Σελ. 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 46-60 από 63
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Σαλίγκαρος
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
    Router
    Κ.Λ.Α.Φ.Τ.Α.
    Θεωρώντας πως το στήσιμο και format παίρνει μια-δύο ώρες max, και κοστολογώντας το για 40euro, με τα υπόλοιπα 190 (και περιορισμό σε AMD) παίρνεις:

ECS A780GM-A (AM2+, 780, DDR2, SVGA)
    AMD ATHLON 64 X2 5600+ 2.90GZ AM2 BOX
    Geil Ram 4GB Kit DDR2 B-Dragon 800MHz 5-5-5

Και έχεις ένα σύγχρονο σύστημα με 4gb DDR2 μνήμη, ένα γρήγορο διπύρηνο επεξεργαστή και μια πολύ καλή μητρική με ενσωματωμένη ATI 3200 κάρτα γραφικών (σε υπερκαλύπτει για την δουλειά που την θες), και πολλές δυνατότητες αναβάθμισης στο μέλλον.
    Wretched, ephemeral race, children of chance and tribulation, why do you force me to tell you the very thing which it would be most profitable for you not to hear?
    The very best thing is utterly beyond your reach: not to have been born, not to be, to be nothing.
    However, the second best thing for you is: to die soon.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anna888 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Cordoban:ναι,το είχαμε ξεκαθαρίσει για την κάρτα.Μου είχε πει ότι με την 8400 θα μου βγει συνολικά 230 ευρώ και με την 8200 θα μου βγει 205 ευρώ και του είπα οτι θέλω την 8400 και συμφωνήσαμε.

Ας υποθέσουμε ότι ο τύπος θορυβηθεί που το έψαξα το θέμα και πήγα να του ζητήσω εξηγήσεις και μου κόψει απόδειξη.Πότε είμαι καλυμμένη από άποψη εγγύησης;Πρέπει να έχω ξεχωριστή απόδειξη για κάθε ένα κομμάτι ή με καλύπτει και μία συνολική αναλυτική απόδειξη;

Αν αρνηθεί να δώσει απόδειξη και τον ρωτήσω απλά πόσο κόστισε το κάθε τι και τελικά καταφέρω να τον ξεμπροστιάσω και υποχρεωθεί να μου βάλει άλλα κομμάτια (το ξέρω ότι δεν έχω ελπίδες,μου το είπατε όλοι και το εμπέδωσα,απλά παίρνω 1 περίπτωση στις 1000 που μπορέσω να βρω το δίκιο μου),τί θα μπορούσα να του ζητήσω;Αφού μου ανοίξατε τα μάτια,και σας ευχαριστώ πολύ ,έψαξα και πλέον έχω μια ιδέα τι παίζει με τις τιμές.
    Ο τύπος έχει αδυναμία στους AMD και από ότι κατάλαβα δουλεύει πάντα με τέτοιους,οπότε ας μην του χαλάσουμε το χατίρι.Βρήκα στη σελίδα του Πλαισίου αυτά:
    Μητρική ECS A780GM-A (AM2+,DDR2 με ενσωματωμένη κάρτα ATI Radeon HD 3200) 55 ευρώ
    Επεξεργαστής AMD Athlon 64x2 5200+ 2,7 GHz 62ευρώ
    Μνήμη ADATA 1 G DDR2 667 MHz PC2 5400 11,72 ευρώ
    Είναι καλή επιλογή; (να σημειώσω ότι ο σκληρός μου είναι IDE,αλλά απ' ότι είδα στα χαρακτηριστικά της παραπάνω μητρικής,μπορώ να τον συνδέσω,σωστά;Ή πάλι είπα βλακεία;;

Εσείς τί θα μου προτείνατε να βάλω με 230 ευρώ λαμβάνοντας υπ' όψιν και το στήσιμο+format;
    Πόσο κοστίζει συνήθως ένα τέτοιο στήσιμο και ένα format;
    Πείτε ένα καλό συνδυασμό με AMD,μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της προκοπής (εννοώ να έχει τουλάχιστον shader 3.0.Για τα άλλα χαρακτηριστικά δεν ξέρω τί παίζει.Διαφωτίστε με εσείς.Έτσι κι αλλιώς αργότερα σκοπεύω να πάρω μία καλύτερη) και μνήμη τουλάχιστον 1 G (θα προτιμούσα 2 G).
    Αποδείξη δίνουν όταν σου χρεώνουν και το φπα, θέλεις μια απόδειξη που να αναφέρει το κάθε κομμάτι (ή μια με 3 είδη ή 3 με 1 είδος)
    Σε περίπτωση που σου κάνει μα και μου, εφόσον φυσικά τα έχει αγοράσει απο τους επίσημους προμηθευτές μπορείς απο εκεί να βρείς serial number Καθώς και εγγύηση και ίσως και απόδειξη οτι το αγόρασες απο έκει

Εγώ θα πήγαινα πάντως με διάθεση καλής θέλησης του στυλ, μπορείτε να μου δείξετε που είναι η 8400 στο μηχάνημα μου;

Θεώρω λίγο δύσκολο ενα μικρό μαγάζακι να κάνει τέτοια πράγματα σε πελάτη του. (θέωρω δηλάδη απο διάθεση καλής θέλησης οτι έχει γίνει λάθος)

Περιοχή
    Ανω Λιόσια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50/5
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Cordoban:ναι,το είχαμε ξεκαθαρίσει για την κάρτα.Μου είχε πει ότι με την 8400 θα μου βγει συνολικά 230 ευρώ και με την 8200 θα μου βγει 205 ευρώ και του είπα οτι θέλω την 8400 και συμφωνήσαμε.

Ας υποθέσουμε ότι ο τύπος θορυβηθεί που το έψαξα το θέμα και πήγα να του ζητήσω εξηγήσεις και μου κόψει απόδειξη.Πότε είμαι καλυμμένη από άποψη εγγύησης;Πρέπει να έχω ξεχωριστή απόδειξη για κάθε ένα κομμάτι ή με καλύπτει και μία συνολική αναλυτική απόδειξη;

Αν αρνηθεί να δώσει απόδειξη και τον ρωτήσω απλά πόσο κόστισε το κάθε τι και τελικά καταφέρω να τον ξεμπροστιάσω και υποχρεωθεί να μου βάλει άλλα κομμάτια (το ξέρω ότι δεν έχω ελπίδες,μου το είπατε όλοι και το εμπέδωσα,απλά παίρνω 1 περίπτωση στις 1000 που μπορέσω να βρω το δίκιο μου),τί θα μπορούσα να του ζητήσω;Αφού μου ανοίξατε τα μάτια,και σας ευχαριστώ πολύ ,έψαξα και πλέον έχω μια ιδέα τι παίζει με τις τιμές.
    Ο τύπος έχει αδυναμία στους AMD και από ότι κατάλαβα δουλεύει πάντα με τέτοιους,οπότε ας μην του χαλάσουμε το χατίρι.Βρήκα στη σελίδα του Πλαισίου αυτά:
    Μητρική ECS A780GM-A (AM2+,DDR2 με ενσωματωμένη κάρτα ATI Radeon HD 3200) 55 ευρώ
    Επεξεργαστής AMD Athlon 64x2 5200+ 2,7 GHz 62ευρώ
    Μνήμη ADATA 1 G DDR2 667 MHz PC2 5400 11,72 ευρώ
    Είναι καλή επιλογή; (να σημειώσω ότι ο σκληρός μου είναι IDE,αλλά απ' ότι είδα στα χαρακτηριστικά της παραπάνω μητρικής,μπορώ να τον συνδέσω,σωστά;Ή πάλι είπα βλακεία;;

Εσείς τί θα μου προτείνατε να βάλω με 230 ευρώ λαμβάνοντας υπ' όψιν και το στήσιμο+format;
    Πόσο κοστίζει συνήθως ένα τέτοιο στήσιμο και ένα format;
    Πείτε ένα καλό συνδυασμό με AMD,μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της προκοπής (εννοώ να έχει τουλάχιστον shader 3.0.Για τα άλλα χαρακτηριστικά δεν ξέρω τί παίζει.Διαφωτίστε με εσείς.Έτσι κι αλλιώς αργότερα σκοπεύω να πάρω μία καλύτερη) και μνήμη τουλάχιστον 1 G (θα προτιμούσα 2 G).

Hodad:ναι, εκτός της κάρτας γραφικών.Όταν πήγα να πάρω το κουτί,του ζήτησα τα παλιά μου κομμάτια και ήταν οφθαλμοφανές οτι ξαφνιάστηκε.Προφανώς δεν περίμενε να τα ζητήσω.Στο σπίτι συνηδειτοποίησα οτι λείπει η κάρτα γραφικών.Ας πούμε πως την ξέχασε!

Το προηγούμενό μου hardware ήταν:
    Asrock K758X, AMD Athlon XP 2400+ 2 G, Apacer DDR 512 MB.Μάλλον έχει συμβόλαιο μόνο με αυτές τις εταιρίες!!!
    η συνολικη απλα λεει οτι πηρες κατι απο αυτον,οχι το καθε κομματι ξεχωριστα και αναλυτικα.Η εγγυηση ειναι κατι σχετικό καθώς εαν δεν αναγραφεται τι ακριβώς περιεχει αυτο που αγορασες αυτος και ο καθε αυτος μπορει να ισχυριστει οτι απλά δεν το αγορασες απο αυτόν και τέλος.
    Κατα την ταπεινη μου αποψη όχι ενσωματωμενη καρτα γραφικών και αν μελλοντικα φας την "πετρα" του λινουξ όχι ΑΤΙ.
    Το προηγουμενο μηχανημα σου το είχα και εγω και ήταν πραγματικά σκυλι,δεν με απαγοητευσε ποτέ.
    Επισης κατα την ταπεινη μου γνωμη AMD 5600+(αυτον έχω και ειναι τρομερός).
    Για motherboard θα έλεγα asus me chipset nvidia και RAM οπωσδηποτε 2 γιγα.

Περιοχή
    Ανάμεσα σε Sentry Gun και Dispenser
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    930/100
    ISP
    Vodafone
    Router
    ΜΤ RB5009
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hodad Εμφάνιση μηνυμάτων

Οπότε είπα βλακία.
    Λάθος δικό μου.
    Δεν το είπες εσύ
    And how can we win, when fools can be kings ISO-approved?
    [MUSE: Knights of Cydonia]

Περιοχή
    Ανω Λιόσια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50/5
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Πύρρος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν το είπες εσύ
    κάνω ότι δεν βλέπω

Περιοχή
    Μαρκόπουλο Μεσογαίας
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49000/4998
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
    Router
    I don't remember
    SNR / Attn
    (dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hodad Εμφάνιση μηνυμάτων

Οπότε είπα βλακία.
    Λάθος δικό μου.
    Δεν πρόλαβες να την πεις, άλλος είναι ο ένοχος τώρα.
    Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο-γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τον Επίτιμο.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Χαχαχαχα.
    Μπορεί να μην την είπα πιο πρίν αλλά την είπα στο post 44

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τί λέγαμε για μία μάχη;
    Δέχομαι συγχαρητήρια!!! Απόδειξη+κάρτα (εντός των ημερών.Απ'ότι κατάλαβα θα μπει κουμπωτή πάνω στη μητρική,δε θα αλλάξει κάτι άλλο απ' το υλικό).

Επειδή γράφω απ'το παλιό μου laptop και τρώει τρελλά κολλήματα,στα γρήγορα:

Η απόδειξη λέει μόνο, περιφερειακά 230 ευρώ.Του είπα θέλω εγγύηση,αυτή η απόδειξη δε με καλύπτει κλπ.Επέμενε να μην ανησυχώ,από εγγύηση είμαι καλυμμένη.

Τον ρώτησα πόσο κόστισαν οι υπηρεσίες,μου λέει 25 ευρώ μόνο.

Δε επέμεινα άλλο γιατί αν συνεχιζόταν η κουβέντα θα άρχιζα απλώς να βρίζω (ήμουν ήδη φορτωμένη για άλλο λόγο).

Δηλαδή ο τύπος υπονοεί οτι το υλικό που έβαλε κόστισε 205 ευρώ!!!!!

Σε λίγες μέρες θα ξαναπάω για να πάρω το κουτί.Έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε;

Περιοχή
    Ανω Λιόσια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50/5
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Τί λέγαμε για μία μάχη;
    Δέχομαι συγχαρητήρια!!! Απόδειξη+κάρτα (εντός των ημερών.Απ'ότι κατάλαβα θα μπει κουμπωτή πάνω στη μητρική,δε θα αλλάξει κάτι άλλο απ' το υλικό).

Η απόδειξη λέει μόνο, περιφερειακά 230 ευρώ.Του είπα θέλω εγγύηση,αυτή η απόδειξη δε με καλύπτει κλπ.Επέμενε να μην ανησυχώ,από εγγύηση είμαι καλυμμένη.

Δε επέμεινα άλλο γιατί αν συνεχιζόταν η κουβέντα θα άρχιζα απλώς να βρίζω (ήμουν ήδη φορτωμένη για άλλο λόγο).

Σε λίγες μέρες θα ξαναπάω για να πάρω το κουτί.Έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε;
    Nα μην ξαναπας

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD

Να κανεις καλυτερες συμφωνιες και να μην επαφιεσε στο οτι ειναι "γνωστος", ειναι "καλος", κτλ.
    Να ρωτας πριν προχωρησει σε οποιαδηποτε εργασια/τοποθετηση εξαρτηματων.

Αν πας σε ενα μαγαζι και απλα πεις "φτιαχτο", "καντο καλα", κτλ τοτε θα ξανα`χεις την ιδια αντιμετωπιση.

Επρεπε απο την αρχη να εχεις παρει κοστος εξαρτηματων, κοστος υπηρεσιας, εγγυηση, αποδειξη, κτλ.

Οσο για τωρα δεν υπαρχει καμια συμβουλη, τωρα απλα θα περισωσεις την κατασταση, δεν προκειται να αλλαξει και κατι σημαντικο, πλην του οτι του εδωσες ενα μαθημα οτι οσο και να μην ξερεις καποια στιγμη θα ξεσκεπαστουν τα ψευδη του.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Τί λέγαμε για μία μάχη;

Θα μπορουσες πάντα να τα κάνεις διαλογή μέσω skroutz.gr, και να είχες χαμηλότερο κόστος

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Παντως λιγα σου ειπε για το κοστος υπηρεσιας.
    Μαλλον υποτιμα την δουλεια του/κοπο/γνωση ή απλα εχει δει οτι οι πελατες δεν την σεβονται (δεν δεχονται να την πληρωσουν).

Για μενα στην πραξη δεν ειναι 205+25 αλλά πολυ διαφορετικα, βεβαια οπως νομιζει εκεινος.

Περιοχή
    Ανάμεσα σε Sentry Gun και Dispenser
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    930/100
    ISP
    Vodafone
    Router
    ΜΤ RB5009
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Patentman Εμφάνιση μηνυμάτων

Για μενα στην πραξη δεν ειναι 205+25 αλλά πολυ διαφορετικα, βεβαια οπως νομιζει εκεινος.
    Με πιο πρόσφατο hardware:

Single Core AMD LE-1600 @ 2.2 €25
    Μητρική AM2+ με κάρτα γραφικών €55
    Κάρτα γραφικών με 8400 (αν τη βάλει) €26
    2 x 512 RAM €15

Σύνολο ισοδύναμου, αλλά πιο σύγχρονου hardware: €121 (ή €95 χωρίς την κάρτα γραφικών).

Από εκεί λοιπόν μέχρι τα €205 μεσολαβεί το χάος.

Αν θες να σπάσεις πλάκα, μπορείς να ζητήσεις να επιστρέψεις το hardware (μια και δεν είναι στα 3GHz όπως σου είχε πει) και να σου δώσει πίσω τα €205 που κάνει. Τα €25 για τα εργατικά βέβαια θα του τα δώσεις.

ΥΓ: μην περιμένεις ότι θα δεχθεί.
    And how can we win, when fools can be kings ISO-approved?
    [MUSE: Knights of Cydonia]

Downloads
    35
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    DSLAM
    Tellas - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Speedtouch 585
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 9,5(dB)

elementary dear Watson
    o cordoban είναι ο έμπορος/μάστορας..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Εννοείται ότι δε θα ξαναπάω!!

Patentman,έχεις απόλυτο δίκιο.Στο εξής θα την ψάχνω εξονυχιστικά τη δουλειά.
    Όσον αφορά τις υπηρεσίες,να σου πω κι εγώ περίμενα να μου πει καμια 50αριά ευρώ.Άκου όμως το παρακάτω:όπως κρατούσα το κουτί πηγαίνοντας για ταξί,ακουγόταν ένας μικρός θόρυβος.Ο ταξιτζής δε με άφησε να το κρατάω,το έβαλε στο πορτ-παγκαζ.Ταρακουνήθηκε καλά,καλά το κουτί,κατεβαίνω,πιο έντονος ο θόρυβος.Μπαίνω στο μαγαζί,του το λέω,ανοίγει το κουτί και ...έλεος πια.Ο σκληρός είχε βγει τελείως απ'τη θέση του και κρεμόταν.Εγώ στο μεταξύ το κουτί δεν το είχα ανοίξει καθόλου.Συμπέρασμα:όταν μου παρέδωσαν το κουτί τις προάλλες,είχαν αφήσει μέσα το σκληρό ξεβίδωτο!!!!!Αν έχει πάθει ζημιά ο σκληρός ή άλλο εξάρτημα ,θα μου το πληρώσουν;;25 ευρώ λοιπόν,και πολλά τους είναι!

Σε σχέση με τη συμβουλή.Αν του πω πχ ότι έχω βρει καλύτερο υλικό με 150 ευρώ,πώς είναι δυνατόν το κατώτερο υλικό που μου έβαλες να κοστίζει 205 ευρώ, ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο,θα μπορούσα να πετύχω κάτι ή να μην ασχοληθώ καν;

Σελ. 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία