Εμφάνιση 31-45 από 96
-
08-02-11, 00:02 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #31When Life Gives You Lemons,
You Paint That Shit Gold !!!
-
08-02-11, 00:08 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #32
σωστος ..αυτο κανω και εγω....σιγα μην περιμενω στις τραπεζες στις ουρες η στα ελτα η στον οτε..ολα μεσω τραπεζης...αφου και η μισθοδοσια που μπαινει μου ερχεται sms απο τραπεζα....εκει που πληρωνα μεσω μεταφορας, τωρα θα μπαινω μεσω οteshop...μια χαρα κινηση
........Auto merged post: a.libe πρόσθεσε 4 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα αργότερα ........
παιξτο αβαβα......εγω ειχα μπει και ειχα ενημερωθει και το ειχα στειλει την πεμπτη ...το προγραμμα επισημα ξεκινησε σημερα...τους πηρα λοιπον τηλ και τους ειπα οτι εχω στειλει με fax την αιτηση και την ταυτοτητα και ακομη δεν μου τηλ...αμεσως στο 13888 και χωρις να ψαξει αφου με ρωτησε για τα στοιχεια μου ,μου ειπε τον κωδικο και μου τον εστειλε και σε μαιλ...ετσι απλα.....
στον υφισταμενο απο την στιγμη που εκδοθηκε ειναι λιγο χλωμο να αφαιρουνταιΤελευταία επεξεργασία από το μέλος a.libe : 08-02-11 στις 01:35. Αιτία: auto merged post
-
08-02-11, 00:08 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #33
Είναι απλά τα πράγματα, μέχρι τώρα σου είχαν δωρεάν σε αρκετές τράπεζες (μεσω webbank) την πληρωμή, το κόστος το πλήρωνε ο ΟΤΕ, τώρα σου λέει πλήρωσε το σε εμένα και σου δίνω το πόσο που θα έδινα στην τράπεζα.
το ebill έχει πολλά παραπάνω απο απλά την πληρωμή με την μικρή έκπτωση, δοκιμάστε το, δεν χάνετε κάτι
-
08-02-11, 00:22 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #34
-
08-02-11, 00:34 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #35
To σημαντικο ειναι οτι ετσι βρισκεται μολις κατα ελαχιστα ευρω ακριβοτερος απο τους ανταγωνιστες του.
Αρα δεν τιθεται θεμα για την επιτροπη ανταγωνισμου;
-
08-02-11, 00:37 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #36
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
08-02-11, 00:39 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #37
Όχι μόνο με πιστωτική αλλά και με χρεωστική.
........Auto merged post: roumanos21r πρόσθεσε 1 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αυτό θα κάνω.Ρε γμτ μια απλή κίνηση πόσο δύσκολη γίνεται απο μερικούς με δημοσιουπαλληλική νοοτροπία.Είναι απίστευτο δηλαδή.
Λές και θα πληρώσει κανένας άλλος τον λογαριασμό μουΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Georgevtr : 08-02-11 στις 00:39. Αιτία: auto merged post
-
08-02-11, 02:44 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #38
-
08-02-11, 02:57 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #39
Καθόλου άσχημα τα 2,5.
Αντε και στη ΔΕΗ
-
08-02-11, 02:57 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #40
-
08-02-11, 03:03 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #41
Καλή κίνηση μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι πάροχοι κάθε λογής υπηρεσιών την ίδια τακτική της έκπτωσης.
υπάρχουν και χειρότερα
-
08-02-11, 04:05 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #42
-
08-02-11, 04:30 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #43
Αν σκεφτόντουσαν όλοι όπως όσοι γκρινιάζουν για αυτή την υπηρεσία, την είχαμε κάτσει τελείως. Ακόμα θα έστελναν τον αρχαίο λογαριασμό που έγραφε μόνο τα πάγια και δεν είχε ανάλυση για τίποτα... Αυτές οι ευκολίες έπρεπε να υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Μπράβο στον ΟΤΕ που δίνει έστω και ένα μικρό κίνητρο για online πληρωμή
Offtopic
Ξέρω σίγουρα ότι η κάρτα αναλήψεων της τράπεζας Πειραιώς (Visa Electron) γίνεται παντού δεκτή για online πληρωμές και αγορές. Αυτό που έχω κάνει εγώ και έχω απόλυτη ασφάλεια είναι το εξής: έχω δύο τραπεζικούς λογαριασμούς συνδεδεμένους στην κάρτα της Πειραιώς. Ο λογαριασμός που είναι ο πρώτος είναι και αυτός στον οποίο γίνονται οι χρεώσεις για οποιαδήποτε συναλλαγή. Καταθέτω τα χρήματα στον δεύτερο (όπου σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν γίνεται χρέωση για online συναλλαγή ή αγορά σε κανονικό κατάστημα) . Όποτε θέλω να κάνω κάποια αγορά, μεταφέρω μέσω web banking ακριβώς το ποσό που απαιτείται από τον δεύτερο στον πρώτο λογαριασμό και κάνω την συναλλαγή. Αν τύχει να περισέψουν χρήματα, τα μεταφέρω ξανά στον δεύτερο λογαριασμό. Με αυτό τον τρόπο και να χτυπιέται ο οποιοσδήποτε κακόβουλος, δεν θα πάρει ούτε ένα cent
-
08-02-11, 04:45 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #44
Εμπιστεύεστε με την πιστωτική σας κάρτα, το ελληνικό δημόσιο φορέβα;
........Auto merged post: WAntilles πρόσθεσε 2 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Όχι να σπαταλάς το χρόνο σου σε ουρές, και να "εφελκύεις" τα νεύρα σου σε ταλαιπωρία.
........Auto merged post: WAntilles πρόσθεσε 4 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Δεν έβγαινε/βγαίνει χαμένος ο ΟΤΕ (όπως και οποιαδήποτε εταιρία) με την προμήθεια που δίνει στην τράπεζα.
Το κόστος που εσύ θα του απασχολήσεις έναν ταμία για π.χ. 3 λεπτά, είναι πολύ μεγαλύτερο από π.χ. €2.5.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WAntilles : 08-02-11 στις 04:45. Αιτία: auto merged post
-
08-02-11, 05:31 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #45
H πιστωτική μου κάρτα έχει -προς 1 ευρώ τον μήνα- υπηρεσία άμεσης ειδοποίησης μέσω sms (και ταυτόχρονου email) για κάθε συναλλαγή που γίνεται, καθώς και για το κόστος της συναλλαγής. Πολύ χρήσιμο. Ας πούμε όταν η βλαμμένη Apple με χρέωσε 70 ευρώ συνδρομή για ολόκληρη την χρονιά που θα ακολουθούσε, γιατί είχε περάσει ο ένας δωρεάν μήνας δοκιμής της ψιλοάχρηστης υπηρεσίας "mobileme" το είδα την ίδια στιγμή, όχι στον λογαριασμό της κάρτας (τουλάχιστον όταν μίλησα με εκπρόσωπο της Apple στο "live chat" ήταν εξυπηρετικός και άμεσα πίστωσε το ποσό πίσω στον λογαριασμό μου χωρίς αντίρρηση).
Παρόμοια Θέματα
-
Προσοχη στον λογαριασμο ΟΤΕ
Από redcom7 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 32Τελευταίο Μήνυμα: 31-08-10, 23:51 -
Το Ελληνικό Κοινοβούλιο εγκρίνει την επένδυση της Deutsche Telekom στον ΟΤΕ
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-08, 17:27 -
Δελτίο Τύπου της Deutsche Telekom για την συμμετοχή της στον ΟΤΕ
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-08, 10:19
Bookmarks