Επιστροφή στο Forum : Ερυθρόλευκη στρατιά
μπραβο για αλλη μια φορα νικησατε δικαια.
μπραβο για αλλη μια φορα νικησατε δικαια.
Τσουζειιιιιιιιιιιιι:rofl:
Έγραψε ο Παλομπαρίνι...
αυτος λεγεται κοκκινοκολομπαρινι.
Τσουζειιιιιιιιιιιιι
κοιταξε να δεις,εμεις ειμαστε συνηθισμενοι και δε μας πολυπειραζει.
προσεξε εσυ γιατι με τη τυφλη φανατιλα που εχεις οταν θα ερθουν οι στραβες και οι σφαλιαρες γιατι θα ερθουν δεν μπορει,
μην παθεις κανενα σοβαρο ψυχολογικο σοκ και αυτοκτονησεις η καταληξεις σε κανενα τρελλοκομειο.
wi fi thief
05-03-09, 01:00
το ελληνικο ποδοσφαιρο σημερα εδειξε σημαδια βελτιωσης :twisted:
αντε και εις ανωτερα :oneup:
καληνυχτα και ονειρα γλυκα (πια) :yawn:
Κύριε διαιτητά αφού έχεις σκοπό να μοιράζεις κάρτες σαν καραμέλες φρόντιζε να το κάνεις σωστά..
Όποτε έτρωγε τρίπλα ο Πάντος κλάδευε :rolleyes:
Burning Skies
05-03-09, 01:05
Σούπα ματς από την ομάδα.
Άναρχο παιχνίδι για μια ακόμη φορά. Τρέχανε σαν να τους κυνηγανε χωρίς να έχουν σύστημα και ανάπτυξη. Σε κανέναν δεν έλειπε το πάθος αλλά όλοι υστερούσαν σε όλα τα υπόλοιπα. Διασωθέντες μόνο οι αμυντικοί. Από το κέντρο όμως και μπροστά υπήρχε το χάος. Κανείς δεν είχε ουσία και καθαρό μυαλό στο παιχνίδι του, δεν μπορούσαν να αλλάξουν 2 μπαλιές και εκαναν ένα κάρο λάθη.
Τις αποβολές τις θεωρώ σωστές αλλά πιστεύω ότι ΚΑΚΩΣ δόθηκαν καθώς αυτόματα χάθηκε το όποιο ενδιαφέρον είχε το ματς.
Τουλάχιστον φάνηκε πόσο ανύπαρκτοι είμαστε απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε με 9. ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Λυπάμαι πραγματικά που προκριθήκαμε, έπρεπε να πάμε στα πέναλτι και να αποκλειστούμε μήπως και ξυπνούσε κανείς...
Πλέον δηλώνω απογοητευμένος από την ομάδα μου....
Δηλαδή ποιον άλλον να έβαζε ο Βαλβέρδε μέσα ;!;!;
H γνώμη μου είναι ότι ο Ολυμπιακός εκτέθηκε πάρα πολύ απόψε,με αυτό που όλοι είδαμε.Να παίζει επί 40 λεπτά με αντίπαλη ομάδα που έχει μείνει με 9 παίκτες και να μη μπορεί να σκοράρει !!!
Τέλος,για μια ακόμη φορά θα πω:Κοράκια,μην κάνετε τέτοια αίσχη,μπορούσε να πάει -και μάλλον θα πήγαινε,δεδομένου του πώς έπαιζε ο ΠΑΟΚ προ αποβολών-στην παράταση το παιχνίδι και χωρίς τις 2 άστοχες αποβολές των παικτών του ΠΑΟΚ,ήμαρτον πια,δε χρειάζονται τέτοια σφυρίγματα !!!
Η δεύτερη αποβολή δεν ήταν σωστή. Ο διαιτητής αφήνει καθαρό φάουλ σε παίκτη του ΠΑΟΚ και οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν το παιχνίδι. Στο α' ημίχρονο, σε αντίστοιχη φάση ο Σάντος (το κάνει συνέχεια) σηκώθηκε και απαίτησε από τους παίκτες του να βγάλουν την μπάλα έξω. Γενικά, ο Κουκουλάκης σαν χεσμένος έπαιξε και σήμερα. Στα επίσημα και ο Γκαγκάτσης...
Burning Skies
05-03-09, 01:11
Η δεύτερη αποβολή δεν ήταν σωστή. Ο διαιτητής αφήνει καθαρό φάουλ σε παίκτη του ΠΑΟΚ και οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν το παιχνίδι. Στο α' ημίχρονο, σε αντίστοιχη φάση ο Σάντος (το κάνει συνέχεια) σηκώθηκε και απαίτησε από τους παίκτες του να βγάλουν την μπάλα έξω. Γενικά, ο Κουκουλάκης σαν χεσμένος έπαιξε και σήμερα. Στα επίσημα και ο Γκαγκάτσης...
Μπορεί να έχεις δίκιο - δεν έδωσα σημασία...
Η δεύτερη αποβολή είναι 100% λάθος,καθότι πριν υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ,όπως λέει κι ο Νίκος,ενώ για την πρώτη θα πω ότι ήταν τουλάχιστον αυστηρότατη.
Το κακό είναι ότι οι δύο αυτές αποβολές,όπως ήταν φυσικό,αλλάξανε 100% τον χαρακτήρα του ματς.
(όχι ότι ο ΠΑΟΚ φαινόταν για πολλά,αλλά και πάλι αυτό δε λέει κάτι..)
Burning Skies
05-03-09, 01:23
Η δεύτερη αποβολή είναι 100% λάθος,καθότι πριν υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ,όπως λέει κι ο Νίκος,ενώ για την πρώτη θα πω ότι ήταν τουλάχιστον αυστηρότατη.
Το κακό είναι ότι οι δύο αυτές αποβολές,όπως ήταν φυσικό,αλλάξανε 100% τον χαρακτήρα του ματς.
(όχι ότι ο ΠΑΟΚ φαινόταν για πολλά,αλλά και πάλι αυτό δε λέει κάτι..)
Σωστά (ειδα τώρα την φάση)... Λαλακία βέβαια και του Ίβιτς. Ήταν χαζό από τη στιγμή που δεν σφυρίχτηκε το φάουλ να πέσει σαν κριάρι πάνω στον αντίπαλο.
Λαλακία βέβαια και του Ίβιτς. Ήταν χαζό από τη στιγμή που δεν σφυρίχτηκε το φάουλ να πέσει σαν κριάρι πάνω στον αντίπαλο.
Δε διαφωνούμε ούτε σε αυτό....
....
Τουλάχιστον φάνηκε πόσο ανύπαρκτοι είμαστε απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε με 9. ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Λυπάμαι πραγματικά που προκριθήκαμε, έπρεπε να πάμε στα πέναλτι και να αποκλειστούμε μήπως και ξυπνούσε κανείς...
...
H γνώμη μου είναι ότι ο Ολυμπιακός εκτέθηκε πάρα πολύ απόψε,με αυτό που όλοι είδαμε.Να παίζει επί 40 λεπτά με αντίπαλη ομάδα που έχει μείνει με 9 παίκτες και να μη μπορεί να σκοράρει !!!...
Η δεύτερη αποβολή είναι 100% λάθος,καθότι πριν υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ,όπως λέει κι ο Νίκος,ενώ για την πρώτη θα πω ότι ήταν τουλάχιστον αυστηρότατη.....
+1!!!!!
πολύ ξεφτίλα η ομάδα σήμερα... πάλι τα ίδια κάθε χρόνο και 3άρες απο τους ευρωπαίους της φάπας...
Αν θέλουμε να μιλήσουμε για τις αποβολές πάλι. Ξαναείδα την πρώτη. Αυστηρή. Δείτε την από την κάμερα στο πέταλο. Περισσότερο πάει ο Κοντρέρας με τον ώμο δυνατά στον Ντιόγκο και αυτό πέφτει σαν καραβούτας. Μετά κάνει υπόδειξη στον διαιτητή να δείξει κάρτα. Με το γράμμα του νόμου, αυτό είναι κίτρινη.
Στην δεύτερη αποβολή, προηγείται φάουλ σε παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο Ντάρμπισερ συνεχίζει παρά του ότι ο Ίβιτς του κάνει υπόδειξη 3 φορές να βγάλει την μπάλα. Προφανώς ο Άγγλος σου λέει 'σιγά μην μου πουν οι κατσάβλαχοι στο Ελλάντα να βγάλω και την μπάλα'. Τα παίρνει και ο Ίβιτς και του τραβάει μία. Παραδόξως ο Ντιόγκο ξαναπάει στον διαιτητή. Δεύτερη κίτρινη. Άσε που το κάνει συνέχεια. Σήμερα/χθες το έκανε τουλάχιστο και άλλη μια φορά. Ο Κουκουλάκης το σκέφτηκε πολύ για την δεύτερη στον Ίβιτς. Τελικά την έβγαλε.
Burning Skies
05-03-09, 01:43
πολύ ξεφτίλα η ομάδα σήμερα... πάλι τα ίδια κάθε χρόνο και 3άρες απο τους ευρωπαίους της φάπας...
Συμφωνώ στα bold αλλά η Σεντ Ετιέν δεν είναι της φάπας στο ΟΥΕΦΑ (1η στον όμιλο της τερμάτισε αφήνοντας πίσω της την Βαλένθια)
Αν θέλουμε να μιλήσουμε για τις αποβολές πάλι. Ξαναείδα την πρώτη. Αυστηρή. Δείτε την από την κάμερα στο πέταλο. Περισσότερο πάει ο Κοντρέρας με τον ώμο δυνατά στον Ντιόγκο και αυτό πέφτει σαν καραβούτας. Μετά κάνει υπόδειξη στον διαιτητή να δείξει κάρτα. Με το γράμμα του νόμου, αυτό είναι κίτρινη.
Στην δεύτερη αποβολή, προηγείται φάουλ σε παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο Ντάρμπισερ συνεχίζει παρά του ότι ο Ίβιτς του κάνει υπόδειξη 3 φορές να βγάλει την μπάλα. Προφανώς ο Άγγλος σου λέει 'σιγά μην μου πουν οι κατσάβλαχοι στο Ελλάντα να βγάλω και την μπάλα'. Τα παίρνει και ο Ίβιτς και του τραβάει μία. Παραδόξως ο Ντιόγκο ξαναπάει στον διαιτητή. Δεύτερη κίτρινη. Άσε που το κάνει συνέχεια. Σήμερα/χθες το έκανε τουλάχιστο και άλλη μια φορά. Ο Κουκουλάκης το σκέφτηκε πολύ για την δεύτερη στον Ίβιτς. Τελικά την έβγαλε.
Ακριβώς όπως τα λες ρε Νίκο.
Πώς εγώ μετά να χαίρομαι γι' αυτήν την πρόκριση ;;;
Συμφωνώ στα bold αλλά η Σεντ Ετιέν δεν είναι της φάπας στο ΟΥΕΦΑ (1η στον όμιλο της τερμάτισε αφήνοντας πίσω της την Βαλένθια)
γιώργο μου οι γάλλοι μας φταίνε;
έχω ξεχάσει πότε πήρε άλλη ομάδα πρωτάθλημα και πότε παίξαμε ένα καλό παιχνίδι έξω...έχω απογοητευτεί...είμαι πρωταθλητής και νοιώθω όπως όταν είχαμε 7 χρόνια να δούμε κούπα...:sorry:
και πότε παίξαμε ένα καλό παιχνίδι έξω...
Mια και με το "έξω" εννοείς Ευρώπη αν κατάλαβα καλά,με την Μπενφίκα ήταν ονειρεμένο παιχνίδι θα έλεγα !
(εκτός αν εννοείς εκτός έδρας στην Ευρώπη,οπότε πάμε μια χρονιά πιο πίσω...)
αγορίνα μου και ένα ματς να μου βάλεις τέλειο το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό τώρα είναι οι άπειρες φολιές.
Mια και με το "έξω" εννοείς Ευρώπη αν κατάλαβα καλά,με την Μπενφίκα ήταν ονειρεμένο παιχνίδι θα έλεγα !
(εκτός αν εννοείς εκτός έδρας στην Ευρώπη,οπότε πάμε μια χρονιά πιο πίσω...)
Και μετά το ΧΑΟΣ
έλα ρε λίνους... δεν είναι ώρα για δούλεμα... σήμερα βγάλαμε την κάσα με το πτώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου βόλτα....
Burning Skies
05-03-09, 01:55
γιώργο μου οι γάλλοι μας φταίνε;
έχω ξεχάσει πότε πήρε άλλη ομάδα πρωτάθλημα και πότε παίξαμε ένα καλό παιχνίδι έξω...έχω απογοητευτεί...είμαι πρωταθλητής και νοιώθω όπως όταν είχαμε 7 χρόνια να δούμε κούπα...:sorry:
Σιγά μην μας φταίνε οι Γάλλοι. Η λαλακία που μας δέρνει φταίει.
Πάντως καλά παιχνίδια έξω παίξαμε και φέτος πχ. Χέρτα, Μπενφίκα και πέρσι πχ. ΒέρντερΧ2, Λάτσιο έξω, Ρεάλ έξω...... :p
Σιγά μην μας φταίνε οι Γάλλοι. Η λαλακία που μας δέρνει φταίει.
Πάντως καλά παιχνίδια έξω παίξαμε και φέτος πχ. Χέρτα, Μπενφίκα και πέρσι πχ. ΒέρντερΧ2, Λάτσιο έξω, Ρεάλ έξω...... :p
αν δεν ήταν και αυτά δεν ξανάνοιγα τιβί στ' ορκίζομαι.
@ iloxos
Θα συμφωνήσω με τον BS,ότι πέρσι γενικά είμασταν αξιοπρεπείς στην Ευρώπη.
Κατά τα άλλα,σ' αυτό με το πτώμα που είπες,έχεις άπειρο δίκιο !
Υπαρχει καμια αγωνιστικη που να μη μας κανουν οι διατητες να ασχοληθουμε μαζι τους;
Δεν το ειδα το παιχνιδι αλλα βλεπω παλι παραπονα......
έλα ρε λίνους... δεν είναι ώρα για δούλεμα... σήμερα βγάλαμε την κάσα με το πτώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου βόλτα....
Κάπως πρέπει να χωνέψω τα 3 :p
Με κάτι πρέπει να ξεχαστώ :rofl:
:rofl: :rofl: :rofl: :p :p
Σωστοοοοός ! :oneup: :)
και ρε γμτ μου φαίνεται οτι επειδή δεν είχαν τσακωθεί οι παίχτες και μπήκαν αεράτοι θα βλέπαμε και μπάλα σήμερα...
έλεγα οτι θα δω ντοκυμαντέρ με χελώνες, ξαφνιάστηκα-χαμογέλασα, άρπαξα 2 μπυρόνια και πασατέμπια και τότε .... ο διαιτητής έγινε πρωταγωνιστής...
κατάρα στα κοράκια ρε π@@στη μου... δεν είναι άνθρωποι αυτοί και ούτε τα αφεντικά τους. μπάλα το στομάχι μου τη κυριακή (έσπασα και τη πόρτα) μπάλα το στομάχι μου και σήμερα.... γιατί με χαλάτε ρε π@@στηδες;;;; γιατί;;;;; αφήστε να δούμε λίγο τόπι!!! μια χαρά έχουμε και μεις.... έλεος
Πιες μια μπύρα 13.
Ότι και να πεις είναι λίγο...
Μετά φταίνε οι κάφροι και ανεγκέφαλοι οπαδοί.
Αλήθεια για πείτε μου αν την Κυριακή για το ματς της Τούμπας το κάνουν το λεωφορείο της αποστολής σας γιάμπαλο ποιος θα φταίει?
Οι ανεγκέφαλοι ή το ότι ο θείος για να σώσει το τομάρι του για άλλη μία φορά είχαμε αναβίωση των παιχνιδιών του '60,'70,'80,'90?
Πάντως ειλικρινά μετά από αυτό που είδα στο Καραισκάκη,σας λυπάμαι.
Αντί να τους κράζουν που η ομάδα σας σέρνεται και χρειάζεται την σφυρίχτρα για να πάρει την πρόκριση,κάθονται και πανηγυρίζουν που πήραν τον μέτριο ΠΑΟΚ με 9 παίκτες στην παράταση!
Το σημερινό ματς ήταν η απόλυτη ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ""ελληνικής"" δημοσιογραφίας.(ντάξει θα μου πεις είναι γνωστός κόκκινος ο Γαυρομπαρίνι)
Υγ: Μην μου αρχίσετε και μου λέτε για τις αποβολές ότι ήταν σωστές γιατί αν το πάμε έτσι θα έπρεπε και ο Πάντος,Ντιόγκο να έχουν βγει με 2 κίτρινες και ο Γκαλέττι,Αβραάμ με απευθείας κόκκινη για το μαρκάρισμα του Μπακαγιόκο.
Να μην ξεχάσουμε ακόμα ότι και το 2ο γκολ της πρόκρισης είναι offside.
Burning Skies
05-03-09, 02:10
Καλά ρε Error διάβασε πρώτα τι γράφουμε πριν ποστάρεις... :p
Φίλε ErrOr,διάβασε αν θες τις 3 τελευταίες σελίδες να δεις τι λέμε/είπαμε εμείς ....:)
Επεισόδια πάντως φίλε μου δε δικαιολογούνται ποτέ και για τίποτα ! Αυτό (πρέπει να) είναι αυτονόητο....;)
Στα παρακάτω γραφόμενά σου συμφωνώ,ενώ για το Υ.Γ σου απάντησα στην αρχή.
Απλά θα σου πω ότι το δεύτερο γκολ δε νομίζω να ήταν off-side...
(η μπαλιά γίνεται στον Γκαλέτι όταν ο Άγγλος είναι όντως off-side,συνεπώς δε νομίζω ότι αυτό καθιστά το γκολ άκυρο...)
Εσείς μπορεί να λέτε ότι θέλετε εδώ πέρα αλλά εγώ είδα ένα γήπεδο να αποθεώνει την απόλυτη ξεφτίλα.
Όσο για επεισόδια ΝΑΙ δεν είμαι τέτοιου είδους οπαδός και ούτε με αρέσουν αλλά επειδή γνωρίζουμε την ελληνική πραγματικότητα(όλοι μας) ξέρουμε τι θα γίνει.
Έχω βαρεθεί τα ευχολόγια και τα υπεράνω,ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται στην Ελλάδα.
(όταν σουτάρει ο Γκαλέττι είναι οριακά offside ο άγγλος.Ξαναδέστο σε αργή κίνηση)
Burning Skies
05-03-09, 02:36
Εσείς μπορεί να λέτε ότι θέλετε εδώ πέρα αλλά εγώ είδα ένα γήπεδο να αποθεώνει την απόλυτη ξεφτίλα.
Όσο για επεισόδια ΝΑΙ δεν είμαι τέτοιου είδους οπαδός και ούτε με αρέσουν αλλά επειδή γνωρίζουμε την ελληνική πραγματικότητα(όλοι μας) ξέρουμε τι θα γίνει.
Έχω βαρεθεί τα ευχολόγια και τα υπεράνω,ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται στην Ελλάδα.
(όταν σουτάρει ο Γκαλέττι είναι οριακά offside ο άγγλος.Ξαναδέστο σε αργή κίνηση)
Άσε τι κάνουν στο γήπεδο. Μήπως έχεις την ψευαδαίσθηση ότι οι δικοί σου θα εκαναν κάτι δοαφορετικό στη θέση τους στην Τούμπα;
Εδώ μεταξύ μας μιλάμε...
ΥΓ.Το οριακό είναι υπέρ του επιτιθέμενου...
Πω-πω με όλα τα αρρωστάκια..
Ακούω τωρα στο ραδιόφωνο για το τι θα γίνει
στην Τούμπα την Κυριακή,κόλαση και τα λοιπά.
Χαλαρώστε μάγκες,απλα ένα παιχνίδι είναι,
τίποτε περισσότερο..
Αμα έχουμε τόσα κόμπλεξ που θέλουμε
να τα βγάλουμε εξαιτίας ενος ποδοσφαιρικού αγώνα,
ζήτω που καήκαμε..
Καλαμπούρι,πείραγμα και λίγο κριτικη της μπαλίτσας,ναι..
Όχι όμως πόρωση και απειλές.
Υ.Γ. Μην πέφτετε θύματα των Μ.Μ.Ε. τζήδων..
Έχουμε αποδείξει σαν οπαδοί ότι την ξεφτίλα δεν την ανεχόμαστε!
Παλιότερα έχουμε κράξει διαιτητή που έχει δώσει μουσαντένιο πέναλτι μέσα στην Τούμπα!
Ξαναλέω για πέναλτι που έχει δωθεί υπέρ μας του φωνάζαμε το γνωστό "Κάτσε καλά ..τ@ν@ς γιε!"
Επίσης εκτός της διαιτησίας μόλις άκουσα στο ράδιο ότι είχαμε ευτράπελα στα επίσημα και στις σουίτες του Καραισκάκη!
Την πέσανε στον Ζαγοράκη,τον Καλαφάτη(υπουργός Μακεδονίας-Θράκης) και χτύπησαν έναν υπάλληλο της ΠΑΕ.(Δεν θα αναφερθώ στο ξύλο που έφαγαν οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στα επίσημα)
Μ αυτά που έγιναν στο χόρτο και εκτός θα ασχοληθούν οι ευαίσθητοι εισαγγελείς και δικαστές ή εδώ υπάρχει για άλλη μία φορά ασυλία??
Υγ: Τα οριακά πως γίνεται πάντα να είναι υπέρ του ΟΣΦΠ??
Μπορείς να το εξηγήσεις?
Λέγοντας οριακό δεν σημαίνει ότι δεν είναι offside,αλλά το ότι υπάρχει μία δόση χαρίσματος στον επόπτη.
Αν και ο συγκεκριμένος εντεταλμένος είδε το "χάδι" του Σορλέν αλλά δεν είδε μπροστά του το τράβηγμα φανέλας που γίνεται πριν από τον άγγλο,όπως δεν είδε και την καρατιά του Γκαλέττι πάνω στον Κονσεισάο.
Burning μην πας να μου δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Είναι απλά ΝΤΡΟΠΗ το σημερινό ματς και όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου.
Θύμισε παλιότερες δεκαετίες!
@bossoq έχεις δίκιο αλλά στην Ελλάδα είμαστε και ξέρουμε τι γίνεται.
Αν ήταν απλά ένα παιχνίδι,δεν θα γινόταν αυτά που έγιναν σήμερα.
@bossoq έχεις δίκιο αλλά στην Ελλάδα είμαστε και ξέρουμε τι γίνεται.
Αν ήταν απλά ένα παιχνίδι,δεν θα γινόταν αυτά που έγιναν σήμερα.
Κι όμως απλά ένα παιχνίδι είναι..
Τίποτα πιο σημαντικό από αυτό..
Καλά και τα Ίμια μια βραχονησίδα μερικών τετραγωνικών μέτρων είναι που δεν την ξέρουμε που είναι καν στον χάρτη?
Και η Μακεδονία είχε γίνει πριν 3000 χρόνια και την ιστορία της έτσι όπως πάει θα την γνωρίζουν μόνο οι ιστορικοί και μερικοί γραφικοί αλλά όπως βλέπεις δεν είναι απλά ένα όνομα...
Και τα μάρμαρα που έκλεψαν του Παρθενώνα τι να κάνεις να τα φέρεις πίσω με τέτοια ρύπανση?Καλύτερα δεν είναι στο μουσείο που βρίσκονται???
ΌΧΙ δεν είναι ένα απλό παιχνίδι(όπως πχ το τάβλι) αλλά είναι το δημοφιλέστερο """άθλημα"""(αυτό στην Ελλάδα σηκώνει πολύ συζήτηση) με ομάδες που έχουν ιστορικές καταβολές και μάλιστα με ομάδες που έχουν και κοινωνικό αντίκτυπο.
Αν στον ΟΣΦΠ σας έχει αλλοτριώσει ο θείος με την παραγκούπολη και το βλέπετε σαν ένα απλό παιχνίδι,έχει καλώς.
Μερικοί ρομαντικοί βλέπεις,το βλέπουν διαφορετικά...(και έχουν όλο το δικαίωμα να το βλέπουν έτσι)
Αν ήταν ένα απλό παιχνίδι δεν θα υπήρχαν τέτοιου είδους διαιτησίες και δεν θα υπήρχε το χρυσάφι του τσουλου και των τίτλων.
........Auto merged post: ErrOr πρόσθεσε 8 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Απλά θα σου πω ότι το δεύτερο γκολ δε νομίζω να ήταν off-side...
(η μπαλιά γίνεται στον Γκαλέτι όταν ο Άγγλος είναι όντως off-side,συνεπώς δε νομίζω ότι αυτό καθιστά το γκολ άκυρο...)
Το βρήκα τυχαία....
http://img10.imageshack.us/img10/8585/offsidediorismenos.jpg
Εδώ φαίνεται το 2ο γκολ που είναι offside
Η συγκεκριμένη φωτό δείχνει πως ο Derbyshire είναι στην ίδια ευθεία ακριβώς με τον αμυντικό, η κάμερα δεν είναι στην απόλυτη ευθεία και με ένα χαρακάκι παράλληλα στην τελική γραμμή μπορείς να το δείς....άσε που ο επόπτης δεν έχει τέτοια πολυτέλεια, ενώ η κίνηση που κάνει ο Derbyshire ακόμα και να ήταν offside είναι σαν να έρχεται από κανονική θέση.
Eπίσης και οι 2 κοκκινες κάρτες ήταν, στην 1η περίπτωση μιλάμε για καθαρή προσπάθεια παρεμπόδισης του παίχτη, πετάει τη μπάλα μπροστά ο Diogo και ο Κοντρέρας, αφού έχει φύγει η μπάλα κουτουλάει τον παίχτη με σκοπό να τον βγάλει εκτός πορείας. Ενώ στη δεύτερη πάλι μιλάμε για επικίνδυνο τάκλιν από πίσω....ποσός με ενδιαφέρει αν πρίν υπήρχε φάουλ, ο διαιτητής δεν θα μπορούσε να ξέρει τι θα γινόταν μετά.
Επίσης ο ΟΣΦΠ έπαιζε καλύτερα όσο ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 11 παίχτες παρά με 9, ξαφνικά αφού έγιναν οι αποβολές οι παίχτες του Ολυμπιακού αγχώθηκαν υπερβολικά.
Εσείς μπορεί να λέτε ότι θέλετε εδώ πέρα αλλά εγώ είδα ένα γήπεδο να αποθεώνει την απόλυτη ξεφτίλα........
Έχω βαρεθεί τα ευχολόγια και τα υπεράνω,ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται στην Ελλάδα.....
1) Φιλε μου δεν νομιζω οτι αυτοι που γραφουν εδω ηταν πριν και στο γηπεδο.
2) ... και θα συνεχισει να γινεται, και θα συνεχισει να υπαρχει αυτης της ποιοτητας το ποδοσφαιρο οσο θα υπαρχει το παραπανω πληθος να γεμιζει το γηπεδο, το καθε γηπεδο.
Αραγε αν επαιζαν ολες οι ομαδες σε αδεια γηπεδα, χωρις ευχαριστημενους "πελατες" και με ελαχιστες πωλησεις εισιτηριων διαρκειας και ποσοστα τηλεθεασης θα ηταν ιδια τα πραγματα; :hmm:
Και μην μου πειτε για τα χρηματα απο το CL κλπ, αυτα θα ηταν για 1-2 ομαδες μονο,
οι αλλοι πως θα την εβγαζαν;
Θεωρω οτι οπως εχουμε "τις Κυβερνησεις που μας αξιζουν", αλλο τοσο εχουμε και "το
ποδοσφαιρο που μας αξιζει" . :down:
Αρα;
Ας ασχοληθουμε λοιπον για ακομη μια φορα με το αν η καρτα επρεπε να βγει η οχι, αν ηταν
offside, αν ...., αν .... :(
Burning Skies
05-03-09, 09:27
@Error
Είδες να προσπαθώ να δικαιολογήσω τίποτα;;;
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 0 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........
1) Φιλε μου δεν νομιζω οτι αυτοι που γραφουν εδω ηταν πριν και στο γηπεδο.
2) ... και θα συνεχισει να γινεται, και θα συνεχισει να υπαρχει αυτης της ποιοτητας το ποδοσφαιρο οσο θα υπαρχει το παραπανω πληθος να γεμιζει το γηπεδο, το καθε γηπεδο.
Αραγε αν επαιζαν ολες οι ομαδες σε αδεια γηπεδα, χωρις ευχαριστημενους "πελατες" και με ελαχιστες πωλησεις εισιτηριων διαρκειας και ποσοστα τηλεθεασης θα ηταν ιδια τα πραγματα; :hmm:
Και μην μου πειτε για τα χρηματα απο το CL κλπ, αυτα θα ηταν για 1-2 ομαδες μονο,
οι αλλοι πως θα την εβγαζαν;
Θεωρω οτι οπως εχουμε "τις Κυβερνησεις που μας αξιζουν", αλλο τοσο εχουμε και "το
ποδοσφαιρο που μας αξιζει" . :down:
Αρα;
Ας ασχοληθουμε λοιπον για ακομη μια φορα με το αν η καρτα επρεπε να βγει η οχι, αν ηταν
offside, αν ...., αν .... :(
+1000000000 :oneup:
@ BS,
Δεν περιμενω να αλλαξει τιποτε, ετσι τα γραφω για να περνα η ωρα,
μιας που εχω αυτην την δυνατοτητα (να εχω ολο τον χρονο δικο μου).
....πρωτα ομως εξασφαλισα τα προς το ζειν.
wi fi thief
05-03-09, 10:38
:clap::worthy:
πρεπει να ανοιχτει ενα νημα αποκλειστικα για εμας τους προικοθηρες :twisted:
@ wi fi thief,
:nono:
..... εγω οχι με αυτον τον τροπο. ;)
Burning Skies
05-03-09, 10:46
@ BS,
Δεν περιμενω να αλλαξει τιποτε, ετσι τα γραφω για να περνα η ωρα,
Σωστός...
wi fi thief
05-03-09, 10:53
@ wi fi thief,
:nono:
..... εγω οχι με αυτον τον τροπο. ;)
ελα ρε οπελ, πλακα σε κανω ρε φιλε: κι εγω με την "αξια μου" και οχι με ξενες πλατες... :p
αφου πρωτα δωσω τα ευσημα και σε σενα (που εδω και πολυ καιρο εβλεπες πραγματα) και στους περισσοτερους γαυρους και για την "κριτικη" που ασκουν (εστω και τωρα) για την χθεσινη εμφανιση και γενικως για το χαλι ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ, θελω κι αλλη χαρη απο εσενα (ευκολακι σε σχεση με την προηγουμενη που ζητησα):
θελω την αποψη σου για τη χθεσινη εμφανιση του μεγαλυτερου σε (οικονομικη) αξια παικτη σου: του μπελουτσι :whistle:
εγω πιστευω οτι οσοι ενεπλακησαν στη μεταγραφη του (με τους ορους που εγιναν γνωστοι) δεν πρεπει να ξανασχοληθουνε με το ποδοσφαιρο σαν αθλημα αλλα με τις "τοξικες επενδυσεις", εκει θα τα καταφερουνε μια χαρα και θα 'κονομησουνε το ιδιο ή και καλυτερα... ;)
Ασε τα σάπια κλέφτη... προχθές δεν έκλεβες πάλι bandwidth απ' το γείτονα;:p
...., θελω κι αλλη χαρη απο εσενα (ευκολακι σε σχεση με την προηγουμενη που ζητησα):
θελω την αποψη σου για τη χθεσινη εμφανιση του μεγαλυτερου σε (οικονομικη) αξια παικτη σου: του μπελουτσι :whistle:
εγω πιστευω οτι οσοι ενεπλακησαν στη μεταγραφη του (με τους ορους που εγιναν γνωστοι) δεν πρεπει να ξανασχοληθουνε με το ποδοσφαιρο σαν αθλημα αλλα με τις "τοξικες επενδυσεις", εκει θα τα καταφερουνε μια χαρα και θα 'κονομησουνε το ιδιο ή και καλυτερα... ;)
Ωρε κλεφτη εισαι αχορταγος!
Δεν σου φτανει στο πρωτο δολωμα που τσιμπησα :oops: , θες κι αλλα.
Αφου την ξερεις την αποψη μου (που ειναι ιδια με την δικη σου), θελεις τωρα να αρχισει παλι το νταβαντουρι, ξερεις με ποιον. :p
Ειδικα εγω, αν πω κατι κακο για τον Παλτουτσι θα ... ειμαι εμπαθης, δεν ειμαι σε θεση να καταλαβω την αξια του, κλπ
wi fi thief
05-03-09, 11:16
αλμπατρε απο χομπυ κλεβω, οχι απο αναγκη (σαν το α σι μι μου τον παλιοκωστα :p)
αντε να μην τα παρω κρανιο και αγορασω τον ΟΤΕ και τα βγαλω ολα τζαμπα
ΟΚ πηρα μεγαλη προικα αλλα και η κυρα μου πηρε εμενα, τον αψογο χαρακτηρα μου και την κορμαρα μου
απολυτα δικαια και διαφανης η συναλλαγη :lol:
@ opel: γατος εισαι, μου ξεφυγες μπαγασα... :oops:
την αλλη φορα που θα ξεχαστεις θα στη φερω ομως (δεν ξεχναω κατι τετοια εγω) :twisted:
@ ADSLgr.com All rights reserved.