Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 16
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    16.168/1012
    ISP
    HOL
    SNR / Attn
    11(dB) / 21,3(dB)
    Αίτηση φίλης για dsl cube 2048/256 στην Κηφισιά, μέσω Α.ΡΥ.Σ. Στάλθηκε η αίτηση στον Ο.Τ.Ε στις 23/8. Στο oteshop δίνει κανονικά διαθεσιμότητα. Αίτηση δική μου για dsl cube 2048/256, πάλι μέσω Α.ΡΥ.Σ, η οποία στάλθηκε στον Ο.Τ.Ε στις 20/9. Πάλι δίνει κανονικά διαθεσιμότητα το oteshop. Μαντέψτε τι γίνεται......... Ναι ναι, σωστά μαντέψατε. Κανείς από τους δυο μας δεν έχει ενεργοποιηθεί... Μήπως τελικά άδικα κράζουμε κάποιες φορές την Vivodi? Όταν είχα κάνει αίτηση για otenet, με ενεργοποιήσαν σε 4 εργάσιμες. Τώρα όμως δεν μπορούν, γιατί δεν τους συμφέρει. Φυσικά από τον ΟΤΕ δεν μπορούμε να έχουμε κάποια ενημέρωση, γιατί στο 134 δεν βλέπουν τίποτα. Μου φαίνεται ότι θα παω στον κατανεμητή της περιοχής μου και θα αρχίσω να ουρλιάζω.

Για καταγγελία μην μου πείτε, γιατί δεν έχω internet σπίτι και δεν προλαβαίνω καθόλου ούτως η άλλως να ασχοληθώ με το θέμα... Πιστεύω ότι οι φωνές στον κατανεμητή κάτι θα βγάλουν.

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Στο www.oteshop.gr, στον έλεγχο διαθεσιμότητας γράφει:

"Με τη μηχανή αναζήτησης διαθεσιμότητας, μπορείτε να δείτε αν έχει εγκατασταθεί ADSL τεχνολογία στην περιοχή σας. Υπάρχουν περιπτώσεις που το αίτημα σας δεν θα μπορεί να ικανοποιηθεί στην παρούσα φάση (π.χ. η τηλεφωνική σας σύνδεση να είναι σε PCM , η απόσταση σας από το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ να είναι μεγάλη κ.α)"

Στο και άλλα είναι και η έλλειψη πορτών. Ακριβή αριθμό ελεύθερων πορτών έχουν τα τεχνικά τμήματα και τα εμπορικά καταστήματα (με κάποια μικρά λαθάκια).

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Εξαρτάται.
    Αν η αίτηση έχει φύγει από τον Provider για τον ΟΤΕ τότε φταίει ο ΟΤΕ.
    Αν δεν έφυγε (χάθηκε ή καθυστερεί) τότε φταίει ο provider.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Το avatar του μέλους DSLaManiaC
    DSLaManiaC Guest
    @tsouf
    Πές μας πότε κατέθεσες τις αιτήσεις.
    Στο 134 μια χαρά μπορούν να δούν αν υπάρχει αίτηση.

Περιοχή
    Αμπελόκηποι-Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16587/1023 kbps
    ISP
    Cable TV
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ
    Router
    Vood 452W_A
    SNR / Attn
    11(dB) / 19(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsouf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για καταγγελία μην μου πείτε, γιατί δεν έχω internet σπίτι και δεν προλαβαίνω καθόλου ούτως η άλλως να ασχοληθώ με το θέμα... Πιστεύω ότι οι φωνές στον κατανεμητή κάτι θα βγάλουν.
    μπορείς να στείλεις την καταγγελία σου με fax. Μία για τον πΟΤΕ και μία για τα vivodia.
    Μακάρι να χρεωκοπούσε ο πΟΤΕ και να μένανε όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι του στον δρόμο όσο για τον πΟΤΕ όντως, μια χαρά δεν μπορεί να δει τις αιτήσεις μας. Εμένα και τώρα που είμαι ενεργοποιημένο στην vivodi ακόμη μου λέει, δεν βλέπουμε η vivodi να έχει κάνει αίτηση να πάρει τη γραμμή σας

Περιοχή
    Κορυδαλλός Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
    Router
    THOMSON TG585
    SNR / Attn
    13/6(dB) / 4/9(dB)
    Όταν έχεις κάνει αίτηση για σύνδεση μέσω ΑΡΥΣ το CRM του ΟΤΕ μπορεί να δει μια χαρά την αίτηση και την πορεία. Πριν από κάτι μήνες στην Οtenet μια χαρά έβλεπα το crm και τις αιτήσεις ακόμη και την ώρα που έγιναν και σε ποιό στάδιο βρίσκονταν. Οι υπάλληλοι όμως του ΟΤΕ ποτέ δεν δίνουν καμία πληροφορία. Εδώ λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη τεχνικά δυνατότητα για φορητότητα αριθμού. (Πλέον δυστυχώς βλέπω μόνο το wcrm και είναι τελείως χάλια.....)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Abades : 16-10-07 στις 17:36.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Downloads
    44
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mikro_peponi Εμφάνιση μηνυμάτων
    όσο για τον πΟΤΕ όντως, μια χαρά δεν μπορεί να δει τις αιτήσεις μας. Εμένα και τώρα που είμαι ενεργοποιημένο στην vivodi ακόμη μου λέει, δεν βλέπουμε η vivodi να έχει κάνει αίτηση να πάρει τη γραμμή σας
    θα το δουνε μια και καλη οταν κοπει ο λογαριασμος τους και σταματησεις να πληρωνεις ...

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    8192/512
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Router
    US Robotics
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Abades Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν έχεις κάνει αίτηση για σύνδεση μέσω ΑΡΥΣ το CRM του ΟΤΕ μπορεί να δει μια χαρά την αίτηση και την πορεία. Πριν από κάτι μήνες στην Οtenet μια χαρά έβλεπα το crm και τις αιτήσεις ακόμη και την ώρα που έγιναν και σε ποιό στάδιο βρίσκονταν. Οι υπάλληλοι όμως του ΟΤΕ ποτέ δεν δίνουν καμία πληροφορία. Εδώ λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη τεχνικά δυνατότητα για φορητότητα αριθμού. (Πλέον δυστυχώς βλέπω μόνο το wcrm και είναι τελείως χάλια.....)
    Τι βλέπεις και πως?
    Ξέρασέ τα όλα! Για ποιόν δουλεύεις? Είσαι τσάτσος του Βαρδινογιάννη? Η του Κόκκαλη? μμμμμμ Μάλλον του Ντέμη σε κόβω!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Torch21 : 16-10-07 στις 23:56.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Downloads
    44
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Torch21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι βλέπεις και πως?
    Ξέρασέ τα όλα! Για ποιόν δουλεύεις? Είσαι τσάτσος του Βαρδινογιάννη? Η του Κόκκαλη? μμμμμμ Μάλλον του Ντέμη σε κόβω!!!
    αντε παλι, αρχισαμε ξανα τα "ιδια" ??!! ... τι σημασια εχουν "ολα αυτα" ρε παιδια (ασε που ειναι παντελως αστεια) οταν η ουσια ειναι οτι ο φιλος Abades εχει βοηθησει δεκαδες (μην πω εκατονταδες) φορες καταλυτικα απαντωντας σε ερωτησεις ολων εδω μεσα ...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    16.168/1012
    ISP
    HOL
    SNR / Attn
    11(dB) / 21,3(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DSLaManiaC Εμφάνιση μηνυμάτων
    @tsouf
    Πές μας πότε κατέθεσες τις αιτήσεις.
    Στο 134 μια χαρά μπορούν να δούν αν υπάρχει αίτηση.
    Η αίτηση από την Vivodi για Ο.Τ.Ε έφυγε στις 20/9 (με πήραν τηλέφωνο και μου το είπαν). Βέβαια για εμένα οι μέρες ενεργοποιήσης ξεκίνησαν από 1/10 γιατί τότε με έκοψε η OTENET. Για να δούμε.... Πόσο ακόμα...

Περιοχή
    Κορυδαλλός Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
    Router
    THOMSON TG585
    SNR / Attn
    13/6(dB) / 4/9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Acer Εμφάνιση μηνυμάτων
    αντε παλι, αρχισαμε ξανα τα "ιδια" ??!! ... τι σημασια εχουν "ολα αυτα" ρε παιδια (ασε που ειναι παντελως αστεια) οταν η ουσια ειναι οτι ο φιλος Abades εχει βοηθησει δεκαδες (μην πω εκατονταδες) φορες καταλυτικα απαντωντας σε ερωτησεις ολων εδω μεσα ...
    Acer με κάνεις και κοκκινίζω

Περιοχή
    Athens, Greece
    Downloads
    44
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Abades Εμφάνιση μηνυμάτων
    Acer με κάνεις και κοκκινίζω
    α, ολα κι ολα, το καλο να λεγεται ... (αντικειμενικα μιλαμε παντα)

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Η αίτηση από την Vivodi για Ο.Τ.Ε έφυγε στις 20/9 (με πήραν τηλέφωνο και μου το είπαν). Βέβαια για εμένα οι μέρες ενεργοποιήσης ξεκίνησαν από 1/10 γιατί τότε με έκοψε η OTENET. Για να δούμε.... Πόσο ακόμα...
    Στο είπε η vivodi αυτό;
    Γιατί αλλο την στείλαμε και άλλο την στείλαμε

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    14036/1020
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΨΥΧΙΚΟ
    Router
    Ζαντολάστιχο
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 31,8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Κράτα μία σοβαρή επιφύλαξη ως προς αυτά που σου λέει η Vivodi. Είχα κάνει αίτηση για 4άρι κύβο στις 5/1. Μέσα Ιανουαρίου απορρίφθηκε το αίτημα παράδοσης γραμμής απ'τον ΟΤΕ γιατί ο προηγούμενος provider δεν με είχε αποδεσμεύσει ακόμα. Έκτοτε, ουδέν!

Φτάνει Απρίλιος. Στα άπειρα τηλέφωνα που έκανα, η μόνιμη απάντηση ήταν: "Φταίει ο ΟΤΕ. Καθυστερεί τις γραμμές". Στο μεταξύ, το forum βοούσε για τις πρακτικές της Vivodi. Υποψιασμένη, στέλνω fax στον ΟΤΕ ζητώντας να μάθω την πορεία της αίτησης και τους λόγους καθυστέρησης. Προς μεγάλη μου έκπληξη (και μπράβο τους ), σε 20 μέρες μου απάντησαν Ε-ΠΩ-ΝΥ-ΜΑ οτι η Vivodi δεν είχε επανα-προωθήσει ποτέ το αίτημά μου. Και εγώ περίμενα 4 μήνες να συνδεθώ! Α! και σημειωτέον οτι μένω ακριβώς απέναντί τους...

Στο καπάκι, στέλνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ και στο Συνήγορο του Καταναλωτή, με κοινοποίηση στη Vivodi. Τότε μου κοινοποίησαν επιστολή που έλεγε οτι δεν υπήρχαν πόρτες στην περιοχή μου. Το site τους όμως έδινε κανονικά διαθεσιμότητα. Ζήτησα ακύρωση του αιτήματος με ξεχεστήριο fax, το οποίο, υπό το φόβο της ΕΕΤΤ ικανοποιήθηκε σε χρόνο dt. Να σκεφτείς οτι με κάλεσαν 2 φορές να βεβαιωθούν οτι πήρα πίσω τα € 99!

Η ΕΕΤΤ και ο Συνήγορος μου στέλνουν ακόμα κοινοποιήσεις της αλληλογραφίας μεταξύ τους για την καταγγελία μου. Προς τιμή τους, παρόλο που πέρασαν τόσοι μήνες, το θέμα δεν έχει λήξει ακόμα.

ΑΚΥΡΩΣΕ!!!! και μη δεχτείς να πληρώσεις ούτε cent. Δεν τους έχεις ανάγκη - στο μεταξύ έχουν βγεί φτηνότερα και γρηγορότερα πακέτα στην αγορά. Αν περάσεις από τα γραφεία τους στο Χαλάνδρι, θα διαπιστώσεις οτι όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες διαμαρτύρονται για καθυστερήσεις και φουσκωμένους λογαριασμούς. Έβαλαν και ένα δύστυχο bodyguard να επιβάλλει την τάξη!
    Ά σιχτίρ πιά...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Net One
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
    Router
    Ote router
    SNR / Attn
    9(dB) / 21(dB)
    3lbereth +1 απο μένα.
    tsouf αν θές διάβασε για να καταλάβεις απο την δικιά μου εμπειρία γιατί θα ήταν καλό να μείνεις μακριά απο τον καρνάβαλο που λέγεται Vivodi http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=139375

Y.Γ.
    Περιμένω με ΠΟΛΥ περιέργεια να δω τι σκατά θα τολμήσουν να ψελλίσουν σα δικαιολογίες για τα χάλια τους στη συνέντευξη στο ADSLgr (AN τολμήσουν να έχουν μούτρα να την δώσουν)

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. μήπως τελικά φταίει ο οτε;
    Από johnnyar στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-08-08, 19:46
  2. μηπως φταιει ο ΟΤΕ
    Από bakxos στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-08, 10:06
  3. Τι φταιει; Μηπως ξερει κανεις;;;;
    Από Astale στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-05-06, 03:04
  4. Πρόβλημα - Μήπως φταίει το modem
    Από luke_execute στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-06, 00:32
  5. Τελικά τα Microcom είναι για τα μπάζα? Μήπως φταίει ο ποτε?
    Από fousk στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-04, 21:14

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία