Επιστροφή στο Forum : Ερυθρόλευκη στρατιά
Πράγματι, το να λένε οι βάζελοι ότι δεν τους ενδιαφέρει το πρωτάθλημα είναι λίγο γελοίο...μιας και πρέπει να βγείς τουλάχιστον 2ος για να παίξεις Ευρώπη...που ούτε αυτό καταφέρνουν τώρα τελευταία. Ελπίζω να μή φτάσουμε στο σημείο που θα βγαίνει μόνο ένας.
Το έχετε πάρει χαμπάρι ότι χάνετε απο Εργοτέληδες κτλ στην Ελλάδα γι'αυτό τα 2 τελευταία χρόνια είστε 800 βαθμούς πίσω; Σου αρέσει να χάνει η ομάδα σου, η να φέρνει ισοπαλία με τις τελευταίες ομάδες-καφενείο της Superleague.
Αν δεν το κατάλαβες, πέρυσι έμεινες 800 βαθμούς πίσω επειδή δεν κέρδισες τις μικρές ομάδες...ενώ κέρδισες 2 φορές τον Ολυμπιακό.
Αντί να υπερηφανεύεστε λοιπόν για κάτι που έγινε πρίν 40 χρόνια...και για κάτι ματσάκια με τους τριτοτέταρτους της Ευρώπης, σαν και εσάς δηλαδή....ξεκινήστε πρώτα απο τα χαμηλά, μπάς και καταφέρετε να κερδίσετε κανέναν Αστέρα Τρίπολης φέτος, και μετά μιλήστε για Ευρώπη.
κανονικα πρεπει ο ολυμπιακος να κανει μια πολυ καλη πορεια στην ευρωπη φετος γενικα και να βγει και πρωταθλητης η τουλαχιστον δευτερος....
επειδη ακομη ειναι αρχη και η ομαδα ακομη δεν ρολλαρει οπως πρεπει , θα πρεπει ο τακης να κανει και λιγο διαχειριση υλικου ενοψη πολλων και κρισιμων αγωνων , μην παθουμε αυτο που παθαινε ο βαζελος με την ευρωπη και μετα τα χριστουγεννα εσκαγε η ομαδα...
αυτο το σκεφτομουν και εγω εχθες. Στα τελευταια λεπτα του αγωνα, οι Τοροσιδης, Λεντεσμα, Στολτιδης (και ο Γκαλλετι απο το 60ο λεπτο) ειχαν σκασει. Αυτους παρατηρησα εγω τουλαχιστον. Το Σαββατο εχουμε αγωνα και εχουμε μονο 2 μερες περιπου για ξεκουραση και προπονηση. Δυσκολευει το πραγμα.
Αυτο που λες με το βαζελο ειναι παρα πολυ σωστο. Η ομαδα τους εσκαγε αλλα αυτοι ηθελαν το πρωταθλημα γιατι λεει εκαναν καλη πορεια στην Ευρωπη και πεντε καλους αγωνες σε ολο το πρωταθλημα. Δηλαδη ελεος :respekt::respekt::respekt:
Πράγματι, το να λένε οι βάζελοι ότι δεν τους ενδιαφέρει το πρωτάθλημα είναι λίγο γελοίο...μιας και πρέπει να βγείς τουλάχιστον 2ος για να παίξεις Ευρώπη...που ούτε αυτό καταφέρνουν τώρα τελευταία. Ελπίζω να μή φτάσουμε στο σημείο που θα βγαίνει μόνο ένας.
Εκει να φτασουμε, να ειναι ενας στο Τσου Λου και αυτος να ειναι μονιμως ο γαυρος :rofl:
Οι υπολοιποι να παιζουν Ουεφα και να μας εξασφαλιζουν τη μια θεση στο Τσου Λου. :lol:
Το έχετε πάρει χαμπάρι ότι χάνετε απο Εργοτέληδες κτλ στην Ελλάδα γι'αυτό τα 2 τελευταία χρόνια είστε 800 βαθμούς πίσω; Σου αρέσει να χάνει η ομάδα σου, η να φέρνει ισοπαλία με τις τελευταίες ομάδες-καφενείο της Superleague.
Αν δεν το κατάλαβες, πέρυσι έμεινες 800 βαθμούς πίσω επειδή δεν κέρδισες τις μικρές ομάδες...ενώ κέρδισες 2 φορές τον Ολυμπιακό.
Αντί να υπερηφανεύεστε λοιπόν για κάτι που έγινε πρίν 40 χρόνια...και για κάτι ματσάκια με τους τριτοτέταρτους της Ευρώπης, σαν και εσάς δηλαδή....ξεκινήστε πρώτα απο τα χαμηλά, μπάς και καταφέρετε να κερδίσετε κανέναν Αστέρα Τρίπολης φέτος, και μετά μιλήστε για Ευρώπη.
Ξεφύγαμε κάπως ή είναι η ιδέα μου??? Είπαμε να χαρείτε την πρώτη εκτός έδρας νίκη σας ever στο ch.l, αλλά όχι και να υποτιμάμε ξαφνικά τις άλλες ομάδες...(και ειδικά αυτή που μόνη της έχει φέρει περισσότερους βαθμούς από όσες όλες οι άλλες μαζί ;)).
Ξεφύγαμε κάπως ή είναι η ιδέα μου??? Είπαμε να χαρείτε την πρώτη εκτός έδρας νίκη σας ever στο ch.l, αλλά όχι και να υποτιμάμε ξαφνικά τις άλλες ομάδες...(και ειδικά αυτή που μόνη της έχει φέρει περισσότερους βαθμούς από όσες όλες οι άλλες μαζί ;)).
οταν ακους το σχολιο απο καποιον οτι δεν τον ενδιαφερει το ελληνικο πρωταθλημα, το βρισκεις λογικο; σε ποιο πρωταθλημα θελετε να συμμετεχετε; σε αλλης χωρας; μονο στο Τσου Λου; με ποια λογικη τοτε ζητατε την χαμενη σας τιμη;
εγω, τετοια λογικη τη θεωρω παραλογη. Το να απαξιωνεις το ελληνικο πρωταθλημα γιατι δε μπορεις να εισαι πρωτος παλι το θεωρω παραλογο. Και στη τελικη ή να μην εχετε απαιτησεις για το πρωταθλημα ή να επενδυσετε σοβαρα ή να απεχετε τελειως.
και λίγα λες Νίκο...
υπάρχει δυστυχώς μία πάθηση που κυριεύει γενικώς τους φανατικούς μίας ομάδας ... και λέγεται ΕΚΟΥΣΙΑ ΑΜΝΗΣΙΑ ...
διότι εθελοτυφλεί αν δεν αναγνωρίζει κάποιος την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Βρέμη η οποία θα γραφτεί στην ιστορία του ...
και αντιλαμβάνεσαι την σοβαρή πάθηση που έχουν κάποιοι που λησμόνησαν τις ήττες της ARSENAL, BARCELONA (και μάλιστα με τον μεγάλο RIVALDO τότε στις τάξεις της), AINTXOBEN, BEΡΝΤΕΡ, JUVENTUS κτλ μέσα την έδρα του ΠΑΟ ή τις νίκες εκτός έδρας του ΠΑΟ μέσα στην ΠΟΡΤΟ (με τον OLISADEBE) τότε που η ΠΟΡΤΟ πήρε με τον Μουρίνιο το UEFA, στον AJAX (με τον VAZEXA) , στην ΣΑΛΚΕ, ΑΜΒΟΥΡΓΟ, JUVENTUS, και τόσες άλλες ...
Ακόμα και στην παρακμή του ο ΠΑΟ ... δεν έχασε από την μεγάλη BARCA του Ροναλντίνιο μέσα στο ΟΑΚΑ ...
Γενικώς λόγω της πάθησης ... παθαίνεις ένα πράγμα και δεν θυμάσαι τίποτα από τα επιτεύγματα του αντιπάλου .. παρά μόνο ότι "έπαιξε κάποια στιγμή, ότι ο Θεός κοιμήθηκε, ότι ήταν κ...φαρδος, ότι όλα τα αποτελέσματα ήταν τυχαία, ότι έπαιξε τσουκου τσουκου ball " ... και άλλα τέτοια φαιδρά ...
Σοβαρή πάθηση ... ανίατη ... :down:
wi fi thief
05-10-07, 12:54
να προσθεσω στις αναφορες του mach και τον καλυτερο παιχνιδι ελληνικης ομαδας στο CL (που ετυχε να παρακολουθησω με τα -εκπληκτα- ματια μου, δεν πιστευα οτι ελληνικη ομαδα μπορουσε να παιξει ετσι στο dream theater)
ManUTD - βαζελος :respekt: (κι ας εχασε).
Αντιθετα το ρεζιλικι που εφαγα απο ολλανδους συναδελφους στο χερενφειν - γαυρος, οπου επισης ημουνα μεσα, δεν μπορω να το ξεχασω με τιποτα (προς φιλους γαυρους : μην βαρατε, δεν το λεω - αυτη τη φορα- για να σας πειραξω, γεγονοτα περιγραφω) δεν ξεχνιεται με τιποτα.
Μια ολλανδικη κωμοπολη (με ολη τη σημασια της λεξης) εκανε την μεγαλυτερη νικη της ιστοριας της και ομως ο δημαρχος της δεν φωταγωγησε την πολη, ουτε οι ολλανδικες εφημεριδες ασχοληθηκαν με 30 σελιδες επι εβδομαδες.
Αν παρακολουθησει καποιος οπαδος μιας πραγματικα μεγαλης ομαδας τον τροπο που πανηγυριζανε στο αεροδρομιο οι γαυροι την εκτος εδρας νικη, καθε αλλο παρα συναδελφους οπαδους μιας αλλης μεγαλης ομαδας θα τους χαρακτηρισει.
Ειδικα αν ακουσει και μεταφρασει το συνθημα : "οεο διπλο στο μπερναμπεου" θα συστησει ιατρικη παρακολουθηση...:p
προσωπικά , αν και βάζελος, θα ευχόμουνα να το κάνει το διπλό στο Μπερναμπέου ...
γιατί όχι ? αν παίξει καλή μπάλα ... να το κάνει ...:oneup:
ας τα δούμε τα πράγματα λίγο ίσια ... όταν φέρνεις καλά αποτελέσματα ... πέρα από την τύχη που χρειάζεται στο τόπι ... σημαίνει ότι έχεις και καλή ομάδα ...
αυτό ρε παιδιά ...δεν κρύβεται ...
και μπορούμε φέτος μέχρι και την 13η θέση να πάρει η Ελλάδα στην βαθμολογία ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ? (http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=104011)
ΥΓ. Wi fi thief ... μιλάς για το ματς με την βολίδα φάουλ γκολ του Καραγκούνη και τα απιστευτα τετ α τετ Λυμπερόπουλου Κωνσταντίνου ... κι όμως αυτούς ο Τζίγκερ ... αποφάσισε κάποια στιγμή ότι δεν του έκαναν ... όταν μάλιστα ήταν στην καλύτερή τους φόρμα ... για να θυμόμαστε πού και πού πώς διαλύθηκε μία ωραία ομάδα ...
wi fi thief
05-10-07, 13:23
συμφωνω, και σε πεισμα οσων θεωρουν οτι εχω κομπλεξ και πιπιλαω καραμελες δεν θελω να μειωσω σε τιποτα την νικη και προ παντων την εμφανιση του γαυρου στο bremen.
ριξε μια ματια καμποσες σελιδες πισω να δεις οτι ημουν ...βασιλικοτερος του βασιλεως και εδωσα ειλικρινη και απλοχερα συγχαρητηρια στον γαυρο για την μπαλα που ειδα και αντιθετα τα χωνω στην αεκ (οπως θα τα χωσω και στον γαυρο και σε ολους) οταν παιζει αθλια ή εστω υποφερτα με σκοπο το αποτελεσμα.
Το δικο μου "κολλημα" (καραμελα :p) ειναι η διαιτησια :angryr: και το δικαιο μοιρασμα της πιτας. :oops:
Το δικο μου "κολλημα" (καραμελα :p) ειναι η διαιτησια :angryr: και το δικαιο μοιρασμα της πιτας. :oops:
Μην κολλάς σε αυτό ...δεν έχει σημασία ... ή δεν σε πειράζει τουλάχιστον ... όταν εσύ έχεις ομάδα όμως και ξέρεις το τόπι ...
ένας από τους καλύτερους φίλους μου είναι γάβρος ... παλιά πηγαίναμε μαζί στο γήπεδο (τώρα πια με τα παιδιά άστο) ...
πανηγύριζα σαν τρελός μαζί του στο ματς μέσα στο ΟΑΚΑ όταν ο γάβρος με ΑΝΑΣΤΟ και ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ κερδιζε τον AJAX ... στην παράταση ... (τόσο παππούς είμαι) ...
και εκείνος φώναζε σαν τρελλός μαζί μου στο πέναλτυ του Σαραβάκου μέσα στο ΟΑΚΑ στο παιγνίδι με την ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ (2-2 πρόκριση στον ημιτελικό με LIVERPOOL μετά την νίκη μας με 1-0 μέσα στο ΟΥΛΕΒΙ) ... κάτι στην πλάκα κάτι στον ενθουσιασμό φώναζε και εκείνος ...ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ έρχονται οι βαζέλες ... (για να μην ξεχνάμε και την τραγωδία του τελικού στο ΧΕΙΖΕΛ)
βλέπεις όταν δεν είσαι κολλημένος το μόνο που σου αρέσει και θέλεις είναι να δεις καλή μπάλα ... τίποτα άλλο ...
ΥΓ . θυμήθηκα και τον φίλο μου μετά από τόσα χρόνια ... να του τηλεφωνήσω? :hmm:
wi fi thief
05-10-07, 13:53
φιλε μου συμφωνω και σε αυτο.
εχω φωναξει για γαυρο βαζελο παοκ (μαζι με αλλους γαυρους βαζελους παοκτζηδες) σχεδον σε ολα τα ματς που γινοτανε σε ακτινα 1500 χλμ απο το αμστερνταμ.
Στο παιχνιδι με τον αγιαξ για παραδειγμα (στο αρενα) του γαυρου ημουνα (με την ελληνικη σημαια) με παοκτζηδες και αρειανους και βαζελους και ειχαμε βραχνιασει.
Παραλιγο θα ετρωγα και ξυλο, αλλα τεσπα.
Και στο ολυμπιακο σταδιο του ανστερνταμ υπηρχανε διπλα μου ατομα με κασκολ του γαυρου που κλαιγανε απο χαρα στο γκολ του βαζεχα.
Βεβαιως εννοειται οτι δεν βρισκομασταν στη θυρα με τους ταξιδιωτες απο την ελλαδα γιατι τοτε θα κλαιγαμε (οι αλλοθρησκοι) απο το ξυλο (επι τη εμφανισει του κοκκινου ή του κιτρινου κασκολ) ;)
giannhs1984
05-10-07, 14:38
κακα τα ψεμματα το κανεις διπλο ο οσφπ στο μπερναμπεου εκτως του οτι ειναι δυσκολο πρεπει να πει οχι και στους διατητες...
ένα Χ έξω είναι αφικτό αμα πιάσει καλή απόδοση
giannhs1984
05-10-07, 23:24
το δικαιωμα στο ονειρο αν μη τι αλλο το εχουν ολοι μετα απο 32 χρονια..... ελπιζω σε ενα 1-4 στην ρεαλ να ειχανε να λεγανε:p
Τα πρωταθλητές χειμώνα και κάτι τέτοιες χαζομάρες νόμιζα ότι μόνο από το στάρ θα τα άκουγα. Δεν ξέρεις ότι το πρωτάθλημα μόλις άρχισε και τελειώνει την άνοιξη? Τα ίδια ακούω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (εδώ και 10 χρόνια) και με εξαίρεση 1 χρόνο (2004) αποδείχτηκαν μπούρδες...
Αυτό πες τον σε αυτόν που στο ίδιο νήμα έλεγε νωρίτερα ότι ο Ολυμπιακός περνάει τον Παναθηναϊκό στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ ενω είναι ακόμα η αρχή της χρονιάς! Ήδη σας φτάσαμε στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Μακάρι να πάτε ψηλότερα, αλλά θα πρέπει οι παίχτες σας να είναι πιο προσγειωμένοι από τον μέσο ελυθρόλευκο ψηλομύτη οπαδό.
Τη βαθμολογία την ανέφερα επειδή κάποιος μας ζάλιζε για Ευρωπαϊκές πορείες και ποιοι φέρνουν τους βαθμούς. Τα τελευταία 5 χρόνια λοιπόν ο Ολυμπιακός έχει φέρει τους περισσότερους πόντους στην Ελλάδα. Αλλά κάποιοι συνεχίζουν να λένε τα ίδια... Δε πειράζει. Περαστικά είναι όλα...
giannhs1984
06-10-07, 14:41
τεσπα ας πουμε κατι αλλο
μονοθεσιο τι ειναι σε τι πρωταθλημα παιζει και τι γενικα παιζει με αυτο? που μπορει καποιος να βρει πληροφοριες?
Τι σχέση έχει το μονοθέσιο με τον ολυμπιακό???
Δε κατάλαβα τι ρωτάς?
Μονοθέσια λέγονται τα αυτοκίνητα της Formula 1 και παρόμοιων κατηγοριών αγώνων...
Τη βαθμολογία την ανέφερα επειδή κάποιος μας ζάλιζε για Ευρωπαϊκές πορείες και ποιοι φέρνουν τους βαθμούς. Τα τελευταία 5 χρόνια λοιπόν ο Ολυμπιακός έχει φέρει τους περισσότερους πόντους στην Ελλάδα. Αλλά κάποιοι συνεχίζουν να λένε τα ίδια... Δε πειράζει. Περαστικά είναι όλα...
Μου αρέσει που τα λέτε και τα πιστεύετε κιόλας. Μια νίκη στα 32 παιχνίδια εκτός έδρας έκανε ο Ολυμπαικός και έχετε βγάλει γλώσσα. Λοιπόν έχουμε και λέμε:
5ετία 2002/03 εώς 2006/07:
Παναθηναϊκός -> 55.415
Ολυμπιακός -> 42.415
Είναι ΦΑΝΕΡΟ νομίζω ότι ο Ολυμπιακός "φέρει τους περισσότερους πόντους στην Ελλάδα". :rofl::rofl::rofl:
Ακόμα και να βγάλεις τη χρονιά 2002/03 με τους πολλούς βαθμούς του Παναθηναϊκού και να βάλεις τη φετινή, που δεν έχει ολοκληρωθεί όμως ακόμα, έχουμε:
5ετία 2003/04 εώς 2007/08:
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός -> 43.040 (ισοπαλία)
Κάτσε να τελειώσει η χρονιά και τα ξαναλέμε. Για να μη σου πω τα ξαναλέμε και από Δεκέμβρη...
giannhs1984
06-10-07, 17:25
Τι σχέση έχει το μονοθέσιο με τον ολυμπιακό???
Δε κατάλαβα τι ρωτάς?
Μονοθέσια λέγονται τα αυτοκίνητα της Formula 1 και παρόμοιων κατηγοριών αγώνων...
ε ξερω γω πρωταθλημα ομαδων ισως? δε ειδες καμια εφημεριδα σημερα?...
Ακόμα και να βγάλεις τη χρονιά 2002/03 με τους πολλούς βαθμούς του Παναθηναϊκού και να βάλεις τη φετινή, που δεν έχει ολοκληρωθεί όμως ακόμα, έχουμε:
Κάτσε να τελειώσει η χρονιά και τα ξαναλέμε. Για να μη σου πω τα ξαναλέμε και από Δεκέμβρη...
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Προς το παρόν ισοπαλία. Παρόλα αυτά οι φίλοι μας αποδεικνύουν συνεχώς ότι ο χαρακτηρισμός επιστήμονες δεν είναι τυχαίος. ;)
Δημοσιογραφος της ΝΕΤ μετα τον αγωνα= Τι δυσκολεψε σημερα, η κλειστη αμυνα της Καλαμαριας η μηπως η κουραση?
Προπονητης= Ο Ολυμπιακος επαιξε πολυ καλα σημερα :rolleyes: ,ειμαστε σοβαροι,καναμε ευκαιρες,κλπ
Παμε γερα, 2 αλλαγες μετα το 80 (να κανουμε και rotation! :rofl:), εσεις οι υπολοιποι που λετε να του δωσουμε χρονο, ειδατε αυτο που ειδε ο προπονητης?
περισσότερες πληροφορίες εδώ... http://superleagueformula.com/
Πάνω κάτω λίγες πληροφορίες..
Μέχρι τώρα έχουν υπογράψει οριστικό συμβόλαιο για συμμετοχή στο πρωτάθλημα η AC Milan, η PSV Eindhoven, Borussia Dortmund, η FC Porto, η RSC Anderlecht, η Flamengo, ενώ έχουν συμφωνήσει η Paris Saint Germain, η Liverpool και η Inter .
ένα αυτοκίνητο ανά ομάδα για τις 28 ομάδες απ’ όλο τον πλανήτη. Αν τελικά αρχίσει το πρωτάθλημα με 28 ομάδες που είναι το επιθυμητό, θα προέρχονται από 20 διαφορετικές χώρες. Την πρώτη σεζόν, το 2008, και οι έξι αγώνες θα γίνουν στην Ευρώπη. Στη συνέχεια θα πάνε και σε άλλες Ηπείρους.
Το αυτοκίνητο είναι παραγωγής της Elan Motorsport Technologies με κινητήρα 4,2 λίτρων V12, που ζυγίζει μόλις 140 κιλά και αποδίδει 750 ίππους. Ολες οι ομάδες θα έχουν ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο.
Τα τεστ θα γίνονται το Σάββατο και κάθε Κυριακή θα γίνονται οι δύο αγώνες. Οι δύο αγώνες, θα είναι διάρκειας 50 λεπτών ο καθένας. Ο πρώτος αγώνας θα καθορίζεται από τα δοκιμαστικά του Σαββάτου.
Κάθε Σαββατοκύριακο, σε κάθε σειρά αγώνων, οι ομάδες θα μοιράζονται ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτό θα ισχύει και θα μοιράζεται ανάλογα με την αγωνιστική κατάταξη. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Αυτό θα γίνει τα πρώτα τρία χρόνια και από τον τέταρτο και έπειτα θα μοιράζονται 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
Μου αρέσει που τα λέτε και τα πιστεύετε κιόλας. Μια νίκη στα 32 παιχνίδια εκτός έδρας έκανε ο Ολυμπαικός και έχετε βγάλει γλώσσα. Λοιπόν έχουμε και λέμε:
5ετία 2002/03 εώς 2006/07:
Παναθηναϊκός -> 55.415
Ολυμπιακός -> 42.415
Είναι ΦΑΝΕΡΟ νομίζω ότι ο Ολυμπιακός "φέρει τους περισσότερους πόντους στην Ελλάδα". :rofl::rofl::rofl:
Δε ξέρω πώς τα μετράς εσύ αλλά η βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ είναι εδώ.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2008.html
Μας φτάσατε γιατί παίξατε με την Αρτμίντια και κάνατε δύο νίκες, ενώ εμείς έχουμε μία ισοπαλία και μία νίκη φέτος. Όταν ξεκίνησε η χρονιά ήμασταν η πρώτη ελληνική ομάδα στη βαθμολογία.
Δημοσιογραφος της ΝΕΤ μετα τον αγωνα= Τι δυσκολεψε σημερα, η κλειστη αμυνα της Καλαμαριας η μηπως η κουραση?
Προπονητης= Ο Ολυμπιακος επαιξε πολυ καλα σημερα :rolleyes: ,ειμαστε σοβαροι,καναμε ευκαιρες,κλπ
Παμε γερα, 2 αλλαγες μετα το 80 (να κανουμε και rotation! :rofl:), εσεις οι υπολοιποι που λετε να του δωσουμε χρονο, ειδατε αυτο που ειδε ο προπονητης?
Δε ξέρω τι παιχνίδι έβλεπες αλλά στο Καραισκάκη μία ομάδα ήταν στο γήπεδο και έχασε ένα τσουβάλι γκολ.
giannhs1984
06-10-07, 23:13
εαν ειδες τον αγωνα 3 πραγματα εχω να πω
1)η οτι επειδη κερδισαμε στην βρεντερ νομιζεις οτι το σκορ μας πρεπει να ειναι τουλαχιστον απο 2 και πανω
2)εισαι αλλη ομαδα και απλως μας την λες που βαλαμε 1 και οχι 10
3)ειτε εχεις αγνοια απο μπαλα γενικα..:whistle:
The_StarGazer
06-10-07, 23:23
Όταν ξεκίνησε η χρονιά ήμασταν η πρώτη ελληνική ομάδα στη βαθμολογία.
Τα λες που τα λες. Λεγε και ολοκληρη την αληθεια.
Εισασταν πρωτη Ελληνικη ομαδα γιατι ειχατε το bonus των 3 βαθμων που παιρνουν οι ομαδες για την απ'ευθειας προκριση στους ομιλους. ;)
Δε το ήξερα και δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι. ;)
Δε ξέρω πώς τα μετράς εσύ αλλά η βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ είναι εδώ.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2008.html (http://www.xs4all.nl/%7Ekassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2008.html)
Μας φτάσατε γιατί παίξατε με την Αρτμίντια και κάνατε δύο νίκες, ενώ εμείς έχουμε μία ισοπαλία και μία νίκη φέτος. Όταν ξεκίνησε η χρονιά ήμασταν η πρώτη ελληνική ομάδα στη βαθμολογία.
Δε μετράω εγώ τίποτα. Δε βγάζω νούμερα από το μυαλό μου, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι εδώ μέσα. Ξαφνικά μάθατε και τη βαθμολογία της UEFA, λες και πρωτοεμφανίστηκε φέτος.
Εγώ τα είχα δώσει για πρώτη φορά τα links για τα coefficients της UEFA σε αυτό το forum εδώ και κάτι χρόνια, και παρακολουθώ τις βαθμολογίες αυτές από το 2000, άρα νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να επικαλούμαι ότι ξέρω τι γράφω.
Η "τελευταία πενταετία" φαίνεται παρακάτω και σύμφωνα με αυτή άλλωστε βγήκαν και θα βγαίνουν φέτος και τα γκρουπ δυναμικότητας.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2007.html
Η βαθμολογία που δείχνεις εσύ είναι των τελευταίων 4 ετών συν την αρχή της φετινής χρονιάς. Όταν ολοκληρωθεί στο τέλος της χρονιάς, ξαναδές τη και αναφέρσου σε αυτή ως "τελευταία πενταετία".
Διαφορετικά άμα θες να ονομάσουμε και πρωταθλήτρια την ΑΕΚ επειδή είναι πρώτη στο πρωτάθλημα μετά από 3 αγώνες...
Όσο για το σχόλιο για το από πού τους πήραμε τους βαθμούς, ένα έχω να πω... Ε ΚΑΙ;
Είτε τους πάρεις από την Αρτμίντια είτε από τη Ρεάλ, έιτε από bonus για πρόκριση, είναι ένα και το αυτό. Όταν τους παίρναμε δηλαδή από τη Μάντσεστερ, την Μπαρτσελόνα, την Πόρτο, τη Γιουβέντους, σου άρεσαν περισσότερο; Έτσι τους μετράνε, πάει και τελείωσε.
Και κάτι ακόμα...
Πριν κάτι χρόνια που δε σας άρεσε η βαθμολογία της UEFA, είχατε εμφανίσει σε αυτό το forum μια άλλη βαθμολογία από μια διεθνή στατιστική υπηρεσία που μετρούσε αγώνες πρωταθλήματος και στην οποία είσασταν πιο ψηλά από τον Παναθηναϊκό, και υπερηφανευόσασταν για αυτή, προσπαθώντας να απαξιώσετε τη βαθμολογία της UEFA. Τώρα που είδατε ότι θα παίξετε για πρώτη φορά προκριματικό γύρο στο Champions' League αν πάρετε το πρωτάθλημα και δεν μπορεί να σας "συντηρεί" για πάντα ο Παναθηναϊκός, ξαφνικά θυμηθήκατε τη βαθμολογία της UEFA. Έλεος πια...
Σε παρακαλώ πολύ, περισσότερος σεβασμός στον προπονητή του Ολυμπιακού που πέτυχε το πρώτο διπλό του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. :whistle: Αν ο Κόβατς δεν έπιανε δύο δύσκολα σουτ άλλα θα μας έλεγες τώρα :down:
Σε παρακαλώ πολύ, περισσότερος σεβασμός στον προπονητή του Ολυμπιακού που πέτυχε το πρώτο διπλό του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. :whistle: Αν ο Κόβατς δεν έπιανε δύο δύσκολα σουτ άλλα θα μας έλεγες τώρα :down:
Πολυ φοβαμαι οτι θα μεινουμε με αυτο μονο να θυμομαστε.
Δεν σχολιαζω τα αν (αν η Καλαμαρια ισοφαριζε θα κλαιγαμε).
Σχολιαζω το rotation που πρεπει να γινεται για να βγουν οι αγωνες σε Ελλαδα και Ευρωπη, τις αλλαγες που εγιναν μετα στο 83 λεπτο και οχι νωριτερα, το αν χρειαζεται ολη η πρωτη ομαδα για να κερδισει εντος εδρας την Καλαμαρια, τον τροπο που επαιζε η ομαδα.
Αν εισαι ευχαριστημενος με τα παραπανω, παω πασσο.
@vshadow
Δεν θα απολογηθώ για πράγματα που έγραψαν άλλοι, με συγχωρείς. Ούτε είπα κάτι για τους βαθμούς που πήρες. Απλά είπα ότι όταν ξεκίνησε η χρονιά ήμασταν πρώτοι στη βαθμολογία. Γενικά στο ΟΥΕΦΑ παίρνεις πιο εύκολα βαθμούς από το C.L. αλλά έτσι είναι το ranking και το δέχομαι.
Στο τέλος της χρονιάς θα τα ξανασυζητήσουμε λοιπόν. ;)
The_StarGazer
07-10-07, 17:52
Η βαθμολογία που δείχνεις εσύ είναι των τελευταίων 4 ετών συν την αρχή της φετινής χρονιάς. Όταν ολοκληρωθεί στο τέλος της χρονιάς, ξαναδές τη και αναφέρσου σε αυτή ως "τελευταία πενταετία".
Ετσι ακριβως. Ολοκληρωμενες 5αετιες προσθετουμε και βγαζουμε αθροισμα.
Κακά τα ψέματα, το ποδόσφαιρο είναι και τύχη. Εκεί που πας να κερδίσεις ένα ματς γίνεται μια στραβοκλωτσιά, τρως ένα γκολάκι και χάνεις το παιχνίδι από ατυχία ή και το ανάποδο.
Να πούμε κάποιες αλήθειες. Ο Ολυμπιακός φέτος έχει κάνει πολύ καλές ενδεκαδάτες μετεγγραφές. Το μόνο που φανερά του λείπει είναι ένα 10αράκι. Όλο το παιχνίδι γίνεται από τα άκρα και κάποια στιγμή θα το πληρώσει αυτό. Ο Λεμονής έχει δει ότι η άμυνα δεν είναι και πολύ σταθερή για αυτό και βάζει 3 αμυντικά χαφ με αποτέλεσμα όμως να χάνει στο δημιουργικό κομμάτι και να παίζει μονόπατα από τα άκρα.
Στο παιχνίδι με τη Βέρντερ έπρεπε να χάνει ο Ολυμπιακός 2-0 ή και 3-0 στο 60'. Όμως ήταν σε πολύ καλή μέρα ο Νικοπολίδης, είχε και την τύχη με το μέρος του και κράτησε το 1-0. Όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού.
Όταν μετά το 60' τα έφτυσαν οι παίχτες της Βέρντερ που είχαν έρθει από τραυματισμό, έπαιξε πιο επιθετικά ο Ολυμπιακός, έκανε τις 3 από τις 5 ευκαιρίες γκολ (τα 2 γκολ από τραγικά λάθη του τερματοφύλακα) και πήρε το παιχνιδάκι, άξια κατά τη γνώμη μου. Έτσι πρέπει να παίζουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Τσούκου τσούκου μπολ με αντεπιθέσεις, την τύχη με το μέρος μας και όταν κουραστούν οι αντίπαλοι χτύπα τους στο τέλος αν δεν τους έχει κάνει τη ζημιά νωρίτερα. Αν πας να παίξεις με ανοιχτές άμυνες τότε θα φύγεις με μια πεντάρα και θα σε κοροϊδεύουν όλοι.
Από την άλλη χθες με την Καλαμαριά φάνηκαν τα άσχημα στοιχεία του Ολυμπιακού. Η έλλειψη δεκαριού σε μια πιο σοβαρή κλειστή άμυνα θα στοιχίσει φέτος. Το γκολ προήλθε από σωρεία λαθών της Καλαμαριάς και το πάθος του Πατσατζόγλου που πήγε δυνατά στην κόντρα με τον αμυντικό. Μάλιστα αν έκαναν οι επιθετικογενείς παίκτες της Καλαμαριάς κάνα δυο πιο σοβαρές πάσες, θα την είχε πάθει τη ζημιά ο Ολυμπιακός χθες. Η άμυνα φαινόταν ότι έμπαζε και αυτό επειδή πολύ απλά δεν έπαιζε με 3 αμυντικά χαφ μπροστά της όπως έχει συνηθίσει μέχρι τώρα.
Αλλά το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι ο πάγκος. Χθες φαινόντουσαν ότι ήθελαν ξεκούραση κάποιοι παίχτες, αλλά με το σκορ στο 1-0, τολμάς να βάλεις το Νε και τον Αρτσούμπι μέσα από το ημίχρονο; Όχι βέβαια... Δεν έχει εναλλακτικές λύσεις αξιόπιστες. Η ομάδα στηρίζεται σε ένα κορμό 15 παικτών και μέχρι εκεί είναι.
Ο Λεμονής προσπαθεί να φτιάξει ομάδα σαν του Μπάγιεβιτς και είναι σε καλό δρόμο. Αν γυρίσει και το σύστημα σε 4-2-3-1, θα είναι άρχοντας. Αλλά θα κουραστεί πολύ η ομάδα αν συνεχίσει σε 2 ταμπλό και μετά το Δεκέμβρη.
luci_galleti7
08-10-07, 15:53
Εγώ δεν θέλω δεκάρι, ένα σκυλί ακόμα στην μεσαία γραμμή που να έχει καλύτερη κάθετη μπαλιά από Λεντέσμα Πάτσα Ιέρο δεν θα έλεγα όχι. Αλλά δεκάρι περιπατητή δεν θέλω. Μια χαρά είμαι με τους εργάτες στην μεσαία γραμμή.
Ένα κεντρικό αμυντικό και ένα αμυντικό χαφ τον Γενάρη. ΑΑΑΑ και τον Ντελγκάδο για να έχουμε και 2 σφαιράτους επιθετικούς γιατί χωρίς Λούα Λούα γίνονται δύσκολα τα πράγματα.
συμφωνω απολυτα φιλε , δεκαρι δεν χρειαζεται , αλλα χρειαζονται παιχτες που οταν μπαινουν να δινουν το 150% των δυναμεων τους.ειδαλως δεν θα βγει η χρονια φετος
wi fi thief
08-10-07, 16:54
εγω θελω πολυ να δω τι θα γινει αμα τραυματιστει κανενας γκαλετι ή παρει καμμια ποινη ο τζολε.
Τοτε να σε δω κε πατσα και [προφορα μαυροματη mode]θενιορεθ τορρρρο και ιερρρρρο...[/προφορα μαυροματη mode]
ειδα προσφατα μια διαφημιση στη νετ οπου μεταξυ αλλων ο νουνιες προσπαθουσε να μαθει στα ελληνικα να λεει "τσαμπιονς λιγκ"
Πειτε του να μαθει πρωτα να λεει στα ελληνικα "σουπερ λιγκα" και μετα τα υπολοιπα.
Γιατι αλλιως τον βλεπω να ντεπουταρει σε κανενα παιχνιδακι του ελληνικου κυπελλου παρεα με τον μενδρινο και τον δεκαεξαχρονο σεντερ μπακ.
Αυτο που εννοω ειναι οτι αν δεν κανεις αλλαγες και ξεκουρασεις-προφυλαξεις-δοσεις ευκαιριες σε παικτες σε παιχνιδια οπως το προχθεσινο με την κακαμαρια με ποιον θα το κανεις?
κερκυρες ιωνικοι και αιγαλεα μας τελειωσαν για φετος sir!!!
Βαλε κανενα παιδακι μεσα να δουμε πως παιζει...:twisted:
luci_galleti7
08-10-07, 17:18
συμφωνω απολυτα φιλε , δεκαρι δεν χρειαζεται , αλλα χρειαζονται παιχτες που οταν μπαινουν να δινουν το 150% των δυναμεων τους.ειδαλως δεν θα βγει η χρονια φετος
Θα γίνουν και διορθωτικές κινήσεις τον Γενάρη, εγώ 1-2 μεταγραφές τις κόβω σίγουρες. Βέβαια αν είναι να κάνει μεταγραφές για μακιγιάζ ας τις κρατήσουν για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Τα παιδιά στο γήπεδο δίνουν το 100% αν εξαιρέσεις τον Σέζαρ (που αν παίξει σε αυτό το ποσοστό μαζί με τον Άντζα δεν θα περνάει κουνούπι) και τον Μάρκο Νε που είναι από την φύση του φτερού και δεν μπορεί, παρότι κι αυτός θέλει. Για μένα ένας Κατσουράνης στην ομάδα θα ήταν αυτό ακριβώς που λείπει για να δέσει. Αν ερχόταν αυτός τότε θα είχαμε μια μεσαία γραμμή για φίλημα.
@wifi thief
1ον Είδες πως είναι η ομάδα χωρίς τον Τζόλε και μάλιστα με τον Γκαλέτι ειδικά και γενικά την ομάδα σε πολύ ανέτοιμη κατάσταση. Και το ένιωσες για τα καλά
2ον Χωρίς τον Γκαλέτι σίγουρα χάνει μεγάλο μέρος της δύναμης του ο Θρύλος και κάτι τέτοιο είναι απευκταίο (φτου φτου γκαντεμιά μακριά απο μας). Αλλά υπάρχει και ο Λούα Λούα που μπορεί να την παίξει χαλαρά την θέση.
Μου αρέσει πάντως γιατί κάθε χρονιά για τον Ολυμπιακό ΜΟΝΟ ακούγεται αν χάσει τον τάδε ή τον δείνα τι θα κάνει...? Αλλά κανένας δεν κάνει ανάλογα ερωτήματα για τις άλλες ομάδες.
Ο λόγος προφανής: ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ μιας και ξεχνούν ότι όλα τα αποφάγια του Θρύλου έτρεξε να τα πάρει το ΑΕΚάκι.
Και μην γυρίσει κανείς και πει ότι είναι το ίδιο με τον Νικοπολίδη και τον Κωνσταντίνου. Γιατί ο Χαρούλης και ο Φραπές είναι μόνο για να κουνάνε μαντίλι. Και όσον αφορά τον Ρίμπο αυτή ήταν μια ευγενή χορηγία (όλοι άλλωστε το γνωρίζουμε) αλλά προσωπικά πιστεύω ότι αρχίζει και βγαίνει σε καλό αυτή η φυγή. Ευχαριστώ τον Ρίμπο για όλα που έκανε τον αγαπάω αλλά νομίζω ότι αυτή η κίνηση δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ξεφύγει από τα στερεότυπα της ομάδας "ένας σταρ και 10 τριγύρω" και να πάει ένα βήμα παραπέρα
wi fi thief
08-10-07, 17:26
που τον ειδα και πως το ενιωσα αυτο που εννοεις στο νο1? :hmm:
εγω πιστευω οτι ο σωτης εχει κλεισει και θα φερει και εναν αριστερο και τελος
luci_galleti7
08-10-07, 17:28
Βάζελος δεν είσαι WiFiThief...?
εγω πιστευω οτι ο σωτης εχει κλεισει και θα φερει και εναν αριστερο και τελος
Ο Sotis είναι κάτι που λείπει από την άμυνα μας να δούμε όμως τι θα γίνει γιατί το βλέπω να γίνεται Σαράγεβο.
Αριστερό χαφ εννοείς..? Έχουμε τον Αρτσούμπι. Βασικά εκτός από αμυντικό θέλουμε ένα αμυντικό χαφ παρότι δεν είναι επιτακτική ανάγκη αν πάρουμε ένα καλό κεντρικό αμυντικό. Μην ξεχνάμε ότι και ο Άντζας μπορεί να παίξει και αμυντικό χαφ...!
giannhs1984
08-10-07, 17:28
ο γακλετι παντως εχει μια συμπαθεια στους τερματοφυλακες αυτο εχω να το λεω 800 φορες σουταρει μια να παει προς το τερμα δεν εχω δει ολες στον τερματοφυλακα:p
luci_galleti7
08-10-07, 17:37
Μια χαρά είναι ο Γκαλέτι φίλε μου...
Μην ξεχνάς ότι πάντα σουτάρει από διαγώνια θέση λόγω της θέσης του. Το σουτ με την Βέρντερ Βρέμης που το έπιασε με τα ακροδάχτυλα ο Γερμαναράς το ξέχασες ή δεν το είδες...? Ο Λούτσι έχει και γ@μ* τα σουτ
giannhs1984
08-10-07, 17:42
ναι τα ειδα για αυτο το λεω με δοση χιουμορ φιλε μου....
ολο πανω στον τερματοφυλακα τα στελνει:p
The_StarGazer
08-10-07, 18:11
Αααα ωστε εισαι δικος μας και μας το εκρυβες μωρη τσου-τσου εεεε??? :lol: :lol: :lol:
Ο Sotis είναι κάτι που λείπει από την άμυνα μας να δούμε όμως τι θα γίνει γιατί το βλέπω να γίνεται Σαράγεβο.
Αριστερό χαφ εννοείς..? Έχουμε τον Αρτσούμπι. Βασικά εκτός από αμυντικό θέλουμε ένα αμυντικό χαφ παρότι δεν είναι επιτακτική ανάγκη αν πάρουμε ένα καλό κεντρικό αμυντικό. Μην ξεχνάμε ότι και ο Άντζας μπορεί να παίξει και αμυντικό χαφ...!
εγω πιστευω οτι ο αρτσουμπι θα φυγει το καλοκαιρι οπως και πολυς κοσμος, δεν ειναι να μενει αυτος αν παιξει ενα ακομη χρονο ο τζολε
wi fi thief
08-10-07, 18:24
Αααα ωστε εισαι δικος μας και μας το εκρυβες μωρη τσου-τσου εεεε??? :lol: :lol: :lol:
:oops:
εκτος απο το "γαυρος εισαι" το οποιο ειναι για εξωδικα και μηνυσεις για αισχρη εξυβριση και ψυχικη οδυνη, ειναι μεγαλο μπινελικι το "εισαι βαζελος" σε εναν ανθρωπο που του αρεσει το θεαματικο ποδοσφαιρο...:rofl::rofl::rofl:
θα σε αφηνα νομιζες...?:p:p
Tripolis Star forever ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
ή Threetown Star όπως θέλετε:p
wi fi thief
08-10-07, 18:33
Tripolis Star forever ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
ή Threetown Star όπως θέλετε:p
τα βαζελια σημερα τα πειραζα δειχνοντας με τα δακτυλα το νουμερο 3
νομιζανε οτι ελεγα για την τριαρα της αεκ και τους απαντουσα : "για σας το λεω ρε !!! 3πολη":twisted:
αντε σε τεσσερα χρονακια που θα ανεβουνε τα 3goods ξανα στην α' να ερθει ο βαζελος στην αρχη του πρωταθληματος να μας ανεβασει λιγο την ψυχολογια...:p:lol:
Παντως ο Λεμονης αρχιζει να κανει θαυματα και παλι...ηδη ο θρυλος ειναι στην 3η θεση και παταει γερα για την συνεχεια παιδια...
@ ADSLgr.com All rights reserved.