Σελ. 32 από 73 ΠρώτηΠρώτη ... 1222273031323334374252 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 466-480 από 1081
    Περιοχή
    Cheyenne Mountain Complex
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από haHa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tελευταιο γιατι τα ξεσκισαμε στο offtopic..

Και εγω προτιμω την κανονικη ενοικιαση DVD,μιας και ειναι φθηνοτερη κλπ, αλλα αυτο το εχω για τις φορες που ειμαι καπου και δεν υπαρχει dvdαδικο ή ειναι αργα και ειναι κλειστο ή απλα βαριεμαι να βγω εξω και θελω επι τοπου να δω μια ταινια...

Δεν το υπερασπιζομαι ,μη νομιζεις, αλλωστε 3-4 φορες εχω ενοικιασει ετσι ταινια,αλλα σκεψου ποσο βολικο ειναι οταν εισαι μαζεμενος με φιλους ή και μονος σου και θελεις να δεις μια ταινια και βαριεσαι να βγεις εξω (να οδηγησεις, να χασεις κανα μισαωρο κλπ).
    Με το που αποφασισεις ποια ταινια θελεις να δεις (υπο την προυποθεση οτι υπαρχει), σε 2 λεπτα εχεις αρχισει να την βλεπεις.. Ανεση!!

Και δεν εχεις και το αγχος και το χασιμο χρονου να την γυρισεις πισω..

Sure, αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη. =] Ο άλλος άπαξ και ενοικιάσει την ταινία, μπορεί να την αντιγράψει (που είναι παράνομο τελικά, άκυρο αυτό που έγραψα παραπάνω). Είναι κάτι το οποίο όλοι καλώς ή κακώς συνηθίσαμε τόσα χρόνια και κάναμε. Η αξία του να ενοικιάσεις μια ταινία, εμπεριείχε και το "διακαίωμα" να κρατήσεις αντίγραφο το οποίο αντικειμενικά πολύ σπάνια θα ξανάβλεπες και ίσως και να το έδινες σε ένα δυο φίλους. Το internet άλλαξε το ένα-δυο φίλους και το έκανε "σε όλο τον κόσμο".

Υπάρχουν δυο τακτικές να καταπολεμήσεις αυτή την ζημιά. Το ένα είναι να κατακλειδώσεις το περιεχόμενο και να κατακερματίσεις την αγορά με συμβατά και μη συσκευές που παίζουν το περιεχόμενο και το δεύτερο είναι να κοιτάξεις το θηρίο στα μάτια και να το αντιμετωπίσεις πουλώντας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευκολία σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο και να υπολογίσεις την πειρατεία που πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει, σαν παράπλευρη απώλεια.

Προσωπικά βλέπω την δεύτερη λύση σαν την μόνη ρεαλιστική λύση. Εξάλλου αυτή είναι που εφαρμόζεται τόσα χρόνια και η βιομηχανία παραγωγής περιεχομένου έχει γιγαντωθεί τόσο. Η πρώτη λύση είναι απλά τρόπος να διαμορφώσουν "μονοπώλια" και να κερδίσουν μερίδια αγοράς, που στην τελική δεν με ενδιαφέρει (και δεν θα' πρεπε να με ενδιαφέρει). =]
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος c4lex : 08-07-08 στις 22:00.

Περιοχή
    Seattle US
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pelasgian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και το όλα τα ίδια είναι και να τα πούμε με ένα τρόπο έτσι χαλαρό για να μην θίξουμε την μετριοπάθεια κάποιων ούτε αυτό είναι προσέγγιση. Εξάλλου, μετριοπάθεια και μετριότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Μόνο όποιος δεν είναι σίγουρος για την ορθότητα του λόγου του προσπαθεί σε όλα να είναι στη μέση, ώστε να αποφύγει ένα 100% λάθος με ένα 50% σωστό.
    Ωραία, για να δούμε τώρα πως το αντιμετωπίζεις εσύ υπερβαίνοντας την θεωρητικολογία και κρίνοντας άμεσα τους ισχυρισμούς μου.
    Θέλεις να πεις ότι δεν έχει τα πλονεκτήματα ή τα μειονεκτήματα κάθε λειτουργικό; Φυσικά οφείλω να μην δεχτώ ως απάντηση το "ναι" καθώς αυτό θα θέτει υπό αμφισβήτηση την ίδια σου την ένσταση περί "θέσης". Αν πάλι απαντήσεις "όχι" τότε θα σου ζητήσω να ανεβάσεις στο βάθρο το τέλειο λειτουργικό, ρίχνοντας στον Καιάδα το έταιρο. Αν πάλι αποφύγεις την ερώτηση θα αναγκάσεις και τους δυό μας να βγούμε εκτός του θέματος του topic, παίζοντας το παιχνίδι της ιδεολογικοποίησης της άποψης και της δεδηλωμένης θέσης, ενώ ταυτόχρονα θα υπεκφύγεις όχι και τόσο έξυπνα κατά την γνώμη μου.

Δηλαδή, στην επιστήμη και τη μηχανική κάποια στιγμή πρέπει να βγάλεις ένα ραπόρτο και να πεις: «για αυτή τη δουλειά αυτό είναι καλύτερο για τους κάτωθι αντικειμενικούς λόγους» και δεν μπορούν να περιλαμβάνουν τα human factors διανοητικά καθυστερημένων γκαγκάδων με το σκεπτικό ότι αφού ένας ανεκπαίδευτος ηλίθιος και με τα δύο μπορεί να τα κάνει μπάχαλο και τα δύο ίδια είναι.
    Στην επιστήμη και τη μηχανική φίλε pelasgian, παρουσιάζεις ένα report σε επιστήμονες και μηχανικούς, οι οποίοι δεν θα έχουν και ιδιαίτερο πρόβλημα να δεχτούν την ύπαρξη των "διανοητικά καθυστερημένων γκαγκάδων" που αναφέρεις. Σε μία όμως συνέλευση πολλών εκ των δεύτερων πόσες ελπίδες έχεις για επιστημονισμούς και άλλης μορφής reports;

Γιατί έτσι και μία rolls royce silver cloud είναι το ίδιο με ένα datsun με μπαλάντζα για καρπούζια επειδή ένας βλάκας και τα δύο μπορεί να ρίξει με 80mph σε ένα βενζινάδικο και να ανατινάξει με τη μισή γειτονιά. Και σε περίπτωση που έχεις αγωνία, δεν θεωρώ τα windows τη rolls royce.
    Με την μόνη διαφορά που σε αντίθεση με το παράδειγμά σου, στο συγκεκριμένο topic δεν συγκρίνουμε τα δύο αυτοκίνητα αλλά τους δύο βλάκες. Και αν αναλύσεις λίγο την άποψή μου θα διαπιστώσεις ότι αυτό που ισχυρίζομαι είναι δεν μπορεί ένας βλάκας οδηγός να κατηγορεί συγκεκριμένο αυτοκίνητο όταν αυτό ανατινάχθηκε εξαιτίας της ίδιας του της βλακείας. Να υποθέσω ότι συμφωνείς με αυτό;

Έχεις προσπαθήσει ποτέ να πάρεις μία θέση που να είναι υπέρ μίας λύσης ή μίας άλλης; Είναι εξαιρετικά χρήσιμο στις επιχειρήσεις ξέρεις, κάποιος στο τέλος της ημέρας πρέπει να σταματήσει το μπλα μπλα και να πάρει μία απόφαση.
    Δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας εδώ στο forum που να μην έχει καταλάβει τη θέση μου. Διότι τότε προς τι οι αντιδράσεις απέναντι σε ότι έγραψα; Λες να μην τους αρέσει το avatar μου;

Την οποία φαντάζομαι τη στηλιτεύεις ως κάτοχος δύο διδακτορικών, με την έδρα τεχνητής ευφυίας του MIΤ, όπου που να συγκριθεί τώρα ο μέσος χρήστης του adslgr με τέτοια παγκοσμίου επιπέδου αυθεντία.
    Κανονικά, θα έπρεπε να πως «συγνώμη που είμαι εριστικός», αλλά δεν θα το κάνω. Στη προκειμένη είμαι εριστικός, διότι έχω βαρεθεί το «όλοι και όλα ίδια είναι και αυτό το λέμε εμείς που ξέρουμε, οπότε εσείς οι "απλοί ερασιτέχνες άνθρωποι" τι να μας πείτε για τη ζωή σας». Και στη τελική, έστω ότι ήταν, το ένα είναι και τσάμπα.
    Πρόβλημά σου αγαπητέ Pelasgian αν βαρέθηκες ή όχι, νομίζεις ότι με απασχολεί ιδιαίτερα η άποψή σου; Αν έχεις κάτι να συζητήσουμε στη διάθεσή σου, αν αναφέρθηκα ποτέ σε διδακτορικά και αυθεντίες να μου υποδείξεις το post και τέλος αν σε προβληματίζει η ύπαρξή μου ή η στάση μου, μπορείς φαντάζομαι ως moderator να μου χαρίσεις ένα ωραίο ban.
    Μέχρι όμως να αποφασίσεις κάτι από τα παραπάνω θα μου επιτρέψεις να κάνω και να απολαύσω έναν ωραίο καφέ...
    SSB

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mavlok Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα επρεπε να ειναι: "Τα Windows ειναι στο 95% του desktop και αρα ειναι πιο ευκολο να κανει τη δουλεια της η πλειοψηφια των χρηστων."

Αν το 95% του πληθυσμου μιλαγε κινεζικα, ναι, θα ηταν καλυτερο να ξερεις κινεζικα. Καλως ή κακως.
    Μόνος σου το είπες: είναι καλύτερο να ξέρεις Κινέζικα, όχι να είσαι Κινέζος.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gkimonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλά

Δεν μπορούσα αν δεν το έγραφα.

mraccess πρέπει να γράψεις βιβλίο φίλε, ειλικρινά σου μιλάω.
    Χαραμίζεσαι!!
    Που ξέρεις, μπορεί και να γράψω!
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Περιοχή
    Ανω Λιόσια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50/5
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Επι του θέματος για το αν το λινουξ ειναι για αρχάριους οι για όλους θέλω να πώ πώς η γνωμη μου είναι πώς μπορει τις πρώτες φορές που αρχιζεις να περπατάς σαν μωρό να πέσεις αλλά δεν το βάζεις κάτω και λίγο καιρό αργοτερα όχι μόνο περπατάς αλλά τρέχεις κιόλας.
    Το θέμα είναι τι αντιληψη έχει ο καθένας μας και πόσο υπομονη για να συνεχισει αφού αποτύχει, όπως έχουν πει και άλλοι κανείς δεν γεννηθηκε με εμφυτη γνώση αλλά όσοι την αποκτησαν δεν έχουν προβλημα να την μοιραστούν και να βοηθησουν,αυτό έχω εισπραξει εγώ εδω μέχρι στιγμης.
    Για να μην παρεξηγουμε διοτι και εγώ κάνω dual boot me xp και ubuntu στα χπ υπάρχουν ετοιμες ευκολες λυσεις ειτε με σπασμενο ειτε με αγορασμενο λογισμικο που δεν σε αφηνουν να σκεφτεις απλά να εκτελεσεις καποια προγραμματα,αλλά όταν πραγματικά κολησεις τότε την πάτησες.
    Στο λινουξ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά διοτι υπάρχει μια κοινοτητα σε οποια διανομη και να διαλέξεις η οπία δεν διστάζει να σε βοηθησει ξανά και ξανα.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Netgear DGN2200v3
    SNR / Attn
    10(dB) / 32(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mavlok Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα επρεπε να ειναι: "Τα Windows ειναι στο 95% του desktop και αρα ειναι πιο ευκολο να κανει τη δουλεια της η πλειοψηφια των χρηστων."

Αν το 95% του πληθυσμου μιλαγε κινεζικα, ναι, θα ηταν καλυτερο να ξερεις κινεζικα. Καλως ή κακως.
    Καλά, αυτό είναι της λογικής Αστυνόμος=Όργανο=Μπουζούκι! Διότι δε μιλάμε για πράγματα ασύμβατα και διαφορετικά όπως τα κινέζικα με τα ελληνικά, πχ.! Μιλάμε για κάτι που έχει να κάνει με δεδομένα πρότυπα και συγκεκριμένους τρόπους επικοινωνίας. Το παράδειγμά σου θα ίσχυε μόνο αν το Linux σε ανάγκαζε να μην μπορείς να συμμετάσχεις σε οτιδήποτε κάνει το υπόλοιπο 95%. Αλλά και αρχεία ανταλλάσεις, και τα ίδια πράγματα κάνεις (browsing, μουσική, κείμενα και τα πάντα) και μπορείς να... συμβιώσεις και να επικοινωνήσεις με τους υπολοίπους ανεξαρτήτως λειτουργικού!

Το avatar του μέλους midnightsun
    midnightsun Guest
    Το Linux έχει και μερικά αρνητικά, εξελίσσεται πολύ γρήγορα, οι περισσότεροι προτιμούν να έχουν το ίδιο λειτουργικό για καμιά 10ετία.
    Επίσης συμφέρει να έχεις opensource οδηγούς & κόσμο που να ενδιαφέρεται για τις συσκευές.
    Για αυτούς τους λόγους δεν το βλέπω να περνά στην πρώτη θέση σαν λειτουργικό (άσχετα αν τα windows είναι πρώτα, που στο μέλλον μπορεί να μην είναι).

Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από liberostelios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι θέμα συνήθειας, βασικά! Σχεδόν όλοι μας μάθαμε σε Windows και από αυτούς, μόνο όσοι πήγαν στο Linux συνειδητά και όχι από μόδα ή περιμένοντας να δουν ένα σύστημα που θα τους κάνει... αυτόματα χάκερς, συνειδητοποιούν την αξία του!

Εγώ θα πω ένα απλό παράδειγμα! Αν όλος ο κόσμος μάθαινε σε Linux και ξαφνικά του ερχόντουσαν τα Windows όχι απλά δε θα τα χρησιμοποιούσε αλλά θα τα άκουγε και θα έτρεχε! Φαντάσου μετά το install (πχ.) εκεί που ο άλλος έχει μάθει να βάζει όποια εφαρμογή θέλει (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) από ένα κεντρικού μενουδάκι όπου απλά επιλέγει αυτό που θέλει και το εγκαθιστά, στο να πρέπει να κατεβάσει/βρει κάθε εφαρμογή και να τρέξει ξεχωριστά έναν-έναν τους installers! Επίσης, φαντάσου μετά το install του λειτουργικό από εκεί που έχει μάθει να δουλεύουν σχεδόν τα πάντα (κάποια πιθανόν να έχουν πρόβλημα, οκ, το καταλαβαίνω) να πρέπει να βάλει έναν-έναν τους drivers για motherboard, vga, κάρτα ήχου και διάφορα άλλα καλούδια (κάτι joysticks, controllers και δεν ξέρω κι εγώ τι) με το 70% αυτών των installers να απαιτεί και ένα restart αμέσως μόλις τελειώσει! Αντιστοίχως, αν όλος ο κόσμος είχε Linux και ξαφνικά έβγαιναν τα Windows με τα γνωστά προβλήματα... επιβράδυνσης που αντιμετωπίζουν (που συνήθως καταλήγουν σε format) ο κόσμος θα έλεγε "καλά είναι τρελοί; θέλουν να βάλουμε ένα λειτουργικό που όσο το δουλεύεις γίνεται όλο και πιο αργό;". Ή όταν θα μας έλεγαν ότι θέλει defragment θα λέγαμε "δε μας χαιρετάτε, λέω εγώ, που θα πρέπει να κάνω κάθε τόσο defragment σε όλα τα partitions μου;"...

Είναι μόνο μερικά παραδείγματα όπου το Linux είναι πιο εύχρηστο! Υπάρχουν πολλές άλλες περιπτώσεις όπου το Linux υπερτερεί, όπως υπάρχουν και κάποιες που τα Windows υπερτερούν (σε θέματα ευχρηστίας)! Το θέμα είναι ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τους παραλογισμούς-μειονεκτήματα των Windows (λόγω συνήθειας) ως φυσιολογικές συμπεριφορές ενώ όταν βλέπουν κάτι διαφορετικό στο Linux (άλλοτε καλό, άλλοτε κακό) είναι πρόβλημα! Το πρόβλημα είναι ότι όση θέληση κι αν έχει ένας καινούργιος χρήστης, δεν μπορεί να είναι "αντικειμενικός" διότι κρίνει σε λάθος βάση!
    Όλοι μας μάθαμε σε Windows; Τι λέτε ρε παιδιά εδώ μέσα. Επειδή εσείς είστε 21-22 χρονών και μάθατε σε Windows, δεν είμαστε όλοι έτσι. Θέλεις να σου πω κι εγώ το αντίθετο από αυτό που λες; Πήγαινε στη δεκαετία του 80 που για να δεις γραφικό περιβάλλον σε λειτουργικό ήταν θαύμα. Βάλε Unix και απόλαυσε. Πήγαινε και αρχές του 90 και βάλε X-Windows System που θύμιζε το monochrome mode του GEM. Μιλάμε για τρελές συγκινήσεις. Πήγαινε και λίγο παρακάτω και προσπάθησε να βάλεις Linux στις πρώτες του μορφές. Εβδομάδες ολόκληρες μέχρι να σταθεροποιηθεί. Για Ελληνικά δε, ούτε λόγος. Και πήγαινε σε αυτή την φάση σε Windows να δεις πως θα σου φανεί.

Μερικές σελίδες πριν ανέφερα την εγκατάσταση JAVA σε linux. Διαδικασία. Βλέπεις, δεν έχουν όλα τα distributions όλα το software. Στην τελική εξαρτάται αν θέλεις να έχεις μια εγκατάσταση με software που δεν θα χρειασθείς ποτέ. Επίσης, τα Vista σε εμένα αναγνώρισαν το 100% του software. Ήχο (δεν έχω περάσει drivers της motherboard), κάρτες γραφικών, δικτύου κλπ. Μόνο drivers της κάρτας γραφικών πέρασα καθώς οι drivers που έρχονται με τα Windows δεν παρέχουν 3D acceleration. Και το καλό, ούτε καν restart δεν χρειάσθηκε να κάνω. Άρα, συμπέρασμα, μερικοί είτε μας πουλάτε παραμύθια γιατί απλά θέλετε να λέτε, είτε είδατε κάτι για 5-10 λεπτά και γίνατε επιστήμονες. Αμ το άλλο, για το format λόγω καθυστέρησης; Ακόμα πονάει το στομάχι μου από τα γέλια. Δυστυχώς η καθυστέρηση δεν είναι στα windows.

Περιοχή
    Καματερό, Αθήνα
    Downloads
    9
    Uploads
    3
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9998
    ISP
    OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
    Router
    RB951G2HnD
    SNR / Attn
    14(dB) / 6(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manicx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλοι μας μάθαμε σε Windows; Τι λέτε ρε παιδιά εδώ μέσα. Επειδή εσείς είστε 21-22 χρονών και μάθατε σε Windows, δεν είμαστε όλοι έτσι. Θέλεις να σου πω κι εγώ το αντίθετο από αυτό που λες; Πήγαινε στη δεκαετία του 80 που για να δεις γραφικό περιβάλλον σε λειτουργικό ήταν θαύμα. Βάλε Unix και απόλαυσε. Πήγαινε και αρχές του 90 και βάλε X-Windows System που θύμιζε το monochrome mode του GEM. Μιλάμε για τρελές συγκινήσεις. Πήγαινε και λίγο παρακάτω και προσπάθησε να βάλεις Linux στις πρώτες του μορφές. Εβδομάδες ολόκληρες μέχρι να σταθεροποιηθεί. Για Ελληνικά δε, ούτε λόγος. Και πήγαινε σε αυτή την φάση σε Windows να δεις πως θα σου φανεί.

Μερικές σελίδες πριν ανέφερα την εγκατάσταση JAVA σε linux. Διαδικασία. Βλέπεις, δεν έχουν όλα τα distributions όλα το software. Στην τελική εξαρτάται αν θέλεις να έχεις μια εγκατάσταση με software που δεν θα χρειασθείς ποτέ. Επίσης, τα Vista σε εμένα αναγνώρισαν το 100% του software. Ήχο (δεν έχω περάσει drivers της motherboard), κάρτες γραφικών, δικτύου κλπ. Μόνο drivers της κάρτας γραφικών πέρασα καθώς οι drivers που έρχονται με τα Windows δεν παρέχουν 3D acceleration. Και το καλό, ούτε καν restart δεν χρειάσθηκε να κάνω. Άρα, συμπέρασμα, μερικοί είτε μας πουλάτε παραμύθια γιατί απλά θέλετε να λέτε, είτε είδατε κάτι για 5-10 λεπτά και γίνατε επιστήμονες. Αμ το άλλο, για το format λόγω καθυστέρησης; Ακόμα πονάει το στομάχι μου από τα γέλια. Δυστυχώς η καθυστέρηση δεν είναι στα windows.
    Πάρ'το αλλιώς.

Δεν χρειάστηκε να κάνεις restart μετά την εγκατάσταση drivers ? Hello ? Μιλάς για το λειτουργικό Windows της Microsoft ? Είσαι σίγουρος ?

Δεν υπάρχει καθυστέρηση στα Windows όσο περισσότερο τα χρησιμοποιείς ? Την Registry την έχεις ακουστά ?

Μήπως είχες βγει έξω και μέθυσες ? Το καταλαβαίνω

Το avatar του μέλους midnightsun
    midnightsun Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tiven Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπάρχει καθυστέρηση στα Windows όσο περισσότερο τα χρησιμοποιείς ? Την Registry την έχεις ακουστά ?
    Για το format λόγω καθυστέρησης μίλησε, έχει μια διαφορά... με αυτό που λες.

Περιοχή
    Cheyenne Mountain Complex
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    ...Μερικές σελίδες πριν ανέφερα την εγκατάσταση JAVA σε linux. Διαδικασία. Βλέπεις, δεν έχουν όλα τα distributions όλα το software. Στην τελική εξαρτάται αν θέλεις να έχεις μια εγκατάσταση με software που δεν θα χρειασθείς ποτέ. ...

...Άρα, συμπέρασμα, μερικοί είτε μας πουλάτε παραμύθια γιατί απλά θέλετε να λέτε, είτε είδατε κάτι για 5-10 λεπτά και γίνατε επιστήμονες...
    Άρχοντα, να βάλω και zenwalk σε VM να σου το αποδείξω, αφού δεν σου έφτασε το πρώτο video, ή σου αρκεί αυτό? :]
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος c4lex : 09-07-08 στις 01:25.

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα με τη java.
    Στο gentoo έχω εγκατεστημένα αυτή τη στιγμή τέσσερα jdk (blackdown 1.4, sun 1.4 - 1.5 - 1.6) και δύο jre (sun 1.5 - 1.6). Όλα μπήκαν με μια εντολή το καθένα και μπορώ να βάλω και άλλα (πχ της IBM) με τον ίδιο τρόπο.

Ακόμη πιο σημαντικό με μια απλή εντολή μπορώ και τα εναλλάσσω είτε για τον χρήστη μου είτε για όλο το σύστημα ή με μια λίγο πιο advanced εντολή ανά εφαρμογή.

Στα windows γίνεται αυτό χωρίς να μπλέκω με registry και ιστορίες; Πρόπερσι που το δοκίμασα τελευταία φορά στα XP ήταν πάρα πολύ δύσκολο και χρονοβόρο...
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    @manicx Τι να πώ... μάλλον εγώ που έχω χρόνια να κάνω εγκατάσταση java εκτός repos μάλλον ονειρεύομαι ή είμαι μυθομανής. Για να μην τα ξαναγράφω:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mobinmob Εμφάνιση μηνυμάτων
    H διαδικασία στο zenwalk:
    Κώδικας:
    netpkg jre
    ή
    εισαγωγή κωδικού,αναζήτηση στο gui του netpkg και 3 (ή 4) κλικ....
    Αν δεν έχει internet κατεβάζει απο αλλού το πακέτο, το μεταφέρει στο σύστημά του, δεξί κλικ πάνω του, install package.
    Το "δεινοσαυρικό" λειτουργικό μας έχει package managers και repos που περιέχουν σχεδόν ότι χρειάζεται ο χρήστης.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    17500/1024
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΛΟΝΟΣ
    ειπαμε : καποιοι βλεπουν ονειρα με εγκαταστασεις drivers σε vista χωρις επανακινησεις, χωρις BSOD( οχι οπωςδηποτε αλλα αρκετα συχνο στα περισσοτερα vista σε συγκριση με τα XP που τα θεωρω πολυ πιο βραχο)

και εννοειται ξερουν να δουλευουν και linux γιατι το δοκιμασαν πριν απο 5 χρονια για 15 λεπτακια
    (βασικα κ εγω για πρωτη φορα μια mandrake ειχα δοκιμασει που δεν μου αρεσε :P )
    Χρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
    Live CDs χωρίς να βγάλεις τα Windows: Ubuntu, OpenSUSE, Fedora.
    Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
    Τί είναι το Linux ; δες εδώ και εδώ

Paintball team Last Chancers

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    SNR / Attn
    31(dB) / 30(dB)
    Μερικές σελίδες πριν ανέφερα την εγκατάσταση JAVA σε linux. Διαδικασία.
    Στραβώθηκα. Δεν μπορεί κάποιος να με προστατέψει από τούβλα; Ακόμη πονάω.

Και το καλό, ούτε καν restart δεν χρειάσθηκε να κάνω. Άρα, συμπέρασμα, μερικοί είτε μας πουλάτε παραμύθια γιατί απλά θέλετε να λέτε, είτε είδατε κάτι για 5-10 λεπτά και γίνατε επιστήμονες. Αμ το άλλο, για το format λόγω καθυστέρησης; Ακόμα πονάει το στομάχι μου από τα γέλια. Δυστυχώς η καθυστέρηση δεν είναι στα windows.
    Απλά θέλω να το υπερθεματίσω. (ξαναστραβώθηκα)

Την καθυστέρηση από το antivirus ξέχασες.
    Από το «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», στο «Η εταιρία έχει πάντα δίκιο».
    Επιλογή linux διανομής.
    Αγγλικά <- Απορίες για το Slack; Διάβασε -> Ελληνικά. Οδηγίες εγκατάστασης από imitheos
    Θησαυρός πληροφοριών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ διανομής GNU/Linux.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Netgear DGN2200v3
    SNR / Attn
    10(dB) / 32(dB)
    Όλοι μας μάθαμε σε Windows; Τι λέτε ρε παιδιά εδώ μέσα. Επειδή εσείς είστε 21-22 χρονών και μάθατε σε Windows, δεν είμαστε όλοι έτσι.
    Ούτε εγώ έμαθα σε Windows, αλλά σε DOS, παρότι είμαι 22 χρονών... Αλλά αν θες να μου συγκρίνεις τη διεισδυτικότητα των υπολογιστών τη δεκαετία του 80 σε περιβάλλον εντολών με την εποχή των Windows τότε μάλλον δεν είμαι εγώ που λέω αρλούμπες εδώ μέσα!

Θέλεις να σου πω κι εγώ το αντίθετο από αυτό που λες; Πήγαινε στη δεκαετία του 80 που για να δεις γραφικό περιβάλλον σε λειτουργικό ήταν θαύμα. Βάλε Unix και απόλαυσε. Πήγαινε και αρχές του 90 και βάλε X-Windows System που θύμιζε το monochrome mode του GEM. Μιλάμε για τρελές συγκινήσεις.
    Αυτή η ιστορική αναδρομή δε βγάζει κανένα νόημα, ως προς αυτό που θες να υπερασπιστείς! Το ότι δεν είπα για την εποχή της... πράσινης οθόνης δε σημαίνει κάτι! Όταν από περιβάλλον κονσόλας πηγαίναμε σε περιβάλλον παραθύρων ο κόσμος μπορούσε να συγκρίνει τα δύο λειτουργικά, όπως μπορεί να κάνει σήμερα μεταξύ Windows και Linux;

Πήγαινε και λίγο παρακάτω και προσπάθησε να βάλεις Linux στις πρώτες του μορφές. Εβδομάδες ολόκληρες μέχρι να σταθεροποιηθεί. Για Ελληνικά δε, ούτε λόγος. Και πήγαινε σε αυτή την φάση σε Windows να δεις πως θα σου φανεί.
    Συγκρίνουμε το Linux της σημερινής εποχής, όχι το Linux του 1995 ή του 2000! Τότε δεν άξιζε τον κόπο πέρα από καθαρά χομπίστες να ασχοληθούν... Αν εσύ θες να μένεις εκεί επειδή νομίζεις ότι δεν τα ξέρω και ότι μου την είπες, οκ!

Μερικές σελίδες πριν ανέφερα την εγκατάσταση JAVA σε linux. Διαδικασία. Βλέπεις, δεν έχουν όλα τα distributions όλα το software.
    Διάλεγε καλύτερα distribution... Ένα distribution δε χαρακτηρίζει όλο το Linux!

Επίσης, τα Vista σε εμένα αναγνώρισαν το 100% του software. Ήχο (δεν έχω περάσει drivers της motherboard), κάρτες γραφικών, δικτύου κλπ. Μόνο drivers της κάρτας γραφικών πέρασα καθώς οι drivers που έρχονται με τα Windows δεν παρέχουν 3D acceleration. Και το καλό, ούτε καν restart δεν χρειάσθηκε να κάνω.
    Ναι, άλλωστε έιναι γνωστό ότι οι drivers της κάρτας γραφικών δε θέλουν restart... Επίσης, φαντάζομαι ότι αμέσως μετά την εγκατάσταση δε χρειάστηκες τίποτα... Άντε 5' να περάσεις του drivers της κάρτας γραφικών και ήσουν έτοιμος! Ούτε εφαρμογή γραφείου έχεις βάλει, να φανταστώ! Και τη Java (που ανέφερες παραπάνω) την έχει ενσωματωμένη, δε χρειάστηκε να πας να την κατεβάσεις, προφανώς! Ε, δε θέλει γενικώς και τίποτα... Αμέσως μετά είναι πλήρες! Με IE, Media Player, Wordpad και Paint την κάνεις χαλαρότατα τη δουλειά σου!

Άρα, συμπέρασμα, μερικοί είτε μας πουλάτε παραμύθια γιατί απλά θέλετε να λέτε, είτε είδατε κάτι για 5-10 λεπτά και γίνατε επιστήμονες. Αμ το άλλο, για το format λόγω καθυστέρησης; Ακόμα πονάει το στομάχι μου από τα γέλια.
    Έχω κάνει πάρα πολλές εγκαταστάσεις Windows και για πολλά χρόνια υπήρξα χρήστης μόνο Windows (μέχρι πριν 1-2 χρόνια, περίπου) από τα 3.1 μέχρι και τα XP. Στα Vista δεν έχω κάνει καθημερινός χρήστης, αλλά συντηρώ το laptop του πατέρα μου. Αυτή τη στιγμή έχω ως βασικό λειτουργικό το Linux. Δεν κρίνω ούτε με πράγματα που έχω ακούσει, ούτε με μια ματιά... Και αν εσύ δε χρειάζεσαι format (γιατί μαζεύτηκαν πολλοί που ξαφνικά έχουν εγκατάσταση Windows που μετά από 3-4 χρόνια πετάει σαν την πρώτη μέρα) τότε είσαι πολύ μάγκας! Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, εδώ μέσα;

Δυστυχώς η καθυστέρηση δεν είναι στα windows.
    Μπορεί να είμαι 22 χρονών και εσύ δεν ξέρω πόσο, αλλά τουλάχιστον εγώ έχω μάθει να σέβομαι το συνομιλητή μου όποια και αν είναι η άποψή του... Αν νομίζεις ότι το συγκεκριμένο σχόλιο αρμόζει σε έναν άνθρωπο που θέλει να θεωρείται σοβαρός, μάλλον κάνεις κάποιο λάθος! Είτε έμαθες υπολογιστές σε UNIX, είτε σε DOS, είτε σε MAC, μάλλον δεν έμαθες να μην προσβάλεις τον άλλο όταν συζητάς. Ίσως το '80 να αφιέρωνες περισσότερο χρόνο στους υπολογιστές παρά στη διαπροσωπική επικοινωνία, γι αυτό...

Σελ. 32 από 73 ΠρώτηΠρώτη ... 1222273031323334374252 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. για τους χρηστες habu
    Από johnnyo. στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-08, 01:12
  2. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-07, 20:13
  3. Μηνύματα: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-06, 07:40
  4. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-03, 18:51

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα