωνία για από κοινού ανάπτυξη VDSL δικτύου με την Ewe
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-09, 21:11
Bookmarks