Καλημέρα παιδιά, έχει κανείς καμια ιδέα για το που θα μπορέσω να βρω το νόμο που λέει ότι πλέον για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η minimum εγγύηση, για όλα τα προιόντα, είναι στα 2 χρόνια??![]()
Εμφάνιση 1-15 από 22
-
04-05-08, 10:22 Minimum εγγύηση 2 χρόνια…? #1We remove Vista,
We install Xp!
-
04-05-08, 10:28 Απάντηση: Minimum εγγύηση 2 χρόνια…? #2ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
04-05-08, 10:34 Απάντηση: Minimum εγγύηση 2 χρόνια…? #3
thx φίλε, πολύ σωστός!
We remove Vista,
We install Xp!
-
04-05-08, 10:36 Απάντηση: Minimum εγγύηση 2 χρόνια…? #4
Μερικα σχετικα νηματα:
Εγγυήσεις και Δικαιώματα Καταναλωτή
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! ΙΣΧΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
RMA στο eshop
Τους καταναλωτές ποιος θα τους προστατέψει από τους απατεώνες;
e-shop πρόβλημα!
Πρόβλημα με e-shop.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!!
Νομιζω πως στα δυο πρωτα θα βρεις απαντησεις.
........Auto merged post: Patentman added 1 Minutes and 9 Seconds later........
Δεν το βρηκα αυτο! Καλο ειναι, στην λιστα και αυτο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patentman : 04-05-08 στις 10:36. Αιτία: auto merged post
-
04-05-08, 10:38 Απάντηση: Minimum εγγύηση 2 χρόνια…? #5ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
04-05-08, 10:50 Απάντηση: Minimum εγγύηση 2 χρόνια…? #6
Α, κατι τετοιο μου ελεγαν και στο Πλαισιο (και μου εκανε εντυπωση πως σε αυτο το μαγαζι τολμησαν να μου πουν τετοια παπαρια) για ενα τροφοδοτικο.
Η απαντηση μου ηταν οτι εφοσον δεν αναγραφοταν στην αποδειξη η (μειωμενη) ισχυς εγυησης του 1 χρονου ειναι οτι ισχυει οτι ισχυει βαση νομοθεσιας.
Τελικα το καλυψαν κανονικοτατα.
-
04-05-08, 10:58 Απάντηση: Minimum εγγύηση 2 χρόνια…? #7
-
04-05-08, 11:23 Απάντηση: Minimum εγγύηση 2 χρόνια…? #8
Εδώ η SONY δίνει 1 χρόνο. Οπότε μόνο με τσαμπουκά ή με μέσο σ' αυτή την χώρα. Και κανείς δεν σου εγγυάται τίποτα.
-
05-05-08, 20:16 Απάντηση: Minimum εγγύηση 2 χρόνια…? #9
Ειδικά η Ελληνική SONY είναι για πολλές κλωτσιές.Απορώ γιατί οι Ελληνες χρήστες SONY δεν ενημερώνουν την μαμά-SONY.
-
05-05-08, 20:24 Απάντηση: Minimum εγγύηση 2 χρόνια…? #10
Γιατί η μαμά-SONY είναι που δίνει τον 1 χρόνο εγγύηση.
European guarantee terms
By this Guarantee, Sony guarantees the product to be free from defects in materials and workmanship at the date of original purchase for a period of ONE YEAR from that date.
-
09-05-08, 21:22 Απάντηση: Minimum εγγύηση 2 χρόνια…? #11
Μπηκε το μηνυμα στα bookmarks μου...μαζι μ αυτο!
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
09-05-08, 22:16 Απάντηση: Minimum εγγύηση 2 χρόνια…? #12
Παλι καλα που εισαι και συ manoulamou με τα bookmarks σου.
Εγω εκ φυσεως δεν μπορω να εχω (liveCD) αλλά και να ειχα την δυνατοτητα και παλι δεν τα παω καλα...
-
12-05-08, 07:22 Απάντηση: Minimum εγγύηση 2 χρόνια…? #13
ελα ντε γιατι δινει μονο ενα χρονο? αγορασα ενα psp και μου ειπαν ενα χρονο απαραδεεκτο
-
12-05-08, 10:11 Απάντηση: Minimum εγγύηση 2 χρόνια…? #14
Το τεράστιο θέμα των εγγυήσεων το έχουμε θίξει αρκετές φορές, σε παλιότερο ποστ αποκάλυψα ότι η HP σε ορισμένα μοντέλα παρείχε 1 χρόνο σε Ελλάδα και 2 σε Τουρκία καταστρατηγώντας τους όρους της ισοτιμίας. Φυσικά τώρα αρχίζει να δίνει 2 χρόνια σε μερικά μοντέλα αλλά όχι σε όλα ακόμα και αυτό με ανησυχεί. Επίσης μόνο Toshiba,LG ,Dell έδιναν 2 χρόνια και καλο ειναι όταν αγοράζετε φορητό η εγγυηση να καταγράφεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο..
-
12-05-08, 10:39 Απάντηση: Minimum εγγύηση 2 χρόνια…? #15
Πραγματικα πονεμενο θεμα η εγγυηση:
Παλιοτερα ειχα παρει ενα τροφοδοτικο zalman απο e-shop
που στο site ανεφερε εγγυηση 2 ετων..
Υστερα απο μηνες μελος που ειχε προβλημα, επεσημανε πως την αλλαξαν σε 1 χρονο:
ευτυχως που ειχα κρατησει και εντυπη τη σελιδα με την ημερομηνια αγορας.
Aσχετα εαν σ εμενα χρειαστηκε ή οχι, ηταν απλα απαραδεκτοι.
Και τωρα εαν μπειτε θα δειτε διαφορετικες εγγυησεις, που ξεκινουν απο 1 ετος!!!Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
Παρόμοια Θέματα
-
hp notebook και εγγύηση 2 χρόνια;
Από mandreas στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-08, 09:25 -
εγγυηση κινητου 2 χρονια..Ναι μεν αλλα...
Από katdoc στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-07, 18:21 -
Ζzzzzzzzzz…ZOYZOYNA ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Από chica_loca στο φόρουμ The Meeting pointΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-06, 00:50
Bookmarks