Ποια είναι τα σημερινά σου στατιστικά (συγχρονισμός, snr margin);
Εμφάνιση 2.296-2.310 από 4466
-
02-10-10, 20:19 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2296
-
03-10-10, 15:26 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2297
Μεταδόσεις Κυριακής:
14:30 ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (Β' Γερμανίας)
16:30 ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (Α' Γερμανίας)
18:00 ΣΕΒΙΛΛΗ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Α' Ισπανίας)
18:30 ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡ ΜΟΝΑΧΟΥ (Α' Γερμανίας)
20:00 ΜΠΑΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ (Α' Ισπανίας)
22:00 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ (Α' Ισπανίας)
-
04-10-10, 02:47 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2298
Tελικα αν βγαλουμε τα κενα και τις επαναλυψεις απο τα 3 αθλητικα καναλια ειναι σαν να εχουμε 1, γιατι δεν πηρε ο οτε την championship league της αγγλιας, εμενα οπως και πολους αλλους εχει φανατικους φιλους και λογω στοιχοιματος και λογω συμπαθιων σε ομαδες που αγωνιζονται εκει, εν πασει περιπτωσει εχει πιο πολους φιλους απο βελγιο και β γερμανιας...κριμα που δεν τους κοβει λιγο.
-
04-10-10, 07:39 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2299
Μέχρι στιγμής τπτ το connx tv πάντως
-Ελληνικό πρωτάθλημα γιοκ
-Ελληνικές ομάδες που παίζουν ευρώπη νοβα και μη συνδρομητικά/κρατικά
-Βελγιο και β γερμανιας (όπως είπε και ο φίλος) και κάτι άλλα ανύπαρκτα δε βλέπει κανείς
-Λέγανε θα παίξει και κανένα μπασκετάκι και δεν έχουμε δει ούτε ΕΣΚΑ ακόμη
Γενικά το "κολπάκι" του αυγούστου με τα φιλικά των ελληνικών ομάδων έξω, για να τσακώσουν πελάτες καθόλου δε μου άρεσε. Τα ίδια και τα ίδια κουτοπόνηρα τρικ εδώ και χρόνια.
Το TV κάθεται κλειστό σχεδόν πάντα πλέον και που και που ανοίγει για κανένα NAT GEO Wild
Το Film Club ασχολίαστο, πας να δεις μια season και πριν προλάβεις να την τελειώσεις μπαίνει η επόμενη και σβήνεται εκείνη που έβλεπες (!!!).
Τέλμα μέχρι στιγμής, είπαμε 15 ευρώ αλλά να υπάρχει και λίγο νόημα. To nova start pack 20 euro λέει. Μάλλον πάμε για διακοπή.
-
04-10-10, 11:09 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2300
σωστά αυτά που λες μόνο αν ενδιαφέρεσαι όμως για το αθλητικό κομμάτι
σε διαφορετική περίπτωση το πακετο του ΟΤΕ το οποίο κοστίζει 13 ευρώ (οχι 15) ειναι πληρεστερο του start pack με 20 ευρώ (χονδρικά: ο ΟΤΕ δεν εχει national geographic και animal planet αλλα εχει τα 3 επιπλεον discovery και το nat geo wild, fox life, FX και universal).
επίσης το pvr δεν ειναι χρεωσιμη υπηρεσια οπως ειναι στη nova.
-
04-10-10, 12:22 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2301
Μεταδόσεις Δευτέρας:
16:00 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Β' Εθνική)
18:00 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ (Παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλλευ)
21:15 ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΑΛΕΜΑΝΙΑ ΑΑΧΕΝ (Β' Γερμανίας)
........Auto merged post: soccermania πρόσθεσε 7 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Θα μας καραφλιάσετε εδώ μέσα!Τί Ελληνικό πρωτάθλημα ρε φίλε και ποιο κολπάκι του Αυγούστου και ποιες Ελληνιλές ομάδες στην ευρώπη??????Δεν ξέρεις ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι "κλείστο" για 3 χρόνια στη Νόβα?Δεν ξέρεις ότι Champions league και uefa Europa leaue είναι και αυτά "κλειστά" και μπορείς να διαπραγματευτείς κάθε τρία χρόνια σχεδόν?Εσύ αν προτιμάς με 62 ευρώ να βλέπεις Ελληνικό και Αγγλικό πρωτάθλημα , εγώ προτιμώ με 13 ευρώ να βλέπω Ισπανικό,Γερμανικό και Β' Εθνική!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soccermania : 04-10-10 στις 12:22. Αιτία: auto merged post
-
04-10-10, 14:10 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2302
-
04-10-10, 16:48 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2303
Καταρχήν, μίλα καλύτερα γιατί αλλιώς γίνεσαι κουραστικός και δείχνεις ότι δε μπορείς να συζητήσεις σε κόσμιο επίπεδο. Αν θες λοιπόν να σε παίρνει ο κόσμος που διαβάζει το φόρουμ στα σοβαρά, ρίξε τους τόνους.
Το γεγονός ότι το ελληνικό είναι κλειστό δεν είναι δική μου δουλειά να το ξέρω σαν καταναλωτής, ούτε να έχω ανάλυση και εικόνα των ετήσιων συμβολαίων κάθε εταιρίας. Πληρώνω μια υπηρεσία η οποία βάση της παρούσης, οφείλει να αναβαθμίζεται και να είναι ανταγωνιστική.
Θεωρώ λοιπόν (σαν individual) ότι το πακέτο νοβα αυτή τη στιγμή ίσως είναι καλύτερο από άποψη ουσίας και πάντα για τις δικές μου ανάγκες. Παράλληλα ένιωσα την ανάγκη να το δημοσιοποιήσω στο αντίστοιχο φόρουμ. Ίσως να κάνω και λάθος, θα δείξει.
Επίσης η καραμέλα των 13 ευρώ πρέπει να σταματήσει.
Μιας και θέλετε να ασχοληθούμε με συμβόλαια και δικαιώματα προβολής αγώνων, Θα ήταν ακριβές αν γνωρίζαμε πόσα πληρώνει η κάθε εταιρία για την περίοδο 10-11, να τα βάλουμε κάτω και να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Και αν όντως ο ΟΤΕ έχει μικρότερο συνολικό κέρδος σε αναλογία με τους συνδρομητές τότε να τον υποστηρίξουμε, καμία αντίρρηση.
Αλλά να πληρώνεις κάτι μονό και μόνο επειδή είναι φθηνό δε στέκει
-
04-10-10, 16:56 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2304
Το μονοπώλιο της nova σίγουρα θα θέλαμε να σπάσει, ώστε να πέσουν και οι τιμές. Αλλά με τα κανάλια που έχει το conn-x tv αυτή τη στιγμή αυτό φαίνεται δύσκολο.
Φιλικά, Άκης
-
04-10-10, 16:58 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2305
-
04-10-10, 19:01 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2306
παιδιά να κάνω λίγο τον δικηγόρου του διαβόλου
η τιμή 13 ευρώ είναι η τιμή της προσφοράς μετά το ένα χρόνο νομίζω παει 20 ευρώ
να λέμε τα σύκα σύκα
-
04-10-10, 20:09 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2307
Lusifer_gr μια χαρά μιλάω ούτε έβρισα ούτε τίποτα.Από ότι είδες μιλάω σε πρώτο πληθυντικό,η ένσταση μου δεν ήταν για σένα ,μόνο, άλλα για όλους αυτούς που κάθε και λίγο και λιγάκι γράφουν ακρίβως αυτά που έγραψες κι εσύ.Τα έχουμε "ξαναπεί" αυτά εδώ πολλάκις.Αν ασχολείσαι ,έστω και λίγο, με τα αθλητικά αμφιβάλλω ότι δεν ξέρεις το τι περίπου παίζει με τα συμβόλαια ομάδων-τηλεόρασης.Κουραστικός δε γίνομαι εγώ φίλε αλλά εσύ και διάφοροι άλλοι που κάθε λίγο και λιγάκι επαναλαμβάνεστε.Άρα μάλλον εσύ κινδυνεύεις με το να μη σε πάρουνε στα σοβαρά.Μόλις πριν λίγες ημέρες έγραφα εδώ ότι η ΤΕΑΜ (η εταιρεία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα για λογαριασμό της UEFA) ξεκίνησε συζητήσεις για Chamions league και Europa league κι ότι στις διαπραγματεύσεις είναι και ο ΟΤΕ.Τα ίδια και για το Ελληνικό πρωτάθλημα.Θες να λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια?Ύμαρτον πια.Φυσικά και το πρόγραμμα της ΝΟΒΑ είναι πολύ πιο πλούσιο άλλα η τιμή είναι απαράδεκτη.Όσο για το τι κέρδος έχει ό ΟΤΕ δε μπορώ να το ξέρω και ούτε με νοιάζει αλλά καλύτερα να κάνει προσεκτικές κινήσεις παρά να σπαταλάει αλόγιστα χρήματα και στο τέλος να καταρεύσει η iptv του.Αν καταρεύσει και το connx-tv όπως ο alpha-digital τότε δε θα "σπάσει" ποτέ το μονοπώλιο της ΝΟΒΑ.Αναλογικά με την τιμή το Connx-tv είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.
-
04-10-10, 22:03 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2308
Νομίζω ότι είναι θέμα προτιμήσεων. Προσωπικά για παράδειγμα δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα αθλητικά κανάλια, θεωρώ λοιπόν, ότι αν εξαιρέσει κανείς τα αθλητικά μια χαρά πακέτο όχι ο ΟΤΕ. Και αξιοπρεπή παιδικά κανάλια έχει, και κανάλια με σειρές, και ντοκιμαντέρ (να είχε και υπότιτλους το Discovery World το οποίο είναι πολύ καλό κανάλι, θα ταν τέλεια!) και Video On Demand. Αν με ρωτάγατε θα είχα να προτείνω 2-3 κανάλια ακόμα, αλλά ΟΚ μη νομίζετε ότι όλα είναι τέλεια, εδώ μέσω net έχω γραφτεί (ημινόμιμα, ημιπαράνομα) σε αγγλικό πακέτο καναλιών και δεν είμαι και κατενθουσιασμένος...
-
04-10-10, 22:39 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2309
Ωραία αγαπητέ Soccermania, επί της ουσίας λοιπόν
Παίρνω τηλ σήμερα στην NOVA, επειδή αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την γραμμή παράλληλα και τα έχω πάρει ελαφρώς με τον ΟΤΕ. Και επειδή μ' αρέσει να ψάχνομαι ενώ ποτέ δεν υπήρξα πρόβατο μίας εταιρίας (βλέπε Apple), τα έβαλα κάτω και παρατήρησα τα εξής:
Λύση 1η
Μένω στον ΟΤΕ και έχω
-24άρι ίντερνετ (το καλύτερο αυτή τη στιγμή σε ταχύτητα)
-Αστικά/Υπεραστικά δωρεάν
-60' κινητά
-Connx-TV* (πανω-κατω ξέρουμε τι προσφέρει ας μην τα ξαναλέμε)
-Δωρεάν εξοπλισμό (PVR Decoder + Wifi Router για νέους συνδρομητές)
*Film Club, PVR, 3 Αθλητικά, Ισπανικό,Γερμανικό και Β' Εθνική etc. etc.
Τιμή: 58,70
Λύση 2η
Forthnet 2play + Nova Sports/Value Pack
-24άρι ίντερνετ (κατώτερο του ΟΤΕ σε ταχύτητα ΑΛΛΑ όταν το connx-TV είναι ανοιχτό τότε χάνεις 4-4.5 mbit)
-Αστικά/Υπεραστικά δωρεάν
-60' κινητά
-Nova Sports+Value*
-Δωρεάν εξοπλισμό (Πλήρες Δορυφορικό σετ + WiFi Router + HD Αποκωδικοποιητής) για νέους συνδρομητές
*Nova Sports+Value
+7 Αθλητικά (πολλοί αγώνες σε High Definition)
+ Ελληνικό πρωτάθλημα
+ NBA
+ Euroleague
+ Champions league
+ Europa league
+ Αγγλικό πρωτάθλημα
+ Όλα τα free κανάλια του ΟΤΕ (πάνω κάτω)
+ τα free satellite
+ τα ελεύθερα ιδιωτικά που δε δείχνει το connxTV
Τιμή: 76 ευρώ (-20% λόγω συνδιαστικου πακέτου Forthnet + Nova)
Λύση 3η
Κόβω Connx-TV + Δωρεάν Υπεραστικά/Αστικά/60' σε κινητά, κρατάω ΟΤΕ ίντερνετ Connx24 + Συνδρομή Nova Sports +Value
Connx24mbit --> 23.26 euro
Nova Sports +Value --> 52.20 euro
Τιμή: 75.5 euro
Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά με 18 ευρώ παραπάνω κάνω την δουλειά μου και έχω "τα πάντα όλα" σχεδόν στις λύσεις 2 και 3. Φυσικά εγώ δεν ξεκίνησα από το "13 ευρώ το μήνα" αλλά υπολόγισα συνολικά το κόστος μαζί με το ίντερνετ. Και απλά σκεπτόμενος, θεωρώ ότι έτσι πρέπει να υπολογίζεται το κόστος.
Γιατί πολύ απλά αν δεν έχεις το ακριβό ιντερνετ του ΟΤΕ δεν έχεις και το φθηνό IPTV του
Λυπάμαι αλλά τα μονοπώλια δε σπάνε έτσι...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lusifer_gr : 04-10-10 στις 22:50.
-
04-10-10, 22:42 Απάντηση: Ενεργοποιημένοι συνδρομητές conn-x tv #2310
Παρόμοια Θέματα
-
Τι εντυπώσεις έχετε οι ενεργοποιημένοι CONN-X στο DSLAM Ν. Σμύρνης?
Από kostask στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-08, 14:50 -
Ενεργοποιημένοι χρήστες της Net One: εντυπώσεις από την ποιότητα του Internet
Από lewton στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 57Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-07, 03:05 -
Conn-x + 50E μονο για νεους συνδρομητες?
Από InCoRrEcT στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-07, 16:24
Bookmarks