Ελπίζω πως θα υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης του προφίλ στην VDSL.
Να ανταποκρίνεται γρηγορότερα η γραμμή σε παιχνίδια η παραπλήσιες εφαρμογές.
........Auto merged post: Lagman πρόσθεσε 0 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Μα δε θέλουμε τόσο bandwidth... καλύτερους χρόνους απόκρισης θέλουμε![]()
Εμφάνιση 181-195 από 754
-
10-09-10, 23:36 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #181
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lagman : 10-09-10 στις 23:36. Αιτία: auto merged post
-
10-09-10, 23:49 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #182
-
10-09-10, 23:50 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #183
Αν ήταν τόσο απλά θα το είχανε κάνει μόνοι τους, αλλά τελικά ζήτησαν ατόμα που το έχουν ξανακάνει (τον έλεγχο)
Αφού όμως δεν τα ξέρουμε τότε γιατί βγάζουμε συμπεράσματα;
βλέπεις είναι στις αποφάσεις οτι αυτοί που έχουν γενική άδεια θα πρέπει να βοηθήσουν και στην καθολική τηλεφωνία.
Κακώς βάζεις μέσα νούμερα που θα μπορούσαν να δουλέψουν μόνο στους Αμπελόκηπους Αθήνας.
(είδες βγάζω και εγω συμπεράσματα, My bad)
Και φυσικά ξαναλέω, λιανική κάτω απο την χονδρική φυσικά και μπορείς να έχεις, το λένε προσφορά, το θέμα είναι για πόσο θα πουλάς κάτω του κόστους
-
11-09-10, 00:03 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #184
Δεν ειναι απαραιτητο αυτο. Ας πουμε οτι το συστημα εχει μια "τρυπα" και μπορουν καποιοι να το εκμεταλλευονται. Το σεναριο της τρυπας το εχω αναλυσει σε παλαιοτερα ποστ.
Αφού όμως δεν τα ξέρουμε τότε γιατί βγάζουμε συμπεράσματα;
Και φυσικά ξαναλέω, λιανική κάτω απο την χονδρική φυσικά και μπορείς να έχεις, το λένε προσφορά, το θέμα είναι για πόσο θα πουλάς κάτω του κόστουςΤελευταία επεξεργασία από το μέλος MNP-10 : 11-09-10 στις 00:09.
-
11-09-10, 01:02 Re: Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #185
-
11-09-10, 02:11 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #186Νομιζω οτι το interleave δε κλεινει στο VDSL2. Ενδεχομενως εχει λιγο πιο υψηλα pings απο ADSL με fastpath.
το lag δεν μπορει να πεσει κατω απο 6-7ms σε οποιοδηποτε xDSL mode, οποτε ναι, θελουμε περισσοτερο bandwidth (κυριως στο upstream, γιατι τα 24 ειναι αρκετα)Σε adsl βέβαια δεν έχω δει χαμηλότερα από αυτά που αναφέρεις .
In theory, practice is the same as theory.
In practice, it isn't.
-
11-09-10, 02:50 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #187
Βρηκα ενα .pdf τωρα, λεει για self-configuration portal σε vdsl2 (οτι κλεινει το fastpath), αρα τελικα κομπλε. Τωρα τι ευρυτερες επιπτωσεις μπορει να εχει, αυτο μενει να το δουμε.
-
11-09-10, 08:29 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #188
το πιο σημαντικο ειναι οτι υπαρχουν επενδυσεις εν καιρω υφαισης!Ενα μεγαλο μπραβο στον ΟΤΕ κ καλα θα κανουν να τον αφησουν τιμολογιακα να κανει το παιχνιδι του γιατι εχουν αρχισει οι εναλλακτικοι (βεβαια κ εγω λογω χαμηλοτερης τιμολογισης ειμαι σε αυτους) και λενε οτι εχουν το μεγαλυτερο ιδιοκτητο δικτυο...ΜΠΡΑΒΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΞΟΥΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΡΑ...
-
11-09-10, 08:39 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #189
-
11-09-10, 09:22 Re: Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #190
Συμφωνώ απόλυτα από την σκοπιά της επένδυσης... ο ΟΤΕ θα είχε ήδη ξεκινήσει την υλοποιίηση αυτών των δικτύων, ωστόσο η ανακοινώσεις της προηγούμενης κυβέρνησης περί ftth δημιουργούσαν αμφισβητήσεις για την ανταγωνιστηκότητα του vdsl μπροστά στο ftth, όπως είναι λογικό. Πλέον, αφού έχει αποκλειστεί αυτή η πιθανότητα, προχωράει στην υλοποίηση δικτύου νέας γενιάς. Νομίζω ότι υπάρχει νομική δυκλίδα και δεν είναι υποχρεωμένος ο ΟΤΕ να μισθώνει πόρτες vdsl στους εναλλακτικούς (όπως με το adsl), οπότε το βλέπω πολύ δύσκολο να δούμε από κάποιον εναλλακτικό σύντομα...η HOL και αν!!!! Το θέμα από εδώ και πέρα είναι πως θα εξαπλωθούν αυτά τα δίκτυα σε όλη την Αθήνα (ελπίζω σύντομα...δεν κρατιέμαι για να πω την αλήθεια και ας είμαι beta tester), να δημιουργηθούν και άλλες υπηρεσίες από τον ΟΤΕ (HD πολύ καλής ποιότητας-VOIP), και πάνω από όλα η τιμή της υπηρεσίας (ακόμα και 50Ε το μήνα μόνο για Internet θα είναι πολλά). Τέλος, δεν ξέρω τι απήχηση θα έχει η συγκεκριμένη υπηρεσία στο κοινό, φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι θέλουν internet... νομίζω ότι αποσκοπεί περισσότερο σε επαγγελματίες και σε power users (that's me
)!!!! Καλή αρχή στον ΟΤΕ !!!
-
11-09-10, 09:49 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #191
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
Για να είμαστε ακριβείς:
Το FTTH δεν έχει αποκλειστεί ως πιθανότητα. Ο διαγωνισμός για την επιλογή μελετητή είναι σε εξέλιξη, έχουν κατατεθεί και έχουν ανοίξει οι προσφορές (μεταξύ των οποίων και μεγάλα ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας) και έχουν κατατεθεί και ενστάσεις που έχουν κολλήσει την διαδικασία.
Η ανάπτυξη δικτύου VDSL από τον ΟΤΕ περιπλέκει από την μία τα πράγματα αλλά και ίσως και τα απλοποιεί: με τον ένα ή άλλο τρόπο η σημερινή κυβέρνηση έχει εκδηλώσει την επιθυμία της για την συμμετοχή του ΟΤΕ στο FTTH και ενίοτε έχει δώσει σε αυτήν την συμμετοχή την έννοια της αναγκαίας προϋπόθεσης. Όταν και όποτε λοιπόν καταλήξουμε στο υλοποιήσιμο μοντέλο FTTH και εφόσον οι κυβερνητικές επιθυμίες γίνουν πραγματικότητα και το αναλάβει ο ΟΤΕ, τότε το νέο δίκτυο VDSL θα "πέσει" μέσα στο νέο έργο.
Όποιος ήταν στο τελευταίο συνέδριο της ΕΕΤΤ, ίσως θυμάται την ερώτηση που έκανε δημοσίως το adslgr στον κ. Βουρλούμη και την απάντηση που πήραμε...
Έχω δε την υποψία, χωρίς να είναι τεχνική βεβαιότητα, πως στου Ζωγράφου οι 8 σωλήνες των 110mm γεμάτες με οπτικές ίνες, στοχεύουν σε κάτι παραπάνω από απλό vdsl....
-
11-09-10, 10:04 Re: Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #192
Με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, νομίζω ότι το FTTH δεν αποτελεί προτεραιότητα. Σίγουρα ο διαγωνισμός κάτι δηλώνει, ωστόσο μένω σε αυτό που ανέφερες για το VDSL του ΟΤΕ... η κυβέρνηση έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να δώσει λεφτά για ένα τέτοιο έργο, επιδωτήσεις για ανάλογα έργα δεν νομίζω ότι υπάρχουν, οπότε το έργο περνάει καθάρά στους ιδιώτες, άντε σε κανά δύο-τρεία χρόνια να δούμε να δώσει και κάτι το κράτος. Επίσης, δεν μετράς ότι τον ΟΤΕ δεν τον συμφέρει και πολύ να δώσει χρήματα το κράτος, γιατί μετά θα έχουν δικαίωμα να μπουν στο συγκεκριμένο δίκτυο οι εναλλακτικοί, κάτι το οποίο δεν το θέλει σίγουρα. Σίγουρα στο μέλλον θα προσπαθήσουν να γίνει ένα πάντρεμα vdsl και ftth, αλλά δεν νόμίζω ότι θα είναι πολύ άμεσο, και δεν μπορώ να φανταστώ με ποιες προυποθέσεις θα επιτραπεί κάτι τέτοιο.
-
11-09-10, 11:10 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #193
Ας ελπισουμε οταν θα αρχισει η διαθεση του vdsl απο τον ΟΤΕ να ειναι σε προσιτες τιμες για τον καταναλωτη.
Και μακαρι αυτο το εργο να δωσει το εναυσμα στους εναλλακτικους παροχους να ξεκινησουν παρομοιες επενδυσεις.
-
11-09-10, 11:56 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δ #194
Μονο που εδω δεν μιλαμε για τον ηδη υπαρχοντα χαλκο που εγινε με τα λεφτα του κρατους μπλα μπλα μπλα αλλα για ινες. Μια νεα επενδυση δηλαδη που την κανει μια ιδιωτικη εταιρια. Στην οποια δεν ισχυει ο κανονας της καθολικοτητας της υπηρεσιας.
Ετσι λοιπον μπορει να πουλαει οσο νομιζει οτι ειναι ναγκαιο για να κανει την αποσβεση του.
Οποιο θελει και μπορει να βαλει ινες ειναι ελευθερος. Εξαλου το παραμυθι των εναλακτικων για ιδιοκτητο που το ακουμε εδω και χρονια τι ειναι;
Αρχιστε τωρα τα κλαματα για τους κακους δημαρχους με τους φουσκωτους .
-
11-09-10, 13:01 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπτυξη δικτύου VDSL στο δήμο Ζωγράφου #195
Παρόμοια Θέματα
-
Εργασίες επέκτασης ιδιόκτητου δικτύου,στον δήμο Θερμαικού
Από Georgevtr στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 05-04-11, 09:43 -
οτε Ξεκίνησαν οι εργασίες δικτύου VDSL η φορνετ τη θα κανει
Από panatas στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 12-09-10, 12:31 -
Μάντσεστερ: Ανάπτυξη δικτύου FTTH σε 1000 σπίτια και 500 επιχειρήσεις από τον τοπικό δήμο
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 20-01-10, 14:18 -
Deutsche Telekom: Συμφωνία για από κοινού ανάπτυξη VDSL δικτύου με την Ewe
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-09, 21:11
Bookmarks