Λοιπον παιδια εγκατεστησα σημερα την DSL συνδεση μου και κατα συνεπεια την τηλεφωνια της HOL.
eVoice και επειδη εχω φοιτητικο πακετο εχω και προεπιλογη φορεα για easyVoice.
Θελω να μου πειτε ποιος ειναι ο πιο φτηνος τροπος κλησης.
Για παραδειγμα αν δεν κανω λαθος η HOL (κλασσικη τηλεφωνια) ειναι ακριβοτερη μονο στα κινητα απο τον ΟΤΕ. Αρα οταν θελω να καλω κινητο θα βαζω το 1777.
Τι γινεται με το eVoice?
Ειδα τις χρεωσεις και μου φανηκαν πανακριβες...πιο ακριβες απ τις κλασσικες χρεωσεις του ΟΤΕ που ειδα στο oteshop.
Μηπως να μην χρησιμοποιω ποτε eVoice??
Επειτα θα ηθελα να μου πειτω πως μπορω να ρυθμισω στο Fritz να μην καλει by default μεσω ιντερνετ και να θελει το *11# για κλησεις κλασσικης τηλεφωνιας αλλα το αναποδο αν γινεται.
Τελος θα ηθελα να ρωτησω πως μπορουν εμενα να με καλεσουν περα απο το σταθερο μου κλασσικο τηλεφωνο?
στο 213...κλπ?? απο PC??
ή σε κατι σαν hol:jason....@hol.gr ??
Ευχαριστω πολυ σορρυ για τις πολλες αποριες αλλα σημερα γυρισα και τα εγκατεστησα και χαωθηκα λιγο.
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
21-08-06, 20:20 Τηλεφωνια HOL αποριες, help! #1
-
21-08-06, 20:36 #2
πρώτα απ'όλα το eVoice είναι αρκετά φθηνότερο(εκτός από κλήσεις σε κινητά πάντα!). δεν ξέρω τι τιμοκατάλογο είδες εσύ!
κατά τ'άλλα μπορούν να σε καλούν στο 213... κανονικά(από τηλέφωνο).
όσο για ρυθμίσεις του Fritz!κοίτα και το web interface του router για σχετικές ρυθμίσεις!
-
22-08-06, 10:39 #3
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
Που το είδες το "πανάκριβο"???Απλά μαθήματικά είναι:
Ο ΟΤΕ χρεωνει για τις αστικές κλήσεις 3.094 σεντς (λεπτά) το λεπτό, η HOL/evoice χρεώνει 1.77 σεντς (λεπτά) το λεπτό, δηλαδή 43% φθηνότερα!!!!! Για τις υπεραστικές ο ΟΤΕ χρεώνει (μετα το πρώτο 2λεπτο) 7.378 σεντς το λεπτό και η HOL πάλι 1.77 σεντς το λεπτό! Μιλάμε για 4 φορές ακριβότερη χρέωση! Τέλος για να πάρεις τηλέφωνο την φίλη σου στην αγγλία που σπουδάζει θα σου στοιχίσει με τον ΟΤΕ 25 σεντς το λεπτό ενω με το evoice 2 σεντς το λεπτό.
Επιμένεις να καλεις μεσω του ΟΤΕ???Εγω μπορώ να σου λύσω την απορία για το πως να έχεις by default κλήσεις απο την γραμμή του ΟΤΕ στο fritzbox....αλλά σκέψου το πρώτα.
Επιπλέον η ΗΟL σου παρέχει δωρεάν voip νούμερο (213-χχχχ), χρέωση ανα δευτερολεπτο απο το πρώτο δευτερολεπτο και δωρεαν κλήσεις μεταξύ των αριθμών 213-χχχχχ (που είναι σημαντικό γιατί έτσι καλείς την HOL χωρις να σου στοιχίζει ο κουκος αηδόνι η αναμονη).
Αυτααααααα......
-
22-08-06, 13:49 #4
-
22-08-06, 14:27 #5
A σορρυ τωρα που τα ξαναβλεπω παρατηρω οτι μπερδευτηκα με τα "ανα λεπτο" και "ανα sec".
Θα ηθελα ομως να μου πεις πως ειναι να παιρνω by default απο την fixed line plz.
Καλα δεν γινεται το e voice να σου ερχεται μαζι με το λογαριασμο?? πρεπει να τρεχω για καταθεση?
EDIT:
Αρα conclusion:
Για σταθερα και υπεραστικα θα καλω απο το eVoice.
Αν θελω μεσω κλασσικης τηλεφωνιας (πες πχ οτι δεν εχω καλη ποιοτητα) παλι ειναι φτηνοτερα μεσω HOL easyVoice (οχι eVoice) σωστα?
Για διεθνεις τα ιδια.
Για κινητα οτε?
Ευχαριστω
-
22-08-06, 14:51 #6
-
23-08-06, 00:47 #7
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
Για να έχεις by default γραμμή ΟΤΕ απο το fritzbox κάνεις τα εξής
->Telephony απο το κεντρικο menu
->Extensions
Εκει βλέπεις ποιες γραμμές "βγαίνους" απο τις θύρες Fon 1&2 του φριτζ. Αν πατήσεις το κουμπί διπλα-δεξιά θα δεις ότι μπορεις να επιλεγεις ποια θες να είναι η τηλεφωνική σύνδεση σου (χωρις extensions) και σε ποια θύρα. Είναι πολυ απλό και θα δεις πως έχεις πολλές εναλλακτικές δυνατότητες...
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με τηλεφωνία HOL
Από mitsos1os στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 11-03-08, 00:13 -
hol double-play με τηλεφωνία hol gr unlimited
Από striker07 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-08, 12:45 -
HOL Τηλεφωνία
Από sKaTeR18 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-07, 08:34 -
Τηλεφωνία Double Play: PSTN vs VoIP απορίες
Από ssonic στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 17-05-07, 11:27 -
Απορίες για τηλεφωνία
Από jap στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-07, 21:39
Bookmarks