Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 42
    Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Τον περασμένο Ιούλιο έκανα αίτηση για εξάμηνο full LLU στα 2048/640, με 189€.
    Αυτό λήγει τέλη Ιανουαρίου, δηλαδή μεθαύριο.

Τώρα η Vivodi μου δίνει τις εξής επιλογές:
    -Ή συνεχίζω με 70€ το μήνα (πλέον κόστος DSLphone) αν θέλω το upload πάνω από 256 Kbps.
    -Ή συνεχίζω με 51€ το μήνα (πλέον κόστος DSLphone) αν πάω στα 4096/256 Kbps.
    προπληρώνω για 6 ή 12 μήνες στα 2048/256 ή στα 4096/256.
    -Ή, σε περίπτωση που δε θέλω ούτε να προπληρώσω ούτε να πάει το πάγιό μου στα 51€+ το μήνα, να συνεχίσω με 2048/256Kbps με πάγιο 33,80€ το μήνα, αλλά αφού χρεωθώ 17,85€ για την υποβάθμιση.
    Φοβερές επιλογές και οι τέσσερις. Δεν ξέρω ποιά να πρωτοπάρω.

Edit:
    Eπανέρχομαι για να προσθέσω κάτι που ξέχασα να γράψω πριν.
    Όπως είπα, τον Ιούλιο πλήρωσα 189€ για προπληρωμένο εξάμηνο. Στο λογαριασμό του Αυγούστου είδα μια χρέωση 213,49€ για ιντερνετ στα 2048/640. Δηλαδή, ενώ πλήρωσα εξάμηνο, χρεώθηκα και άλλα 213,49€ για απροσδιόριστο λόγο. Κάλεσα αμέσως το (δωρεάν τότε) 13880, και η κοπέλα μου είπε ότι είναι εμφανώς λάθος, και θα ενημερώσει για να ακυρωθεί η χρέωση.
    Το Σεπτέμβρη το χρέος των 213,49€ ήταν ακόμα εκεί. Ξανακάλεσα, και η κοπέλα που μίλησα τότε μου είπε θα ειδοποήσει και η ίδια, γιατί προφανώς ήταν λάθος.
    Τον Οκτώβρη το χρέος ήταν ακόμα εκεί, αλλά δεν κάλεσα πάλι, το ίδιο και το Νοέμβρη.
    Το Δεκέμβρη ξανακάλεσα, και έμαθα ότι είχαν ενημερώσει την πρώτη κοπέλα, που μίλησα μαζί της τον Αύγουστο, ότι θα ακυρωθεί η χρέωση.
    Το Γενάρη έλαβα επιστολή ότι χρωστάω 213,49€ και ότι αν δεν τα πληρώσω θα έχω πρόβλημα. Μίλησα πάλι με το 13880, και αφού επιβεβαίωσαν ότι η ακύρωση της χρέωσης έχει δρομολογηθεί, μου είπαν να πληρώσω κανονικά το λογαριασμό μου. Αφού πλήρωσα το λογαριαμό μου, με κάλεσαν από το εισπρακτικό για να μου την πουν, επειδή κάθε μήνα πληρώνω μόνο το λογαριασμό αγνοώντας το παλιό χρέος, και ότι αν δεν το εξοφλήσω μέχρι το τέλος του μήνα θα κινηθούν δικαστκώς εναντίον μου. Ξαναμίλησα με το 13880, και μου είπαν ότι θα στείλουν mail στο εισπρακτικό να μη προχωρήσει το θέμα επειδή τα 213,49€ είναι λάθος τους.
    Έτσι φτάσαμε στις 29 Γενάρη (σήμερα). Από τις 4 παραπάνω επιλογές μου, δεν υπάρχει η τρίτη, γιατί αν θέλω να βάλω προπληρωμένο θα πρέπει να πληρώσω και το κόστος του και τα 213,49€, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα δεήσουν να μου τα επιστρέψουν.
    Επομένως μου αφήνουν την επιλογή ή να συνεχίσω με πάγιο 70€, ή να συνεχίσω με πάγιο 51€, ή να συνεχίσω με πάγιο 33,80€ αλλά αφού χρεωθώ 17,85€ τέλος υποβάθμισης.
    Ε λοιπόν τα 17,85€ δεν πρόκειται να τα δουν από εμένα.
    Tέλος του edit.

Αυτό μου το είπαν 2 άτομα στο 13880, αλλά ένας, ο δεύτερος που ρώτησα και που ήταν στην επιλογή 4 (λογαριασμοί), μου είπε ότι δε θα χρεωθώ τα 17,85€. Μάλιστα επειδή επέμεινα, και του τόνισα ότι κάποιος άλλος συνάδελφός του μου είπε ότι θα τα χρεωθώ, μου ζήτησε να τον αφήσω να ρωτήσει και να με καλέσει για να μου πει. Μισή ώρα μετά με κάλεσε και μου είπε ότι επιβεβαίωσε ότι δε θα χρεωθώ τα 17,85€, ακόμα και αν ζητήσω να πάω στα 2048/256 Kbps.
    Ελπίζω να έχει δίκιο αυτός.

Το θέμα είνα ότι το καλοκαίρι, όταν βγήκαν τα προπληρωμένα, τόνιζαν στον κόσμο ότι μετά το πέρας του προπληρωμένου θα μπορεί να συνεχίσει με το πάγιό του ή με μειωμένο πάγιο, ανάλογα με τα τιμολόγια που θα ισχύουν.
    Προφανώς τους διέφευγε τότε η κρίσημη λεπτομέρεια ότι στο ενδιάμεσο θα βγουν τα "φθηνά" πακέτα με το μειωμένο upload, και ότι επομένως το να πάει κάποιος σε αυτά θα θεωρηθεί υποβάθμιση.
    Ντροπή για άλλη μια φορά.

Κρίμα για την εταιρία που οδήγησε το ελληνικό ADSL για 3 χρόνια αλλά τώρα δε μπορεί ούτε με κυάλια να ακολουθήσει τους ανταγωνιστές της.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lewton : 30-01-07 στις 00:19.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Κρίμα δε λες τίποτα. Επί χρόοοοοοοοοονια έκανε δειλά βηματάκια προς τα μπρος και τώρα σε λίγους μήνες την ξεπερνάνε για πλάκα οι πάντες.

Σύμφωνα με τις ADSL - Eφάπαξ & άλλες χρεώσεις υπάρχει Εφάπαξ Τέλος Μείωσης ταχύτητας πρόσβασης(!!!!!!) 17,85 €. Προφανώς θέλουν να στο χρεώσουν γιατί με τις αλχημείες που έκαναν θεωρούν μικρότερο πακέτο το 2048/256 από το 2048/640.

Τι να πει κανείς. Για τη Vivodi τα λόγια είναι περιττά πλέον

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ssonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κρίμα δε λες τίποτα. Επί χρόοοοοοοοοονια έκανε δειλά βηματάκια προς τα μπρος και τώρα σε λίγους μήνες την ξεπερνάνε για πλάκα οι πάντες.

Σύμφωνα με τις ADSL - Eφάπαξ & άλλες χρεώσεις υπάρχει Εφάπαξ Τέλος Μείωσης ταχύτητας πρόσβασης(!!!!!!) 17,85 €. Προφανώς θέλουν να στο χρεώσουν γιατί με τις αλχημείες που έκαναν θεωρούν μικρότερο πακέτο το 2048/256 από το 2048/640.

Τι να πει κανείς. Για τη Vivodi τα λόγια είναι περιττά πλέον
    Κρατάω μια πισινή μόνο για την περίπτωση να είχε δίκιο ο δεύτερος από τους τρεις που μίλησα.
    Κατά τα άλλα, αίσχος.

Μάλιστα πρέπει να σημειώσω ότι όσοι είχαν πάρει το Cube με δωδεκάμηνη δέσμευση στα 2048/640 που έδιναν το καλοκαίρι, μπορούν να πάνε στα 2048/256 χωρίς να χρεωθούν υποβάθμιση. Βλέπεις αυτοί είναι καλύτεροι πελάτες από εμένα, που είμαι 3 χρόνια συνδρομητής και δεν τους έχω σκάσει κανένα μήνα λιγότερα από 40€.

Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest
    Εμ τι νομιζεις οτι ετσι θα σε αφηνανε?
    Τωρα εχεις το κουραγιο να αλλαξεις εταιρια? Εκει πατανε αυτοι και σου προσφερουν τιμες .....ΦΩΤΙΑ
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gordito : 29-01-07 στις 16:42.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikchris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμ τι νομιζεις οτι ετσι θα σε αφηνανε?
    Τωρα εχεις το κουραγιο να αλλαξεις εταιρια? Εκει πατανε αυτοι και σου προσφερουν τιμες .....ΦΩΤΙΑ
    Μα το έχω το κουράγιο.
    Το δίλημμα είναι On ή Tellas (Forthnet θα διάλεγα αλλά θέλει να έχω γραμμή ΟΤΕ, και μια υπάλληλός της σχεδόν με έβρισε που επέμεινα ότι έχω ADSL χωρίς να πληρώνω γραμμή στον ΟΤΕ).

Gordito Guest
    Ειναι δικοπο μαχαιρι οι επιλογες σου.Καινουργιες Full llu εταιριες φανταζεσαι τι χαμος γινεται....
    Εγω πηγα Τελλας νεα γραμμη τελειως και μου λενε δεν δινει ο ΟΤΕ πορτα(δηλαδη πορτες υπαρχουν αλλα δεν εχει πλερωσει η Τελλας)

Edit: [ Και φυσικα εχεις κουραγιο τωρα με το Wii ]
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gordito : 29-01-07 στις 16:49.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Εγώ έστειλα mail στη Vivodi κράζοντας την απαράδεκτη τιμολογιακή πολιτική "προνομιοποίησης" του upload και αναγκαστικής υποβάθμισης σε 256. Επιπλέον έκανα σαφές οτι για τους λόγους αυτούς θα προχωρήσω σε κατάργηση και έφερα ως παράδειγμα την Tellas. Τέλος έδωσα και link για αυτο το thread.
    Είχα ξαναστείλει αντίστοιχο email πρινς 2-3 μηνες, και με πηρε μια κοπέλα τηλέφωνο που μου ειπε οτι αυτη ειναι η πολιτική της εταιριας τώρα. Ίσως βεβαια τώρα που λήγει το 6μηνο μου τους τσούξει πιο πολύ.

Προτείνω να κάνετε και όσοι άλλοι έχετε Vivodi το ίδιο μπας και πάρουν χαμπάρι τι παπαριές κάνουν.

Gordito Guest
    Kαλα ολα αλλα γιατι να δωσεις λινκ για το φορουμ?
    Την δυσανασχετιση θα τη λαβουμ με τους συνδρομητες που θα φυγουν, no other way

Downloads
    5
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Απλα για να δουν οτι δεν ειμαι ένας τρελλός που φωνάζει μόνος του, αλλα οτι ειναι κοινή η άποψη μου.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...
    -Ή, σε περίπτωση που δε θέλω ούτε να προπληρώσω ούτε να πάει το πάγιό μου στα 51€+ το μήνα, να συνεχίσω με 2048/256Kbps με πάγιο 33,80€ το μήνα, αλλά αφού χρεωθώ 17,85€ για την υποβάθμιση.

...αλλά ένας, ο δεύτερος που ρώτησα και που ήταν στην επιλογή 4 (λογαριασμοί), μου είπε ότι δε θα χρεωθώ τα 17,85€. Μάλιστα επειδή επέμεινα, και του τόνισα ότι κάποιος άλλος συνάδελφός του μου είπε ότι θα τα χρεωθώ, μου ζήτησε να τον αφήσω να ρωτήσει και να με καλέσει για να μου πει. Μισή ώρα μετά με κάλεσε και μου είπε ότι επιβεβαίωσε ότι δε θα χρεωθώ τα 17,85€, ακόμα και αν ζητήσω να πάω στα 2048/256 Kbps.
    Ελπίζω να έχει δίκιο αυτός....
    Νομίζω ότι αυτό που ισχύει με τη λογική, είναι ότι αφού αποφάσισαν τη "Standard" ταχύτητα 2048 να τη βάλουν από μόνοι τους στα 256 upload, δεν δικαιούνται να σου χρεώσουν αυτό το τέλος υποβάθμισης.

Μάλλον ο δεύτερος υπάλληλος που σου επιβεβαίωσε ότι δε θα χρεωθείς τα €17,85 είχε δίκιο. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να ζητήσεις από το συγκεκριμένο υπάλληλο να σου το στείλει εγγράφως (με e-mail) ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΙΛΙΣΟΣ
    Router
    Siemens SL2-141
    SNR / Attn
    6(dB) / 38(dB)
    http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=70863

Μάλιστα πρέπει να σημειώσω ότι όσοι είχαν πάρει το Cube με δωδεκάμηνη δέσμευση στα 2048/640 που έδιναν το καλοκαίρι, μπορούν να πάνε στα 2048/256 χωρίς να χρεωθούν υποβάθμιση. Βλέπεις αυτοί είναι καλύτεροι πελάτες από εμένα, που είμαι 3 χρόνια συνδρομητής και δεν τους έχω σκάσει κανένα μήνα λιγότερα από 40€.
    Έχω 12μηνη δέσμευση, αλλά αν μπορούσα να φύγω θα έφευγα άμεσα...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sannin : 29-01-07 στις 19:09.
    ...Eternal Legend...

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    56320/5640
    ISP
    Vodafone OneNet VDSL
    Router
    Fritz!Box 7530
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 8,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μιά κατάσταση απαράδεκτη..........
    Μιά κατάσταση τρελλή...........
    Μιά κατάσταση άνευ προηγουμένου.........
    ΚΡΙΜΑ και μόνο ΚΡΙΜΑ.
    Τι άλλο να πω.......

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Μα το έχω το κουράγιο.
    Το δίλημμα είναι On ή Tellas (Forthnet θα διάλεγα αλλά θέλει να έχω γραμμή ΟΤΕ, και μια υπάλληλός της σχεδόν με έβρισε που επέμεινα ότι έχω ADSL χωρίς να πληρώνω γραμμή στον ΟΤΕ).
    καλά σου έκανε! άκου εκεί
    πέρα από τη πλάκα, εμένα μου είπαν τελεφωνικά πως μπορώ από πλήρες τελεντομ να παω στη 2play της 4νετ!

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Έκανα edit στο αρχικό μήνυμα και πρόσθεσα την εξής παράγραφο:

Edit:
    Eπανέρχομαι για να προσθέσω κάτι που ξέχασα να γράψω πριν.
    Όπως είπα, τον Ιούλιο πλήρωσα 189€ για προπληρωμένο εξάμηνο. Στο λογαριασμό του Αυγούστου είδα μια χρέωση 213,49€ για ιντερνετ στα 2048/640. Δηλαδή, ενώ πλήρωσα εξάμηνο, χρεώθηκα και άλλα 213,49€ για απροσδιόριστο λόγο. Κάλεσα αμέσως το (δωρεάν τότε) 13880, και η κοπέλα μου είπε ότι είναι εμφανώς λάθος, και θα ενημερώσει για να ακυρωθεί η χρέωση.
    Το Σεπτέμβρη το χρέος των 213,49€ ήταν ακόμα εκεί. Ξανακάλεσα, και η κοπέλα που μίλησα τότε μου είπε θα ειδοποήσει και η ίδια, γιατί προφανώς ήταν λάθος.
    Τον Οκτώβρη το χρέος ήταν ακόμα εκεί, αλλά δεν κάλεσα πάλι, το ίδιο και το Νοέμβρη.
    Το Δεκέμβρη ξανακάλεσα, και έμαθα ότι είχαν ενημερώσει την πρώτη κοπέλα, που μίλησα μαζί της τον Αύγουστο, ότι θα ακυρωθεί η χρέωση.
    Το Γενάρη έλαβα επιστολή ότι χρωστάω 213,49€ και ότι αν δεν τα πληρώσω θα έχω πρόβλημα. Μίλησα πάλι με το 13880, και αφού επιβεβαίωσαν ότι η ακύρωση της χρέωσης έχει δρομολογηθεί, μου είπαν να πληρώσω κανονικά το λογαριασμό μου. Αφού πλήρωσα το λογαριαμό μου, με κάλεσαν από το εισπρακτικό για να μου την πουν, επειδή κάθε μήνα πληρώνω μόνο το λογαριασμό αγνοώντας το παλιό χρέος, και ότι αν δεν το εξοφλήσω μέχρι το τέλος του μήνα θα κινηθούν δικαστκώς εναντίον μου. Ξαναμίλησα με το 13880, και μου είπαν ότι θα στείλουν mail στο εισπρακτικό να μη προχωρήσει το θέμα επειδή τα 213,49€ είναι λάθος τους.
    Έτσι φτάσαμε στις 29 Γενάρη (σήμερα). Από τις 4 παραπάνω επιλογές μου, δεν υπάρχει η τρίτη, γιατί αν θέλω να βάλω προπληρωμένο θα πρέπει να πληρώσω και το κόστος του και τα 213,49€, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα δεήσουν να μου τα επιστρέψουν.
    Επομένως μου αφήνουν την επιλογή ή να συνεχίσω με πάγιο 70€, ή να συνεχίσω με πάγιο 51€, ή να συνεχίσω με πάγιο 33,80€ αλλά αφού χρεωθώ 17,85€ τέλος υποβάθμισης.
    Ε λοιπόν τα 17,85€ δεν πρόκειται να τα δουν από εμένα.
    Tέλος του edit.
    Ασχολίαστο;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lewton : 30-01-07 στις 00:21.

Περιοχή
    Αττική - Παπάγος
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15360/1536
    ISP
    Forthnet
    Router
    ZTE ZXHN H108L
    Παθόν και δω... τραγική η συμπεριφορά.Βέβαια εγώ τώρα είχα έτσι κι αλλιώς σκοπό να πάρω προπληρωμένο για 6 μήνες στα 4Mbits. Αλλά αν το καλοκαίρι έχουν ξανααλλάξει τα προϊόντα τους και αποφασίσουν να δώσουν 4096/16 (!) πάλι θα πρέπει να δω τι θα κάνω για να μην πληρώσω τέλη "υποβάθμισης". Αν επιλέγουν να υποβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους εμείς δεν φταίμε σε τίποτα. Και ναι θα εφευγα μετά από αυτό αλλά χρειάζομαι την σύνδεση και δεν ξέρω πόσο θα πρέπει να περιμένω για την forthent ή την Tρellas...
    Στη φάκα κύριοι....

Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-06-08, 01:19
  2. Κακή ενημέρωση για υπάρξη Dslam
    Από def στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-06, 10:14

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές