Εμφάνιση 136-150 από 216
-
28-04-09, 11:04 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #136
-
28-04-09, 11:07 Re: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mode #137
Ειμαι κι εγω μεσα. Τωρα στο θεμα μας. Υπαρχουν πολλες σελιδες που κατεβαζεις την έκδοση αλλα αναρωτιέμαι αν δουλευει με το virtual pc 2007 βρε παιδες..
-
28-04-09, 12:12 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #138
Η RC1 φίλε PopManiac όπως καταλαβαίνεις δεν είναι παρά μία ακόμα beta, απλά πληρέστερη των προηγουμένων, και ενδεχομένως θα υπάρξουν αλλαγές ειδικά στο installation και στο license checking scheme (cd key). Αυτές οι αλλαγές αναγκαστικά επιβάλουν την επανεγκατάσταση του συστήματος όταν κυκλοφορήσει η τελική του έκδοση.
Συνεπώς, οτιδήποτε κάνεις μέχρι τότε θα πρέπει δυστυχώς να θεωρηθεί προσωρινό και αν τελικώς αποφασίσεις να αγοράσεις τα Windows 7 όταν αυτά κυκλοφορήσουν θα τα επανεγκαταστήσεις.
SSB
-
28-04-09, 17:53 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #139
Είδα ένα μικρό perfomance gain με 64K cluster size.
Για να το κάνω χρειάστηκε να μπω πρώτα κατά το Install σε Repair mode και να αλλάξω κατά το φορμάτ το Allocation Unit.
+ Για μένα τα απενεργοποιημένα compression και hibernation.
Θέλω την βοήθεια όσων γνωρίζουν να κάνω τα εξής:
Ένα system partition 100MB
Ένα Primary partition κάποιων GB σαν Βασικό (boot,swap,windows)
Ένα ακόμη primary κάποιων GB σαν Data.
Όλα αυτά θέλω να τα κάνω με το Diskpart, για να αποφύγω το default cluster size αν φορμάρω με το εργαλείο του Setup των Windows.
Βασικά αυτό που ψάχνω είναι πως αφού φτιάξω το 1ο,2o partition, να ορίσω το 3ο να πάρει όλο τον εναπομείναντα χώρο ( Αντί να μαντέυω εγώ πόσα MB έχουν απομείνει )
Y.γ. για όσους ενδιαφέρονται το κόστος σε GB τελικά ήταν +2GB κατά την εγκατάσταση.Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
28-04-09, 19:05 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #140Spoiler:
Τελικά δε κατάφερα τίποτα και το ξαναγύρισα το φορητό σε άλλο λειτουργικό (δεν λέω ποιο, μην τρολάρω) και βρήκα πραγματικά την ησυχία μου. Με AMD1400+ & 512 MB πάντως ζοριζόντουσαν άσχημα φρεσκοστημένα τα 7άρια σε σχέση με πιο πριν που είχε φρεσκοστημένα XP Prof SP3. Ίσως άμα δεν μου έτρωγε τόσο χρόνο το WiFi, να είχα κρατήσει τα 7, να τα "ελάφρυνα" και να πέταγε
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
-
28-04-09, 20:24 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #141
Ορμώμενος από το παραπάνω post του φίλου manosdoc θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος κάποιον οδηγό για αποδοτικότερο στήσιμο των 7. Τι να προσέξουμε κατά την εγκατάσταση, τι services να απενεργοποιήσουμε, κάποιες βασικές ρυθμίσεις (π.χ. UAC) και τα σχετικά κατά προτίμηση για «χαζούς» χρήστες των XP.
Thanks....But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
V
-
28-04-09, 20:26 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #142
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
Oδηγός θα'ταν σωστό να γίνει αφού βγουν τα Win7, αφ'ότου θα'χει γίνει σταθεροποίηση του περιβάλλοντος πλήρως. Τώρα είναι ακόμη ρευστή η κατάσταση.
For those who come after.
-
28-04-09, 20:58 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #143
Αυτό που λες σίγουρα είναι σωστό. Εγώ το ρώτησα απλώς για να πάρουμε μια ιδέα για τα διάφορα «κόλπα» του νέου λειτουργικού. Σαφώς και δεν θα πρέπει να παγιώσουμε κάποιες οδηγίες βασισμένοι σε μια RC.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, κακώς χρησιμοποίησα τη λέξη οδηγός. Μου φαίνεται αδόκιμη....But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
V
-
28-04-09, 22:00 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #144
Απλά πειραματίζομαι με βάση άρθρα του Technet σε σχέση με το NTFS.
Εκτός από το ότι είναι εξαιρετικό μπορεί να κερδίσεις παραπάνω ειδικά σε αντιγραφές/μετακινήσεις με το μεγαλύτερο cluster, αποφυγή της εγγραφής σε short filenames ( Το LastAccess είναι εξ ορισμού σε Vista/7 απενεργοποιημένο εν αντιθέση με τα XP ), με απενεργοποίηση hibernation,Compression, και 2-3 tweaks στην swap.
Τα περισσότερα βρίσκονται στην Registry στο HKLM ->Control>Controlset.
Βέβαια ακόμη διαβάζω..Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
30-04-09, 16:35 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #145
Σε σχέση με το αρχικό post θα είχε πολύ ενδιαφέρον να διαβάσετε όλοι το άρθρο του inquirer XP Mode in Windows 7 is a scam , όπου μεταξύ άλλων αναλύονται και τα διαφημιστικά τρικ - ανήθικα μέσα κατά τη γνώμη μου - για να πετύχει θετικές κριτικές, από φίλα προσκείμενα ΜΜΕ, να εξαπατήσει τους χρήστες και τελικά να πετύχει το στόχο της (η γνωστή εταιρεία), που δεν είναι άλλος από τις πωλήσεις ρεκόρ.
Εύχομαι για το καλό της ελευθεροτυπίας να μη σβηστεί αυτό το post. Τούλάχιστον αφήστε το link στο thread για να μπορεί να διαβάσει ο κόσμος και μια άλλη άποψη.
Από τη μεριά μου, λυπάμαι που άλλο ένα site πήρε χωρίς να το ξέρει μέρος στη διαφημιστική καμπάνια της Microsoft.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gdp77 : 30-04-09 στις 16:46.
-
30-04-09, 17:49 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #146
Αν και απευθύνεται σε Εταιρικές αγορές, έχουμε κρίση να κρίνουμε.
Τόσο για αυτά που μας πασάρουν όσο και το γεγονός ότι η Microsoft είναι μια εταιρία που σκοπό έχει το κέρδος.
Απλά μάλλον ήταν ωραίο το χαρακτηριστικό και ασχολούνται οι του Linuxόκοσμου παραπάνω από 2-3 ποστ που ασχοληθήκαμε οι υπόλοιποι.
Το ecosystem όταν βγουν τα 7, θα έχει τις εφαρμογές των XP γραμμένες στα παλιά του τα παπούτσια. Μόνο σε Large Deployments που έχουν συγκεκριμένη εφαρμογή που δεν μπορούν να αποχωριστούν αποσκοπεί.Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
30-04-09, 19:34 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #147
Πάλι η Microsoft εξαπατεί, πάλι ανηθικότητες κάνει και για ακόμα μια φορά μόνο οι αδελφές Τερέζες του linux το καταλαβαίνουν και προσπαθούν να μας ανοίξουν τα μάτια.
-
30-04-09, 20:32 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #148
Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί αλλα είναι διαθέσιμη για Download επίσημα πλέον στους συνδρομητές MSDN/Technet μαζί με το XPM.
Επίσης κυκλοφόρησαν νέοι drivers από την nVidia
GeForce Driver Release 185.81
32Bit: http://www.nvidia.com/object/win7_x86_185.81_beta.html
64Bit: http://www.nvidia.com/object/win7_x64_185.81_beta.html
Α! Δείτε και αυτό: http://www.tomshardware.com/news/win...ches,7666.html
-
30-04-09, 20:44 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #149
-
30-04-09, 21:08 Απάντηση: Windows 7 Release Candidate: Διαθέσιμα στις 5 Μαΐου μαζί με τη λειτουργία XP Mod #150
Bookmarks