Σελ. 277 από 639 ΠρώτηΠρώτη ... 257267272275276277278279282287297 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 4.141-4.155 από 9575

Θέμα: Nova FTTH

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kokosxa Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχει κανεις κανα νεο email απο την nova για να κανω κοινοποίηση την καταγγελια ? ολα αυτα τα παλια που ειχαν αναφερθει δεν δουλεουν πλεον γυρνανε πισω(info,applications,backoffice,complaints κλπ) . την εκανα attachment και στη φορμα επικοινωνιας που εχουν πλεον μονο ως τροπο επικοινωνίας απλα μηπως υπαρχει και κανενα αλλο email για να παει και σε πιο πανω κλιμάκια .
    Δε χρειάζεται να στείλεις email υπάρχει φόρμα τώρα. Αν στείλεις email όπως γινόταν παλιά δε θα το δεχτούν. Στη σελίδα τους ψάξε για τη φόρμα καταγγελίας για πελάτες.

Από περιέργεια και εσύ χωρίς τηλέφωνο είσαι η έχεις άλλο πρόβλημα;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    ναι οκ την εχω στειλει στη φορμα επικοινωνιας τους απλα εψαχνα και για καπου extra . οχι εγω περιμενω απο 28/12 (22/11 η ανταλαγη συμβολαιων ) να δωσουν σημα στην καθετη κατασκευη για να προχωρησουμε σε οριζοντιες κλπ .

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mike112 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σου επέστρεψε το τηλέφωνο; Εγώ ακόμα τίποτα. Έτσι όπως το βλέπω θα το κάνουν και για σπάσιμο και θα το διορθώσουν (αν το διορθώσουν) τη τελευταία ημέρα της προθεσμίας καταγγελίας...Οι τύποι δε νιώθουν.
    Δεν εχω ξανα τηλεφωνο. Μου επεστρεψε για 5 μερες και μετα επεσε παλι. Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι κανουν ακριβως και δεν εχουμε τηλεφωνια; Ποιο ειναι το λαθος και το προβλημα μπορει να καταλαβει καποιος; Τι κανουν ακριβως; Ειναι ανιδεοι; Πως γινεται να εχουμε ιντερνετ και οχι τηλεφωνο;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από polakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχω ξανα τηλεφωνο. Μου επεστρεψε για 5 μερες και μετα επεσε παλι. Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι κανουν ακριβως και δεν εχουμε τηλεφωνια; Ποιο ειναι το λαθος και το προβλημα μπορει να καταλαβει καποιος; Τι κανουν ακριβως; Ειναι ανιδεοι; Πως γινεται να εχουμε ιντερνετ και οχι τηλεφωνο;
    Άξιον απορίας φίλε μου. Εγώ θέλω να μάθω και το άλλο αν ξέρει κάποιος. Το θέμα που όπως μα λένε είναι συστημικό είναι απλά μια ρύθμιση που θέλει ένα λεπτό να μπουν στα ρούτερ και το φτιάχνουν η είναι κάτι πιο δύσκολο που απαιτεί όντως τόσο χρόνο να ξέρουμε αν μας δουλεύουν δηλαδή...Εγω χτες όπως έγραψα είδα πολλά φρεάτια ανοιχτά το πρωί αλλά το απόγευμα είδα και πολλά αυτοκίνητα από αυτά που βάζουν ίνες γιατί έχουν τους χαρακτηριστικούς χοντρούς σωλήνες στην οροφή. Αυτό που πιστεύω είναι ότι ασχολούνται πάλι με νέες αιτήσεις/εγκαταστάσεις και μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού εμάς που δεν έχουμε τηλέφωνο.

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Άξιον απορίας φίλε μου. Εγώ θέλω να μάθω και το άλλο αν ξέρει κάποιος. Το θέμα που όπως μα λένε είναι συστημικό είναι απλά μια ρύθμιση που θέλει ένα λεπτό να μπουν στα ρούτερ και το φτιάχνουν η είναι κάτι πιο δύσκολο που απαιτεί όντως τόσο χρόνο να ξέρουμε αν μας δουλεύουν δηλαδή...Εγω χτες όπως έγραψα είδα πολλά φρεάτια ανοιχτά το πρωί αλλά το απόγευμα είδα και πολλά αυτοκίνητα από αυτά που βάζουν ίνες γιατί έχουν τους χαρακτηριστικούς χοντρούς σωλήνες στην οροφή. Αυτό που πιστεύω είναι ότι ασχολούνται πάλι με νέες αιτήσεις/εγκαταστάσεις και μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού εμάς που δεν έχουμε τηλέφωνο.

Αν αυτοί που δουλεύουνε στον δρόμο βάλουν τα χέρια σε υπολογιστή, θα μείνεις και χωρίς internet

Παρηγοριά ..
    Και οι καινούργιοι θα μείνουνε χωρίς τηλέφωνο.
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Το avatar του μέλους Kostas251
    Kostas251 Guest
    Tόσο χάλια ρε παιδιά; Τελικά με αυτά που διαβάζω, μάλλον θα μείνω με VDSL, και θα περιμένω μήπως έρθει κάποια από τις Inalan/ΗCN στην περιοχή μου. Έχω διαβάσει άρθρο που λέει ότι η μία από τις δύο, μας έχει στα επόμενα σχέδια της, και βλέπω πιο γρήγορα να δίνει διαθεσιμότητα από ότι η Nova!!!

Πάντως να πω την αμαρτία μου, την νέα Νοva την έχω ήδη σιχαθεί, και περιμένω πως και πως να λήξει το συμβόλαιο και να αλλάξω πάροχο!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas251 : 15-03-23 στις 12:29.

Περιοχή
    Κυψέλη, Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps / 1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Router
    ΖΤΕ ZXHN F6600P
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Kostas251 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tόσο χάλια ρε παιδιά; Τελικά με αυτά που διαβάζω, μάλλον θα μείνω με VDSL, και θα περιμένω μήπως έρθει κάποια από τις Inalan/ΗCN στην περιοχή μου. Έχω διαβάσει άρθρο που λέει ότι η μία από τις δύο, μας έχει στα επόμενα σχέδια της, και βλέπω πιο γρήγορα να δίνει διαθεσιμότητα από ότι η Nova!!!

Πάντως να πω την αμαρτία μου, την νέα Νοva την έχω ήδη σιχαθεί, και περιμένω πως και πως να λήξει το συμβόλαιο και να αλλάξω πάροχο!!!
    Λογικά κατά το καλοκαίρι, θα έχουν βρει τον μπούσουλα, θα ξέρουν τι κάνουν.

Αν δουλεύουν οι υπηρεσίες, η Nova είναι πολύ καλή.

Σχετικά με την τηλεφωνία, μάλλον οφείλεται στο ότι δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν τους Huawei routers που δίνουν.

Σε εμένα, δεν κατάφεραν ποτέ να κάνουν το Huawei router να δουλέψει, και τους είπα ότι θα κρατήσω τον παλιό.

Νομίζω ότι όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, οφείλονται σε αυτούς τους routers.

Kostas251 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnp Εμφάνιση μηνυμάτων

Σχετικά με την τηλεφωνία, μάλλον οφείλεται στο ότι δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν τους Huawei routers που δίνουν.

Σε εμένα, δεν κατάφεραν ποτέ να κάνουν το Huawei router να δουλέψει, και τους είπα ότι θα κρατήσω τον παλιό.

Αυτό θα φανεί στην πορεία, αλλά η παροιμία λέει "Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται". Και μέχρι στιγμής επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο (και τον χειρότερο για αυτούς)

Πάντως για τα λέμε όλα, με την παλιά Νοva δεν είχα κανένα πρόβλημα. Η καινούργια μέχρι στιγμής με ξενερώσει εντελώς με την γενικότερη συμπεριφορά και εξυπηρέτηση της. Έχω στείλει ερωτήματα μέσω φόρμας 2-3 φορές, αλλά ουδέποτε με κάλεσαν να με ενημερώσουν!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnp Εμφάνιση μηνυμάτων

Ένας φίλος μου και ο πατέρας μου που έκαναν αναβάθμιση στα 500 έχουν και οι δύο ολόιδιο ρούτερ με εμένα το huawei hg8145v5 απλά δε το άλλαξαν καθώς τους ενημέρωσα ότι μπορεί να πάθουν το ίδιο με μένα και έχουν τηλέφωνο κανονικά. Μήπως δεν είναι θέμα ρούτερ;

Πέτυχα και αυτή την είδηση στο google σήμερα. Που να ήξεραν τι συμβαίνει και στο κέντρο και όχι μόνο στη Κοζάνη...

https://www.prlogos.gr/%CF%87%CF%89%...B7%CF%82-nova/

Kostas251 Guest
    Ένας φίλος μου και ο πατέρας μου που έκαναν αναβάθμιση στα 500 έχουν και οι δύο ολόιδιο ρούτερ με εμένα το huawei hg8145v5 απλά δε το άλλαξαν καθώς τους ενημέρωσα ότι μπορεί να πάθουν το ίδιο με μένα και έχουν τηλέφωνο κανονικά. Μήπως δεν είναι θέμα ρούτερ;

Πέτυχα και αυτή την είδηση στο google σήμερα. Που να ήξεραν τι συμβαίνει και στο κέντρο και όχι μόνο στη Κοζάνη...

https://www.prlogos.gr/%CF%87%CF%89%...B7%CF%82-nova/
    Δεν ξέρω ρε παιδιά... Μήπως θα έπρεπε στο εξής να γράφουμε μόνο όταν κάτι λειτουργεί σωστά στη Νοva, για να κερδίζουμε και χρόνο...

Πραγματικά μέχρι στιγμής φαίνεται ότι αυτή η συγχώνευση πρέπει να μπει στα ρεκόρ γκίνες, ως η πιο αποτυχημένη και προβληματική...

Περιοχή
    Ελληνικό, Αττική
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55000/5500
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    FRITZ! Box 7590
    SNR / Attn
    24(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Δε χρειάζεται να στείλεις email υπάρχει φόρμα τώρα. Αν στείλεις email όπως γινόταν παλιά δε θα το δεχτούν. Στη σελίδα τους ψάξε για τη φόρμα καταγγελίας για πελάτες.
    Ωραίες αυτές οι φόρμες, αλλά εδώ στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας έχω χρόνια να πετύχω web φόρμα που να στέλνει απόδειξη υποβολής αιτήματος με το κείμενο και timestamp, οπότε ουσιαστικά δεν ξέρεις αν δουλεύει η φόρμα και δεν καταλήγουν στις κατσαρίδες αυτά που γράφεις, και το σημαντικότερο δεν έχεις αποδεικτικό υποβολής αιτήματος!
    Τέτοιο ξεφτυλίκι είναι και οι φόρμες στην ΕΕΤΤ, που αυτή θα έπρεπε να διασφαλίζει την σωστή λειτουργία.
    NAS: QNAP TS-653D-4G@16GB (6xWD121KRYZ) Backup NAS: QNAP TS459 Pro+ (4xWD50EFRX) & Promise Smartstor NS4600 (4xWD30EZRX) @iSCSI
    UPS: Back-UPS RS BR1200LCDI Router: AVM Fritz!Box 7590 Switch: Netgear GSS116E

Dell Latitude E6520 (i7-2720QM CPU @ 2.20GH, 16GB, SSD)
    Custom PC (GA-EX58-UD5, Zeon X5650, 12GB, Gigabyte GV-N98TSL-1GB nVidia, SSD, WD Velociraptor WD3000HLFS, other HDs)

Kostas251 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από winlink Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίες αυτές οι φόρμες, αλλά εδώ στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας έχω χρόνια να πετύχω web φόρμα που να στέλνει απόδειξη υποβολής αιτήματος με το κείμενο και timestamp, οπότε ουσιαστικά δεν ξέρεις αν δουλεύει η φόρμα και δεν καταλήγουν στις κατσαρίδες αυτά που γράφεις, και το σημαντικότερο δεν έχεις αποδεικτικό υποβολής αιτήματος!
    Τέτοιο ξεφτυλίκι είναι και οι φόρμες στην ΕΕΤΤ, που αυτή θα έπρεπε να διασφαλίζει την σωστή λειτουργία.
    Εγώ είχα στείλει φόρμα στις 26/02/2023 για να ρωτήσω την διαθεσιμότητα FTTH και έλαβα αριθμό αιτήματος.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  1.jpg 
Εμφανίσεις:  42 
Μέγεθος:  98,1 KB 
ID: 246769

Όμως, δεν έχω λάβει ΚΑΜΙΑ ενημέρωση από τότε, οπότε όντως αυτές τις φόρμες ή δεν τις διαβάζει κανείς, ή απλά πάνε κατευθείαν στον κάδο.

Φυσικά έχει γίνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ έτσι για να βρίσκεται, άσχετα αν δεν θα γίνει τίποτα...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από winlink Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω το αποδεικτικό είναι ένα email που σου έρχεται λίγο μετά αφού στείλεις τη φόρμα. Εμένα αν δε κάνω λάθος μου ήρθε μια μέρα μετά. Είναι ένα email από "crm" που γράφει λάβαμε τη καταγγελία σου με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε κλπ. και ότι η εταιρία έχει 40 μέρες να απαντήσει. Εγώ έστειλα μέσω φόρμας και το έλαβα κανονικά αυτό το email...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50 Mbps
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145V5
    ΟΚ δεν ξέρω αν το έχετε πάρει είδηση αλλά το αποδεικτικό αυτό από την ΕΕΤΤ μπορεί να έρθει μέρες ή πλέον εβδομάδες μετά. Φυσικά μέχρι τότε εφόσον δεν έχεις κάποιο "αυτοματοποιημένο" μήνυμα - όπως πχ έχει η Nova - δεν ξέρεις όντως αν έχει σταλεί. Στην τελευταία μου καταγγελία για ενημέρωση σας, η ΕΕΤΤ έκανε να απαντήσει με την επιβεβαίωση πάνω από 1 μήνα. Ωστόσο αύξησαν ταυτόχρονα και στις 40 ημέρες την απάντηση των εταιρειών και όλοι πλέον πετάνε χαρταετό από ΕΕΤΤ έως τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Εγώ από πέρυσι τον Μάιο έχω κάνει αίτηση σύνδεσης με FTTH - μετά από δική τους επικοινωνία - το οποίο έχουν ήδη ακυρώσει μονομερώς μία φορά και περιμένω από τον Ιανουάριο που έχω κάνει την δεύτερη αίτηση και ουσιαστικά δεν έχει γίνει τίποτα. Έχω κάνει ήδη καταγγελία για την πρώτη και την ακύρωση στην οποία η απάντηση ήταν αοριστολογίες και δικαιολογίες ότι όλα έγιναν και υπάρχει και καλά τεχνικό πρόβλημα, οπότε περιμένω απάντηση στην δεύτερη καταγγελία μου που τρέχει. Βέβαια να πω την αλήθεια δεν βιάζομαι πια και τόσο πολύ για FTTH με όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα (τι να το κάνω αν δεν δουλεύει τίποτα μετά).

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Αυτό με τις συνεχείς ακυρώσεις και ξανά αίτηση το έχω νιώσει καλά στη κοτε πριν φύγω για νοβα..
    Η πρώτη ακύρωση ήταν γιατί κατα τη καταχώρηση της αίτησης δεν είχε βρεθεί το τεκ (αστικό κέντρο) η δεύτερη νομίζω ήταν επειδή δεν έγινε σωστά η συνεννόηση με τη πολυκατοικία για την αυτοψία και φάγαμε άκυρο και προκειμένου να ξαναπέσουν οι εντολές στη νοβα ήθελε ακύρωση και ξανά αίτηση...
    Η επόμενη ήταν έτσι επειδή τους ήρθε δεν ξέρω τι έγινε... Η πρώτη την ήξερα ότι θα γίνει γιατί ήταν από κατάστημα... Στις επόμενες ανέλαβε το γνωστό back office....
    Και δώστου οι ημέρες να περνάνε και η αίτηση να φαίνεται συνεχώς σαν νέα...
    Τα έχω γράψει ξανά αυτά... Βαριέμαι να τα γράφω πάλι...
    Προχωράω παρακάτω στα νέα σε λίγο...

- - - Updated - - -

Στο λοιπόν....
    Αφού κυριολεκτικά τους έπρηξα με τηλέφωνα σχεδόν κάθε ημέρα αυτή την εβδομάδα και στο 5ψηφιο και στο 5100300 αλλά και στο τσατ.. Γιατί η δε νοβα έλεγε ότι δεν είχε ενημέρωση από τον εργολάβο για την περάτωση των έργων παρ'όλο που είχε παρέλθει η προθεσμία...
    Σημειώνω 5 μήνες αναμονή αρχικά στη κοτε και 3 στη νοβα και αφού είχε ήδη γίνει η κάθετη πριν πάω νοβα... 8 μήνες σύνολο...
    Και αφού πήρα και την εργολάβο εταιρία και ρώτησα αν έχουν ενημερώσει τη νοβα και αν έχουν κάνει τις μετρήσεις που χρειάζονται.... Για το έργο είπαν έχουν ενημερώσει... Για τις μετρήσεις θα το έψαχναν και θα με ενημέρωναν.... Δεν πήραν πίσω ποτέ...
    Ήρθαν πριν μερικές ημέρες λοιπόν κάποιοι και κάτι έφτιαχναν στην ftth καμπίνα αλλά ήρθε και κάποιος και κάτι έκανε με τη σκάλα στα fb των ορόφων από ότι έμαθα...
    Και εχτές έσκασε μήνυμα ότι θα με καλέσει τεχνικός για ραντεβού ώστε να έρθει για την οριζόντια...
    Σήμερα με πήραν από κάποια κατασκευαστική της νοβα και επιτέλους κλείσαμε ραντεβού για μεθαύριο....
    Το status στη σελίδα ξεκόλλησε από την επιθεώρηση και σύνταξη μελέτης που φυσικά είχε γίνει από πριν που περίμενα στη κοτε και πήγε στο στάδιο παράδοση εξοπλισμού...
    Εξοπλισμό δεν έχω λάβει, πιθανολογώ ότι θα τον φέρει ο τεχνικός; Όταν είναι να γίνει η ενεργοποίηση; Δεν ξέρω...
    Ας γίνει επιτέλους η οριζόντια και βλέπουμε πως θα προχωρήσει η φάση...
    Αυτά...
    Αν δεν τους κυνηγήσεις άκρη λοιπόν δεν βγάζεις.... Νόμος....
    Από την άλλη όμως μπορεί να θέλει και λίγο να τους ζαλίζεις ανά διαστήματα για να μη σε ξεχνάνε και περιμένεις εις το διηνεκές άδικα....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 16-03-23 στις 18:43.
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Σελ. 277 από 639 ΠρώτηΠρώτη ... 257267272275276277278279282287297 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία