Μία από τα ίδια και εγώ.
Πειραιάς - FORTHnet 2play
05/03/2013 - Δήλωση βλάβης στην FORTHnet
06/03/2013 - SMS από FORTHnet για επίλυση του μετά την 11η Μαρτίου του 2013
Φράση τεχνικού FORTHnet "μετά την βροχή, όλες οι γραμμές της περιοχής έχουν βγάλει βατραχάκια"
Σημειώστε ότι την 05/03/2013 ΔΕΝ έβρεξε και το να ριχτεί το φταίξιμο στην βροχή με πονηρεύει. Εδώ πριν από 2 εβδομάδες που έκανε την τρομερή νεροποντή ήμουν κλειδωμένος στα 18700 χωρίς αποσύνδεση για δείγμα !!!
Δεν με νοιάζει ποιος φταίει και γιατί. Είμαι πελάτης. Πληρώνω για μία υπηρεσία που στην τελική δεν μου παρέχεται στο 100% της αξία της.
Το να αφαιρεθεί ποσοστό του παγίου στον επόμενο λογαριασμό είναι το ελάχιστο που θα απαιτήσω. Αν έχει χασούρα η FORTHnet από αυτό, ας τα ζητήσει από ΟΤΕ, μιας και γω ΔΕΝ έχω δικαίωμα να το ζητήσω αυτό.
Αλήθεια, ποιός μου λέει ότι η δικαιολογία της βροχής είναι φούμαρα από ΟΤΕ σε μια εποχή που η FORTHnet πλασάρει νέες υπηρεσίες;
Επίσης, το θεωρώ αδύνατο να έχω την ίδια απόδοση στο κλείδωμα της γραμμής μου, όταν με το καλό φτιαχτεί το πρόβλημα. Υπάρχουν αντίστοιχες εμπειρίες με "πριν και μετά απόδοση";
ΥΓ. Υπομονή στους πάσχοντες...
Εμφάνιση 76-90 από 143
-
06-03-13, 16:34 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #76
-
06-03-13, 22:48 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #77
-
07-03-13, 08:19 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #78
Δεν ανέφερα πουθενά αυτό που λες και δεν με ενδιαφέρει τί θα έκανε ο ΟΤΕ σε αντίστοιχη περίπτωση. Πληρώνω την FORTHnet για την υπηρεσία αυτή, εκεί μπορώ να απευθυνθώ. Αν πλήρωνα τον ΟΤΕ εκεί θα πήγαινα να ζήταγα τα ίδια κ.ο.κ. Απλά και βασικά στοιχεία σχέσης μεταξύ πελάτη-παρόχου.
-
07-03-13, 08:30 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #79
οι τεχνικοι της 4νετ μαλλον εχουν εντολη/αδεια να λενε οτι μπουρδα τους ερθει στο μυαλο για να ηρεμουν πελατες. Στις τελευταιες 2 κλησεις μου, την μια ειπανε οτι βλεπουνε ξεκαθαρα (?!) οτι εχω βραχυκυκλωμα στην καλωδιωση της πολυκατοικιας μου, και την 2η οτι προφανως και απλα εχει χαλασει η μπριζα μου! Τελικα εφτιαξε απο μονο του λιγες ωρες μετα και στις 2 περιπτωσεις. ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!
Εντομεταξυ εχω φτασει σε ενα σημειο πια να φοβαμαι να λεω οτι συνδεομαι ασυρματα γιατι ξερω οτι θα τους δωσω την τελεια δικαιολογια στο χερι. Προχθες που ολο το Νεο Φαληρο ειχε αποσυνδεσεις (σε 3 εταιριες, οχι μονο 4νετ) μα τον θεο δεν πηρα τηλεφωνο, γιατι αλλαξα ρουτερακι και ηξερα πολυ καλα τι θα μου λεγανε. Το support τρομου εχει καταληξει. Πριν παρω προετοιμαζομαι ψυχολογικα να τους πω το ποιηματακι:
1) το ρουτερ ειναι στην κεντρικη μπριζα με καινουριο καλωδιο, καλε μολις το ανοιξα το ορκιζομαι!
2) συνδεω πανω και τις 3 συσκευες με αριστης ποιοτητας ethernet, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3m (σημαντικο, αν εχεις 5μ καλωδιο, φταιει παντα αυτο!)
3) οχι δεν πειραξα τιποτα στο ρουτερ
Εχω παρατηρησει οτι οταν τα λεω ολα αυτα μαζεμενα και με σιγουρια, τους αναγκαζω να παραδεχτουν οτι δεν εχουν ιδεα τι φταιει "και θα το κοιταξουνε". Γιατι φυσικα η 4νετ δεν φταιει ΠΟΤΕ!
-
07-03-13, 10:59 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #80
-
07-03-13, 14:57 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #81
-
07-03-13, 19:44 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #82
Λοιπόν νέα ενημέρωση απο 9/3 πήγαμε 12/3 αλλα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω οτι εχουμε τηλεφωνο!μην ξεχνιόμαστε δήλωση βλάβης 25/2 ...και βλάβη απο της 23
Ναι με ενημέρωσε η forthnet όπως και τη προηγούμενη φορά οτι ΜΕΤΑ απο μια ημερομηνία θα αποκατασταθεί η βλάβη .. Μπορει να ειναι και το καλοκαίρι δεν ξέρει κανείς.. Το λέω με λίγη δόση χιούμορ αλλα ποτε δεν ξέρεις....
Κουράστηκα ψυχολογικά δεν ασχολούμαι πλέον τις τελευταίες μέρες απλα παίρνω πακέτα 3G να κάνω την δουλειά μου...
Ο "φανταστικός" ΟΤΕ σήμερα έσκαψε μια λακκουβιτσα ακριβώς κάτω απο το σπίτι μου και ξαφνικά ήρθε το τηλ αλλα οχι το Internet..
Η λακκούβα έμεινε ανοιχτή δεν ξέρω τον λογο ..αν τον πετύχω αύριο θα ρωτήσω λεπτομέρειες..
Το συμπέρασμα ειναι οτι οι εναλλακτικοί όπου δεν έχουν δίκτυο ειναι απλα τηλεφωνικά κέντρα και το λέω αυτο γιατι δεν μπορούν να πάρουν πρωτοβουλια οσο αναφορά την επισκευή αλλα ούτε και να γνωρίζουν τον χρονικο ορίζοντα μέσα στον οποίο θα αποκατασταθεί μια βλάβη.. Δεν γνωριζουν ουτε ποιες περιοχες εχουν βλαβη...!
Πετάνε γενικοτητες οτι τους λέει ο ΟΤΕ ο οποίος δεν τους υπολογίζει και όλο το πακέτο αυτο το ονομάζουν εξυπηρέτηση..
Φυσικα ισχύει για όλους τους εναλλακτικούς τα ιδια θυμάμαι και χειρότερα για τη vivodi πριν χρόνια..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Προφέσσορας_Χάος : 07-03-13 στις 21:39.
-
07-03-13, 19:45 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #83
-
07-03-13, 22:08 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #84
-
08-03-13, 11:09 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #85
1. Ο ΟΤΕ δεν είναι δημοσιο εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Ανήκει στην Deutsche Telekom.
2. Ο ΟΤΕ δεν προσλαμβάνει εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Νομίζω τελευταία που έκανε πρόσληψη τεχνικών ήταν το 2005. Ο ΟΤΕ (η Deutsche Telekom) έκανε μια άλλη εταιρία, την OTEPlus, ανεξάρτητη. Αυτή προσλαμβάνει εργαζομένους και τους υπενοικιάζει στον ΟΤΕ. Και επειδή είναι άλλη, νέα εταιρία, δεν δεσμεύεται απο το εργασιακό καθεστώς του ΟΤΕ. Ετσι μπορεί να προσλαμβάνει πχ με 380 μικτά τον μήνα συμβασιούχους για ένα χρόνο, για πρακτική... Περιμένεις λοιπόν απο παιδιά 22 ετών περίπου που ακόμα ειναι στις σπουδές, που κάνουν πρακτική στον ΟΤΕ (μέσω OTEPlus) για το πενιχρότατο μισθό των 380 ευρώ μικτά το μήνα, να μπορούν να κάνουν αποτελεσματική δουλειά; Δυστυχώς οι μεγάλοι, τα golden boys, του ΟΤΕ (της Deutsche Telekom δηλαδή) έχουν βρεί ότι έτσι τους συμφέρει περισσότερο.
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
08-03-13, 12:17 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #86
Πολλοι καλα τα λες. Θελω να προσθεσω οτι για να μπεις στην OTEPlus ακομα χρειαζεσαι πολιτικο μεσω. Μηλαω απο πρωσοπικη πειρα τα golden boys, του ΟΤΕ (της Deutsche Telekom δηλαδή) ας μην κανανε στους Ελληνες το δακτυλο, αυτα καταστρεψαν την χωρα. Η χαζομαρα ειναι οτι μας ασρεσει
-
08-03-13, 17:06 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #87
51% στην ελλαδα και 49% στην deutsche telekom δεν ειναι? ετσι το θυμαμαι εγω για τον οτε..(πριν μερικα χρονια ε)
και επισης δεν ξερω γιατι ολοι λετε για την εξυπηρετηση του οτε οτι ειναι μια απο τα ιδια παντως εμενα σε οσα 'ραντεβου'(παραλαβη μοντεμ, για το χρονικο οριο του ποτε θα λυθει κατι η θα μπει η γραμμη κλπ) για βλαβες(που ποτε δεν ειχα)+ειδικα στην εξυπηρετηση πελατων ακομα και μεσανυχτα ηταν αψογοι..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Astra : 08-03-13 στις 17:11.
-
08-03-13, 17:12 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #88
Μόλις 10% ανήκει στο ελληνικό δημόσιο εδώ και καιρό:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%...B4%CE%BF%CF%82
http://www.capital.gr/xa/insiders.asp?s=%CF%D4%C5
-
08-03-13, 17:58 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #89
Τελευταία ενημέρωση ..
Λαμβανω μήνυμα απο forthnet σήμερα το πρωί οτι αποκαταστάθηκε η βλάβη.
Κοιτάζω το router καμια απόκριση απο το broadband..να υπενθυμίσω οτι έχω τηλεφωνο απο χθες.
Καλώ στο τεχνικό τμήμα με εξυπηρετεί μια ευγενέστατη κοπέλα και αφού κανουμε τις απαιτούμενες ενέργειες για ακομη μια φορα ,δεν βγάζει άκρη και με βάζει σε αναμονή για να συμβουλευτεί τον προϊστάμενο της όπως επακριβώς μου είπε..
Μετα απο λίγο έρχεται η κοπέλα και εμφανως τρακαρισμενη μου μεταφέρει αυτα που της είπε ο προϊστάμενος.
"δυστυχώς λογω απόστασης απο το αστικό κέντρο η forthnet αδυνατεί να σας παρέχει την υπηρεσία adsl μιας και με μετρήσεις που καναμε εχετε απο 1 εώς 4 Mbps
Ζητάω να με συνδέσει με τον προϊστάμενο που το είπε αυτο .μολις με συνδέει προσπαθώντας να διατηρήσω την ψυχραιμία μου του είπα να μου επαναλάβει υπεύθυνα αυτά που μου μετέφερε η κοπέλα..
Ο κύριος απόρησε με την λέξη " υπεύθυνα" .
Ο κύριος Τ...άλας λοιπον ισχυρίζεται οτι λογω απόστασης δεν μπορούμε να εχουμε πλέον Internet στην Νέα Πεντέλη στον Αγιο Συλλα..
Σε ερωτήματα σχετικά με την βλάβη και γιατι 10+ χρόνια εχουμε κανονικά adsl και μετα την νεροποντή δεν μπορούμε να εχουμε πλέον.. Απαντούσε απανωτά οτι δεν γνώριζε τίποτα..
Γνώριζε να μου πει με σιγουριά όμως οτι στο σπίτι μου δεν μπορω να έχω πλεον υπηρεσία adsl λόγω απόστασης απο το αστικό κέντρο .
Του είπα να με καλέσει μετα απο μια ώρα με νεώτερα στοιχεία κατι το οποίο δεν έπραξε.
Οφείλω να ομολογήσω οτι μιλησα πολυ εντονα στον κύριο τ...αλα μετα απο το πόρισμα το οποίο έβγαλε χωρίς να τον εξύβρισω φυσικα.
Δεν πίστευα σε αυτο που άκουσα πραγματικα..και δεν θέλω να το σχολιάσω
Τόσα χρόνια είχαμε adsl απο το 2002 με min συγχρονισμο στα 2700 και τελευταια 2900 με 3100Mbps και μετα την πρόσφατη βροχή απομακρύνθηκε το αστικό κέντρο και μαζί του και το σπίτι μου....!
Με κάλεσαν απο το κατάστημα του Γέρακα μετά απο κάποιες ωρες και μια ευγενέστατη επίσης υπάλληλος μου είπε οτι Δευτερα θα έρθει τεχνικός τους.
Φυσικα όφειλαν να είχαν στείλει τεχνικο την ιδια στιγμή και οχι απο Δευτέρα..αυτο ειναι άλλο θέμα..
Οταν της ανέφερα το συμβάν με τον κύριο Τ...άλα μου είπε οτι δεν γνωρίζει κατι όπως και τα στοιχεία του υπαλλήλου τον οποίο μου προώθησαν ως προϊστάμενο.
Σας δηλώνω υπεύθυνα οτι μετέφερα ακριβως αυτα που ειπώθηκαν με αντικειμενικότητα και χωρις την παραμικρή διαστρέβλωση της αληθειας.
Δεν θα απαντήσω σε σχόλια χρηστών του φόρουμ πλέον ο καθένας ας διαμορφώσει την άποψη του όπως αυτός αντιλαμβάνεται .Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Προφέσσορας_Χάος : 08-03-13 στις 22:37.
-
08-03-13, 18:07 Απάντηση: Forthnet μια απαράδεκτη εταιρεία χωρίς ίχνος υπερβολής..διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ. #90
α psyxakias απο το 2009
εγω το θυμομουν αυτο απο πολυ παλιοτερα οταν ειχε προτοεμφανιστει η telekom.. τελος παντων Προφέσσορας_Χάος απορω γιατι εισαι ακομα εκει..
ps. ενας γνωστος μου μενει πεντελη(αθηνα) σχεδον στο βουνο πανω που ειναι 2-3 σπιτια με το ζορι και εχει forthnet και του ποιανει πανω απο 10mbps
Παρόμοια Θέματα
-
πώς θα βάλω κάμερα και θα την βλέπω από ιντερνετ?
Από asdftower στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-13, 02:53 -
Nova Christmas offer 2012 απο εταιρεία προώθησης τηλ/κων υπηρεσιών - Και τώρα;;
Από vaggelakhs στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-12, 19:43 -
Πιστωτικές και ατόκες δόσεις, τι σημαίνει;
Από manoulamou στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 32Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-12, 13:58 -
VENUS-C: μια πρωτοποριακή cloud υποδομή για την Έρευνα και την Καινοτομία με επίκεντρο τον χρήστη
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-12, 12:15 -
Τα Windows 8 δεν θα υποστηρίζουν την αναπαραγωγή DVD/Blu-ray και θα απαιτείται η αγορά αναβάθμισης
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 73Τελευταίο Μήνυμα: 17-05-12, 23:13
Bookmarks