Σελ. 11 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 691011121316 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 151-165 από 247
    Περιοχή
    Sofia/BG
    Downloads
    32
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    mtel/BG
    Router
    ZXV10 W300 IGD
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anon Εμφάνιση μηνυμάτων
    ξεχνάτε κάτι. Οταν βγήκαν τα ΧΡ οι οικιακοί χρήστες είχαν στην καλύτερη περίπτωση WindowsMe. Οι πιο πολλοί είχαν 98 και 95. H διαφορά μεταξύ τους ήταν κολοσιαία. Τα 2000 (και τα ΝΤ) δεν ήταν οικιακό σύστημα. Ηταν για επαγγελματική εταιρική χρήση. Ετσι το πέρασμα σε ΧΡ ήταν και μονόδρομος. Τώρα δεν υπάρχει αυτό το δίλλημα. Τα Vista δεν έχουν να προσφέρουν παρα μόνο κάποιες λεπτομέρειες. Σκεφτείτε μόνο την διαφορά μεταξύ 98-ΧΡ και ΧΡ-Vista. Στο δεύτερο υπάρχουν διαφορες αλλά είναι μικρές, αυτό που βλέπει ο χρήστης ειναι ένα πιο φαντεζί περιβάλλον, οι υπόλοιπες διαφορές σαν σύστημα δεν ειναι τίποτε σημαντικό για έναν οικιακό χρήστη, ούτε καν για εταιρικό περιβαλλον. Σε μένα, σαν εταιρία, δεν μου προσφέρει τίποτα παραπάνω ένα σύστημα με Vista, αντιθέτως θέλει περισσότερους πόρους απο ότι με ΧΡ, που σημαίνει ότι μόνο σε νέα συστήματα (αναγκαστικά λόγω μη διάθεσης απο κάποια στιγμή των ΧΡ) θα έχω. Ξενίζει το κανονικό του περιβάλλον τους ήδη υπάρχοντες χρήστες Windows, ευτυχώς όχι τόσο όσο το Office2007, και αυτό σημαίνει πιο πολλά calls στο helpdesk στην αρχή, καθώς και ανάγκες εκπαίδευσης. Και όλα αυτά γιατί; Για να πουλήσει το νέο λειτουργικό της η Μικρομαλακή, χωρίς να προσφέρει τίποτε ενδιαφέρον ουσιαστικά. Η' τουλάχιστον που να αξίζει τον κόπο όλη αυτή η φασαρία...
    Να προσθέσω σε όλα αυτά:
    - την ανάγκη να ξανα-τεστάρεις όλες τις εφαρμογές σου (και ειδικά την in-house built) στο νέο λειτουργικό,
    - την ανάγκη να προσαρμόσεις και να δοκιμάσεις τους υπάρχοντες unattented setup και λοιπούς administrative μηχανισμούς, και όλα τα configuration settings,
    - την ανάγκη να εκπαιδεύσεις, και το ρίσκο+κόστος του να πάει και κάτι στραβά τον πρώτο καιρό,

κλπ κλπ

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    γιαυτά και ίσως και άλλα που τώρα δεν μουρχονται στο μυαλό, η όλη ιστορία αναβάθμισης ειναι πραγματικά εφιάλτης. Ισως το επόμενο καλύτερο, ειναι μια καθολική μαζική αλλαγή στο νέο λειτουργικό. mixed setups σημαίνει και πολλά άλλα mixedup.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από euklidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα millenium ηταν η desktop διανομη και τα 2000 η σερβερ διανομη. Αν το κοιταξεις στην wikipedia θα δεις οτι δεν λεω βλακειες. Εκτος και αν η MS εβγαλε σε ενα χρονο 2 λειτουργικα για την ιδια δουλεια. Μηπως πρεπει εμεις να σταματησουμε να διαβαζουμε αυτα που γραφεις;

Οσων αφορα το UAC θες να μου πεις οτι ειναι το ιδιο καλο με το ενσωματωμενο στον πυρηνα privacy policy του λινουξ; Και ελεος με το NTFS απο το '93 το εχουμε. Εχουν βγαλει 3 εκδοσεις αλλα παραμενει αργο και προβληματικο ακομα.
    Λυπήσου επιτέλους τα μάτια μας.

Περιοχή
    Π. Φάληρο
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16.300/1023
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Linksys WAG120
    SNR / Attn
    7(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λυπήσου επιτέλους τα μάτια μας.
    Θες να μου πεις που διαφωνεις;
    TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
    Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!

Περιοχή
    Ανάληψη, Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    THOMSON
    XP > σβήστα τι να λέμε τώρα
    DFI LanParty nF3 250Gb - Sempron 3100+ Palermo 200x6 1.1Volt - Geil 512 UltraX400 2-3-2-5 - A9250 - Seagate 7200.10 320Gb - Samsung SyncMaster 204B - CoolerMaster iGreen 430 fan detached - Caseless Configuration with 100% Passive Cooling

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Path Level
    Interleaved
    OS εμφύλιος πόλεμος δηλαδη....
    Να μην τα παραλεμε παιδια, τα Vista ειναι σαφώς πιο ολοκληρωμένο OS σε σχέση με τα ΧΡ. Τα χρησιμοποιώ εδω και 5 μηνες κ δεν εχω κανενα σκοπό να γυρίσω σε ΧΡ.
    Στην τελική ομως δν νομίζω πως χρειάζεται να μπαίνουμε σε συζητήσεις τύπου "αυτό είναι καλύτερο"- διότι το τι είναι καλύτερο είναι μάλλον υποκειμενικό κριτήριο πλεον.Οπότε ας σκεφτούμε καλυτερα τι μας βολεύει κ τι μας ταιριάζει, τι μας εξυπηρετεί και κάνουμε πιο εύκολα τη δουλειά μας...
    Γι αυτό κ άλλωστε διαλέγουμε το λειτουργικό μας όπως διαλέγουμε τον browser μας είτε τον επεξεργαστή κειμένου μας...

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xXGRDestroyerH3Xx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν λεμε Vista, εννοουμε:
    Viruses Intruders Spyware Trojans Adware
    V I S T A

Οφείλω να σε πληροφορήσω ότι αυτός ο τομέας είναι ο οποίος αξίζει να βάλεις τα Vista. 2 χρόνια ήμουν χωρίς antivirus και δεν κόλλησα τίποτα, μόνο μια φορά χρειάστηκα το spyware doctor για ένα adware. Το ερώτημα είναι : Τολμάς να βάλεις XP χωρίς antivirus ;

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Netgear DGN2200v3
    SNR / Attn
    10(dB) / 32(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από michael92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οφείλω να σε πληροφορήσω ότι αυτός ο τομέας είναι ο οποίος αξίζει να βάλεις τα Vista. 2 χρόνια ήμουν χωρίς antivirus και δεν κόλλησα τίποτα, μόνο μια φορά χρειάστηκα το spyware doctor για ένα adware. Το ερώτημα είναι : Τολμάς να βάλεις XP χωρίς antivirus ;
    Είχα εγώ για 3 χρόνια XP χωρίς antivirus αλλά είχα μόνο zonealarm firewall...

Περιοχή
    Eidsvoll
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16000/1028
    ISP
    Forthnet Full LLU
    Router
    SpeedTouch 585v.6
    SNR / Attn
    6(dB) / 12(dB)
    Μια και μιλατε για vistα (την χειροτερη γνωμη εχω που τα εβαλα στο καινουριο πισι της αδερφης μου) ,υπαρχει τροπος να σταματαει το σπαστικο να σε ρωταει για το εαν θες να κανεις αυτο που πας να κανεις?Δλδ πας να κανεις install,σου πεταει παραθυρο -θες να κανεις install? Oxi απλως σπαστικο....

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Χρησιμοποιώ τα Vista 8 μήνες. Όχι μόνο δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, αλλά μου έχουν κάνει την καλύτερη εντύπωση. Είναι το καλύτερο λειτουργικό που έχει βγάλει ποτέ η Microsoft και σταματήστε να αναπαράγετε τις αηδίες που σας λένε οι πωλητές pc που θέλουν να σας πουλήσουν την απαρχαιωμένη έκδοση των XP για να βγάλουν περισσότερα χρήματα. Μην ξεχνάτε ότι και τότε με την έλευση των XP παρουσίαζαν τα Windows 98 ως το καλύτερο λειτουργικό. Έχετε βάλει ποτέ flash usb σε Windows 98; Δεν ξέρουν τι να το κάνουν. Αλλά και τα XP είχαν πρόβλημα στην εγκατάσταση υλικού (μόντεμ κ.λπ.) ακόμη και αν έβρισκες τον οδηγό. Στα Vista όλα πλέον είναι παιχνιδάκι. Δεν χρειάστηκε να κάνω απολύτως τίποτα. Κι ενα μικρό παιδί μπορεί να κάνει την εγκατάστασή τους. Αν δουλέψετε με τα Vista θα δείτε ότι πολύ απλά δεν υπάρχει επιστροφή στα XP. Το πέρασμα από τα XP στα Vista είναι ανάλογο με το πέρασμα από τα 98 στα ΧΡ. Συνεπώς, τα Vista είναι το καλύτερο λειτουργικό της Microsoft μέχρι στιγμής... Κι έπεται συνέχεια.

Ένας απλός χρήστης

Downloads
    33
    Uploads
    0
    ου σας λένε οι πωλητές pc που θέλουν να σας πουλήσουν την απαρχαιωμένη έκδοση των XP για να βγάλουν περισσότερα χρήματα.
    πουλωντας μας τα "φθηνοτερα" xp θα βγαλουν περισσοτερα χρηματα οι πωλητες?
    αυτο τωρα πως θα γινει?

Περιοχή
    Eidsvoll
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16000/1028
    ISP
    Forthnet Full LLU
    Router
    SpeedTouch 585v.6
    SNR / Attn
    6(dB) / 12(dB)
    Ο καθενας εχει την αποψη του.Παντως δεν πιστευω οτι υπαρχουν πωλητες να σου πουλανε τα xp τοσο απλα καθως τα vista ειναι πιο ακριβα.Τα vista ειναι το τελευταιο λειτουργικο της microsoft και λογικο ειναι να ειναι ενα απο τα καλυτερα της(το συγκρινεις με τα 98 μαλλον-10 χρονια πισω).Αλλα δεν βρισκω μα κανεναν λογο να τα κρατησω.Ελπιζω το serial να ισχυει για να ξαναβαλω τα Xp.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    17500/1024
    DSLAM
    Tellas - ΚΟΛΟΝΟΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από michael92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι οχι εγω χωρις antivirus τα ειχα κ παιζει να εκανα φορματ σε 8 χρονια 3 φορες κ αμα (ετσι για να καθαρισει ο δισκος οχι λογω προβληματων)

........Auto merged post: JediMasterMANIAC πρόσθεσε 0 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JediMasterMANIAC Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι οχι εγω χωρις antivirus τα ειχα κ παιζει να εκανα φορματ σε 8 χρονια 3 φορες κ αμα (ετσι για να καθαρισει ο δισκος οχι λογω προβληματων)
    Στα sVISTA παιζει να μου πεταξει κ μπλε οθονη στον τερματισμο...
    πολυυυ ωραια....
    μπραβο microsoft
    καθε μερα τα δουλευω κιολας μαμω την τυχη μου

........Auto merged post: JediMasterMANIAC πρόσθεσε 3 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από clhorus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρησιμοποιώ τα Vista 8 μήνες. Όχι μόνο δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, αλλά μου έχουν κάνει την καλύτερη εντύπωση. Είναι το καλύτερο λειτουργικό που έχει βγάλει ποτέ η Microsoft και σταματήστε να αναπαράγετε τις αηδίες που σας λένε οι πωλητές pc που θέλουν να σας πουλήσουν την απαρχαιωμένη έκδοση των XP για να βγάλουν περισσότερα χρήματα. Μην ξεχνάτε ότι και τότε με την έλευση των XP παρουσίαζαν τα Windows 98 ως το καλύτερο λειτουργικό. Έχετε βάλει ποτέ flash usb σε Windows 98; Δεν ξέρουν τι να το κάνουν. Αλλά και τα XP είχαν πρόβλημα στην εγκατάσταση υλικού (μόντεμ κ.λπ.) ακόμη και αν έβρισκες τον οδηγό. Στα Vista όλα πλέον είναι παιχνιδάκι. Δεν χρειάστηκε να κάνω απολύτως τίποτα. Κι ενα μικρό παιδί μπορεί να κάνει την εγκατάστασή τους. Αν δουλέψετε με τα Vista θα δείτε ότι πολύ απλά δεν υπάρχει επιστροφή στα XP. Το πέρασμα από τα XP στα Vista είναι ανάλογο με το πέρασμα από τα 98 στα ΧΡ. Συνεπώς, τα Vista είναι το καλύτερο λειτουργικό της Microsoft μέχρι στιγμής... Κι έπεται συνέχεια.

Ένας απλός χρήστης
    Μας δουλευεις κ εσυ !!;;;; τι προβληματα ειχες οταν εβαζες flashακι δηλαδη;;;
    Μου φαινετε πως καποιοι απο εσας δεν εχετε ιδεα τι λετε κ μαλλον δεν εχετε δουλεψει καθολου pc
    εεεε μην τρελαθουμε κιολας ακους εκει τα xp δεν αναγνωριζαν flashακι
    Σε λιγο θα πειτε οτι τα sVISTA φτιαχνουν κ καφε -_-
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JediMasterMANIAC : 27-06-08 στις 01:27. Αιτία: auto merged post
    Χρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
    Live CDs χωρίς να βγάλεις τα Windows: Ubuntu, OpenSUSE, Fedora.
    Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
    Τί είναι το Linux ; δες εδώ και εδώ

Paintball team Last Chancers

Το avatar του μέλους Reb0rn
    Reb0rn Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SSB Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να με συγχωρείς αλλά αν κάποιος δεν ξέρει πως να εγκαταστήσει το IIS, δεν ξέρει πως να τον λειτουργήσει και δεν ξέρει ούτε σε ποιο μενού θα τον βρεί τότε τι στην ευχή τον θέλει εξαρχής και τι σχέση έχει αυτό με τα Vista; Ο συγκεκριμένος άνθρωπος καλύτερα να μείνει στα τραγουδάκια και τα βιντεάκια του και ας αφήσει ήσυχους τον IIS, το μηχάνημά του και την εναπομείνουσα λογική μας.

Από ποιόν είπατε ότι ελέγχεται; Ωχχ, ωχχ

προφανως καλε μου φιλε εσυ με τα vista ξεκινησες την e-life σου ... δεν διαφωνω οτι αν τωρα μαθαινει καποιος απο υπολογιστες τα vista φαινοντε "cool" αλλα δεν μου απαντησες καν.

τι διαφορετικο εφεραν περα του dx10 ? ( που ουσιαστικα ειναι μια εκβιαστικη αντιμετωπιση απο την ms προς τους καταναλωτες ωστε να βαλουν τα vista , μιας και το εξτρα chip ( shader 4 ) μπορει ανετα να λειτουργησει και σε χρ ... οπως το εχω εγω τωρα )

ο iis 7 ειναι ασυμβατος με τον ιις6 και εχει διαφορετικα μενου με τις ιδιες απολυτως δυνατοτητες σε σχεση με τον ιις6.για ποιο λογο ?

trustedinstaller.exe : google it η κανε δεξι κλικ στον σκληρο σου δισκο και πεσμας σε παρακαλω ποιον λεει ως ιδιοκτητη ( owner ) του σκληρου σου δισκου ? properties-->security -->advanced -->owner . μην φοιβασαι να πατησεις το advanced δεν δαγκωνει

και ναι ο συγκεκριμενος ανθρωπος, εγω δηλαδη , θα μεινει ΚΑΙ στα τραγουδακια του και στα βιντεακια του ( αυτη η σελιδα http://aoc.blogsite.org ειναι σηκωμενη σε φορητο υπολογιστη 10ετιας με linux που μολις τον εκανα και update και λεω να τον κανω ενα restart μετα απο 45 μερες συνεχους λειτουργιας , διαθετοντας σε μενα τις εξις υπηρεσιες ,nameservising, secureftp,forum,mailer, online library ,remote administration του δικτυου μου και ενα σωρο επιλογες ) ενω εσυ και οι ομιοι σου θα παλευετε να καταλαβετε που εχετε κανει λαθος και δεν μπορειτε να τρεξετε παραπανω απο ενα προγραμμα σε μηχανημα των 2000 ευρω που μολις αγορασατε
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Reb0rn : 27-06-08 στις 01:48.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    SNR / Attn
    8(dB) / 33(dB)
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί οι καινούριες εκδόσεις του linux (ubuntu 8.04 , opensuse 11 κτλ) παίζουν μια χαρά σε συστήματα 4 και 5 ετών , ενώ τα vista θέλουν πάρα πολύ ισχυρά συστήματα... να είναι τα γραφικά??? (συγκρίνουμε compiz με aero? το θεωρώ αστείο τουλάχιστον). Άρα μήπως είναι να μας εκβιάσουν να πάρουμε καινούρια συστήματα? επομένως η λύση είναι η εξής: ή στρέφομαι προς το opensource με τα γνωστά πλεονεκτήματα αλλά και τις αδυναμίες του ή παραμένω εγκλωβισμένος αναμένοντας τις επιλογές της M$ για να ακολουθήσω από πίσω....
    και πραγματικά μια απορία: αν απλά κάποιος χρειάζεται έναν web browser και ένα office τον χαλά το openoffice και ο firefox?
    Αν είμαστε ότι τρώμε τότε είμαστε γρήγοροι , φτηνοί και εύκολοι....

Σελ. 11 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 691011121316 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-08, 16:14
  2. ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ???
    Από tuko στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-08, 23:17
  3. Intel Speedstep και Vista
    Από pan05 στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-09-07, 18:40
  4. ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΣΕ 536ι v6
    Από germanos στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routers