Σελ. 15 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 510131415161720 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 211-225 από 337
    Περιοχή
    Μαρούσι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    sagem fast 2400/2404
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από terko Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να σου κάνω και εγώ μια ερώτηση, αυτό το SNR είναι με 8άρα γραμμή ή με 24άρα (δεν το αναφέρεις πουθενά, ούτε πόσο κλειδώνεις τώρα).

Αν έχεις αναβαθμιστεί και είναι με 24άρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα με τις καλωδιώσεις σου, το πρόβλημα είναι του ΟΤΕ, πάρε τηλέφωνο στο 123 δήλωσε βλάβη και πες τους να σου ρυθμίσουν το SNR στα 9db που είναι το default του ΟΤΕ για 24άρα γραμμή.

Αν είναι με 8άρα γραμμή ακολούθησε τις οδηγίες του @harris.
    είμαι σε 8άρα τώρα θα δω το guide του harris, ευχαριστώ για τις απαντήσεις btw

........Auto merged post: Necro{Demon} πρόσθεσε 26 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από harris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν πιάνουν τα χέρια σου και ξέρεις δες αυτό: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=114819

........Auto merged post: harris πρόσθεσε 2 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Sorry τώρα είδα όλο σου το ποστ...

Έχεις σοβαρό πρόβλημα στην καλωδίωση, πολύ σοβαρό. Δες το άρθρο που σου έδειξα παραπάνω, και αν δεν βγάλεις άκρη πρέπει να το δηλώσεις βλάβη ή να φέρεις ηλεκτρολόγο να φτιάξει την καλωδίωσή σου
    Είδα το guide και έκανα στην ουσία τα πρόχειρα που μπορούσα... δηλαδή να τσεκάρω τα φιλτεράκια μου. Όντως είχα ξεχάσει σε ένα τηλέφωνο να περάσω ένα... Τα έβγαλα τελείως λοιπόν τα τηλέφωνα από τις υποδοχές να δω τι γίνεται μόνο με τη γραμμή adsl.

όχι μόνο δεν έφτιαξε κάτι, αλλά μάλλον χάλασε! συγκεκριμένα πλέον έχω

SNRM:9.4 από 10.1
    outpout power:0,8 από 0,3
    attenuation: 5 σταθερό
    attenaiable rate ΕΠΕΣΕ από 9152 σε 8992!!! θα τρελαθώ!

Εδώ να αναφέρω πως πριν από κάτι μέρες, όταν ξεκίνησε δηλαδή η αναβάθμιση των γραμμών μας, έμεινα από internet για κάποιες ώρες(και πίστευα πως αναβαθμίστηκα). Επειδή λοιπόν δεν είχα κοιτάξει τα στατιστικά της γραμμής πιο πριν από τότε, υπάρχει περίπτωση να αλλάξαν προσωρινά έτσι τα στατιστικά μέχρι να γίνει 24άρα η γραμμή μου και στην 24άρα να είναι εντάξει?(αφού λέτε πως SNRM 9 είναι όπως πρέπει για 24άρα ΟΤΕ)

Επίσης να προσθέσω πως έχω μεταφέρει τη τηλεφωνική γραμμή από το προηούμενο σπίτι που έμενα, δηλαδή κράτησα τον ίδιο αριθμό, και υπάγομαι στο κέντρο οτε χαλανδρίου. Μένω στον άγιο θωμά αμαρουσίου, για όποιον ξέρει δηλαδή εκεί το ύψος της κηφισίας μέχρι το χαλάνδρι είναι τόσο τραγική η απόσταση σε ευθεία? Έχω το μέγαρο του ΟΤΕ δίπλα μου γμτ :P
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Necro{Demon} : 28-04-10 στις 16:40. Αιτία: auto merged post

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
    Ok I take back all the bad things I said about OTE!!!My line is back up to 13216

Περιοχή
    Πολύδροσο Λακουβοχωρίου
    Downloads
    11
    Uploads
    2
    Άρθρα
    1
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ZTE Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    14.6(dB) / 6.2(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Necro{Demon}
    όχι μόνο δεν έφτιαξε κάτι, αλλά μάλλον χάλασε! συγκεκριμένα πλέον έχω

SNRM:9.4 από 10.1
    outpout power:0,8 από 0,3
    attenuation: 5 σταθερό
    attenaiable rate ΕΠΕΣΕ από 9152 σε 8992!!! θα τρελαθώ!
    Οι διαφορές αυτές είναι πολύ μικρές και δεν σημαίνει χειροτέρεψε η γραμμή σου... οι συγχρονισμοί ανεβοκατεβαίνουν σε τέτοια και ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα

Αν έκανες ότι λέω στο άρθρο και δεν έβγαλες άκρη, έχει έρθει η ώρα για ηλεκτρολόγο ή για δήλωση βλάβης, με προτίμηση το δεύτερο

Εδώ να αναφέρω πως πριν από κάτι μέρες, όταν ξεκίνησε δηλαδή η αναβάθμιση των γραμμών μας, έμεινα από internet για κάποιες ώρες(και πίστευα πως αναβαθμίστηκα). Επειδή λοιπόν δεν είχα κοιτάξει τα στατιστικά της γραμμής πιο πριν από τότε, υπάρχει περίπτωση να αλλάξαν προσωρινά έτσι τα στατιστικά μέχρι να γίνει 24άρα η γραμμή μου και στην 24άρα να είναι εντάξει?(αφού λέτε πως SNRM 9 είναι όπως πρέπει για 24άρα ΟΤΕ)
    Για 24άρα δείχνει η γραμμή σου, αλλά δεν μπορεί να ανεβάσει λόγω του προβλήματος

Επίσης να προσθέσω πως έχω μεταφέρει τη τηλεφωνική γραμμή από το προηούμενο σπίτι που έμενα, δηλαδή κράτησα τον ίδιο αριθμό, και υπάγομαι στο κέντρο οτε χαλανδρίου. Μένω στον άγιο θωμά αμαρουσίου, για όποιον ξέρει δηλαδή εκεί το ύψος της κηφισίας μέχρι το χαλάνδρι είναι τόσο τραγική η απόσταση σε ευθεία? Έχω το μέγαρο του ΟΤΕ δίπλα μου γμτ :P
    Μαζί με την μεταφορά της γραμμής σου άλλαξες και κέντρο... δεν είσαι πια στο κέντρο Χαλανδρίου, αλλά στο Διοικητικό Μέγαρο (αν δεν κάνω κάποιο μεγάλο λάθος!). Αν από τόσο μικρή απόσταση πιάνεις τόσο μικρή ταχύτητα, τότε σημαίνει ότι ή κάτι στο σπίτι σου είναι τρομακτικά λάθος, ή στην γραμμή του ΟΤΕ...
    Crisis is the time when the old is dead, but the new cannot be born... Antonio Gramsci

Περιοχή
    Volos
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
    Router
    baudtec
    SNR / Attn
    9(dB) / 27(dB)
    SNR Margin Downstream 9.7db upstream 24.4db
    Line Attenuation down 28.8db up 17.3db

Data Rate
    :
    8192 381 kbps
    και ερωτω ο δολιος...πως γινεται αυτα τα 8192 να μην μου τα δινει και να μου κανει αποσυνδεσεις και να σερνεται το δικτυο? γιατι ατιμε οτε??? εχω 2 τηλεφωνικες γραμμες, στην μια δεν εχω βαλει φιλτρο, τιποτα, στην αλλη ειναι το dsl..

Περιοχή
    Αμπελόκηπους, Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
    Router
    TD-W8901G
    SNR / Attn
    6(dB) / 9(dB)
    Μήπως ξέρουμε μέχρι στιγμής ποιες περιοχές έχουν αναβαθμιστεί?

Περιοχή
    Zauberberg
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    EETT
    H EETT σήμερα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου:
    29 Απριλίου 2010
    Σε συνέχεια του δελτίου τύπου που εξέδωσε ο ΟΤΕ στις 22 Απριλίου σχετικά με την αναβάθμιση ταχυτήτων ADSL και την παράλληλη διάθεση νέων λιανικών προσφορών με βάση τις νέες ταχύτητες, η ΕΕΤΤ οφείλει να ενημερώσει τους καταναλωτές για τα ακόλουθα:

Η ΕΕΤΤ έχει εγκρίνει την αναβάθμιση των ταχυτήτων χονδρικής ευρυζωνικής πρόσβασης που ζήτησε ο ΟΤΕ, με παράλληλη κατάργηση της ταχύτητας των 8 Mbps. Ταυτοχρόνως, ζήτησε από τον ΟΤΕ να υποβάλει όλα τα αναγκαία στοιχεία προκειμένου να εξετάσει τις λιανικές προσφορές του που επηρεάζονται από την αναβάθμιση των ταχυτήτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΤΕ είναι πάροχος με δεσπόζουσα θέση στην αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών και υπόκειται, μεταξύ άλλων, σε έλεγχο τιμών.

Ο συγκεκριμένος έλεγχος είναι αναγκαίος για τη διασφάλιση συνθηκών ανταγωνισμού στην αγορά ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν διαχρονικά καινοτόμες υπηρεσίες σε οικονομικά συμφέρουσες τιμές. Η διάθεση στο κοινό των λιανικών προσφορών του ΟΤΕ, που επηρεάζονται από την αναβάθμιση ταχυτήτων, έγινε εν προκειμένω χωρίς την έγκριση της Ρυθμιστικής Αρχής και ως εκ τούτου, δεν είναι σύμφωνη με την ισχύουσα τηλεπικοινωνιακή νομοθεσία.

Πηγή: ΕΕΤΤ

Η συζήτηση γύρω από την ανακοίνωση αυτή της ΕΕΤΤ καλό είναι να γίνει στο σχετικό νήμα: Ανακοίνωση της ΕΕΤΤ για τις νέες λιανικές τιμές adsl του ΟΤΕ

Παρακαλώ στο νήμα αυτό να περιοριστούμε στην πορεία αναβαθμίσεων του ΟΤΕ. Απλώς καλώς ή καλώς οι χρήστες του ΟΤΕ πρέπει να έχουν υπόψη τους την παραπάνω ανακοίνωση.

Περιοχή
    Μαρούσι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    sagem fast 2400/2404
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από harris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι διαφορές αυτές είναι πολύ μικρές και δεν σημαίνει χειροτέρεψε η γραμμή σου... οι συγχρονισμοί ανεβοκατεβαίνουν σε τέτοια και ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα

Αν έκανες ότι λέω στο άρθρο και δεν έβγαλες άκρη, έχει έρθει η ώρα για ηλεκτρολόγο ή για δήλωση βλάβης, με προτίμηση το δεύτερο

Για 24άρα δείχνει η γραμμή σου, αλλά δεν μπορεί να ανεβάσει λόγω του προβλήματος

Μαζί με την μεταφορά της γραμμής σου άλλαξες και κέντρο... δεν είσαι πια στο κέντρο Χαλανδρίου, αλλά στο Διοικητικό Μέγαρο (αν δεν κάνω κάποιο μεγάλο λάθος!). Αν από τόσο μικρή απόσταση πιάνεις τόσο μικρή ταχύτητα, τότε σημαίνει ότι ή κάτι στο σπίτι σου είναι τρομακτικά λάθος, ή στην γραμμή του ΟΤΕ...

Φίλε μου πάντως το upload που δείχνει πως μπορώ να το έχω στο μέγιστο δεν είναι ακόμα στα επίπεδα της 24άρα οπότε μάλλον δεν έχω αναβαθμιστεί ακόμα(+το ότι κανείς από βόρεια προαστ δεν έχει πει κάτι ανάλογο). Θα πάρω τώρα στο 1242 για να πάρω μια απάντηση πάντως ευχαριστώ πολύ.

Περιοχή
    Evosmos,Thessaloniki
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11287/ 1020 kbps
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Downstream Upstream
    SNR Margin : 10.3 10.2 db
    Line Attenuation : 25.2 18.4 db
    Data Rate : 6424 822 kbps

Τι έγινε παιδιά, αναβάθμιση στο download θα δώσουν ή μόνο στο upload ? (8άρα)

Περιοχή
    Αμπελόκηπους, Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
    Router
    TD-W8901G
    SNR / Attn
    6(dB) / 9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sv2evs Εμφάνιση μηνυμάτων
    Downstream Upstream
    SNR Margin : 10.3 10.2 db
    Line Attenuation : 25.2 18.4 db
    Data Rate : 6424 822 kbps

Τι έγινε παιδιά, αναβάθμιση στο download θα δώσουν ή μόνο στο upload ? (8άρα)
    Παίζει να μου εξηγήσεις, αν μπορείς, πως εσάς εκεί στην σαλονίκη σας αναβαθμίζουν γρηγορότερα απ' ότι εμάς στην αθήνα???
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gatsis_G4 : 29-04-10 στις 17:07. Αιτία: ξέχασα να βάλω ένα "ότι"

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    4096/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    SNR / Attn
    12(dB) / 34(dB)
    ξέραουμε ποιες περιοχές στην θεσσαλονικη άρχισαν να αναβαθμίζονται;

Περιοχή
    Αμπελόκηπους, Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
    Router
    TD-W8901G
    SNR / Attn
    6(dB) / 9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από contravener Εμφάνιση μηνυμάτων
    ξέραουμε ποιες περιοχές στην θεσσαλονικη άρχισαν να αναβαθμίζονται;
    Εγώ θέλω να μάθω για αθήνα αν έχουν ξεκινήσει και που..

Περιοχή
    Evosmos,Thessaloniki
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11287/ 1020 kbps
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gatsis_G4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίζει να μου εξηγήσεις, αν μπορείς, πως εσάς εκεί στην σαλονίκη σας αναβαθμίζουν γρηγορότερα απ' ότι εμάς στην αθήνα???
    Κοίτα αν είναι να μας αναβαθμίσουν μόνο το Upload...θέλω την 8άρα μου πίσω....χωρίς αποσυνδέσεις και με full 8 καρφωμένα !

Περιοχή
    Αμπελόκηποι
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15360/1536
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    NetFaster IAD2
    SNR / Attn
    13,0(dB) / 22,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    μπορει να ειμαστε χαλαρααααα...αλλα στο ιντερνετ κατι κανουμε...λολ...κεγς αυτη την ωρα κατεβηκε απο 14μπς σε 6 και κατι και το SNR πηγε στο 22 και κατι!!! ενω ηταν στο 8-9

Περιοχή
    Αμπελόκηπους, Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
    Router
    TD-W8901G
    SNR / Attn
    6(dB) / 9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KoulisHHH Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπορει να ειμαστε χαλαρααααα...αλλα στο ιντερνετ κατι κανουμε...λολ...κεγς αυτη την ωρα κατεβηκε απο 14μπς σε 6 και κατι και το SNR πηγε στο 22 και κατι!!! ενω ηταν στο 8-9
    Αμπελόκηπους αθηνων μενεις εσυ ή θεσ/νικης?

Περιοχή
    Evosmos,Thessaloniki
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11287/ 1020 kbps
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KoulisHHH Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εν τω μεταξύ από όσο βλέπω στο webself care...είμαι ακόμα S5...πως γίνεται τώρα να έγινε αναβάθμιση μόνο στο upload...άντε να εξηγήσεις !

Σελ. 15 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 510131415161720 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. OTE: Αναβάθμιση ταχυτήτων adsl σε όλη τη χώρα
    Από nm96027 στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-09, 13:15
  2. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-04, 04:02

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα