Επιστροφή στο Forum : Ερυθρόλευκη στρατιά
H Βία προάγεται απο όλους όχι μόνο απο τους Προέδρους και τα συνθήματα είναι το λιγότερο.
Αυτοι οι αλλοι ειτε ειναι βαλτοι ειτε λειτουργουν με πλατες απο τους προεδρους.
Στη χειροτερη εχουν την ανοχη των.
Όσον αφορά το Καραισκάκη , έχουν κοπεί τα πάντα.
Ούτε νερό δεν πετάγεται μέσα στο γήπεδο.
1) Και γιατι βαλανε διχτυα; :whistle:
2) Αν ερθει μεθαυριο ο Παναθηναικος και παρει 3 μουφες πεναλτυ και σας κερδισει 0-3 τι θα γινει; :whistle:
Όσον αφορά τα ραντεβού που δίνονται , αυτά είναι γνωστά σε πολλούς και στην αστυνομία αλλά και αυτή είναι πνιγμένη στα σκατά και στην αδιαφορία.
Ολοι ειναι στα σκατα και στην αδιαφορια.
Συμφωνώ οτι με τις κάμερες μπορούν να πετάνε έξω όποιον κάνει λαλακία αλλά θα βρεθεί πάντα κάποιος άλλος.
Θα πεταξουν εξω και τον αλλον, 5 χρονια αποκλεισμο απο τα γηπεδα.
Και αλλος; Και αυτος 5 χρονια.
Για καθε 5 τετοιους που θα φευγουν θα ερχονται 10 φιλαθλοι, και ας γινουν τα γηπεδα εκλλησιες.
Ειμαι στην 7 απο τα 13 μου και έχω δει πολλά. οι στρατοί που λέτε είναι κυρίως ηλικίες 12-17 οπου κρίση δεν υπάρχει και επικρατεί η ψυχολογία της μάζας.
Αυτοι οι 12χρονοι πανε μετα 25 χρονων και παιρνουν αυτοι τους συνδεσμους και στρατολογουν αλλα 15χρονα.
Αν τους κοψεις το γηπεδο, τι θα κανουν;
Αυτοι οι αλλοι ειτε ειναι βαλτοι ειτε λειτουργουν με πλατες απο τους προεδρους.
Στη χειροτερη εχουν την ανοχη των. Η Ανοχή προέρχεται απο την ατιμωρησία..
1) Και γιατι βαλανε διχτυα; :whistle: Δ ίχτυα μπήκαν για τους Ευρωπαικούς Αγώνες
2) Αν ερθει μεθαυριο ο Παναθηναικος και παρει 3 μουφες πεναλτυ και σας κερδισει 0-3 τι θα γινει; :whistle: τίποτα δεν θα γίνει.Συνθήματα , ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα , αλλά δεν θα ανοίξει μύτη
Ολοι ειναι στα σκατα και στην αδιαφορια.
Θα πεταξουν εξω και τον αλλον, 5 χρονια αποκλεισμο απο τα γηπεδα.
Για καθε 5 τετοιους που θα φευγουν θα ερχονται 10 φιλαθλοι, και ας γινουν τα γηπεδα εκλλησιες. Όχι γιατί περιμένουν σειρά αλλοι τόσοι
Αυτοι οι 12χρονοι πανε μετα 25 χρονων και παιρνουν αυτοι τους συνδεσμους και στρατολογουν αλλα 15χρονα. Συμφωνώ αν και εγώ δεν στρατολογώ κανέναν
Αν τους κοψεις το γηπεδο, τι θα κανουν;
Μία λέξη...αποτυχία....
Έχω απαντήσει δίπλα απο κάθε πρότασή σου...
Η αποτυχία πάει στο τι θα κάνουν αν τους κοπεί το γήπεδο...
Τι killer ρε παιδί μου αυτός ο Ντιογκόλ, σε κενό τέρμα μας τρέλανε πάλι :rofl::rofl:
Ε ρε πλύση εγκεφάλου που έχει πέσει και θεωρείτε ο παιχταράς των παιχταράδων.. :rofl::rofl:
Burning Skies
22-01-09, 00:50
Τι killer ρε παιδί μου αυτός ο Ντιογκόλ, σε κενό τέρμα μας τρέλανε πάλι :rofl::rofl:
Ε ρε πλύση εγκεφάλου που έχει πέσει και θεωρείτε ο παιχταράς των παιχταράδων.. :rofl::rofl:
Η προσφορά του Ντιόγο δεν εξαντλείται στo να σκοράρει (τομέας στον οποίο είναι όντως ντεφορμέ αυτόν τον μήνα). Δες πχ.ποιος έβγαλε την ασίστ στον Μπελούτσι στο πρώτο γκολ (συνηθισμένο φαινόμενο για τον Ντιόγο).
Υπάρχουν ένα κάρο άμπαλα γίδια με μέτρια προς καλή αίσθηση του γκολ. Για να ξεχωρίσει όμως ένας παίχτης δεν αρκεί αυτό. Ο Ντιόγο κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και γι'αυτό είναι τόσο χρήσιμος.
Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να τον πει κανείς παιχταρά αλλά έχει δείξει καλά στοιχεία.
Στην τελική αν δεν σου κάνει μην κάνετε προσφορά. Κρατήστε τον Βαγγελάκη που είναι killer.:p
Επιθετικός που δεν σκοράρει παύει να ναι επιθετικός και μεταμορφώνεται σε .. Τόργκελε :whistle::whistle:
Αν περιμένεις να βάλει γκολ σε κανα εντός με τελειωμένες ομάδες για να τον προσκυνήσετε, βράστα :whistle:
Τι προσφορά να κάνουμε, που να πάμε κόντρα στον Άραβα της Μάτσεστερ Σίτυ.. δεν μας πέρνει :rofl:
Burning Skies
22-01-09, 01:08
Επιθετικός που δεν σκοράρει παύει να ναι επιθετικός και μεταμορφώνεται σε .. Τόργκελε :whistle::whistle:
Αν περιμένεις να βάλει γκολ σε κανα εντός με τελειωμένες ομάδες για να τον προσκυνήσετε, βράστα :whistle:
Τι προσφορά να κάνουμε, που να πάμε κόντρα στον Άραβα της Μάτσεστερ Σίτυ.. δεν μας πέρνει :rofl:
Όπως νομίζεις. Μην χαλιέσαι πάντως, δεν προσπαθούμε να στον πουλήσουμε. :p
Όπως νομίζεις. Μην χαλιέσαι πάντως, δεν προσπαθούμε να στον πουλήσουμε. :p
Μπα δεν χαλιέμαι, δεν είμαστε εμείς που δώσαμε κάμποσα ;)
Burning Skies
22-01-09, 01:14
Μπα δεν χαλιέμαι, δεν είμαστε εμείς που δώσαμε κάμποσα ;)
Ούτε εγώ τα έδωσα. ;)
Linus, μιλάμε δεν ξέρεις ΚΑΘΟΛΟΥ μπάλα. Δεν πρόκειται να ανταπαντήσω ούτε να αιτιολογήσω την πρόταση μου, απλά και μόνο θα την επαναλάβω για να την εμπεδώσεις και ας διαμαρτυρηθείς ΟΣΟ θές. Δεν ξέρεις ΚΑΘΟΛΟΥ μπάλα. Ντίπ για ντίπ όμως
wi fi thief
22-01-09, 07:48
καλος ητανε εψες ο ντιογκο (δεν εχει σημασια που δεν βαζει πολλα γκολ)
νομιζω οτι ειναι ανασταλτικος παραγοντας για την καριερα του το οτι ηρθε στην ελλαδα γιατι κανενας δεν φροντιζει να του κοψει τα ελαττωματα (ψιλοβουτιες, νευρακια, διαμαρτυριες, θεατρινισμοι) αντιθετα μαλλον τα "καλλιεργουν"
ακομα και ο βαλβερδε οχι απλα τον δικαιολογει αλλα διαμαρτυρεται δημοσια για φασεις οπως η κιτρινη με τις σερρες και ο κοκκαλης με ολοκληρη επισημη ανακοινωση που τον φωτογραφιζει αν και πολλοι νομιζουνε οτι δηθεν μιλαει γενικα
εγω βλεπω εναν γρηγορο και δυνατο επιθετικο που ομως συνεχως διαμαρτυρεται (τις περισσοτερες φορες χωρις λογο) και δεν εχει προβλημα ουτε να βουτησει ουτε να κανει τον τραυματια για να παρει ο αντιπαλος κιτρινη (σε πολλα πρωταθληματα απο αυτα που ονειρευεται καποτε να παιξει, αυτα ειναι μεγαλα ελαττωματα)
ειδα χτες στο πεναλτυ στο 87 τον βαλβερδε να χτυπιεται για δευτερη κιτρινη (ισως να εχει δικιο αλλα στο 87 με 0-2 και να διαμαρτυρεσαι με αυτο τον τροπο?)
νομιζω οτι και τετοιου ειδους διαμαρτυριες ειναι αντιθετες με το πνευμα της επιστολης του θειου (τουλαχιστον σε οτι αφορα το τι μπορει να προκαλεσει βια ή εστω πιεση-δυσπιστια σε διαιτητες...) :hmm:
θα μου πειτε: ολοι τα κανουνε, και θα συμφωνησω
αλλα η ανακοινωση ειναι τοσο νωπη και θα περιμενα τουλαχιστον στον χθεσινο αγωνα ο γαυρος να δειξει οτι σεβεται τα λεγομενα του προεδρου του
το εκανε? :hmm:
ηλιθιες αποριες:
α) αυτον που αποφασισε να γινει το παγκρητιο στο λιντο και να το δερνουνε οι ανεμοι σαν το καραβι του μπαρμπαροσα θα του ριξει κανενας ενα προστιματακι προς γνωση και συμμορφωση?
β) τα μη σπασμενα καθισματα στο ιδιο σταδιο ειναι λιγοτερα απο τα σπασμενα?
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται έτσι;;; Πραγματικά όμως...
Ο Ντιόγκο φέτος έχει βάλει 10 γκόλ, 5 στο κύπελλο UEFA και 5 Στην Super league.
Ας δούμε και τα γκόλ που έχει βάλει....
2 στο ΟΣΦΠ-Νορτζελαντ....ναι ομαδίτσα
2 στο ΟΣΦΠ-Μπενφίκα..... ομαδίτσα
1 στο ΟΣΦΠ-Χέρτα......άλλη ομαδίτσα
Στο ελληνικό πρωτάθλημα....
1 στο Skoda Ξάνθη - ΟΣΦΠ (το μοναδικό γκόλ της αναμέτρησης)
1 Στο ΟΣΦΠ - Πανσεραϊκός
1 Στο ΟΣΦΠ - ΑΕΚ
1 Στο ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ
1 Στο ΟΣΦΠ - Πανιώνιος
Ο καλύτερος επιθετικός του Πάο είνα ο Σάλπι με 6 γκόλ , 5 γκόλ στην Superleague και 1 στο Champions League....αν συνυπολογίσεις και τα γκόλ στα προκριματικά φτάνει τα 8...
Ο Μάντζιος έχει 5 γκόλ σύνολο, 3 CL και 2 Super League.
Τώρα τι έχεις να πείς μεγάλε γνώστη της μπάλας;;;
wi fi thief
22-01-09, 08:29
@ ermis
'νταξ, εχασε και πολλα "αχαστα" ομως (δεν σημαινει κατι: ολοι χανουνε)
για τον χαρακτηρα του (και το αν θα επηρρεασει την εξελιξη του) συμφωνει ή διαφωνεις? ;)
Ότι πείτε παιδιά, προσκυνήστε τον :rofl::rofl:
@ ermis
'νταξ, εχασε και πολλα "αχαστα" ομως (δεν σημαινει κατι: ολοι χανουνε)
για τον χαρακτηρα του (και το αν θα επηρρεασει την εξελιξη του) συμφωνει ή διαφωνεις? ;)
Δεν τον έχεις δεί στο γήπεδο και φαίνεται, όλοι όσοι παμε γήπεδο βλέπουμε τι ξύλο τρώει, πως κυνηγάει την κάθε φάση και πως τρέχει και πως είναι η ομάδα ΜΕ και Χωρίς τον Ντιόγκο.
Άλλο ο πραγματικός χαρακτήρας που βλέπουμε εμείς και άλλο οι δήθεν χαρακτηρισμοί για βουτιές....εγώ πάντως δεν τον βλέπω να πέφτει μόνος του τις περισσότερες φορές, τώρα το τι γράφουν κάποιες εφημερίδες για να καλιεργήσουν ένα κλίμα βάση του οποίου να θεωρήσουμε τον Ντιόγκο mr Βούτα και να μην του σφυράμε τίποτα.....
wi fi thief
22-01-09, 10:28
Δεν τον έχεις δεί στο γήπεδο και φαίνεται, όλοι όσοι παμε γήπεδο βλέπουμε τι ξύλο τρώει, πως κυνηγάει την κάθε φάση και πως τρέχει και πως είναι η ομάδα ΜΕ και Χωρίς τον Ντιόγκο.
ισως να εχεις δικιο, δεν τον εχω δει απο κοντα οποτε για τα bold δεν μπορω να κρινω οπως εσυ που τον βλεπεις, βλεπω ο,τι διαλεγει ο σκηνοθετης
οσον αφορα ομως τα μαρκαρισματα και τις βουτιες απο την tv μπορεις να κρινεις καλυτερα (οι ληψεις ειναι κοντινες και υπαρχουνε και τα ριπλει)
για χτες πχ ειδα (στην επαναληψη) οτι το χτυπημα που δεχτηκε (στο πεναλτυ που ζητησε) δεν δικαιολογει τους σφαδαγμους του και η διαμαρτυρια στην καρτα του ητανε ακυρη (να εβλεπε ο βαλβερδε αντιπαλο να διαμαρτυρεται για δικαια αποφαση του διαιτητη θα ζητουσε και αλλη καρτα...) και βουτηξε για πεναλτυ στο β' (θα μπορουσε να δεχτει δευτερη κιτρινη για θεατρο)
φυσικα μπορει να ισχυει το "καηκε η γρια στη σουπα και φυσαει και το γιαουρτι" και να διαμαρτυρεται "προληπτικα" για να προστατευτει απο ενδεχομενες κλωτσιες αλλα και σε αυτη την περιπτωση δεν παυει να ισχυει το "θεατρινισμος"
σιγουρα σας παιζουνε δυνατα (ειστε τεχνικη ομαδα με -σχεδον αποκλειστικα- ατομικες ενεργειες και παικτες που κρατανε πολυ μπαλα και καποια δυνατα μαρκαρισματα ειναι αναμενομενα, ειδικα απο ομαδες χωρις ποιοτητα που παλευουνε για αποτελεσμα)
μην πατε ομως στην αντιθετη ακρη: το φως ζηταει απο το χθεσινο παιχνιδι τρεις αποβολες και καμμια δεκαρια κιτρινες παραπανω (φυσικα ολες κατα του οφη που "σκυλιασε για να σας παει σε δευτερο παιχνιδι και να σας κουρασει"...:whistle:)
σιγα σιγα αν σφυριζουνε οπως ζητατε, οι αντιπαλοι δεν θα μπορουνε να τελειωσουνε αγωνα, θα διακοπτεται γιατι εχουνε μεινει με 7 παικτες
και ενα αλλο θεμα που δεν απαντηθηκε: φαντασου αν καποιος προπονητης μεσα στο τηγανι διαμαρτυρεται σαν τον βαλβερδε ποσο θα συμβαλει στην "αξιοπιστια" και την εξαλλειψη της βιας
εχετε παρει την κουπα, πιθανοτατα θα πατε καλα στο ουεφα, μπορειτε να παιξετε καλη μπαλα και να γουσταρει ο κοσμος σας και διαμαρτυρεστε συνεχως για μικροπραγματα και τις εντυπωσεις (δυστυχως επισημα μεσω προεδρου και κoουτς)
και μετα μιλατε για παραπονα και ρουλες βροχοπουλου :hmm:
δεν το καταλαβαινω αυτο...:hmm: φανταστειτε να εισαστε απο πλευρας διαιτησιας στη θεση του φετινου βαζελου (που εχει λογους να παραπονιεται νομιζω) τι θα γινοτανε... :scared:
διαβαστε καμμια δηλωση του σαββα σαν να την απευθυνει καποιος αλλος σε εσας: ισως του δωσετε δικιο και δεν θα εχετε αδικο :whistle:
δεκαπεντε χρονια ο μεγαλος πρεντραγκ τζορτζεβιτς εχει αλωνισει ολη την αριστερη πλευρα στην κερκυρα και στο μπερναμπεου με αντιπαλους "ολων των ειδων" και ποτε δεν τον ειδα σε πρωτοσελιδα να δηλωνει οτι δεν μπορει να κοιμηθει τα βραδια απο τον πονο
συνεχιζω λοιπον να πιστευω οτι η απροκαλυπτη προστασια και το image που προσπαθει να φτιαξει η εταιρια γαυρος για να ανεβασει την αξια πωλησης του πιθανον να ειναι μπουμερανγκ για τον ντιογο (αλλα απο οτι βλεπω στο νημα, επιασε)
θα δειξει ο καιρος και η εξελιξη αν εχω δικιο ή οχι
Λοιπόν, επειδή ήμουν μέσα χθες, έχω να πώ το εξής..
ΤΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΛΕΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ.
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. :worthy: :worthy:
Mετά έρχεται ο Diogo, μετά ο Belluschi κλπ.
PS. Έξω ο Djole, δεν τραβάει άλλο.
Λοιπόν, επειδή ήμουν μέσα χθες, έχω να πώ το εξής..
ΤΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΛΕΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ.
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. :worthy: :worthy:
Mετά έρχεται ο Diogo, μετά ο Belluschi κλπ.
PS. Έξω ο Djole, δεν τραβάει άλλο.
Ο Λετο εχει απιστευτη τριπλα αλλα σε ολα τα αλλα ειναι χειροτερος απο το Βυντρα. Στις 10 πασες οι 8 ειναι λαθος.
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται έτσι;;; Πραγματικά όμως...
Ο Ντιόγκο φέτος έχει βάλει 10 γκόλ, 5 στο κύπελλο UEFA και 5 Στην Super league.
Ας δούμε και τα γκόλ που έχει βάλει....
2 στο ΟΣΦΠ-Νορτζελαντ....ναι ομαδίτσα
2 στο ΟΣΦΠ-Μπενφίκα..... ομαδίτσα
1 στο ΟΣΦΠ-Χέρτα......άλλη ομαδίτσα
Στο ελληνικό πρωτάθλημα....
1 στο Skoda Ξάνθη - ΟΣΦΠ (το μοναδικό γκόλ της αναμέτρησης)
1 Στο ΟΣΦΠ - Πανσεραϊκός
1 Στο ΟΣΦΠ - ΑΕΚ
1 Στο ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ
1 Στο ΟΣΦΠ - Πανιώνιος
Ο καλύτερος επιθετικός του Πάο είνα ο Σάλπι με 6 γκόλ , 5 γκόλ στην Superleague και 1 στο Champions League....αν συνυπολογίσεις και τα γκόλ στα προκριματικά φτάνει τα 8...
Ο Μάντζιος έχει 5 γκόλ σύνολο, 3 CL και 2 Super League.
Τώρα τι έχεις να πείς μεγάλε γνώστη της μπάλας;;;
Να απαντησω εγω ο ταπεινος;
Ο Ντιογκο ειναι καλος παιχτης αλλα μην ξεχνας οτι ειναι ο μονος σοβαρος παιχτης του ΟΣΦΠ στην επιθεση, ολη τη χρονια βασικος και αναντικαταστατος.
Ο καλυτερος επιθετικος του ΠΑΟ ειναι ο Ρουκαβινα, που εχει τα μισα λεπτα του Ντιογκο και εχει βαλει 8 γκολ, 3 στο κυπελο και 5 στο Πρωταθλημα, ενω σε σχεδον ολα τα ματς εχει μπει αλλαγη!!!
Οταν προσπαθω να συγκρινω Ρουκαβινα με Ντιογκο, το μονο που βρισκω ανωτερο τον Βραζιλιανο ειναι το ομαδικο παιχνιδι, ο Ρουκα ειναι ατομιστης.
Αλλα ειναι πιο γρηγορος, εχει καλυτερη τριπλα, εκτελει καλυτερα (Ο Ρουκα τα τετ-α-τετ τα βαζει :p ).
Αν μπορεσει και δουλευει καλυτερα για την ομαδα, γιατι ειναι μεγαλο πλεονεκτημα αυτο, θα αφησει εποχη.
Αλλα θελει δουλεια, γιατι αλλιως θα καταντησει Σανμαρτεαν. (που φετος δεν βρηκε ομαδα να αγωνιστει)
Στις 10 πασες οι 8 ειναι λαθος.
Μάλλον για τον Djordjevic μιλάς.
Ο Leto μια χαρά πάσα έχει.
Απλά είναι ατομισταράς. :worthy:
Burning Skies
22-01-09, 17:39
Χαίρομαι που μιλάμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και λίγο για μπάλα.
Όσο για τον Ντιόγο (όπως είπα και πριν) η ομαδικότητα του, η προσφορά του στην άμυνα και στην ανάπτυξη της ομάδας και η πολύ καλή πάσα που έχει είναι οι λόγοι που τον προτιμώ 100 φορές από τον (πραγματικά πολύ καλό) Ρουκαβινα.
Το παιχνίδι πάντως χθες άλλαξε τελείως όψη με την είσοδο Μπελούτσι :p και Λέτο. Ο πρώτος κάνει πολύ δουλειά (που συχνά δεν φαίνεται), ενώ ο δεύτερος είναι άξιος αντικαταστάτης του Τζόλε όταν είναι σοβαρός.
Απεβίωσε σε ηλικία 62 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο, ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Δημήτρης Περσίδης. Ο εκλιπών ήταν μέλος της ομάδας των Ερυθρολεύκων της δεκαετίας του ΄70 και εργαζόταν ως βοηθός προπονητή στην Εθνική Αυστρίας.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artId=251862
in memoriam.
Burning Skies
24-01-09, 10:09
in memoriam.
R.I.P :(
Παιδιά μη ξεχνάτε για τον Diogo σε πόσα match έπαιξε σαν 2ος στην αρχή της σεζόν.
Επίσης το γεγονός ότι οι galletti-belluschi-leto σκοράρουν συνέχεια, οφείλεται και σε αυτόν.
Δεν είναι λίγα τα σπασίματα δεξιά-αριστερά και οι assists. Μη τρελαθούμε τώρα.
Και στο κάτω κάτω δείτε και στο www.transfermarkt.de τι γνώμη έχουν για αυτόν τα μέλη
και τι συζητιέται για αυτόν.
Παικτούρα ο ruka, αλλά ο Diogo είναι άλλη κλάση. Γνώμη μου πάντα.
* Βάλτε και τα πέναλτι που του κάνουν συνέχεια...
** Έχω την εντύπωση ότι έγινε δολοφονικό τάκλιν πάνω στον Μπελούτσι πάλι... τι θα γίνει πάλι κατς θα
μας παίξουνε οι άμπαλοι?
(σορρυ για το doublepost, είχα την εντύπωση ότι θα γινόταν automerged)
πωπω κρυο στους -12! :cool
:twisted: :p
Burning Skies
24-01-09, 23:35
πωπω κρυο στους -12! :cool
:twisted: :p
Εγώ πάντως στενοχωρήθηκα. Ο καλύτερος πελάτης μας, έχει γίνει πλέον τακτικός πελάτης και του Εργοτέλη. Δεν είναι πράγματα αυτά. :p
ΥΓ. Ο Εργοτέλης αλήθεια σε τι θέση βρίσκεται στα τεφτέρια της στατιστικής του παγκοσμίου ποδοσφαίρου;; :twisted:
Εγώ πάντως στενοχωρήθηκα. Ο καλύτερος πελάτης μας, έχει γίνει πλέον τακτικός πελάτης και του Εργοτέλη. Δεν είναι πράγματα αυτά. :p
ΥΓ. Ο Εργοτέλης αλήθεια σε τι θέση βρίσκεται στα τεφτέρια της στατιστικής του παγκοσμίου ποδοσφαίρου;; :twisted:
μπορει πιο πανω απο εσας...περιπου τις ιδιες ευρωπαικες επιτυχιες εχετε...:p:p
Burning Skies
25-01-09, 00:39
μπορει πιο πανω απο εσας...περιπου τις ιδιες ευρωπαικες επιτυχιες εχετε...:p:p
Μπορεί. Εδώ είναι πολύ πιο πάνω από μας (και από σας) η άλλη πελάτης μας η Λάτσιο. :p
Μπορεί. Εδώ είναι πολύ πιο πάνω από μας (και από σας) η άλλη πελάτης μας η Λάτσιο. :p
ε αμα ειναι ετσι και εμας η πελατισσα η ιντερ ειναι πολυ πιο πανω...:p:p:p
Burning Skies
25-01-09, 01:12
ε αμα ειναι ετσι και εμας η πελατισσα η ιντερ ειναι πολυ πιο πανω...:p:p:p
Ε όχι και πελάτισσα. 1-1 είστε στα παιχνίδια. ;)
Ευτυχισμένα 100 χρόνια στον αιώνιο αντίπαλο και τους εύχομαι πάντα τέτοιες χαρές. :p :whistle:
[πικάρισμα]
Πόσα γκολ έβαλε και πόσες ασσίστ μοίρασε σήμερα ο Ruka που ξεκίνησε, και πόσα ο Diogo? :P
[πικάρισμα/]
Τι έγινε βρε με τους λαχανούληδες??
ΑΚΟΜΑ γράφουν εδω μέσα??????????
Χάθηκαν τι έγιναν αυτα τα παιδιά, τα πικραμένα παιδιά????
Και χθές η διαιτησία έφταιγε ε?
Ο Γκαγκάτσης έφταιγε ε ???????
Αντε βγάλτε καμια ανακοίνωση τώρα να γελάσουμε κι άλλο!!
Τελικά το πράσινο σας πάει... πράσινο φοράγαν και οι γελωτοποιοί !!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και ΞΥΔΑΚΙ!!!
Πελατάκια του Εργοτέλη ΟΛΕ ΟΛΕ
Αντε ουτε γήπεδο ουτε τίποτα
Δε μπορώ τοση μιζέριααααααααααααα
Δε μπορώ αλλο κλάμααααααααααααααα
Του χρόνου δε θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα μπας και το πάρετε!!!!
Αρκετά καλά τα πας και εσύ ως γελοτοποιός πάντως. :whistle:
wi fi thief
26-01-09, 11:36
Πόσα γκολ έβαλε και πόσες ασσίστ μοίρασε σήμερα ο Ruka που ξεκίνησε, και πόσα ο Diogo?
για πες μας εσυ ποσες ασιστ (???) μετρησες και ποια νομιζεις ειναι η μεγαλυτερη ευκαιρια που μπορει να χασει ενας ποδοσφαιριστης?
εγω αυτο που ειδα ειναι οτι καποιος γκαλετι (λογω της ανικατοτητας καποιων, ο λουτσιανο διανυει την πιο παραγωγικη χρονια της καριερας του και αυτο ειναι "κατορθωμα" του ντιογκο και του κοκκαλη) σας ξελασπωσε παλι και οτι τις ασιστ τις εδωσαν ο λετο και ο ντουντου (ενω ο παιχταρας ΕΧΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ την κλασσικοτερη δλδ ευκαιρια απο τοτε που εφευρεθηκε το ποδοσφαιρο)
καλα ειναι ακομα και οταν φοραμε κοκκινα (ή αλλου χρωματος) γυαλια, τουλαχιστον να βλεπουμε, οι εντελως τυφλοι ο,τι χρωμα γυαλια και να βαλουνε δεν βλεπουνε ΤΙΠΟΤΑ περα απο αυτο που θελουνε
ο παπασταματης σας αδικησε: στην πεναλταρα που κερδισε ο ντιογκο επρεπε να αποβληθουνε και οι δυο που τον "μαρκαραν" γιατι ητανε σε προφανη θεση για γκολ :rofl:
ΑΝ χαιρεσαι που η ομαδαρα σου επαιξε ενα τεταρτακι καλα απεναντι στον ΟΦΗ, εισαι αρχοντας, ολα τα αλλα (περι ..."ασιστ") ειναι περιττα ;)
και η ομαδα σου συνολικα αλλα και καποιοι παικτες της εχουνε πολυ περισσοτερες δυνατοτητες και στη θεση σου θα πιεζα να μου τις δειχνουν συχνοτερα και οχι να αραζουνε και να με εχουν στο χασμουρητο και στο σφυριγμα
γιατι αν με εχουνε εκει, το μονο που μου μενει να ασχοληθω ειναι το καζο στους αντιπαλους, οι ανακοινωσεις και τα παρτυ στα εγκαινια ιστοσελιδων :cool:
ΞΥΔΙ ΤΟΠ ΤΟΠ ΤΟΠ
με δώρο μια θερμάστρα για τους -12 βαθμούς!!!
Σας βρήκα και μέρος να κόψετε πίτα οι βάζελοι!!!
http://www.athensbars.gr/node/2124
Oταν κανεις εδω οτι εχω κανει εγω, ελα και μιλα μου.
Μονο ασοβαροι ανθρωποι, και εγω μεσα, ασχολουνται με το, αποδεδειγμενα, πιο αναξιοπιστο Πρωταθλημα της Ευρωπης.
50648
Μονο ασοβαροι ανθρωποι, και εγω μεσα, ασχολουνται με το, αποδεδειγμενα, πιο αναξιοπιστο Πρωταθλημα της Ευρωπης.
Γίνεσαι άδικος...
http://www.youtube.com/watch?v=iOKPWEQdAF4
Burning Skies
26-01-09, 16:28
Τι έχει κάνει βρε και συ; Μην το πεις μόνο σε κανέναν ξένο αυτό διότι θα γελάει.
Τα τρόπαια μετράνε παντού και όχι οι "πορείες". Ας είχες πάρει κανένα ΟΥΕΦΑ (γιατί το Τσουλου δεν το αγγίζουμε καν) να σε παραδεχόμουν. Τώρα όμως απλά προκαλείς το γέλιο.
Κέρδισε πρώτα τον Εργοτέλη και μετά έλα μίλα μας. :twisted:
Τα τρόπαια μετράνε παντού και όχι οι "πορείες".
Και γω που νόμιζα οτι δε σε ενδιέφεραν μόνο οι κουπες... tsk tsk
Τεσπα, όσα δε φτανει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Σαφως και θα γελασει ο ξενος.
Αλλα γιατι εισαι ασχετος με το θεμα;
Μιλαμε για Παναθηναικο-Ολυμπιακο και την πορεια τους στην Ευρωπη, εκει που δεν υπαρχουν εντολοδοχοι.
Εχεις αναρωτηθει ποτε γιατι εχω κανει πολλα περισσοτερα στην Ευρωπη απο σενα;
Burning Skies
26-01-09, 17:12
Και γω που νόμιζα οτι δε σε ενδιέφεραν μόνο οι κουπες... tsk tsk
Τεσπα, όσα δε φτανει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Δεν με ενδιαφέρουν. Εσείς είστε όμως που μιλάτε για επιτυχίες, "πορείες" και λοιπά, όχι εγώ.
Όσον αφορά την μπάλα (που με ενδιαφέρει) δεν έχω τίποτα να ζηλέψω από τον ΠΑΟ στην Ευρώπη, την ίδια μπάλα παίζουμε (συνήθως σκ@τ@ μπάλα).
Τι να φτάσει η αλεπού; Έναν τελικό και έναν ημιτελικό μέσα σε 40 χρόνια; Τι να μου λένε αυτά; Διάρκεια υπάρχει; Μπάλα παίζεις; Το να γίνω φωτοβολίδα δεν μου λέει κάτι.
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 7 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Μιλαμε για Παναθηναικο-Ολυμπιακο και την πορεια τους στην Ευρωπη, εκει που δεν υπαρχουν εντολοδοχοι.
@@ έχεις κάνει.
Όσο για τις κάπως καλύτερες πορείες (της πλάκας βέβαια και αυτές) η απάντηση είναι εύκολη:
-Ποδόσφαιρο σκοπιμότητας (αλά Εθνική)
-Καλύτερη ψυχολογία (δεν υπήρχε η πίεση-άγχος του πρωταθλητή)
-Αρκετή τύχη
Ας είχες διάρκεια και ας έπαιζες ποδόσφαιρο της προκοπής και θα το ξανασκεφτόμουν. Διάρκεια όμως δεν έχεις και ούτε σοβαρή μπάλα παίζεις συνήθως..
Τι να λέμε τώρα. Κατάφερες να γίνεις τακτικός πελάτης του Εργοτέλη και μας μιλάς για ευρωπαϊκές πορείες και διαιτησίες. Δεν υπάρχει γιατρειά τελικά...
Εισαι πολυ δηθεν BS.
Τα τελευταια 15 χρονια εχω κανει πολυ καλυτερες πορειες στην Ευρωπη απο εσενα, εχω κερδισει ποσους αγωνες εκτος εδρας, εχω ιδρωσει μεγαθηρια και τα Πρωταθληματα τα επαιρνες εσυ.
Τι τσαμπουνας για τελικους ημιτελικους κτλ κτλ;
ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ.
........Auto merged post: nikchris πρόσθεσε 1 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αργότερα ........
@@ έχεις κάνει.
Όσο για τις κάπως καλύτερες πορείες (της πλάκας βέβαια και αυτές) η απάντηση είναι εύκολη:
-Ποδόσφαιρο σκοπιμότητας (αλά Εθνική)
-Καλύτερη ψυχολογία (δεν υπήρχε η πίεση-άγχος του πρωταθλητή)
-Αρκετή τύχη
Ας είχες διάρκεια και ας έπαιζες ποδόσφαιρο της προκοπής και θα το ξανασκεφτόμουν. Διάρκεια όμως δεν έχεις και ούτε σοβαρή μπάλα παίζεις συνήθως..
Τι να λέμε τώρα. Κατάφερες να γίνεις τακτικός πελάτης του Εργοτέλη και μας μιλάς για ευρωπαϊκές πορείες και διαιτησίες. Δεν υπάρχει γιατρειά τελικά...
Ευχαριστω πολυ, τωρα ξερω με ποιον μιλαω!!
Burning Skies
26-01-09, 17:24
Εισαι πολυ δηθεν BS.
Σώπα βρε. Εγώ είμαι που δήλωσα φίλαθλος;; :whistle:
Τα τελευταια 15 χρονια εχω κανει πολυ καλυτερες πορειες στην Ευρωπη απο εσενα, εχω κερδισει ποσους αγωνες εκτος εδρας, εχω ιδρωσει μεγαθηρια και τα Πρωταθληματα τα επαιρνες εσυ.
Γι'αυτό έχεις κάνει τόσο μεγάλο όνομα που ο Μουρίνιο υπολογίζει περισσότερο τον ΟΣΦΠ από εσένα; :lol:
ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ.
Φώναξε λίγο ακόμη, μπορεί και να το πιστέψεις. :twisted:
Ευχαριστω πολυ, τωρα ξερω με ποιον μιλαω!!
Παρακαλώ. Εγώ πάντως είχα καταλάβει προ πολλού με ποιον μιλάω. ;)
Καλά καλά!! ΓΡΑΦΤΕ ΓΡΑΦΤΕ... Χτίζετε ομάδα το ξέρουμε για τα ... επόμενα χρόνια...
Γίνατε πολυγραφικοί εεεεε πολυμετοχικοί και έχετε πλάνα!!!
Α ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΟΥ .... ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ (του Νικόλα μην παρεξηγηθούμε!!)
ΚΟΡΟΪΔΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...!!
ΦΕΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΧΩΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!!!
παίχτε μπάλα ωρεε και αφήστε τις πορείες και τις α-πορίες!!!
Πελάτες του Εργοτέλη, ΚΟΡΟΪΔΑ...
http://62.1.2.102/newspapers/2009/1/25/PROTA8LHTHS_b.jpg
για πες μας εσυ ποσες ασιστ (???) μετρησες και ποια νομιζεις ειναι η μεγαλυτερη ευκαιρια που μπορει να χασει ενας ποδοσφαιριστης?
εγω αυτο που ειδα ειναι οτι καποιος γκαλετι (λογω της ανικατοτητας καποιων, ο λουτσιανο διανυει την πιο παραγωγικη χρονια της καριερας του και αυτο ειναι "κατορθωμα" του ντιογκο και του κοκκαλη) σας ξελασπωσε παλι και οτι τις ασιστ τις εδωσαν ο λετο και ο ντουντου (ενω ο παιχταρας ΕΧΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ την κλασσικοτερη δλδ ευκαιρια απο τοτε που εφευρεθηκε το ποδοσφαιρο)
καλα ειναι ακομα και οταν φοραμε κοκκινα (ή αλλου χρωματος) γυαλια, τουλαχιστον να βλεπουμε, οι εντελως τυφλοι ο,τι χρωμα γυαλια και να βαλουνε δεν βλεπουνε ΤΙΠΟΤΑ περα απο αυτο που θελουνε
ο παπασταματης σας αδικησε: στην πεναλταρα που κερδισε ο ντιογκο επρεπε να αποβληθουνε και οι δυο που τον "μαρκαραν" γιατι ητανε σε προφανη θεση για γκολ :rofl:
ΑΝ χαιρεσαι που η ομαδαρα σου επαιξε ενα τεταρτακι καλα απεναντι στον ΟΦΗ, εισαι αρχοντας, ολα τα αλλα (περι ..."ασιστ") ειναι περιττα ;)
και η ομαδα σου συνολικα αλλα και καποιοι παικτες της εχουνε πολυ περισσοτερες δυνατοτητες και στη θεση σου θα πιεζα να μου τις δειχνουν συχνοτερα και οχι να αραζουνε και να με εχουν στο χασμουρητο και στο σφυριγμα
γιατι αν με εχουνε εκει, το μονο που μου μενει να ασχοληθω ειναι το καζο στους αντιπαλους, οι ανακοινωσεις και τα παρτυ στα εγκαινια ιστοσελιδων :cool:
Καλά μη τσούζεσαι... γενικότερα μίλαγα για assist και goals... το ξέρω πως δεν έκανε
assist και πως έχασε πέναλτι (το οποίο κέρδισε και του έχουν κάνει πολλά).
Το γκολάκι όμως το κάρφωσε και δεν έπαιξε καθόλου άσχημα.
Νιώσε.
........Auto merged post: johnson πρόσθεσε 5 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ε τότε μη συμμετέχεις σε αυτό. Άντε λούσου τώρα τις δηλώσεις των πολυμετοχικών
του καλοκαιριού, τα λεφτά του Abramovich που έχετε και τους παικταράδες που φέρατε
στις μεταγραφικές περιόδους. Στηρίξτε τους όμως. Γιατί δεν έχετε άλλη επιλογή.
........Auto merged post: johnson πρόσθεσε 5 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ότι η Liverpool στην Ευρώπη πάει πολύ καλύτερα από την άρσεναλ ενώ στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια δε τη παλεύει? (εκτός από φέτος που αρχίζει να ξεφουσκώνει)
Όπως επίσης υπάρχουν και άλλα παραδείγματα με ομάδες που παίζουν καλύτερα στη χώρα τους και δε τη παλεύουν
στο τσουλού. Π.χ η Inter με τα πρωταθλήματα στο τσουλού δε κάνει τίποτα... κλπ. κλπ.
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ότι φτάσαμε στο 2008 και καλό είναι να μιλάμε για το τώρα?
Και τώρα είσαι στους 16, -12 βαθμούς. Όπως πέρσι ήμουν στους 16.
Όπως χαίρεσαι τις νίκες στο τσουλού, να μάθεις να λούζεσαι τις ήττες από εργοτέλη κλπ.
και τις συνέπειες αυτών.
wi fi thief
26-01-09, 19:52
Καλά μη τσούζεσαι... γενικότερα μίλαγα για assist και goals... το ξέρω πως δεν έκανε
assist και πως έχασε πέναλτι (το οποίο κέρδισε και του έχουν κάνει πολλά).
Το γκολάκι όμως το κάρφωσε και δεν έπαιξε καθόλου άσχημα.
Νιώσε.
θα ..."τσουζομουνα" λιγοτερο και θα "ενιωθα" καλυτερα αν πραγματικα εννοουσες αυτα που γραφεις ή αν εγραφες αυτα που εννοεις :hmm:
κοιτα λοιπον σε τι απαντησα:
Πόσα γκολ έβαλε και πόσες ασσίστ μοίρασε σήμερα ο Ruka που ξεκίνησε, και πόσα ο Diogo?
νομιζα οτι μιλας για προχτες αλλα εσυ μιλουσες (απο οτι καταλαβα τωρα) για μια μερα του ruka (που ξεκινησε βασικος και αποβληθηκε στο 50') και για ολες τις εμφανισεις του diogo...
φυσικα για τα υπολοιπα που σε ρωτησα, δεν πηρα απαντηση (κατανοητο, δεν πεφτω και απο τα συννεφα: ειναι πολυ συνηθισμενο οι περισσοτεροι γαυροι του νηματος να μιλανε για μπαλα ΜΟΝΟ μετα απο καλες εμφανισεις της ομαδας τους και στις υπολοιπες -δλδ στο 90%- να κανουνε απλα καζο ή γαργαρες)
οσον αφορα το προχθεσινο πεναλτι, οντως πιστευω οτι ο ruka ή αλλοι δεν θα το παιρνανε αλλα αυτο το θεωρω προσον ;)
ενιωσα :p
Βασικα, εδω και πολλες σελιδες ειστε εσεις ασχετοι με το θεμα. Το θεμα ειναι για τον Ολυμπιακο και μας τα εχετε πρηξει με τα καθε λογης απωθημενα σας.
Εκει που δεν υπαρχουν εντολοδοχοι?
Μαλλον εισαι μικρος και δεν θυμασαι πως γυρισατε εκεινο το 5-2 με τη Χονβεντ ή πως εφυγε κλωτσηδον απο τους ομιλους η Δυναμο Κιεβου τη χρονια που φτασατε ημιτελικο (hint keywords: οφσαϊντ, μπουζουκια, γουνες, συγγνωμη, αθωωση). :whistle:
Εδω κλεψατε κοτζαμ τελικο κυπελλου πρωταθλητριων στο μπασκετ... :rofl:
Mια χαρα ontopic ειμαστε.
Ολυμπιακος και διατησια ειναι εννοιες αλληλοεξαρτωμενες.
Τα αλλα που λες δεν με ενδιαφερουν. Σαν επιχειρηματα, ειναι αστεια.
θα ..."τσουζομουνα" λιγοτερο και θα "ενιωθα" καλυτερα αν πραγματικα εννοουσες αυτα που γραφεις ή αν εγραφες αυτα που εννοεις :hmm:
κοιτα λοιπον σε τι απαντησα:
νομιζα οτι μιλας για προχτες αλλα εσυ μιλουσες (απο οτι καταλαβα τωρα) για μια μερα του ruka (που ξεκινησε βασικος και αποβληθηκε στο 50') και για ολες τις εμφανισεις του diogo...
φυσικα για τα υπολοιπα που σε ρωτησα, δεν πηρα απαντηση (κατανοητο, δεν πεφτω και απο τα συννεφα: ειναι πολυ συνηθισμενο οι περισσοτεροι γαυροι του νηματος να μιλανε για μπαλα ΜΟΝΟ μετα απο καλες εμφανισεις της ομαδας τους και στις υπολοιπες -δλδ στο 90%- να κανουνε απλα καζο ή γαργαρες)
οσον αφορα το προχθεσινο πεναλτι, οντως πιστευω οτι ο ruka ή αλλοι δεν θα το παιρνανε αλλα αυτο το θεωρω προσον ;)
ενιωσα :p
Ώπα το γενικότερα πήγαινε στη κουβέντα ruka vs diogo, στο τελευταίο ματς ξέρω τι έκανε ο καθένας, το επόμενο σχόλιο ήταν για να γελάσουμε και μόνο. Προφανώς ο αγώνας με τον Εργοτέλη δεν είναι αντιπροσωπευτικός των δυνατοτήτων του Ruka. Μάλλον παραφέρθηκα και εγώ από το προκλητικό τρόπο που απάντησες στο πικάρισμά μου.
Όσο για το πέναλτι, σε καμία περίπτωση δεν έχετε παίκτες (που να παίζουν) και να μπορούν να ανοίξουν έτσι τις άμυνες και να βρεθούν σε καταστάσεις που πιθανόν θα καταλήξουν σε πέναλτι. Το έχετε σκεφτεί ποτέ αυτό?
Με παίκτες τύπου leto, galletti, diogo και τον belluschi να πονάει ακόμα, φυσικό επόμενο είναι αυτό που γίνεται.
Στα υπόλοιπα που είπες τι να σχολιάσω? ΛΟΛ! Να σε παρηγορήσω μόνο μπορώ...
wi fi thief
26-01-09, 21:35
Ώπα το γενικότερα πήγαινε στη κουβέντα ruka vs diogo, στο τελευταίο ματς ξέρω τι έκανε ο καθένας, το επόμενο σχόλιο ήταν για να γελάσουμε και μόνο. Προφανώς ο αγώνας με τον Εργοτέλη δεν είναι αντιπροσωπευτικός των δυνατοτήτων του Ruka. Μάλλον παραφέρθηκα και εγώ από το προκλητικό τρόπο που απάντησες στο πικάρισμά μου.
Στα υπόλοιπα που είπες τι να σχολιάσω? ΛΟΛ! Να σε παρηγορήσω μόνο μπορώ...
:cool:
ΟΚ, no problemo
ομως, με περνας για βαζελο ή μου φαινεται? :hmm:
αυτο ειναι μεγαλη προσβολη και να ανακαλεσεις αμεσως! :twisted:
@ ADSLgr.com All rights reserved.