Επιστροφή στο Forum : Ερυθρόλευκη στρατιά
Αυτή τη κίνηση που κάνουν οι Αργεντινοί που πηγαίνουν με τα δυο πόδια πάνω στη μπάλα για να μαρκάρουν την διδάσκονται σε καμία σχολή?Το έκαναν οι Καρντόζο και Μπαστία κάνα δυο φορές και παλαιότερα την έκανε ο Εκι στον Παο.
Ναι στην ίδια που την κάνουν όλα τα "τσεκούρια" αμυντικοί. :whistle:
Ε όχι και τραγική. Μια φάση των 5 replay, ούτε ένα σώμα offside, έχασε ο βοηθός στο 2ο του Αστέρα, ίσως έπρεπε να βγουν κάνα δυο κάρτες νωρίτερα (Καρντόζο, Μπαστία για τσεκουρομαρκαρίσματα αλλά και Ντιόγκο και Μπελούτσι για βουτιές). Πήρε μια λάθος φάση offside πάνω του ο διαιτητής αλλά συνολικά μια χαρά τα πήγαν.
Συμπαθητικό ματσάκι πάντως και από τις δύο ομάδες, λίγο σκορποχώρι στο κέντρο ο Ολυμπιακός με το Ντουντού να είναι σε άλλο γήπεδο, λογικό. Ο Λέτο όσο και αν γουστάρουμε που βάζει βενζινόκολα στο παπούτσι και κάνει ότι θέλει έχει μείνει στο ποδόσφαιρο αλάνας (όλοι σας και μόνος μου), έτσι δεν παίζεις στη Λίβερπουλ. Πολύ ωραίος ο Άγγλος αλλά τι να κάνει σε 10 λεπτά και τι ευκαιρίες να του δώσει ο Βαλβέρδε όταν έχουν μείνει μέγιστο 6 ματς και δεν ξέρει αν θα μείνει; Φιλομένο, Ζαιρί, Φυτανίδης, Καούνος είναι για άλλα μεγέθη ομάδων, κανείς δεν ξέρει βέβαια αν μπορούν να ανταποκριθούν, άλλο να παίζεις για τον Αστέρα χωρίς πίεση και με χαλάρές άμυνες.
Η περιγραφή απλά αχαρακτήριστη ("να εδώ, εδώ τον βρίσκει, χαμηλά στο πόδι" με τα πόδια να είναι εκτός πλάνου). Καλό είναι ο σχολιαστής να παίρνει θέση αλλά όχι έχοντας προαποφασίσει ποιος έχει δίκιο πριν γίνει η φάση.
Χα χα ελπίζω να τα έλεγες (αν είσαι παναθηναικός) και στις δικές σου "αμφισβητούμενες" φάσεις...
Χα χα ελπίζω να τα έλεγες (αν είσαι παναθηναικός) και στις δικές σου "αμφισβητούμενες" φάσεις...
Μπα, Ολυμπιακός είμαι και τα λέω για τις αμφισβητούμενες όλων, εδώ δεν ασχολούμαι γιατί ξέρω την κατάληξη (θείος, παράγκα, καραμέλες, μιλάς εκ του ασφαλούς, είναι ανθρώπινα, δεν είναι ανθρώπινα, τράβα στο νήμα σου, τράβα στην ignore μου κλπ). Αν κάποιος νομίζει ότι μισό-ένα μέτρο μπροστά φαίνεται από απόσταση 25-30 μέτρων πάνω στην κίνηση ακόμα και αν έχεις απόλυτη ευθεία δεν έχω κάτι να πω. Απλά η διαιτησία μου φάνηκε καλή χτες, πολύ τρέξιμο ο χοντρούλης, καλή αντίληψη των φάσεων και δεν άξιζε το ξεφωνητό από τις γαβροφυλλάδες. Λεπτομέρειες.
Burning Skies
19-03-09, 19:31
Δεν το ξέρεις ρε TTB ότι όλοι ΠΑΝΤΑ τα βάζουν με την διαιτησία; Είναι trendy...
Ναι το δεύτερο γκολ του αστέρα είναι offside.
Ναι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα.
Και τι έγινε; Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Όπως δεν περιμένω ένας παίχτης να είναι αλάνθαστος το ίδιο ισχύει και για έναν διαιτητή.
Οι φυλλάδες για αυτή τη δουλειά είναι, για να προωθούν σκάνδαλα και να φανατίζουν προκειμένου κανείς να μην ασχολείται με την μπάλα.
άλλο να γίνεται συστηματικά και όταν ο επιτιθέμενος είναι 2 μέτρα πίσω απο τον αμυντικό και άλλο μια φορά στο τόσο, επίσης το οφσαίντ φαίνεται απο απόσταση, στο γήπεδο δηλαδή πως το βλέπουμε απο την κερκίδα; δε το βλέπει ο επόπτης που είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο;
Ναι είναι πολύ trendy να ασχολούμαστε με την διαιτησία, το χεις πιάσει το νόημα :oneup: :clap:
Ναι το δεύτερο γκολ του αστέρα είναι offside.
Ναι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα.
Και τι έγινε; Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Όπως δεν περιμένω ένας παίχτης να είναι αλάνθαστος το ίδιο ισχύει και για έναν διαιτητή.
Μετά από 7 μήνες σπρωξίματος, θα χα καραφλιάσει αν ένας γαύρος έλεγε κάτι διαφορετικό :rofl:
Οι φυλλάδες κάνουν πολύ καλή δουλειά όντως, το δείχνουν και οι πωλήσεις ;)
επίσης το οφσαίντ φαίνεται απο απόσταση, στο γήπεδο δηλαδή πως το βλέπουμε απο την κερκίδα; δε το βλέπει ο επόπτης που είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο;
Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Άποψη μου είναι ότι στο γήπεδο το βλέπεις γιατί (παρά το quote δεν απαντάω προσωπικά στον Spanos)
- είσαι ψηλά και δε σε εμποδίζουν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες
- δεν τρέχεις να ακολουθήσεις τη φάση
- νομίζεις ότι το βλέπεις, συνήθως απλά ουρλιάζεις υπέρ της ομάδας σου και συνεχίζεις να το κάνεις ακόμα και αφού δεις το replay (ρε θα μου πεις εμένα; μέσα ήμουν, ακριβώς στην ευθεία (20 μέτρα πίσω). δε με νοιάζει τι λέει ο πουλημένος ο Βαρούχας/Βασιλάκης/Τσίκινης μπλα μπλα)
- δεν χρειάζεται να πάρεις την ευθύνη
- είσαι (όπως και οι περισσότεροι έλληνες οπαδοί) καλύτερος από τα μοσχάρια με τα μαύρα, άσχετα αν δεν ξέρεις τους κανονισμούς
Anyway, έτσι είναι αν έτσι νομίζετε, δε θα σας κακοκαρδίσω (πάμε γερά, πουλημένοι διαιτητές, παράγκα, θείος, τράβα στο νήμα σου, πράσινες καραμέλες, ανθρώπινα, απάνθρωπα κλπ).
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Το οφσάιντ είναι καθαρότατο και φάνηκε αέρα από το πρώτο ριπλέι. Η φάση ήταν στημένη (φάουλ) δεν υπήρχε αντίθετης κατεύθυνσης κίνηση αμυντικού-επιθετικού για να μπερδευτεί ο επόπτης. Πολύ εύκολη φάση.
2 πέναλτι που δεν έδωσε. Το πρώτο στη βουτιά του Ντιογκο (Ολυμπιακός είμαι και πρέπει να τα παίρνω αυτά για να μην κουράζονται οι παικταράδες μου) και το 2ο και καθαρότατο στον Μπελούτσι που έκανε τριπλό αξελ. Και οι 2 κίτρινες στον Λέτο τραβηγμένες. Και άφησε το γατάκι τον Καρντόζο και τον φαλακρό με κοτσίδα Μπαστια να παίζουν σκληρά ενώ έπρεπε να τους είχε παρατηρήσει με κάρτα νωρίτερα.
ΠΡΟΕΔΡΕ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...:mad:
Burning Skies
19-03-09, 20:51
Το οφσάιντ είναι καθαρότατο και φάνηκε αέρα από το πρώτο ριπλέι. Η φάση ήταν στημένη (φάουλ) δεν υπήρχε αντίθετης κατεύθυνσης κίνηση αμυντικού-επιθετικού για να μπερδευτεί ο επόπτης. Πολύ εύκολη φάση.
2 πέναλτι που δεν έδωσε. Το πρώτο στη βουτιά του Ντιογκο (Ολυμπιακός είμαι και πρέπει να τα παίρνω αυτά για να μην κουράζονται οι παικταράδες μου) και το 2ο και καθαρότατο στον Μπελούτσι που έκανε τριπλό αξελ. Και οι 2 κίτρινες στον Λέτο τραβηγμένες. Και άφησε το γατάκι τον Καρντόζο και τον φαλακρό με κοτσίδα Μπαστια να παίζουν σκληρά ενώ έπρεπε να τους είχε παρατηρήσει με κάρτα νωρίτερα.
ΠΡΟΕΔΡΕ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...:mad:
:respekt:
επίσης το οφσαίντ φαίνεται απο απόσταση, στο γήπεδο δηλαδή πως το βλέπουμε απο την κερκίδα; δε το βλέπει ο επόπτης που είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο;
Κι εγω τα ιδια ελεγα μεχρι που περυσι παρακολουθησα ματς απο το επιπεδο του αγωνιστικου χωρου με πληρη ελευθερια κινησης και ανακαλυψα οτι δεν θα μπορουσα να πω σε καμια αποτις φασεις για τις οποιες φωναζε η κερκιδα αν ηταν ή δεν ηταν offside χωρις να στριψω κερμα.
Απλα δεν συγκρινεται η οπτικη γωνια αλλα και η ικανοτητα ελεγχου χωρου και παικτων απο εκει κατω σε σχεση με την κερκιδα. Ακομη και προσεκτικος να εισαι, πολλες φορες δεν φτανει το οπτικο σου πεδιο να παρακολουθησεις τη φαση, ειδικα αν η φαση ξεκιναει απο μακρια (πχ αντεπιθεσεις, βαθιες μπαλιες) και ειδικα με την ταχυτητα που πολλες φορες εξελισσονται οι φασεις.
Εκτοτε, δεν εχω ξαναμιλησει για εποπτη και offside αν η φαση δεν ειναι τουλαχιστον σαν το γκολ της Λατσιο στο Καραϊσκακη.
http://findarticles.com/p/articles/mi_7235/is_200008/ai_n30836852
Αισίως έχει περάσει μια δεκαετία που υπάρχει η τεχνολογία και η ΦΙΦΑ παίζει το... πετούμενο της κι εμείς τρωγόμαστε σαν τα σκυλιά για ένα κανονισμό του ποδοσφαίρου που θέλει βιονικό μάτι και εγκέφαλο για να τον σφυρίξεις σωστά...
http://findarticles.com/p/articles/mi_7235/is_200008/ai_n30836852
Αισίως έχει περάσει μια δεκαετία που υπάρχει η τεχνολογία και η ΦΙΦΑ παίζει το... πετούμενο της κι εμείς τρωγόμαστε σαν τα σκυλιά για ένα κανονισμό του ποδοσφαίρου που θέλει βιονικό μάτι και εγκέφαλο για να τον σφυρίξεις σωστά...
Η FIFA δεν παίζει κανένα πετούμενο, η επίσημη θέση είναι ότι δεν θέλει να βάλει την τεχνολογία στο παιχνίδι έως ότου γίνει φτηνή ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί παντού και 100% εγγυημένη αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο. Η μπάλα με το chip που θα έδειχνε αν πέρασε τη γραμμή ποτέ δεν υιοθετήθηκε γιατί τα τεστ δεν πέτυχαν 100%. Εφόσον δεν πέρασε η απλούστερη τεχνολογία που δείχνει αν η μπάλα πέρασε ή δεν πέρασε τη γραμμή λες να περάσει ο κατά πολύ πιο πολύπλοκος εντοπισμός του offside;
Άποψη μου είναι ότι η τωρινή ηγεσία της FIFA απλά είναι αντίθετη με την χρήση τεχνολογίας, στο tennis πως γίνεται (τουλάχιστον για τις γραμμές); Η λογική που προβάλουν είναι ότι μπορεί να έκανε το παιχνίδι δικαιότερο αλλά δεν θα το έκανε καλύτερο στερώντας του αφενός ταχύτητα και αφετέρου το ανθρώπινο λάθος. Ο Blater το 2006 μετά το 1-1 της Γαλίας με την Κορέα είχε δώσει το στίγμα που απ' όσο ξέρω ισχύει ακόμα "Football will lose its fascination if it becomes too scientific (http://www.monstersandcritics.com/sport/worldcup2006/news/article_1173883.php/FIFA_opposes_replay_technology_despite_latest_World_Cup_incident)". Όσοι δεν είναι καχύποπτοι συμφωνούν με τον Blater, το FIFA που σε βγάζει offside για ένα πόντο ξενίζει, το ανθρώπινο λάθος είναι από τις πιο δημοφιλείς προσθήκες που ζητάνε από την EA οι χρήστες. Προφανώς αυτή δε θα είναι δημοφιλής προσθήκη στην Ελλάδα, FIFA2010 (Ultimate paraga edition) :)
Burning Skies
20-03-09, 19:05
Σωστά. Το λάθος έχει και αυτό τη γλύκα του, αρκεί να μην γίνεται εμμονή και καραμέλα για τους οπαδούς (και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους μη γαύρους αλλά για όλους μας).
Το λάθος έχει την γλύκα του, αρκεί να μην γίνεται συνεχώς υπέρ του ενός.. κι αυτό ισχύει μόνο για τον ολυμπιακό.
Το λάθος έχει την γλύκα του, αρκεί να μην γίνεται συνεχώς υπέρ του ενός.. κι αυτό ισχύει μόνο για τον ολυμπιακό.
:respekt::respekt::respekt:
Σωστά. Το λάθος έχει και αυτό τη γλύκα του, αρκεί να μην γίνεται εμμονή και καραμέλα για τους οπαδούς (και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους μη γαύρους αλλά για όλους μας).
Το συγκεκριμένο λάθος έχει χάσει κάθε γλύκα απο τη στιγμή που ΕΧΕΙ γίνει εμμονή και καραμέλα απο τους οπαδούς. ;) (οι απαντήσεις μετά απο εσένα ήταν άλλη μια επιβεβαίωση...)
Και τι μας προτείνεις να κάνουμε, να αγνοούμε τα "ανθρώπινα" λάθη? :hmm:
"Δεν βαριέσαι, τι κι αν έδωσε πέναλτι στον θεατρίνο Ντουντού(για 2η φορά), μέσα στο παιχνίδι είναι" :rofl:
Μην τα μπερδευουμε παιδια, δεν μιλαμε για το ξενο ποδοσφαιρο , αλλα για το ελληνικο:
Ειναι μεσα στο παιχνιδι μια ομαδα να εχει υπερ της καμμια δεκαρια ανθρωπινα λαθη.
Οι υπολοιπες μπορουν να βολευοτουν με καμμια δεκαρια ανθρωπινα λαθη κατα τους κ καναδυο υπερ τους..
Ειναι μεσα στο παιχνιδι!:p
Οποιος κανει καραμελα κατι τετοιο, τοτε προφανως θελει να χαλασει το παιχνιδι.:p
Burning Skies
21-03-09, 12:11
Οποιος κανει καραμελα κατι τετοιο, τοτε προφανως θελει να χαλασει το παιχνιδι.:p
Για τους περισσότερους σαφώς και ισχύει το παραπάνω.
Διότι στους 10 που το κάνουν καραμέλα οι 8 έχουν αποδείξει ότι υποκρίνονται και ότι τους ενοχλεί μόνο όταν γίνεται κατά της ομάδας τους.
Αν το έκαναν ΟΛΟΙ καραμέλα τότε δεν θα υπήρχαν επόπτες αλλά μηχανήματα.
Στο εξωτερικό όμως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το κάνει καραμέλα επειδή γουστάρουν το λάθος (και γενικά συμφωνώ με αυτή την οπτική).
Εδώ όμως το κάνουμε καραμέλα μόνο όταν νιώθουμε αδικημένοι - δηλαδή ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ.
Είναι γνωστό ότι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου ενδιαφέρονται μόνο οι γαύροι... για αυτό και δεν ασχολούνται με ασήμαντα θέματα όπως αυτό της διαιτησίας :rofl:
@BS
Όταν γυρίσει ο τροχός, θα καταλάβουμε πολλά για το ποιοι είναι υποκριτές εδώ μέσα, υπομονή ;)
Και τι μας προτείνεις να κάνουμε, να αγνοούμε τα "ανθρώπινα" λάθη? :hmm:
"Δεν βαριέσαι, τι κι αν έδωσε πέναλτι στον θεατρίνο Ντουντού(για 2η φορά), μέσα στο παιχνίδι είναι" :rofl:
Είπε κάτι το παιδί πιο πάνω που το αγνοείτε εσείς οι διαιτητολάγνοι...
Κι εγω τα ιδια ελεγα μεχρι που περυσι παρακολουθησα ματς απο το επιπεδο του αγωνιστικου χωρου με πληρη ελευθερια κινησης και ανακαλυψα οτι δεν θα μπορουσα να πω σε καμια αποτις φασεις για τις οποιες φωναζε η κερκιδα αν ηταν ή δεν ηταν offside χωρις να στριψω κερμα.
Απλα δεν συγκρινεται η οπτικη γωνια αλλα και η ικανοτητα ελεγχου χωρου και παικτων απο εκει κατω σε σχεση με την κερκιδα. Ακομη και προσεκτικος να εισαι, πολλες φορες δεν φτανει το οπτικο σου πεδιο να παρακολουθησεις τη φαση, ειδικα αν η φαση ξεκιναει απο μακρια (πχ αντεπιθεσεις, βαθιες μπαλιες) και ειδικα με την ταχυτητα που πολλες φορες εξελισσονται οι φασεις.
Εκτοτε, δεν εχω ξαναμιλησει για εποπτη και offside αν η φαση δεν ειναι τουλαχιστον σαν το γκολ της Λατσιο στο Καραϊσκακη.
Σας αρέσει δεν σας αρέσει, το offside είναι ένας κανονισμός που είναι epic fail απο την άποψη οτι απαιτεί ο διαιτητής και οι επόπτες να είναι πάντα στην σωστή ευθεία, να έχουν όραση και αντίληψη χώρου ανάλογη του Robocop και αντιδράσεις που μετρούνται σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει, αλλα με την υπάρχουσα μορφή του ή θα μπεί επιτέλους η τεχνολογία, τουλάχιστον στις μεγάλες κατηγορίες που το κόστος είναι γελοίο... Άλλωστε αν δεν αρχίσει να εξαπλώνεται δεν θα μειωθεί και το κόστος της αρκετά για να χρησιμοποιηθεί παντου.
Ή θα πάψει να γκρινιάζει ο κόσμος για οριακά λάθη...
Βέβαια όλοι έχετε κάνει virtual διαιτητές και μετά απο 12 replay απο κάθε γωνία στην άνεση του καναπέ σας μπορείτε να βγάζετε ασφαλή συμπεράσματα πως τα offside τα σφυράει η παράγκα και πάντα μονόπλευρα. :p
(Υπενθυμίζω πως η συζήτηση ξεκίνησε γιατί είναι χαζό να γκρινιάζουμε για ένα οριακό offside στον αγώνα με τον Αστέρα...)
(Υπενθυμίζω πως η συζήτηση ξεκίνησε γιατί είναι χαζό να γκρινιάζουμε για ένα οριακό offside στον αγώνα με τον Αστέρα...)
Οριακό το λες εσύ. Ήταν καθαρότατο. Με το πρώτο ριπλέι της φάσης το ΕΙΔΑΤΕ όλοι, άλλο τι λέτε εδώ μέσα.:whistle:
Μόνο που εδώ δεν μιλάμε για τα οριακά offside... είναι πάαααρα πολλά τα "λάθη"
Αλλά δεν έχει νόημα να λέμε τα ίδια, ξέρω την απάντησή σου.. καραμέλα...
Σκέτο φαρμάκι είσαι Linus. :p
Το λάθος πίκρα έχει και όχι γλύκα.
........Auto merged post: stefkon πρόσθεσε 13 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Το συγκεκριμένο λάθος έχει χάσει κάθε γλύκα απο τη στιγμή που ΕΧΕΙ γίνει εμμονή και καραμέλα απο τους οπαδούς. ;) (οι απαντήσεις μετά απο εσένα ήταν άλλη μια επιβεβαίωση...)
:oneup:
........Auto merged post: stefkon πρόσθεσε 3 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Είπε κάτι το παιδί πιο πάνω που το αγνοείτε εσείς οι διαιτητολάγνοι...
Σας αρέσει δεν σας αρέσει, το offside είναι ένας κανονισμός που είναι epic fail απο την άποψη οτι απαιτεί ο διαιτητής και οι επόπτες να είναι πάντα στην σωστή ευθεία, να έχουν όραση και αντίληψη χώρου ανάλογη του Robocop και αντιδράσεις που μετρούνται σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει, αλλα με την υπάρχουσα μορφή του ή θα μπεί επιτέλους η τεχνολογία, τουλάχιστον στις μεγάλες κατηγορίες που το κόστος είναι γελοίο... Άλλωστε αν δεν αρχίσει να εξαπλώνεται δεν θα μειωθεί και το κόστος της αρκετά για να χρησιμοποιηθεί παντου.
Ή θα πάψει να γκρινιάζει ο κόσμος για οριακά λάθη...
Βέβαια όλοι έχετε κάνει virtual διαιτητές και μετά απο 12 replay απο κάθε γωνία στην άνεση του καναπέ σας μπορείτε να βγάζετε ασφαλή συμπεράσματα πως τα offside τα σφυράει η παράγκα και πάντα μονόπλευρα. :p
:oneup:
Όπως τα είπες, αλλά στην Ελλάδα είμαστε και κάποιοι πρέπει να έχουν και κάτι να ασχοληθούν.
...δεν συγκρινεται η οπτικη γωνια αλλα και η ικανοτητα ελεγχου χωρου και παικτων απο εκει κατω σε σχεση με την κερκιδα....
Ας κατασκευασουν λοιπον ενα διαδρομο στην κερκιδα να τρεχει εκει πανω ο εποπτης. :p
Οριακό το λες εσύ. Ήταν καθαρότατο. Με το πρώτο ριπλέι της φάσης το ΕΙΔΑΤΕ όλοι, άλλο τι λέτε εδώ μέσα.:whistle:
Απλά να σου υπενθυμίσω οτι οι διαιτητές δεν έχουν replay... :p Εγώ με το που μπήκε το γκόλ ούτε που το κατάλαβα το offside και ας είχα μια κάμερα σε στυλ Pro Evolution που μου έδειχνε τα πάντα, χρειάστηκα το replay... Μην πέφτουμε στην λούμπα των "καραμελάτων" και νομίζουμε οτι ο κόσμος μας πολεμάει...
Εδώ στα πέτρινα χρόνια που είχαμε κάθε δικαίωμα να γκρινιάξουμε και αν'αυτού ρίχναμε φταίξιμο στην μ....... που μας έδερνε και χάναμε απο κάτι ουραγούς (αλλα τουλάχιστον αντίθετα απο τους πολυμετοχικούς, κερδίζαμε και τα ντέρμπυ).
Δεν είναι μόνο άνθρωποι οι διαιτητές, αλλα στην δικιά μας περίπτωση, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ "επαγγελματίες", και ειδικά αυτοί που φοράνε οποιαδήποτε στολή, είναι απαίδευτοι, άχρηστοι και έχουν την δουλίτσα τους επειδή φιλάνε κατουρημένες ποδιές. ;)
Απο διαιτητές και τροχομπάτσοι, μέχρι παπάδες και ζορονομάρχες. :p
Έτσι πέστα, μπας και τα πιστέψετε και πανηρυρίσετε με την καρδιά σας ακόμα έναν τίτλο :oneup:
(Μιλάω για τους αντικειμενικούς)
Οι υπόλοιποι ήδη ετοιμάζονται να προσκυνήσουν στην φιέστα τους παικταράδες... :worthy:
(Ακριβώς όπως τους έχουν πει να κάνουν)
Έτσι πέστα, μπας και τα πιστέψετε και πανηρυρίσετε με την καρδιά σας ακόμα έναν τίτλο :oneup:
(Μιλάω για τους αντικειμενικούς)
Οι υπόλοιποι ήδη ετοιμάζονται να προσκυνήσουν στην φιέστα τους παικταράδες... :worthy:
(Ακριβώς όπως τους έχουν πει να κάνουν)
Δεν έχω κάτι να πανηγυρίσω. Πλέον δεν με διασκεδάζουν οι τίτλοι αλλα οι αντιδράσεις σας...
Να βλέπω κάθε χρόνο να ξεκινάτε "πρωταθλητές", λίγες αγωνιστικές μετά να σας ενδιαφέρει μόνο η Ευρώπη και να μεταμορφώνεστε σε Ευρωπαίους (κάθε εθνικότητας βεβαίως, ανάλογα με ποιόν παίζουμε) και στο τέλος να μυξοκλαίγεστε για τις παράγκες, τα κοράκια, τις κουρούνες, τους κορμοράνους, τους νεφελίμ, τους ελοχίμ, τους μπεταντίν και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Αλλα πάντα επειδή σας νοιάζει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, είστε αντικειμενικοί και γίνατε αγνοί φίλαθλοι επι εποχής βαρδινογιάννη, που να, τι έκανε ο άνθρωπος, κάτι μπουμπλήδες, κάτι όπλα στο γήπεδο... :p
Εμείς είμαστε πρώτοι και αναγνωρίζουμε τα χάλια μας. Να δώ πότε θα αναγνωρίσετε κι εσείς τα δικά σας, όχι τίποτα άλλο, αλλα κάνετε το χατήρι των προέδρων σας (μια και για όλα φταίνε οι άλλοι) και κατ'επέκταση και του δικού μας που δεν χρειάζεται να βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη μια και δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός. ;)
Οι αντιδράσεις σας να δεις πόσο με διασκεδάζουν, το μόνο που μου έχει απομείνει από αυτήν την χρονιά στο πρωτάθλημα να ασχολούμαι... το να προσπαθείτε να μας πείσετε για κάτι που προφανώς ούτε οι ίδιοι πιστεύετε είναι ...ιδιαίτερο από όποια μεριά και να το δεις...
Από που προκύπτει ότι δεν αναγνωρίζουμαι τα χάλια μας?? Είδες κανέναν να διαμαρτύρετε για διαιτησία στον αποκλεισμό μας από τον κύπελλο?? Πραγματικά πιστεύεις ότι άδικα έχουμε παράπονα από την διαιτησία αυτήν την χρονιά??
Επίσης από που προκύπτει ότι εσείς αναγνωρίζεται τα χάλια σας?? Εσείς δεν είστε που μας χαιρετάτε στους -15 -11 -9 -12 περήφανοι??
Edit.
Άλλοι ξεκινάνε για την υπέρβαση κάθε χρόνο στην Ευρώπη, και στο τέλος ικανοποιούνται με το Πρωτάθλημα.
Άλλοι το παίζουν αντικειμενικοί και αγνοί φίλαθλοι, ακριβώς ένα ποστ πάνω μου/κάτω μου ;)
Burning Skies
21-03-09, 17:22
Δεν έχω κάτι να πανηγυρίσω. Πλέον δεν με διασκεδάζουν οι τίτλοι αλλα οι αντιδράσεις σας...
Να βλέπω κάθε χρόνο να ξεκινάτε "πρωταθλητές", λίγες αγωνιστικές μετά να σας ενδιαφέρει μόνο η Ευρώπη και να μεταμορφώνεστε σε Ευρωπαίους (κάθε εθνικότητας βεβαίως, ανάλογα με ποιόν παίζουμε) και στο τέλος να μυξοκλαίγεστε για τις παράγκες, τα κοράκια, τις κουρούνες, τους κορμοράνους, τους νεφελίμ, τους ελοχίμ, τους μπεταντίν και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Αλλα πάντα επειδή σας νοιάζει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, είστε αντικειμενικοί και γίνατε αγνοί φίλαθλοι επι εποχής βαρδινογιάννη, που να, τι έκανε ο άνθρωπος, κάτι μπουμπλήδες, κάτι όπλα στο γήπεδο... :p
Εμείς είμαστε πρώτοι και αναγνωρίζουμε τα χάλια μας. Να δώ πότε θα αναγνωρίσετε κι εσείς τα δικά σας, όχι τίποτα άλλο, αλλα κάνετε το χατήρι των προέδρων σας (μια και για όλα φταίνε οι άλλοι) και κατ'επέκταση και του δικού μας που δεν χρειάζεται να βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη μια και δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός. ;)
Απλά :respekt: :worthy:
Σιγά βέβαια μην καταλάβουν τίποτα, αλλά η προσπάθεια μετράει... :twisted:
Οι αντιδράσεις σας να δεις πόσο με διασκεδάζουν, το μόνο που μου έχει απομείνει από αυτήν την χρονιά στο πρωτάθλημα να ασχολούμαι...
.......
.......
Πραγματικά πιστεύεις ότι άδικα έχουμε παράπονα από την διαιτησία αυτήν την χρονιά??
...
Μου φαινεται οτι το μονο που σε διασκεδαζει ειναι η "κλαψα για την διαιτησια" ! :p
Βρε Linus αμαν πια, ελεος μ' αυτο το τροπαρι! (και το ωραιο ειναι οτι "κλαις" συνεχως εδω στο νημα του ΟΣΦΠ, γιατι δεν πας στο δικο σας, να 'χεις και παρεα; ) :p :p :p
Για τους περισσότερους σαφώς και ισχύει το παραπάνω.
Διότι στους 10 που το κάνουν καραμέλα οι 8 έχουν αποδείξει ότι υποκρίνονται και ότι τους ενοχλεί μόνο όταν γίνεται κατά της ομάδας τους.
Αν το έκαναν ΟΛΟΙ καραμέλα τότε δεν θα υπήρχαν επόπτες αλλά μηχανήματα.
Στο εξωτερικό όμως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το κάνει καραμέλα επειδή γουστάρουν το λάθος (και γενικά συμφωνώ με αυτή την οπτική).
Εδώ όμως το κάνουμε καραμέλα μόνο όταν νιώθουμε αδικημένοι - δηλαδή ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ.
Ελα ομως που στο εξωτερικο μπορει να γουσταρουν το λαθος, γιατι ειναι αλλα λαθη εκει..
Εδω εχουμε τα "ανθρωπινα" λαθη, αυτα υπερ μιας ομαδας κυριως..
........Auto merged post: haHa πρόσθεσε 9 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Μωρε αλλοι μιλανε για ομαδα 2 κλικ πανω, μαγικα 5λεπτα κλπ , η οποια τελικως παιρνει ενα πρωταθλημα κ με την βοηθεια της διαιτησιας...
Ειναι κ μερικοι μικροψυχοι κ ετσι "διασκεδάζουν με τις αντιδράσεις " των αδικημενων. (που ακομα κ οι ιδιοι εχουν παραδεχθει οτι αλλες ομαδες εχουν αδικηθει κ η δικια τους εχει ευνοηθει)
Να σε ρωτησω κατι.
Εδωσε η διαιτησια το Πρωταθλημα απο το Δεκεμβρη ή οχι;
Burning Skies
21-03-09, 19:19
Ελα ομως που στο εξωτερικο μπορει να γουσταρουν το λαθος, γιατι ειναι αλλα λαθη εκει..
Μάλλον δεν βλέπεις πολλή "ξένη" μπάλα... ;)
...
Στο εξωτερικό όμως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το κάνει καραμέλα επειδή γουστάρουν το λάθος (και γενικά συμφωνώ με αυτή την οπτική)...
Μάλλον δεν βλέπεις πολλή "ξένη" μπάλα... ;)
Απο αυτα τα τρια μηνυματα, καταλαβαινεις τι συμπερασμα βγαινει?
Να βοηθησω:
1)Στο εξωτερικο γουσταρουν το λαθος
2)πραγματι στο εξωτερικο μπορει να γουσταρουν το λαθος, γιατι ειναι πραγματικο-απλο λαθος συνηθως, οχι οπως ειναι στην Ελλαδα με τα "ανθρωπινα" λαθη υπερ μιας ομαδας.
3)(απαντας εσυ) Μαλλον δεν βλεπεις πολλή "ξένη" μπάλα. Κι εκει εχουν τα πολλα "ανθρωπινα" λαθη υπερ μιας ομαδας οπως στην Ελλαδα.
Αρα στο εξωτερικο γουσταρουν τα "ανθρωπινα" λαθη υπερ μιας ομαδας ..:hmm::hmm:
Burning Skies
21-03-09, 19:34
Απο αυτα τα τρια μηνυματα, καταλαβαινεις τι συμπερασμα βγαινει?
Να βοηθησω:
1)Στο εξωτερικο γουσταρουν το λαθος
2)πραγματι στο εξωτερικο μπορει να γουσταρουν το λαθος, γιατι ειναι πραγματικο-απλο λαθος συνηθως, οχι οπως ειναι στην Ελλαδα με τα "ανθρωπινα" λαθη υπερ μιας ομαδας.
3)(απαντας εσυ) Μαλλον δεν βλεπεις πολλή "ξένη" μπάλα. Κι εκει εχουν τα πολλα "ανθρωπινα" λαθη υπερ μιας ομαδας οπως στην Ελλαδα.
Αρα στο εξωτερικο γουσταρουν τα "ανθρωπινα" λαθη υπερ μιας ομαδας ..:hmm::hmm:
Υπεραναλύσεις που χάνουν την ουσία - ως συνήθως...
Στο εξωτερικό γουστάρουν να βλέπουν μπάλα - τόσο απλά.
Και όταν γουστάρεις να βλέπεις μπάλα και το λάθος "ανθρώπινο ή μη" έχει την γλύκα του αφού δεν σου γίνεται έμμονη ιδέα και κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον.
Είπαμε ΟΛΑ είναι θέμα προτεραιοτήτων ή αλλιώς προσφοράς και ζήτησης.
Εδώ λοιπόν απολαμβάνουμε την μπάλα που αντιστοιχεί στις προτεραιότητες μας.
ΥΓ. Ειλικρινά φίλε haha αν έχεις όρεξη να το συνεχίσεις είσαι ελεύθερος να το κάνεις αλλά δεν θα ακολουθήσω. Ήδη αρχίζω να κουράζομαι από την επανάληψη μιας συζήτησης που έχει γίνει 100δες φορές...
..
Και όταν γουστάρεις να βλέπεις μπάλα και το λάθος "ανθρώπινο ή μη" έχει την γλύκα του αφού δεν σου γίνεται έμμονη ιδέα και κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον....
Προσωπικα, δεν ξερω κανεναν που να θεωρει οτι τα κ καλα "ανθρωπινα" λαθη υπερ σχεδον μονο μιας ομαδας εχουν την γλυκα τους..
Ενα τετοιο ατομο, σιγουρα δεν ενδιαφερεται κ για την προοδο του ποδοσφαιρου, ουτε για το θεαμα....
Ενδιαφερεται μονο για τιτλους σικε κ φιεστες..
Eπειδή πάω αρκετά συχνά σε αγώνες ερασιτεχνικού και εκεί δε μιλάμε για διαζώματα και ψηλές κερκίδες που βλεπεις τη φάση απο πάνω, σε διαβεβαιώνω οτι το οφσαίντ φαίνεται μια χαρά, φυσικά δε μιλάμε για τις απόλυτα οριακές φάσεις των μερικών εκατοστών αλλα όταν ο επιτιθέμενος είναι δύο μέτρα πίσω ή ένα μέτρο μπροστά και σφυρίζονται ανάποδα όπως γίνεται σε αγώνες της Σουπρολίγκας γελάνε όλοι.
Burning Skies
21-03-09, 19:52
@haha
Μπάλα=Θέαμα (στα σχόλια μου)
Αυτό για να γίνω κατανοητός γιατί δεν κατάλαβες τι είπα (περίεργο πάντως αφού τα έχω πει 100φορές)... :lock:
@haha
Μπάλα=Θέαμα (στα σχόλια μου)
Αυτό για να γίνω κατανοητός γιατί δεν κατάλαβες τι είπα (περίεργο πάντως αφού τα έχω πει 100φορές)... :lock:
Επαναλαμβανω:
δεν ξερω κανεναν που να θεωρει οτι τα κ καλα "ανθρωπινα" λαθη υπερ σχεδον μονο μιας ομαδας εχουν την γλυκα τους, ακομα κ οταν βλεπουμε μπαλα=θεαμα..
Πρεπει πραγματικα να ειναι πειραγμενος αυτος που θεωρει οτι εχουν την γλυκα τους τα κ καλα "ανθρωπινα" λαθη υπερ σχεδον μονο μιας ομαδας.:lock:
Burning Skies
21-03-09, 20:05
Στο χαλαρό το μπασκετάκι με πολύ καλή απόδοση και πλουραλισμό ενώ ο βάζελος δύσκολα.
Ελπίζω να βλέπουμε αυτή την εικόνα και στη συνέχεια της season. :p
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 10 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........
@haha (και το τελειώνω εδώ)
Ειπα και παραπάνω, 8 στους 10 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ πειραγμένοι είναι διότι δεν τους ενοχλούν τα "ανθρώπινα ή μη" λάθη εφόσον δεν είναι κόντρα στην ομάδα τους.
Η διαφορά είναι ότι στα ίδια άτομα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΠΑΛΑ.
Από εκεί και πέρα προσωπικά δεν θεωρώ πειραγμένο όποιον ΓΕΝΙΚΑ δεν ασχολείται με τη διαιτησία επειδή γουστάρει απλά να βλέπει μπάλα (και έννοια του είναι να φωνάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για αυτό). Αυτός μάλιστα θα δει γλύκα στα όποια διαιτητικά λάθη και ας μη το καταλαβαίνεις.
Επίσης δεν θεωρώ πειραγμένο αυτόν που ΓΕΝΙΚΑ φωνάζει για τα διαιτητικά λάθη ΑΚΟΜΑ και όταν ευνοούν την ομάδα του.
Το θέμα όμως ποιο είναι;;; Ότι και οι μεν και οι δε (που τους σέβομαι αμφότερους) αποτελούν απόλυτη μειοψηφία στους οπαδούς των ισχυρών της χώρας μας.
Επίσης οι δεύτεροι ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ (όντας μονίμως "αντιπολίτευση") καταλήγουν να συντάσσονται με την "πειραγμένη" πλειοψηφία που ΔΕΝ επιδιώκει την κάθαρση του αθλήματος, με αποτέλεσμα στην ουσία να μην προσφέρουν κάτι θετικό με τις αντιδράσεις τους.
Αυτά για 101η φορά... ;)
ΥΓ. BTW εγώ πιθανότατα ανήκω σε άλλη κατηγορία πειραγμένων αφού θα γούσταρα πολύ η διαιτησία να ευνοούσε κατάφορα τον ΠΑΟ και να με αδικούσε ξεκάθαρα. Για μένα το πρωτάθλημα θα είχε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού θα έκανε το κάζο πολύ πιο γλυκό (το ξέρω από τις αναμνήσεις των ντέρμπι που είχα κερδίσει στα "πέτρινα χρόνια"). ;)
:lock:
.
Από εκεί και πέρα προσωπικά δεν θεωρώ πειραγμένο όποιον ΓΕΝΙΚΑ δεν ασχολείται με τη διαιτησία επειδή γουστάρει απλά να βλέπει μπάλα (και έννοια του είναι να φωνάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για αυτό).
Επίσης δεν θεωρώ πειραγμένο αυτόν που ΓΕΝΙΚΑ φωνάζει για τα διαιτητικά λάθη ΑΚΟΜΑ και όταν ευνοούν την ομάδα του..
Δεν μιλησες μονο για αυτους που δεν ασχολουνται με την διαιτησια, αλλα μιλησες κ για αυτους που βλεπουν γλυκα στα και καλα "ανθρωπινα" λαθη .
Ειπες χαρακτηριστικα αυτο:
Και όταν γουστάρεις να βλέπεις μπάλα και το λάθος "ανθρώπινο ή μη" έχει την γλύκα του αφού δεν σου γίνεται έμμονη ιδέα και κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον.
Ησουν σαφεστατος.
Πραγματικα απορω ποιος μπορει να θεωρει οτι εχουν την γλυκα τους τα κ καλα "ανθρωπινα" λαθη .
Εκει ηταν η ενσταση μου, οχι για αυτους που δεν πολυασχολουνται με την διαιτησια.
Δηλαδη το τελευταιο μηνυμα σου ειναι απολυτα κατανοητο κ δεκτο, το προηγουμενο με τις γλυκες, ΟΧΙ!
Απλά να σου υπενθυμίσω οτι οι διαιτητές δεν έχουν replay... :p Εγώ με το που μπήκε το γκόλ ούτε που το κατάλαβα το offside και ας είχα μια κάμερα σε στυλ Pro Evolution που μου έδειχνε τα πάντα, χρειάστηκα το replay... Μην πέφτουμε στην λούμπα των "καραμελάτων" και νομίζουμε οτι ο κόσμος μας πολεμάει...
Εμένα όμως δεν είναι η δουλειά μου να προσέχω τα offside. Εσύ και εγώ όταν εκτελείται το φάουλ κοιτάμε το τείχος, τον παίκτη που το εκτελεί, την γκόμενα στα επίσημα κλπ.
O επόπτης όμως κοιτάει ποιος παίκτης είναι μπροστά και ήταν πεντακάθαρη η φάση... Όπως και η άλλη που "πήρε πάνω του" ο Καλόπουλος:whistle:
Τέσπα να χαμε να λέγαμε...
Μην πιάσουμε την ανάλυση για τα πέτρινα....
Σαν χθες θυμάμαι τον Πρόεδρο στο ξενοδοχείο Λυδία στην Καβάλα το 1994 πριν το ματς με την Δόξα να του λέμε "Κύριε Κόκκαλη μας γ@μ@νε και μας σφάζουν, τι θα γίνει; Δεν πάει άλλο" και να μας απαντάει "Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους... Και ΕΣΕΙΣ εδώ θα είστε με το κεφάλι ΨΗΛΑ!!!!"...
Σαν χθες θυμάμαι τον Πρόεδρο στο ξενοδοχείο Λυδία στην Καβάλα το 1994 πριν το ματς με την Δόξα να του λέμε "Κύριε Κόκκαλη μας γ@μ@νε και μας σφάζουν, τι θα γίνει; Δεν πάει άλλο" και να μας απαντάει "Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους... Και ΕΣΕΙΣ εδώ θα είστε με το κεφάλι ΨΗΛΑ!!!!"...
Το 'πε κ το 'κανε!
Το 'πε κ το 'κανε!
Έτσι. Και τα 2 τα κεφάλια ψηλά.:rofl:
Και εδώ να πούμε και ένα μπράβο στον Πρόεδρο γιατί όλο κριτική του κάνουμε...
Έτσι. Και τα 2 τα κεφάλια ψηλά.:rofl:
Και εδώ να πούμε και ένα μπράβο στον Πρόεδρο γιατί όλο κριτική του κάνουμε...
Αυτα ειναι..
Ενα μπραβο για το παρασκηνιο...
Υ.Γ.: Την φιεστα μην ξεχασετε ! Να πανηγυρισετε κ τα οφσαιντ γκολ εναντιον του Αρη, την βουτια του Ντουντου, τα οργια με την Ξανθη κλπ.
Κ μετα να πειτε ξανα μπραβο στον προεδρο!
Υ.Γ.: Την φιεστα μην ξεχασετε ! Να πανηγυρισετε κ τα οφσαιντ γκολ εναντιον του Αρη, την βουτια του Ντουντου, τα οργια με την Ξανθη κλπ.
Κ μετα να πειτε ξανα μπραβο στον προεδρο!
Ειδες πως αντιστρεφονται οι ρολοι καμια φορα!!!!! :hmm:
Ο Καλοπουλος ή ο εποπτης ειναι αυτη τη στιγμη η δικια σου παραγκα και προσπαθεις με νυχια και με δοντια να βγαλεις το λαθος του "ανθρωπινο" και "τυχαιο".
Οταν αυτο το γκολ του Αστερα ηταν οφσαιντ και φανηκε απο το ΠΡΩΤΟ ριπλει.
Αλλα οταν τα γκολ στον Αρη που αναφερεις (και ιδιαιτερα το πρωτο) ηθελαν 3-4 και 5 ριπλει τοτε και εσυ αλλα και καποιοι αλλοι φωναζατε για στησιμο και οτι δεν ηταν ανθρωπινο λαθος.
Σας ξέρουμε.... Σας μάθαμε και από την καλή και κυρίως από την ανάποδη... Χρόνια πριν...
Αφήστε τα παραμυθάκια περί προόδου του αθλήματος που εσείς καταδικάσατε. Δεν περνάνε...
Ειδες πως αντιστρεφονται οι ρολοι καμια φορα!!!!! :hmm:
Ο Καλοπουλος ή ο εποπτης ειναι αυτη τη στιγμη η δικια σου παραγκα και προσπαθεις με νυχια και με δοντια να βγαλεις το λαθος του "ανθρωπινο" και "τυχαιο".
Οταν αυτο το γκολ του Αστερα ηταν οφσαιντ και φανηκε απο το ΠΡΩΤΟ ριπλει.
Αλλα οταν τα γκολ στον Αρη που αναφερεις (και ιδιαιτερα το πρωτο) ηθελαν 3-4 και 5 ριπλει τοτε και εσυ αλλα και καποιοι αλλοι φωναζατε για στησιμο και οτι δεν ηταν ανθρωπινο λαθος.
Το 2ο οφσαιντ γκολ του Αρη ηταν 2 μετρα! Δεν μιλαμε καν για οριακο.
Αλλα κ παλι μπορει να ειναι ανθρωπινο λαθος,δεν διαφωνω οτι μπορει να γινουν τετοια λαθη.
Το θεμα ειναι οτι ο ΟΣΦΠ παιρνει το πρωταθλημα κ με την βοηθεια της διαιτησιας. (με καταλαθως ή οχι λαθη).
Δεν το λεω εγω μονο, τα λενε Ολυμπιακοι..
Εσυ ομως μπορεις ελευθερα να στηριζεσαι στα 1-2 κατα σου σφυριγματα ή στα 1-2 υπερ του Παο κ να ξεχνας τα πολλαπλασια σφυριγματα υπερ του ΟΣΦΠ κ κατα του Παο.
Απλα δειχνεις ποσο αντικειμενικα τα βλεπεις!
Να σε ρωτησω κατι.
Εδωσε η διαιτησια το Πρωταθλημα απο το Δεκεμβρη ή οχι;
Α, όλα κι όλα, μας προσβάλεις! Ο πάρεδρας τα έχει σκάσει απο τον Αύγουστο. Πρίν ξεκινήσει καν το πρωτάθλημα μας έδωσε η διαιτησία το Πρωτάθλημα.
Απλά δεν κάναμε την απονομή απο τότε γιατί είναι παχιές οι μύγες και είχε πρόβλημα με βέλιουρα και μουχρίτσα ο Αντώνης στον κήπο του και δεν μπορούσε να παραστεί στην φιέστα.
@ ADSLgr.com All rights reserved.