Σελ. 47 από 73 ΠρώτηΠρώτη ... 2737424546474849525767 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 691-705 από 1081
    Περιοχή
    Cheyenne Mountain Complex
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Spoiler:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SSB Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά μάλλον θα έρθω να σε βοηθήσω στις καλλιόπες φίλε c4lex. Μόλις μου διέγραψε ο αρχηγός, ένα post μεγάλης ...λογοτεχνικής αξίας, οπότε η ποινή αναμένεται από στιγμή σε στιγμή.

Sorry boss!

Και οι δυο εκεί είμαστε, απλά "μαλώνουμε" ποιός λερώνεται περισσότερο...

Spoiler:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από midnightsun Εμφάνιση μηνυμάτων
    Spoiler:
    Τι σόι flame είναι αυτό ; Όλα τα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας μηνύματα σβήνονται επιτόπου.

Σοβαρά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποστηρίζει κανείς το ένα ή το άλλο λειτουργικό, είναι άρρωστο να απασχολείται κανείς πολύ ώρα με το όποιο λειτουργικό.

Όπως λένε και στο slashdot: Please turn in your geek card on your way out.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    SNR / Attn
    31(dB) / 30(dB)
    (τελευταία προσπάθεια για σοβαρή συζήτηση)
    Spoiler:

[...] δεν είναι μόνο τα bugs που με κάνουν να απεχθάνομαι τις περισσότερες εναλλακτικές opensource εφαρμογές.

Μπορεί στα μάτια ενός opensource fan χρήστη [edited by ludist: το κάνω χρήστη για να είναι ανθρώπινο] τα OO, Gimp, Thunderbird, Scilab, Inkscape, Firefox, ekiga, amarok, (video xvid players), image viewers, file managers, ktorrent, k3b [συμπληρώνω επί του θέματος] κλπ να φαντάζουν "αριστουργήματα" αλλά κατά την προσωπική μου άποψη, δίπλα στα αντίστοιχα commercial χάνουν κατά κράτος ακόμα και στην πλέον επφανειακή σύγκριση. Ξέρω δεν πολλοί δεν θα αισθάνονται και πολύ ευτυχείς με αυτήν μου την άποψη, αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα.
    Οι παραπάνω προτάσεις (με τις αλλαγές) ισχύουν; Δηλαδή τα προγράμματα που ανέφερεις-(ω) είναι τόσο άχρηστα από μειωμένη λειτουργικότητα ακόμη και σε επιφανειακή σύγκριση; Δεν εκτυπώνει το linux; Δεν έχει μορφοποίηση το Open Office; Δεν λειτουργεί ο Firefox; Το k3b δεν γράφει σωστά dvd/cd; Οι φωτογραφίες δεν φάινονται σωστά; Το gimp κάνει λάθος croping; ("ανάθεμα" αν ξέρουν οι αδαείς το croping, τεσπα). Τα mp3's δεν παίζουν σωστά; Σπάει το aspect των videos; Έχεις drop-frames; Ποιό είναι το πρόβλημα σε μία επιφανειακή σύγκριση; Ότι δεν υπάρχει Start Menu;

Επιμένεις σ' αυτά τα σχόλια; Αν ναι, πως μπορείς να εξηγήσεις πως με κανένα από τα προγράμματα που έχουν αναφερθεί δεν είχα προβλήματα επί 3 χρόνια σε Ubuntu και Slackware; Τι πρόβλημα έχει κάποιος που δεν αντιλαμβάνεται τα "προβλήματα" που αναφέρεις; Είχες προβλήματα με τα παραπάνω προγράμματα σε BSD; Μην κολλάς στα συγκεκριμένα προγράμματα, δες τα ως κατηγορίες. Media players, κειμενογράφοι κ.λ.π. Αυτά αλλάζουν από χρήστη σε χρήστη.

Αναφερόμαστε στην σκοπιά ενός normal χρήστη ("επιφανειακή σύγκριση"). Όχι develloper, administrator κ.λ.π. Φαντάζομαι από την λίστα προγραμμάτων καταλαβαίνεις σε τί αναφέρεται το νήμα εξ' αρχής και δεν θα αναλωθούμε πάλι σε συζήτηση για το Windows API, servers και develloping.

Προηγουμένως έγραψες ότι δεν απαξιώνεις τα Open Source προγράμματα. Βγάζω λάθος συμπεράσματα από τις λέξεις "απεχθάνομαι", "επιφανειακή σύγκριση" και "bugs"; Ποιά bugs και μειωμένη λειτουργικότητα των Open Source σου προκαλούν απέχθεια;

@midnightsun, δεν συννενοούμαστε. Ξαναδιάβασε το μύνημα που αναφέρω το qcad με άλλα "χίλια-δυό" προγράμματα και αν βγάζεις κάποιο παράξενο νόημα ενημέρωσε. Δεν βρήσκω λογική συνέχεια στις ερωτήσεις σου.

Τώρα αν πάω με τα νερά σου, σε ρωτάω για UGS και VariCAD (επαγγελματίας δεν είσαι; ) και αντί να απαντάς ρωτάς, επαναλαμβάνω: κανόνισε ποιά θα είναι τα επιχειρήματά σου. Επαγγελματίας ή desktop χρήστης; Αφού θες να ξεφύγεις από τον desktop χρήστη (που δεν γνωρίζει περί AutoCAD), σου προτείνω να δεις το σύνολο. Λογικό δεν είναι; Ή θα βάλουμε όρια ή όχι. Απ' ότι φαίνεται δεν θέλεις να βάλουμε όρια στην συζήτηση αλλά την σταματάς εκεί που σε βολεύει. Παράξενο, δεν νομίζεις;

@activex (SSB+WAn) αυτό που μ' εκνεύριζε ήταν ότι έπρεπε να πατάω πολλά (μα πάρα πολλά) κλικ. Μου ήταν κουραστικό. Επίσης έπρεπε να βάζω exceptions αραιά και που για να βλέπω ιστοσελίδες. Μετά έπρεπε να τα ψαρεύω από την registry για να μεταφερθούν σε άλλο υπολογιστή. Με εκνεύριζε που έπρεπε να τικάρω το https:// (κάτι έγραφε, δεν θυμάμαι). Γενικότερα ψάρευα πολλές ρυθμίσεις από το μητρώο και ήταν κουραστικό. Επιπλέον, κανείς αδαής χρήστης δεν θα κάνει κάτι τέτοιο. Αυτή η διαδικασία της απενεργοποίησης του ActiveX είναι ήδη "δύσκολη".

Ευτυχώς που υπάρχει ο Firefox σε Linux χωρίς registry.
    Από το «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», στο «Η εταιρία έχει πάντα δίκιο».
    Επιλογή linux διανομής.
    Αγγλικά <- Απορίες για το Slack; Διάβασε -> Ελληνικά. Οδηγίες εγκατάστασης από imitheos
    Θησαυρός πληροφοριών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ διανομής GNU/Linux.

Το avatar του μέλους EvilHawk
    EvilHawk Guest
    Γιατί συνδέουμε την επιλογή λειτουργικού με την χρήση προγραμμάτων ανοικτού κώδικα γενικά? Αποκλείει η επιλογή των windows την χρήση τους? Τα μισά και προγράμματα από αυτά που χρησιμοποιώ στα windows είναι open source διαμαντάκια ...

Περιοχή
    Seattle US
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ludist Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επιμένεις σ' αυτά τα σχόλια; Αν ναι, πως μπορείς να εξηγήσεις πως με κανένα από τα προγράμματα που έχουν αναφερθεί δεν είχα προβλήματα επί 3 χρόνια σε Ubuntu και Slackware; Τι πρόβλημα έχει κάποιος που δεν αντιλαμβάνεται τα "προβλήματα" που αναφέρεις; Είχες προβλήματα με τα παραπάνω προγράμματα σε BSD; Μην κολλάς στα συγκεκριμένα προγράμματα, δες τα ως κατηγορίες. Media players, κειμενογράφοι κ.λ.π. Αυτά αλλάζουν από χρήστη σε χρήστη.
    Άστο φίλε ludist να κλείσει το θέμα, δεν βαρέθηκες να τσακωνόμαστε όλοι εδώ; Αν πάντως θέλεις οπωσδήποτε απάντηση, με λίγα λόγια να σου πω ότι βρίσκω αρκετά προχειροφτιαγμένα τα περισσότερα opensource apps από αυτά φυσικά που με ενδιέφεραν και σε κάποια στιγμή χρησιμοποίησα. Και λέω προχειροφτιαγμένα συγκρίνοντας τα συγκεκριμένα με τα αντίστοιχά τους commercial. Το τι γίνεται με άλλα open ή close source που δεν με ενδιαφέρουν, αυτό είναι θέμα αυτών που τα χρησιμοποιούν όχι δικό μου. Οφείλω όμως να ομολογήσω, ότι ασχέτως λειτουργικού έχω τύχει και open source εφαρμογές πραγματικά άριστες τις οποίες και χρησιμοποιώ καθημερινά, κάποιες σε Windows και κάποιες σε BSD.

Αναφερόμαστε στην σκοπιά ενός normal χρήστη ("επιφανειακή σύγκριση"). Όχι develloper, administrator κ.λ.π. Φαντάζομαι από την λίστα προγραμμάτων καταλαβαίνεις σε τί αναφέρεται το νήμα εξ' αρχής και δεν θα αναλωθούμε πάλι σε συζήτηση για το Windows API, servers και develloping.
    Εξαρτάται από τον normal χρήστη. Παραδέχομαι ότι πολλά open source και ποιότητα έχουν και δυνατότητες, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το κόστος τους. Όπως παραδέχομαι ότι χρήστες που ούτως ή άλλως δεν θα αγόραζαν ποτέ το PS ή το Office μπορούν μια χαρά να κάνουν την δουλειά τους με το Gimp ή το OO. Βέβαια επειδή τίποτα δεν είναι άσπρο - μαύρο, εκτός των open source και των ακριβών εφαρμογών υπάρχουν και εξαιρετικές low cost εφαρμογές, όπως και freewares που αν και όχι open source ωστόσο προσφέρουν δυνατότητες και ποιότητα σε πολύ καλή τιμή.

Σε γενικές γραμμές για να μην το πολυπαιδεύουμε, είμαι υπέρ του καλού software είτε κοστίζει, είτε είναι δωρεάν ή open source. Τώρα αν γίνεται να είναι και καλό, και σχετικώς bug free και πλήρες δυνατοτήτων και δωρεάν, θα είμαι ο πρώτος που θα το αποκτήσει, εφόσον βέβαια το χρειάζομαι. Αν όμως δεν πληρεί τις προυποθέσεις μου, τότε το γεγονός ότι είναι open source και δωρεάν με αφήνει αδιάφορο.

Ελπίζω να ήμουν αρκετά σαφής.

@activex (SSB+WAn) αυτό που μ' εκνεύριζε ήταν ότι έπρεπε να πατάω πολλά (μα πάρα πολλά) κλικ. Μου ήταν κουραστικό. Επίσης έπρεπε να βάζω exceptions αραιά και που για να βλέπω ιστοσελίδες. Μετά έπρεπε να τα ψαρεύω από την registry για να μεταφερθούν σε άλλο υπολογιστή. Με εκνεύριζε που έπρεπε να τικάρω το https:// (κάτι έγραφε, δεν θυμάμαι). Γενικότερα ψάρευα πολλές ρυθμίσεις από το μητρώο και ήταν κουραστικό. Επιπλέον, κανείς αδαής χρήστης δεν θα κάνει κάτι τέτοιο. Αυτή η διαδικασία της απενεργοποίησης του ActiveX είναι ήδη "δύσκολη".
    Υπάρχουν και τα polcy templates φίλε ludist. Μια φορά κάνεις τις ρυθμίσεις και τις κρατάς ως template για εύκολο deployment στο ίδιο ή διαφορετικό σύστημα, ή τις ρίχνεις κατευθείαν στα domain profiles.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SSB : 12-07-08 στις 00:41.
    SSB

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Άστο φίλε ludist να κλείσει το θέμα, δεν βαρέθηκες να τσακωνόμαστε όλοι εδώ; Αν πάντως θέλεις οπωσδήποτε απάντηση, με λίγα λόγια να σου πω ότι βρίσκω αρκετά προχειροφτιαγμένα τα περισσότερα opensource apps από αυτά φυσικά που με ενδιέφεραν και σε κάποια στιγμή χρησιμοποίησα. Και λέω προχειροφτιαγμένα συγκρίνοντας τα συγκεκριμένα με τα αντίστοιχά τους commercial.
    Μα γιατί πάλι μιλάς με γενικότητες?!
    Πές μας στα ίσια..
    -Δεν μου αρέσει το openoffice γιατί δεν μπορεί να βάλει μια polyonymal curve.
    -Δεν μου αρέσει το gimp γιατί δεν μπορεί να ανοίξει φωτογραφίες, ή δεν έχει αυτό το feature που θέλω.
    -Δεν μου αρέσει το transmission, azureus, Ktorrent, γιατί δεν κατεβάζουν torrents.
    -Δεν μου αρέσει το Amarok γιατί δεν παίζει μουσική..

Μην μας λές ότι μερικές open εφαρμογές δεν συγκρίνονται με κάποιες άλλες εμπορικές..
    φτάνει πια με τα λόγια του αέρα!
    Μίλα επιτέλους με επιχειρήματα!
    Έλεος πια!

Εγώ που δεν είμαι επιφανειακός χρήστης, όπως βέβαια κανείς εδώ μέσα τρέχω τα πάντα σε linux και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    SNR / Attn
    31(dB) / 30(dB)
    [...] βρίσκω αρκετά προχειροφτιαγμένα τα περισσότερα opensource apps από αυτά φυσικά που με ενδιέφεραν και σε κάποια στιγμή χρησιμοποίησα. Και λέω προχειροφτιαγμένα συγκρίνοντας τα συγκεκριμένα με τα αντίστοιχά τους commercial. Το τι γίνεται με άλλα open ή close source που δεν με ενδιαφέρουν, αυτό είναι θέμα αυτών που τα χρησιμοποιούν όχι δικό μου. Οφείλω όμως να ομολογήσω, ότι ασχέτως λειτουργικού έχω τύχει και open source εφαρμογές πραγματικά άριστες.
    Αυτό εξηγήσαμε ότι δεν έχει νόημα, μπορώ να παραθέσω και εγώ προσωπικές εμπειρίες από (επαγγελματικές / εξειδικευμένες) εφαρμογές που βγάζουν μπλε οθόνη ή έχουν προβληματική συμπεριφορά και να σνομπάρω εμπειρίες τρίτων.

Το νόημα του νήματος είναι εδώ.
    [...] χρήστες που ούτως ή άλλως δεν θα αγόραζαν ποτέ το PS ή το Office μπορούν μια χαρά να κάνουν την δουλειά τους με το Gimp ή το OO. Βέβαια επειδή τίποτα δεν είναι άσπρο - μαύρο, εκτός των open source και των ακριβών εφαρμογών υπάρχουν και εξαιρετικές low cost εφαρμογές, όπως και freewares που αν και όχι open source ωστόσο προσφέρουν δυνατότητες και ποιότητα σε πολύ καλή τιμή.
    @evilhawk, διαχωρίζω το freeware από το Open Source. Πάντως τα πολλά freeware (που μάλιστα αρκετά τα λειτουργούσα ταυτόχρονα σε Win95 αλλά και σε XP) ήταν μία από τις αιτίες να δοκιμάσω Open Source λειτουργικό.

Προσωπικά γράφω για Open Source επειδή το να πληρώσεις για λογισμικό στο Linux είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Κατά 95% είναι και Open Source.

Υπάρχουν και τα polcy templates φίλε ludist. [...]
    Too hackish for me. Αυτό δεν είναι εύκολο να το γνωρίζει κάποιος. Πάμε να δώσουμε οδηγίες σε έναν συνηθισμένο χρήστη ή να δούμε πόσοι το γνωρίζουν;

Επαναλαμβάνω: ποτέ δεν αμφισβήτησα τις δυνατότητες των Windows. Την "ευκολία" σχολιάζω, την νοοτροπία (της εταιρίας), την προσβασιμότητα (τιμή / ευκολία εγκατάστασης / help files) από την σκοπιά του συνηθισμένου χρήστη.

I am outta here, γράφτε ότι 'θέτε.
    Από το «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», στο «Η εταιρία έχει πάντα δίκιο».
    Επιλογή linux διανομής.
    Αγγλικά <- Απορίες για το Slack; Διάβασε -> Ελληνικά. Οδηγίες εγκατάστασης από imitheos
    Θησαυρός πληροφοριών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ διανομής GNU/Linux.

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490

Ισως όχι και τόσο offtopic. Θα αναφέρω μόνο μια γνωστή έκφραση ενός σπουδαίου άνδρα

Πρώτα σε αγνοούν
    Μετα σε κοροιδεύουν (βλέπε FUD και λοιπές πρακτικές)
    Μετά σε πολεμούν (αυτό που γίνεται τώρα)
    και μετά νικάς....

Μαχάτμα Γκάντι

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    3G/1.5G
    ISP
    Cosmote
    Router
    XGS-ONU-25-20NI pfSense
    Anon είσαι offtopic, που κολλάει ο Internet Explorer τώρα;

I don't care if we have only one percent of the users, as long as they're the best one percent.
    It's a clear choice for quality over quantity, and originality over following the herd. I like that.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anon Εμφάνιση μηνυμάτων

Ισως όχι και τόσο offtopic. Θα αναφέρω μόνο μια γνωστή έκφραση ενός σπουδαίου άνδρα

Πρώτα σε αγνοούν
    Μετα σε κοροιδεύουν (βλέπε FUD και λοιπές πρακτικές)
    Μετά σε πολεμούν (αυτό που γίνεται τώρα)
    και μετά νικάς....

Μαχάτμα Γκάντι
    Τρομερή η διαφήμιση της red hat έτσι?

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Thuglife Εμφάνιση μηνυμάτων
    Anon είσαι offtopic, που κολλάει ο Internet Explorer τώρα;

@arkara παρόλο που με κατηγορούν ως μεγαλομέτοχος της redhat απο φιλικα στο λινουξ (και φανατικούς) χρήστες, ωστόσο ομολογώ ότι δεν έχω δει την διαφήμιση, απλά την ήξερα... Λες να με αποπέμψουν απο το διοικητικό συμβούλιο;

Περιοχή
    Cheyenne Mountain Complex
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet

@arkara παρόλο που με κατηγορούν ως μεγαλομέτοχος της redhat απο φιλικα στο λινουξ (και φανατικούς) χρήστες, ωστόσο ομολογώ ότι δεν έχω δει την διαφήμιση, απλά την ήξερα... Λες να με αποπέμψουν απο το διοικητικό συμβούλιο;
    Να μου υποβάλλεις την παραίτησή σου αύριο. Ή μάλλον, απολύεσαι από τώρα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL

ορίστε κύριε μέτοχε
    http://www.youtube.com/watch?v=uBUgEx_91BU

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Εαν κάναμε αυτή την συζήτηση πριν 15+ χρόνια, δεν θα είχα και πολλά να αντιτάξω σε έναν όπως τον SSB. το 1994 είχα στήσει τον πρώτο FreeBSD server για το ενδοεταιρικό email. Τότε πραγματικά ο χώρος του Open Source ήταν σχεδόν αποκλειστικά για techno freaks και gurus. Ακόμα και μετά απο χρόνια, πχ το 2001 που όλοι οι servers της εταιρίας για PDC,file services, proxy κλπ, καθώς και rdbms ήταν σε Linux ή AIX, και πάλι σε ανάλογη συζήτηση δεν θα μπορούσα να αντιπαραθέσω ή να μπορέσω να τεκμηριώσω ότι το Linux ήταν καλύτερο, παρα μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις σε servers όπως είχα ήδη κάνει. Ακόμα και πιο μετά πχ το 2004/2005 αν και τα πράγματα έγιναν πολύ καλύτερα, there was something missing. Νομίζω ότι τώρσ πλέον δεν λείπει τίποτα, και είναι απλά θέμα των ανθρώπων να αλλάξουν. Αν μη τι άλλο, η όλη πορεία εμφανίζει μια πάρα πολύ ισχυρή δυναμική, μια ανάπτυξη πορεία τόσο σε τεχνολογικό βαθμό όσο και σε αριθμό χρηστών, που δείχνει ότι το Linux είτε για server είτε για desktop ήρθε για να μείνει, και η μόνη πορεία είναι προς τα πάνω. Και βέβαια αυτό σημαίνει ότι η μόνη πορεία για τα Windows είναι προς τα κάτω. Οτι ήταν να φάει το linux απο το Unix, τόφαγε. Ηρθε η σειρά των Windows.

Και για να πω και την κακιούλα μου, η Microsoft δεν χρειάζεται το Linux για να πάει προς τα κάτω, απο άποψη τεχνολογίας (βλ ποιότητα λογισμικού, τεχνολογίες, δυνατότητες κλπ κλπ κλπ). Τα καταφέρνει μια χαρά και μόνη της.

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Η χρήση λόγων αυτού του τεράστιου ανθρώπου από την κατάπτυστη RedHat, μου προκαλεί μόνο αναγούλα και εμετό.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Downloads
    4
    Uploads
    0

όχι δεν σου την είπα..
    απλά όταν είδα την διαφίμηση απλά έμεινα..
    και ήθελα να περάσω fedora.
    απλά τα σπάει!

Σελ. 47 από 73 ΠρώτηΠρώτη ... 2737424546474849525767 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. για τους χρηστες habu
    Από johnnyo. στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-08, 01:12
  2. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-07, 20:13
  3. Μηνύματα: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-06, 07:40
  4. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-03, 18:51

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα