είμαι σε 8άρα τώρα θα δω το guide του harris, ευχαριστώ για τις απαντήσεις btw
........Auto merged post: Necro{Demon} πρόσθεσε 26 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Είδα το guide και έκανα στην ουσία τα πρόχειρα που μπορούσα... δηλαδή να τσεκάρω τα φιλτεράκια μου. Όντως είχα ξεχάσει σε ένα τηλέφωνο να περάσω ένα... Τα έβγαλα τελείως λοιπόν τα τηλέφωνα από τις υποδοχές να δω τι γίνεται μόνο με τη γραμμή adsl.
όχι μόνο δεν έφτιαξε κάτι, αλλά μάλλον χάλασε! συγκεκριμένα πλέον έχω
SNRM:9.4 από 10.1
outpout power:0,8 από 0,3
attenuation: 5 σταθερό
attenaiable rate ΕΠΕΣΕ από 9152 σε 8992!!! θα τρελαθώ!
Εδώ να αναφέρω πως πριν από κάτι μέρες, όταν ξεκίνησε δηλαδή η αναβάθμιση των γραμμών μας, έμεινα από internet για κάποιες ώρες(και πίστευα πως αναβαθμίστηκα). Επειδή λοιπόν δεν είχα κοιτάξει τα στατιστικά της γραμμής πιο πριν από τότε, υπάρχει περίπτωση να αλλάξαν προσωρινά έτσι τα στατιστικά μέχρι να γίνει 24άρα η γραμμή μου και στην 24άρα να είναι εντάξει?(αφού λέτε πως SNRM 9 είναι όπως πρέπει για 24άρα ΟΤΕ)
Επίσης να προσθέσω πως έχω μεταφέρει τη τηλεφωνική γραμμή από το προηούμενο σπίτι που έμενα, δηλαδή κράτησα τον ίδιο αριθμό, και υπάγομαι στο κέντρο οτε χαλανδρίου. Μένω στον άγιο θωμά αμαρουσίου, για όποιον ξέρει δηλαδή εκεί το ύψος της κηφισίας μέχρι το χαλάνδρι είναι τόσο τραγική η απόσταση σε ευθεία? Έχω το μέγαρο του ΟΤΕ δίπλα μου γμτ :P
Εμφάνιση 211-225 από 337
-
28-04-10, 16:19 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #211
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Necro{Demon} : 28-04-10 στις 16:40. Αιτία: auto merged post
-
29-04-10, 01:41 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #212
Ok I take back all the bad things I said about OTE!!!My line is back up to 13216
-
29-04-10, 02:27 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #213
- Περιοχή
- Πολύδροσο Λακουβοχωρίου
- Downloads
- 11
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 1
- Ταχύτητα
- 102400/10240
- ISP
- COSMOTE
- Router
- ZTE Speedport Entry 2i
- SNR / Attn
- 14.6(dB) / 6.2(dB)
Αρχικό μήνυμα από Necro{Demon}
Αν έκανες ότι λέω στο άρθρο και δεν έβγαλες άκρη, έχει έρθει η ώρα για ηλεκτρολόγο ή για δήλωση βλάβης, με προτίμηση το δεύτερο
Εδώ να αναφέρω πως πριν από κάτι μέρες, όταν ξεκίνησε δηλαδή η αναβάθμιση των γραμμών μας, έμεινα από internet για κάποιες ώρες(και πίστευα πως αναβαθμίστηκα). Επειδή λοιπόν δεν είχα κοιτάξει τα στατιστικά της γραμμής πιο πριν από τότε, υπάρχει περίπτωση να αλλάξαν προσωρινά έτσι τα στατιστικά μέχρι να γίνει 24άρα η γραμμή μου και στην 24άρα να είναι εντάξει?(αφού λέτε πως SNRM 9 είναι όπως πρέπει για 24άρα ΟΤΕ)
Επίσης να προσθέσω πως έχω μεταφέρει τη τηλεφωνική γραμμή από το προηούμενο σπίτι που έμενα, δηλαδή κράτησα τον ίδιο αριθμό, και υπάγομαι στο κέντρο οτε χαλανδρίου. Μένω στον άγιο θωμά αμαρουσίου, για όποιον ξέρει δηλαδή εκεί το ύψος της κηφισίας μέχρι το χαλάνδρι είναι τόσο τραγική η απόσταση σε ευθεία? Έχω το μέγαρο του ΟΤΕ δίπλα μου γμτ :PCrisis is the time when the old is dead, but the new cannot be born... Antonio Gramsci
-
29-04-10, 05:13 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #214
SNR Margin Downstream 9.7db upstream 24.4db
Line Attenuation down 28.8db up 17.3db
Data Rate
:
8192 381 kbps
και ερωτω ο δολιος...πως γινεται αυτα τα 8192 να μην μου τα δινει και να μου κανει αποσυνδεσεις και να σερνεται το δικτυο? γιατι ατιμε οτε??? εχω 2 τηλεφωνικες γραμμες, στην μια δεν εχω βαλει φιλτρο, τιποτα, στην αλλη ειναι το dsl..
-
29-04-10, 10:37 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #215
Μήπως ξέρουμε μέχρι στιγμής ποιες περιοχές έχουν αναβαθμιστεί?
-
29-04-10, 12:26 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #216
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
H EETT σήμερα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση
Δελτίο Τύπου:29 Απριλίου 2010Σε συνέχεια του δελτίου τύπου που εξέδωσε ο ΟΤΕ στις 22 Απριλίου σχετικά με την αναβάθμιση ταχυτήτων ADSL και την παράλληλη διάθεση νέων λιανικών προσφορών με βάση τις νέες ταχύτητες, η ΕΕΤΤ οφείλει να ενημερώσει τους καταναλωτές για τα ακόλουθα:
Η ΕΕΤΤ έχει εγκρίνει την αναβάθμιση των ταχυτήτων χονδρικής ευρυζωνικής πρόσβασης που ζήτησε ο ΟΤΕ, με παράλληλη κατάργηση της ταχύτητας των 8 Mbps. Ταυτοχρόνως, ζήτησε από τον ΟΤΕ να υποβάλει όλα τα αναγκαία στοιχεία προκειμένου να εξετάσει τις λιανικές προσφορές του που επηρεάζονται από την αναβάθμιση των ταχυτήτων.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΤΕ είναι πάροχος με δεσπόζουσα θέση στην αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών και υπόκειται, μεταξύ άλλων, σε έλεγχο τιμών.
Ο συγκεκριμένος έλεγχος είναι αναγκαίος για τη διασφάλιση συνθηκών ανταγωνισμού στην αγορά ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν διαχρονικά καινοτόμες υπηρεσίες σε οικονομικά συμφέρουσες τιμές. Η διάθεση στο κοινό των λιανικών προσφορών του ΟΤΕ, που επηρεάζονται από την αναβάθμιση ταχυτήτων, έγινε εν προκειμένω χωρίς την έγκριση της Ρυθμιστικής Αρχής και ως εκ τούτου, δεν είναι σύμφωνη με την ισχύουσα τηλεπικοινωνιακή νομοθεσία.
Πηγή: ΕΕΤΤ
Η συζήτηση γύρω από την ανακοίνωση αυτή της ΕΕΤΤ καλό είναι να γίνει στο σχετικό νήμα: Ανακοίνωση της ΕΕΤΤ για τις νέες λιανικές τιμές adsl του ΟΤΕ
Παρακαλώ στο νήμα αυτό να περιοριστούμε στην πορεία αναβαθμίσεων του ΟΤΕ. Απλώς καλώς ή καλώς οι χρήστες του ΟΤΕ πρέπει να έχουν υπόψη τους την παραπάνω ανακοίνωση.
-
29-04-10, 14:23 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #217
Φίλε μου πάντως το upload που δείχνει πως μπορώ να το έχω στο μέγιστο δεν είναι ακόμα στα επίπεδα της 24άρα οπότε μάλλον δεν έχω αναβαθμιστεί ακόμα(+το ότι κανείς από βόρεια προαστ δεν έχει πει κάτι ανάλογο). Θα πάρω τώρα στο 1242 για να πάρω μια απάντηση πάντως ευχαριστώ πολύ.
-
29-04-10, 16:18 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #218
Downstream Upstream
SNR Margin : 10.3 10.2 db
Line Attenuation : 25.2 18.4 db
Data Rate : 6424 822 kbps
Τι έγινε παιδιά, αναβάθμιση στο download θα δώσουν ή μόνο στο upload ? (8άρα)
-
29-04-10, 16:54 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #219
-
29-04-10, 17:12 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #220
ξέραουμε ποιες περιοχές στην θεσσαλονικη άρχισαν να αναβαθμίζονται;
-
29-04-10, 17:36 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #221
-
30-04-10, 00:25 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #222
-
30-04-10, 00:43 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #223
μπορει να ειμαστε χαλαρααααα...αλλα στο ιντερνετ κατι κανουμε...λολ...κεγς αυτη την ωρα κατεβηκε απο 14μπς σε 6 και κατι και το SNR πηγε στο 22 και κατι!!! ενω ηταν στο 8-9
-
30-04-10, 01:03 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #224
-
30-04-10, 09:32 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #225
Παρόμοια Θέματα
-
OTE: Αναβάθμιση ταχυτήτων adsl σε όλη τη χώρα
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 574Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-09, 13:15 -
CONN-X: Γρήγορη και εύκολη σύνδεση ADSL από τον OTE με νέες χαμηλότερες τιμές
Από psyxakias στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-04, 04:02
Bookmarks