Σελ. 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 96
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    10935/955 kbit/s
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    Router
    FRITZ!Box Fon WLAN
    SNR / Attn
    11(dB) / 31(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gedi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενώ για μας που εξοφλούμε online με το web banking της τράπεζάς μας?

πρέπει σώνει και καλά εμείς να μπούμε να πληρώσουμε με πιστωτική !!!
    αμ δε...
    When Life Gives You Lemons,
    You Paint That Shit Gold !!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΠΕΛΟΠΑΣ
    Router
    Technicolor TD5136v2
    SNR / Attn
    9(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zouli84 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια χαρά η προσφορά. Έτσι κι αλλιώς πλήρωνα με Visa το λογαριασμό μέσω oteshop, οπότε και η έκπτωση δε με χαλάει καθόλου.

Έχεις δει το Zeitgeist Moving Forward? Η ουσία του κινήματος (Venus project) είναι να γίνονται τα πάντα αυτόματα, να καταργηθούν όλες οι θέσεις εργασίας, να έχουμε όλοι μας καλύτερη ποιότητα ζωής, απεριόριστη παραγωγή προϊόντων χωρίς να κουράζεται κανείς και ελεύθερη κατανάλωση προϊόντων και υπηρεσιών (αφού θα βρίσκονται σε αφθονία) με ταυτόχρονη κατάργηση της ανάγκης να γίνονται οι συναλλαγές με χρήματα (κατάργηση όλων των νομισμάτων). Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι 6-7 δις άνθρωποι στον πλανήτη να ζουν καλύτερα και να αφοσιωθούμε όλοι στην έρευνα, σε νέες τεχνολογίες και σε εκθετική ανάπτυξη. Το βλέπω πολύ καλύτερο απ' το να κάθονται εκατοντάδες άνθρωποι πίσω από ένα ταμείο για κάτι εντελώς ανούσιο που μπορεί να γίνεται αυτόματα.

Σαφώς και δεν στοχεύει κατά κει ο ΟΤΕ, ούτε νομίζω πως θα χαθούν θέσεις εργασίας απ' αυτή την κίνηση. Προσφορά κράχτης είναι στην οποία λογικά η ΕΕΤΤ δεν μπορεί να επέμβει (ευτυχώς). Και θα ξυπνήσουν αρκετοί οπισθοδρομικοί που τρώνε 1 ώρα απ' τη ζωή τους για να πάνε στον κοντινότερο ΟΤΕ/ταχυδρομείο/ΟΠΑΠ και να στήνονται στην ουρά για να πληρώσουν ένα λογαριασμό. Αν λάβουμε υπόψιν το χάσιμο χρόνου και την προμήθεια που παίρνουν ταχυδρομεία και ΟΠΑΠ (0,5-1,5€ ?), το κέρδος για τον καθένα μας είναι πολύ μεγαλύτερο από τα 2,5€ έκπτωση που κάνει ο ΟΤΕ.

Ποιά η συνέπεια να μπλέξεις με πιστωτικές κάρτες? Αν ξέρεις τι σου γίνεται, αν βγάλεις πιστωτική χωρίς ετήσια συνδρομή, αν ελέγχεις τα οικονομικά σου, και φυσικά αν πληρώνεις το λογαριασμό της πιστωτικής πριν τη λήξη του, η επιβάρυνση από τη χρήση της πιστωτικής είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Προσωπικά χρησιμοποιώ τρία χρόνια τώρα πιστωτική και αγοράζω τα πάντα σχεδόν (όπου υπάρχει μηχάνημα για VISA) μ' αυτή, super-market, βενζινάδικα, καταστήματα ρούχων κλπ, πληρώνω όλους τους λογαριασμούς είτε μέσω πιστωτικής είτε μέσω internet-banking, ο μισθός μου μπαίνει αυτόματα στην τράπεζα και μέσω internet εξοφλώ την πιστωτική στην ώρα της καθώς και το ενοίκιο. Κι όλα αυτά με επιβάρυνση συναλλαγών και τόκους ΜΗΔΕΝ.
    Ουσιαστικά μόνο μια φορά το μήνα πηγαίνω σε ΑΤΜ να τραβήξω λίγα λεφτά για μικροαγορές και δεν κυκλοφορώ ποτέ με πολλά μετρητά. Σκέφτηκες ποτέ τι κίνδυνος υπάρχει αν "μπλέκεις με μετρητά"? Αν τα χάσεις ή αν σε ληστέψουν όταν πας να πληρώσεις λογαριασμούς ή αφού έχεις σηκώσει όλο σου το μισθό από την τράπεζα? Επίσης, όπως ειπώθηκε ήδη, αν δεν θες πιστωτική μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω με χρεωστική κάρτα VISA.
    σωστος ..αυτο κανω και εγω....σιγα μην περιμενω στις τραπεζες στις ουρες η στα ελτα η στον οτε..ολα μεσω τραπεζης...αφου και η μισθοδοσια που μπαινει μου ερχεται sms απο τραπεζα....εκει που πληρωνα μεσω μεταφορας, τωρα θα μπαινω μεσω οteshop...μια χαρα κινηση

........Auto merged post: a.libe πρόσθεσε 4 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από roumanos21r Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραία κίνηση δεν αντιλέγω (σαν δώρο η αναγνώριση κλήσης ένα πράμα),γιατί όμως στον επόμενο και όχι ταυτόχρονα?
    Το να στείλω φαξ,να πάρω τηλ ή να πάω σ ένα κατάστημα,το βρίσκω ανούσιο και με κουράζει.
    Κάτι άλλο?
    παιξτο αβαβα......εγω ειχα μπει και ειχα ενημερωθει και το ειχα στειλει την πεμπτη ...το προγραμμα επισημα ξεκινησε σημερα...τους πηρα λοιπον τηλ και τους ειπα οτι εχω στειλει με fax την αιτηση και την ταυτοτητα και ακομη δεν μου τηλ...αμεσως στο 13888 και χωρις να ψαξει αφου με ρωτησε για τα στοιχεια μου ,μου ειπε τον κωδικο και μου τον εστειλε και σε μαιλ...ετσι απλα.....
    στον υφισταμενο απο την στιγμη που εκδοθηκε ειναι λιγο χλωμο να αφαιρουνται
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος a.libe : 08-02-11 στις 01:35. Αιτία: auto merged post

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Είναι απλά τα πράγματα, μέχρι τώρα σου είχαν δωρεάν σε αρκετές τράπεζες (μεσω webbank) την πληρωμή, το κόστος το πλήρωνε ο ΟΤΕ, τώρα σου λέει πλήρωσε το σε εμένα και σου δίνω το πόσο που θα έδινα στην τράπεζα.

το ebill έχει πολλά παραπάνω απο απλά την πληρωμή με την μικρή έκπτωση, δοκιμάστε το, δεν χάνετε κάτι

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι απλά τα πράγματα, μέχρι τώρα σου είχαν δωρεάν σε αρκετές τράπεζες (μεσω webbank) την πληρωμή, το κόστος το πλήρωνε ο ΟΤΕ, τώρα σου λέει πλήρωσε το σε εμένα και σου δίνω το πόσο που θα έδινα στην τράπεζα.

το ebill έχει πολλά παραπάνω απο απλά την πληρωμή με την μικρή έκπτωση, δοκιμάστε το, δεν χάνετε κάτι
    Ναι, όταν το είχα ήταν πολύ ανώτερο από το αντίστοιχο ebill του κινητού μου wind. Όντως έχει χρήσιμες πληροφορίες και είναι καλοσχεδιασμένο.

Περιοχή
    Βριλησσια, Αττικη.
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Vodafone
    Router
    Sercomm H300s
    SNR / Attn
    9,0(dB) / 22,2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    To σημαντικο ειναι οτι ετσι βρισκεται μολις κατα ελαχιστα ευρω ακριβοτερος απο τους ανταγωνιστες του.

Αρα δεν τιθεται θεμα για την επιτροπη ανταγωνισμου;

Περιοχή
    Zauberberg
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GeorgeMan Εμφάνιση μηνυμάτων
    To σημαντικο ειναι οτι ετσι βρισκεται μολις κατα ελαχιστα ευρω ακριβοτερος απο τους ανταγωνιστες του.

Αρα δεν τιθεται θεμα για την επιτροπη ανταγωνισμου;
    Υποψιάζομαι πως εννοείς "φθηνότερος". Επίσης αρμόδια για θέματα ανταγωνισμού στις Τηλεπικοινωνίες είναι η ΕΕΤΤ.

Downloads
    12
    Uploads
    5
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Forthnet
    SNR / Attn
    2/7(dB) / (dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Oldboy Εμφάνιση μηνυμάτων

πρέπει σώνει και καλά εμείς να μπούμε να πληρώσουμε με πιστωτική !!!
    αμ δε...
    Όχι μόνο με πιστωτική αλλά και με χρεωστική.

........Auto merged post: roumanos21r πρόσθεσε 1 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από a.libe Εμφάνιση μηνυμάτων

παιξτο αβαβα......εγω ειχα μπει και ειχα ενημερωθει και το ειχα στειλει την πεμπτη ...το προγραμμα επισημα ξεκινησε σημερα...τους πηρα λοιπον τηλ και τους ειπα οτι εχω στειλει με fax την αιτηση και την ταυτοτητα και ακομη δεν μου τηλ...αμεσως στο 13888 και χωρις να ψαξει αφου με ρωτησε για τα στοιχεια μου ,μου τον ειπε και μου τον εστειλε και σε μαιλ...ετσι απλα.....
    στον υφισταμενο απο την στιγμη που εκδοθηκε ειναι λιγο χλωμο να αφαιρουνται
    Αυτό θα κάνω.Ρε γμτ μια απλή κίνηση πόσο δύσκολη γίνεται απο μερικούς με δημοσιουπαλληλική νοοτροπία.Είναι απίστευτο δηλαδή.
    Λές και θα πληρώσει κανένας άλλος τον λογαριασμό μου
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Georgevtr : 08-02-11 στις 00:39. Αιτία: auto merged post

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από roumanos21r Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι μόνο με πιστωτική αλλά και με χρεωστική.

........Auto merged post: roumanos21r πρόσθεσε 1 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αυτό θα κάνω.Ρε γμτ μια απλή κίνηση πόσο δύσκολη γίνεται απο μερικούς με δημοσιουπαλληλική νοοτροπία.Είναι απίστευτο δηλαδή.
    Λές και θα πληρώσει κανένας άλλος τον λογαριασμό μου
    Αυτός ο άλλος όμως θα έχεις πλήρη πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία του λογαριασμού σου και τις κλήσεις σου,όποτε καλά κάνουν και το κάνουν δύσκολο το να λάβεις την υπηρεσία

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Καθόλου άσχημα τα 2,5.
    Αντε και στη ΔΕΗ

Περιοχή
    Trapped inside a physical form..
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΙΩΛΚΟΣ
    Router
    NetFasteR -IAD
    SNR / Attn
    11(dB) / 26(dB)
    Αυτός ο άλλος όμως θα έχεις πλήρη πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία του λογαριασμού σου και τις κλήσεις σου,όποτε καλά κάνουν και το κάνουν δύσκολο το να λάβεις την υπηρεσία
    Ηe's got a point there..

Downloads
    31
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    H300s
    SNR / Attn
    13,7(dB) / 7,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Καλή κίνηση μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι πάροχοι κάθε λογής υπηρεσιών την ίδια τακτική της έκπτωσης.
    υπάρχουν και χειρότερα

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nmavro73 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για μας που εξοφλούμε με κάρτα με πάγια εντολή τίποτα έτσι;
    Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αφού το ίδιο κόστος έχει γι αυτούς η πάγια εντολή και η εξόφληση μέσω site, γιατί να έχουν μόνο στο ενα την έκπτωση;

Περιοχή
    Αθήνα, Βούλα
    Downloads
    13
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΟΥΛΑ
    Router
    ZTE H288A & pfSense
    SNR / Attn
    12.1(dB) / 4,3(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Αν σκεφτόντουσαν όλοι όπως όσοι γκρινιάζουν για αυτή την υπηρεσία, την είχαμε κάτσει τελείως. Ακόμα θα έστελναν τον αρχαίο λογαριασμό που έγραφε μόνο τα πάγια και δεν είχε ανάλυση για τίποτα... Αυτές οι ευκολίες έπρεπε να υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Μπράβο στον ΟΤΕ που δίνει έστω και ένα μικρό κίνητρο για online πληρωμή

Offtopic
    Ξέρω σίγουρα ότι η κάρτα αναλήψεων της τράπεζας Πειραιώς (Visa Electron) γίνεται παντού δεκτή για online πληρωμές και αγορές. Αυτό που έχω κάνει εγώ και έχω απόλυτη ασφάλεια είναι το εξής: έχω δύο τραπεζικούς λογαριασμούς συνδεδεμένους στην κάρτα της Πειραιώς. Ο λογαριασμός που είναι ο πρώτος είναι και αυτός στον οποίο γίνονται οι χρεώσεις για οποιαδήποτε συναλλαγή. Καταθέτω τα χρήματα στον δεύτερο (όπου σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν γίνεται χρέωση για online συναλλαγή ή αγορά σε κανονικό κατάστημα) . Όποτε θέλω να κάνω κάποια αγορά, μεταφέρω μέσω web banking ακριβώς το ποσό που απαιτείται από τον δεύτερο στον πρώτο λογαριασμό και κάνω την συναλλαγή. Αν τύχει να περισέψουν χρήματα, τα μεταφέρω ξανά στον δεύτερο λογαριασμό. Με αυτό τον τρόπο και να χτυπιέται ο οποιοσδήποτε κακόβουλος, δεν θα πάρει ούτε ένα cent

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Εμπιστεύεστε με την πιστωτική σας κάρτα, το ελληνικό δημόσιο φορέβα;

........Auto merged post: WAntilles πρόσθεσε 2 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Manos29 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ολα να γίνονται αυτόματα...
    Όχι να σπαταλάς το χρόνο σου σε ουρές, και να "εφελκύεις" τα νεύρα σου σε ταλαιπωρία.

........Auto merged post: WAntilles πρόσθεσε 4 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Δεν έβγαινε/βγαίνει χαμένος ο ΟΤΕ (όπως και οποιαδήποτε εταιρία) με την προμήθεια που δίνει στην τράπεζα.

Το κόστος που εσύ θα του απασχολήσεις έναν ταμία για π.χ. 3 λεπτά, είναι πολύ μεγαλύτερο από π.χ. €2.5.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WAntilles : 08-02-11 στις 04:45. Αιτία: auto merged post

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμπιστεύεστε με την πιστωτική σας κάρτα, το ελληνικό δημόσιο φορέβα;.
    H πιστωτική μου κάρτα έχει -προς 1 ευρώ τον μήνα- υπηρεσία άμεσης ειδοποίησης μέσω sms (και ταυτόχρονου email) για κάθε συναλλαγή που γίνεται, καθώς και για το κόστος της συναλλαγής. Πολύ χρήσιμο. Ας πούμε όταν η βλαμμένη Apple με χρέωσε 70 ευρώ συνδρομή για ολόκληρη την χρονιά που θα ακολουθούσε, γιατί είχε περάσει ο ένας δωρεάν μήνας δοκιμής της ψιλοάχρηστης υπηρεσίας "mobileme" το είδα την ίδια στιγμή, όχι στον λογαριασμό της κάρτας (τουλάχιστον όταν μίλησα με εκπρόσωπο της Apple στο "live chat" ήταν εξυπηρετικός και άμεσα πίστωσε το ποσό πίσω στον λογαριασμό μου χωρίς αντίρρηση).

Σελ. 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Προσοχη στον λογαριασμο ΟΤΕ
    Από redcom7 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-08-10, 23:51
  2. Μηνύματα: 31
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-08, 17:27
  3. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-08, 10:19

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks