Σελ. 235 από 640 ΠρώτηΠρώτη ... 215225230233234235236237240245255 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 3.511-3.525 από 9587

Θέμα: Nova FTTH

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkoukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κράτα μικρό καλάθι. Και στις άλλες χώρες δεν δίνουν όλοι οι πάροχοι τα στοιχεία σύνδεσης της τηλεφωνίας, η οποία είναι κλειδωμένη σε δικό τους εξοπλισμό (είτε Router είτε VoIP ΑΤΑ).
    Άρα αν δεν δίνουν κωδικούς, η μόνη επιλογή θα είναι να κουμπώνουμε το router τους πίσω από τα δικό μας για την τηλεφωνία μόνο?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ds12 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόλις μίλησα με την τεχνική υποστήριξη και ο υπάλληλος μου είπε πως έχει το firmware της Wind. Στην επόμενη αναβάθμιση του ρούτερ θα μπει το firmware της Nova.
    Ισχύει για όλα τα ρούτερ; Δηλαδή θα πάρει και το δικό μου; Μήπως για αυτό δεν έχω τηλεφωνία;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    1
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mike112 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ισχύει για όλα τα ρούτερ; Δηλαδή θα πάρει και το δικό μου; Μήπως για αυτό δεν έχω τηλεφωνία;
    Σε έμενα το ρούτερ που μου έστειλαν είναι από αυτά που έδινε η Wind πριν την ενοποίηση για αυτό έχει το firmware της Wind. Το δικό σου έχει ήδη της Nova μιας και συνδέεσαι κανονικά με τα credentials της Nova.
    Τηλεφωνία ούτε εγώ είχα στην αρχή αλλά το διόρθωσαν απομακρυσμένα. Μήπως να τους καλέσεις ξανά;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από apodem Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελικά οι ρυθμήσεις που έχω και δεν παίζει το Voip είναι οι ακόλουθες:

Συνημμένο Αρχείο 245986
    Εγώ τα έχω ίδια ακριβώς με εσένα εκτός από το registration username που είναι κενό. Θα περιμένω όμως μη κάνω κάτι που δε πρέπει...

Περιοχή
    Πλ. Κολιάτσου
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbit / 500Mbit
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Huawei HG8145V5
    Εγώ τα έχω ίδια ακριβώς με εσένα εκτός από το registration username που είναι κενό. Θα περιμένω όμως μη κάνω κάτι που δε πρέπει...
    Βάλε το URI και το username και όπου αλλού έχεις το +30 σκέτο 30 και το νούμερό σου και πάτα apply...

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση στο πεντακισεκατομμύριο να σου κάνει οτιδήποτε στο internet.
    Το πολύ πολύ να σου φτιάξει η τηλεφωνία...

Έχω κάνει support στο voip σε εταιρεία για πολλά χρόνια οπότε αυτό που σου λέω είναι σίγουρο...
    Οι ρυθμίσεις εκεί ΔΕΝ επηρεάζουν σε καμία περίπτωση τις ρυθμίσεις του internet.

Αν δεν παίξει (ούτε και σε μένα έπαιξε) τότε είναι κάτι στο δικό τους άκρο και είτε αργεί ο server τους να στείλει νέα ενημέρωση στο router με τις σωστές ρυθμίσεις είτε δεν έχουν περάσει σωστά κάτι στις ρυθμίσεις στο δικό τους άκρο.

Αν βάλεις τις σωστές ρυθμίσεις (όπου βλέπεις το νούμερό σου να είναι ΜΟΝΟ το 30 χωρίς το + μπροστά) σώσεις και περιμένεις, τότε την επόμενη φορά που το τηλέφωνο θα "μιλήσει" με τον server (registration period το έχει στο router με τιμή 3600 δευτερόλεπτα το έχω βάλει εγώ) τότε μπορεί να δεις ως δια μαγείας το σταθερό σου να δουλέψει...
    01/06/2022 | Ενεργοποίηση δικτύου και διαθεσιμότητα
    02/06/2022 | Αίτηση προς Wind
    06/07/2022 | Καταχώρηση αίτησης
    20/07/2022 | Επιθεώρηση πολυκατοικίας
    28/07/2022 | Εργασίες κάθετης εγκατάστασης
    22/08/2002 | Εργασίες κόλλησης ινών
    23/09/2022 | Ολοκλήρωση κάθετης
    04/10/2022 | Παραλαβή εξοπλισμού
    04/10/2022 | Ολοκλήρωση οριζόντιας εγκατάστασης
    10/10/2022 | Ενεργοποίηση γραμμής

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DoSMaN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βάλε το URI και το username και όπου αλλού έχεις το +30 σκέτο 30 και το νούμερό σου και πάτα apply...

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση στο πεντακισεκατομμύριο να σου κάνει οτιδήποτε στο internet.
    Το πολύ πολύ να σου φτιάξει η τηλεφωνία...

Έχω κάνει support στο voip σε εταιρεία για πολλά χρόνια οπότε αυτό που σου λέω είναι σίγουρο...
    Οι ρυθμίσεις εκεί ΔΕΝ επηρεάζουν σε καμία περίπτωση τις ρυθμίσεις του internet.

Αν δεν παίξει (ούτε και σε μένα έπαιξε) τότε είναι κάτι στο δικό τους άκρο και είτε αργεί ο server τους να στείλει νέα ενημέρωση στο router με τις σωστές ρυθμίσεις είτε δεν έχουν περάσει σωστά κάτι στις ρυθμίσεις στο δικό τους άκρο.

Αν βάλεις τις σωστές ρυθμίσεις (όπου βλέπεις το νούμερό σου να είναι ΜΟΝΟ το 30 χωρίς το + μπροστά) σώσεις και περιμένεις, τότε την επόμενη φορά που το τηλέφωνο θα "μιλήσει" με τον server (registration period το έχει στο router με τιμή 3600 δευτερόλεπτα το έχω βάλει εγώ) τότε μπορεί να δεις ως δια μαγείας το σταθερό σου να δουλέψει...
    Σε πιστεύω φίλε μου ότι δε θα χαλάσει κάτι μη κουράζεσαι απλά επειδή λένε το τρέχουν τώρα και με έχουν βάλει σε προταιρεοτητα δε θέλω να το φτιάξω εγώ και μου πούνε πως το έφτιαξες αφού δεν είχες ούτε τους κωδικούς ούτε τίποτα με λίγα λόγια μη γίνει κανένα άλλο θέμα μετά. Ας περιμενω και αυτή τη βδομάδα τι να κάνω..Γίνομαι λίγο προληπτικός απλά δεν έχω όρεξη να ασχολουμε άλλο μαζί τους.

Μίλησα πάλι σήμερα τους λέω να το φτιάξετε αυτή τη βδομάδα που έρχεται οπωσδήποτε δε θα περιμένω ούτε μέρα παραπάνω αλλιώς πες στους ανώτερους σου ότι θα κάνω καταγγελία στο ΕΕΤΤ. Μου είπε θα κάνουμε το καλύτερο και θα έχω μειώσει στον επόμενο λογαριασμό αν δεν φτιαχτεί σε μια εργάσιμη μέρα δηλαδή αύριο.

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Eπειδή έχω χαθεί λίγο στη συζήτηση:

1) Το νέο router (Huawei) αξίζει κάτι παραπάνω αν μας δουλεύει το ZTE ήδη;
    2) Απο ότι κατάλαβα, με ένα reset, συνδεδεμένο στην οπτική, παίζει να δουλέψει;
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από flamelab Εμφάνιση μηνυμάτων

Στο μόνο που αξίζει το huawei αποσο βλέπω εγώ αντικειμενικά είναι ότι θα γλιτώσεις μια πρίζα συν το καλώδιο του ont αν έχεις πολλά καλώδια πίσω σαν εμένα. Το zte μου φαίνεται καλύτερο όσον αφορά το wifi έχει μεγάλη διαφορά στη ταχύτητα. Εγώ έπιαναν 500 στο ίδιο δωμάτιο και κάπου στα 450 μακριά από το ρούτερ με το zte. Με το huawei στο ίδιο δωμάτιο από 200 μέχρι 350 πιάνω το πιο συνηθισμένο και Μαξ 450 πολύ σπάνια. Για τα υπόλοιπα ας σου πει κάποιος άλλος εμένα πιο πολύ ταχύτητα με ενδιαφέρει.

Για το reset δε νομίζω να παίξει μόνο του κάτι κάνουν από τα κεντρικά για να παίξει...εμένα μόνο με τεχνικό έπαιξε.

Στη θέση σου αν δουλεύει κανονικά το zte και το ίντερνετ και το τηλέφωνο εννοειται θα άφηνα αυτό. Δε θες να τραβήξεις και εσύ τα ίδια με τους υπόλοιπους που δεν έχουμε σταθερό τόσες μέρες.

Περιοχή
    Πλ. Κολιάτσου
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbit / 500Mbit
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Huawei HG8145V5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από flamelab Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν δουλεύει το ΖΤΕ κανονικά, μπορείς να το αφήσεις...

Ακόμα και να το αλλάξεις, δε θα παίξει η τηλεφωνία γιατί έχουν περασμένο τον σειριακό του ΟΝΤ που πάει πακέτο με το ΖΤΕ ή/και του ΖΤΕ οπότε δεν νομίζω ότι θα σου χαλάσει αν δοκιμάσεις το Huawei.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις πάντως, το σωστό είναι επαναφορά εργοστασιακών με την οδοντογλυφίδα αλλά χωρίς την οπτική.

Μόλις μπουτάρει, κάνεις είσοδο με τα στοιχεία από κάτω ή τους admin κωδικούς και όταν σου βγάλει να κάνει "registration" το router πατάς την πρώτη επιλογή μέσω OLN ή OLT (ένα από τα 2...) θα κάνει ώρα και στο τέλος θα βγάλει σφάλμα.
    Τότε θα συνεχίσεις να μπεις στο κεντρικό μενού και μετά θα του κάνεις άλλη μία επαναφορά εργοστασιακών και μόλις σβήσουν τα λαμπάκια, βάζεις την οπτική σε αυτό και αναμένεις...

Θα πρέπει να σου φέρει όλα τα στοιχεία (internet και τηλεφωνία) αλλά η τηλεφωνία 99% δεν θα σου παίξει. Αν θες να το δεις για το internet και την ταχύτητα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Εγώ που δοκίμασα και τα 2 τα νέα τα Huawei δεν είδα καμία διαφορά στην ταχύτητα...

- - - Updated - - -

Σε πιστεύω φίλε μου ότι δε θα χαλάσει κάτι μη κουράζεσαι απλά επειδή λένε το τρέχουν τώρα και με έχουν βάλει σε προταιρεοτητα δε θέλω να το φτιάξω εγώ και μου πούνε πως το έφτιαξες αφού δεν είχες ούτε τους κωδικούς ούτε τίποτα με λίγα λόγια μη γίνει κανένα άλλο θέμα μετά. Ας περιμενω και αυτή τη βδομάδα τι να κάνω..Γίνομαι λίγο προληπτικός απλά δεν έχω όρεξη να ασχολουμε άλλο μαζί τους.

Μίλησα πάλι σήμερα τους λέω να το φτιάξετε αυτή τη βδομάδα που έρχεται οπωσδήποτε δε θα περιμένω ούτε μέρα παραπάνω αλλιώς πες στους ανώτερους σου ότι θα κάνω καταγγελία στο ΕΕΤΤ. Μου είπε θα κάνουμε το καλύτερο και θα έχω μειώσει στον επόμενο λογαριασμό αν δεν φτιαχτεί σε μια εργάσιμη μέρα δηλαδή αύριο.
    Και σε μένα το έλεγαν και παρόλα αυτά, εγώ έκανα τα παραπάνω που σου είπα και εσένα...

Δε ξέρω αν έκανα εγώ κάτι ή ήταν συνδυασμός, αλλά σε μένα δούλεψε...

Προφανώς και δεν τους είπα ότι πείραξα κάτι και απλά τους είπα ότι τώρα δουλεύει (μετά από 23 reset)

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Ρε παιδια εμενα 50 ημερες τι κανουν ακριβως; Με γραφουν; Ειναι κατι τοσο απλο με κωδικους κλπ στο ρουτερ; Μπορω εγω να δοκιμασω κατι; Ετσι για την ιστορια γιατι εχω κανει φορητοτητα στον οτε και περιμενω. Απλα για να εχω κανονικο ιντερνετ οσο περιμενω. Τι ακριβως κανουν;

Περιοχή
    Πλ. Κολιάτσου
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbit / 500Mbit
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Huawei HG8145V5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από polakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδια εμενα 50 ημερες τι κανουν ακριβως; Με γραφουν; Ειναι κατι τοσο απλο με κωδικους κλπ στο ρουτερ; Μπορω εγω να δοκιμασω κατι; Ετσι για την ιστορια γιατι εχω κανει φορητοτητα στον οτε και περιμενω. Απλα για να εχω κανονικο ιντερνετ οσο περιμενω. Τι ακριβως κανουν;
    Θύμισέ μου, εσύ έχεις θέμα με τηλεφωνία και internet ή μόνο με τηλεφωνία;

Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι στην κεντρική σελίδα του Huawei πατήσεις στο εικονικό ρούτερ το κόκκινο κουμπάκι που λέει για reset και να δεις στις κάτω επιλογές που εμφανίζονται αν λέει για restore από backup.

Αν ναι, δοκίμασε ένα παλιότερο από αυτά (απ' όσα έχει) ή και όλα μέχρι να δεις αν θα έχεις αποτέλεσμα...

Πάντως αν είναι θέμα internet το username σου είναι τύπου polakis.ath.forthnet.gr@forthnet.gr και το password το σταθερό σου τηλέφωνο πχ 210χχχχ
    Αν είναι από Wind είναι λίγο διαφορετικό το username γιατί νομίζω ότι βάζουν έναν 4ψήφιο μαζί του αλλά το password είναι πάντα το ίδιο.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να τους πεις στο chat (ξέρω ξέρω... πολλά ζητάω) να σου κάνουν reset το internet password και να σου βάλουν το σταθερό σου και αν δεν ξέρεις ποιο είναι το username σου να τους το ζητήσεις.

Περιοχή
    Usa
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    1000/100
    ISP
    magcen
    Router
    Huawei echolife hg8145v5
    Path Level
    Fastpath
    Στο μόνο που αξίζει το huawei αποσο βλέπω εγώ αντικειμενικά είναι ότι θα γλιτώσεις μια πρίζα συν το καλώδιο του ont αν έχεις πολλά καλώδια πίσω σαν εμένα. Το zte μου φαίνεται καλύτερο όσον αφορά το wifi έχει μεγάλη διαφορά στη ταχύτητα. Εγώ έπιαναν 500 στο ίδιο δωμάτιο και κάπου στα 450 μακριά από το ρούτερ με το zte. Με το huawei στο ίδιο δωμάτιο από 200 μέχρι 350 πιάνω το πιο συνηθισμένο και Μαξ 450 πολύ σπάνια. Για τα υπόλοιπα ας σου πει κάποιος άλλος εμένα πιο πολύ ταχύτητα με ενδιαφέρει.

Για το reset δε νομίζω να παίξει μόνο του κάτι κάνουν από τα κεντρικά για να παίξει...εμένα μόνο με τεχνικό έπαιξε.

Στη θέση σου αν δουλεύει κανονικά το zte και το ίντερνετ και το τηλέφωνο εννοειται θα άφηνα αυτό. Δε θες να τραβήξεις και εσύ τα ίδια με τους υπόλοιπους που δεν έχουμε σταθερό τόσες μέρες.
    Γνώμη μου όλα είναι τα ίδια πάνω κάτω ανάλογα την στιγμή, την μπάντα και το κανάλι που θα διαλέξουν (αφού είναι στο Automatic)και δεν πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο με των γειτόνων. Το άνοιξα απο περιέργεια έκανα Analyzer, είμασταν 7 (γ...ώ τα σάντουιτς).
    Με κινητό στον ίδιο χώρο
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot_20230219_152127_Speedtest.jpg 
Εμφανίσεις:  13 
Μέγεθος:  60,3 KB 
ID: 246000
    Με Pc στο δίπλα δωμάτιο

Όνομα:  FireShot Capture 005 - Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test - www.speedtest.net.jpg 
Εμφανίσεις:  16 
Μέγεθος:  139,5 KB 
ID: 246001

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hawck Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γνώμη μου όλα είναι τα ίδια πάνω κάτω ανάλογα την στιγμή, την μπάντα και το κανάλι που θα διαλέξουν (αφού είναι στο Automatic)και δεν πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο με των γειτόνων. Το άνοιξα απο περιέργεια έκανα Analyzer, είμασταν 7 (γ...ώ τα σάντουιτς).
    Με κινητό στον ίδιο χώρο

Όνομα:  Screenshot_20230219_152127_Speedtest.jpg 
Εμφανίσεις:  13 
Μέγεθος:  60,3 KB 
ID: 246000
    Με Pc στο δίπλα δωμάτιο

Όνομα:  FireShot Capture 005 - Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test - www.speedtest.net.jpg 
Εμφανίσεις:  16 
Μέγεθος:  139,5 KB 
ID: 246001
    Μήπως απλά δεν έχει καλή εμβέλεια το huawei; Εγώ στο μπαλκόνι μου μόνος ένας τοίχος ενδιάμεσα και τερμάτιζε κάτω από 200 σκέψου τι πίσω από τον τοίχο ήταν το ρούτερ. Πώς γίνεται αυτό; Τα κανάλια στο automatic πρέπει να είναι για αυτό το λόγο που λες να μη πέφτει πάνω στα άλλα ρούτερ τα κοντινά. Πάντως από wifi με το zte έπιανε καμπάνα σχεδόν σε όλο το σπίτι σε μένα. Και αποτι βλέπω έχουμε το ίδιο ρούτερ οπότε δε ξέρω...

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DoSMaN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θύμισέ μου, εσύ έχεις θέμα με τηλεφωνία και internet ή μόνο με τηλεφωνία;

Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι στην κεντρική σελίδα του Huawei πατήσεις στο εικονικό ρούτερ το κόκκινο κουμπάκι που λέει για reset και να δεις στις κάτω επιλογές που εμφανίζονται αν λέει για restore από backup.

Αν ναι, δοκίμασε ένα παλιότερο από αυτά (απ' όσα έχει) ή και όλα μέχρι να δεις αν θα έχεις αποτέλεσμα...

Πάντως αν είναι θέμα internet το username σου είναι τύπου polakis.ath.forthnet.gr@forthnet.gr και το password το σταθερό σου τηλέφωνο πχ 210χχχχ
    Αν είναι από Wind είναι λίγο διαφορετικό το username γιατί νομίζω ότι βάζουν έναν 4ψήφιο μαζί του αλλά το password είναι πάντα το ίδιο.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να τους πεις στο chat (ξέρω ξέρω... πολλά ζητάω) να σου κάνουν reset το internet password και να σου βάλουν το σταθερό σου και αν δεν ξέρεις ποιο είναι το username σου να τους το ζητήσεις.
    Εμενα ενα ΝΟΚΙΑ μου εχουν δωσει. Μπορω να κανω κατι με αυτο;

Περιοχή
    Πλ. Κολιάτσου
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbit / 500Mbit
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Huawei HG8145V5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από polakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμενα ενα ΝΟΚΙΑ μου εχουν δωσει. Μπορω να κανω κατι με αυτο;
    Δεν γνωρίζω καθόλου το Interface του Nokia για να μπορέσω να σου πω που να πας, αλλά η φιλοσοφία αυτών που έγραψα είναι η ίδια...

Βρες τις ρυθμίσεις του wan και κάνε αυτά που έγραψα...

Σελ. 235 από 640 ΠρώτηΠρώτη ... 215225230233234235236237240245255 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία