Και εγώ προσπάθησα αλλά αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει και λέει περίμενε να έρθει ο άλλος λογαριασμός να δούμε κ σου λέει το άλλο να.. μου έκοψαν τόσα κ αυτή τη φορά..
Αν δεν μπορεί να δει τη μεγάλη εικόνα και βλέπει μόνο το δέντρο αντί για το δάσος.. Τι να κάνεις; Άσε τον να ελπίζει.. Δε θα σκάσουμε κιόλας..
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1746. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
542 31,04% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
660 37,80% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,00% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,15%
Εμφάνιση 9.121-9.135 από 25595
-
23-11-21, 21:43 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9121-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
23-11-21, 21:43 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9122
Δεν είναι μόνο αυτό. Εγώ ήμουν σε μια εταιρία, όπου για λόγους αυτονόητους δε θα αναφέρω το όνομα, στην οποία ανανεώθηκε το συμβόλαιο μου μετά τα 2 έτη, στο οποίο όμως είχε μέσα όρο, ή μάλλον ολόκληρο κεφάλαιο που έλεγε για την υπηρεσία add on fixed όπου μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή, με συγκεκριμένο κόστος μηνιαίου παγίου ανά μήνα.
Πήρα τηλέφωνο για ενεργοποίηση και μου έριξαν άκυρο ότι δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο. Τους είπα πως το γράφει το συμβόλαιο μου, ανταλλάξαμε ποσά email, και εκεί να απαντάνε αλλά ντ’αλλων. Έφτασα μέχρι και τον συνήγορο του καταναλωτή, αλλά καθυστέρησε τόσο η δουλειά όπου μου απαντήσαν την προηγούμενη βδομάδα με ένα κείμενο μπούρδα στο οποίο ούτε που απαντάνε στο ερώτημα μου.
Αν περίμενα και δεν έφευγα θα συνέχιζα να τον τρώω.
Κοινώς μαζί με αυτή την εταιρία, το κοβω να κάνουν παρόμοια πράγματα και άλλοι πάροχοι επειδή μπαίνουν μέσα με τα fixed.
-
23-11-21, 21:50 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9123
Μωρέ καλά τα λες.. Αλλά εγώ σκέφτομαι και τα παιδιά στα τηλέφωνα που προσπαθούν να πιάσουν πελάτη.. Μπορεί να ξέρουν μέσα τους τι παίζει αλλά η δουλειά δουλειά..
Αυτοί οφείλουν να το πουν και εμείς να το τσεκαρουμε.. Τώρα το αν λένε τη μισή αλήθεια αυτό είναι άλλη ιστορία..
- - - Updated - - -
Αν όμως τους το λες και ο άλλος δεν νιώθει..
Δε θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας.. Εσύ το χρέος σου το έκανες..
- - - Updated - - -
Όπως το λες ακριβώς..
- - - Updated - - -
Αουτς.. Σκέτο γ1 ε;
Κακώς.. Και κρίμα.. Έπρεπε να είχατε αλλάξει.. Και να βάλετε κ νυχτερινό.. Εδώ μια προσοχη βέβαια αν έχει λήξει η υδε.. Αλλά σε κάθε περίπτωση αξίζει..
Από την άλλη πάλι καλά που μπήκε και η έκπτωση του κράτους..
Αλήθεια από περιέργεια.. Ο λογαριασμός του καλοκαιριού είναι; Η co2 δεν καταργήθηκε;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 23-11-21 στις 22:04.
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
23-11-21, 21:55 Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9124
Η ΔΕΗ πάντως πρέπει να έχει γονατίσει από τον όγκο αιτήσεων. Το περασμένο Σάββατο 20/11 μου έστειλαν email ότι τους έλειπαν κάποια δικαιολογητικά (που τα είχα ήδη στείλει στις 9/11), τα ξαναεστειλα, αλλά δεν άλλαξε κάτι βέβαια ακόμα.
Πήρα τηλ και κράτησαν τα στοιχεία μου για "επίσπευση", ενώ ταυτόχρονα έστειλα και νέο αίτημα υποστήριξης από τη φόρμα στο οποίο εξιστορώ ότι η αίτηση έγινε στο econtract νομίζω 31/10, με κάλεσαν 2/11 για επιβεβαίωση και μετά οι απαντήσεις τους ήταν πολύ σποραδικές (και λανθασμένες).
Δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο, το αίτημα υποστήριξης το έστειλα ως παράπονο αυτή τη φορά, ελπίζω μετά από τόσες μέρες να εδεησουν και να ολοκληρώσουν την αίτηση.
Η σύμβαση μου αναγράφει 9/11, αλλά δυστυχώς μάλλον θα φάω όλο τον Νοέμβριο με τη ρήτρα της Watt & Volt και ο,τι αυτό συνεπάγεται τελικά
-
23-11-21, 22:03 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9125
-
23-11-21, 22:28 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9126
2 εταιρίες είχαν αυτή τη δυνατότητα του fixed, η μία ήταν η elpedison με έξτρα το fixed και μάλλον σε αυτή αναφέρεσαι , έγιναν καταγγελίες για την αυτόματη ανανέωση και φύγανε αζημίως
Η άλλη (χωρίς αυτόματη ανανέωση) ήταν η NRG η οποία ενώ είχε στα 4€ το fixed , όποιος δεν το είχε ενεργοποιήσει το χρέωνε στην τότε εμπορική τιμή μέχρι και που καταργήθηκε
Εγώ έφυγα αζημίως γιαυτό τον λόγο (αν και πρόλαβα και έκλεισα στα 4€) , ένας ακόμη δικαιώθηκε και επιστράφηκε η διαφορά του fixed (απο 9,90 σε 4 του συμβολαίου) , οι υπόλοιποι πήραν απλά πίσω τη ρήτρα αναπροσαρμογής που "κατα λάθος χρεώθηκε" μιας και θεωρητικά είχε περίοδο χάριτος 4 μηνών χωρίς ανάγκη ενεργοποίησης του fixed . Η υπόθεσή τους έκλεισε απο το ΣτΚ μιας και η εταιρία δε δέχθηκε τη σύσταση του ΣτΚ , δεν ξέρω αν κάποιος προχώρησε μέσω ΡΑΕ
ΥΓ. Δεν καταλαβαίνω τους αυτονόητους λόγους , σκοπός είναι να ενημερωνόμαστε
-
23-11-21, 22:43 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9127
-
23-11-21, 22:46 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9128
-
23-11-21, 22:48 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9129
-
23-11-21, 22:50 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9130
όχι , κανένα πρόστιμο, απλά θα δημοσιευτεί επώνυμα η σύσταση . Μόνο αν μπει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας μπορεί να γίνει κάτι
Βέβαια αν είναι κάποιο μεγάλο ποσό και αξίζει να κινηθεί κάποιος δικαστικά έχει μεγάλο χαρτί όταν ο ΣτΚ είναι υπέρ καταναλωτή
Η ΡΑΕ δεν ξέρω αν μπορεί να επιβάλλει και αμφιβάλλω για τη μέχρι τώρα συνεισφορά , θα ενημερώσω φυσικά αν μάθω κάτι
-
23-11-21, 22:53 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9131
-
23-11-21, 22:55 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9132
-
23-11-21, 23:04 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9133
Τα γνωρίζεις ήδη, όποτε δεν υπάρχει κάτι καινούριο να μάθεις. Θέλω να πω πως φτάσαμε ήδη κοντά στο Δεκέμβριο. Δεν είναι ότι ενημερώνω ας πούμε τον Μάιο όποτε να υπάρχουν πολλοί που είτε θα πρέπει να προστατευθούν είτε όχι. Επίσης από τη στιγμή που δεν έχω κάποια απάντηση από τον Συνήγορο, δε μπορώ να κάθομαι να λέω για υποθέσεις χωρίς ακόμη να έχω δικαιωθεί. Όλοι εδώ μέσα έχουμε καταλάβει καλά τι γίνεται και που έχει φτάσει η το χρηματιστήριο ενέργειας και ήδη έχουμε κάνει τις κινήσεις μας και φύγαμε.
- - - Updated - - -
Αυτονόητα είναι επειδή πρακτικά δε μπορώ να κάθομαι να κατηγορώ από τη στιγμή που δεν έχω δικαιωθεί. Ίσως να υπάρχει και ένα 1% που να κάνω λάθος. Για αυτό τον λόγο δεν λέω το όνομα. Οποίος έχει συμβόλαιο στην εταιρία που λέω, θα ξέρει ήδη τι παίζει.
- - - Updated - - -
Να σου πω την αλήθεια αν έχω νεότερο από τον ΣτΚ θα στείλω και τα σχετικά email και στη ΡΑΕ. Είναι κοροϊδία αυτό που συνέβαινε.
-
23-11-21, 23:05 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9134
-
23-11-21, 23:07 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9135
μπραβο στο φίλο που κανει το νόμιμο, να προστατεύει τον καταγγελόμενο του πριν την αρμόδια κρίση.
Bookmarks