Αυτη σου η φράση λέει πολλά!
Πέρα απο τις εταιρίες και αυτά που κάνουν, πρέπει να είμαστε ο πιο ανάποδος καταναλωτικός λαός που υπάρχει στο πλανήτη!
Πιστεύουμε ότι έχουμε αποκλειστικά δικαιώματα και καμία υποχρέωση.
Θέλουμε, τέλεια σύνδεση! τέλειο support! τέλεια τηλεφωνική εξυπηρέτηση! απειρα σημεία εξυπηρέτησης! τέλειο συγχρονισμό στα ραντεβού με τον courrier! το καλύτερο ρουτερ για εξοπλισμο! με ξεκλειδωμένο firmware! ταυτόχρονα να μπορεί να παίξει η σύνδεση και με όποιο άλλο θέλουμε! αν κόψουμε την σύνδεση, το ρουτερ να μείνει δικό μας! το φτηνότερο κόστος επικοινωνίας, και ακόμα λιγότερο! μεγάλους μισθούς στο προσωπικό τους, γιατί αλλιώς είναι άσχετοι!
Σε ότι επίπεδο και αν φτάνει μία εταιρία , σε όλα τα παραπάνω, πρέπει να βάζει επόμενο στόχο, και ταυτόχρονα να μειώνει ακόμα περισσότερο το κόστος της υπηρεσίας. Και αν στραβώσουμε, δεν τους πληρώνουμε και τον λογαριασμό, με έτσι θέλω, και κάνουμε και καταγγελία στην ΕΕΤΤ, για το ότι οι άχρηστοι μας ζητάνε λεφτά.
Δεν θα πώ ότι η Forthnet δεν είχε πρόβλημα , ούτε ότι δεν έχει. Και εγώ χτες το βράδυ, για κανα μισάωρο , σερνόμουν στο σερφάρισμα.
Απο την άλλη μεριά η ΕΕΤΤ δεν καταφέρνει να ασχοληθεί σοβαρά με κάποιες πραγματικές καταγγελίες, που πραγματικά χρειάζεται να επέμβει για να σώσει μία κατάσταση. Βλέπεις οι μισοί χρήστες adsl στην Ελλάδα, στέλνουν την μία καταγγελία μετά την άλλη.
"Εχω 300ping και οχι 200."
"Δεν κατεβάζω με 2mbyte, κατεβάζω με 1.5mbyte"
Εν ολίγης ... είμαστε αχόρταγοι!
Κανείς δεν σου υποσχέθηκε ότι θα έχεις τάδε ping τον τάδε server , του τάδε παιχνιδιού, ούτε ότι θα κατεβάζεις με σταθερή ταχύτητα των 2mbyte/sec το οτιδήποτε, απο το οπουδήποτε!
Εχω νταταβέρια με ανθρώπους που ταξιδέυουν και εργάζονται στο εξωτερικό.
ΚΑΝΕΙΣ ! ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ! ποτέ , όχι απλά δεν ρώτησε το παραπάνω, αλλά δεν το σκέφτηκε καν...
ΚΑΝΕΙΣ δεν κάθισε όλη την ημέρα να μετράει pings, και download speed, για να γκρινιάζει γιατί δεν κατεβάζει με το μέγιστο της ταχύτητας, και κατεβάζει με 80% ή ακόμα και με το 20% κάποιες στιγμές.
Η adsl και γενικά η σύνδεση στο internet, είναι εργαλείο που μας βοηθάει ποικιλοτρόπος στη ζωή μας. Δεν είναι η ζωή μας!
........Auto merged post: andreasp πρόσθεσε 4 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ειλικρινά...
θα πήγαινες σε πορεία , για την adsl σύνδεση?
Σε πορεία για την γενιά των 700ευρω και τώρα των 500ευρω πήγες?
Στην απεργία των Ελευθερων Επαγγελματιών, για την άρση του αφορολόγητου πήγες?
Σε πορεία για την Μακεδονία πήγες?
Σε πορεία για το Βατοπέδι πήγες?
Σε πορεία για τα κότερα και τις βίλες και των 300ων πήγες?
Σε πορεία για ασφαλιστικά ταμεία και τα κακά χάλια που έχουν, πήγες?
Σε πορεία για το μπουκαλάκι νερό που έχει 50λεπτά, για το μαρούλι που 1ευρω, και για τις 4 βανίλιες(φρούτο) που έχουν 2ευρω πήγες?
Εμφάνιση 181-195 από 217
-
21-11-08, 13:37 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #181
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andreasp : 21-11-08 στις 13:37. Αιτία: auto merged post
-
21-11-08, 14:51 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #182
Πέστα andreasp !!!
+ν, ν-->οο
-
21-11-08, 15:05 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #183
Πολυ πολιτικη επεσε εδω μεσα και βαρεθηκα!! επισης @andreasp εσυ απο τι στιγμη που δεν ασχολεισαι με τις ταχυτητες και πανε ολα καλα για σενα, ποιος ο λογος που κατεβασες το snr margin στα 2,8 ωστε να συγχρονιζεις περισσοτερο;;;
-
21-11-08, 18:54 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #184
@andreasp
Φίλε μου είσαι παντελός άκυρος με την παραπάνω τοποθέτηση σου.
-
22-11-08, 00:34 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #185
Και τότε γιατί διαφημίζουν ταχύτητες ".... ως 24Mbps" και όχι ταχύτητες "... ως 54
ΚBps" επιπέδου dialup?
Γιατί όταν έρχεται η ώρα να διαφημίστουν δεν ξεκινάνε από το "οι ταχύτητες δεν είναι εγγυημένες" αλλά το περνούν με μικρά γράμματα σε ταχύτητα φωτός?
Και να στο πω και αλλιώς αν δεν το κατάλαβες, ούτε η ΔΕΗ σου έχει υποσχεθεί σταθερό και αδιάκοπο ρεύμα, αλλά αν τυχόν σου στείλει ρεύμα 150Volt και σου κάψει ότι έχεις και δεν έχεις, αν σου κάνει 4ωρες και 5ωρες διακοπές (ειδικά αν είσαι επαγγελματίας) είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσεις τα πράγματα με άλλο attitude.
και κάτι τελευταίο:
Θέλουμε, τέλεια σύνδεση! τέλειο support! τέλεια τηλεφωνική εξυπηρέτηση! απειρα σημεία εξυπηρέτησης! τέλειο συγχρονισμό στα ραντεβού με τον courrier! το καλύτερο ρουτερ για εξοπλισμο! με ξεκλειδωμένο firmware!
Και τελικά νομίζω ότι αν δεν σου αρεσουν τα κάθε είδους παράπονα που κάνουν κάποιοι απλά δεν παρακολουθείς το θρεντ και καθαρίζεις
-
22-11-08, 01:01 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #186
Μπραβο φιλε μου
Συμφωνω απολυτα
-
22-11-08, 01:32 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #187
τα συμβόλαιά τους τους καλύπτουν πάντως και όποιος υπογράφει χωρίς να διαβάζει καλά να πάθει...
-
22-11-08, 01:34 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #188
-
22-11-08, 01:37 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #189
-
22-11-08, 04:20 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #190
άρα, εφόσον μας κάνουν ότι θέλουν με τα συμβόλαια που μαγειρεύουν όπως θέλουν, πρέπει και εμείς να τα δεχόμαστε αγόγγυστα?
συγγνώμη που το λέω αλλά με τον ωχαδερφισμό δεν πάμε πουθενά.Σε πολλούς τομείς στην Ελλάδα οι περισσότεροι έτσι σκέφτονται.....γι αυτό πάμε και τόσο γρήγορα μπροστά.
-
22-11-08, 09:25 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #191
Υπάρχει άλλο νήμα για τη συζήτηση. Προς το παρόν εδώ περιμένουμε. Του έστειλα mail του υπεύθυνου αλλά δεν μου απάντησε.Πρέπει να τον βρω στο τηλέφωνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nmavro73 : 22-11-08 στις 13:06.
-
22-11-08, 12:54 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #192
όχι θα απαιτώ 1:1 ratio λες και είναι μισθωμένη η γραμμή που πληρώνω...
δόξα τω Θεώ είμαι προσγειωμένος και ξέρω τι εστί xDSL και τι leased line...
δεν είπα να μην απαιτούμε μια normal κατάσταση (για αυτό έβαλα σε εισαγωγικα το απαιτώ) αλλά όχι να τα θέλουμε λες και πληρώνουμε μισθωμένη...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ThReSh : 22-11-08 στις 13:26.
-
22-11-08, 13:05 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #193
-
22-11-08, 13:22 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #194
-
22-11-08, 13:26 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #195
Παρόμοια Θέματα
-
Καταγγελία για το E-SHOP.GR A.E. στις Αρχές και την TUV Hellas A.E.
Από Jazzer στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 232Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-08, 20:48 -
ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ + ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ για την Υποβάθμιση
Από Athanasios στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 193Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-07, 08:25 -
Q-Telecom νεώτερα και ο τιμοκατάλογος της.
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-06-02, 21:32
Bookmarks