Εικόνα απο διαφήμηση της vivo στο in.gr Tι θέλει να πει ο ποιητής?
Γιατι αναφέρει μόνο τη 512 ταχύτητα?Το link δε πάει πουθενά.Μήπως να ετοιμαζόμαστε για καμία ανακοίνωση?
Εμφάνιση 1-15 από 16
Θέμα: Τι είναι αυτο?
-
13-07-06, 00:54 Τι είναι αυτο? #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EvilHawk : 14-07-06 στις 13:42. Αιτία: Αφαίρεση συνημμένου, πληροφορίες για διαφημίσεις στο http://www.adslgr.com/advertise.php
Debian User
-
13-07-06, 01:05 #2
Χμμ ετοιμαζόμουν να πω ότι διαφημίζει τις ταχύτητες της Βιβόντι αφού φτάνει μέχρι τα 12 μβιτ ,αλλά τώρα θυμήθηκα ότι έχει και 256 και 384.Να θεωρήσουμε ότι αυτό σημαίνει αναβάθμιση (δωρεάν διπλασιασμός και σε ΑΡΥΣ και σε llu) ώστε η πιο μικρή κλάση να πάει στα 512 (η σημερινή 256) ???
Same shit, different day...
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...
This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.
-
13-07-06, 01:09 #3
μακάρι tyrempora
-
13-07-06, 01:19 #4
@ weakwire : να ρωτούσα πού ακριβώς το βρήκες (λινκ) ή γίνομαι αδιάκριτος ?
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
-
13-07-06, 01:27 #5
Αρχικό μήνυμα από tyremporas2
...But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
V
-
13-07-06, 01:27 #6
oups soz που δε το είπα. www.in.gr
Debian User
-
13-07-06, 01:30 #7
ταυτόχρονο το post.
Debian User
-
13-07-06, 01:35 #8
Αρχικό μήνυμα από weakwire
...But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
V
-
13-07-06, 01:39 #9
Άρχισε ο πόλεμος των εναλλακτικών...
Κατα τη ταπεινή μου άποψη κ μετά απο μια συζήτηση αυτό που πιστεύω είναι:
Μπαίνει dsl2+ με triple play.Familly προιόν.Πάνω απο 100-120 ευρω δύσκολο να πάει αν δε θέλει να ναυαγήσει.(8mbps internet δίνει).
είσοδος adsl2+ όχι μόνο για επιχειρήσεις (χωρίς SOHO κτλτκλτ).ενώ το triple play στα όχι πάνω απο 100-120 ευρώ άρα το 8 mbps πόσο θα πάει?
Eίσοδος adsl2+ =>μείωση του adsl γιατι δε γίνεται να έχει ο άλλος 4 mbps με 120 ευρώ κ ο άλλοσ triple play στα 8 με 100-120.
διπλασιασμός ταχύτητας( συμφωνα με τη διαφήμηση.)Νομίζω ότι είναι αναμενόμενη κίνηση μετά τον ΟΤΕ και νομίζω ότι αυτό το συμπέρασμα βγαίνει απο τη διαφήμηση κ ορθά μάλλιστα.512 μικρότερη ταχύτητα μπορεί να γίνει μόνο αν διπλασιαστεί η 256.
Με όλα τα παραπάνω νομίζω οτι ίσως πάω στα 4 mpbs full llu με λίγα παραπάνω απ'ότι δίνω τώρα,ή αν όχι 2mbps με λιγότερα απ'ότι δίνω τώρα.Debian User
-
13-07-06, 01:43 #10
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο marketing...το οποίο και βιάζεται και πολλές φορές είναι παραπλανητικό.
I see dead pixels
-
13-07-06, 01:56 #11
δε νομίζω με τον ανταγωνισμό της ελληνικής αγορας να υπάρχει παραπλάνηση.Δεν έχω δει καμια διαφήμηση που να λέει 2 μήνες δωρεάν και να μη τους δίνει.Ακόμα κ ο οτέ καθαρός είναι ,fast internet υπόσχεται , fast internet δίνει...
Debian User
-
13-07-06, 05:16 #12
Αρχικό μήνυμα από weakwire
Βεβαία, μου αρέσει που τους δίνετε ίδεές,
100-120 ευρώ το triple play ενώ στην Γαλία έχουν με 30 ευρώ στα 24mbit οι εκεί εναλακτικοί;
-
13-07-06, 11:30 #13
Αρχικό μήνυμα από sdikr
.
έντιτ : βλέπω ότι έχουν ανοίξει πολλά νέα μέτωπα.Πρέπει να περιμένουμε κάμποσα δελτία τύπου από Βιβόντι για : DSLphone , διπλασιασμό ταχυτήτων σε ΑΡΥΣ και llu και εγκατάσταση 7 νέων κόμβων μέχρι το Σεπτέμβρη όπως είχε η ίδια ανακοινώσει.ΓΓια να δούμε , γιατί έχουν μαζευτεί κάμποσα συννεφάκια, αν και προσωπικά σε shared llu δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό.Ας περιμένουμε επίσημη ενημέρωση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος voithostyrempora2 : 13-07-06 στις 11:41.
-
14-07-06, 02:27 #14
Ενώ στο LLU, μπορούν και παραμπορούν. Αντε!
-
14-07-06, 02:42 #15
Edit: Παναγία μου! Ας σβήσει κάποιος Mod τα επόμενα 4 post μου......But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
V
Παρόμοια Θέματα
-
Τί είναι αυτό??
Από Doxaios στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-07, 15:49 -
τι email ειναι αυτο? ειναι επικινδυνο?
Από dj_elp στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 01-10-06, 20:43 -
Τι είναι αυτο?
Από kafao1 στο φόρουμ ADSLgr.com Folding@Home team # 36673Μηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-06, 11:22
Bookmarks