Επιστροφή στο Forum : Ερυθρόλευκη στρατιά
Burning Skies
04-06-09, 15:47
Nα ποιος ειπε ψεμματα οτι ο Παο δεν εχει υπαρξει φιναλιστ:
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2860320&highlight=%CF%86%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84#post2860320
Δεν είπε ψέμματα για την ακρίβεια. Μίλησε για Τσουλου, ουεφα και κυπελλούχων. Σε αυτά δεν έχεις φτάσει τελικό. ;)
Υπαρχουν μερικα γεγονοτα:
ο Παο εχει υπαρξει φιναλιστ ευρωπαικου θεσμου.
Οποιος αρνειται ενα γεγονος-πραγματικοτητα κ λεει οτι δεν εχει υπαρξει φιναλιστ, προφανως κ λεει ψεμματα.
http://www.youtube.com/watch?v=cHwqXnW3AZQ :rofl:
TEZA :twisted:
Δεν είπε ψέμματα για την ακρίβεια. Μίλησε για Τσουλου, ουεφα και κυπελλούχων. Σε αυτά δεν έχεις φτάσει τελικό. ;)
Η επιλεκτικη μνημη που λεγαμε... :whistle::whistle:
Βασικα ειπε οτι ο Παο εχει κανει μηδεν στην Ευρωπη , οπως και ο Οσφπ εχει κανει μηδεν στην ευρωπη, γιατι δεν εχουν υπαρξει εστω κ φιναλιστ .
Υπαρχουν μερικα γεγονοτα:
ο Παο εχει υπαρξει φιναλιστ ευρωπαικου θεσμου.
Οποιος αρνειται ενα γεγονος-πραγματικοτητα κ λεει οτι δεν εχει υπαρξει φιναλιστ, προφανως κ λεει ψεμματα.
Αν ο χαρακτηρισμός πήγαινε σε αυτούς που λένε ότι δεν έχει παίξει τελικό,εντάξει.
Αν όμως πήγαινε για το πως πήγε είναι λάθος.
Όχι ότι έχει καμία σημασία μετά από τόσα χρόνια.
http://www.youtube.com/watch?v=cHwqXnW3AZQ :rofl:
TEZA :twisted:
Μου αρεσει που δεχεστε αυταποδεικτα σαν αληθεια το τι λεει μια κυρια για το ποδοσφαιρο , ενω δεν δεχεστε κασετες για παραγκες απο πολυ πιο σημαντικα προσωπα για το ποδοσφαιρο κλπ..
Επιλεκτικη μνημη που λεγαμε! :whistle:
Ελα τωρα ψαξε να βρεις κ βιντεακια για το πως ο Παο εφθασε στους 4! (ξερεις εκει που δεν εχει φθασει ποτε ο ΟΣΦΠ στην κορυφαια διασυλλογικη διοργανωση )
Μου αρεσει που δεχεστε αυταποδεικτα σαν αληθεια το τι λεει μια κυρια για το ποδοσφαιρο , ενω δεν δεχεστε κασετες για παραγκες απο πολυ πιο σημαντικα προσωπα για το ποδοσφαιρο κλπ..
Ελα τωρα ψαξε να βρεις κ βιντεακια για το πως ο Παο εφθασε στους 4! (ξερεις εκει που δεν εχει φθασει ποτε ο ΟΣΦΠ στην κορυφαια διασυλλογικη διοργανωση )
"ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ"
"ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΣΒΗ ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΤΕ"
ΡΕ ΤΕΖΑ ΛΕΜΕ!:cool:
Burning Skies
04-06-09, 15:56
Η επιλεκτικη μνημη που λεγαμε... :whistle::whistle:
Βασικα ειπε οτι ο Παο εχει κανει μηδεν στην Ευρωπη , οπως ο Οσφπ που δεν εχουν υπαρξει εστω κ φιναλιστ .
Μα είσαι στο μηδέν στην Ευρώπη.
Αρκεί να ρωτήσεις οποινδήποτε Ευρωπαίο για να στο επιβεβαιώσει.
Πέρα από αυτό όμως δεν καταλαβαίνω ΚΑΙ ΠΑΛΙ τι κόλλημα έχεις φάει.
Μόλις 1 άτομο εδώ αμέλησε να αναφέρει ότι έφτασες πριν 40 χρόνια σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης (που μπορεί να μην το έκανε και από δόλο και δεν έχει απαντήσει ακόμα στιςε κατηγορίες σου) και το έχεις κάνει λάστιχο. Τι νόημα έχει;;;;
Είπαμε:
Έφτασες όντως πριν 40 χρόνια στον τελικό (το πώς και το γιατί δεν με απασχολούν - δεν ζούσα τότε) αλλά σήμερα είσαι ένα 0,4 στην Ευρώπη όταν εγώ είμαι 0,2. Κανείς δεν σε σέβεται και κανείς δεν σε ξέρει.
Μα είσαι στο μηδέν στην Ευρώπη.
Αρκεί να ρωτήσεις οποινδήποτε Ευρωπαίο για να στο επιβεβαιώσει.
Δεν διαφωνω σε αυτο.
Αλλα αλλοι εθεσαν αλλιως το μηδεν: οτι δεν θα ειμασταν μηδεν αν εστω ειχαμε υπαρξει φιναλιστ.
Με αυτο το σκεπτικο απλα απαντησα οτι εχουμε υπαρξει φιναλιστ.
Εδω η απλη απαντηση μου:
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2860501#post2860501
Έφτασες όντως πριν 40 χρόνια στον τελικό (το πώς και το γιατί δεν με απασχολούν - δεν ζούσα τότε) αλλά σήμερα είσαι ένα 0,4 στην Ευρώπη όταν εγώ είμαι 0,2. ...
+1
Συμφωνω οτι ο Παο εχει υπαρξει φιναλιστ κ οτι στην προσφατη ιστορια ειναι καλυτερος απο τον ΟΣΦΠ στην Ευρωπη.(αλλα απεχει απο το να ειναι ομαδα πραγματικα υπολογισιμη)
:lock:
Burning Skies
04-06-09, 16:05
Δεκτά αυτά haha αλλά σου επαναλαμβάνω. Αναφέρεσαι τόσην ώρα σε 1 άτομο που άφησε 1 σχόλιο και δεν έχει επανέλθει από τότε.
Έχει κανένα νόημα να το κουράζουμε τόσο;
χαχα σήμερα έχω υπότιτλους και για άλλους. Προσφορά ημέρας!
ελά παρτε πάρτε
Όπως λέει ο platanos στο post του
(κατι καλαμποκια μονο πηρε το ματι μου καπου )
Εντάξει πορτοκάλια ήταν αλλά φταίτε κι εσείς που δεν έχετε ανακοινώσει επίσημα με τι προϊόν έγινε η συναλλαγή και μπερδευόμαστε.
Για να συνεχισουμε το χαβαλε :):
Μωρε που να δεις οι γαυροι τι επιλεκτικη μνημη εχουν:
θυμουνται την μεγαλυτερη ηττα του βαζελου στην ευρωπη, αλλα λενε ψεμματα οτι ο Παο δεν εχει υπαρξει ποτε φιναλιστ ευρωπαικου θεσμου.. :p
Ένα λάθος έκανε ο Platanos και το έκανες καραμέλα ;
Φυσικά και έχει παίξει σε τελικό και σε ημιτελικό και προημιτελικό.
Αλλά δεν έχει διάρκεια.
Μια φορά στα 10 χρόνια.
Και ναι στην Ευρώπη ο ΠΑΟ είναι η καλύτερη Ελληνική ομάδα, αλλά δυστυχώς μας αντιμετωπίζουν το ίδιο υποτιμητικά οι Ευρωπαίοι.
Παρακαλάνε να κληρωθούν μαζί μας (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ κ.τ.λ)
Οπότε ότι και να λέμε δεν έχει νόημα.
Ας φτιάξουμε πρώτα ομάδες και οι 2 και ας κάνουμε σχεδόν κάθε χρόνο πορεία στην Ευρώπη και μετά λέμε ........ποιός τον έχει "πιο μεγάλο". :p
........Auto merged post: stefkon πρόσθεσε 11 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........
χαχα σήμερα έχω υπότιτλους και για άλλους. Προσφορά ημέρας!
ελά παρτε πάρτε
Όπως λέει ο platanos στο post του
(κατι καλαμποκια μονο πηρε το ματι μου καπου )
Εντάξει πορτοκάλια ήταν αλλά φταίτε κι εσείς που δεν έχετε ανακοινώσει επίσημα με τι προϊόν έγινε η συναλλαγή και μπερδευόμαστε.
Έλα ντε, μεγάλη η διαφορά. :)
Ένα λάθος έκανε ο Platanos και το έκανες καραμέλα ;
Φυσικά και έχει παίξει σε τελικό και σε ημιτελικό και προημιτελικό.
Αλλά δεν έχει διάρκεια.
Μια φορά στα 10 χρόνια.
Και ναι στην Ευρώπη ο ΠΑΟ είναι η καλύτερη Ελληνική ομάδα, αλλά δυστυχώς μας αντιμετωπίζουν το ίδιο υποτιμητικά οι Ευρωπαίοι.
Παρακαλάνε να κληρωθούν μαζί μας (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ κ.τ.λ)
Οπότε ότι και να λέμε δεν έχει νόημα.
Ας φτιάξουμε πρώτα ομάδες και οι 2 και ας κάνουμε σχεδόν κάθε χρόνο πορεία στην Ευρώπη και μετά λέμε ........ποιός τον έχει "πιο μεγάλο". :p
........Auto merged post: stefkon πρόσθεσε 11 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Έλα ντε, μεγάλη η διαφορά. :)
Τον Βάζελο δεν τον αντιμετωπίζουν υποτιμητικα..Έχει κανει τόσες πορείες στην ευρώπη..
Έχει πελάτη και τον Μουρίνιο....:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
μισο να παρω τον αγες να σηκωσει τα τανκ να τα φερει στην αθηνα να δεις για ποτε θα παμε τελικο:worthy:
Oτι ειναι οι φιλαθλοι του Θρυνου, ειναι και οι παιχτες του:
Μπουρούσης: "Αν θέλει να σε βοηθήσει η διαιτησία, σε βοηθάει" (http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Olympiacos/240905.html)
Τα ιδια και απο Γιαννακη, Τσιλντρες, Αγγελοπουλους. Ο Παπαλουκας υποστηριζε CSKA στον τελικο, οπου επαιζαν συμπαιχτες του στην Εθνικη με τον Παναθηναικο.
Τετοιοι ειστε, τετοια σας ταιζουν.
θυμαται κανεις τι ειχαν πει το 2005 οταν εφεραν 0-0 εδω με την μπαρτσα? ποσο μεγαλη πορεια θα κανουν και οτι η ομαδα τους θα φτασει χαλαρα στον ημιτελικο?:rofl:
5-0 στον επαναληπτικο και τελευταιο στον ομιλο :rofl:
ενω δεν δεχεστε κασετες για παραγκες απο πολυ πιο σημαντικα προσωπα για το ποδοσφαιρο κλπ..
Ελα ρε φίλε σιγά τις αποδείξεις τώρα
Συγκρίνεις τώρα τη γυναίκα του προέδρα με εκείνον τον τύπο στις κασέτες(μου διαφεύγει το όνομα του) που ουδεμιά σχέση είχε με το άθλημα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
και για το παιχνίδι με τον Αστέρα μπορειτε να μας εξηγήσετε την απόκρουση του Κωνσταντίνου στο 84 με πιο τρόπο το κανόνισαν?
Burning Skies
04-06-09, 18:02
Gordito πάλι προκαλείς με απαράδεκτο τρόπο.... :down:
Oτι ειναι οι φιλαθλοι του Θρυνου, ειναι και οι παιχτες του:
Μπουρούσης: "Αν θέλει να σε βοηθήσει η διαιτησία, σε βοηθάει" (http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Olympiacos/240905.html)
Τα ιδια και απο Γιαννακη, Τσιλντρες, Αγγελοπουλους. Ο Παπαλουκας υποστηριζε CSKA στον τελικο, οπου επαιζαν συμπαιχτες του στην Εθνικη με τον Παναθηναικο.
Τετοιοι ειστε, τετοια σας ταιζουν.
Θυμάσαι τι σε τάισαν στην Ριζούπολη??????
Τέτοιοι είστε , τέτοια σας αξίζουν
Gordito πάλι προκαλείς με απαράδεκτο τρόπο.... :down:
Ποιος προκαλει;
Εγω οι αυτοι, που λενε οτιναναι;
Για μενα το λενε;
Οχι απλα εχουν καταλαβει ποιος ειναι ο κοσμος του ΟΣΦΠ και τι θελει να ακουσει.
Δεν γινεται να τρως ρε φιλε +20 μεσο ορο στην εδρα του αντιπαλου και να μιλας για διατησια, που ουτε καν σε ευνοησε.
Εξαλλου βγηκε ο αλλος κατευθειαν να με επιβεβαιωσει:
Θυμάσαι τι σε τάισαν στην Ριζούπολη??????
Εννοεις τουβλα πετρες κτλ ;
Burning Skies
04-06-09, 18:14
Ποιος προκαλει;
Για μενα το λενε;
Δεν γινεται να τρως ρε φιλε +20 μεσο ορο στην εδρα του αντιπαλου και να μιλας για διατησια, που ουτε καν σε ευνοησε.
Επαναλαμβάνω ότι προκαλείς. Και εγώ θα μπορούσα κάλλιστα να βγαίνω όποτε βλέπω δήλωση στελέχους του ΠΑΟ που θεωρώ γελοία (παραδείγματα υπάρχουν άπειρα) και να λέω ότι "αυτοί είστε οι βάζελοι".
Αυτό όμως δεν είναι παρά απαράδεκτο και ξεκάθαρο trollάρισμα.
Επαναλαμβάνω ότι προκαλείς. Και εγώ θα μπορούσα κάλλιστα να βγαίνω όποτε βλέπω δήλωση στελέχους του ΠΑΟ που θεωρώ γελοία (παραδείγματα υπάρχουν άπειρα) και να λέω ότι "αυτοί είστε οι βάζελοι".
Δε θυαμμαι καμια γελοια δηλωση απο Παναθηναικο στελεχος, ποσο μαλλον του μπασκετ.
Εχεις δει εσυ σε καναν αγωνα να εχει ευνοηθει ομαδα (στην τελευταια φαση με Παπαλουκα) και να βγαζει ανακοινωση κατα της διατησιας;
Εμεις αδικηθηκαμε στον αγωνα κανονικης περιοδου στο ΣΕΦ (φαουλ στον Φωτση στο λει απ του Βασιλουπουλου αλλα και στον Σπανουλη στο τριποντο) αλλα δε βγηκε κανενας να κλαιει.
Δε μπορω παρα να ξεμπροστιασω αυτη την κοκκινη παραλογια, που ξεκινα μεσα απο την ομαδα.
Αλλα ναι, ειναι απαραδεκτο και ξεκαθαρο τρολαρισμα.
........Auto merged post: Gordito πρόσθεσε 1 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ακομα και στο ποδοσφαιρο, που αδικηθηκαμε καταφορα σε ποσα παιχνιδια, κανεις δεν φωναζει τωρα.
Κανεις δεν τα χρεωνει στην διατησια, που κανονικα θα επρεπε, αλλα ολοι λενε για το πως χασαμε απο μικροτερους αντιπαλους.
Ποιος προκαλει;
Για μενα το λενε;
Σοβαρά??Όταν έβγαινα εγώ και ο Bs κυρίως και σας λέγαμε να μην φωνάζετε για διαιτησία όταν δεν μπορείτε να κερδίσετε τον Πανσεραικό , θυμάσαι τι μας απαντάγατε??
Ρε τι κωλοτούμπες είστε....
Σοβαρά??Όταν έβγαινα εγώ και ο Bs κυρίως και σας λέγαμε να μην φωνάζετε για διαιτησία όταν δεν μπορείτε να κερδίσετε τον Πανσεραικό , θυμάσαι τι μας απαντάγατε??
Ρε τι κωλοτούμπες είστε....
Αλλο το ενα αλλο το αλλο, μην λες ΟΤΙΝΑΝΑΙ.
Στη μπαλα υπηρχαν αλλοιωσεις αποτελεσματων κατα μας, στο μπασκετ αντιθετα, ΕΧΕΤΕ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ αλλα φωναζετε.
ΥΓ Ποτε θα δω κανεναν απο εδω να απαντα επι μερους σε κανα ποστ μου; Εδω και κανα δυο χρονια παλευω αλλα ματαια.
Στη μπαλα υπηρχαν αλλοιωσεις αποτελεσματων κατα μας, στο μπασκετ αντιθετα, ΕΧΕΤΕ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ αλλα φωναζετε.
ΥΓ Ποτε θα δω κανεναν απο εδω να απαντα επι μερους σε κανα ποστ μου; Εδω και κανα δυο χρονια παλευω αλλα ματαια.
Μάλλον παλεύεις να σου απαντήσουν αυτό που θες εσύ...
Απάντησες για μένα. :p
Απο την αρχή έχω απαντήσει... Ξαναδιάβαστα περικαλώ πολυ;)
Τα ιδια και απο Γιαννακη, Τσιλντρες, Αγγελοπουλους.
Την αλήθεια είπαν όλοι. Αν θες να το αναλύσουμε ευχαρίστως.
Ναι αμε.
Στο παιχνιδι της κανονικης περιοδου στο ΣΕΦ, γινεται φαουλ στον Φωτση (καποιος τον κραταει κατω) και ο Βασιλοπουλος κανει το μπασιμο ανετα.
Στο τελευταιο τριποντο του Σπανουλη γινεται φαουλ.
Στο πρωτο παιχνιδι των τελικων, ο Παπαλουκας κανει καθαρα 3 βηματα, ομως ο διατητης δεν δινει τιποτα.
Στον δε τελευταιο τελικο, ο διατητης ηταν κακος αλλα με την καμια δεν ευνοησε τον Παναθηναικο, οπως πολυ θα σας βολευε να λετε.
Και γενικα πολλα λαθη εγιναν στους τελικους, θυμαμαι αρκετα σε βαρος του ΠΑΟ.
ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΤΗΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ λοιπον του ΠΑΟ, απλα οι παιχτες σας, οπως και ο προπονητης σας, ειναι λιγοι.
Στο πρωτο παιχνιδι των τελικων, ο Παπαλουκας κανει καθαρα 3 βηματα, ομως ο διατητης δεν δινει τιποτα.
Μια διόρθωση,
πριν κάνει τα βήματα έχει κάνει μεταφορά της μπάλλας. Υπάρχει δηλαδή διπλή παράβαση.
Την αλήθεια είπαν όλοι. Αν θες να το αναλύσουμε ευχαρίστως.
Ειδικά οι δικές σου αναλύσεις είναι αξιόπιστες.
http://www.youtube.com/watch?v=tF_WIAzyKRk
Πεσμένος ο Σέζαρ και ο Κόκε κάθεται πάνω του...
Τον βρίσκει με το γόνατο το 15 του Αρη. Πέναλτι.
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2696385&postcount=14157
Εγω δεν εχω επιλεκτικη μνημη.
Ανεφερα κατι για καλαμποκια (ενταξει πορτοκαλια ηταν αλλα μη βαρατε :p) αλλα δεν το ελαβε κανενας υποψιν του.
Το θεμα ηταν, οπως σωστα αναφερθηκε απο καποιους, οτι το να ειναι καποια ομαδα απο την αλλη ενα κλικ καλυτερη στην ευρωπη ειναι για εσωτερικη καταναλωση.
Στους ευρωπαιους που εχουν καποια ιστορια και ισως καποια κουπα δεν λεει τιποτα.
...
Το θεμα ηταν, οπως σωστα αναφερθηκε απο καποιους, οτι το να ειναι καποια ομαδα απο την αλλη ενα κλικ καλυτερη στην ευρωπη ειναι για εσωτερικη καταναλωση.
Στους ευρωπαιους που εχουν καποια ιστορια και ισως καποια κουπα δεν λεει τιποτα.
Τωρα εισαι περιπου σωστος...
........Auto merged post: haHa πρόσθεσε 2 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα αργότερα ........
...
Στο παιχνιδι της κανονικης περιοδου στο ΣΕΦ, γινεται φαουλ στον Φωτση (καποιος τον κραταει κατω) και ο Βασιλοπουλος κανει το μπασιμο ανετα....
Ο οποιος Βασιλοπουλος εκανε βηματα σε αυτην την φαση, αλλα δεν βγηκε κανενας τεπισημος του Παο να μιλησει για αδικια κλπ..
Αντιθετα ο Γιαννακης,Παπαλουκας,Αγγελοπουλοι βγηκαν κ ειπαν για φαουλ που εγινε στον Παπαλουκα στην τελευταια φαση του πρωτου παιχνιδιου κ ειχαν το θρασσος να μιλησουν για αλλοιωση αποτελεσματος, αγνοωντας φυσικα τις παραβασεις που εκανε πρωτα σε αυτην την φαση ο Παπαλουκας..
Σε ολα αυτα να προσθεσουμε οτι ο Γιαννακης δεν εδωσε καν συγχαρητηρια στον πρωταθλητη Ελλαδας (κ νομιζω πως ουτε στο final4 εδωσε).
........Auto merged post: haHa πρόσθεσε 8 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα αργότερα ........
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2833923&highlight=%CE%9C%CE%97%CE%9D+%CE%93%CE%99%CE%9D%CE%95%CE%A3%CE%A4%CE%95+%CE%92%CE%91%CE%96%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%99#post2 833923
Αν και μας προκάλεσαν θα επαναλω αυτό που ειπώθηκε ήδη:
ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΒΑΖΕΛΟΙ!!!!
Χάσαμε; Πάει και τελείωσε. Ας τους ρίχναμε μια 30άρα στο κεφάλι να τελειώσει η υπόθεση.
Μια ετσι, μια γιουβετσι!!!
:rofl::rofl:
Burning Skies
04-06-09, 21:38
Δεν υπάρχει καν νόημα να σου απαντήσω αφού:
-Είσαι προκλητικότατος
-Βλέπεις μόνο ότι σε συμφέρει
........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 4 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Μια ετσι, μια γιουβετσι!!!
:rofl::rofl:
Είναι το ίδιο δηλαδή να σε λέω γκρινιάρη (που έχω ξεκαθαρίσει άλλωστε ότι δεν ισχύει για όλους αλλά για τους περισσότερους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΜΑΔΑΣ) με το να σε λέω κάφρο, πρόβατο και ψεύτη; (διότι αυτό κάνει επανειλημμένα ο gordito) :nono:
ΥΓ. Αν το συνεχίσεις στο προσωπικό με κακοπροαίρετο ύφος δεν θα τα πάμε καθόλου καλά. Όλο κάνω το λάθος και προσπαθώ να κάνω μια νέα αρχή μαζί σου αλλά συνέχεια το μ@μ@ς το ζήτημα.
Πεστο αν είναι ότι εδώ μπαίνεις για να μας σπας τα @@ και να το χαίρεσαι και όχι για να συζητήσεις σαν άνθρωπος (χαρακτηριστικό ότι έχεις φτάσει κοντά στα 400 μηνύματα με μόλις τα μισά στο νήμα της ομάδας σου!!) να το ξέρουμε.
Ο απολογισμός σου σήμερα είναι ένας ανούσιος και πάλι πακτωλός μηνυμάτων βασισμένος σε ένα σχόλιο του platanou και μία ακόμη απόπειρα προσωπικής μου απαξίωσης.
Αυτό όμως δεν είναι παρά απαράδεκτο και ξεκάθαρο trollάρισμα.Άσε το troll στην trollια του...
Burning Skies
04-06-09, 21:57
Άσε το troll στην trollια του...
Βρε εγώ τον αφήνω, αυτός μας αφήνει;
....
Είναι το ίδιο δηλαδή να σε λέω γκρινιάρη (που έχω ξεκαθαρίσει άλλωστε ότι δεν ισχύει για όλους αλλά για τους περισσότερους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΜΑΔΑΣ) με το να σε λέω κάφρο, πρόβατο και ψεύτη; (διότι αυτό κάνει επανειλημμένα ο gordito) :nono:
Oταν ομως σημερα ειπες στον gordito οτι ειναι προκλητικος, τρολλαρει κλπ, ειπε ακριβως τα ιδια που ελεγες κ εσυ:
οτι οι γαυροι ειναι "γκρινιαριδες" , οπως πχ και οι παικτες/προπονητης/προεδροι του ΟΣΦΠ.
Πεστο αν είναι ότι εδώ μπαίνεις για να μας σπας τα @@ και να το χαίρεσαι και όχι για να συζητήσεις σαν άνθρωπος (χαρακτηριστικό ότι έχεις φτάσει κοντά στα 400 μηνύματα με μόλις τα μισά στο νήμα της ομάδας σου!!) να το ξέρουμε.
Μα εδω ειναι που πχ μερικοι λενε για αλλοιωσεις αποτελεσματων στην τελευταια φαση ,ενω η ομαδα του ειναι που ευνοηθηκε σε αυτην την φαση! Να μην τους ενημερωσουμε για την πραγματικοτητα? Ή πχ εδω ειναι που διαβαζουμε ωραια πραγματα οπως πχ προτασεις για σπασιμο αυτοκινητων κλπ..
Σε αλλα thread δεν ακουμε τετοια ανεκδοτα..
Υ.Γ.: Νομιζα οτι δεν σου αρεσαν τα στατιστικα:
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2841397#post2841397
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2840820#post2840820
Ο απολογισμός σου σήμερα είναι ένας ανούσιος και πάλι πακτωλός μηνυμάτων βασισμένος σε ένα σχόλιο του platanou και μία ακόμη απόπειρα προσωπικής μου απαξίωσης.
Συνεχιζεις βλεπω εσυ τους χαρακτηρισμους...
:lock:
........Auto merged post: haHa πρόσθεσε 13 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ειδικά οι δικές σου αναλύσεις είναι αξιόπιστες.
http://www.youtube.com/watch?v=tF_WIAzyKRk
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2696385&postcount=14157
lol! :rofl:
Θα συνεχίσετε πολύ ?
:hmm:
αν δεν θέλετε να διαβάζετε τα μηνύματα κάποιων μελών, υπάρχει και η ignore list.
Burning Skies
04-06-09, 22:35
Όχι προσωπικά δεν θα συνεχίσω. Δεν ξανασχολούμαι με τον συγκεκριμένο χρήστη, κουράστηκα.
ΥΓ. Παρεμπιπτόντως φίλε nnn ή ignore list δεν κάνει δουλειά. Δεν είναι ούτε καν ημίμετρο.
Παλι τρολάρουν οι βαζέλες;
ΩΩΩΩΩΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε τους βαζέλες!!!
Δεν κάνετε καμία πρόταση και στον Πάντο ρε βαζέλες (μετά την πρόταση για Λέτο, Μπομπο και Μέλμπεργκ);
----------------------------
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του derby.gr ο Νέρι Καστίγιο αναμένεται από λεπτό σε λεπτό στη χώρα μας για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.
Παλι τρολάρουν οι βαζέλες;
ΩΩΩΩΩΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε τους βαζέλες!!!
Δεν κάνετε καμία πρόταση και στον Πάντο ρε βαζέλες (μετά την πρόταση για Λέτο, Μπομπο και Μέλμπεργκ);
----------------------------
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του derby.gr ο Νέρι Καστίγιο αναμένεται από λεπτό σε λεπτό στη χώρα μας για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.
Πάρτε και τον ΠΡΟΕΔΡΟ και τον ΚΑΣΤΙΓΙΟ πακέτο να ησυχάσουμε. :rofl:
........Auto merged post: stefkon πρόσθεσε 4 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Θα συνεχίσετε πολύ ?
:hmm:
αν δεν θέλετε να διαβάζετε τα μηνύματα κάποιων μελών, υπάρχει και η ignore list.
Πως βάζουμε τους βαζέλες στην ignore list ; :whistle:
Δε θέλω να χαλάσω τη νιρβάνα σας. Πριν κοιμηθείτε βάλτε στα μαξιλάρια σας από κάτω καμιά φωτογραφία οποιουδήποτε παίχτη του Ολυμπιακού, έστω του Πάντου ρε παιδί μου, μπας και δείτε καμιά κούπα και ηρεμήσετε καθόλου. Το στερητικό σύνδρομο δε παλεύεται με τίποτα. Σας συμπονώ όλους.
Θα παρακαλούσα του σύγαυρους να μη τους αποκαλούν τρολ. Σμίγκολ είναι...
Δε θέλω να χαλάσω τη νιρβάνα σας. Πριν κοιμηθείτε βάλτε στα μαξιλάρια σας από κάτω καμιά φωτογραφία οποιουδήποτε παίχτη του Ολυμπιακού, έστω του Πάντου ρε παιδί μου, μπας και δείτε καμιά κούπα και ηρεμήσετε καθόλου. Το στερητικό σύνδρομο δε παλεύεται με τίποτα. Σας συμπονώ όλους.
Θα παρακαλούσα του σύγαυρους να μη τους αποκαλούν τρολ. Σμίγκολ είναι...
Άμα θέλουν να δουν κούπα, σς περάσουν απο το μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να δουν αρκετές. :lol::rofl:
Θα τους δώσουμε και φωτογραφίες. :lol::oneup:
Σμίγκολ ; τι είναι πάλι τούτο. :hmm:
http://oneyearbibleimages.com/gollum.jpg
Κακή μετάλλαξη από χόμπιτ. Κάτι σαν τους Γιαννακόπουλους.
Μπορει βεβαια και να δουμε καναν αγωνα μπασκετ, πχ ενα τυχαιο απο τα τελευταια 10 χρονια :p
Ναι και η μεθαδόνη πολλές φορές βοηθάει αλλά δημιουργεί παραισθήσεις κι αυτή...
Τι έγινε, ο Χαλπερίν ήταν απών όταν κάνανε πρόβα το ποιηματάκι με τη διαιτησία;
Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες πίστευα ότι είχαμε κάνει μια εκπληκτική χρονιά, τώρα νιώθω διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαιρετική ομάδα και απέδειξε ότι είναι καλύτερος από εμάς»
http://oneyearbibleimages.com/gollum.jpg
Κακή μετάλλαξη από χόμπιτ. Κάτι σαν τους Γιαννακόπουλους.
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
........Auto merged post: stefkon πρόσθεσε 3 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Μπορει βεβαια και να δουμε καναν αγωνα μπασκετ, πχ ενα τυχαιο απο τα τελευταια 10 χρονια :p
Σου προτείνω, ανεπιφύλαχτα, να δεις του 1997, δηλ. πριν 12 χρόνια. :p
Σου προτείνω, ανεπιφύλαχτα, να δεις του 1997, δηλ. πριν 12 χρόνια. :p
+35
εεεε συγνώμη +1
Ωραίος ο Μπουρούσης δέκα μέρες έλεγες :worthy:
Μίλησε με τα δάχτυλα πριν τους τελικούς, ήταν άφαντος για 4 ματς, μάζεψε τάπες από όλους τους κοντούς και ψηλούς του Παναθηναικού, είδε τον Τσαρτσαρή! να τον πατάει και να καρφώνει και πετάχτηκε ξαφνικά να πει το ποιηματάκι του κι αυτός.. ωραία πράγματα :rofl:
Ο μόνος που ..τρολάρει άσχημα είναι ο Μπουρούσης ;)
Τι έγινε; Έφερε ο Πρόεδρος κανέναν παικταρά;
Στο ποδόσφαιρο με τις μεταγραφές τι γίνετε ; :hmm:
Πάλι τα ίδια θα κάνουν. :whistle:
Bayern με πρόλαβες.
@ ADSLgr.com All rights reserved.