Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 61
  1. #1
    Εγγραφή
    26-01-2006
    Περιοχή
    Zauberberg
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    22.262
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Cyta Hellas
    Δελτίο Τύπου:
    H Cyta Ελλάδος λέει: γεια σου Αθήνα

    Έναρξη εμπορικής λειτουργίας στην Αττική



    Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2011- Με το ηχηρό επικοινωνιακό μήνυμα «Γεια σου Αθήνα!» η Cyta Ελλάδος, η θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, ανακοινώνει επίσημα την εμπορική της δραστηριοποίηση στην Αττική, προσκαλώντας όλους τους κατοίκους να τη γνωρίσουν και να την εμπιστευτούν. Τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυσή της στην Ελλάδα και έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα επενδύσεις ύψους άνω των 85 εκατ. ευρώ, το μακρύ ταξίδι της Cyta σε μεγάλες πόλεις, χωριά και δυσπρόσιτες, «παρθένες» ευρυζωνικά περιοχές της ελληνικής περιφέρειας, συνεχίζεται με την είσοδο στην πρωτεύουσα.

    Αναλυτικότερα, όπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης τύπου, η Cyta Ελλάδος έχει ήδη συμπληρώσει σχεδόν δυόμιση έτη επιτυχημένης εμπορικής παρουσίας στην περιφέρεια παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα σταθερής τηλεφωνίας και internet (1play, 2play) στους 140.000 Πελάτες της σε Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Πάτρα και Αργοσαρωνικό (Αίγινα, Σαλαμίνα). Επόμενος στόχος αλλά και στοίχημα για τη Cyta Ελλάδος είναι να καταφέρει να καλύψει με τα προϊόντα της τις βασικότερες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες και απαιτήσεις και των κατοίκων της πρωτεύουσας, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση του τρόπου ζωής τους.

    Προσεγγίζοντας εξαρχής με αληθινό ενδιαφέρον τις ανάγκες του Πελάτη της, η Cyta στήριξε την επένδυσή της σε δυο βασικούς άξονες : στην ανάπτυξη ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών, σήμερα μήκους άνω των 2.200 χλμ. και στην εξυπηρέτηση του Πελάτη μετά την πώληση, τομέας ο οποίος απασχολεί τα 2/3 του ανθρώπινου δυναμικού της ήδη άνω των 500 ατόμων. Έτσι, με σχεδόν δυόμιση έτη εμπορικής παρουσίας στην Ελλάδα, η Cyta κατάφερε να δημιουργήσει πέραν του μεγάλου δικτύου επίσημων συνεργατών σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησής της και μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη Αλυσίδα Ιδιόκτητων Καταστημάτων. Διαθέτοντας παράλληλα ιδιόκτητο Στόλο Οχημάτων Τεχνικών Εξυπηρέτησης, η Cyta είναι απόλυτα προετοιμασμένη και εναρμονισμένη με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των Πελατών.

    Με αφορμή την είσοδο στην Αττική και πραγματοποιώντας ένα σύντομο απολογισμό της πορείας της εταιρείας στην Ελλάδα, ο Γενικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως δήλωσε τα εξής:

    «Από τα πρώτα μας βήματα, δώσαμε έμφαση στην εξυπηρέτηση των Πελατών μας οι οποίοι είναι και η κύρια αιτία για τους πρωτόγνωρους ρυθμούς ανάπτυξης που γνωρίζει σήμερα η εταιρεία. Εργαστήκαμε σκληρά και με συνέπεια για να τους κερδίσουμε. Παράλληλα, φροντίσαμε εξαρχής για τη σταδιακή επέκταση της εταιρείας με σταθερά βήματα από την περιφέρεια με κατεύθυνση προς το κέντρο.

    Στη πορεία της μέχρι σήμερα η Cyta επένδυσε στις τοπικές κοινωνίες αξιοποιώντας τοπικούς πόρους και συνδυάζοντας την επιχειρηματική ανάπτυξη με την κοινωνική προσφορά. Δοκιμαστήκαμε σε κάθε μας βήμα και σήμερα νιώθουμε διπλά δικαιωμένοι διότι παρά τις όποιες δυσκολίες, τελικά καταφέραμε σε σύντομο διάστημα να πετύχουμε τους στόχους μας εντός χρονοδιαγράμματος, αποκτώντας σημαντική θέση στην ελληνική αγορά. Δεσμευόμαστε ότι τόσο στην Αθήνα όσο και πανελλαδικά θα εξακολουθήσουμε την ίδια τακτική προσέγγισης του Πελάτη με ειλικρίνεια και χαμηλούς τόνους».


    Η φιλοσοφία των προϊόντων μας

    Η Cyta είναι η εταιρεία η οποία εισήγαγε το μοναδικό σύστημα ελεύθερων συνδυασμών και ταχυτήτων Internet και Σταθερής Τηλεφωνίας. Ειδικότερα, η Cyta προσφέρει στον Πελάτη το βασικό πακέτο 2play στα 16€ συμπ. ΦΠΑ και παράλληλα του δίνει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να «χτίσει» πάνω σε αυτό αυξομειώνοντας τις επιλογές του ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα και με τις συνήθειές του. Έτσι ο Πελάτης δεν αναγκάζεται να επιλέξει εξαρχής ένα «τυποποιημένο» προϊόν το οποίο θα τον δεσμεύει για όσο διάστημα διαρκέσει η σύνδεσή του.

    Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για την Αττική ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ειδική προσφορά γνωριμίας «1+1 δώρο» η οποία (συνοπτικά) προσφέρει με την επιλογή χρόνου ομιλίας προς Σταθερά Ελλάδος, δωρεάν χρόνο αντίστοιχης αξίας προς Κινητά Ελλάδος ή προς Διεθνή Σταθερά.


    Σχετικά με τη Cyta Ελλάδος

    • Είναι η 100% θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου. Ο Οργανισμός διαθέτει 50ετή παρουσία και εμπειρία στις τηλεπικοινωνίες και έχει λάβει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών του.
    • Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες internet και σταθερής τηλεφωνίας και αντίστοιχα πακέτα 2play (internet+σταθερή) και 1play (internet) για οικιακούς και εταιρικούς Πελάτες.
    • Ήδη συμπληρώνοντας σχεδόν δυόμιση έτη εμπορικής παρουσίας στην Ελλάδα, η Cyta Ελλάδος έχει ξεπεράσει τους 140.000 ενεργοποιημένους Πελάτες.
    • Δραστηριοποιείται σε Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία (Νομοί Φλωρίνης, Πέλλας, Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Ημαθίας) Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Πάτρα και Αργοσαρωνικό (Αίγινα, Σαλαμίνα).
    • Διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο επίσημων συνεργατών πανελλαδικά καθώς και μία συνεχώς αναπτυσσόμενη αλυσίδα ιδιόκτητων καταστημάτων. Ήδη έχουν τεθεί σε λειτουργία 8 καταστήματα εξυπηρέτησης Πελατών σε περιοχές-κλειδιά της ελληνικής περιφέρειας και συγκεκριμένα σε Θεσσαλονίκη (2), Καστοριά, Κοζάνη, Βέροια, Ηράκλειο Κρήτης, Έδεσσα και Χανιά.
    • Έχει υλοποιήσει οπτικό δίκτυο μήκους άνω των 2.200 χλμ. το οποίο εκτείνεται σε όλη την επικράτεια των νομών όπου δραστηριοποιείται καλύπτοντας όχι μόνο τις εμπορικά «ελκυστικές» αλλά και τις απομακρυσμένες περιοχές.
    • Το ύψος της επένδυσης του έργου της Cyta στην Ελλάδα μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 85 εκατ. ευρώ.
    • Η Cyta Ελλάδος είναι ο πρώτος μέχρι στιγμής πάροχος στην Ελλάδα με επιτυχή πιστοποίηση ISO 9001:2008 σε όλους τους τομείς της εταιρείας.


    Πηγή: Cyta


    Yπενθυμίζεται πως το adslgr.com είχε δημοσιεύσει την έναρξη εμφάνισης διαθεσιμότητας σε επιλεγμένα Α/Κ στην Αττική από τις 23/12/2010, στο σχετικό θέμα: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική

  2. #2
    Εγγραφή
    26-01-2006
    Περιοχή
    Zauberberg
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    22.262
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Σύντομη περίληψη της συνέντευξης τύπου που ακολούθησε

    Στην συνέντευξη τύπου τα διευθυντικά στελέχη της Cyta δήλωσαν, σε σχετικές ερωτήσεις τα εξής:
    • Η Cyta έχει καταθέσει αίτηση στην ΕΕΤΤ προκειμένου να καταστεί MVNO δηλαδή εικονικός πάροχος κινητής τηλεφωνίας, αγοράζοντας υπηρεσίες από τις υπάρχουσες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Από τα στελέχη της Cyta έγινε ειδική αναφορά στο πως στην Κύπρο η παροχή υπηρεσιών MVNO αποτελεί ρυθμιστική υποχρέωση ενώ στην Ελλάδα όχι. Δήλωσαν επίσης πως μέσα στον τρέχοντα μήνα θα έχουν επαφές με την ΕΕΤΤ για το ζήτημα αυτό.

    • Εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με τον τρόπο εγκατάσταση VDSL από τον ΟΤΕ τόσο ως προς το θέμα του φάσματος και παρεμβολών μεταξύ adsl και vdsl, όσο και για την αποξήλωση των παλιών ΚΑΦΑΟ (KV) και την εγκατάσταση των νέων καμπινών.

    • Σε σχετική ερώτηση του adslgr.com δήλωσαν πως δεν τους ενδιαφέρει η μεταπώληση υπηρεσιών VDSL του ΟΤΕ, αλλά η ανάπτυξη υποδομών για την παροχή τέτοιων υπηρεσιών.

    • Ανακοίνωσαν πως έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις στον ΟΤΕ για συνεγκατάσταση στον τοπικό υποβρόχο (δυνητικά υπηρεσίες VDSL) προκειμένου να "δοκιμάσουν" τις σχετικές διαδικασίες. Οι πιλοτικές συνεγκαταστάσεις αυτές αφορούν την επαρχία.

    • Αρνήθηκαν πως ενδιαφέρονται για την απόκτηση φάσματος ραδιοσυχνοτήτων στα 900MHz στον προσεχή διαγωνισμό του Οκτωβρίου από την ΕΕΤΤ.

    • Έβαλαν τέλος στα σενάρια περί εξαγορών ή πωλήσεων, αν και δήλωσαν ανοιχτοί σε συνεργασίες.

    • Υποσχέθηκαν νέα προϊόντα και υπηρεσίες, υπενθυμίζοντας πως η Cyta παρέχει IPTV στην Κύπρο εδώ και 6 χρόνια.

    • Έδωσαν μεγάλη έμφαση στην υγιή οικονομική λειτουργία της εταιρείας, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν επιθυμούν να αναπτυχθούν υποχρεώνοντας την εταιρείας.
    • Δήλωσαν πως ενδιαφέρονται τόσο για τον έργο της αξιοποίησης των ΜΑΝ όσο για το έργο του rural broadband, τονίζοντας ωστόσο πως η Cyta με δική της πρωτοβουλία προωθεί την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών σε απομακρυσμένες περιοχές, μέσω των επεκτάσεων του δικτύου της. Οι επεκτάσεις αυτές και η αύξηση της κάλυψης είναι πλέον εκτός των επιδοτούμενων προγραμμάτων.

  3. #3
    Εγγραφή
    28-02-2008
    Ηλικία
    36
    Μηνύματα
    4.284
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ρε παιδιά, οι τιμές τους δεν είναι διαφορετικές από τους άλλους παρόχους. Πάλι κοντά στα 40 ευρώ τα full extra. Όπως όλοι οι άλλοι.

  4. #4
    Εγγραφή
    30-11-2002
    Περιοχή
    Salamis
    Ηλικία
    46
    Μηνύματα
    103
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    53.7/5.4
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
    Router
    Vodafone H300
    Απο την μεχρι τωρα εμπειρια ομως που εχω εκτος των παιδικων ασθενειων των 2 πρωτων μηνων ειναι μαζι με τον ΟΤΕ απο τους πιο αξιοπιστους παροχους .
    Εχω εμπειρια 4νετ και απο HOL.

  5. #5
    Το avatar του μέλους oxyd
    oxyd Guest
    Η τηλεφωνία τους είναι σε όλα τα πακέτα VoIP;

  6. #6
    Εγγραφή
    18-11-2004
    Περιοχή
    Περισσός
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    550
    Downloads
    108
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps/100 Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Router
    Fritzbox 5530
    Άντε και καλές δουλειές!!!

  7. #7
    Εγγραφή
    14-05-2006
    Ηλικία
    42
    Μηνύματα
    1.844
    Downloads
    42
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    250/40
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nm96027 Εμφάνιση μηνυμάτων
    • Έδωσαν μεγάλη έμφαση στην υγιή οικονομική λειτουργία της εταιρείας, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν επιθυμούν να αναπτυχθούν υποχρεώνοντας την εταιρείας.
    Μήπως υπερχρεώνοντας; Εκτός αν δε κατάλαβα κάτι..
    Φιλικά πάντα.
    Πού θα πάει, πού θα πάει τούτη η ρόδα που κολλάει
    κι όλο στην αρχή γυρνάει
    πού θα πάει θα ξεκολλήσει
    κι ο κόσμος σα σαράβαλο γι'αλλού θα ροβολήσει

  8. #8
    Εγγραφή
    04-05-2007
    Ηλικία
    52
    Μηνύματα
    132
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cyta
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΠΑΛΛΗΝΗ
    Router
    Pirelli A4201G
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από arkara Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδιά, οι τιμές τους δεν είναι διαφορετικές από τους άλλους παρόχους. Πάλι κοντά στα 40 ευρώ τα full extra. Όπως όλοι οι άλλοι.
    Το "κοντά" είναι σχετικό: 41+ ευρώ οι άλλοι, 38 η Cyta. Επιπλέον, δεν σε "υποχρεώνει" να πάρεις (και να πληρώσεις) πακέτο με απεριόριστα διεθνή για να έχεις κλήσεις σε κινητά. Επιπλέον, η χρέωση των κλήσεων δεν είναι με το λεπτό όπως στους άλλους, αλλά με το δευτερόλεπτο...

  9. #9
    Εγγραφή
    25-04-2005
    Περιοχή
    ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
    Μηνύματα
    335
    Downloads
    52
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ
    Router
    thomson tg 585v7
    παιδια η πλεον αξιοπιστη την εχω δυο χρονια τωρα μονο μια φορα στις αρχες που σερνοταν απο εκει και περα με μια λεξη αψογη την συνιστώ ανεπιφυλακτα!!!!!!!!!!!!!!

  10. #10
    Εγγραφή
    22-09-2003
    Μηνύματα
    81.767
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ενδιαφέρουσα η "ανάγκη" τους για παροχή και κινητής τηλεφωνίας, έχουν καταλάβει πως χωρίς συνδυαστικά πακέτα δεν υπάρχει μέλλον.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

  11. #11
    Εγγραφή
    25-07-2006
    Μηνύματα
    345
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΚΟΖΑΝΗ
    SNR / Attn
    6(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από arkara Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδιά, οι τιμές τους δεν είναι διαφορετικές από τους άλλους παρόχους. Πάλι κοντά στα 40 ευρώ τα full extra. Όπως όλοι οι άλλοι.
    Το full extra κάνει 38 ευρώ μαζί με ΦΠΑ. Αλλα το βασικό πακέτο που είναι κ προσαρμόσιμο στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη ξεκινάει απο τα 16 ευρώ μαζί με ΦΠΑ. Το οποίο είναι αρκετά οικονομικό.

    ........Auto merged post: LAMBIS_7 πρόσθεσε 7 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα αργότερα ........

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nm96027 Εμφάνιση μηνυμάτων
    [*]Ανακοίνωσαν πως έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις στον ΟΤΕ για συνεγκατάσταση στον τοπικό υποβρόχο (δυνητικά υπηρεσίες VDSL) προκειμένου να "δοκιμάσουν" τις σχετικές διαδικασίες. Οι πιλοτικές συνεγκαταστάσεις αυτές αφορούν την επαρχία.
    Και το συγκεκριμένο κομμάτι παρουσιάζει ενδιαφέρον. Γνωρίζουμε αν και κάποιος άλλος πάροχος έχει κάνει ανάλογη κίνηση;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LAMBIS_7 : 07-02-11 στις 17:26. Αιτία: auto merged post

  12. #12
    Εγγραφή
    18-11-2004
    Περιοχή
    Περισσός
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    550
    Downloads
    108
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps/100 Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Router
    Fritzbox 5530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από oxyd Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η τηλεφωνία τους είναι σε όλα τα πακέτα VoIP;
    ναι η τηλεφωνια ειναι μονο voip

  13. #13
    Εγγραφή
    21-03-2010
    Μηνύματα
    1.743
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nm96027 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σύντομη περίληψη της συνέντευξης τύπου που ακολούθησε

    Στην συνέντευξη τύπου τα διευθυντικά στελέχη της Cyta δήλωσαν, σε σχετικές ερωτήσεις τα εξής:
    [LIST][*]Η Cyta έχει καταθέσει αίτηση στην ΕΕΤΤ προκειμένου να καταστεί MVNO δηλαδή εικονικός πάροχος κινητής τηλεφωνίας, αγοράζοντας υπηρεσίες από τις υπάρχουσες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Από τα στελέχη της Cyta έγινε ειδική αναφορά στο πως στην Κύπρο η παροχή υπηρεσιών MVNO αποτελεί ρυθμιστική υποχρέωση ενώ την Ελλάδα όχι. Δήλωσαν επίσης πως μέσα στον τρέχοντα μήνα θα έχουν επαφές με την ΕΕΤΤ για το ζήτημα αυτό.
    Α ρε Cyta, αν καταφέρεις το αυτονόητο στην χώρα του παραλόγου, και αναγκαστούν οι vodafone/cote/wind από τον ρυθμιστή να παρέχουν υπηρεσίες σε mvno, θα σε προσκυνήσουμε όλοι. Μήπως και σπάσει το καρτέλ που ανεβάζει αντί να κατεβάζει τις τιμές!

    [*]Σε σχετική ερώτηση του adslgr.com δήλωσαν πως δεν τους ενδιαφέρει η μεταπώληση υπηρεσιών VDSL του ΟΤΕ, αλλά η ανάπτυξη υποδομών για την παροχή τέτοιων υπηρεσιών.[*]Ανακοίνωσαν πως έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις στον ΟΤΕ για συνεγκατάσταση στον τοπικό υποβρόχο (δυνητικά υπηρεσίες VDSL) προκειμένου να "δοκιμάσουν" τις σχετικές διαδικασίες. Οι πιλοτικές συνεγκαταστάσεις αυτές αφορούν την επαρχία.
    Μακάρι!

    [*]Υποσχέθηκαν νέα προϊόντα και υπηρεσίες, υπενθυμίζοντας πως η Cyta παρέχει IPTV στην Κύπρο εδώ και 6 χρόνια.
    Kαλά, την Κύπρο ας μην την πολυαναφέρουν ως παράδειγμα του πόσο καλός πάροχος ευρυζωνικότητας είναι, γιατί "κατάφεραν", σε μια χώρα που βρίσκεται έτη φωτός μπροστά από το Ελλαδιστάν στους περισσότερους τομείς, να δίνουν adsl συνδέσεις των 12Mbits σε τιμές 73 ευρώ τον μήνα! Χωρίς να προσφέρουν υψηλότερη ταχύτητα!

  14. #14
    Το avatar του μέλους oxyd
    oxyd Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από winzig Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι η τηλεφωνια ειναι μονο voip
    Που σημαίνει ότι αν δεν έχω καλή γραμμή Ίντερνετ λόγω απόστασης από το κέντρο, λόγω θορύβου κλπ ότι δεν θα έχω και καλή υπηρεσία τηλεφωνίας; Το ρωτάω γιατί εγώ πχ έχω 40dB attenutation και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το router κάθε πρωί αλλιώς δεν παίζει το Ίντερνετ.

  15. #15
    Εγγραφή
    11-01-2008
    Περιοχή
    Μπουγατσούπολη
    Μηνύματα
    1.626
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    24άρα
    ISP
    Forthnet
    Router
    Pirelli Ανελαστι
    Path Level
    Interleaved
    Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για την Αττική ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ειδική προσφορά γνωριμίας «1+1 δώρο» η οποία (συνοπτικά) προσφέρει με την επιλογή χρόνου ομιλίας προς Σταθερά Ελλάδος, δωρεάν χρόνο αντίστοιχης αξίας προς Κινητά Ελλάδος ή προς Διεθνή Σταθερά.

    Δηλαδή το πρόγραμμα "απεριόριστα προς σταθερά εντός Ελλάδος" με πόσες ώρες ομιλίας προς κινητά και διεθνή αντιστοιχεί?

    Απεριόριστα?

Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

  1. Μηνύματα: 56
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-11, 16:25
  2. Νέα προσφορά Cyta στην Θεσσαλονίκη
    Από meskou στο φόρουμ ADSL
    Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-09-10, 07:23
  3. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-01-07, 19:40

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας