Αίτηση φίλης για dsl cube 2048/256 στην Κηφισιά, μέσω Α.ΡΥ.Σ. Στάλθηκε η αίτηση στον Ο.Τ.Ε στις 23/8. Στο oteshop δίνει κανονικά διαθεσιμότητα. Αίτηση δική μου για dsl cube 2048/256, πάλι μέσω Α.ΡΥ.Σ, η οποία στάλθηκε στον Ο.Τ.Ε στις 20/9. Πάλι δίνει κανονικά διαθεσιμότητα το oteshop. Μαντέψτε τι γίνεται......... Ναι ναι, σωστά μαντέψατε. Κανείς από τους δυο μας δεν έχει ενεργοποιηθεί... Μήπως τελικά άδικα κράζουμε κάποιες φορές την Vivodi? Όταν είχα κάνει αίτηση για otenet, με ενεργοποιήσαν σε 4 εργάσιμες. Τώρα όμως δεν μπορούν, γιατί δεν τους συμφέρει. Φυσικά από τον ΟΤΕ δεν μπορούμε να έχουμε κάποια ενημέρωση, γιατί στο 134 δεν βλέπουν τίποτα. Μου φαίνεται ότι θα παω στον κατανεμητή της περιοχής μου και θα αρχίσω να ουρλιάζω.
Για καταγγελία μην μου πείτε, γιατί δεν έχω internet σπίτι και δεν προλαβαίνω καθόλου ούτως η άλλως να ασχοληθώ με το θέμα... Πιστεύω ότι οι φωνές στον κατανεμητή κάτι θα βγάλουν.![]()
Εμφάνιση 1-15 από 16
-
15-10-07, 08:42 Μήπως τελικά πράγματι φταίει ο Ο.Τ.Ε? #1
-
15-10-07, 16:13 Απάντηση: Μήπως τελικά πράγματι φταίει ο Ο.Τ.Ε? #2
Στο www.oteshop.gr, στον έλεγχο διαθεσιμότητας γράφει:
"Με τη μηχανή αναζήτησης διαθεσιμότητας, μπορείτε να δείτε αν έχει εγκατασταθεί ADSL τεχνολογία στην περιοχή σας. Υπάρχουν περιπτώσεις που το αίτημα σας δεν θα μπορεί να ικανοποιηθεί στην παρούσα φάση (π.χ. η τηλεφωνική σας σύνδεση να είναι σε PCM , η απόσταση σας από το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ να είναι μεγάλη κ.α)"
Στο και άλλα είναι και η έλλειψη πορτών. Ακριβή αριθμό ελεύθερων πορτών έχουν τα τεχνικά τμήματα και τα εμπορικά καταστήματα (με κάποια μικρά λαθάκια).
-
15-10-07, 17:14 Απάντηση: Μήπως τελικά πράγματι φταίει ο Ο.Τ.Ε? #3
Εξαρτάται.
Αν η αίτηση έχει φύγει από τον Provider για τον ΟΤΕ τότε φταίει ο ΟΤΕ.
Αν δεν έφυγε (χάθηκε ή καθυστερεί) τότε φταίει ο provider.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
15-10-07, 17:20 Απάντηση: Μήπως τελικά πράγματι φταίει ο Ο.Τ.Ε? #4
@tsouf
Πές μας πότε κατέθεσες τις αιτήσεις.
Στο 134 μια χαρά μπορούν να δούν αν υπάρχει αίτηση.
-
16-10-07, 16:36 Απάντηση: Μήπως τελικά πράγματι φταίει ο Ο.Τ.Ε? #5
μπορείς να στείλεις την καταγγελία σου με fax. Μία για τον πΟΤΕ και μία για τα vivodia.
Μακάρι να χρεωκοπούσε ο πΟΤΕ και να μένανε όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι του στον δρόμοόσο για τον πΟΤΕ όντως, μια χαρά δεν μπορεί να δει τις αιτήσεις μας. Εμένα και τώρα που είμαι ενεργοποιημένο στην vivodi ακόμη μου λέει, δεν βλέπουμε η vivodi να έχει κάνει αίτηση να πάρει τη γραμμή σας
-
16-10-07, 17:21 Απάντηση: Μήπως τελικά πράγματι φταίει ο Ο.Τ.Ε? #6
Όταν έχεις κάνει αίτηση για σύνδεση μέσω ΑΡΥΣ το CRM του ΟΤΕ μπορεί να δει μια χαρά την αίτηση και την πορεία. Πριν από κάτι μήνες στην Οtenet μια χαρά έβλεπα το crm και τις αιτήσεις ακόμη και την ώρα που έγιναν και σε ποιό στάδιο βρίσκονταν. Οι υπάλληλοι όμως του ΟΤΕ ποτέ δεν δίνουν καμία πληροφορία. Εδώ λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη τεχνικά δυνατότητα για φορητότητα αριθμού. (Πλέον δυστυχώς βλέπω μόνο το wcrm και είναι τελείως χάλια.....)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Abades : 16-10-07 στις 17:36.
-
16-10-07, 17:30 Απάντηση: Μήπως τελικά πράγματι φταίει ο Ο.Τ.Ε? #7
-
16-10-07, 23:55 Απάντηση: Μήπως τελικά πράγματι φταίει ο Ο.Τ.Ε? #8
-
17-10-07, 11:17 Απάντηση: Μήπως τελικά πράγματι φταίει ο Ο.Τ.Ε? #9
-
17-10-07, 12:48 Απάντηση: Μήπως τελικά πράγματι φταίει ο Ο.Τ.Ε? #10
-
17-10-07, 15:12 Απάντηση: Μήπως τελικά πράγματι φταίει ο Ο.Τ.Ε? #11
-
17-10-07, 15:21 Απάντηση: Μήπως τελικά πράγματι φταίει ο Ο.Τ.Ε? #12
-
17-10-07, 17:39 Απάντηση: Μήπως τελικά πράγματι φταίει ο Ο.Τ.Ε? #13
-
18-10-07, 10:47 Απάντηση: Μήπως τελικά πράγματι φταίει ο Ο.Τ.Ε? #14
Κράτα μία σοβαρή επιφύλαξη ως προς αυτά που σου λέει η Vivodi. Είχα κάνει αίτηση για 4άρι κύβο στις 5/1. Μέσα Ιανουαρίου απορρίφθηκε το αίτημα παράδοσης γραμμής απ'τον ΟΤΕ γιατί ο προηγούμενος provider δεν με είχε αποδεσμεύσει ακόμα. Έκτοτε, ουδέν!
Φτάνει Απρίλιος. Στα άπειρα τηλέφωνα που έκανα, η μόνιμη απάντηση ήταν: "Φταίει ο ΟΤΕ. Καθυστερεί τις γραμμές". Στο μεταξύ, το forum βοούσε για τις πρακτικές της Vivodi. Υποψιασμένη, στέλνω fax στον ΟΤΕ ζητώντας να μάθω την πορεία της αίτησης και τους λόγους καθυστέρησης. Προς μεγάλη μου έκπληξη (και μπράβο τους), σε 20 μέρες μου απάντησαν Ε-ΠΩ-ΝΥ-ΜΑ οτι η Vivodi δεν είχε επανα-προωθήσει ποτέ το αίτημά μου. Και εγώ περίμενα 4 μήνες να συνδεθώ! Α! και σημειωτέον οτι μένω ακριβώς απέναντί τους...
Στο καπάκι, στέλνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ και στο Συνήγορο του Καταναλωτή, με κοινοποίηση στη Vivodi. Τότε μου κοινοποίησαν επιστολή που έλεγε οτι δεν υπήρχαν πόρτες στην περιοχή μου. Το site τους όμως έδινε κανονικά διαθεσιμότητα. Ζήτησα ακύρωση του αιτήματος με ξεχεστήριο fax, το οποίο, υπό το φόβο της ΕΕΤΤ ικανοποιήθηκε σε χρόνο dt. Να σκεφτείς οτι με κάλεσαν 2 φορές να βεβαιωθούν οτι πήρα πίσω τα € 99!
Η ΕΕΤΤ και ο Συνήγορος μου στέλνουν ακόμα κοινοποιήσεις της αλληλογραφίας μεταξύ τους για την καταγγελία μου. Προς τιμή τους, παρόλο που πέρασαν τόσοι μήνες, το θέμα δεν έχει λήξει ακόμα.
ΑΚΥΡΩΣΕ!!!! και μη δεχτείς να πληρώσεις ούτε cent. Δεν τους έχεις ανάγκη - στο μεταξύ έχουν βγεί φτηνότερα και γρηγορότερα πακέτα στην αγορά. Αν περάσεις από τα γραφεία τους στο Χαλάνδρι, θα διαπιστώσεις οτι όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες διαμαρτύρονται για καθυστερήσεις και φουσκωμένους λογαριασμούς. Έβαλαν και ένα δύστυχο bodyguard να επιβάλλει την τάξη!
Ά σιχτίρ πιά...
-
18-10-07, 11:16 Απάντηση: Μήπως τελικά πράγματι φταίει ο Ο.Τ.Ε? #15
3lbereth +1 απο μένα.
tsouf αν θές διάβασε για να καταλάβεις απο την δικιά μου εμπειρία γιατί θα ήταν καλό να μείνεις μακριά απο τον καρνάβαλο που λέγεται Vivodi http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=139375
Y.Γ.
Περιμένω με ΠΟΛΥ περιέργεια να δω τι σκατά θα τολμήσουν να ψελλίσουν σα δικαιολογίες για τα χάλια τους στη συνέντευξη στο ADSLgr (AN τολμήσουν να έχουν μούτρα να την δώσουν)
Παρόμοια Θέματα
-
μήπως τελικά φταίει ο οτε;
Από johnnyar στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 29-08-08, 19:46 -
μηπως φταιει ο ΟΤΕ
Από bakxos στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-08, 10:06 -
Τι φταιει; Μηπως ξερει κανεις;;;;
Από Astale στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 10-05-06, 03:04 -
Πρόβλημα - Μήπως φταίει το modem
Από luke_execute στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-06, 00:32 -
Τελικά τα Microcom είναι για τα μπάζα? Μήπως φταίει ο ποτε?
Από fousk στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-04, 21:14
Bookmarks