Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 57
    Περιοχή
    Zauberberg
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Web Services
    Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το Facebook ξεπέρασε σε μηνιαία κίνηση το MySpace. Tον Μάιο του 2008, σύμφωνα με την εταιρεία comScore, το Facebook έφτασε τα 123.9 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες με 50.6 δισεκατομμύρια page views όταν τον ίδιο μήνα το MySpace είχε 114.6 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες και 45.4 page views.

Επτά μήνες αργότερα το Facebook σημείωσε αλματώδη ανάπτυξη, καταγράφοντας τον μήνα Δεκέμβριο σχεδόν διπλάσιους επισκέπτες από το MySpace, αγγίζοντας τα 222 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες έναντι 125 εκατομμυρίων αντίστοιχα. Το νούμερο αυτό για το Facebook σημαίνει πως το 22% των επισκεπτών στο διαδίκτυο παγκοσμίως, πέρασε από το Facebook!

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  fbmsjan.jpg 
Εμφανίσεις:  26 
Μέγεθος:  24,3 KB 
ID: 50633Μεγάλο άνοιγμα στην ψαλίδα παρατηρείται και στα page views αφού πλέον το Facebook είχε για τον μήνα Δεκέμβριο 80 δισεκατομμύρια έναντι 43 δισεκατομμύρια του MySpace. Παρά την μηνιαία αύξηση της κίνησης του Facebook που φτάνει το 10.8%, το MySpace παραμένει το μεγαλύτερο social network στις Η.Π.Α.. Με αυτούς τους ρυθμούς όμως είναι μάλλον απλώς ζήτημα χρόνου για το Facebook να το ξεπεράσει και εκεί.

Πηγές: Techspot και TechCrunch
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nm96027 : 26-01-09 στις 15:52. Αιτία: Διορθώσεις thanx to harris

Το avatar του μέλους Linus
    Linus Guest
    Απόλυτα λογικό, γίνεται πανικός παντού με το facebook.. Είναι της μόδας πλέον..

Μπορεί να μην ξέρουν τα βασικά των υπολογιστών οι περισσότεροι/ες αλλά να αφήσουν ένα σχόλιο κάτω από μια εικόνα το έχουν μάθει πλέον

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Ό,τι είναι της μόδας, απογειώνεται. Κι ας είναι «Social Φακέλωμα Network».
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Περιοχή
    Zauberberg
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παρότι δεν είμαι φίλος ούτε του Facebook ούτε του MySpace (ούτε και μέλος) οφείλω να τους αναγνωρίσω το εξής: ειδικά το facebook βοήθησε στην διείσδυση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα, αφού προσωπικά ξέρω αρκέτες "τύπισες" οι οποίες ήθελαν να βάλουν adsl μόνο και μόνο για να "φλερτάρουν" στο facebook. Η γνωστή παροιμία με τα χλωρά και τα ξέρα....Ας πούμε λοιπόν που το Facebook λειτουργεί ως τυράκι....

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Downloads
    63
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/512
    ISP
    Conn-x OTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nm96027 Εμφάνιση μηνυμάτων
    προσωπικά ξέρω αρκέτες "τύπισες" οι οποίες ήθελαν να βάλουν adsl μόνο και μόνο για να "φλερτάρουν" στο facebook. Η γνωστή παροιμία με τα χλωρά και τα ξέρα....Ας πούμε λοιπόν που το Facebook λειτουργεί ως τυράκι....
    συμφωνώ με αυτό. επίσης συμφωνώ ότι είναι ξεκάθαρη περίπτωση φακελώματος.Βέβαια είμαι και εγώ γραμμένος λόγω ''μόδας''...αλλά τι να κάνεις...;
    αμα στην παρέα σου είσια ο μόνος που δεν έχει κάποια στιγμή θα το φτιάξεις και αυτό...
    παίρνει λιγότερο χρόνο από το να αλλάξεις φίλους

Downloads
    12
    Uploads
    5
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Forthnet
    SNR / Attn
    2/7(dB) / (dB)
    Path Level
    Interleaved
    Who cares?

Περιοχή
    @ SNR Land
    Downloads
    19
    Uploads
    1
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Roronoa Εμφάνιση μηνυμάτων
    συμφωνώ με αυτό. επίσης συμφωνώ ότι είναι ξεκάθαρη περίπτωση φακελώματος.Βέβαια είμαι και εγώ γραμμένος λόγω ''μόδας''...αλλά τι να κάνεις...;
    αμα στην παρέα σου είσια ο μόνος που δεν έχει κάποια στιγμή θα το φτιάξεις και αυτό...
    παίρνει λιγότερο χρόνο από το να αλλάξεις φίλους
    Δεν ειναι απαραιτητο.. Υπάρχουν και άλλες μορφές επικοινωνιας, οχι τοσο ρουφιάνικες Εγώ αρνούμαι να φτιάξω account στο FB πεισματικά
    Socii stamus Cadimus dividui

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12086/973
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΕΡΙΣΣΟΣ
    Router
    DrayTek Vigor 2710n
    SNR / Attn
    6(dB) / 27(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πάντως πέραν του φακελώματος (*που εδώ και τα λέμε δε γίνεται να φτιάξεις μια "δεξαμενη δεδομένων" , χωρίς να την οργανώσεις=φακελώσεις) , νομίζω ότι το facebook καλύπτει ιδανικά αυτό που λέμε επικοινωνία με τους φίλους μας...

Θα το ανέλυα παραπάνω ,αλλά νομίζω ότι είσαι είναι μέλη του facebook έχουν διαπιστώσει αυτό που λέω

ΥΓ1 : Εννοείται μπορεί κάποιος και να ευτελήσει την χρήση του fb,αν κάνει κακή χρήση του και των εφαρμογών του

ΥΓ2 : Αναρωτιέμαι ποιά θα είναι η "next best idea" στον χώρο του ίντερνετ... (offtopic ερωτηση)

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ Α
    Router
    Cosmote ZTE
    Who cares, no comments

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Είτε φτιάξετε facebook είτε όχι, αν θέλουν να σας μπαγλαρώσουν σας μπαγλαρώνουν έτσι απλά! Και πόσα αλλά baddo, tagged, zoosk

Το avatar του μέλους gtl
    gtl Guest
    Νομίζω ότι είναι φυσικό να ξεπεράσει το facebook τον αντίπαλό του, καθώς η παραμετροποίηση του myspace οδηγεί πολύ συχνά σε... οδυνηρά, από αισθητικής άποψης, αποτελέσματα (κάτι μουσικούλες που σε ξεκουφαίνουν στα καλά καθούμενα, δυσανάγνωστα backgrounds και γραμματοσειρές κ.ο.κ.).

Επίσης, έχει γίνει λίγο της μόδας να κατηγορούμε το facebook, αλλά μήπως για αυτά που κατακρίνουμε φταίει και η χρήση του μέσου που κάνουμε? Όταν κανείς μαζεύει 500 "friends", λες και πρόκειται για διαγωνισμό δημοφιλίας, επόμενο είναι το facebook, που είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας με τους φίλους μας, να χάνει την χρησιμότητά του. Για να μην αναφερθώ στις κοπελίτσες που βάζουν τις φωτογραφίες από την παραλία στο προφίλ (επιβεβαίωση for teh lose!) και μετά παραπονιούνται για τους "σαχλούς" που θέλουν να τις κάνουν add.

Περιοχή
    Αθήνα, Άνω Πατήσια
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nm96027 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρότι δεν είμαι φίλος ούτε του Facebook ούτε του MySpace (ούτε και μέλος) οφείλω να τους αναγνωρίσω το εξής: ειδικά το facebook βοήθησε στην διείσδυση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα, αφού προσωπικά ξέρω αρκέτες "τύπισες" οι οποίες ήθελαν να βάλουν adsl μόνο και μόνο για να "φλερτάρουν" στο facebook. Η γνωστή παροιμία με τα χλωρά και τα ξέρα....Ας πούμε λοιπόν που το Facebook λειτουργεί ως τυράκι....
    Θα συμφωνήσω!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από roumanos21r Εμφάνιση μηνυμάτων
    Who cares?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Parrot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Who cares, no comments
    Ούτε εγώ ενδιαφέρομαι αλλά 222 εκατομύρια επισκέπτες έχουν άλλη γνώμη!

Περιοχή
    @ SNR Land
    Downloads
    19
    Uploads
    1
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Path Level
    Fastpath
    Θες να μετρήσουμε και ποσοι ειναι αυτοι που στέλνουν Mail σε ολες τις επαφές τους και μετά περιμένουν το έμβασμα της MS ανα τον κοσμο;;

Σίγουρα ειναι πάνω απο 222 μυρια
    Socii stamus Cadimus dividui

Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Skaf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ό,τι είναι της μόδας, απογειώνεται. Κι ας είναι «Social Φακέλωμα Network».
    Τετοια λες και στον κοσμακη που δεν ξερει απο υπολογιστες-internet;

Ποιο ακριβως φακελωμα γινεται μεσω των Social networks;

Αυτα ειναι τουλαχιστον....... αφελεστατα για να τα εκφερει καποιος σαν γνωμη το ετος 2009.

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από apok Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θες να μετρήσουμε και ποσοι ειναι αυτοι που στέλνουν Mail σε ολες τις επαφές τους και μετά περιμένουν το έμβασμα της MS ανα τον κοσμο;;

Σίγουρα ειναι πάνω απο 222 μυρια
    Μόνο που τα σκέφτομαι...
    Η λύση: στέλνεις ένα e-mail στους φίλους σου στο οποίο εξηγείς ευγενικά και κατανοητά
    1. Ότι πριν προωθήσουν ό,τι τους έρθει, ας στο διασταυρώσουν πρώτα και ας το ψάξουν λίγο
    2. Τη σωστή χρήση των CC και BCC προς αποφυγή spam
    Έχουν να μου έρθουν σαχλαμάρες εδώ και ένα μήνα
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-09, 14:29
  2. Μηνύματα: 25
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-07-08, 01:01
  3. Μηνύματα: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-06, 21:08

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές