"Λοιπόν ...μάγκες..." όπως θα έλεγε και ο γνωστός...ξέρετε εσείς![]()
το budget είναι μέχρι 2600Ευρά.(ούτε σέντι παραπάνω, γιαυτό μην αρχίσετε τα γνωστά : "αν βάλεις 100 Ευρώ ακόμα θα... κλπ)
Το pc θα είναι για games με όλα στο full...
Αναλύσεις θέλω το λιγότερο 1280x1024 , οπότε ακούω προτάσεις για οθόνη μεγαλύτερη από 17" με μεγαλύτερη από αυτήν την ανάλυση.
Το ότι θα κάνω όλα τα γνωστά εννοείτε(surfing, DVD watch, mp3 δε χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο γιαυτό δεν δίνω βάση)
Επίσης το pc θα είναι ...για να λέω ότι έχω σούπερ pc...![]()
![]()
Δεν θέλω προτάσεις για φωτάκια, χρώματα και ιστορίες στο κουτί(modding), παρόλαυτά θέλω ένα επιβλητικό κουτί να μπορεί να χωρέσει μεγάλες...κάρτες...κλπ.
Να πω ότι το SLI και Crossfire δεν με ενδιαφέρει.Επίσης δεν με ενδιαφέρει το video-rendering άρα και οι OPENGL κάρτες γραφικών(fireGL κλπ-υπάρχει τέτοιο μηχάνημα στη δουλειά με 4 κάρτες OPENGL NVIDIA σε παράλληλη...αν είναι δυνατόν?πόσα πλήρωσαν πια?)
Περιμένω προτάσεις...Η αγορά μπορεί να γίνει μέχρι τα Χριστούγεννα το πολύ, οπότε ακούω και προτάσειςι για προϊόντα που δεν βγήκαν ακόμα...![]()
Εμφάνιση 1-15 από 15
-
05-11-06, 19:06 PC Budget : 2600 το πολύ... #1
-
05-11-06, 20:22 #2
Επειδη μαλλον εχεις μπερδευτει με το τι θα πει gaming ,παρε κατι που λιγο απεχει απο το να χαρκτηριστει τουμπανο (αν ειχε αλλη οθονη θα ηταν)
Το να παιζεις παιχνιδια εχει να κανει κατα 90% με το τι καρτα γραφικων εχεις επανω...Το SLI σου χρειαζεται για να δεις τι θα πει antialiasing και anisotropic filtering οποτε ΔΕΝ το αποριπτεις με την μια...
Η παραπανω συνθεση ειναι μια καλη αρχη για να την συζητησουμε οποτε τα σχολια στους υπολοιπουςΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
05-11-06, 20:52 #3
κακή περίοδος για gaming rig.
βγαίνουν οι DX10 οπότε ένα μηχάνημα σε ένα μήνα με 1500 ευρώ ΤΟ ΠΟΛΥ θα σου την κάνει χαλαρά
περίμενε ένα μήνα, ξόδεψε 100 ευρώ σε καφέδες και έλα πάλι με 2500 budget να συζητήσουμε
-
05-11-06, 21:04 #4
Για να γίνω και εγώ λίγο αυστηρός θα παρακαλούσα να μου απαντά όποιος θα απαντήσει σε αυτό που ρώτησα και όχι να μου λέει ιστορίες που γνωρίζω, τα ίδια και τα ίδια.
Ρώτησα τι μου προτείνετε σε Υλικά και όχι σε ιδέες.
Εκτός αυτού λέγοντας Budget δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδευτεί όλο.Απλά δεν πρέπει να ξεπεραστεί.
...καφέ δεν πίνω, θα πάρω μερικές γκοφρέτες από αυτές με τη διπλή σοκολάτα...(μην πω συγκεκριμένα και κάνω διαφήμιση)
-
05-11-06, 21:09 #5
-
05-11-06, 21:17 #6
-
05-11-06, 21:18 #7
Αυτο να ειπωθεσω οτι σημαινει AAx8++ AFx8++ ετσι ...[/quote]
Αναλύσεις θέλω το λιγότερο 1280x1024 , οπότε ακούω προτάσεις για οθόνη μεγαλύτερη από 17" με μεγαλύτερη από αυτήν την ανάλυση.
Το ότι θα κάνω όλα τα γνωστά εννοείτε(surfing, DVD watch, mp3 δε χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο γιαυτό δεν δίνω βάση)
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=58021
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=55481
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=55481
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=55709
Να πω ότι το SLI και Crossfire δεν με ενδιαφέρει.Επίσης δεν με ενδιαφέρει το video-rendering άρα και οι OPENGL κάρτες γραφικών(fireGL κλπ-υπάρχει τέτοιο μηχάνημα στη δουλειά με 4 κάρτες OPENGL NVIDIA σε παράλληλη...αν είναι δυνατόν?πόσα πλήρωσαν πια?)
Αυτο γιατι υπαρχει περιπτωση ακομα και η μια καρτα (οσο και να κανει) να δυσκολευτη σε καποια παιχνιδια...
Mε firegl καρτα γραφικων ουτος η αλλος παιχνιδια δεν προκειται να επαιζες by default.(το ξερουμε και για αυτο δεν προτεινουμε κατι τετοιο)
Περιμένω προτάσεις...Η αγορά μπορεί να γίνει μέχρι τα Χριστούγεννα το πολύ, οπότε ακούω και προτάσειςι για προϊόντα που δεν βγήκαν ακόμα...) οχι εγω
ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
-
05-11-06, 21:28 #8
ontopic θες?
κάνε μία αναζήτηση γιατί το θέμα έχει εξαντληθεί.
προφανώς για τώρα c2d >6600
2χ dx10 με το που βγεί
τουλάχιστον 3 γίγα ραμ όποια ακριβότερη βρείς
κουτί lian li
κάρτα ήχου onboard
οθόνη vp 2030b <- αυτήν έχω αυτήν εμπιστεύομαι
α! και ένα playstation 3 θα είναι καλύτερο απο το δικό σου με το 1/4 των χρημάτων
επίσης σε αν όχι 1 μήνα το πολύ 2 θα υπάρχουν και τετραπύρηνοι
τέλος δεν είναι δυνατόν να ζητάς να σου προτείνουμε κομμάτια όταν καν δεν υπάρχουν στην αγορά dx10
για αυτό σου λέω, πάρε μερικές γκοφρέτες και ξανα έρχεσαι αργότερα
-
05-11-06, 21:30 #9
ΟΚ.
Θα αγοράσω προς το παρόν μερικές γκοφρετούλες και θα πάω αύριο να ψωνίσω χωρίς την βοήθεια κανενός σας...Μαμά δε με παίζουν...
-
05-11-06, 21:33 #10
μωρε c!
μία λές σε ένα μήνα και μία λές αύριο?
περίμενε λίγο.
αν θές πάρε μία καλή μητρική με έναν 6600 ή 6300
καλό κουτί και τροφοδοτικό
σκληρούς οθόνη κλπ και μετά παίρνεις κάρτα γραφικών και καλές μνήμες (έχουν ανέβει οι τιμές τελευταία)
-
05-11-06, 21:34 #11ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
-
05-11-06, 21:36 #12
Είπαμε πλάκα πλάκα αλλά μην το τραβάμε.
Εγώ αισθάνομαι πολύ άνετα στο site...
Εντάξει πάντως.
Δεν αγοράζω τώρα πλάκα κάνω για άυριο κλπ.
Ας έρθει το DX10 και βλέπουμε.
Οπότε Αρχές του 2007 λέτε? (ρωτάω επειδή πρέπει να τα πάρω όλα μαζί)
-
05-11-06, 21:41 #13
Είπαμε πλάκα πλάκα αλλά μην το τραβάμε.
-
05-11-06, 23:43 #14
Γιατί, παρεξηγήθηκες; λολ
-
06-11-06, 00:22 #15
Τέλος στο thread.
Τίθεται υπό την προστασία μου το παιδί...
Παρόμοια Θέματα
-
wireless router με πολυ πολυ δυνατο σημα
Από vstratis στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-07, 14:36 -
Windows XP x64 sp1: πολύ... Πολύ... ΠΟΛΥ swapping
Από BlindG στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-06, 13:12 -
Πολύ, μα πάρα πολύ νέος στο linux.. modem υπό linux help
Από member21 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-04, 21:30 -
SEMPRON 2600+ ή ATHLON XP 2600+
Από aguila21 στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 34Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-04, 15:32
Bookmarks