Εγω ηδη τον ενεργοποιησα...η πληρης ενεργοποιηση θα ειναι εντος 24 ωρων....
σου στελνουν εναν 17ψηφιο κωδικο στο μαιλ και στον λενε στο 13888 αφου τους στειλεις την αιτηση και την ταυτοτητα με φαξ η σε oteshop...
για εμενα το 90 να γινει 86 απο πλευρας οικονομικου δεν λεει τιποτα , ας πουμε ενας καφες ειναι...δηλ. αν καποιος βρισκει 4 ευρω στον δρομο το διμηνο δεν θα τα μαζευει????ακομη ολες τις πληρωμες τις κανω μεσω internet-banking.
Εκει που θα τον πληρωνα on-line με μεταφορα 90 τωρα μπαινω στο my-bill και κανω χρηση πιστωτικης και τον πληρωνω 86...μπορει να μη λεει σαν ποσο μα αφου μπορει να τα εξοικονομησεις, γιατι οχι?
εδω ολα τα αλλα καφενεια-εταιρειες το αντιστοιχο κανει 83..συνεπως η διαφορα πεφτει στα 3ευρω για υπηρεσιες πολυ πιο ποιοτικες στον ΟΤΕ
Εμφάνιση 16-30 από 96
-
07-02-11, 18:43 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #16
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος a.libe : 07-02-11 στις 18:57.
-
07-02-11, 19:02 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #17
Είναι πολύ εύστοχος ο προβληματισμός σου
Κατά τη γνώμη μου,μόνο και μόνο γι'αυτό,δεν θα έπρεπε να ενδώσει κανείς στην συγκεκριμένη προσφορά.Οι άνθρωποι που δουλεύουν στα γκισέ των oteshops(αν κρίνω τουλάχιστον απο την περιοχή μου)είναι μιάς ηλικίας και πάνω,πολλές φορές έρχονται από προγράμματα ανεργίας του ΟΑΕΕ και έχουν καταφέρει με χίλια ζόρια(λόγω ηλικίας)να μάθουν να χειρίζονται υπολογιστή,ώστε να πάρουν ένα ψωρομεροκάματο,κάνοντας τη συγκεκριμένη δουλειά...δεν θα γίνω,λοιπόν,εγώ η αφορμή για να απολυθούν.Ευχαριστώ τον ΟΤΕ για την προσφορά,αλλά δεν θα πάρω
-
07-02-11, 19:10 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #18
Γενικά δεν ειμαι φιλος της πιστωτικής και κανείς στην οικογένεια δεν έχει.
Η χρεωστική δε έχει συνδρομή/ετήσιο τέλος;
Δεν χρεώνεσαι κάτι για κάθε μεταφορά ποσού από το λογαριασμό σου στην χρεωστική;Intel i5 3570K / Intel Q9550 / Intel i3 / Intel Celeron G530 / Amd P-320 / AMD Sempron 2600+ / Intel Atom / AMD Athlon 2200+ / XBOX Media Center
Using windows 7 and Debian Linux
-
07-02-11, 19:12 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #19
-
07-02-11, 19:12 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #20
-
07-02-11, 19:26 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #21
Είμαι ξεκάθαρα υπέρ των δυνατοτήτων που σου δίνει το e-bill. Είμαι κατά των ηλεκτρονικών πληρωμών οπότε απλά ελπίζω το μέτρο αυτό να ξυπνήσει λίγο την διάθεση για την χρησιμοποίηση του e-bill.
ps. Καλοί μου μάνατζερ του οργανισμού, είναι απαράδεκτο το 2011 να πρέπει να στείλεις φαξ για να ενεργοποιήσεις μία ηλεκτρονική υπηρεσία.
-
07-02-11, 19:44 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #22
Ενταξει ρε παιδια,λεφτα δινουνε, δεν ζητανε και αλλα,οποιος δεν τα θελει γιατι τα θεωρει πολυ λιγα ας μην τα παρει,ας μην τους κατακρινουμε και για αυτο!
-
07-02-11, 20:00 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #23
- Περιοχή
- Θεσσαλονικη
- Downloads
- 5
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- WiFi
- Ταχύτητα
- 20Mb/4Mb
- ISP
- GR Telecom
- Router
- PowerBeam M5-300
-
07-02-11, 22:18 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #24
Αρχικό μήνυμα από Manos29;
-
07-02-11, 22:20 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #25
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
Προφανώς και είναι μια καλή προσφορά!
Πολλές φορές εκνευρίζομαι με διάφορες υπηρεσίες (σινεμα, θέατρα) που αντί με πριμοδοτούν να χρησιμοποιώ ηλεκτρονική συναλλαγή με χρεώνουν και επιπλέον.
-
07-02-11, 22:50 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #26
Μπράβο τον ΟΤΕ και δεν του το ΄χα!
Ωραία κίνηση! Απορώ πως δεν το ξεκίνησε ο ιδιωτικός τομέας.. Ε, ρε τι σου κάνει το ΔΝΤ!
........Auto merged post: senkradvii πρόσθεσε 4 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Τόσες όσες θα ανοίξουν/άνοιξαν για να το υποστηρίξουν ή να χρησιμοποιηθεί το υπάρχον δυναμικό σε πιο ουσιώδη και χρήσιμα πόστα από την εξόφληση λογαριασμών..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος senkradvii : 07-02-11 στις 22:51. Αιτία: auto merged post
-
07-02-11, 22:55 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #27
Ωραία κίνηση δεν αντιλέγω (σαν δώρο η αναγνώριση κλήσης ένα πράμα
),γιατί όμως στον επόμενο και όχι ταυτόχρονα?
Το να στείλω φαξ,να πάρω τηλ ή να πάω σ ένα κατάστημα,το βρίσκω ανούσιο και με κουράζει.
Κάτι άλλο?
-
07-02-11, 23:00 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #28
Χωρίς να θέλω να ξεφύγω από το θέμα σκέψου όμως και πόσοι ΝΕΟΙ άνεργοι πτυχιούχοι πχ πληροφορικής υπάρχουν και συνεχίζουν να βγαίνουν. Γιατί να μην αξιοποιηθεί αυτό το καταλληλότερο δυναμικό με αποτέλεσμα την δημιουργία νέων προιόντων και υπηρεσιών?
Προς Θεού δεν λέω να χάσουν οι άνθρωποι τις δουλειές τους απλά τα έσοδα που μπορεί να αποκομίσει ο ΟΤΕ μπορεί να τα επενδύσει κάπου πιο ουσιαστικά όπως στο R&D department..
Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι υπάρχουν 2 όψεις του νομίσματος πάντα και καλό είναι να τις σκεφτόμαστε και τις 2.
........Auto merged post: senkradvii πρόσθεσε 2 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Στις Prepaid Cards χρεώνεσαι κάθε φορά που είτε βάζεις λεφτά στην κάρτα είτε βγάζεις από αυτήν.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος senkradvii : 07-02-11 στις 23:01. Αιτία: auto merged post
-
07-02-11, 23:01 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #29
Μια χαρά η προσφορά. Έτσι κι αλλιώς πλήρωνα με Visa το λογαριασμό μέσω oteshop, οπότε και η έκπτωση δε με χαλάει καθόλου.
Έχεις δει το Zeitgeist Moving Forward? Η ουσία του κινήματος (Venus project) είναι να γίνονται τα πάντα αυτόματα, να καταργηθούν όλες οι θέσεις εργασίας, να έχουμε όλοι μας καλύτερη ποιότητα ζωής, απεριόριστη παραγωγή προϊόντων χωρίς να κουράζεται κανείς και ελεύθερη κατανάλωση προϊόντων και υπηρεσιών (αφού θα βρίσκονται σε αφθονία) με ταυτόχρονη κατάργηση της ανάγκης να γίνονται οι συναλλαγές με χρήματα (κατάργηση όλων των νομισμάτων). Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι 6-7 δις άνθρωποι στον πλανήτη να ζουν καλύτερα και να αφοσιωθούμε όλοι στην έρευνα, σε νέες τεχνολογίες και σε εκθετική ανάπτυξη. Το βλέπω πολύ καλύτερο απ' το να κάθονται εκατοντάδες άνθρωποι πίσω από ένα ταμείο για κάτι εντελώς ανούσιο που μπορεί να γίνεται αυτόματα.
Σαφώς και δεν στοχεύει κατά κει ο ΟΤΕ, ούτε νομίζω πως θα χαθούν θέσεις εργασίας απ' αυτή την κίνηση. Προσφορά κράχτης είναι στην οποία λογικά η ΕΕΤΤ δεν μπορεί να επέμβει (ευτυχώς). Και θα ξυπνήσουν αρκετοί οπισθοδρομικοί που τρώνε 1 ώρα απ' τη ζωή τους για να πάνε στον κοντινότερο ΟΤΕ/ταχυδρομείο/ΟΠΑΠ και να στήνονται στην ουρά για να πληρώσουν ένα λογαριασμό. Αν λάβουμε υπόψιν το χάσιμο χρόνου και την προμήθεια που παίρνουν ταχυδρομεία και ΟΠΑΠ (0,5-1,5€ ?), το κέρδος για τον καθένα μας είναι πολύ μεγαλύτερο από τα 2,5€ έκπτωση που κάνει ο ΟΤΕ.
Ποιά η συνέπεια να μπλέξεις με πιστωτικές κάρτες? Αν ξέρεις τι σου γίνεται, αν βγάλεις πιστωτική χωρίς ετήσια συνδρομή, αν ελέγχεις τα οικονομικά σου, και φυσικά αν πληρώνεις το λογαριασμό της πιστωτικής πριν τη λήξη του, η επιβάρυνση από τη χρήση της πιστωτικής είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Προσωπικά χρησιμοποιώ τρία χρόνια τώρα πιστωτική και αγοράζω τα πάντα σχεδόν (όπου υπάρχει μηχάνημα για VISA) μ' αυτή, super-market, βενζινάδικα, καταστήματα ρούχων κλπ, πληρώνω όλους τους λογαριασμούς είτε μέσω πιστωτικής είτε μέσω internet-banking, ο μισθός μου μπαίνει αυτόματα στην τράπεζα και μέσω internet εξοφλώ την πιστωτική στην ώρα της καθώς και το ενοίκιο. Κι όλα αυτά με επιβάρυνση συναλλαγών και τόκους ΜΗΔΕΝ.
Ουσιαστικά μόνο μια φορά το μήνα πηγαίνω σε ΑΤΜ να τραβήξω λίγα λεφτά για μικροαγορές και δεν κυκλοφορώ ποτέ με πολλά μετρητά. Σκέφτηκες ποτέ τι κίνδυνος υπάρχει αν "μπλέκεις με μετρητά"? Αν τα χάσεις ή αν σε ληστέψουν όταν πας να πληρώσεις λογαριασμούς ή αφού έχεις σηκώσει όλο σου το μισθό από την τράπεζα? Επίσης, όπως ειπώθηκε ήδη, αν δεν θες πιστωτική μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω με χρεωστική κάρτα VISA.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zouli84 : 07-02-11 στις 23:10.
-
07-02-11, 23:05 Απάντηση: ΟΤΕ: 2,5 € έκπτωση στον λογαριασμό με την χρήση της online πληρωμής #30
Επειδή έχω ήδη κάνει τέτοιες πληρωμές μέσω ebill με εξυπηρετεί. Δεν περίμενα και κάτι περισσότερο από μια τέτοια προσφορά. Εδώ άλλοι σε χρεώνουν για να κάνεις ηλεκτρονική πληρωμή.
Παρόμοια Θέματα
-
Προσοχη στον λογαριασμο ΟΤΕ
Από redcom7 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 32Τελευταίο Μήνυμα: 31-08-10, 23:51 -
Το Ελληνικό Κοινοβούλιο εγκρίνει την επένδυση της Deutsche Telekom στον ΟΤΕ
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-08, 17:27 -
Δελτίο Τύπου της Deutsche Telekom για την συμμετοχή της στον ΟΤΕ
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-08, 10:19
Bookmarks