Να προσθέσω σε όλα αυτά:
- την ανάγκη να ξανα-τεστάρεις όλες τις εφαρμογές σου (και ειδικά την in-house built) στο νέο λειτουργικό,
- την ανάγκη να προσαρμόσεις και να δοκιμάσεις τους υπάρχοντες unattented setup και λοιπούς administrative μηχανισμούς, και όλα τα configuration settings,
- την ανάγκη να εκπαιδεύσεις, και το ρίσκο+κόστος του να πάει και κάτι στραβά τον πρώτο καιρό,
κλπ κλπ
Εμφάνιση 151-165 από 247
-
26-06-08, 21:39 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #151
-
26-06-08, 22:14 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #152
γιαυτά και ίσως και άλλα που τώρα δεν μουρχονται στο μυαλό, η όλη ιστορία αναβάθμισης ειναι πραγματικά εφιάλτης. Ισως το επόμενο καλύτερο, ειναι μια καθολική μαζική αλλαγή στο νέο λειτουργικό. mixed setups σημαίνει και πολλά άλλα mixedup.
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
26-06-08, 23:31 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #153
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
26-06-08, 23:56 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #154TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!
-
27-06-08, 00:03 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #155
XP > σβήστα τι να λέμε τώρα
DFI LanParty nF3 250Gb - Sempron 3100+ Palermo 200x6 1.1Volt - Geil 512 UltraX400 2-3-2-5 - A9250 - Seagate 7200.10 320Gb - Samsung SyncMaster 204B - CoolerMaster iGreen 430 fan detached - Caseless Configuration with 100% Passive Cooling
-
27-06-08, 00:23 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #156
OS εμφύλιος πόλεμος δηλαδη....
Να μην τα παραλεμε παιδια, τα Vista ειναι σαφώς πιο ολοκληρωμένο OS σε σχέση με τα ΧΡ. Τα χρησιμοποιώ εδω και 5 μηνες κ δεν εχω κανενα σκοπό να γυρίσω σε ΧΡ.
Στην τελική ομως δν νομίζω πως χρειάζεται να μπαίνουμε σε συζητήσεις τύπου "αυτό είναι καλύτερο"- διότι το τι είναι καλύτερο είναι μάλλον υποκειμενικό κριτήριο πλεον.Οπότε ας σκεφτούμε καλυτερα τι μας βολεύει κ τι μας ταιριάζει, τι μας εξυπηρετεί και κάνουμε πιο εύκολα τη δουλειά μας...
Γι αυτό κ άλλωστε διαλέγουμε το λειτουργικό μας όπως διαλέγουμε τον browser μας είτε τον επεξεργαστή κειμένου μας...
-
27-06-08, 00:42 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #157
-
27-06-08, 00:55 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #158
-
27-06-08, 01:07 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #159
-
27-06-08, 01:16 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #160
Χρησιμοποιώ τα Vista 8 μήνες. Όχι μόνο δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, αλλά μου έχουν κάνει την καλύτερη εντύπωση. Είναι το καλύτερο λειτουργικό που έχει βγάλει ποτέ η Microsoft και σταματήστε να αναπαράγετε τις αηδίες που σας λένε οι πωλητές pc που θέλουν να σας πουλήσουν την απαρχαιωμένη έκδοση των XP για να βγάλουν περισσότερα χρήματα. Μην ξεχνάτε ότι και τότε με την έλευση των XP παρουσίαζαν τα Windows 98 ως το καλύτερο λειτουργικό. Έχετε βάλει ποτέ flash usb σε Windows 98; Δεν ξέρουν τι να το κάνουν. Αλλά και τα XP είχαν πρόβλημα στην εγκατάσταση υλικού (μόντεμ κ.λπ.) ακόμη και αν έβρισκες τον οδηγό. Στα Vista όλα πλέον είναι παιχνιδάκι. Δεν χρειάστηκε να κάνω απολύτως τίποτα. Κι ενα μικρό παιδί μπορεί να κάνει την εγκατάστασή τους. Αν δουλέψετε με τα Vista θα δείτε ότι πολύ απλά δεν υπάρχει επιστροφή στα XP. Το πέρασμα από τα XP στα Vista είναι ανάλογο με το πέρασμα από τα 98 στα ΧΡ. Συνεπώς, τα Vista είναι το καλύτερο λειτουργικό της Microsoft μέχρι στιγμής... Κι έπεται συνέχεια.
Ένας απλός χρήστης
-
27-06-08, 01:18 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #161ου σας λένε οι πωλητές pc που θέλουν να σας πουλήσουν την απαρχαιωμένη έκδοση των XP για να βγάλουν περισσότερα χρήματα.
αυτο τωρα πως θα γινει?
-
27-06-08, 01:21 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #162
Ο καθενας εχει την αποψη του.Παντως δεν πιστευω οτι υπαρχουν πωλητες να σου πουλανε τα xp τοσο απλα καθως τα vista ειναι πιο ακριβα.Τα vista ειναι το τελευταιο λειτουργικο της microsoft και λογικο ειναι να ειναι ενα απο τα καλυτερα της(το συγκρινεις με τα 98 μαλλον-10 χρονια πισω).Αλλα δεν βρισκω μα κανεναν λογο να τα κρατησω.Ελπιζω το serial να ισχυει για να ξαναβαλω τα Xp.
-
27-06-08, 01:27 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #163
γιατι οχι εγω χωρις antivirus τα ειχα κ παιζει να εκανα φορματ σε 8 χρονια 3 φορες κ αμα (ετσι για να καθαρισει ο δισκος οχι λογω προβληματων)
........Auto merged post: JediMasterMANIAC πρόσθεσε 0 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Στα sVISTA παιζει να μου πεταξει κ μπλε οθονη στον τερματισμο...
πολυυυ ωραια....
μπραβο microsoft
καθε μερα τα δουλευω κιολας μαμω την τυχη μου
........Auto merged post: JediMasterMANIAC πρόσθεσε 3 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Μας δουλευεις κ εσυ !!;;;; τι προβληματα ειχες οταν εβαζες flashακι δηλαδη;;;
Μου φαινετε πως καποιοι απο εσας δεν εχετε ιδεα τι λετε κ μαλλον δεν εχετε δουλεψει καθολου pc
εεεε μην τρελαθουμε κιολας ακους εκει τα xp δεν αναγνωριζαν flashακι
Σε λιγο θα πειτε οτι τα sVISTA φτιαχνουν κ καφε -_-Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JediMasterMANIAC : 27-06-08 στις 01:27. Αιτία: auto merged post
Χρησιμοποιώ Arch Linux. Εσύ; Δοκίμασε το δεν χάνεις και τίποτα :)
Live CDs χωρίς να βγάλεις τα Windows: Ubuntu, OpenSUSE, Fedora.
Για πιο ολοκληρωμένη άποψη συνιστάται εγκατάσταση και αρκετή χρήση. Το Linux ΔΕΝ είναι Windows :)
Τί είναι το Linux ; δες εδώ και εδώ
Paintball team Last Chancers
-
27-06-08, 01:28 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #164
προφανως καλε μου φιλε εσυ με τα vista ξεκινησες την e-life σου ... δεν διαφωνω οτι αν τωρα μαθαινει καποιος απο υπολογιστες τα vista φαινοντε "cool" αλλα δεν μου απαντησες καν.
τι διαφορετικο εφεραν περα του dx10 ? ( που ουσιαστικα ειναι μια εκβιαστικη αντιμετωπιση απο την ms προς τους καταναλωτες ωστε να βαλουν τα vista , μιας και το εξτρα chip ( shader 4 ) μπορει ανετα να λειτουργησει και σε χρ ... οπως το εχω εγω τωρα)
ο iis 7 ειναι ασυμβατος με τον ιις6 και εχει διαφορετικα μενου με τις ιδιες απολυτως δυνατοτητες σε σχεση με τον ιις6.για ποιο λογο ?
trustedinstaller.exe : google it η κανε δεξι κλικ στον σκληρο σου δισκο και πεσμας σε παρακαλω ποιον λεει ως ιδιοκτητη ( owner ) του σκληρου σου δισκου ? properties-->security -->advanced -->owner . μην φοιβασαι να πατησεις το advanced δεν δαγκωνει
και ναι ο συγκεκριμενος ανθρωπος, εγω δηλαδη , θα μεινει ΚΑΙ στα τραγουδακια του και στα βιντεακια του ( αυτη η σελιδα http://aoc.blogsite.org ειναι σηκωμενη σε φορητο υπολογιστη 10ετιας με linux που μολις τον εκανα και update και λεω να τον κανω ενα restart μετα απο 45 μερες συνεχους λειτουργιας, διαθετοντας σε μενα τις εξις υπηρεσιες ,nameservising, secureftp,forum,mailer, online library ,remote administration του δικτυου μου και ενα σωρο επιλογες ) ενω εσυ και οι ομιοι σου θα παλευετε να καταλαβετε που εχετε κανει λαθος και δεν μπορειτε να τρεξετε παραπανω απο ενα προγραμμα σε μηχανημα των 2000 ευρω που μολις αγορασατε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Reb0rn : 27-06-08 στις 01:48.
-
27-06-08, 01:29 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #165
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί οι καινούριες εκδόσεις του linux (ubuntu 8.04 , opensuse 11 κτλ) παίζουν μια χαρά σε συστήματα 4 και 5 ετών , ενώ τα vista θέλουν πάρα πολύ ισχυρά συστήματα... να είναι τα γραφικά??? (συγκρίνουμε compiz με aero? το θεωρώ αστείο τουλάχιστον). Άρα μήπως είναι να μας εκβιάσουν να πάρουμε καινούρια συστήματα? επομένως η λύση είναι η εξής: ή στρέφομαι προς το opensource με τα γνωστά πλεονεκτήματα αλλά και τις αδυναμίες του ή παραμένω εγκλωβισμένος αναμένοντας τις επιλογές της M$ για να ακολουθήσω από πίσω....
και πραγματικά μια απορία: αν απλά κάποιος χρειάζεται έναν web browser και ένα office τον χαλά το openoffice και ο firefox?Αν είμαστε ότι τρώμε τότε είμαστε γρήγοροι , φτηνοί και εύκολοι....
Παρόμοια Θέματα
-
Πρέπει να αναβαθμίσει η HOL τα πακέτα των 6Mbps ?
Από nikmix στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-08, 16:14 -
ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ???
Από tuko στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-08, 23:17 -
Intel Speedstep και Vista
Από pan05 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 02-09-07, 18:40 -
ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΣΕ 536ι v6
Από germanos στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-07, 19:13 -
Νορβηγία: Η Get επιλέγει Cisco IP NGN για να αναβαθμίσει το ευρυζωνικό της δίκτυο
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-07, 00:12
Bookmarks