Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 39
    Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Από τη Δευτέρα περίπου στις 10.20 π.μ. δεν έχω γραμμή. Ούτε τηλεφωνία, ούτε ADSL (έχω ΑΡΥΣ μόνο από τον ΟΤΕ στο όνομά μου)

Χθες ήρθαν οι ΟΤΕτζήδες... Το παρακάτω δημοσιεύτηκε "στα ενδότερα" του forum ως post ψυχανάλυσης:
    --------------------------------------------------------
    Μετά από 1-2 λεπτά γκρίνιας για το πόσο δύσκολο ήταν να βρουν το σπίτι μου, τους δείχνω το ζεύγος έξω στο κουτί του σπιτιού μου.
    "Μα κύριε εδώ έχω σήμα" λέει ο 80χρονος ΟΤΕτζής με την παντόφλα στο χέρι.
    "Ξέρετε... αν αυτό που κρατάτε δεν είναι NT Και ψηφιακό τηλέφωνο κάτι κάνετε λάθος... εκτός αν σας δείχνω λάθος ζεύγος. Εγώ έχω ISDN"
    "Χμμμ... δίκιο έχει" λέει ο 70χρονος συνάδελφός του μετά από 5 λεπτά σκάλισμα σε μια στοίβα χαρτιά

Πηγαίνουμε επάνω, επαληθεύουμε ότι και η εσωτερική καλωδίωση δουλεύει, πείθεται ο 80χρονος ότι έχω ISDN λέγοντας "ααα Netmod... ναι ISDN έχετε" και... φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι πλέον έχω PSTN!!!

Τους εξηγώ ότι ποτέ δε ζήτησα αλλαγή, ούτε ζήτησα να πάω σε εναλλακτικό Πάροχο και... φεύγουν.

Πάνω που με ζώνουν τα φίδια ότι κάποιος εναλλακτικός (ονόματα δε λέμε) με γύρισε σε PSTN... θυμάμαι ότι πριν από κανά μήνα είχε έρθει ΟΤΕτζής για να ελέγξει την ADSL μου (μπας και μειώσω τα disconnects και τον θόρυβο) και άλλαξε ζεύγος στο ΚΑΦΑΟ.
    "Βρες λες;" σκέφτομαι εγώ ο ΟΤΕμπαθής.

Στο δρόμο περνάω από το ΚΑΦΑΟ όπου οι 2 υπερήλικες παλεύουν με ένα χάος καλωδίων, σταματάω και τους αναφέρω το περιστατικό λέγοντας "μήπως δεν το τεκμηρίωσε;". Κοιτιούνται με ύφος "αυτός ξέρει πολλά, πρέπει να πεθάνει" και απαντάνε:
    "Ναι κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε"

Δηλαδή:
    Ήρθε ο προηγούμενος ΟΤΕτζής, άλλαξε ζεύγος "σου βρήκα ένα που είναι μια χαρά", δεν είδα ΚΑΜΜΙΑ διαφορά και ο ΟΤΕτζής έφυγε χωρίς να ενημερώσει κανέναν.
    Προφανώς κάποιος άλλος στην περιοχή έκανε αίτηση για PSTN... την ενεργοποίησαν και... βρέθηκα με PSTN!
    Και ρε γμτ ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να συνδέσω αναλογικό τηλέφωνο και να φωνάξω τον sdikr να πάρει Αυστραλία, Σκωτία και λοιπούς εξωτικούς προορισμούς!

Αυτά.
    ΟΤΕ Επεισόδειο 86746987
    Τίτλοι Τέλους....

Τέλους;
    Ε, όχι βέβαια! Μια ώρα μετά και ακόμη δεν έχω τηλέφωνο! Ή ένας από τους δύο υπερήλικες έπαθε λουμπάγκο, ή ακόμη ψάχνουν το ζεύγος μου.

Αισίως έκλεισα 2 24ωρα χωρίς τηλέφωνο και ADSL.
    -----------------------------------------------

"Και γιατί ρε μεγάλε το δημοσιεύεις σήμερα;" ακούω μια οτεφιλοφιλική φωνή να ρωτά....
    Γιατί ακόμη δεν έχω γραμμή!!!!
    Πήρα ξανά στο 121 όπου η καθόλα ευγενέστατη κοπέλα μου είπε ότι οι τεχνικοί έκλεισαν τη βλάβη!
    Και ρωτάω εγώ τώρα:
    Πληρώνω περίπου 80€ / μήνα για ADSL (2Mbps) και τηλεφωνία.
    Ε, το λιγότερο που ΑΠΑΙΤΩ από τον πιο ακριβό πάροχο είναι η ποιότητα και η σταθερότητα των υπηρεσιών του!
    Πως κάποιος τεχνικός του κλείνει τεχνική εντολή χωρίς να κάνει το απλούστατο... μια κλήση στην προβληματική γραμμή;

ΥΓ. Έχω την αντύπωση ότι μετά την παρέλευση 2 ημερών μπορώ να ζητήσω μείωση των παγίων για το διάστημα της βλάβης (που δεν προκλήθηκε από φυσική καταστροφή κτλ.κτλ.). Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει-καταρρίψει
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Περιοχή
    @ SNR Land
    Downloads
    19
    Uploads
    1
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yiapap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε, το λιγότερο που ΑΠΑΙΤΩ από τον πιο ακριβό πάροχο είναι η ποιότητα και η σταθερότητα των υπηρεσιών του!
    Πως κάποιος τεχνικός του κλείνει τεχνική εντολή χωρίς να κάνει το απλούστατο... μια κλήση στην προβληματική γραμμή;
    Έχεις και εσυ κάτι απαιτήσεις ρε φιλλλλαράκι!!!!
    Socii stamus Cadimus dividui

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12025/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
    Router
    Thomson TG585 v8
    SNR / Attn
    (dB) / 36(dB)
    Path Level
    Interleaved
    μονο 2 μερες? για κοιτα κι εδω http://www.adslgr.com/forum/showthre...865#post918865

Περιοχή
    Περιστέρι Αττικής
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Άρθρα
    12
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    @yiapap γνωρίζουν φαίνεται ότι δεν τους αγαπάς και πολύ και σου έστειλαν τεχνικούς που μετά από σένα πήγαιναν να καταθέσουν τα χαρτιά για σύνταξη !
    Και για να σοβαρευτώ τώρα, πιστεύω ότι έπεσες σε μεμονωμένη περίπτωση βλακείας / αδιαφορίας κάποιων, που δεν είναι και ο κανόνας στις βλάβες του ΟΤΕ, γιατί πολλοί από εμάς έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοιες βλάβες και τέτοια ευτυχώς δεν έχουμε τραβήξει... ακόμα.

Υ.Γ. Την επιστροφή παγίου την θεωρώ επιβεβλημένη να γίνει, το λιγότερο που μπορώ να σκεφτώ.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jazzer : 25-10-07 στις 12:05.
    Jazz is the teacher, Funk is the preacher !

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    ποιο είναι το νόημα αυτού του νήματος;

Αυτό που παρουσιάζεις yiapap είναι περιπτωσιολογία και δεν αποτελεί "τάση" του ΟΤΕ στην εξυπηρέτηση πελατών.

Μην ξεχνάς ότι εξαιτίας των καταγγελιών που διαβάζουμε σε αυτό το φόρουμ με μεγαλύτερους αποδέκτες τους λεγόμενους "εναλλακτικούς", σε έκαναν να βάλεις avatar στο msn μέχρι πριν λίγες μέρες μια φωτό ολικής έκλειψης

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12025/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
    Router
    Thomson TG585 v8
    SNR / Attn
    (dB) / 36(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από no_logo Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό που παρουσιάζεις yiapap είναι περιπτωσιολογία και δεν αποτελεί "τάση" του ΟΤΕ στην εξυπηρέτηση πελατών.

Μην ξεχνάς ότι εξαιτίας των καταγγελιών που διαβάζουμε σε αυτό το φόρουμ με μεγαλύτερους αποδέκτες τους λεγόμενους "εναλλακτικούς", σε έκαναν να βάλεις avatar στο msn μέχρι πριν λίγες μέρες μια φωτό ολικής έκλειψης
    ναι οντως κακως εκανες και το εγραψες αυτο. επρεπε να γραψεις ευχαριστω τον οτε που με εχει αφησει 2 μερες χωρις τηλεφωνο.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thanasis38 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι οντως κακως εκανες και το εγραψες αυτο. επρεπε να γραψεις ευχαριστω τον οτε που με εχει αφησει 2 μερες χωρις τηλεφωνο.
    κάνε μου την χάρη να αποκτήσεις την ικανότητα να μπορείς να διαβάσεις αυτά που γράφουν οι άλλοι

ο yiapap προσπαθεί να βγάλει το γενικό συμπέρασμα πως οτε= αναξιοπιστία
    Σε αυτό απαντώ και όχι στην βλάβη/ πρόβλημα που έχει η τηλεφωνική του γραμμή.

Βλάβες και προβλήματα πάντα θα υπάρχουν το ζήτημα είναι αν αποτελούν κανόνα ή όχι

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Ενταξει απ τον ΟΤΕ ο yiapap εχει λαμβανειν
    αλλα καποιοι που "αφησαν το μαντρι" για Forthnet ή HOL
    κι εμειναν εως και βδομαδα απο τηλεφωνο λογω της βροχης;
    Ποτε θα ξεπεραστουν τα νηπιακα προβληματα τους, που μια φορα κι εναν καιρο
    κατακριναμε στον δεινοσαυρο, που "ρουφαει το αιμα μας" τοσα χρονια;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 25-10-07 στις 13:42.
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Περιοχή
    Βόρεια Ήπειρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    1.020 / 16.214
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Router
    TG585 v8
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 15,5(dB)
    Αλλη μια καταγραφη ενως περιστατικου και τπτ παραπανω.
    Απο τη σκοπια του πελατη παντα που ειναι συνεπεις στις υποχρεωσεις προς τους διαφορους παροχους.

Καταστημα με isdn συνδεση.
    1 χρονο + εκανε παραπονα για θορυβο στη γραμμη του.
    Θορυβος και αδυναμια συνδεσης στο ιντερνετ.
    Καθως και πτωση της γραμμης στη διαρκεια κλησεων.
    Ο καταστηματαρχης και η υπαλληλος με διαβεβαιωσαν πως ειχαν ερθει οι τεχνικοι και ελεγξαν το κουτι διακλαδωσεως του οτε , αλλαξαν νετμοντεμ , γενικως εκαναν τα παντα...
    και επανειλλημενως.

Ναι αλλα:
    Απο τον κεντρικο διακλαδωτη του Οτε μεσολαβουν 4 κουτια που μοιραζουν γραμμες σε αντιστοιχα κτιρια.
    4 ενωσεις δηλαδη του καλωδιου που οι τεχνικοι ποτε δεν ελεγξαν.
    Ανοικτα κουτια, αμονωτες επαφες (με βροχη κανουν ωραια μιξη θορυβου) ετοιμες να κοπουν.
    Προτεινα στον καταστηματαρχη την επομενη φορα που θα καλεσει του τεχνικους για βλαβη να απαιτησει απευθειας καλωδιο απο το κεντρικο διακλαδωτη του οτε.
    Αφου του εξηγησα τον ελεγχο που "εκαναν" οι τεχνικοι.

Το καλυτερο, η αποσταση ειναι 20 μετρα σκαρτα.

Τωρα σκεφτομε να του προτεινω να τους ζητησει να πανε μια βροχερη μερα..

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12025/1020
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
    Router
    Thomson TG585 v8
    SNR / Attn
    (dB) / 36(dB)
    Path Level
    Interleaved
    κάνε μου την χάρη να αποκτήσεις την ικανότητα να μπορείς να διαβάσεις αυτά που γράφουν οι άλλοι

ο yiapap προσπαθεί να βγάλει το γενικό συμπέρασμα πως οτε= αναξιοπιστία
    Σε αυτό απαντώ και όχι στην βλάβη/ πρόβλημα που έχει η τηλεφωνική του γραμμή.

Βλάβες και προβλήματα πάντα θα υπάρχουν το ζήτημα είναι αν αποτελούν κανόνα ή όχι
    μαλον εσυ πρεπει να αποκτησεις την παραπανω ικανοτητα γιατι μαλλον εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις τη γραφουν οι αλλοι. η περιπτωση του δεν ειναι μοναδικη αλλωστε το ιδιο και χειροτερο εχει γινει και σε μενα. τωρα αν σου θιξαμε τον οτε που με τοσο παθος υπερασπιζεσαι τι να πω... μπραβο

Downloads
    14
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12032 kbps / 997 kbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    18(dB) / 13(dB)
    Path Level
    Interleaved
    thanasis38 δεν το υπερασπίζεται απλά αναφέρει ότι στις 100.000 γραμμές του ΟΤΕ ο yiapap ήταν μια ενώ στους εναλλακτικούς το φαινόμενο είναι πιο έντονο

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thanasis38 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τωρα αν σου θιξαμε τον οτε που με τοσο παθος υπερασπιζεσαι τι να πω... μπραβο
    Οπου καει στην Vivodi, φυσαει και το γιαουρτι!
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    OTEnet
    Router
    Linksys WAG200
    SNR / Attn
    6(dB) / 42(dB)
    Σε μένα ενεργοποιήθηκε η ADSL μου την περασμένη Τετάρτη.
    Από τότε έχω δώσει βλάβη και κανένας δεν μου λεει τι γίνετε.
    Το 121 λεει είναι σε φάση έλεγχου από το τμήμα ψηφιακών.

Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath

To νόημα αυτού του νήματος είναι να αναφερθεί μια περίπτωση που ο φοβερός και τέλειος ΟΤΕ που εκθειάζουν διάφοροι στα νήματα των εναλλακτικών στη δική μου περίπτωση ΔΕΝ λειτούργησε ούτε φοβερά, ούτε τέλεια, ούτε καν ανεκτά.

Περιπτωσιολογία; Σαφώς! Γιατί όταν κάποιος μπαίνει στο forum της Χ-Νετ και γράφει "δεν έχω τηλέφωνο δύο 24ωρα" τι ακριβώς είναι; Εμπεριστατωμένη στατιστική ανάλυση των προβλημάτων της Χ-Νετ;
    Επίσης ξαναδιάβασε το post. Δεν είναι ένα τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε από κάποιο αστάθμητο παράγοντα. Δεν είναι κάποιο ατύχημα. Είναι διπλή ολιγωρία τεχνικών του ΟΤΕ που κατέληξε στην αποσύνδεση του τηλεφώνου μου. Η αποσύνδεση παραμένει 3.5 τώρα και φυσικά δεν πρόκειται να διορθωθεί σήμερα! Άρα μιλάμε για 4+ ημέρες...

Το avatar στο MSN το είχα βάλει όταν ανακοινώθηκαν οι τιμές διάθεσης του ADSL την άνοιξη του 2002. Το ξαναέβαλα μετά την επίσκεψη του πρώτου τεχνικού ο οποίος με ενημέρωσε ότι για να βελτιωθούν τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου πρέπει να υποβαθμίσω την ταχύτητα σε 1024Kbps... και μετά ξέχασε να τεκμηριώσει την αλλαγή του ζεύγους στον κατανεμητή.

Τέλος θεωρώ το παραπάνω post ως επιεικώς απαράδεκτο και εριστικό και με εκπλήσσει ότι το έγραψε ένας άνθρωπος που εκτιμώ. Για να καταλάβεις γιατί είναι απαράδεκτο, σκέψου να μπω εγώ στο forum της Χ-Net και να πω σε κάποιον συν-ταλαίπωρο που είναι χωρίς ADSL και τηλέφωνο ότι "περιπτωσιολογεί".
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 25-10-07 στις 15:33.
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    OTEnet
    Router
    Linksys WAG200
    SNR / Attn
    6(dB) / 42(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pkdan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε μένα ενεργοποιήθηκε η ADSL μου την περασμένη Τετάρτη.
    Από τότε έχω δώσει βλάβη και κανένας δεν μου λεει τι γίνετε.
    Το 121 λεει είναι σε φάση έλεγχου από το τμήμα ψηφιακών.
    Τελικά σήμερα επιτέλους η γραμμή μου δούλεψε.
    Οφείλω να ομολογήσω πως από την στιγμή που ξεκίνησαν να προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα(Έστω και μετά μια εβδομάδα) με πήραν πολλές φορές τηλέφωνο και πραγματικά έμεινα άφωνος
    Τελικά ότι πληρώσεις παίρνεις
    Οφείλω να τους ευχαριστήσω γιατί με εναλλακτικό τραβιόμουν από αρχές Αύγουστου.

Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Βρέθηκε πλανήτης που είναι πιθανό να είναι κατοικήσιμος σε άλλο ηλιακό σύστημα!
    Από SpartanX στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-12, 02:37
  2. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-08, 00:40
  3. Μηνύματα: 24
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-07, 12:36
  4. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-07, 14:47
  5. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-04, 17:53

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks