Αν και δεν έψαξα ενδελεχώς για κάτι παρόμοιο, θα ήθελα να σας παραθέσω την εμπειρία μου, να μου δώσετε τις συμβουλές σας και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.
Λοιπόν, είμαι στη "φίλη" forthnet από την εποχή του dial-up. Αν και έχω χρησιμοποιήσει διάφορες για dial-up.
Για ADSL όμως, έβαλα και παρέμεινα στη forthnet.
Από την πρώτη στιγμή, λειτουργούσα με προπληρωμένα πακέτα, μέσω ΑΡΥΣ.
Κάποια στιγμή, πέρυσι τον Απρίλη, μπήκα στο δικό της δίκτυο (~24).
Και έρχεται λοιπόν μια ωραία πρωία ένα χαρτί από δικηγόρουςκαι χρωστάω λέει 400 ευρώ και τόκους.
Πάντα πληρώνω τους λογαριασμούς μου, έγκαιρα.
Το μόνο που με έχει βάλει σε σκέψεις, είναι ότι 2 φορές, άργησε να κοπεί το internet από τα προπληρωμένα πακέτα (περίπου 1 μήνα) και έτσι και εγώ, άργησα να κάνω ανανέωση προπληρωμένου χρόνου. Αλλά υπάρχει μια αναντοιστιχία ανάμεσα στο ποσό και το χρόνο αυτό.
Πήρα τηλ στο δικηγόρο και τον ρώτησα για ποιο λόγο τα χρωστάω αυτά τα λεφτά. Μου λέει, θα ειδοποιήσω την εταιρία να σας στείλει αναλυτική χρέωση. Και ίσα που δεν μου έκλεισε το τηλ.
Σκέψεις??? Σας έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό εκτός από λάθος λογιστηρίου;
Υπάρχει καμία περίπτωση η forthnet να απαιτήσει χρέωση internet κατά τη διάρκεια χρήσης των προπληρωμένων πακέτων? Λογικά, φυσικά το αποκλείω, αλλά επειδή οι δικηγόροι δεν έχουν καμία σχέση με τη λογική, είπα να δω τι γίνεται.
Α, και σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έχουν κάνει λάθος, μπορώ να αποκομήσω κάποιο όφελος;
Ας πούμε να με αποζημιώσουν που κάθομαι και γράφω αυτό και παίρνω τηλέφωνα δικηγόρους; Και να αποζημιώσουν και εσάς που το διαβάζεται και βοηθάτε;
Τι πρέπει να κάνω εγώ; Κάποια καταγγελία; Αν ναι, που;
Κρίμα, γιατί δεν ήθελα να αλλάξω εταιρία. Είμαι από εκείνους τους περίεργους, που απλά δεν το ψάχνουν τόσο πολύ και είμαι ευχαριστημένος γενικά, παρα τα κάποια disconnect και τις μυστήριες, κάποιες φορές, ταχύτητες.
Αλλά μετά από αυτό... Δύσκολα τα πράγματα.
Εμφάνιση 1-15 από 18
-
28-05-09, 16:19 Απαίτηση Χρημάτων μέσω δικηγόρου #1
-
28-05-09, 16:25 Απάντηση: Απαίτηση Χρημάτων μέσω δικηγόρου #2
Ρίξε μια ματιά σε αυτά στην κατηγορία Forthnet:
- Εξώδικο από τη FORTHNET!
- εξωδικο 650 ευρω?
- Εξωδικο απο τη Forthnet
- Έχουν το θράσος να βάζουν δικηγόρο και μάλιστα αναίτια. Ντροπή τους.
-
28-05-09, 16:33 Απάντηση: Απαίτηση Χρημάτων μέσω δικηγόρου #3
Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση και το indexing.
Έχω διάβασμα...
edit: Διάβασα αυτά και άλλα.
Κατέληξα σε ένα σημαντικό συμπέρασμα:
Η αδιαφορία μου είναι επιζήμια τόσο σε εμένα όσο και σε άλλους.
Αντίο forthnet.
Για να συνεχίζουν ακόμα αυτή τη βλακεία όμως, σημαίνει ότι κάποιος άλλος αδιαφορεί.
Μήπως αυτοί οι τύποι ξεπλένουν χρήμα και δείχνουν τόσο μεγάλη αδιαφορία για τόσους πελάτες?
Ή ο ρυθμός πρόσληψης νέων κορόιδων, μέσω κραυγαλέων προσφορών, είναι σημαντικά μεγαλύτερος από τους seasoned απογοητευμένους χρήστες;
Μπορεί και τα δυο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SilverCloak : 28-05-09 στις 17:31. Αιτία: Το λέει πάνω!
-
28-05-09, 18:06 Απάντηση: Απαίτηση Χρημάτων μέσω δικηγόρου #4
- Downloads
- 92
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 14/1 | 8/1
- ISP
- Wind | Cyta
- Router
- Fritz 7170 |NetfasterIAD2
-
29-05-09, 22:09 Απάντηση: Απαίτηση Χρημάτων μέσω δικηγόρου #5
-
29-05-09, 22:19 Απάντηση: Απαίτηση Χρημάτων μέσω δικηγόρου #6
αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι εαν η οχληση απο το δικηγορικο γραφειο ειναι απλα μια οχληση η ειναι κανονικο εξωδικο
εχει δοκιμασει κανεις να το αγνοησει εντελως για να το προχωρησουν το θεμα;
-
30-05-09, 02:55 Απάντηση: Απαίτηση Χρημάτων μέσω δικηγόρου #7
Δεν έχει σημασία. Άλλοτε ένα εξώδικο λέγεται "εξώδικη όχληση", άλλοτε "εξώδικη διαμαρτυρία" κ.ο.κ. ανάλογα το τι διεκδικεί κάποιος. Άλλοτε το επιδίδει δικαστικός επιιμελητής, άλλοτε στέλνεται ταχυδρομικά (όπως σε τέτοιες περιπτώσεις). Δεν έχει καμία σημασία-διαφορά. Μια ειδοποίηση είναι σε κάθε περίπτωση. Μπορεί κάλιστα να μην υπάρξει καν αυτή η ειδοποίηση και να προχωρήσουν κατευθείαν σε αγωγή, ή σε έκδοση διαταγής πληρωμής. Όταν λαμβάνουμε τέτοια χαρτιά ένα πράγμα και μόνο πρέπει να μας απασχολεί:
α) Είμαστε καλύμενοι (έγινε απλά λάθος ή είμαστε σίγουροι ότι δεν οφείλουμε); Τους ενημερώνουμε ότι θα το αγνοήσουμε και το αγνοούμε.
β) Έχουμε "λερωμένη τη φωλιά μας"; Συμμορφωνόμαστε, γιατί ο κόσμος να χαλάσει θα βάλουν πανεύκολα το χέρι τους στην τσέπη μας και θα μας τα πάρουν με το ζόρι.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Τώρα κάτι τσάμπα μαγκιές που έχουν γραφτεί μερικές φορές από ορισμένα παιδάκια εδώ μέσα, οφείλονται απλά ...στο ότι πληρώνει ο μπαμπάς τους. Όχι βέβαια ότι ορισμένοι δεν ταλαιπωρούνται αδίκως σε κάποιες περιπτώσεις που τους βάζουν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.
-
30-05-09, 08:06 Απάντηση: Απαίτηση Χρημάτων μέσω δικηγόρου #8
θεωρω δεδομενο οτι οσες περιπτωσεις εχουν αναφερθει εδω μεσα οι πελατες της forthnet εχουν πληρωσει τον λογαριασμο τους αλλιως για ποιο λογο το αναφερεις οτι σου ζητανε τα χρηματα τους;
δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο εαν στο παραδωσουν προσωπικα με υπογραφη παραλαβης και να το παραλαβεις με απλο ταχυδρομιο
σε περιπτωση δικης η forthnet θα πει " ειμαστε τοσο καλοι και συμπονετικοι που πριν προβουμε σε δικη τον ενημερωσαμε γραπτος, οριστε η υπογραφη παραλαβης του εξωδικου" στην περιπτωση του ταχυδρομειο τι θα δειξουν; την αποδειξη πληρωμης το γραμματοσημου; δεν υπαρχει κανενος ειδος εγγυησης οτι οντως τελικα το παρελαβες
τελικα οι "σωτηρες" μας απο το μονοπολειο δεν ειναι ακριβως αυτο που περιμεναμε να ειναι
-
30-05-09, 08:11 Απάντηση: Απαίτηση Χρημάτων μέσω δικηγόρου #9
-
30-05-09, 08:19 Απάντηση: Απαίτηση Χρημάτων μέσω δικηγόρου #10
παλι εσυ μπροστα μου;
γνωριζω οτι δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να στειλει εξωδικα για να διεκδικησει τα χρηματα του αλλα ειναι σχεδον παντα το πρωτο βημα, γιατι αλλιως το δικαστηριο μεχρι να γινει να εκδωθει η διαταγη πληρωμης μπορει να εχει κλεισει η forthnet
εξαλου εαν δεν σου στειλει εξωδικο μπορει να πατε στο δικαστηριο και απλα να δειξεις τις αποδειξεις που ειχες πληρωσει στην ωρα σου, ουτε δικηγορο δεν θες σε τετοια περιπτωση
-
31-05-09, 00:39 Απάντηση: Απαίτηση Χρημάτων μέσω δικηγόρου #11
Θα ηταν ενδιαφερον παντως καποιος να ασχολουταν με αυτο το θεμα. Δηλαδη πως μπορουν να ζητανε χρηματα τα οποια εχουν πληρωθει; Αν δεν ξερουν οτι εχουν πληρωθει, τι ισολογισμους, αποτελεσματα χρησης κτλ εκδιδουν τοσα χρονια; Ειναι και στο χρηματιστηριο... Δε ξερω βεβαια αν εμπιπτει στην αρμοδιοτητα της ΕΕΤΤ, εισαγγελεα, επιτροπη κεφαλαιαγορας η καπου αλλου.
-
31-05-09, 01:30 Απάντηση: Απαίτηση Χρημάτων μέσω δικηγόρου #12
Είναι το ίδιο πράγμα για τέτοια θέματα, είτε το στείλουν ταχυδρομικά, ή μέσω κλητήρα. Εξώδικο με κλητήρα, στέλνεις πρακτικά μόνο και μόνο για να έχεις επίσημα και αποδεδειγμένα, την ημερομηνία την οποία απαίτησες τα λεφτά σου, ώστε όταν φτάσεις στο δικαστήριο να είναι εύκολο να υπολογιστούν οι τόκοι από τότε (και αυτό ακόμα είναι αμφίβολο αν πιάνει πάντα-για διεκδίκηση δεδουλευμένων αμοιβών π.χ. μου είπαν ότι ξεκινάνε να γράφουν τόκοι από την ημέρα που θα κατέθετα την αγωγή και όχι απο το εξώδικο). Στην προκειμένη λοιπόν δε χρειάζεται επίσημη επίδοση, γιατί υπάρχουν παραστατικά από το λογιστήριο και γραπτή σύμβαση από την οποία προκύπτει η ημερομηνία. Όπως και να έχει, δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. Αν έχουν "πάτημα" (και ξέρουν πολύ καλά πότε έχουν), κάνουν ό,τι χρειάζεται στη συνέχεια της έστω και απλής επιστολής και τα λεφτά τους τα παίρνουν.
-
31-05-09, 01:48 Απάντηση: Απαίτηση Χρημάτων μέσω δικηγόρου #13
Ρε παιδια cool ,εξωδικο στελνει οποιος θελει και για οτι θελει δλδ γεγονος πραγματικο η φανταστικο.
Αν το στειλεις με κλητηρα εχεις και αποδειξη οτι ο αλλος το ελαβε.
Διαταγη πληρωμης δεν μπορει να βγει γιατι δεν πληρωσες ενα η δυο λογαριασμους.Αγωγη μονο μπορει να σε κανει.Αν έχουν "πάτημα" (και ξέρουν πολύ καλά πότε έχουν)
-
31-05-09, 11:37 Απάντηση: Απαίτηση Χρημάτων μέσω δικηγόρου #14
Τα προπληρωμένα με μετρητά από όπου τα αγόραζα (και δεν έχω τις αποδείξεις
) και μέσω internet banking για την ανανέωση των προπληρωμένων( όπου έχω τις αποδείξεις
), αλλά και τώρα για το λογαριασμό που μου έρχεται κάθε δίμηνο.
Το γράμμα ήρθε με απλό ταχυδρομείο. Δεν βγαίνουν για συστημένα φαίνεται, αφού 1 στα 10 τέτοια γράμματα γεννούν λεφτά.
Κατ' αρχάς, μπορούν να μου ζητήσουν να πληρώσω για την περίοδο που έληξε το προπληρωμένο πακέτο, αλλά δεν μου έκοψαν το internet? Δεν νομίζω ότι υπάρχει "σιωπηλή αναμίσθωση", αλλά από το νομίζω μέχρι το γνωρίζω... αν μπορεί κάποιος συμπληρώνει το τεράστιο αυτό κενό.
Αρχικό μήνυμα από theopan
Τι κακό μπορώ να τους κάνω για αυτή τους την ενόχληση.
Δεν θέλω να παίξω άμυνα, "να, ορίστε οι αποδείξεις, τα έχω πληρώσει όλα." Άσε που κάποιες μπορεί να μην τις έχω μετά από τόσο χρόνια.
Θέλω να παίξω επίθεση. Τι μπορώ να κάνω που με ενοχλούν με τέτοιο θράσος (και δεν ανέχομαι το θράσος για κανένα λόγο), για κάτι που δεν έχω κάνει.
Πως είναι δυνατόν να με κατηγορούν;;;;;;;;; Δεν το δέχομαι. Θέλω να τιμωρηθούν. Τι μπορώ να κάνω;
-
31-05-09, 12:07 Απάντηση: Απαίτηση Χρημάτων μέσω δικηγόρου #15
Παρόμοια Θέματα
-
Το σύστημα της Vodafone για μεταφορά χρημάτων μέσω κινητού λανσάρεται στο Αφγανιστάν
Από lewton στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-08, 10:42 -
Μεταφορα χρηματων μεσω τραπεζης
Από Kurozuka στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-07, 19:11 -
απαιτηση καταβολης δεδουλευμενων και εξοδα δικηγορου
Από Reef στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 10-07-06, 00:18
Bookmarks