Εμφάνιση 1.396-1.410 από 8776
-
06-04-11, 15:33 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1396
-
06-04-11, 15:36 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1397
επειδη παραπανω λες "Νεότερη ενημέρωση είναι πως αυτή η προσάυξηση γίνεται για να καλύπτεται η τράπεζα σε περιπτώσεις
Α) tips
B) έξτρα χρεώσεις ξενοδοχείων
Γ) έξτρα χρεώσεις αυτοκινήτων ενοικίασης."
φανταζομουν οτι θα ηταν μονο για αυτες τις περιπτωσεις και οχι για ολες τις συναλλαγες. Εκτος και αν αιτιολογησαν την δικη σου περιπτωση με τα παραπανω. Και με ποια αιτιολογια θα γινεται για τις υπολοιπες συναλλαγες; Δηλαδη θα πηγαινεις να αγορασεις κατι σε ενα καταστημα και θα γινεται αυτη η προσαυξηση;
Εφοσον θα ισχυει αυτο που λες για το ανεξαρτητα τι χρηματα διακινεις:
δεν θελει αυτο, θελει τα χρηματα σου και σε αλλη παραλια αναφεροντας και τον λογο που φευγεις.
-
06-04-11, 15:37 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1398
-
06-04-11, 15:42 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1399
-
06-04-11, 15:52 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1400
-
06-04-11, 15:55 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1401
-
06-04-11, 15:56 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1402
Δεν έχει γίνει ανακοίνωση, δεν έχει ενημερωθεί κανείς. Σας ενημερώνουμε αφού τηλεφωνήσετε μου είπαν. Επίσης δεν είναι όλες οι αγορές. Από αυτή την ιστορία επιρεάζονται οι ακόλουθες
1) Όλες οι αγορές και εξοφλήσεις λογαριασμών μέσω ιντερνετ
2) Όλες οι πληρωμέςσ ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, κρουαζζιερόπλοιων, πληρωμής εστιατορίων, και όλες οι αναλύψεις εξωτερικού (σε άλο συνάλαγμα εκτός ευρώ)
Καληνύχτα και καλά κρασιά alpha. Αποσύρομαι προσωρινά γιατί έχω ανεβάσει πίεση. Αν μπορείτε πείτε μου αν το ίδιο ισχύει ή θα ισχύσει για τις υπόλοιπες τράπεζες, έτσι για να καταλάβω ποιός με θεωρεί μεγαλύτερο μαλάκα
-
06-04-11, 15:58 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1403
Συγνώμη τα εστιατόρια γιατί?! Μήπως ξέχασαν να χρεώσουν τη σαλάτα του chef?!
-
06-04-11, 15:59 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1404
μήπως είναι κάτι που θα κάνουν όλες οι τράπεζες ? Εκεί είναι το θέμα και αυτό που πρέπει να μάθουμε
-
06-04-11, 16:09 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1405
-
06-04-11, 16:45 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1406
Κι εγώ πλέον δε θα προτείνω την Enter Visa της Alpha Bank. Είναι μη πελατοκεντρική επιλογή η επιπλέον δέσμευση ποσού, κατά τη γνώμη μου.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
06-04-11, 18:26 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1407
Για να είμαι ειλικρινής. Μέχρι σήμερα δε ψαχτηκα πουθενά αλου για χρεωστικη καθώς η άλφα πραγματικά περνάγε παντού και σε όλο το κόσμο χωρίς ποτέ να Έχω το οποιοδήποτε πρόβλημα.
Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ χρεωστικες απο τότε που ειμουν στην αγγλια (1999) και συνέχισαν στην Ελλάδα μόνο με άλφα γιαι απλά έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε. Για αυτό το λόγο και Έχω στήσει τα πα τα στην άλφα συμπεριλαμβανομένων εταιρικών λογαριασμών. Θέλω να βεβαιωθω αν αυτο είναι κάτι που σκαρφιστηκε μόνο η άλφα ή είναι κάτι που έρχεται παντού. Θα είναι φοβερά δύσκολο ναα μεταφέρω τα πάντα απο την άλφα Αλλά αρνούμε να ανεχθώ αυτό που θεσπισανε. Έχω ακούσει Κάθε λογής παπαρια απο τράπεζες Αλλά το συγκεκριμένο πρώτη φορά.
Οποίος Έχει όρεξη ας ψαχτει λίγο με τη τράπεζα του και ας γράψει εδώ. Θα με βοηθήσει πολυ. Προφανώς και θα τηλεφωνησω σε όλες, αν και όλες έχουν τα στραβά και παράλογα τους, Αλλά ο,τι βγαίνει εδώ μέσα απο προσωπικές εμπειρίες δε θα βγει μιλώντας με κανένα τηλεφωικο κέντρο. Θανξ
-
06-04-11, 18:38 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1408
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Στο IKEA στη Γερμανία όμως δεν περνάει!
Όπως και σε άλλα μαγαζιά στη Γερμανία, απλά το IKEA μου έμεινε επειδή είναι κουλό.
Με το που βλέπουν VISA, χωρίς να κοιτάξουν αν είναι πιστωτική ή χρεωστική, σου λένε ότι δε δέχονται VISA. Ούτε και Mastercard από ο,τι κατάλαβα.
Μόνο χρεωστική Maestro.
-
06-04-11, 18:41 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1409I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
06-04-11, 18:48 Απάντηση: Χρεωστικές: Τι είναι, Ποια τράπεζα να επιλέξετε (μειονεκτήματα/πλεονεκτήματα, e- #1410
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Μπορώ να σου πω τις εμπειρίες μου από Ελβετία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία με χρεωστική VISA Electron της ATEBank και πιστωτική VISA Electron της Eurobank και της ATEBank.
Σε κάποιες περιπτώσεις η εμπειρία είναι κάπως παλιά οπότε δε διεκδικώ το αλάθητο.
Anyway, πες μου αν σε ενδιαφέρει κάποια από αυτές τις χώρες.
Παρόμοια Θέματα
-
Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Tellas?
Από gtl στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-08, 21:31 -
Aπο On σε Net One-συγκριτικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο εταιριων.
Από zatast στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 17:13 -
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φορητότητας
Από Mosxutus στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:02 -
Συνδέσεις τύπου 1 Bill ...πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Από NoYmErOs στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 10:05 -
REISER 4 - Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα.
Από mich83 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-06, 15:30
Bookmarks