Σελ. 12 από 381 ΠρώτηΠρώτη ... 271011121314172232 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 166-180 από 5701
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50/5
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από galazoaimatos_s3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ πολύ φίλος. Στο pc έχω μόνο το Chrome και τo Microsoft edge, δεν έχω το Firefox δυστυχώς. Και δνε έχω άλλο pc ούτε λαπτοπ, υπάρχει κάποιος τρόπος να περασω το Firefox στο pc μιας και δεν έχω ίντερνετ?
    Κάνε hotspot το κινητό σου.. έχει επιλογή. Με λίγα λόγια θα συνδέσεις το PC με το Wifi του κινητού και θα κάνεις χρήση από τα ΜΒ του προγράμματος σου ή της κάρτας σου.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spaceface Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνε hotspot το κινητό σου.. έχει επιλογή. Με λίγα λόγια θα συνδέσεις το PC με το Wifi του κινητού και θα κάνεις χρήση από τα ΜΒ του προγράμματος σου ή της κάρτας σου.
    Δεν θα πρέπει να έχω WiFi στο pc όμως για να γίνει αυτό? Μόνο με ethernet συνδέεται το pc μου δεν έχει WiFi απ όσο ξερω.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sweet dreams Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δοκίμασε στον Chrome
    Βρήκα τα πιστοποιητικά φίλος αλλά. Δε μπορώ να βρω κάπου να γράφει ssl2 ή ssl3 για να τα ενεργοποιηαω/απ ενεργοποιήσω.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails IMG_20190112_120902.jpg  

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    25(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αλλού έχεις πάει, στο proxy πρέπει να πας.
    Click Open proxy settings.
    Imagination is more important than knowledge.
    Knowledge is limited

IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD

Albert Einstein

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sweet dreams Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλού έχεις πάει, στο proxy πρέπει να πας.
    Τα βρήκα φίλος. Απλά το έχω στα ελληνικά και δυσκολεύομαι στη μετάφραση. Τικαρα, ξετικαρα, τα δοκίμασα ένα ένα, πάλι τπτ.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails IMG_20190112_123215.jpg  

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    25(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τα βρήκα φίλος. Απλά το έχω στα ελληνικά και δυσκολεύομαι στη μετάφραση. Τικαρα, ξετικαρα, τα δοκίμασα ένα ένα, πάλι τπτ.
    Σου ανεβάζω ότι βρίσκω γιατί δεν μπορώ να τα δοκιμάσω.

You can avoid the message for trusted sites by installing the certificate.
    This can be done by clicking on the warning icon in the address bar, then click
    "Certificate Information" -> Details Tab -> Copy to file
    Save the certificate, then double click on the certificate file. On the certificate window that opens, click install certificate, then walk through the install.
    The next time you go to the site it should work fine without errors.
    Imagination is more important than knowledge.
    Knowledge is limited

IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD

Albert Einstein

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    29970/2495
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    Router
    speedport entry 2i/DD-WRT
    SNR / Attn
    28.8(dB) / 8.9(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Tick χρήση του ssl3, ΟΚ, και κλείνεις και ξανανοίγεις τον edge. Δουλεύει τώρα;
    [*] Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ο,τι θέλει, αλλά αυτός που θέλει ο,τι έχει!
    [*] The luckiest man who walks on this earth is the one who finds...true love!

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    110000/10998
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΔΑΓΚΛΗΣ
    Router
    Fritz!Box 7590
    SNR / Attn
    14(dB) / 5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jyapgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρόνια Πολλά και Καλή Χρόνια, ως κάτοχος του εν λόγω modem router για όλους τους φίλους που αντιμετωπίζουν battery leakage αλλά και για την βελτίωση λειτουργίας του WIFI (2.4GHz ) προτείνω τις κάτωθι ρυθμίσεις:

Λειτουργία Wi-Fi : Wifi 802.11b/g/n
    Κανάλι : 1,6,11
    Εύρος ζώνης : 20MHz
    Τύπος κρυπτογράφησης : TKIPEncryption
    Χρονικό διάστημα ενημέρωσης του κλειδιού : 3600
    Χρονικό διάστημα Beacon : 200
    Διάρκεια DTIM : 255 ( Σημαντικό για battery Leakage ).

Παρακαλώ όπως τα δοκιμάσετε και ενημερώσετε εαν βλέπετε διαφορά.

Σε γενικές γραμμές τουλάχιστον σε οτι αφορά την δική μου εγκατάσταση αλλά και την χρήση
    του Η300 ως εισερχόμενη γραμμή σε mini pbx ( Raspberry - Linksys SPA3102) είναι πολύ σταθερό χωρίς
    αποσυνδέσεις . ( Firmware Ver.v1.0.08.02 ).
    Καλή συνέχεια σε όλους.
    Εγώ διαφορά ουσίας δεν είδα στο battery drain με τις ρυθμίσεις αυτές...Έχω παίξει και εγώ με το DTIM αλλά δε βρήκα τιμή που να διορθώνει το θέμα...Και πιθανόν να μην υπάρχει γιατί και τα υπόλοιπα router με τιμή 1 δουλεύουν και είναι μια χαρά...Αλλού προφανώς κρύβεται το πρόβλημα και στην αχρηστία των τεχνικών της vodafone...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Δεν δούλεψε παιδιά όχι, με κανενα συνδιασμο. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση και σεταραμε το ρουτερ από το κινητο!!! Δεν το εχω ξανακάνει αυτό, δεν ξέρω αν εσείς το έχετε ακούσει πουθενά αλλού. Εν πας περίπτωση όλα καλά. Λίγο με το username και το password της γραμμής μπερδεύτηκαμε παιδιά. Μου στείλανε password σε μήνυμα, δεν το δέχονταν, δε άναβε η λυχνία του ίντερνετ, εν τέλη βάλαμε λέει κάποιο password και username του ΟΤΕ επειδή περνώ ίντερνετ από καφαο του ΟΤΕ και δούλεψε. Έχω στην άκρη παίδες ένα vr600 της tpink. Να το συνδέσω λέτε ή θα χω πρόβλημα με τη γραμμή και ξανά πάλι απ την αρχή? Γτ φοβήθηκε το μάτι μου αυτές τις μέρες. Προχθές που το σύνδεσα, εκεί που ζητούσε username και password, τα έβαζα και δε τα δέχονταν. Και σαν επιλογές παροχου μου έβγαζε hol vdsl πέρα απ τα άλλα, και other. Στο hol όταν έβαζα τους κωδικούς έλεγε ότι δνε είναι σωστοί. Στο other έλεγε ότι δε μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ. Τι μου προτείνετε? Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας παίδες.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    49999/4996
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H300s
    SNR / Attn
    15.5(dB) / 15.5(dB)
    Καλησπέρα σας , σε οτι αφορά την δική μου εγκατάσταση πέραν των προβλημάτων που ανέφερα , δεν αντιμετώπισα κάτι άλλο. Είναι σταθερότατο το H300 .
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  h300.jpg 
Εμφανίσεις:  74 
Μέγεθος:  82,8 KB 
ID: 200396

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    H268Q
    Ευχαριστώ πολύ φίλος. Στο pc έχω μόνο το Chrome και τo Microsoft edge, δεν έχω το Firefox δυστυχώς. Και δνε έχω άλλο pc ούτε λαπτοπ, υπάρχει κάποιος τρόπος να περασω το Firefox στο pc μιας και δεν έχω ίντερνετ?
    Μπαινεις κανονικα, το παρακαμπτεις και προχωρας
    E5 2697 v2 @ 3.0GHz on P9X79 Deluxe 24GB
    Spoiler:
    WD15EARS, WD30EFRX, WD30EURS, WD30EZRX, WD40EFRX, WD60EFRX
    Intel Xeon E5-2670 v2 @ 2.9GHz 16GB WD15EARS, 2xWD40EFRX, WD60EFRX, 2xWD100EFΑX
    i5 750 @ 3.36GHz 4GB 2xWD60EFRX, 5xWD80EFZX, 2xWD100EFΑX Sony Vaio VPC-F13Z1E/B

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Δεν έχει κάποια επιλογή φίλος να το παράκαμψω ούτε μου δίνει επιλογή να πατήσω κάπου.

- - - Updated - - -

Ούτε ένα απόγευμα κράτησα η χαρά μας παίδες. Επεσε το ίντερνετ, και αυτή τη φορά αναβοσβήνει το λαμπάκι dsl/bb, και δε κάνει τπτ άλλο ώσπου για λίγο σταματάει και ξανασυνεχιζει το ίδιο. Υποθέτω ότι προσπαθεί να συγχρονίσει την vdsl γραμμη αλλά μάταια. Έκανα restart, το έβγαλα απ τη μπριζα, έκανα reset, τπτ. Και το tplink που δοκίμασα τα ίδια και σ εκείνο. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση, κλασσικά 2 ώρες αναμονή. Καμία ιδέα? Μπορώ να κάνω κάτι άλλο εγώ?

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    49999/4996
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H300s
    SNR / Attn
    15.5(dB) / 15.5(dB)
    Δεν έχει κάποια επιλογή φίλος να το παράκαμψω ούτε μου δίνει επιλογή να πατήσω κάπου.

- - - Updated - - -

Ούτε ένα απόγευμα κράτησα η χαρά μας παίδες. Επεσε το ίντερνετ, και αυτή τη φορά αναβοσβήνει το λαμπάκι dsl/bb, και δε κάνει τπτ άλλο ώσπου για λίγο σταματάει και ξανασυνεχιζει το ίδιο. Υποθέτω ότι προσπαθεί να συγχρονίσει την vdsl γραμμη αλλά μάταια. Έκανα restart, το έβγαλα απ τη μπριζα, έκανα reset, τπτ. Και το tplink που δοκίμασα τα ίδια και σ εκείνο. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση, κλασσικά 2 ώρες αναμονή. Καμία ιδέα? Μπορώ να κάνω κάτι άλλο εγώ?
    Καλησπέρα φίλε , αυτό που μπορείς να κάνεις απο πλευράς σου είναι να ελέγξεις την καλωδιακή σου εγκατάσταση . Αποσύνδεσε όλα τα φίλτρα και τις τηλ. συσκευές και αστες για λίγο εκτος. Σύνδεσε μόνο το καλώδιο τηλεφωνίας χωρίς

φιλτρο στο router αφού πρώτα τον σβήσεις. Κάνε ελέγχους ( οπτικά) στην καλωδίωση στις πρίζες ή στα κουτιά τηλεφωνίας για τυχόν βραχυκυκλώματα ή κακές συνδέσεις . Ένα πολύμετρο θα ήταν μεγάλη βοήθεια. Καλή επιτυχία...

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    H268Q
    Εγω φιλος μπηκα να ξες
    E5 2697 v2 @ 3.0GHz on P9X79 Deluxe 24GB
    Spoiler:
    WD15EARS, WD30EFRX, WD30EURS, WD30EZRX, WD40EFRX, WD60EFRX
    Intel Xeon E5-2670 v2 @ 2.9GHz 16GB WD15EARS, 2xWD40EFRX, WD60EFRX, 2xWD100EFΑX
    i5 750 @ 3.36GHz 4GB 2xWD60EFRX, 5xWD80EFZX, 2xWD100EFΑX Sony Vaio VPC-F13Z1E/B

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από slalom Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω φιλος μπηκα να ξες
    Μπορείς μήπως να ανεβάσει; μια φώτο φίλος? Μπας και κάνω κάτι λάθος?

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jyapgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα φίλε , αυτό που μπορείς να κάνεις απο πλευράς σου είναι να ελέγξεις την καλωδιακή σου εγκατάσταση . Αποσύνδεσε όλα τα φίλτρα και τις τηλ. συσκευές και αστες για λίγο εκτος. Σύνδεσε μόνο το καλώδιο τηλεφωνίας χωρίς

φιλτρο στο router αφού πρώτα τον σβήσεις. Κάνε ελέγχους ( οπτικά) στην καλωδίωση στις πρίζες ή στα κουτιά τηλεφωνίας για τυχόν βραχυκυκλώματα ή κακές συνδέσεις . Ένα πολύμετρο θα ήταν μεγάλη βοήθεια. Καλή επιτυχία...
    Ευχαριστώ φίλος, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω.

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    29970/2495
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    Router
    speedport entry 2i/DD-WRT
    SNR / Attn
    28.8(dB) / 8.9(dB)
    Path Level
    Fastpath

- - - Updated - - -

Δοκίμασε να το ανοίξεις το 192.268.2.1 με internet explorer σου δίνει επιλογή να το παρακάμψεις;

https://support.microsoft.com/el-gr/...ernet-explorer

Ο συγχρονισμός (dsl αναβοσβήνει) έχει να κάνει με τη γραμμή σου. Ίσως παρουσιάστηκε βλάβη στην εσωτερική (οριζόντια) καλωδίωση, στην κάθετη του κτηρίου, στο απερχόμενο (γραμμή ΟΤΕ από το σπίτι χαλύβδινο κουτί/εσκαλίτ μέχρι το καφαο) ή δυσλειτουργία στο kv του ΟΤΕ. Βεβαιώσου ότι έχεις το ρούτερ μόνο του στην κεντρική πρίζα και όλες τις άλλες τηλεφωνικές πρίζες κενές. Συγχρονίζει έτσι;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος understracker : 13-01-19 στις 02:21.
    [*] Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ο,τι θέλει, αλλά αυτός που θέλει ο,τι έχει!
    [*] The luckiest man who walks on this earth is the one who finds...true love!

Σελ. 12 από 381 ΠρώτηΠρώτη ... 271011121314172232 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. FreePbx σε Raspberry PI 3, και να το συνδέσω πάνω σε ένα Router της Vodafone
    Από Telchinios στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax Hardware
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-08-18, 08:27
  2. Ερωτηση για VDSL2 Vodafone/Wind και Router
    Από Andre_1982 στο φόρουμ VDSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-18, 15:42
  3. Vodafone, voip και νέο router
    Από spyrosve στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-18, 17:31
  4. Wireless Router Crypto AirData 300 N
    Από geodimis στο φόρουμ Προσφορά
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-17, 13:39
  5. [Other] Vodafone VDSL και ZTE Router - συγχρονίζει όποτε θέλει
    Από philos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-17, 00:11

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία