Καλησπέρα στα παλιά μου τα λημέρια που, δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν προλαβαίνω να επισκεφτώ πολύ συχνά
Λοιπόν, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Όπως ίσως καταλάβατε από τον τίτλο, έχω εγκαταστήσει cctv (κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης) στο σπίτι μου αλλά ενώ έχουν γίνει όλα όμορφα και ωραία εδώ και μια εβδομάδα δεν μπορώ να βρω λύση με την απομακρυσμένη πρόβαση στο dvr (καταγραφικό) ενώ έχω ρυθμίσει με τον τεχνικό ΤΑ πάντα (ή έτσι νομίζουμε) ξανά και ξανά.
Την Κυριακή, αφού συνδέσαμε και σετάραμε κανονικότατα dvr και ρούτερ, πάω να προσπαθήσω να μπω τοπικά, από υπολογιστή του δικτύου και βλέπω ότι όλα κυλάνε μια χαρά. Από τοπική σύνδεση, έχω κανονικά πρόσβαση σε εικόνα και ρυθμίσεις του dvr. Όλα ωραία μέχρι που προσπάθησα να συνδεθώ απομακρυσμένα από το λάπτοπ, με άλλη σύνδεση ίντερνετ.
Καμία τύχη. είτε χρησιμοποιούσα ip διεύθυνση είτε dyndns name (το οποίο φαίνεται πως γίνεται κανονικά update) ΔΕ θα με βάλει για κανένα λόγο μέσα. Προσπαθώ να pingάρω τη διεύθυνση και το αποτέλεσμα...νέκρα!
Λέω θα φταίει το απαίσιο ρούτερ της 4νετ (το technicolor) που κλειδώνει και σε ipv6 όποτε γουστάρει με αποτέλεσμα να σέρνομαι. Τώρα δοκίμασα ένα ακόμη ρούτερ, το Thomson TG782 που είχα από τότε που ήμουν στη cyta. αφού άλλαξα user + κωδικούς, έπαιξε κανονικά στη γραμμή μου. Ρύθμισα port forward, έκανα και κάποιες ρυθμίσεις στο dvr, σέταρα και το dynamic dyndns και μαντέψτε...ΠΑΛΙ ΝΕΚΡΑ!
Επικοινώνησα 2-3 φορές αυτές τις μέρες με τη 4νετ, να δω μήπως κόβουν αυτοί τίποτα, μήπως έχει κάποιο θέμα η γραμμή ή έστω να μπορουν να μου πουν τίποτα αλλά είχα πολλές απαιτήσεις απ' ότι φαίνεται.
Όπως καταλαβαίνετε, είστε η τελευταία μου ελπίδα. Περιμένω τις απαντήσεις σας γιατί πλέον δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα παραπάνω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.![]()
Εμφάνιση 1-15 από 22
-
22-01-15, 21:44 Port forwarding και πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση σε cctv dvr. #1
-
22-01-15, 23:45 Απάντηση: Port forwarding και πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση σε cctv dvr. #2
Γράψε τι έχεις κάνει με το port forward και αν έκανες τέστ με το CanYouSeeMe για να δείς αν είναι πράγματι ανοικτές οι πόρτες.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
23-01-15, 00:28 Απάντηση: Port forwarding και πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση σε cctv dvr. #3
οι πόρτες δε φαίνονταν ανοιχτές μέχρι που είδα το παρακάτω λινκ (μετά από πολυυυυυ διαβασμα) και τελικά σώθηκε η παρτίδα. http://www.adslgr.com/forum/archive/.../t-470257.html
τώρα βέβαια η απορία μου ειναι αν μπορεί να γίνει το συγκεκριμενο με το technicolor κι αν αλλαζει κατι στη σειρα και γενικοτερα στις εντολες!
-
23-01-15, 00:54 Απάντηση: Port forwarding και πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση σε cctv dvr. #4
Δεν ξέρω το technicolor, αλλά γιατί να θέλει εντολές μέσω telnet;;;; δεν έχει στο μενού επιλογή για port forward;;;;
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
23-01-15, 01:19 Απάντηση: Port forwarding και πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση σε cctv dvr. #5
η συγκεκριμένη επιλογή ΔΕΝ υπήρχε πουθενά, και το DMZ δεν μπορούσα να το σετάρω με το dvr, παρα μόνο με τους 3 υπολογιστές που ήταν συνδεδεμένοι στο ρούτερ ασύρματα. Ούτε για αυτό γνωρίζω το γιατί.
-
23-01-15, 01:45 Απάντηση: Port forwarding και πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση σε cctv dvr. #6
Αυτό που δίνεις στο άλλο topic είναι άνοιγμα DMZ που τα παλιότερα firmwares (κάτω από 8.3.4) δεν το επέτρεπαν απ' το WEB-GUI.
Κανονικά απαγορεύεται να ανοίξεις το DMZ γιατί εκθέτει όλο το PC στο Ίντερνετ.. καθώς είναι τελείως χωρίς προστασία, ΝΑΤ, Firewall, κλπ..
Τώρα βέβαια αν δεν βρίσκεις να ανοίξεις τις πόρτες... δεν είναι δύσκολο πάντως...
Αν δεν μπορείς, δοκίμασε με UPnP, καθώς είναι κατά πολύ ασφαλέστερο από το DMZ.
-
23-01-15, 02:09 Απάντηση: Port forwarding και πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση σε cctv dvr. #7
iliteo σ' ευχαριστω για την απαντηση σου. και πορτες ανοιξα απο το interface του ρουτερ αλλα παρόλα αυτά υπήρχε πρόβλημα γιατι οπως ειπα δε φαινονταν ανοιχτές. το dmz το άνοιξα μόνο σε συγκεκριμένη static ip του δικτύου, όπου είναι μονο το καταγραφικο, οποτε δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο θέμα.
πάντως και με UPnP είχα δοκιμάσει αλλά και πάλι δεν είδα φως
-
23-01-15, 02:29 Απάντηση: Port forwarding και πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση σε cctv dvr. #8
Αν και με το Thomson TG782 δεν το καταφέρνεις κάτι δεν κάνεις σωστά, την πόρτα 80 ή την 8080 την έχεις ανοίξει;;; Tα Hikvision δουλεύουν με την 80.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
23-01-15, 02:32 Απάντηση: Port forwarding και πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση σε cctv dvr. #9
την 8080 άνοιξα και άλλες δύο!
με το thomson διάβασα ότι πολλά άτομα έχουν παρόμοιο πρόβλημα οπότε ο μόνος τρόπος που το έκανε να δουλέψει ήταν αυτός π ανέφερα παραπάνω!
-
23-01-15, 02:36 Απάντηση: Port forwarding και πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση σε cctv dvr. #10
Εγώ πάντως στο 585V7 δουλεύω το καταγραφικό.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
20-03-15, 16:32 Απάντηση: Port forwarding και πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση σε cctv dvr. #11
Μια ερώτηση βρε παιδιά πώς γίνεται να βλέπω τις κάμερες από εφαρμογή του κινητού και να μην μπορώ να δω με τοπική σύνδεση.Τι κάνω λάθος.
-
22-03-15, 12:27 Απάντηση: Port forwarding και πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση σε cctv dvr. #12
-
22-03-15, 12:48 Απάντηση: Port forwarding και πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση σε cctv dvr. #13Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
22-03-15, 13:49 Απάντηση: Port forwarding και πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση σε cctv dvr. #14
Στο πρόγραμμα μπαίνω κανονικά οι κάμερες δεν ανοίγουν σε τοπική σύνδεση.
-
22-03-15, 13:52 Απάντηση: Port forwarding και πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση σε cctv dvr. #15
Παρόμοια Θέματα
-
ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η108L Port Forward και καταγραφικο Eonboom EN-6804V
Από Akis19877 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-15, 23:04 -
[Other] ZTE ZXV10 H108L port forward και dyndns problem
Από tzoykas στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-14, 17:53 -
Μαζικό πρόβλημα με νεκρές γραμμές σε Ταύρο από 01/03/2014
Από vagsk στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-14, 18:48 -
Προβλημα με explorer.exe (?) σε Windows 7
Από SpaceMarine13 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-14, 22:25 -
Πρόβλημα με επαναφορά συστήματος σε VAIO
Από patroklosp στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-14, 14:24
Bookmarks