Έχω το εξής παράξενο πρόβλημα με τον firefox, σε άσχετες φάσεις και ενώ surfaρω χάνει το internet και ότι σελίδα και να του βάλω μου βγάζει "Αδυναμία σύνδεσης". Ανοίγω κατευθείαν τον i.e. και δουλεύει κανονικά. Firewall δεν έχω κάποιο να τρέχει (εγκατεστημένο comodo αλλά δεν το χρησιμοποιώ, όπως επίσης και των windows απενεργοποιημένο, ένα avira antivirus έχω μόνο).
Έχετε καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και τι πρέπει να κοιτάξω;
Tελικά το πρόβλημα δεν περιορίζεται στον firefox, και ο i.e. το παθαίνει (έχω internet παρά ταύτα (ping κάνει)) και μόλις ανοίγω ένα καινούργιο i.e. συνδέει κανονικά ενώ τα προηγούμενα παράθυρα που έχουν κολλήσει μένουν ως έχουν.
Εμφάνιση 1-15 από 15
-
06-02-07, 00:13 Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί; #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Xguru : 06-02-07 στις 00:46.
I see dead pixels
-
06-02-07, 01:12 Απάντηση: Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί; #2
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά τα παιδιά του φόρουμ δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν.......
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=73467Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Μας γλωσσόφαγαν κάτι κογιότ και ακυρώθηκε το πάρτυ της Εύας
-
06-02-07, 01:38 Απάντηση: Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί; #3
Αυτά τα φαινόμενα δεν φαίνεται να έχουν σχέση με κάποιον web browser, και ίσως ούτε καν και με το λειτουργικό.
Timeouts στο DNS resolving ίσως, λόγω υπερφορτωμένων DNS servers του ISP;Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
06-02-07, 01:55 Απάντηση: Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί; #4
O WAntilles φοβάμαι ότι έχει δίκιο, αν θυμάμαι καλά σήμερα συνέβη και στο linux μου οπότε δεν πρέπει να έχει να κάνει ούτε με το λειτουργικό όπως λέει.
Απ΄την άλλη δεν ξέρω αν και πώς δικαιολογείται το γεγονός ότι μόλις ανοίγω άλλον browser-ή άλλο παράθυρο απ΄τον ίδιο browser, δουλεύει και μένει κολλημένο μόνο το παράθυρο που είχε κολλήσει πριν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Xguru : 06-02-07 στις 02:02.
I see dead pixels
-
06-02-07, 23:06 Απάντηση: Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί; #5
Αν ειναι οι dns σημαινει οτι και ο preffered και ο alternate μπουκωνουν την ιδια στιγμη? Δοκιμασε να βαλεις αλλους dns. πχ, H Forthnet -που ξερω- δινει διαφορους dns αναλογα το γεωγραφικο διαμερισμα που βρισκεσαι.
Εγω πχ αν και ειμαι Γιαννενα εχω επιλεξει, τους Αθηναικους dns μιας και μου δινουν το χαμηλοτερο latency σε διαφορα ping που εχω κανει σε σχεση με αλλους dns. Δεν ειχα ποτε παρομοιο προβλημα.
Antec P280 | beQuiet S9-700 | Arctic Liquid Freezer II 240 | MSI X470 Gaming Pro Max | R9 5900X | 3600CL16 32GB | RTX3070 | XPG8200Pro | ROG PG258Q
-
07-02-07, 00:36 Απάντηση: Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί; #6
την ωρα που κανει διακοπη κανε πινκ στους δνσ
δοκιμασε και ...
σε κονσολα Ipconfig /release all
ipconfig /renew
ipconfig /flushdnsΤελευταία επεξεργασία από το μέλος jdm : 07-02-07 στις 04:15.
-
07-02-07, 02:39 Απάντηση: Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί; #7
Σήμερα ξύπνησε καλά και δε μου το έχει κάνει ακόμα αν και δεν είχα χρόνο να το ζορίσω κιόλας...ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
ΑΚΥΡΟ, μόλις το ξαναέπαθε, δεν πρέπει να έχει να κάνει ούτε με τον DNS, μιλάμε απίστευτο κουφό:
Εκεί που surfaro με firefox-αδυναμία σύνδεσης απο firefox. Πάω να μπω στο web interface του router από firefox, αδυναμία σύνδεσης!!! Ανοίγω αμέσως έναν i.e. και internet βλέπει και το web interface του router. Ξανά firefox-παραμένει η αδυναμία σύνδεσης.
Είναι δυνατόν; Πιο ανεξήγητο πράγμα δεν έχω ξανασυναντήσει...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Xguru : 07-02-07 στις 03:16.
I see dead pixels
-
07-02-07, 03:47 Απάντηση: Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί; #8
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
Αν είσαι με ασύρματο δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να έχεις παρεμβολές και να σου κάνει timeouts.
-
07-02-07, 04:17 Απάντηση: Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί; #9
μετονομασε το προφιλ απο τον μοζιλα και φτιαξε καινουργιο
-
08-02-07, 22:01 Απάντηση: Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί; #10
χμμμ γι αυτό μόνο με το web-interface να προτείνω κάτι μια και το πάθαινα κι εγώ (δεν μπορούσα να μπω lan στο router μου!) και οφειλόταν στο antivirus (Avast) και στις ρυθμίσεις του.
Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις για λίγο το Avira και δες αν μπορείς να ανοίξεις τη σελίδα του router σου.
Για τα άλλα δεν ξέρω, χρησιμοποιείς πολλά (και αν ναι πoιά) plugins/addons στον FF?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος streetwiser : 08-02-07 στις 22:03.
-
09-02-07, 15:58 Απάντηση: Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί; #11
μήπως έχεις πειράξει τον Firefox ???
εχεις βάλει κανα fasterfox ή αλλο twek Plugin?
εμένα μου τα έκανε αυτά οταν είχα το fasterfox και οταν είχα πειράξει manually κατι ρυθμίσεις του firefox για το surfarisma
-
09-02-07, 20:49 Απάντηση: Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί; #12
Τελικά ενίοτε το κάνει και στον i.e. οπότε δεν είναι πρόβλημα του firefox. Το avira πήρε πόδι και περιμένω να δω τις διαθέσεις του.
I see dead pixels
-
09-02-07, 21:37 Απάντηση: Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί; #13
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
Είσαι με wireless?
-
10-02-07, 02:18 Απάντηση: Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί; #14
Sorry το ρωτάς και παραπάνω και ξέχασα να το απαντήσω.
Όχι το wireless είναι απενεργοποιημένο, καλώδιο του usr 9106 σε μια wired 3com NIC είναι η σύνδεση.
Παραδόξως αφού πήρε πόδι το avira δεν μου το έχει κάνει ακόμα...(αν και ρε γαμώτο κάτι θυμάμαι ότι μου το έκανε και στο linux αλλά δεν είμαι και σίγουρος).Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Xguru : 10-02-07 στις 02:21.
I see dead pixels
-
19-02-07, 02:16 Απάντηση: Ο Firefox μου, χάνει το internet που και που, γιατί; #15
Παρακαλώ όποιος mod έχει την καλοσύνη να μετονομάσει τον τίτλο βάζοντας την λέξη επιλύθηκε. Ευχαριστώ!
Περίληψη Προβλήματος: Κατά καιρούς είτε o firefox είτε ο internet explorer δεν έβλεπε ούτε δίκτυο ούτε web interface του router.
Αιτία Προβλήματος: Το Comodo personal firewall όταν ήταν κλειστό έπαιρνε πρωτοβουλία και δημιουργούσε πρόβλημα στην επικοινωνία των παραπάνω εφαρμογών.
Λύση: Απεγκατάσταση του Comodο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Xguru : 19-02-07 στις 02:17.
I see dead pixels
Παρόμοια Θέματα
-
H Sony χάνει $240 - $300 για κάθε PS3 που πουλάει
Από devnull στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-06, 23:26 -
Γιατί ξαφνικά δε μου ανοίγει sites που μου άνοιγαν κανονικά??
Από sadako στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 54Τελευταίο Μήνυμα: 17-05-06, 21:09 -
Υπάρχει Πρόγραμμα που να προσδιορίσεις τον Χρόνο που θα Βγει απο το Internet?
Από No_MeRcY στο φόρουμ Isdn - PstnΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 23-03-05, 16:37 -
META Tag's Τι; Που; Πως; Ποτε; και Γιατι;
Από Public_union2000 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 04-01-05, 10:53 -
Γιατί να πληρώνω υπηρεσίες που δεν μου παρέχονται;
Από Oakenfold_ στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 29-09-04, 13:02
Bookmarks