Σελ. 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 46-60 από 94
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από npats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά τι συμβαίνει με wind ;
    Δυο αντικρουόμενες εμπειρίες χρηστών και αδιαφορία για απάντηση στην ξεκάθαρη ερώτηση από το adslgr

Ας βοηθήσει να το ξεκαθαρίσουμε και κανένας άλλος που εχει δοκιμάσει ή χρησιμοποιεί VOIP μέσω WIND.
    Και ήμουν έτοιμος να πάω στην Wind από vodafone μέχρι το τέλος του χρόνου!!
    Με WIND (και με Q δοκιμασμένο) και μονο με 3G τέλεια ποιότητα ηχου (με καλό σήμα πάνω από 2 κουτάκια, με 2G κάκιστη ποιότητα)με κλώνους BETAMAX και OMNIVOICE και με χαμηλής τιμής πακέτο (25 WIND TO ALL).
    Για τους κλώνους BETAMAX χρησιμοποιώ τα προγράμματα που υπάρχουν στο Android market ενώ για την OMNIVOICE το πληρωμένο προγραμμα BRIA (περίπου 12 ευρω) και με αγορασμένο το codec 729 που τον βάζω προεπιλογή (περιπου 7 ευρώ)

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΙΛΙΣΣΟΣ
    Router
    H300s
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kicardio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με WIND (και με Q δοκιμασμένο) και μονο με 3G τέλεια ποιότητα ηχου (με καλό σήμα πάνω από 2 κουτάκια, με 2G κάκιστη ποιότητα)με κλώνους BETAMAX και OMNIVOICE και με χαμηλής τιμής πακέτο (25 WIND TO ALL).
    Για τους κλώνους BETAMAX χρησιμοποιώ τα προγράμματα που υπάρχουν στο Android market ενώ για την OMNIVOICE το πληρωμένο προγραμμα BRIA (περίπου 12 ευρω) και με αγορασμένο το codec 729 που τον βάζω προεπιλογή (περιπου 7 ευρώ)
    @npats

Εγώ με καρτοκινητό F2G (Q δεν έχω χρησιμοποιήσει για ίντερνετ) που χρησιμοποιώ SIP απο viva.gr (αριθμός που ξεκινάει απο 700) και, το έχω ρυθμίσει στο κινητό απευθείας χωρίς κάποιο επιπλέον πρόγραμμα παίζει κανονικά. Επίσης χρησιμοποιώ το MobileVoip για να κάνω κλήσεις μέσω του VoipWise. Και στα δύο έχω πολύ γρήγορη επικοινωνία και με αρκετά καλό ήχο. Στην υπηρεσία της viva.gr δε, είναι λες και μιλάω σε κανονική σταθερή γραμμή!
    Subscribe on YouTube @grigsgr
    www.youtube.com/c/grigsgr

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    4096/512
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΦΑΛΗΡΟ
    Σαμποτάζ στο καρτέλ παίδες.

Δεν χαμπαριάζουν αλλιώς, μας κάνουν οτι γουστάρουν.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4975
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Cisco 887VA-W
    Στην Αμερικη παντως 6 στους 10 φιλους μου δεν εχουν καν call plan στα κινητα τους. Εχουν μονο data plan και google voice. Και δε μιλαω για νεους που μετρανε τα χρηματα, μιλαω για πολυ ευκαταστατους ανθρωπους.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΙΛΙΣΣΟΣ
    Router
    H300s
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από neshtar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην Αμερικη παντως 6 στους 10 φιλους μου δεν εχουν καν call plan στα κινητα τους. Εχουν μονο data plan και google voice. Και δε μιλαω για νεους που μετρανε τα χρηματα, μιλαω για πολυ ευκαταστατους ανθρωπους.
    Ωραία και μπράβο τους. Μήπως τώρα να επιστρέψεις στην Ελλάδα; Είσαι λίγο εκτός χώρας (όχι εκτός θέματος). Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι φίλοι μας, οι γνωστοί μας και όσοι μπορεί να γνωρίζουμε. Όλοι ξέρουμε τι κάνει η 3 στην Αγγλία και άλλες εταιρείες αλλού, τα έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Εδώ τι κάνουμε είναι το θέμα!

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1Gbps▼▲
    ISP
    Inalan
    Router
    Fritz!Box 7530
    Πιστεύω πως το το google voice βασίζεται στην πολύ φτηνή χρέωση των αμερικάνικων κινητών αλλά και σε κάποιου είδους εξίσωση στην χρέωση σταθερών-κινητών (αν έχω καταλάβει καλά, μιας κι οι περισσότεροι voip πάροχοι έχουν την ίδια χρέωση). Συνεπώς φαίνεται να αργεί αρκετά στη χώρα μας.

Για το θέμα του άρθρου, μετά από τα παραπάνω πόστ, τελικά καταλήγω στο συμπέρασμα πως οι Cosmote & Wind/Q αφήνουν τον κάθε χρήστη να χρησιμοποιεί τα ΜΒ του κατά το δοκούν ενώ η Vodafone διαχωρίζει τους πελάτες της σε δύο κατηγορίες -αυτούς που πληρώνουν πάνω από 40€/μήνα και τους υπόλοιπους- επιτρέποντας μόνο στην πρώτη κατηγορία να χρησιμοποιεί πλήρως τα ΜΒ που πληρώνει! Για τους υπόλοιπους αποφασίζει η ίδια η εταιρία και μάλιστα μονόπλευρα αφού δεν το αναφέρει καν στους όρους χρήσης. Μεσαίωνας δηλαδή..

Επιπλέον, διαβάζοντας πιο προσεκτικά την απάντηση της Vodafone πιστεύω πως είναι παραπλανητική όταν λέει πως:
    Βασική στρατηγική της Vodafone είναι η διαφύλαξη της ποιότητας παροχής των υπηρεσιών δεδομένων της καθώς και η διασφάλιση ότι κάθε συνδρομητής έχει το δικαίωμα χρήσης των υπηρεσιών που έχει επιλέξει αναλαμβάνοντας και το αντίστοιχο μερίδιο του κόστους παροχής αυτών, χωρίς να υποχρεούται να πριμοδοτεί συνδρομητές που επιλέγουν υπηρεσίες διαφορετικού τύπου.
    Αναρωτιέμαι πως μπορεί ένας συνδρομητής καρτοκινητού να επιλέξει το δικαίωμα χρήσης των υπηρεσιών του;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cokarajohn : 28-11-12 στις 12:07.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4975
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Cisco 887VA-W
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από grigsgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραία και μπράβο τους. Μήπως τώρα να επιστρέψεις στην Ελλάδα; Είσαι λίγο εκτός χώρας (όχι εκτός θέματος). Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι φίλοι μας, οι γνωστοί μας και όσοι μπορεί να γνωρίζουμε. Όλοι ξέρουμε τι κάνει η 3 στην Αγγλία και άλλες εταιρείες αλλού, τα έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Εδώ τι κάνουμε είναι το θέμα!
    το ανεφερα μπας και καταλαβεις τι διαφορα νοοτροπιας. Εδω οι παροχοι σου λενε δε ξερω αν μπορω να σε αφησω να κανεις VOIP απο το κινητο σου, εξω σου πουλανε κινητο χωρις καν αριθμοδοτηση, ολη η χρηση που κανεις ειναι VOIP

Περιοχή
    Ζωγράφος
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Technicolor TG788vn v2
    SNR / Attn
    12(dB) / 2,7(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dragonfighter Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένας λόγος που έφυγα από Vodafone και πήγα σε Cosmote

Αν και αυτοί κλέβουν απ' αλλού - Στην ιστοσελίδα τους λέει Τελική Τιμή (με ΦΠΑ) αλλά δεν βάζουν μέσα στην τιμή τον φόρο κινητής τηλεφωνίας. Τελική σου λένε μετά...
    Ο λόγος που έφυγες από τη Vodafone ήταν ότι δεν αναφέρει στην σελίδα με τα προγράμματα και τα τέλη συνδρομητών κινητής;
    Ενώ η Cosmote το γράφει;
    Τα τέλη κινητής τα ανακάλυψες τώρα;

Περιοχή
    Μπουγατσούπολη
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    24άρα
    ISP
    Forthnet
    Router
    Pirelli Ανελαστι
    Path Level
    Interleaved
    το ανεφερα μπας και καταλαβεις τι διαφορα νοοτροπιας. Εδω οι παροχοι σου λενε δε ξερω αν μπορω να σε αφησω να κανεις VOIP απο το κινητο σου, εξω σου πουλανε κινητο χωρις καν αριθμοδοτηση, ολη η χρηση που κανεις ειναι VOIP

Αλήθεια υπάρχουν συσκευές που επιτρέπουν την λειτουργία της συσκευής χωρίς την εισαγωγή της κάρτα SIM?

Εννοώ προφανώς για χρήση των υπολοίπων λειτουργιών της συσκεύης, εκτός των κλήσεων.
    Και τώρα με το Wifi, τις μεγάλες οθόνες και την επεξεργαστική δύναμη που έχουν, είναι πολλές!

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Και εδώ μπορείς να το κάνεις, απλά δεν υπάρχει google voice (αν δεις ποιο πάνω η vodafone Λέει ότι παρέχει τέτοιο πρόγραμμα only data)
    προσωπικά δεν βλέπω πουθενά κάποιο καλό;

Μην ξεχνάς οτι στην Αμερική η κλήση προς κινητό είναι σαν σταθερό για αυτόν που κάνει την κλήση, το εξτρά το χρεώνεται ο παραλήπτης. Ας μην τους βάζουμε ιδέες τους δικούς μας

Περιοχή
    Berlin, Deutschland
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/10240
    ISP
    1&1
    Router
    FRITZ!Box 7362 SL
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από HELL_pegaSOS Εμφάνιση μηνυμάτων

Αλήθεια υπάρχουν συσκευές που επιτρέπουν την λειτουργία της συσκευής χωρίς την εισαγωγή της κάρτα SIM?

Εννοώ προφανώς για χρήση των υπολοίπων λειτουργιών της συσκεύης, εκτός των κλήσεων.
    Και τώρα με το Wifi, τις μεγάλες οθόνες και την επεξεργαστική δύναμη που έχουν, είναι πολλές!
    To 100% των συσκευών πλέον ανοίγουν και χωρίς sim.

Περιοχή
    Σαπίλας και Σκουριάς 38-Ζαχλωρού Καλαβρύτων
    Downloads
    21
    Uploads
    3
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100Τbit fiber
    ISP
    sdikr-net
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fuzzy gutsu-gutsu
    SNR / Attn
    112(dB) / 0.9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nm96027 Εμφάνιση μηνυμάτων
    3. Μήπως το μπλοκάρισμα διαδικτυακών υπηρεσιών δεν είναι ρυθμιστικά αποδεκτό; Λέω εγώ τώρα....
    Όχι αν δεν το πάρει χαμπάρι ο Ρυθμιστής

Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
    WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
    Trolling με γεύση παπάγια

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14400/1022
    ISP
    Wind
    DSLAM
    On Telecoms - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    Asus DSL-N10_C1
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 16,7(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Werdum Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι επιλογή psyxakias? Σου λεει: θες voip πουλακι μου? Τοτε συμβόλαιο με τουλαχιστον 45€ το μηνα και αμα θες!
    Εαν μου περίσσευαν να δίνω τοσα δεν θα ήθελα voip και ουτε θα εκανα αναπάντητες, θα επερνα τηλεφωνο!
    Και επειδή εσύ ή εγώ δεν έχουμε τόσα, πρέπει να βρεθεί κάποιος να μας επιχορηγεί. Είτε αυτόν τον λένε Vodafone, είτε άλλος συνδρομητής που θα πληρώνει για να απαιτούμε εμείς, είτε η άτιμη κοινωνία που είναι άδικη.
    Δεν γνωρίζω ποιος είναι το κοστολόγιο μιας υπηρεσίας, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε, ότι δεν είμαστε φτωχοί ΜΟΝΟ για Ferrari. Ειμαστε φτωχοί και για άλλα πράγματα.
    π.χ
    Να πατσουρεύουμε με τις ώρες στο κινητό. Είτε με voip είτε χωρίς, είτε να είμαστε όλη μερα online στο facebook.
    Να έχουμε αυτοκίνητο ή μηχανή.
    Να φοράμε Nike.
    Να φοράμε Armani και Prada.
    Να έχουμε iphone και σαμπουαν wash&go με 100 βιταμίνες.
    Η διατροφή, στέγη, παιδεία και η υγεία είναι το μοναδικά που θεωρώ ως αυτονόητα για οποιαδήποτε πολιτισμένη κοινωνία. Παρόλα αυτά όμως, λίαν συντόμως, μπορεί να μην τα έχει και αυτά μία τεράστια μερίδα της κοινωνίας.
    Η οικονομική κρίση είναι λογικό και αναμενόμενο ότι θα συμπιέσει τις τιμές. Παρόλα αυτά, ζώ καθημερινά έναν απίστευτο παραλογισμό, με απαίτηση "δεν έχω τόσα! ρίξε την τιμή".
    Οι τιμές δεν πέφτουν όσο γουστάρει η αγορά. Ουτε είναι τόσο εύκολη η κοστολόγηση ενός προιόντος, μέσα απο ένα Forum χωρίς καμία πληροφορία και γνώση, αλλά παρόλα αυτά καθημερινά ο καθένας βγάζει συμπεράσματα για το πόσο αλήτες είναι οι εταιρίες , και πόσο ακριβά πουλάνε. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθούμε, ότι είμαστε φτωχοί! για παρά πολλα πράγματα που απολαμβάναμε τα τελευταία 15 χρόνια. Ενα απο αυτά είναι το νυχθημερόν πατσούρεμα στο κινητό!

Τα παραπάνω τα λέει κάποιος που συχένεται την Vodafone! και δεν θα γινόταν ποτέ συνδρομητής της, μόνο και μόνο για το γεγονός ότι πήρε τον ρόλο του κατάσκοπου της κυβέρνησης μου, μέσα στην ίδια μου την Χώρα. Κάτι που πάρα πολλοι το ξεχνάνε...

Είναι να μην μας βλέπουν και να γελάνε??.......

Downloads
    41
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hostolis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η wind κόβει το voip στο skype και στο viber. Δοκιμασμένο με iPhones.
    Εσύ μόνο έχεις το πρόβλημα και συγκεκριμένα αυτό το %@%@#$@$ κατά την γνώμη μου κινητό
    Για να ξέρεις η wind οχι μόνο δεν κόβει καμία υπηρεσία voip...
    Αλλα με την αναβάθμιση που έχει κάνει στα μεγάλα αστικά κέντρα gprs-->Edge μπορείς
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ 3g (στης περισσότερες περιπτώσεις) να χρησιμοποιήσεις της παραπάνω υπηρεσιες voip που αναφέρεσαι για κλήσεις φωνής
    1 Είναι ένα ατού.. απαντάς πχ στης εισερχόμενες Viber/skype/voip(g729 κλπ) χωρίς να τελειώνει η μπαταρία
    2 το ping για όσους αναρωτιούνται είναι λίγο παραπάνω από το αποδεκτό για voip
    το πρόβλημα είναι αν υπάρχει στιγμιαία μετάπτωση σε gprs

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΙΛΙΣΣΟΣ
    Router
    H300s
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andreasp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και επειδή εσύ ή εγώ δεν έχουμε τόσα, πρέπει να βρεθεί κάποιος να μας επιχορηγεί. Είτε αυτόν τον λένε Vodafone, είτε άλλος συνδρομητής που θα πληρώνει για να απαιτούμε εμείς, είτε η άτιμη κοινωνία που είναι άδικη.
    Δεν γνωρίζω ποιος είναι το κοστολόγιο μιας υπηρεσίας, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε, ότι δεν είμαστε φτωχοί ΜΟΝΟ για Ferrari. Ειμαστε φτωχοί και για άλλα πράγματα.
    π.χ
    Να πατσουρεύουμε με τις ώρες στο κινητό. Είτε με voip είτε χωρίς, είτε να είμαστε όλη μερα online στο facebook.
    Να έχουμε αυτοκίνητο ή μηχανή.
    Να φοράμε Nike.
    Να φοράμε Armani και Prada.
    Να έχουμε iphone και σαμπουαν wash&go με 100 βιταμίνες.
    Η διατροφή, στέγη, παιδεία και η υγεία είναι το μοναδικά που θεωρώ ως αυτονόητα για οποιαδήποτε πολιτισμένη κοινωνία. Παρόλα αυτά όμως, λίαν συντόμως, μπορεί να μην τα έχει και αυτά μία τεράστια μερίδα της κοινωνίας.
    Η οικονομική κρίση είναι λογικό και αναμενόμενο ότι θα συμπιέσει τις τιμές. Παρόλα αυτά, ζώ καθημερινά έναν απίστευτο παραλογισμό, με απαίτηση "δεν έχω τόσα! ρίξε την τιμή".
    Οι τιμές δεν πέφτουν όσο γουστάρει η αγορά. Ουτε είναι τόσο εύκολη η κοστολόγηση ενός προιόντος, μέσα απο ένα Forum χωρίς καμία πληροφορία και γνώση, αλλά παρόλα αυτά καθημερινά ο καθένας βγάζει συμπεράσματα για το πόσο αλήτες είναι οι εταιρίες , και πόσο ακριβά πουλάνε. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθούμε, ότι είμαστε φτωχοί! για παρά πολλα πράγματα που απολαμβάναμε τα τελευταία 15 χρόνια. Ενα απο αυτά είναι το νυχθημερόν πατσούρεμα στο κινητό!

Τα παραπάνω τα λέει κάποιος που συχένεται την Vodafone! και δεν θα γινόταν ποτέ συνδρομητής της, μόνο και μόνο για το γεγονός ότι πήρε τον ρόλο του κατάσκοπου της κυβέρνησης μου, μέσα στην ίδια μου την Χώρα. Κάτι που πάρα πολλοι το ξεχνάνε...

Είναι να μην μας βλέπουν και να γελάνε??.......
    Την παλεύεις; Δεν μιλάς σε συγκέντρωση του ΚΚΕ (ή οποιου αντίστοιχου κόμματος). Προφανώς οι περισσότεροι ακόμη έχουν να ξοδέψουν οπότε τώρα μας ενδιαφέρει η σωστή κοστολόγηση και να μην γίνονται αυτές οι διακρίσεις. Και προφανώς η μεν Vodafone δεν κάνει κάτι για τις διακρίσεις ενώ οι υπόλοιπες για την κοστολόγηση.

Σελ. 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-12, 12:03
  2. Μηνύματα: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-12, 09:51
  3. Μηνύματα: 256
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-11, 17:10
  4. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-08-08, 16:58