Σελ. 54 από 79 ΠρώτηΠρώτη ... 3444495253545556596474 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 796-810 από 1176

Θέμα: Speedport Plus 2

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    Στο (Arcadyan) δεν μπορεις να κανεις backup τις ρυθμισεις σου? Εχω ψαξει αλλα δεν βρηκα κατι.
    No Justice - No Peace

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Μπορείς στην αρχική σελίδα.

Gateway > At a Glance > Save Current Configuration

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  arcadyan_save_settings.png 
Εμφανίσεις:  42 
Μέγεθος:  76,7 KB 
ID: 257864

Περιοχή
    Νέος πύργος, Βόρεια ευβοια
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110000/11000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΩΡΕΟΙ
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    10.2(dB) / 14.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    στο (sercomm) το τελευταίο firmware ειναι το 2.8.050.9 η οχι;

γιατι καπιος φιλος πιο πανω εγραψε για 2.8.060.0

εχει παρει καπιος το 2.8.060.0;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος achilleas1978 : 13-08-24 στις 04:23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από achilleas1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    στο (sercomm) το τελευταίο firmware ειναι το 2.8.050.9 η οχι;

γιατι καπιος φιλος πιο πανω εγραψε για 2.8.060.0

εχει παρει καπιος το 2.8.060.0;
    Εγώ το έχω αυτό
    Firmware version
    2.8.060.0
    Firmware Build Date&Time
    2024-06-12 20:56:46

Περιοχή
    Νέος πύργος, Βόρεια ευβοια
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110000/11000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΩΡΕΟΙ
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    10.2(dB) / 14.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πρώτη φορά παρατηρώ μετά την 2.8.050.9 νέο βγαίνει πολύ σύντομα νεο firmware 2.8.060.0.

Εγώ έχω την 2.8.050.9.

το ερώτημα είναι με το 2.8.060.0 μπορούμε να αλλάξουμε dns η οχι; δηλαδή κρατάει τις ρυθμίσεις το sercomm?

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    otenet
    Και εγώ αυτο έχω, ζήτησα να μου το περάσουν το πιο νέο και έβαλα το 60.
    Παραμένει και σε εμένα το bug να μην μπορώ να αλλάξω καναλι wifi στα 2.4 αν δεν κανω το κόλπο που ειπε ο φίλος, όπως επίσης μου έριξε την ταχύτητα από 574 στα 286 και οποίο κανάλι και να διαλέξω δεν αλλάζει.

Παιδες το νεο firmware μου χαλασε εντελως την γραμμη. Μου εριξε τον συγχρονισμο στο μισο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος morfeas-dsl- : 13-08-24 στις 17:53.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι σε Nova και επειδή με αυτούς τους καραγκιόζηδες δε βλέπω άσπρη μέρα με τα τούβλα που δίνουν για router και ένα αρχαίο π έχω και μου κάνει προβλήματα αρνήθηκαν να μου το αλλάξουν, σκεφτόμουν να αγοράσω ένα SpeedPort Plus 2 π βρίσκω μεταχειρισμένα πάμφθηνα online και έχει και WiFi 6.

Είχα 2 ερωτήσεις πάνω σε αυτό μπας και γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει:
    1) Θα έχω κάποιο πρόβλημα αν βάλω το συγκεκριμένο με Nova? Δεν μιλάω για ασυμβατότητες κλπ, μιλάω κυρίως μη βρεθώ κάπως χρεωμένος στον ΟΤΕ...
    2) Μπορώ κάπου να βρίσκω firmware για manual updates αφού δε θα μπορώ (υποθέτω) να παίρνω firmware με push απ τον ΟΤΕ?

Περιοχή
    Βόλος
    Downloads
    4
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112639/11255
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    ~10(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jokio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι σε Nova και επειδή με αυτούς τους καραγκιόζηδες δε βλέπω άσπρη μέρα με τα τούβλα που δίνουν για router και ένα αρχαίο π έχω και μου κάνει προβλήματα αρνήθηκαν να μου το αλλάξουν, σκεφτόμουν να αγοράσω ένα SpeedPort Plus 2 π βρίσκω μεταχειρισμένα πάμφθηνα online και έχει και WiFi 6.

1) Θα έχω κάποιο πρόβλημα αν βάλω το συγκεκριμένο με Nova? Δεν μιλάω για ασυμβατότητες κλπ, μιλάω κυρίως μη βρεθώ κάπως χρεωμένος στον ΟΤΕ...
    2) Μπορώ κάπου να βρίσκω firmware για manual updates αφού δε θα μπορώ (υποθέτω) να παίρνω firmware με push απ τον ΟΤΕ?
    Σχετικά με το 1, θα δουλέψει λογικά το ίντερνετ στη Nova, όχι όμως η τηλεφωνία (αν είναι voip). Με τον ΟΤΕ δε θα έχεις καμία επαφή, οπότε δεν υπάρχει λόγος να χρεωθείς κάτι πχ.
    Για το 2, δυστυχώς όχι. Η cosmote έχει αφαιρέσει εδώ και κάποια χρόνια τα αρχεία λογισμικού από το site. Ο μόνος τρόπος να πάρει ενημερώσεις είναι να το συνδέσεις για κάποιες ώρες σε μια γραμμή ΟΤΕ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Marios K. Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σχετικά με το 1, θα δουλέψει λογικά το ίντερνετ στη Nova, όχι όμως η τηλεφωνία (αν είναι voip). Με τον ΟΤΕ δε θα έχεις καμία επαφή, οπότε δεν υπάρχει λόγος να χρεωθείς κάτι πχ.
    Για το 2, δυστυχώς όχι. Η cosmote έχει αφαιρέσει εδώ και κάποια χρόνια τα αρχεία λογισμικού από το site. Ο μόνος τρόπος να πάρει ενημερώσεις είναι να το συνδέσεις για κάποιες ώρες σε μια γραμμή ΟΤΕ.
    Ευχαριστώ για την απάντηση!

Η τηλεφωνία μου δεν είναι voip οπότε δεν με ενδιαφέρει.
    Το μόνο που με νοιάζει ουσιαστικά είναι να μεταβάλλονται τα στοιχεία (PPPoE user/pass) σύνδεσης ώστε να βάλω της Nova.

Για το 2ο κι εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον που να έχει ΟΤΕ.
    Η μόνη εναλλακτική π σκέφτηκα είναι αν όποιος το πουλάει έχει ακόμα ΟΤΕ να ζητήσω να το βάλει για λίγο για να κατέβει το firmware.

Περιοχή
    Βόλος
    Downloads
    4
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112639/11255
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    ~10(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ευχαριστώ για την απάντηση!

Η τηλεφωνία μου δεν είναι voip οπότε δεν με ενδιαφέρει.
    Το μόνο που με νοιάζει ουσιαστικά είναι να μεταβάλλονται τα στοιχεία (PPPoE user/pass) σύνδεσης ώστε να βάλω της Nova.

Για το 2ο κι εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον που να έχει ΟΤΕ.
    Η μόνη εναλλακτική π σκέφτηκα είναι αν όποιος το πουλάει έχει ακόμα ΟΤΕ να ζητήσω να το βάλει για λίγο για να κατέβει το firmware.
    Το username και password αλλάζουν κανονικά για την pppoe σύνδεση, όποτε λογικά δεν θα έχεις κάποιο θέμα.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Screenshot_2024-08-18-12-01-31-488_org.mozilla.firefox-edit.jpg  

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Καλησπέρα σε όλους,

Ποιο ρούτερ έχεις και τι προβλήματα αντιμετωπίζεις;

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Ακουστε ενα περιεργο με το plus 2 sercomm ενος φιλου. Εκτος απο τα απλα πραγματα που θελουν ιντερνετ, πχ κινητα και λαπτοπ, εχει συνδεδεμενα στο wifi του το κλιματιστικο και το ψυγειο του. Τον ενδιαφερει κυριως για το κλιματιστικο, γιατι το ανοιγει απομακρυσμενα.
    Μετα απο μια διακοπη ρευματος σταματησε να βλεπει το κλιματιστικο, παρολο που το fing (που ετρεχε απο το δικο μου κινητο), το εδειχνε κανονικα συνδεδεμενο μαζι με τις αλλες συσκευες του.

Για αρχη σκεφτηκα οτι χαλιεται απο το καναλι που εκπεμπει στα 2,4, αλλα οταν πηγα να το αλλαξω το βρηκα στο 1 και την επιλογη κλειδωμενη! Το καναλι για τα 5 αλλαζει κανονικα παντως. Για να δουλεψει, εκλεισα το band steering και το κινητο ειδε το κλιματιστικο αμεσως, οποτε το ξανασεταρισα εκει. Τωρα βεβαια ο φιλος μου εχει πχ το mitsos και το mitsos-5g, αλλα ολα ειναι συνδεδεμενα στο πρωτο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 19-08-24 στις 12:55.
    ديميتريس

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιο ρούτερ έχεις και τι προβλήματα αντιμετωπίζεις;
    Technicolor TG788v3

- Το panel του (Web UI) είναι λες και το έφτιαξε 5χρονο, laggάρει τρελά, πολλές φορές δεν φορτώνει και θέλει refresh, κάνει reload κυριολεκτικά σε κάθε menu item που πατήσεις, κλπ κλπ.

- Κάνει ανά διαστήματα ράντομ αποσυνδέσεις. Νομίζω μου έχει τύχει να κάνει και επανεκκινήσεις από μόνο του.

- Τρώει congestions υποθέτω επειδή έχει single band WiFi 4 και έχω πλέον αρκετές συσκευές μες στο σπίτι.

- Για να το κάνεις reboot θέλει κάνα 5λεπτο άνετα, και δυστυχώς θέλει reboot σχεδόν κάθε μέρα γιατί δεν ξέρω τί ακριβώς φταίει αλλά κάθε μέρα 1 με 2 φορές καταλήγει να ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Και το reboot συνήθως φαίνεται να βελτιώνει την κατάσταση.

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Κανεις με plus 2 arcadyan να μου πει αν εχει port forwarding στα μενου του ή το εχουν κοψει επειδη μπερδευε το χρηστη?

Επισης, ποσο μπορει να πιανει καποιος με 100αρα και το καφαο κυριολεκτικα εξω απο την πορτα του? Γιατι ειδα ενα χτες που επιανε ~75 και ο κατοχος του σκεφτεται να δηλωσει βλαβη.
    ديميتريس

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112640/11256
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΒΕΡΟΙΑ
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    15(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim_p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανεις με plus 2 arcadyan να μου πει αν εχει port forwarding στα μενου του ή το εχουν κοψει επειδη μπερδευε το χρηστη?

Επισης, ποσο μπορει να πιανει καποιος με 100αρα και το καφαο κυριολεκτικα εξω απο την πορτα του? Γιατι ειδα ενα χτες που επιανε ~75 και ο κατοχος του σκεφτεται να δηλωσει βλαβη.
    Δύσκολο να μην τερματίζει η γραμμή με FTTC. Δήλωσέ το βλάβη.
    LIAN LI A3 | CORSAIR RM750X | GIGABYTE B650M AORUS ELITE AX | AMD RYZEN 7 7800X3D | G.SKILL TRIDENT Z5 NEO 32GB DDR5 6000MT/s | EVGA GEFORCE RTX 3070 Ti SUPER FTW3 ULTRA | KINGSTON KC3000 NVMe M.2 1TB | SAMSUNG 970 EVO PLUS NVMe M.2 1ΤΒ | SAMSUNG 860 EVO 500GB | SANDISK ULTRA 3D 1TB | CORSAIR H150i ELITE

"Talk about a dream, try to make it real"

Σελ. 54 από 79 ΠρώτηΠρώτη ... 3444495253545556596474 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία