Εμφάνιση 5.206-5.220 από 6245
-
28-11-24, 16:28 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5206
-
28-11-24, 16:53 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5207
Δοκιμασμένη και οικονομική είναι και τα Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor.
Είναι πάμφτηνα και έχουν οθονούλα και συνδεσιμότητα με εφαρμογή.
Πάντως είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές και στο τρέχον θέμα, υπάροχυν αρκετά πλούσιες πληροφορίες εάν κάνεις μία αναζήτηση, και θα πάρεις και μια ιδέα για το τι επιλογές υπάρχουν.
-
28-11-24, 19:38 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5208There's no substitute for experience
CorollaClub
-
28-11-24, 19:41 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5209
Απάντηση Copilot
Υπάρχουν πολλές λύσεις για να εγκαταστήσετε αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Εδώ είναι μερικές επιλογές:
Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2: Ένας οικονομικός και αξιόπιστος αισθητήρας που συνδέεται μέσω Bluetooth και μπορεί να παρακολουθείται μέσω της εφαρμογής Mi Home.
Aqara Temperature and Humidity Sensor: Συμβατός με το Apple HomeKit, αυτός ο αισθητήρας προσφέρει ακριβείς μετρήσεις και μπορεί να ενσωματωθεί σε αυτοματισμούς του σπιτιού σας.
Netatmo Smart Indoor Climate Monitor: Ένας πιο προηγμένος αισθητήρας που παρακολουθεί θερμοκρασία, υγρασία, ποιότητα αέρα και επίπεδα θορύβου. Συνδέεται μέσω Wi-Fi και μπορεί να παρακολουθείται μέσω της εφαρμογής Netatmo.
Shelly H&T: Ένας αισθητήρας που λειτουργεί με μπαταρία και συνδέεται μέσω Wi-Fi. Μπορεί να ενσωματωθεί σε συστήματα αυτοματισμού όπως το Home Assistant.
-
28-11-24, 19:45 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5210
Ναι όμως την "ζημιά" την έκανες σε εμένα
...θυμήθηκα τον λέβητα αερίου της Ariston που έχω από το 2020, αναρωτήθηκα "γιατί δεν έβαλα wifi τότε?", είδα ότι στο ήδη υπάρχων χειριστήριο απλά μπαίνει πίσω ένα module για wifi...έψαξα και το παρήγγειλα ήδη για την άλλη εβδομάδα μαζί με το service του λέβητα. Άρα το "λάθος" σου το πλήρωσα εγώ
-
28-11-24, 20:18 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5211
Μίας που λες για κάμερες, θέλω να βάλω στο σπίτι 3-4 εξωτερικές κάμερες η μια να είναι και ptz και επίσης να μπορούν να μπουν και σε HA.
απλά δεν θέλω να γεμίσω τους τοίχους με κανάλια και καλώδια, αναγκαστικά πάω σε wifi εκδοχή?
υπάρχει κάποιο topic για κάμερες για να μην είναι εκτός θεματος?
-
28-11-24, 20:56 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5212
-
28-11-24, 21:39 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5213
Καλύτερα PoE για να μη χρειαστεί να περνάνε καλώδια ρεύματος.
Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
28-11-24, 21:40 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5214
Έχω τέτοια μέχρι και στο ψυγείο μου λένε θερμοκρασία στη συντήρηση και κατάψυξη. Της κατάψυξης μάλιστα στους -18 η οθονη δεν λειτουργεί αλλά δεν με νοιάζει γιατί απλά το παίρνω στο HA
Πάρε ότι θες, φτάνει να υποστηρίζει onvif. Τώρα σε ptz μόνο κάποιες μπορούν να φέρουν το ptz στο ΗΑ οπότε θέλει ψάξιμο.
Σε ποιότητα καμερών με ότι έχουν πιάσει τα χέρια μου τις έχω στην εξής κατάταξη
1. Mobotix (απλά δεν υπάρχουν σαν μηχανήματα)
2. HikVision
3. Dahua
4.
5.
Xx. Reolink
και μετά το χάος... Για μένα φτηνές και πάρα πολύ καλές κάμερες είναι πραγματικά οι Hikvision, ούτε πολύ ακριβές ούτε φτηνές αλλά πολύ ποιοτικές ακόμα και τα φτηνά μοντέλα με πολλές ρυθμίσεις σε ποιότητα εικόνας/motion alarms κλπ.
Στη δουλειά πήρα και λίγες Reolink 810A που οκ δεν έχουν σοβαρό FOV αλλά έχουν αναγνώριση σε Ζωο/Άνθρωπο/Αυτοκίνητο και το κάνουν σωστά στέλνοντας και στο καταγραφικό το info για όλα.
Τώρα τη δουλειά σου την κάνεις και με φτηνές τύπου TP-Link, Srihome κλπ αλλά καμία σχέση. Εγώ σπίτι έχω κυρίως Srihome που νταξ δεν .. και τσουκου τσουκου της αλλάζω με HikVision.
Με το wifi δεν υπάρχει θέμα, μια χαρά θα είσαι.
Εν τέλει, για το σπίτι ή Hikvision ή Reolink για σχετικά φτηνά και οκ αλλά θέλει ψάξιμο για το ΗΑ και το PTZ όπως είπα.
-
28-11-24, 21:51 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5215
Ακριβως. Στην τελικη, poe.
Εκτος αν θελει καποιος να βαλει πανελ.
- - - Updated - - -
Εδεησαν επιτελους να το κυκλοφορησουν (Q3 2024 κατα τα αλλα).
https://www.electropages.com/2024/11...sensor-modules
Καποιος εψαχνε μετρησεις για φορμαλδευδη. Ο Κωστας νομιζω. Λιγη υπομονη και λογικα θα κυκλοφορησει καποια ετοιμη λυση.
-
28-11-24, 22:35 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5216
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Έβαλα το καλοκαίρι μια Reolink E1 Outdoor Pro και φέρνει PTZ στο ΗΑ. Βέβαια έχουμε μια καθυστέρηση από την εντολή μέχρι την εκτέλεση, αλλά εντάξει, για παιχνίδι είναι.
- - - Updated - - -
Από περιέργεια δοκίμασα τώρα να την κουνήσω και είναι πολύ πιο αποκρίσιμη. Yay!
Το σπαστικό είναι ότι δεν έχει (ή δε βρίσκω εγώ) κίνηση με βήμα. Στην υλοποίηση του HA integration μόλις πατήσεις το κουμπί της κατεύθυνσης ξεκινά και δε σταματά παρά μόνο αν πατήσεις το stop.Ανυπόγραφος
-
28-11-24, 22:40 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5217There's no substitute for experience
CorollaClub
-
28-11-24, 22:50 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5218
-
30-11-24, 20:37 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5219
Καταραμένη Shelly... Με τούμπαραν πάλι και πήρα κάτι ψιλά.
Έχετε υπόψ ότι έχουν φτιάξει νέο store και δεν είχε τον παλιό λογαριασμό. Παρότι λέει ότι εάν βάλεις το ίδιο email θα σου δείχνει ιστορικό με τις παλιές παραγγελίες, εγώ δεν τις βλέπω.
Πήρα κι ένα Smoke για δοκιμή.
-
30-11-24, 22:55 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5220
Εμένα έπαιξε κανονικά αυτό με το λογαριασμό και μου έδειξε όλες τις προηγούμενες παραγγελίες μου.
Είχα και εγώ από 1 gen3 όλα ... Στο τέλος είπα κάπου όπα και δεν πήρα τίποτα....εχω Shelly για 2 σπίτια ακόμα οπότε στοπ.
Το smoke δουλεύει ρολόι... Οκ δεν έχουμε πάρει φωτιά, αλλά σε πούρο ή θυμιατό τσιριζει
Bookmarks