Σελ. 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 96
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΠΕΛΟΠΑΣ
    Router
    Technicolor TD5136v2
    SNR / Attn
    9(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εγω ηδη τον ενεργοποιησα...η πληρης ενεργοποιηση θα ειναι εντος 24 ωρων....
    σου στελνουν εναν 17ψηφιο κωδικο στο μαιλ και στον λενε στο 13888 αφου τους στειλεις την αιτηση και την ταυτοτητα με φαξ η σε oteshop...
    για εμενα το 90 να γινει 86 απο πλευρας οικονομικου δεν λεει τιποτα , ας πουμε ενας καφες ειναι...δηλ. αν καποιος βρισκει 4 ευρω στον δρομο το διμηνο δεν θα τα μαζευει????ακομη ολες τις πληρωμες τις κανω μεσω internet-banking.
    Εκει που θα τον πληρωνα on-line με μεταφορα 90 τωρα μπαινω στο my-bill και κανω χρηση πιστωτικης και τον πληρωνω 86...μπορει να μη λεει σαν ποσο μα αφου μπορει να τα εξοικονομησεις, γιατι οχι?
    εδω ολα τα αλλα καφενεια-εταιρειες το αντιστοιχο κανει 83..συνεπως η διαφορα πεφτει στα 3ευρω για υπηρεσιες πολυ πιο ποιοτικες στον ΟΤΕ
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος a.libe : 07-02-11 στις 18:57.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Manos29 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σε όλους , τα 2,5 ευρω είναι μια χαρά έκπτωση , το θέμα όμως είναι αν κανεις απο εμας βλέπει το δάσος και όχι το δεντρο που μας δειχνουν , και εξηγω τι θέλω να πω

Τα 2,5 ευρώ πόσες θέσεις εργασίας θα κόψουν ;

Ολα πηγαίνουν προς τα εκει , Ολα να γίνονται αυτόματα χωρις να χρειάζεται ο ανθρωπος , Ολοι να μπορουμε να εξηπηρετηθούμε απο αυτόματα μηχανηματα , απο αυτοματοποιημένς διαδικασίες.

Θα θελα να ξερα ποσοι θα μείνουμε στο τέλος ..

Αν εσυ δεν χρειάζεσαι εμένα , αν εγώ δεν χρειάζομται εσένα τοτε δεν εχουμε λόγο ύπαρξης

Τελως παντων Φιλοσοφια Τελος , Καλη η προσφορα και ισως να εκμεταλευτω και εγω .
    Είναι πολύ εύστοχος ο προβληματισμός σου
    Κατά τη γνώμη μου,μόνο και μόνο γι'αυτό,δεν θα έπρεπε να ενδώσει κανείς στην συγκεκριμένη προσφορά.Οι άνθρωποι που δουλεύουν στα γκισέ των oteshops(αν κρίνω τουλάχιστον απο την περιοχή μου)είναι μιάς ηλικίας και πάνω,πολλές φορές έρχονται από προγράμματα ανεργίας του ΟΑΕΕ και έχουν καταφέρει με χίλια ζόρια(λόγω ηλικίας)να μάθουν να χειρίζονται υπολογιστή,ώστε να πάρουν ένα ψωρομεροκάματο,κάνοντας τη συγκεκριμένη δουλειά...δεν θα γίνω,λοιπόν,εγώ η αφορμή για να απολυθούν.Ευχαριστώ τον ΟΤΕ για την προσφορά,αλλά δεν θα πάρω

Περιοχή
    Παρακολουθώ τα πάντα από την κορυφή του κόσμου...
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    Connex 24mbps @ 18700/980
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΤΣΕΛΙΟ
    Router
    Sagem F@st 1500wg
    SNR / Attn
    9(dB) / 20(dB)
    Γενικά δεν ειμαι φιλος της πιστωτικής και κανείς στην οικογένεια δεν έχει.
    Η χρεωστική δε έχει συνδρομή/ετήσιο τέλος;
    Δεν χρεώνεσαι κάτι για κάθε μεταφορά ποσού από το λογαριασμό σου στην χρεωστική;
    Intel i5 3570K / Intel Q9550 / Intel i3 / Intel Celeron G530 / Amd P-320 / AMD Sempron 2600+ / Intel Atom / AMD Athlon 2200+ / XBOX Media Center

Using windows 7 and Debian Linux

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από skyliner34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι

Δεν χρεώνεσαι κάτι για κάθε μεταφορά ποσού από το λογαριασμό σου στην χρεωστική;
    Οχι (η χρεωστική είναι ο λογαριασμός σου, δεν κάνεις κάποια μεταφορά)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΠΕΛΟΠΑΣ
    Router
    Technicolor TD5136v2
    SNR / Attn
    9(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    οχι δεν χρεωνεσαι

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Είμαι ξεκάθαρα υπέρ των δυνατοτήτων που σου δίνει το e-bill. Είμαι κατά των ηλεκτρονικών πληρωμών οπότε απλά ελπίζω το μέτρο αυτό να ξυπνήσει λίγο την διάθεση για την χρησιμοποίηση του e-bill.

ps. Καλοί μου μάνατζερ του οργανισμού, είναι απαράδεκτο το 2011 να πρέπει να στείλεις φαξ για να ενεργοποιήσεις μία ηλεκτρονική υπηρεσία.

Περιοχή
    Χανια
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΓΑΛΑΤΑΣ
    Ενταξει ρε παιδια,λεφτα δινουνε, δεν ζητανε και αλλα,οποιος δεν τα θελει γιατι τα θεωρει πολυ λιγα ας μην τα παρει,ας μην τους κατακρινουμε και για αυτο!

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    WiFi
    Ταχύτητα
    20Mb/4Mb
    ISP
    GR Telecom
    Router
    PowerBeam M5-300
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από TheCondor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κομπλε. Σωθηκαμε.
    Ε θα πάρεις ενα καφέ και μια μπουγάτσα

Καλησπέρα σε όλους , τα 2,5 ευρω είναι μια χαρά έκπτωση , το θέμα όμως είναι αν κανεις απο εμας βλέπει το δάσος και όχι το δεντρο που μας δειχνουν , και εξηγω τι θέλω να πω

Ολα πηγαίνουν προς τα εκει , Ολα να γίνονται αυτόματα χωρις να χρειάζεται ο ανθρωπος , Ολοι να μπορουμε να εξηπηρετηθούμε απο αυτόματα μηχανηματα , απο αυτοματοποιημένς διαδικασίες.

Αν εσυ δεν χρειάζεσαι εμένα , αν εγώ δεν χρειάζομται εσένα τοτε δεν εχουμε λόγο ύπαρξης

Τελως παντων Φιλοσοφια Τελος , Καλη η προσφορα και ισως να εκμεταλευτω και εγω .
    Γιατί αυτοί τόσοι υπάλληλοι του ΟΤΕ που αν σκεφτείς 40%-50% μπήκαν με μέσον παίρνουν χονδρά λεφτά και δεν ξέρουν τίποτα

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    speedtouch 585i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Manos29;

Όχι και συ αδελφέ. Έκανες ολόκληρη ανάλυση για να μας πεις στο τέλος ότι τελικά θα εκμεταλλευθείς την προσφορά

Περιοχή
    Zauberberg
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Προφανώς και είναι μια καλή προσφορά!

Πολλές φορές εκνευρίζομαι με διάφορες υπηρεσίες (σινεμα, θέατρα) που αντί με πριμοδοτούν να χρησιμοποιώ ηλεκτρονική συναλλαγή με χρεώνουν και επιπλέον.

Περιοχή
    Trapped inside a physical form..
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΙΩΛΚΟΣ
    Router
    NetFasteR -IAD
    SNR / Attn
    11(dB) / 26(dB)
    Μπράβο τον ΟΤΕ και δεν του το ΄χα!

Ωραία κίνηση! Απορώ πως δεν το ξεκίνησε ο ιδιωτικός τομέας.. Ε, ρε τι σου κάνει το ΔΝΤ!

........Auto merged post: senkradvii πρόσθεσε 4 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Τόσες όσες θα ανοίξουν/άνοιξαν για να το υποστηρίξουν ή να χρησιμοποιηθεί το υπάρχον δυναμικό σε πιο ουσιώδη και χρήσιμα πόστα από την εξόφληση λογαριασμών..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος senkradvii : 07-02-11 στις 22:51. Αιτία: auto merged post

Downloads
    12
    Uploads
    5
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Forthnet
    SNR / Attn
    2/7(dB) / (dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ωραία κίνηση δεν αντιλέγω (σαν δώρο η αναγνώριση κλήσης ένα πράμα),γιατί όμως στον επόμενο και όχι ταυτόχρονα?
    Το να στείλω φαξ,να πάρω τηλ ή να πάω σ ένα κατάστημα,το βρίσκω ανούσιο και με κουράζει.
    Κάτι άλλο?

Περιοχή
    Trapped inside a physical form..
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΙΩΛΚΟΣ
    Router
    NetFasteR -IAD
    SNR / Attn
    11(dB) / 26(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mzaf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι άνθρωποι που δουλεύουν στα γκισέ των oteshops(αν κρίνω τουλάχιστον απο την περιοχή μου)είναι μιάς ηλικίας και πάνω,πολλές φορές έρχονται από προγράμματα ανεργίας του ΟΑΕΕ και έχουν καταφέρει με χίλια ζόρια(λόγω ηλικίας)να μάθουν να χειρίζονται υπολογιστή,ώστε να πάρουν ένα ψωρομεροκάματο,κάνοντας τη συγκεκριμένη δουλειά...δεν θα γίνω,λοιπόν,εγώ η αφορμή για να απολυθούν.
    Χωρίς να θέλω να ξεφύγω από το θέμα σκέψου όμως και πόσοι ΝΕΟΙ άνεργοι πτυχιούχοι πχ πληροφορικής υπάρχουν και συνεχίζουν να βγαίνουν. Γιατί να μην αξιοποιηθεί αυτό το καταλληλότερο δυναμικό με αποτέλεσμα την δημιουργία νέων προιόντων και υπηρεσιών?

Προς Θεού δεν λέω να χάσουν οι άνθρωποι τις δουλειές τους απλά τα έσοδα που μπορεί να αποκομίσει ο ΟΤΕ μπορεί να τα επενδύσει κάπου πιο ουσιαστικά όπως στο R&D department..

Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι υπάρχουν 2 όψεις του νομίσματος πάντα και καλό είναι να τις σκεφτόμαστε και τις 2.

........Auto merged post: senkradvii πρόσθεσε 2 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Στις Prepaid Cards χρεώνεσαι κάθε φορά που είτε βάζεις λεφτά στην κάρτα είτε βγάζεις από αυτήν.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος senkradvii : 07-02-11 στις 23:01. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΘΕΡΙΣΣΟΣ
    Path Level
    Interleaved
    Μια χαρά η προσφορά. Έτσι κι αλλιώς πλήρωνα με Visa το λογαριασμό μέσω oteshop, οπότε και η έκπτωση δε με χαλάει καθόλου.

Έχεις δει το Zeitgeist Moving Forward? Η ουσία του κινήματος (Venus project) είναι να γίνονται τα πάντα αυτόματα, να καταργηθούν όλες οι θέσεις εργασίας, να έχουμε όλοι μας καλύτερη ποιότητα ζωής, απεριόριστη παραγωγή προϊόντων χωρίς να κουράζεται κανείς και ελεύθερη κατανάλωση προϊόντων και υπηρεσιών (αφού θα βρίσκονται σε αφθονία) με ταυτόχρονη κατάργηση της ανάγκης να γίνονται οι συναλλαγές με χρήματα (κατάργηση όλων των νομισμάτων). Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι 6-7 δις άνθρωποι στον πλανήτη να ζουν καλύτερα και να αφοσιωθούμε όλοι στην έρευνα, σε νέες τεχνολογίες και σε εκθετική ανάπτυξη. Το βλέπω πολύ καλύτερο απ' το να κάθονται εκατοντάδες άνθρωποι πίσω από ένα ταμείο για κάτι εντελώς ανούσιο που μπορεί να γίνεται αυτόματα.

Σαφώς και δεν στοχεύει κατά κει ο ΟΤΕ, ούτε νομίζω πως θα χαθούν θέσεις εργασίας απ' αυτή την κίνηση. Προσφορά κράχτης είναι στην οποία λογικά η ΕΕΤΤ δεν μπορεί να επέμβει (ευτυχώς). Και θα ξυπνήσουν αρκετοί οπισθοδρομικοί που τρώνε 1 ώρα απ' τη ζωή τους για να πάνε στον κοντινότερο ΟΤΕ/ταχυδρομείο/ΟΠΑΠ και να στήνονται στην ουρά για να πληρώσουν ένα λογαριασμό. Αν λάβουμε υπόψιν το χάσιμο χρόνου και την προμήθεια που παίρνουν ταχυδρομεία και ΟΠΑΠ (0,5-1,5€ ?), το κέρδος για τον καθένα μας είναι πολύ μεγαλύτερο από τα 2,5€ έκπτωση που κάνει ο ΟΤΕ.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από psyxakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά θεωρώ ότι δεν αξίζει το €1.25/μήνα για να μπλέκεις με πιστωτικές κάρτες, με ότι συνέπεια έχει αυτό. Ίσως να άξιζε αν ήταν €5/μήνα και τουλάχιστον υποστήριξη web banking, ειδάλλως δεν ισχύει πλήρως ο τίτλος (του ΟΤΕ) "με χρήση της online πληρωμής" αφού έχει υποχρεωτική την πιστωτική.
    Ποιά η συνέπεια να μπλέξεις με πιστωτικές κάρτες? Αν ξέρεις τι σου γίνεται, αν βγάλεις πιστωτική χωρίς ετήσια συνδρομή, αν ελέγχεις τα οικονομικά σου, και φυσικά αν πληρώνεις το λογαριασμό της πιστωτικής πριν τη λήξη του, η επιβάρυνση από τη χρήση της πιστωτικής είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Προσωπικά χρησιμοποιώ τρία χρόνια τώρα πιστωτική και αγοράζω τα πάντα σχεδόν (όπου υπάρχει μηχάνημα για VISA) μ' αυτή, super-market, βενζινάδικα, καταστήματα ρούχων κλπ, πληρώνω όλους τους λογαριασμούς είτε μέσω πιστωτικής είτε μέσω internet-banking, ο μισθός μου μπαίνει αυτόματα στην τράπεζα και μέσω internet εξοφλώ την πιστωτική στην ώρα της καθώς και το ενοίκιο. Κι όλα αυτά με επιβάρυνση συναλλαγών και τόκους ΜΗΔΕΝ.
    Ουσιαστικά μόνο μια φορά το μήνα πηγαίνω σε ΑΤΜ να τραβήξω λίγα λεφτά για μικροαγορές και δεν κυκλοφορώ ποτέ με πολλά μετρητά. Σκέφτηκες ποτέ τι κίνδυνος υπάρχει αν "μπλέκεις με μετρητά"? Αν τα χάσεις ή αν σε ληστέψουν όταν πας να πληρώσεις λογαριασμούς ή αφού έχεις σηκώσει όλο σου το μισθό από την τράπεζα? Επίσης, όπως ειπώθηκε ήδη, αν δεν θες πιστωτική μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω με χρεωστική κάρτα VISA.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zouli84 : 07-02-11 στις 23:10.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    107.4 Mbps/10.7 Mbps
    ISP
    Vodafone
    Path Level
    Interleaved
    Επειδή έχω ήδη κάνει τέτοιες πληρωμές μέσω ebill με εξυπηρετεί. Δεν περίμενα και κάτι περισσότερο από μια τέτοια προσφορά. Εδώ άλλοι σε χρεώνουν για να κάνεις ηλεκτρονική πληρωμή.

Σελ. 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Προσοχη στον λογαριασμο ΟΤΕ
    Από redcom7 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-08-10, 23:51
  2. Μηνύματα: 31
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-08, 17:27
  3. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-08, 10:19

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks