Θεωρώντας πως το στήσιμο και format παίρνει μια-δύο ώρες max, και κοστολογώντας το για 40euro, με τα υπόλοιπα 190 (και περιορισμό σε AMD) παίρνεις:
ECS A780GM-A (AM2+, 780, DDR2, SVGA)
AMD ATHLON 64 X2 5600+ 2.90GZ AM2 BOX
Geil Ram 4GB Kit DDR2 B-Dragon 800MHz 5-5-5
Και έχεις ένα σύγχρονο σύστημα με 4gb DDR2 μνήμη, ένα γρήγορο διπύρηνο επεξεργαστή και μια πολύ καλή μητρική με ενσωματωμένη ATI 3200 κάρτα γραφικών (σε υπερκαλύπτει για την δουλειά που την θες), και πολλές δυνατότητες αναβάθμισης στο μέλλον.
Εμφάνιση 46-60 από 63
-
28-10-08, 22:02 Re: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #46Wretched, ephemeral race, children of chance and tribulation, why do you force me to tell you the very thing which it would be most profitable for you not to hear?
The very best thing is utterly beyond your reach: not to have been born, not to be, to be nothing.
However, the second best thing for you is: to die soon.
-
28-10-08, 22:07 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #47
Αποδείξη δίνουν όταν σου χρεώνουν και το φπα, θέλεις μια απόδειξη που να αναφέρει το κάθε κομμάτι (ή μια με 3 είδη ή 3 με 1 είδος)
Σε περίπτωση που σου κάνει μα και μου, εφόσον φυσικά τα έχει αγοράσει απο τους επίσημους προμηθευτές μπορείς απο εκεί να βρείς serial number Καθώς και εγγύηση και ίσως και απόδειξη οτι το αγόρασες απο έκει
Εγώ θα πήγαινα πάντως με διάθεση καλής θέλησης του στυλ, μπορείτε να μου δείξετε που είναι η 8400 στο μηχάνημα μου;
Θεώρω λίγο δύσκολο ενα μικρό μαγάζακι να κάνει τέτοια πράγματα σε πελάτη του. (θέωρω δηλάδη απο διάθεση καλής θέλησης οτι έχει γίνει λάθος)
-
28-10-08, 22:15 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #48
η συνολικη απλα λεει οτι πηρες κατι απο αυτον,οχι το καθε κομματι ξεχωριστα και αναλυτικα.Η εγγυηση ειναι κατι σχετικό καθώς εαν δεν αναγραφεται τι ακριβώς περιεχει αυτο που αγορασες αυτος και ο καθε αυτος μπορει να ισχυριστει οτι απλά δεν το αγορασες απο αυτόν και τέλος.
Κατα την ταπεινη μου αποψη όχι ενσωματωμενη καρτα γραφικών και αν μελλοντικα φας την "πετρα" του λινουξ όχι ΑΤΙ.
Το προηγουμενο μηχανημα σου το είχα και εγω και ήταν πραγματικά σκυλι,δεν με απαγοητευσε ποτέ.
Επισης κατα την ταπεινη μου γνωμη AMD 5600+(αυτον έχω και ειναι τρομερός).
Για motherboard θα έλεγα asus me chipset nvidia και RAM οπωσδηποτε 2 γιγα.
-
28-10-08, 22:28 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #49
-
28-10-08, 22:35 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #50
-
28-10-08, 23:00 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #51
-
29-10-08, 00:23 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #52Χαχαχαχα.
Μπορεί να μην την είπα πιο πρίν αλλά την είπα στο post 44
-
29-10-08, 23:09 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #53
Τί λέγαμε για μία μάχη;
Δέχομαι συγχαρητήρια!!! Απόδειξη+κάρτα (εντός των ημερών.Απ'ότι κατάλαβα θα μπει κουμπωτή πάνω στη μητρική,δε θα αλλάξει κάτι άλλο απ' το υλικό).
Επειδή γράφω απ'το παλιό μου laptop και τρώει τρελλά κολλήματα,στα γρήγορα:
Η απόδειξη λέει μόνο, περιφερειακά 230 ευρώ.Του είπα θέλω εγγύηση,αυτή η απόδειξη δε με καλύπτει κλπ.Επέμενε να μην ανησυχώ,από εγγύηση είμαι καλυμμένη.
Τον ρώτησα πόσο κόστισαν οι υπηρεσίες,μου λέει 25 ευρώ μόνο.
Δε επέμεινα άλλο γιατί αν συνεχιζόταν η κουβέντα θα άρχιζα απλώς να βρίζω (ήμουν ήδη φορτωμένη για άλλο λόγο).
Δηλαδή ο τύπος υπονοεί οτι το υλικό που έβαλε κόστισε 205 ευρώ!!!!!
Σε λίγες μέρες θα ξαναπάω για να πάρω το κουτί.Έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε;
-
29-10-08, 23:14 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #54
-
29-10-08, 23:15 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #55
Να κανεις καλυτερες συμφωνιες και να μην επαφιεσε στο οτι ειναι "γνωστος", ειναι "καλος", κτλ.
Να ρωτας πριν προχωρησει σε οποιαδηποτε εργασια/τοποθετηση εξαρτηματων.
Αν πας σε ενα μαγαζι και απλα πεις "φτιαχτο", "καντο καλα", κτλ τοτε θα ξανα`χεις την ιδια αντιμετωπιση.
Επρεπε απο την αρχη να εχεις παρει κοστος εξαρτηματων, κοστος υπηρεσιας, εγγυηση, αποδειξη, κτλ.
Οσο για τωρα δεν υπαρχει καμια συμβουλη, τωρα απλα θα περισωσεις την κατασταση, δεν προκειται να αλλαξει και κατι σημαντικο, πλην του οτι του εδωσες ενα μαθημα οτι οσο και να μην ξερεις καποια στιγμη θα ξεσκεπαστουν τα ψευδη του.
-
29-10-08, 23:17 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #56
-
29-10-08, 23:21 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #57
Παντως λιγα σου ειπε για το κοστος υπηρεσιας.
Μαλλον υποτιμα την δουλεια του/κοπο/γνωση ή απλα εχει δει οτι οι πελατες δεν την σεβονται (δεν δεχονται να την πληρωσουν).
Για μενα στην πραξη δεν ειναι 205+25 αλλά πολυ διαφορετικα, βεβαια οπως νομιζει εκεινος.
-
29-10-08, 23:32 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #58
Με πιο πρόσφατο hardware:
Single Core AMD LE-1600 @ 2.2 €25
Μητρική AM2+ με κάρτα γραφικών €55
Κάρτα γραφικών με 8400 (αν τη βάλει) €26
2 x 512 RAM €15
Σύνολο ισοδύναμου, αλλά πιο σύγχρονου hardware: €121 (ή €95 χωρίς την κάρτα γραφικών).
Από εκεί λοιπόν μέχρι τα €205 μεσολαβεί το χάος.
Αν θες να σπάσεις πλάκα, μπορείς να ζητήσεις να επιστρέψεις το hardware (μια και δεν είναι στα 3GHz όπως σου είχε πει) και να σου δώσει πίσω τα €205 που κάνει. Τα €25 για τα εργατικά βέβαια θα του τα δώσεις.
ΥΓ: μην περιμένεις ότι θα δεχθεί.And how can we win, when fools can bekingsISO-approved?
[MUSE: Knights of Cydonia]
-
29-10-08, 23:36 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #59
elementary dear Watson
o cordoban είναι ο έμπορος/μάστορας..
-
30-10-08, 00:02 Απάντηση: Σχετικά με motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών #60
Εννοείται ότι δε θα ξαναπάω!!
Patentman,έχεις απόλυτο δίκιο.Στο εξής θα την ψάχνω εξονυχιστικά τη δουλειά.
Όσον αφορά τις υπηρεσίες,να σου πω κι εγώ περίμενα να μου πει καμια 50αριά ευρώ.Άκου όμως το παρακάτω:όπως κρατούσα το κουτί πηγαίνοντας για ταξί,ακουγόταν ένας μικρός θόρυβος.Ο ταξιτζής δε με άφησε να το κρατάω,το έβαλε στο πορτ-παγκαζ.Ταρακουνήθηκε καλά,καλά το κουτί,κατεβαίνω,πιο έντονος ο θόρυβος.Μπαίνω στο μαγαζί,του το λέω,ανοίγει το κουτί και ...έλεος πια.Ο σκληρός είχε βγει τελείως απ'τη θέση του και κρεμόταν.Εγώ στο μεταξύ το κουτί δεν το είχα ανοίξει καθόλου.Συμπέρασμα:όταν μου παρέδωσαν το κουτί τις προάλλες,είχαν αφήσει μέσα το σκληρό ξεβίδωτο!!!!!Αν έχει πάθει ζημιά ο σκληρός ή άλλο εξάρτημα ,θα μου το πληρώσουν;;25 ευρώ λοιπόν,και πολλά τους είναι!
Σε σχέση με τη συμβουλή.Αν του πω πχ ότι έχω βρει καλύτερο υλικό με 150 ευρώ,πώς είναι δυνατόν το κατώτερο υλικό που μου έβαλες να κοστίζει 205 ευρώ, ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο,θα μπορούσα να πετύχω κάτι ή να μην ασχοληθώ καν;
Bookmarks