Η ιστορία μου ξεκίνησε τον Αύγουστο. Μια ωραία μέρα, λαμβάνω μια κλήση στο κινητό. Ήταν μια υπάλληλος της HOL, η οποία μου έλεγε πως χρωστάω όλους τους λογαριασμούς απο την πρώτη μέρα σύνδεσης μου, δηλαδή πέρσι απο Δεκέμβριο περίπου (άσχετο αν λόγω φερέσυχνου είδα ίντερνετ απο τον Μάρτιο και μετά). Για να ενεργοποιήσω την σύνδεση μου με την HOL μέσω του ΔΙΟΔΟΣ, είχα διαλέξει να πληρώνω μέσω πιστωτικής κάρτας. Πίστευα ότι οι λογαριασμοί που μου έρχονταν κάθε μήνα σπιτι ήταν απλά αποδείξεις... Τελικά, ήταν όντως λογαριασμοί. Η μέθοδος πληρωμής είχε αλλάξει, αφού η κάρτα έληξε μετά απο μερικούς μήνες. Φυσικά, δεν ενημερώθηκα τότε.
Πήρα τηλέφωνο για να διευθετήσω το θέμα και να πληρώσω αυτά τα χρήματα, όμως δεν βρήκα κάποια άκρη με τους ξεχωριστούς αριθμούς που αντιστοιχούν σε κάθε λογαριασμό. Τελικά το άφησα το θέμα, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, οπότε και έστειλα ένα φαξ (εφ'όσον επικοινώνησα με το τμήμα πωλήσεων) με τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας μου και την εντολή να πληρωθούν με αυτήν όλα τα χρωστούμενα, αλλά και όλες οι μελλοντικές πληρωμές. Τα αποτελέσματα; Ήταν σαν να μην έστειλα το φαξ ποτέ.
Περίπου τον ίδιο καιρό, δηλαδή τέλη Σεπτέμβρη, το ίντερνετ άρχισε να μου κάνει κόλπα -- ξεσυνδεόταν όποτε ήθελε! Το λαμπάκι του FritzBox στο Power αναβόσβηνε και άναβε (ανάβοντας μαζί του και το λαμπάκι του internet) πραγματικά σε τυχαίες στιγμές. Αρχικά, το πρόβλημα ήταν μικρό, αλλά σιγά σιγά, γιγαντώθηκε. Πολύ περισσότερο δεν έχω ίντερνετ παρά έχω τώρα. Έχω παρατηρήσει όμως ότι, παραδόξως, κάποιες μέρες έχω ίντερνετ σχεδόν όλη μέρα,(και συνήθως μετά δεν έχω καθόλου σύνδεση για 2-3 μέρες σερί), τις Δευτέρες το νετ μου είναι πάντα σχεδόν συνδεδεμένο αλλά τα σαββατοκύριακα σπάνια... Δηλαδή παρατηρώ κάποια patterns! Δεν ξέρω αν είναι τυχαία...
Πάντως, όλες οι προσπάθειες που έκανα για να επικοινωνήσω με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης ήταν άκαρπες: περίμενα μια φορά στην αναμονή 50 λεπτά (what a beautiful daaaay) και άλλες, όμως καμία κάτω των 20 λεπτών...
Τα ερωτήματα μου: Μένω στην Μυτιλήνη, και είμαι μέχρι αύριο στην Αθήνα. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να πάω στα γραφεία της HOL μπας και τουλάχιστον λύσω το θέμα των πληρωμών. Δεν μπορώ να βρω πουθενά όμως πού είναι... Μπορείτε να με βοηθήσετε; Επίσης, τι μπορεί να πηγαίνει στραβά με την σύνδεσή μου;
Εμφάνιση 1-5 από 5
Θέμα: Μεγάλα προβλήματα με HOL
-
04-11-07, 22:58 Μεγάλα προβλήματα με HOL #1
-
04-11-07, 23:42 Απάντηση: Μεγάλα προβλήματα με HOL #2
Αδριανείου 2 και Παπαδά είναι η διεύθυνση. Ανεβαίνοντας την Λεωφόρο Κηφισίας στο δεξί σου χέρι, λίγο πριν την Λεωφόρο Κατεχάκη.
http://www.hol.gr/default.asp?pid=17&la=1Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tem : 04-11-07 στις 23:48.
-
05-11-07, 00:02 Απάντηση: Μεγάλα προβλήματα με HOL #3
Ευχαριστώ!
-
05-11-07, 18:25 Απάντηση: Μεγάλα προβλήματα με HOL #4
απο κατεχακη αριστερά θα κανεις κ αμεσως το πρωτο δεξια πανω στη μεσογειων ειναι η Παπαδά, θα συνεχισεις για αρκετά εως οτου συναντησεις την Ανδρειανου
-
05-11-07, 19:04 Απάντηση: Μεγάλα προβλήματα με HOL #5
Και υπολόγισε κανά 3ωρο για να παρκάρεις αν πάς με αμάξι
Παρόμοια Θέματα
-
Ατελείωτα προβλήματα με τη HOL
Από spacewatcer στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-07, 00:47 -
Προβλήματα HOL - NetRoute2
Από rouvasi στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-06, 08:47 -
Προβλήματα με HOL
Από Ziggy23 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-06, 17:08 -
Προβλήματα με HOL...
Από Agent M στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 17-05-05, 16:46 -
προβλήματα ταχύτητας με HOL
Από Pulsar στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-05, 15:43
Bookmarks