Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποια είναι η πρόθεση για την ψήφο σας;

Ψήφισαν
103. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες

1 0,97%
  • Ένωση Κεντρώων

8 7,77%
  • ΚΚΕ

8 7,77%
  • Λαϊκή Ενότητα

17 16,50%
  • Νέα Δημοκρατία

7 6,80%
  • ΠΑΣΟΚ

2 1,94%
  • Ποτάμι

3 2,91%
  • ΣΥΡΙΖΑ

15 14,56%
  • Χρυσή Αυγή

4 3,88%
  • Άλλο Κόμμα

23 22,33%
  • Αποχή

15 14,56%
Σελ. 128 από 1371 ΠρώτηΠρώτη ... 108118123126127128129130133138148 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.906-1.920 από 20561
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    512000/51200
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
    Router
    Nokia
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Han Solo Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω κατι καλυτερο πριν το google-αρω ....

προτιμω να σε βοηθησω να ακουσεις και εσυ τι ελεγε η Ελενα η γυναικα του Π. Κ. στον τραγκα για τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ δημοσκοπησεις αυτες που ειχαν στα χερια τους οι ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ και οχι αυτες που "πλασαρανε" ΟΛΟΙ οι δημοσιογραφοι στο ποπολο για να σιγουρεψουν το αποτελεσμα προκαλωντας την πολωση ( η οποια και επηλθε )

απολαυσε μετα το 19 λεπτο ¨http://www.real.gr/audiofiles/448287.mp3

και μετα πεσμου τι σημαινει κοψοχερης και τι σημαινει σκαρτος !
    Οι φιφες του Τραγκα και του Καμμενου δεν με απασχολουν. Αλλα ειλικρινα τωρα ηταν κανεις που νομιζε οτι το ματς ηταν ντερμπι;;; Εγω 7 μοναδες δεν εβλεπα αλλα 3-5 το θεωρουσα ευκολακι. Επιτηδες το παρουσιαζαν ως ντερμπι για να μαζευτουν τα γιδια στα μαντρια υπο τον φοβο μην βγει ο αλλος πολος του διπολου. Αν ο κοσμος ηξερε οτι ο Συριζα ειναι ανετα μπροστα θα ψηφιζαν αρκετα περισσοτεροι τα μικρα αριστερα κομματα και λιγοτεροι τους ΑΝΕΛ. Δεν θα ετρωγαν το παραμυθι "το ριχνω στον κωλοτουμπα για να μην φαω στο κεφαλι την ΝΔ"...
    Και καταντήσαμε άνθρωποι δίχως ανθρωπιά...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από raspoutiv Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΟΦΑ = Όπου Φυσάει ο Άνεμος
    τόσο πάθος για τον πρόεδρο αφού φάνηκε να καβατζώνει την εκλογή, μόνο ως τέτοιο μπορεί να εκληφθεί. τόσα χρόνια καλά ήσασταν με την ΠΑΣΟΚάρα. τώρα πάτε ΣΥΡΙΖΑ κι αφήστε τον πρόεδρο ήσυχο. τέτοιους υποστηρικτές δεν τους έχει ανάγκη.
    για κάτι κουμάσια μέλη του κόμματος θα πούμε εν καιρώ. μόλις γίνονται σιγά σιγά γνωστοί κάποιοι κομπραδόροι, εδώ θα μαστε να τους στολίζουμε. μόνο Λεβέντης ρε. όλοι οι άλλοι στο σκαμνί
    Φιλε ο τροπος που μιλας δειχνει οτι κατι δε παει καλα με σενα... Κατι τετοια κουφα μου ελεγες και στα pm oταν το επαιζες κεντρωος.
    Ποιοι ηταν τοσα χρονια με τη πασοκαρα?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Burning Skies Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι φιφες του Τραγκα και του Καμμενου δεν με απασχολουν. Αλλα ειλικρινα τωρα ηταν κανεις που νομιζε οτι το ματς ηταν ντερμπι;;; Εγω 7 μοναδες δεν εβλεπα αλλα 3-5 το θεωρουσα ευκολακι. Επιτηδες το παρουσιαζαν ως ντερμπι για να μαζευτουν τα γιδια στα μαντρια υπο τον φοβο μην βγει ο αλλος πολος του διπολου. Αν ο κοσμος ηξερε οτι ο Συριζα ειναι ανετα μπροστα θα ψηφιζαν αρκετα περισσοτεροι τα μικρα αριστερα κομματα και λιγοτεροι τους ΑΝΕΛ. Δεν θα ετρωγαν το παραμυθι "το ριχνω στον κωλοτουμπα για να μην φαω στο κεφαλι την ΝΔ"...
    ΠΑΛΙ μισο συλλογισμο εκανες ....

το θεμα δεν ηταν αν θα βγει ειτε η νδ , ειτε ο συριζα ( αλλωστε οποιος απο τους 2 εβγαινε το ιμνημονιο θα εφαρμοζοταν .... ) , ΑΛΛΑ .... να μην βγουν στην νεα βουλη αυτοι που ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ .... το 3,4 % που ηταν ο αρχικος συριζα !

ελπιζω τωρα να καταλαβες . αν δεν καταλαβες , αδυνατω να το πω πιο ξεκαθαρα !

καληνυχτα και περαστικα μας ! . ολοι μαζι θα το φαμε το αγγουρι , αυτο που ουτως ή αλλως θα τρωγαμε και .... οπως ειπα πιο πριν ( το στανιο μου μεσα ) , τωρα θα πληρωσουμε και τις μ@λ@κιες της vw !

υ.γ, οι ανελ θα εβγαιναν ,ο λεβεντης παιζοταν
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Han Solo : 24-09-15 στις 02:18.
    EU = United States of Europe ή Europe Uber alles ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KLG Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέλω νούμερα,
    Τα μετρα ειναι κοστολογημενα. Για ακριβη νουμερα απευθυνσου σε καποιο στελεχος του κομματος.

Δεν θα μπορουσαν... Ειναι αμελητεα -ξαναλεω- αυτα που παιρνουν σε σχεση με την συνταξιοδοτικη δαπανη. Ναι να γινουν φυσικα οι εξορθολογισμοι αλλα ειναι παραμυθι οτι αυτοι οι εξορθολογισμοι θα ελυναν το προβλημα.
    Ολα τα προνομια να κοπουν, οχι μονο αυτα. Γιατι εισαι αρνητικος? θελεις να συνεχιζεται αυτη η κατασταση? Να καλοπερναει μια ελιτ σε βαρος ολων μας?

Βασικα το ευρω σε εχει ζουγκλοποιησει. Ο Κρουγμαν ειπε ξεκαθαρα οτι αλλες χωρες με πιο αδυναμη οικονομια και παραγωγη απο σενα αναπτυσσονται ραγδαια ακριβως επειδη δεν εχουν το ευρω και εχουν δικο τους νομισμα.

Και η γιαγια μου μπορει να παραστησει το καθε Κρουγμαν.
    Το θεμα δεν ειναι το νομισμα, και στη δραχμη να παμε με 0 χρεος παλι θα αρχισουμε να το δημιουργουμε οσο επικρατει αυτο το συστημα.
    Να φτιαξουμε κρατος ειναι το θεμα, οχι να πληρωνουμε τα παιδια των βουλευτων και τις κομπινες των απατεωνων.
    Οσοι μιλανε φανατικα για δραχμη ειναι γιατι ετσι επιτασσει η ιδεολογια τους.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από raspoutiv Εμφάνιση μηνυμάτων
    μου πε να μπω στο fb του να δω αλλά δεν έχω fb εγώ.
    ο άνθρωπος είναι κάφρος με τα όλα του
    Εκτος απο υβριστης και συκοφαντης εισαι και ψευτης...
    Ποτε δε σου μιλησα για fb, και ο mod μπορει να το τσεκαρει αυτο.

Ιδου τι εγραψε ο φιλος μας "το Λεβέντη όμως, από τότε που τον είδα στο Προφίλ να του φέρνει ο άλλος ο ξεφτίλας πίτσες, το συμπάθησα κι από τότε τον ψηφίζω γιατί είναι τίμιος. το σύστημα rotation βουλευτών που λέει είναι εξαιρετικό, όπως και πολλές προτάσεις του. πράγματι αν γίνουν αυτά που ζητάει δε θα υπάρχει το παραμικρό φύλο συκής στους έξω να μας κατηγορούν για το μέσα. τότε θα φανεί πόσο ψεύτες είναι οι Ευρωπαίοι, που στόχο τους έχουν μόνο να μας κάνουν Βουλγαρία. "

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σορρυ φιλαράκι, αλλά όλα αυτά τα είπε και ακούγονται απο το στόμα του.
    Οχι φιλε, ειναι παραπληροφορηση. Γιατι τη κατεβαζεις αμασητη? Εχεις εθιστει στη κοροιδια?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giwrgosth Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορώ να φανταστώ άνθρωπο με IQ μεγαλύτερο της τοστιέρας να ελπίζει ότι θα τον σώσει ο Λεβέντης.
    Συγνώμη αν σε θίγω, αλλά αυτή είναι άποψή μου, γνωρίζοντας προσωπικά τον Λεβέντη και κάποιους από τους βουλευτές του.
    Τώρα για την χρυσαυγίτικη νοοτροπία τι να κάνουμε? Έτσι σκεφτόμαστε εμείς οι εθνικιστές.

Και επειδή μίλησες για χρυσαυγίτικη νοοτροπία, ψάξε λίγο να δεις τι έχεις ψηφίσει, αν ψήφισες Λεβέντη.
    Ψάξε μήπως κάποιοι από αυτούς που έστειλες στη Βουλή είναι πιο ακροδεξιοί και από τον Μιχαλολιάκο.
    Στις εκλογες δε ψηφιζουμε για να μας... σωσουν. Αοριστο και υπερβολικο.
    ΙQ τοστιερας εχουν ολοι αυτοι που χροοονια τωρα ψηφιζουν τους επιβητορες τους. Το ιδιο και καποιοι ακραιοι, προσκολλημενοι σε μια σαπια ιδεολογια που καταπιεζει τον ανθρωπο.
    Συγνωμη με τη σειρα μου αν σε θιγω, αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.

Πιο ακροδεξιους κι απο το Μιχαλολιακο μπορω να φανταστω αυτους που ψηφισες εσυ.
    Εξ αλλου και αυτοι οπως κι εσυ, δεν εχουν προβλημα να απαξιωσουν 187χιλ. ανθρωπους.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kafrikistan : 24-09-15 στις 02:49.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    512000/51200
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
    Router
    Nokia
    ΠΑΛΙ μισο συλλογισμο εκανες ....

το θεμα δεν ηταν αν θα βγει ειτε η νδ , ειτε ο συριζα ( αλλωστε οποιος απο τους 2 εβγαινε το ιμνημονιο θα εφαρμοζοταν .... ) , ΑΛΛΑ .... να μην βγουν στην νεα βουλη αυτοι που ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ .... το 3,4 % που ηταν ο αρχικος συριζα !

ελπιζω τωρα να καταλαβες . αν δεν καταλαβες , αδυνατω να το πω πιο ξεκαθαρα !

καληνυχτα και περαστικα μας ! . ολοι μαζι θα το φαμε το αγγουρι , αυτο που ουτως ή αλλως θα τρωγαμε και .... οπως ειπα πιο πριν ( το στανιο μου μεσα ) , τωρα θα πληρωσουμε και τις μ@λ@κιες της vw !

υ.γ, οι ανελ θα εβγαιναν ,ο λεβεντης παιζοταν
    Εσυ μαλλον δεν καταλαβες οτι αυτο γραφω κατα βαση...
    Απλα εχω 2 μονο ενστασεις. ΗΤΑΝ θεμα για αυτους (και τους πιστωτες) να βγει ο Συριζα ΑΛΛΑ ηξεραν οτι θα βγει στο χαλαρο οποτε δεν εκαναν οτι εκαναν για αυτο αλλα για να πεταξουν (οντως) εξω τους αριστερους.
    Επισης δεν συμφωνω οτι ντε και καλα θα εμπαιναν οι ΑΝΕΛ...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kafrikistan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ολα τα προνομια να κοπουν, οχι μονο αυτα. Γιατι εισαι αρνητικος? θελεις να συνεχιζεται αυτη η κατασταση? Να καλοπερναει μια ελιτ σε βαρος ολων μας?
    Να σχολιαζεις αυτα που γραφω και οχι αυτα που θα ηθελες να εχω γραψει...

Και η γιαγια μου μπορει να παραστησει το καθε Κρουγμαν.
    Αληθεια;;; Μπραβο στην γιαγια σου. Να της δωσουμε και ενα Νομπελ.
    Η δικια μου μονο Λεβεντη μπορει να παιξει (πολυ ανετα ομως)...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Path Level
    Interleaved
    Εσυ μαλλον δεν καταλαβες οτι αυτο γραφω κατα βαση...
    Απλα εχω 2 μονο ενστασεις. ΗΤΑΝ θεμα για αυτους (και τους πιστωτες) να βγει ο Συριζα ΑΛΛΑ ηξεραν οτι θα βγει στο χαλαρο οποτε δεν εκαναν οτι εκαναν για αυτο αλλα για να πεταξουν (οντως) εξω τους αριστερους δραχμιστες.
    Επισης δεν συμφωνω οτι ντε και καλα θα εμπαιναν οι ΑΝΕΛ...
    δεν νομιζω οτι οι υπολοιποι που εμειναν δεν ειναι αριστεροι αλλα πιο πολυ θα ελεγα πραγματιστες αριστεροι . αν δεν ηταν οι ανελ θα ηταν το πασοκ ή το ποταμι . επιλογες πολλες για οποιον ηταν πρωτος αναμεσα στην νδ ή στον συριζα .

μπορω να πω fixed ?

υ.γ. αλλα το παραδειγμα με τα Γεμιστα ηταν οτι να'ναι ..... ας ελεγε φασουλοριζο . ειναι πολυ πιο κοντα στην εννοια που ηθελε να αποδωσει , μιας και η ντοματα με 1.40 € δεν την λες και οικονομικο λαχανικο ειδικα τον χειμωνα που ερχεται !

Winter is coming !!!
    EU = United States of Europe ή Europe Uber alles ?

Περιοχή
    Zauberberg
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Θα ήθελα να συλλυπηθώ όλους τους, από Γενάρη, θιασώτες της συνεργασίας Συριζα-Ανελ για την απώλεια του Δημήτρη Καμμένου. Επίσης θα συνιστούσα στους δυσμοιρους υποστηρικτές της "πρώτη φορά αριστερά" με την χουντοδεξιά, να μην γίνουν πιο γραφικοί και από την Φλωρεντία ξαναγράφοντας πόσο στεναχωρημένος είμαι που δεν μπήκε το Πασοκ ή το Ποτάμι στην κυβέρνηση.

Περιοχή
    L. A.
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.996/4.981
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
    Router
    ZTE h168n
    SNR / Attn
    10(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kafrikistan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στις εκλογες δε ψηφιζουμε για να μας... σωσουν. Αοριστο και υπερβολικο.
    ΙQ τοστιερας εχουν ολοι αυτοι που χροοονια τωρα ψηφιζουν τους επιβητορες τους. Το ιδιο και καποιοι ακραιοι, προσκολλημενοι σε μια σαπια ιδεολογια που καταπιεζει τον ανθρωπο.
    Συγνωμη με τη σειρα μου αν σε θιγω, αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.

Πιο ακροδεξιους κι απο το Μιχαλολιακο μπορω να φανταστω αυτους που ψηφισες εσυ.
    Εξ αλλου και αυτοι οπως κι εσυ, δεν εχουν προβλημα να απαξιωσουν 187χιλ. ανθρωπους.
    Προς Θεού, δε με θίγεις, μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα, μια παρέα είμαστε
    Φυσικά και συμφωνώ μαζί σου πως IQ τοστιέρας έχουν όλοι όσοι ψήφιζαν αυτούς που ψήφιζαν για να μας σώσουν. Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι το έκαναν εκ του πονηρού, για καμιά θεσούλα στο δημόσιο, για καμιά τακτοποίηση του αυθαιρέτου τους, για να μην πειραχτεί η συντεχνία τους κλπ, κάτι που είναι χειρότερο!
    Διαφωνώ μόνο που με τοποθετείς στον ακροδεξιό φασιστικό χώρο, με τον οποίο έχω την ίδια σχέση, όσο έχει και ο Λεβέντης με την πραγματικότητα.
    Και σου ξαναλέω: είσαι σίγουρος πως δεν έστειλες ακροδεξιούς στη Βουλή?
    Εγώ είμαι σίγουρος πως έστειλες.
    Άρα ποιος είναι ο ακροδεξιός από τους δύο μας?

Downloads
    38
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    5000/50000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Path Level
    Interleaved
    Ε, δεν διαβάζετε πλέον το νήμα! Μήπως οι mods να το έσπαγαν, όπως αυτό με το KKE, ώστε να και μπορούν να εκφραστουν ελεύθερα τα μικρά εξοκοινοβουλευτικά κόμματα και οι υπόλοιποι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη σοβαρή συζήτηση.

Περιοχή
    L. A.
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49.996/4.981
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
    Router
    ZTE h168n
    SNR / Attn
    10(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από eqvus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε, δεν διαβάζετε πλέον το νήμα! Μήπως οι mods να το έσπαγαν, όπως αυτό με το KKE, ώστε να και μπορούν να εκφραστουν ελεύθερα τα μικρά εξοκοινοβουλευτικά κόμματα και οι υπόλοιποι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη σοβαρή συζήτηση.
    Οι υπόλοιποι που μιλάτε σοβαρά ποιοι ακριβώς είστε?

Downloads
    38
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    5000/50000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giwrgosth Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι υπόλοιποι που μιλάτε σοβαρά ποιοι ακριβώς είστε?

Περιοχή
    @ Copenhagen, DK
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    ISP
    Οtenet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nm96027 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα ήθελα να συλλυπηθώ όλους τους, από Γενάρη, θιασώτες της συνεργασίας Συριζα-Ανελ για την απώλεια του Δημήτρη Καμμένου. Επίσης θα συνιστούσα στους δυσμοιρους υποστηρικτές της "πρώτη φορά αριστερά" με την χουντοδεξιά, να μην γίνουν πιο γραφικοί και από την Φλωρεντία ξαναγράφοντας πόσο στεναχωρημένος είμαι που δεν μπήκε το Πασοκ ή το Ποτάμι στην κυβέρνηση.
    Εν μνημόνιω αδελφε χάσαμε ενα στελεχος. Δεν πειράζει όμως η πασοκάρα εκπροσωπείται επαξια στο υπουργικό και με σαφη προοδευτικό πρόσημο θα εξουδετερώσει την αναχρονιστική καμμενη ακροδεξια.

Τις ευχές μου για γρηγορη ανάρωση στο εταιρο πασοκ. "4" χρόνια είναι, υπομονή.

[4 more years boys, 4 more years boys]

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    512000/51200
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
    Router
    Nokia

δεν νομιζω οτι οι υπολοιποι που εμειναν δεν ειναι αριστεροι αλλα πιο πολυ θα ελεγα πραγματιστες αριστεροι . αν δεν ηταν οι ανελ θα ηταν το πασοκ ή το ποταμι . επιλογες πολλες για οποιον ηταν πρωτος αναμεσα στην νδ ή στον συριζα .

μπορω να πω fixed ?
    Όχι δεν μπορείς γιατί ο όρος δραχμιστης είναι αστείος. Μόνο ένα κόμμα έχει απωλεσει την ταυτότητα του με γνώμονα το νόμισμα και αυτό είναι το κόμμα του Τσίπρα. Πασοκ ΝΔ Ποτάμι υποστηρίζουν τα νεοφιλελε προγράμματα οπότε δεν μπορείς να τους πεις ευρωλαγνους. Η ΛΑΕ πάλι σου λέει ότι θέλει να εφαρμόσει κοινωνική πολιτική και δικό της πρόγραμμα (κάτι που δεν γίνεται με τα ευρωμνημονια) οπότε δεν μπορείς να τους πεις δραχμιστες. Μόνο ο Τσίπρας εφαρμόζει ένα πρόγραμμα που ομολογεί ότι δεν το πιστεύει μόνο και μόνο για να μην χάσει το ευρώ. Μόνο γι αυτόν το νόμισμα είναι αυτοσκοπος. Ευρωλαγνος κατ ομολογία.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Καποτε οι εκλογικες συζητησεις ηταν πιο ενδιαφερουσες....

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    512000/51200
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
    Router
    Nokia
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  ForumRunner_20150924_104416.png 
Εμφανίσεις:  42 
Μέγεθος:  322,3 KB 
ID: 161253

Σελ. 128 από 1371 ΠρώτηΠρώτη ... 108118123126127128129130133138148 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία