Επιστροφή στο Forum : Ερυθρόλευκη στρατιά
enwsitis21
18-03-06, 23:34
Τί φοβάστε; Μήπως χάσετε το πρωτάθλημα;
Πάντως να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο Ριβάλντο μία ευκαιρία έχασε όλη κι όλη, και τις κλασσικές ευκαιρίες τις χάσατε αφού τσιμπήσατε το γκολάκι.
Φιλικά πάντα,
Ενωσίτης.
Τί φοβάστε; Μήπως χάσετε το πρωτάθλημα;
Πάντως να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο Ριβάλντο μία ευκαιρία έχασε όλη κι όλη, και τις κλασσικές ευκαιρίες τις χάσατε αφού τσιμπήσατε το γκολάκι.
Φιλικά πάντα,
Ενωσίτης. Φίλε Ενωσίτη όπως είπα και πριν ΔΕΝ είδα το ματς οπότε δεν μπορώ να εκφέρω αντικειμενική άποψη. Εγώ στάθηκα στο γεγονός ότι όταν κάνεις ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ τότε τρως γκολ! Είπα κάτι άλλο; Ή μήπως έχει σχέση το αν φας το γκολάκι πρώτα; Δε νομίζω... Εξάλλου και στο 1ο ημίχρονο κάνανε ευκαιρίες. ;) Και του Ριβάλντο το όνομα το έβαλα έτσι κατά τύχη.
Από εκεί και πέρα να φοβηθούμε ποιόν και τι; :lol: :rofl:
Κάποια στιγμή θα χάναμε! Το μόνο σίγουρο.
Αυτά για τα σερί εγώ τα ακούω βερεσέ! Αν μπορείς να το κάνεις κάντο και τότε με γειά σου και μαγκιά σου...
Από εκεί και πέρα αυτά είναι για στατιστικολόγους (που εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει) και για κουβέντες εντυπωσιασμού. :p
Εννοείται ότι το πήρα φιλικά! ;) Άλλωστε δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. :)
Μπράβο στην Ξάνθη έπαιξε καλύτερα σήμερα, Απέδειξε πως έχει μια πάρα πολύ δυνατή έδρα. Δυστυχώς οι φιλαθλοί της έδειξαν απαράδεκτη συμπεριφορά....κατα τ'άλλα οικογενειακή ατμόσφαιρα κτλ.
enwsitis21
19-03-06, 01:25
Μπράβο στην Ξάνθη έπαιξε καλύτερα σήμερα, Απέδειξε πως έχει μια πάρα πολύ δυνατή έδρα. Δυστυχώς οι φιλαθλοί της έδειξαν απαράδεκτη συμπεριφορά....κατα τ'άλλα οικογενειακή ατμόσφαιρα κτλ.
Μπορείς να γίνεις λίγο πιό συγκεκριμένος; Έγιναν επεισόδια και δέν τα είδαμε;
Α πρέπει να ανοίξουν κεφάλια δηλαδή έτσι;
Άσχετο...
Αθλητική Ηχώ:
"Προσοχή στο... δηλητήριο του ΟΦΗ!"
:lol: :lol: :rofl: :lol: :lol: :rofl: :lol: :lol: :rofl: :lol: :lol: :rofl:
Α πρέπει να ανοίξουν κεφάλια δηλαδή έτσι;Aπο αυτά που ειδα στη τηλεόραση, ειδα μόνο πολύ καυτή έδρα, δεν ειδα επισόδεια, (αν γιναν και δεν τα έδειξε ο ALPHA επιφυλάσσομαι). Δεν ειδα τίποτα διαφορετικό πχ. από κάτι που γίνεται σε μάτς ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΠΑΟ..
Γιατί απαράδεκτο;
Άσχετο...
Αθλητική Ηχώ:
"Προσοχή στο... δηλητήριο του ΟΦΗ!"
:lol: :lol: :rofl: :lol: :lol: :rofl: :lol: :lol: :rofl: :lol: :lol: :rofl:
:lol: :lol: :lol::rofl: :rofl: :rofl:
Τελικά αυτός ο ΟΦΙΣ ομάδα είναι ή φίδι; :rolleyes: :rofl:
Δυστυχώς οι φιλαθλοί της έδειξαν απαράδεκτη συμπεριφορά....κατα τ'άλλα οικογενειακή ατμόσφαιρα κτλ.
Chris, μακάρι σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι να έμεναν μόνο στα μπινελίκια και τα καντήλια... ;)
Στον Βόλο το 4ο All Star Game Ποδοσφαίρου
Τη Μ. Τετάρτη 19 Απριλίου 2006 θα δώσουν ραντεβού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου οι καλύτεροι Ελληνες και ξένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα γήπεδα της χώρας μας. Οι παίκτες και οι προπονητές που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου θα επιλεγούν, όπως και στα προηγούμενα All Star Game, από το κοινό με τη διαδικασία της ψηφοφορίας.
http://www.all-star-game.gr/poll/
Τι ωραία που είναι να έχεις μερικά παλτά... :whistle:
Σε προστατεύουν και από το κρύο της κορυφής... :lol: :rotfl: :oneup:
Ο ορισμός του πέναλτι
http://www.sport-fm.gr/images/news/penalty1.jpg
Πέναλτι ΑΥΤΟ??? Μπά...όχι βρέ όποτε ο Ολυμπιακός παίρνει πέναλτι τον προστατεύει η Διαιτησία...έτσι κερδίσαμε προχτές. Έτσι δεν είναι; Έτσι δεν έλεγε η Λάρισα στην ανακοίνωσή της;
Όσο οι ομάδες στην Ελλάδα δεν παραδέχονται τη κατωτερότητά τους...θα είναι μιά ζωή στο σκοτάδι. Αυτό έχω να πώ
Μαμακιστήκαμε στο μπάσκετ το κέρατό μου!!
Πολύ ωραία όλα αυτά που γράφει η ScoreLive... :whistle:
Ανατίναξε το ΣΕΦ ο Κακιούζης...
Πρόκληση-Πρόταση κτλ κτλ...
Πολύ μένος ρε παιδάκι μου...
Αλλά κι αυτός ο Ολυμπιακός... Κατεδαφίστε αυτή τη παράγκα ρε γμτ μου επιτέλους!!! :mad:
Πέτσινα πέναλτι από την απέναντι κερκίδα και off-side πριν από το λιμάνι και καθώς πηγαίνεις στο γήπεδο... :lol:
ΕΛΕΟC...
ΟΚ παδιά αφήστε το με το πέναλτι. Γελάει όλος ο κόσμος.
Πάντως αν θέλετε τη γνώμη μου, στον επαναληπτικό θα περάσετε πολύ δύσκολα.
Και επειδή είμαι και αμερόληπτος... :innocent:
Forca ΑΕΛάρααα!! :twisted:
ΟΚ παδιά αφήστε το με το πέναλτι. Γελάει όλος ο κόσμος.
Πάντως αν θέλετε τη γνώμη μου, στον επαναληπτικό θα περάσετε πολύ δύσκολα.
Και επειδή είμαι και αμερόληπτος... :innocent:
Forca ΑΕΛάρααα!! :twisted:
Ο κοσμος γελαει με τις δηλωσεις του Μαλεζανι και του ηγετη Εκι, γελαει με τα 5ετη πλανα
και με αλλα πολλα που συμβαινουν προς Παιανια μερια.
Παντως αν θες τη δικη μου τη γνωμη, θα κερδισουμε και μεσα στη Λαρισα
και ψιλοευκολα.Μην κρινεις ενω εχεις στο μυαλο σου τη δικη σου ομαδα, υπαρχει
μεγαλη διαφορα ΧΑΟΣ...
Ο κοσμος γελαει με τις δηλωσεις του Μαλεζανι και του ηγετη Εκι, γελαει με τα 5ετη πλανα
και με αλλα πολλα που συμβαινουν προς Παιανια μερια.
Παντως αν θες τη δικη μου τη γνωμη, θα κερδισουμε και μεσα στη Λαρισα
και ψιλοευκολα.Μην κρινεις ενω εχεις στο μυαλο σου τη δικη σου ομαδα, υπαρχει
μεγαλη διαφορα ΧΑΟΣ...
Γιωργο γελα τωρα οσο θες.Του χρονου που η ομαδα θα πεταει εσυ θα ξαχνεις να βρεις τι φταει και η ομαδα σου θα βλεπει την πλατη μας σε ολο το πρωταθλημα......
Οσο αφορα το μπασκετ ελπιζω να προσγειωθηκατε λιγο γιατι ξαφνικα νομισατε οτι γινατε ομαδαρα.Κριμα γιατι θα σας ηθελα στον ημιτελικο στην Πραγα για να παρουμε τα σωβ***κα και σε ουδετερη εδρα.
Γιωργο γελα τωρα οσο θες.Του χρονου που η ομαδα θα πεταει εσυ θα ξαχνεις να βρεις τι φταει και η ομαδα σου θα βλεπει την πλατη μας σε ολο το πρωταθλημα......
Οσο αφορα το μπασκετ ελπιζω να προσγειωθηκατε λιγο γιατι ξαφνικα νομισατε οτι γινατε ομαδαρα.Κριμα γιατι θα σας ηθελα στον ημιτελικο στην Πραγα για να παρουμε τα σωβ***κα και σε ουδετερη εδρα.
Σαν να βλεπω τα ποστ που θα μου γραφεις του χρονου..":guitarτωρα κλαις γιατι κλαις..συ δεν εισαι που γελαγες χτες..:D."
Στα λογια Κωστα μου, σου χτιζω ουρανοξυστη...στις πραξεις ειναι τα δυσκολα.
Οσο για το μπασκετακι, τρεμε λαε του φαρμακοτριφτη ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ εξυπνησε..:twisted:
Απ'οσο γνωριζω εμεις ειμαστε αυτοι που ηδη εχουμε περασει στους 8, αλλοι πρεπει να κανουν ακομα μια νικη.
Αλλα να ξερεις κατι, πιο πολυ απο ολους εμεις θελουμε να περασετε και μετα να συνεχισετε στους 4, ξερεις τι ειναι να μην εχεις αγχος για τον ημιτελικο...(Σαραγοσα,Τελ Αβιβ)
Υ.Γ
Νομιζω οτι δεν ειναι απαραιτητο πια, δυο ομαδες απο την ιδια χωρα να παιζουν υποχρεωτικα στον ημιτελκο.
Οσο για το μπασκετακι, τρεμε λαε του φαρμακοτριφτη ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ εξυπνησε..:twisted:
Απ'οσο γνωριζω εμεις ειμαστε αυτοι που ηδη εχουμε περασει στους 8, αλλοι πρεπει να κανουν ακομα μια νικη.
Αλλα να ξερεις κατι, πιο πολυ απο ολους εμεις θελουμε να περασετε και μετα να συνεχισετε στους 4, ξερεις τι ειναι να μην εχεις αγχος για τον ημιτελικο...(Σαραγοσα,Τελ Αβιβ)
Υ.Γ
Νομιζω οτι δεν ειναι απαραιτητο πια, δυο ομαδες απο την ιδια χωρα να παιζουν υποχρεωτικα στον ημιτελκο.
Χαιρομαι που βγαλατε γλωσσα στο μπασκετ γιατι οτον φατε την 30+ στον ΟΑΚΑ σε λιγες εβδομαδες δεν θα εχετε την δικαιολογια οτι η ομαδα ακομα χτιζετε.
Οσο αφορα τους 8 ,εσεις ησαστε σιγουροι 2η και κατα 99% παιζετε με την Ρεαλ ενω εμεις εχουμε ακομα ελπιδες και για 1η θεση.Θεωρω δεδομενο την προκριση και κατι μου λεει ο η Εφες θα μας κανει το δωρακι.
ΥΣ.Εχεις δικιο οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να παιξουν μαζι στον ημιτελικο δυο ομαδες απο την ιδια χωρα αλλα απ'οτι ξερω εχει γινει κληρωση και αν περασουν και οι δυο θα γινει μαχη στους ημιτελικους μεταξυ μας.
Του χρονου που η ομαδα θα πεταει εσυ θα ξαχνεις να βρεις τι φταει και η
Αυτό γιατί το ακούω τα τελευταία 10 χρόνια συνέχεια;
Αυτό γιατί το ακούω τα τελευταία 10 χρόνια συνέχεια;
Γιατι ξεχασατε το πρωταθλημα που χασατε προπερσι τοσο γρηγορα?Τοσο σας πονεσε αυτο?
Εγω σαν παναθηναϊκος βλεπω πραγματα που αλλες χρονιες δεν εβλεπα.Ας ελπισουμε οτι δεν θα τα καταστρεψει το καλοκαιρι με ηλιθιες μεταγραφες.Περα απο την πλακα το να βρισκονται και ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακος και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και η Λαρισα και αλλες ομαδες σε καλη κατασταση αυτο μονο καλο θα κανει σε ολους μας.Τα αποτελεσματα τις παντοκρατοριας του γαυρου και της ανυπαρξιας της δικιας μας και των αλλων ομαδων φαινετε στην Ευρωπη.Καθε χρονο και χειροτερα.
κατι ασχετο μια και διαβασα πριν οτι λεγατε ο Παππας δεν παιζει γιατι το "παιζει" αρρωστος και καποιοι λεγανε οτι το λεει το συμβολαιο. Οντως σε πολλα αθλητικα site διαβασω οτι ο Παππας δεν μπορουσε να παιξει εναντιον του Ολυμπιακου μια και το ελεγε το συμβολαιο
"...ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Ολυμπιακό στα ματς με τους Πειραιώτες δεν μετείχε (ήταν στην συμφωνία του δανεισμού)....."
Σε εφαρμογή απο χθές το σχέδιο "Βαζελοκράτης" για να βγεί ο ΠΑΟ στο Τσάμπιονς Λιγκ!!!
Σε εφαρμογή απο χθές το σχέδιο "Βαζελοκράτης" για να βγεί ο ΠΑΟ στο Τσάμπιονς Λιγκ!!!
Eνταξει να μιλανε οι ΑΕΚτζηδες το καταλαβαινω, αλλα και οχι εσεις που εχεται παρει τα ποιο αστεια πεναλτι στο Ελληνικο πρωταθλημα.Ημαρτον!!!
Α!!!Χρονια πολλα στον Οκκα,Γεωργατο,Τζορτζεβιτς κα παιχτες του Ολυμπιακου.Σημερα γιορταζει το θεατρο και αυτοι που το εκπροσωπουν!!!:p :lol:
Eνταξει να μιλανε οι ΑΕΚτζηδες το καταλαβαινω, αλλα και οχι εσεις που εχεται παρει τα ποιο αστεια πεναλτι στο Ελληνικο πρωταθλημα.Ημαρτον!!!
Α!!!Χρονια πολλα στον Οκκα,Γεωργατο,Τζορτζεβιτς κα παιχτες του Ολυμπιακου.Σημερα γιορταζει το θεατρο και αυτοι που το εκπροσωπουν!!!:p :lol:
Ξεχασες δυο μεγαλους θιασαρχες,
Καργκουνη,Γκονζαλεζ.
Καργκουνη,Γκονζαλεζ.
Για τον πρωτο συμφωνω αλλα διαπρεπει στο εξωτερικο.Για το δευτερο για πες μου Γιωργο ποτε κερδισε ενα θεατρικο πεναλτι,φαουλ ή επεσε κατω λες και τον κτυπησε ο Ταϊσον (βλεπε Οκκας)?
Για τον πρωτο συμφωνω αλλα διαπρεπει στο εξωτερικο.Για το δευτερο για πες μου Γιωργο ποτε κερδισε ενα θεατρικο πεναλτι,φαουλ ή επεσε κατω λες και τον κτυπησε ο Ταϊσον (βλεπε Οκκας)?
O Eki ειναι της Δραματικης σχολης.:cry:
Παντα παραπονιεται παντα διαμαρτυρεται, παντα νοιωθει αδικημενος.
Για μενα η θεατρανιστικη συμπεριφορα ενος ποδοσφαιριστη, δεν περιοριζεται
στο καλιτεχνικο πεσιμο, αλλα και σε ολα οσα προανεφερα.
Επίσης ο Εκι σε κάθε αγώνα που παίζει παίρνει κάρτα... είναι απίστευτο...
Οσο για τον σημερινό αγώνα, άνετα και χαλαρά πήραμε το 3-0...
Αδικήθηκαν λίγο οι αντίπαλοι σε 2-3 φάσεις αλλά τους χαρίστηκε εξίσου ο ρεφ...
πχ. κίτρινη κάρτα αντί κόκκινη στο πέναλτυ, 1-2 ανύπαρκτα δικά μας οφσαιντ κλπ
Αυτα τα ολίγα... ρουτίνα καταλαβαίνετε...
Πάμε για το κύπελλο τώρα στον αγώνα με το Τυροκομείο...
Να πω και κάτι άσχετο...
Ημουν το Σάββατο σε ενα κυριλέ εστιατόριο της Καλογρέζας και ενω ήμασταν όλοι έξω και λιώναμε στον ήλιο, εμφανίστηκε το ζεύγος Βανδή με κάλυψη απόκρυψη και παραλλαγή...
Εκατσαν μέσα στα σκοτάδια σε πριβέ χώρο φορώντας συνέχεια τα μαύρα γυαλιά με τον κ.Παπανδρέου και τη σύζυγό του...
Τους έχω ξαναδεί μαζί στον Τηλέμαχο στην Κηφισιά...
Πολύ κονέ ο Ντέμης με το ΠΑΣΟΚ... γιατί άραγε??
Σε ποιόν πάγκο διαπρέπει;
Πράγματι ο Οκκάς στα πεσίματα είναι πολύ καλός....αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν παει πίσω σε αυτό το θέμα.
Όλοι με ένα σπρώξιμο πέφτουν λές και τους έσπρωξε ο Σβαρτσενέγκερ.
Όλοι στα τελευταία λεπτά τους πιάνουν κράμπες, τραυματίζονται κτλ κτλ.
Όλοι πάνε να κερδίσουν πονηρά πέναλτι - και ένα ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ παράδειγμα...το "πέναλτι" που κερδίσατε στο πρόσφατο μεταξύ μας Ντέρμπυ...φαίνεται ότι και ο Παπαδόπουλος έχει καλλιτεχνική φλέβα.
Ειδικά στο τελευταίο μάτς που παίξατε τελειοποιήσε τις βουτιές.
Τώρα για τον ΟΦΗ έχω μιά ερώτηση....ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ???
Γιατί μου φαίνεται ότι όταν παίζει ΠΑΟ-ΟΦΗ οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποκτούν μια φοβερή τεχνική κατάρτιση και περνάνε τους ΟΦΗτζίδες σαν σταματημένους;
Κάτι σαν το Teshinkhan World Cup...το θυμάστε το ποδοσφαιράκι στα Ηλεκτρονικά που παίρναμε μια κόκκινη ομάδα...και οι αντίπαλοι έπεφταν για τάκλιν αλλού για αλλού;
Έ κάτι τέτοιο κάνει και ο ΟΦΗ με τον βάζελο.
Γιατι ξεχασατε το πρωταθλημα που χασατε προπερσι τοσο γρηγορα?Τοσο σας πονεσε αυτο?
Εγω σαν παναθηναϊκος βλεπω πραγματα που αλλες χρονιες δεν εβλεπα.Ας ελπισουμε οτι δεν θα τα καταστρεψει το καλοκαιρι με ηλιθιες μεταγραφες.Περα απο την πλακα το να βρισκονται και ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακος και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και η Λαρισα και αλλες ομαδες σε καλη κατασταση αυτο μονο καλο θα κανει σε ολους μας.Τα αποτελεσματα τις παντοκρατοριας του γαυρου και της ανυπαρξιας της δικιας μας και των αλλων ομαδων φαινετε στην Ευρωπη.Καθε χρονο και χειροτερα.
Δεν το ξεχάσαμε...απλά ήταν μια τόσο μικρή και ασήμαντη παρένθεση στην 10ετή ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ του Ολυμπιακού που απλά το αγνούμε. Το πήρατε και έτσι όπως το πήρατε, χαλάλι σας.
Εκτός του ότι είμαστε 10 χρόνια πρωταθλητές, σας έχουμε ξεφτιλίσει επανελλειμένα στα Ντέρμπυ...λέτε να μας πείραξε μιά χρονια που δεν πήγαμε καλα;
Καργκουνη,Γκονζαλεζ.
Θέατρο δικό τους έχουν και ο Παπαδόπουλος με τον Γκούμα.
Βρε δεν κοιτάμε τα χάλια μας όλοι (Βάζελοι, Γαύροι κλπ)
Τουλάχιστον για διαιτησίες εμείς οι 2 δεν πρέπει να μιλάμε!!!
Τί να πούν και οι μικροί δηλαδή;
Εκανε δηλωσεις χτες ο Τζιγγερ και μεταξυ αλλων,ειπε πως θελει Ευρωπαικη κουπα.
Ο Σωκρατης ειχε πει σε παλιοτερες δηλωσεις του, οτι θελει τελικο Champions League.
Οσοι ειδαμε χτες το παιχνιδι Μπενφικα-Μπαρτσελονα, απλα γελαμε....
Ο Σωκρατης ειχε πει σε παλιοτερες δηλωσεις του, οτι θελει τελικο Champions League.
Έτσι, έτσι
(Ρε μέσα σε μία μέρα 2 φορές συμφωνώ με γαύρο...) :nurse:
Το Αρσεναλ - Γιούβε ήταν καλύτερο!!
οφτοπικ...
Gedo αν εισαι Αγία Παρασκευή για ψάξτο για Vivodi Full, έχει μέχρι και 2Mbps...
Εγω εχω να επισημανω ενα πραγμα:
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Οποιος ειδε εχθες το παιχνιδι Μπενφικα-Μπαρτσελονα καταλαβαινει. Απο εκει και περα μη μου μιλησει ξανα κανεις για ελληνικες διατησιες και αδικιες σε σχεση με ευρωπη
Όχι μόνο γελάμε αλλά κλαίμε και με μαύρο δάκρι ταυτόχρονα.
Αυτό το παιχνίδι Gedo δείχνει ότι πραγματικά: Όλα χάνονται!
Όχι μόνο γελάμε αλλά κλαίμε και με μαύρο δάκρι ταυτόχρονα.
Αυτό το παιχνίδι Gedo δείχνει ότι πραγματικά: Όλα χάνονται!
'Ασε μη κλαίς,
πάμε Καραϊσκακη και ΟΑΚΑ το καλοκαίρι έχει κατι καλές συναυλίες.
Και σινεμα Dolgy Digital :up:
Το DVD του Σεπτεμβρίου το βγάζω καί σε DTS, αν θέλετε. :cool:
Δεν θα γινουν φετος προβολες ταινιων στο Καραισκακη.
Η τεραστια οθονη επιβαρυνε πολυ την κατασταση του χορτου και ετσι
φετος "Σινε Καραισκακη" γιοκ.
Δεν θα γινουν φετος προβολες ταινιων στο Καραισκακη.
Η τεραστια οθονη επιβαρυνε πολυ την κατασταση του χορτου και ετσι
φετος "Σινε Καραισκακη" γιοκ.
Επίσης, είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Γερμανία.
:worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy::worthy: :worthy:
http://my.opera.com/chalkida/homes/albums/4861/thumbs/0%20(11).jpg_thumb.jpg
Ο νόμος του Καυτανζογλείου!
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0
Στο Καυτανζόγλειο υπάρχει ένας -και απόλυτος- άρχοντας. Ο Ηρακλής. Μοναδικός. Κυρίαρχος. Ο «Γηραιός» χόρευε στη βροχή και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον κακό Ολυμπιακό. Το τελικό 2-0 προσυπέγραψε την ενδέκατη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη των «κυανόλευκων» που ξεκίνησαν το πάρτι τους νωρίς νωρίς. Το γκολ του Ερέρα στο 4ο λεπτό ήταν η θεμέλια λίθος για τον θρίαμβο του Ηρακλή και ο αστείρευτος Επαλέ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα (52’), με τρόπο παλικαρίσιο. Στάθηκε όρθιος από το μαρκάρισμα του Τουρέ (!) και «γονάτισε» τον Νικοπολίδη. Τεράστια αμυντικά κενά για τον Ολυμπιακό, το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση. Εξασφαλίζει το εισιτήριο για το Κύπελλο UEFA ο Ηρακλής, θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμα ο Ολυμπιακός, ώστε να εξασφαλίσει τον τίτλο…
Έτσι είναι!
Άμα η διαιτησία παίζει το θρύλο κοντά στο 50-50, αυτός δυσκολεύεται. Ας τον έπαιζαν αντίστοιχα οι διαιτητές και σε καναδυό ματσάκια ακόμη και θα βλέπαμε αν θα έπερνε πρωτάθλημα...
Μμμμ, σε ποιό ας πούμε; Στα 2 μεταξύ μας ματς;
Η μήπως δυσκολευτήκαμε να σας πετάξουμε συνολικά 6 γκολάκια;...και τα χειρότερα έρχονται.
Πράγματι οι παίχτες του Ολυμπιακού υστερούν στις Λασπο-Βουρκομαχίες δυστυχώς, γιατί αυτό που παίχθηκε χθές δεν λεγόταν ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει κάν.
Όσο για το σχόλιο της διαιτησίας. Ας έπαιζαν οι διατητές που σφυρίζουν παιχνίδια της ΑΕΚ τα μάτς μέχρι το 90' και όχι μέχρι το 100' ή μέχρι να βάλει η ΑΕΚ γκόλ...και θα πάλευε για το ΟΥΕΦΑ μαζί με τον Ηρακλή.
Συνολικά από το 1930-31 που πρωτόπαιξαν οι δύο ομάδες: Ο Ολυμπιακός έχει 31 νίκες, η ΑΕΚ έχει 14 επιτυχίες, ενώ 15 ματς έληξαν ισόπαλα.Δηλαδή σε 14 ματς ο διαιτητής σφύριξε 50-50 και στα 31 μίλησε η παράγκα.:rofl:
Έτσι είναι!
Άμα η διαιτησία παίζει το θρύλο κοντά στο 50-50, αυτός δυσκολεύεται. Ας τον έπαιζαν αντίστοιχα οι διαιτητές και σε καναδυό ματσάκια ακόμη και θα βλέπαμε αν θα έπερνε πρωτάθλημα...
Συγχαρητήρια :clap: Αποστήθισες κατα λέξη το εξώφυλο της Score Live! Πήγαινε στα γραφεία τους (αυτά που είναι και η Δέρμπυ με την Χώρα) να πάρεις δώρο (λιωμένη) καραμέλα Χόλς με Βέϊπορ Άκσιον γιατί τόσο καιρό στους μείον θα έχει κλείσει κι ο λαιμός σας. :whistle:
Χειρότεροι κι απο τους κνίτες με τον Ριζοσπάστη έχετε καταντήσει. :hmm:
@ ADSLgr.com All rights reserved.