Καλύτερα να σβηστούν τα τελευταία off topic
Εμφάνιση 196-210 από 217
-
22-11-08, 14:29 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #196
-
22-11-08, 14:32 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #197
-
22-11-08, 14:33 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #198
-
22-11-08, 14:58 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #199
-
22-11-08, 15:11 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #200
-
22-11-08, 16:14 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #201
Γιατί μπορούσα! Κυριακή πρωί, μαζί με το καφεδάκι μου, έπαιζα και με το ρουτερ μου.
Το οποιο δεν το έχω πια, οπότε ξαναγύρισα στο 6.
Και εξάλλου τι σχέση έχει αυτό?
........Auto merged post: andreasp πρόσθεσε 3 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ειναι ψέμα , ότι οι ταχύτητες είναι εώς 24mbit?
Μήπως θέλεις στη διαφίμηση να σου ανακοινώνουν, και επεξηγούν ΟΛΟ το συμβόλαιο?
Και να στο πω και αλλιώς αν δεν το κατάλαβες, ούτε η ΔΕΗ σου έχει υποσχεθεί σταθερό και αδιάκοπο ρεύμα, αλλά αν τυχόν σου στείλει ρεύμα 150Volt και σου κάψει ότι έχεις και δεν έχεις, αν σου κάνει 4ωρες και 5ωρες διακοπές (ειδικά αν είσαι επαγγελματίας) είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσεις τα πράγματα με άλλο attitude.
και κάτι τελευταίο:
Βάζει πετρέλαιο/λιγνίτη ? Βγάζει ρεύμα!
Συγκρίνεις την ΔΕΗ, με τις τηλεεπικοινωνίες.
Για να φτάσεις εσύ , στο τελευταίο site/games server, έχεις περάσει τον μισό πλανήτη, απο 10 διαφορετικές εταιρίες!
Να είσαι σίγουρος, ότι αν και το ρεύμα, ερχόταν απο την άλλη άκρη του πλανήτη, θα είχαμε και 150volt και άπειρες ώρες διακοπής.
Και έχω πάρει αποζημίωση απο την ΔΕΗ , για ζημιές που προξενήθηκαν απο υπέρταση.
Δεν έκανα καταγγελία όμως, γιατί έτυχε να κοπεί το ρεύμα στο σπίτι ή στο γραφείο μου.
Εξάλλου η ΔΕΗ υποχρεούται , να παρέχει 230volt +- 10%.
Δεν υπάρχει τέτοιος όρος , στο συμβόλαιο που υπέγραψες με τον πάροχο σου.
........Auto merged post: andreasp πρόσθεσε 2 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Φυσικά και όχι!
Μην υπογράψεις!
Σε πήρε κανείς απο το αυτί, για να γίνεις συνδρομητής τους?
Και στη τελική....
Μια χαρά είναι τα πράγματα στην Ελλάδα!
8mbit είχε φίλος πέρυσι στην Αγγλία. 250kbyte κατέβαζε! Οταν του μίλησα για 16,000συγχρονισμο και 1.6mbyte/sec, έτριβε τα μάτια του!
Κανείς Αγγλος δεν έκανε καταγγελία, για το ότι δεν κατεβάζει με το μέγιστο της γραμμής του, 24ωρες/24ωρο απο οπουδήποτε στον Πλανήτη.
Σε όλα τα πράγματα χρειάζεται μέτρο. Και στην Ελλάδα , σε πάρα πολλά θέματα, έχει χαθεί εδώ και καιρό....
........Auto merged post: andreasp πρόσθεσε 1 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Σχολιάζω το περιεχόμενο της Καταγγελίας.
Ειναι άκρως ON Topic τα posts μου.
Απλά σε κάποιους , χαλάνε την πόρωση τους!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andreasp : 22-11-08 στις 16:17. Αιτία: auto merged post
-
22-11-08, 16:15 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #202
Τα χαμένα πακέτα δεν έχουν να κάνουν με το κατέβασμα.Και δεν ειναι φυσιολογικό να υπάρχουν συνεχώς. Το μπούκωμα της γραμμής επίσης δεν έχει να κάνει με το κατέβασμα. Είσαι OFF topic εντελώς
-
22-11-08, 16:34 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #203
Μου φαίνεται ότι Φορθνετ και ΕΕΤΤ μας έχουνε γραμμένους κανονικά. Τρεις εβδομάδες περάσανε από την αποστολή της καταγγελίας και ουδέν νεώτερον...
Η κατάσταση για μένα πάντως παραμένει τραγική. Ορισμένες ώρες της ημέρας η σύνδεση θυμίζει την παλιά καλή(?) 384 που είχα πριν 3 χρόνια...
Μ' αυτά και μ' αυτά σιγά σιγά ο κόσμος επιστρέφει στον πΟΤΕ, αν πιστέψουμε αυτό.
........Auto merged post: tupolev πρόσθεσε 16 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Πορωμένος είσαι εσύ.
Που θεωρείς φυσιολογικό να αγοράζεις γραμμή 24Μbps και ορισμένες ώρες της ημέρας, το απόγεματακι που θέλεις να σερφάρεις και να κατεβάσεις ορισμένα πράγματα, αυτή να συμπεριφέρεται σαν 384. Που θεωρείς ότι πρέπει να ανέχεσαι το προβληματικό δύκτιο με τα μεγάλα ping και jitter που σε αποτρέπουν από το να παίξεις on line, να κάνεις βιντεοκλήσεις ή να κάνεις λίγη οικονομία στο τηλέφωνο χρησιμοποιόντας Voip.
Δεν απαιτώ να κατεβάζω 24 ώρες το 24ωρο με 24Mbps! Αλλά δεν ανέχομαι και ένα τόσο προβληματικό δίκτυο που μου παρέχει το 1/50 της ονομαστικής ταχύτητας και έχει και μύρια άλλα προβλήματα!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tupolev : 22-11-08 στις 16:42. Αιτία: auto merged post
-
22-11-08, 16:35 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #204
δεν αγοράζεις γραμμή 24mbps αλλά ΕΩΣ 24mbps...
η διαφορά είναι τεράστια...
-
22-11-08, 16:40 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #205
Συμφωνώ η διαφορά τεράστια, αλλά πότε μπορείς να πεις ότι έχεις πρόβλημα; αν το σύνηθες που έχεις είναι 12 ή ακόμα και 10 και ξαφνικά για 2-3 μήνες είσαι στο 1 με 2 αυτό δεν είναι πρόβλημα; δεν πρέπει να το αναφέρεις, να διαμαρτυρηθείς; Αυτό λέμε πιστεύω οι περισσότεροι ναι σύμφωνοι ΕΩΣ 24 αλλά όχι και 2
-
22-11-08, 16:49 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #206
-
22-11-08, 17:04 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #207
δεν σου υπόσχεται ΤΠΤ, αν μένεις 5-6km μακρυά από το dslam δυστυχώς είσαι άτυχος...
το πρόβλημα είναι αν από αυτά που κλειδώνεις κατεβάζεις με 384kbps...
στα πόσα κλειδώνει λοιπόν το router σου? πόσο downstream line attenuation έχεις?
χρησιμοποιείς download manager? από που κατεβάζεις και λες ότι πιάνεις 384kbps ταχύτητες?
-
22-11-08, 17:21 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #208
Συνεχίζουμε of topic, αλλά πρεπει να απαντήσω.
Να τα στατιστικα της γραμμής μου. Όπως βλέπεις το πρόβλημα δεν βρίσκεται εκεί
DSL Status: Connected
DSL Modulation Mode: ADSL2+
DSL Path Mode: Interleaved
Downstream Rate: 20862 kbps
Upstream Rate: 1020 kbps
Downstream Margin: 6 db
Upstream Margin: 10 db
Downstream Line Attenuation: 20 db
Upstream Line Attenuation: 4.5 db
Downstream Transmit Power: 9 db
Upstream Transmit Power: 14 db
Το ADSLtest της ίδιας της φορθνετ έιναι που μου δίνει ταχύτητές κοντα γύρο στα 384 κάποοες ώρες της ημέρας (απογεμα-βραδινό). Κατεβάζοντας τις ίδιες ώρες χωρίς download manager από τον ftp του ntua πιάνω ταχύτητες 40-50KΒytes/s, σε αντιστοιχία δηλ με τα αποτελέσματα του τεστ. Χρησιμοποιώντας download manager η ταχύτητα ανεβαίνει γύρω στα 100-120 KΒytes/s. Σε αντίστοιχους σερβερ του εξωτερικού η κατάσταση είναι σαφώς χειρότερη.
Άλλωστε και άλλοι χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί για αντίστοιχες ταχύτητες, δεν είμαι ούτε τρελός ούτε άσχετος.
Τέλος φαντάζεσαι αναλογικά μια γραμμη 1024 να έδινε το 1/50 της ονομαστικής της? Θα έπαιρνες μόλις 20Kbps! Ούτε pstn δηλαδή! Θα το ανεχόσουν αυτό?
-
22-11-08, 17:23 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #209
είσαι σίγουρος ότι το account σου (η "σύνδεση") είναι στα 24mbit (όχι η γραμμή) και όχι στο 1mbit? δεν εξηγείται αλλιώς...
-
22-11-08, 17:39 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #210
Ε τώρα τι να σου πω... Είναι δυνατόν να μην ξέρω τι έχω? Στο ιδιόκτητο είμαι. Είναι δυνατόν να συγχρονίζει όπως είδες στα 20000+ και να μην είναι 24αρα?
Παρεμπιπτόντως, το καλοκάιρι όταν η γραμμή ήταν στα... ντουζένια της έβλεπα ταχύτητες μέχρι και 2ΜΒytes/s! Περασμένα μεγαλεία, ας ελπίσουμε να τα ξαναδούμε.
Παρόμοια Θέματα
-
Καταγγελία για το E-SHOP.GR A.E. στις Αρχές και την TUV Hellas A.E.
Από Jazzer στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 232Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-08, 20:48 -
ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ + ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ για την Υποβάθμιση
Από Athanasios στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 193Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-07, 08:25 -
Q-Telecom νεώτερα και ο τιμοκατάλογος της.
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-06-02, 21:32
Bookmarks