Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : F1-2009 Official Thread

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66

Jim Slip
04-09-09, 17:09
Πχ. -off the top of my head- όταν ο Michael είχε σπάσει το πόδι του και κάποια στιγμή το σκεφτόταν αν θα γύριζε πίσω, ποιός τον πήρε τηλέφωνο στην Ελβετία; Ο Todt ή ο Luca ;

Ναι, οι κακές γλώσσες λένε οτι τον πήρε τηλέφωνο, και οτι εκεί που ο Μάϊκλ δήλωνε υπο θεραπεία (με τις ευλογίες του Todt), ουσιαστικά ήταν καλά αλλα δεν ήθελε να βοηθήσει τον Irvine να πάρει το πρωτάθλημα. Τον παίρνει λοιπόν τηλέφωνο ο Λούκα να δει τι παίζει, και σηκώνει το τηλέφωνο η μικρη κόρη του Σούμαχερ, που τον ενημερώνει οτι ο μπαμπάς της ήταν έξω και.. έπαιζε μπάλα.

Κάπως έτσι επέστρεψε στους αγώνες το '99 ο Μάϊκλ, σαν νούμερο 2 για τον Εddie. Η μοναδική φορά που έκανε το νούμερο 2 στην καριέρα του.

Αυτά τα λένε οι κακές γλώσσες, δεν ξέρω εγώ, απλά τα αναφέρω.

George_Prix
04-09-09, 17:13
Ναι, οι κακές γλώσσες λένε οτι τον πήρε τηλέφωνο, και οτι εκεί που ο Μάϊκλ δήλωνε υπο θεραπεία (με τις ευλογίες του Todt), ουσιαστικά ήταν καλά αλλα δεν ήθελε να βοηθήσει τον Irvine να πάρει το πρωτάθλημα. Τον παίρνει λοιπόν τηλέφωνο ο Λούκα να δει τι παίζει, και σηκώνει το τηλέφωνο η μικρη κόρη του Σούμαχερ, που τον ενημερώνει οτι ο μπαμπάς της ήταν έξω και.. έπαιζε μπάλα.

Κάπως έτσι επέστρεψε στους αγώνες το '99 ο Μάϊκλ, σαν νούμερο 2 για τον Εddie. Η μοναδική φορά που έκανε το νούμερο 2 στην καριέρα του.

Αυτά τα λένε οι κακές γλώσσες, δεν ξέρω εγώ, απλά τα αναφέρω.

:rofl::rofl::rofl:

Τωρα θα βαλει πιπερι στις κακες γλωσσες ο aroutis. :lol::lol::lol:

aroutis
04-09-09, 19:04

Αυτά τα λένε οι κακές γλώσσες, δεν ξέρω εγώ, απλά τα αναφέρω.To αν όντως έπαιζε ποδόσφαιρο ή όχι δεν επιβεβαιώθηκε... μεταξύ μας το πιστευω.

Αυτό όμως που έχει σημασία ειναι ότι δεν ηταν ο Jean που πήρε τηλέφωνο, ο Luca Di. ήταν. Και υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλά παραδείγματα επέμβασης του στα τόσα χρόνια του στη παρουσία του στα τεκτενόμενα στη Ferrari.

Καμία όμως σχέση με τον χοχοχο του γαυρου...

blade_
04-09-09, 20:38
OK master. ;)

Το ξεχναμε. :p

περα απο την πλακα..αμφιβαλλεις?

πες μου αλλον εναν εαν ναι( κ με αναλογες επιτυχιες παντα..);)

Audie_Murphy
04-09-09, 20:46
μαλιστα

The Renault Formula One team will face charges of fixing the 2008 Singapore Grand Prix to help Fernando Alonso win, the FIA has announced.
It said in a statement team representatives had been summoned to an extraordinary meeting of the FIA World Motor Sport Council in Paris on September 21.
The charges were "the team conspired with its driver, Nelson Piquet Jr, to cause a deliberate crash at the 2008 Singapore Grand Prix with the aim of causing the deployment of the safety car to the advantage of its other driver, Fernando Alonso."
More to follow...
Reuters

George_Prix
04-09-09, 21:17
περα απο την πλακα..αμφιβαλλεις?

πες μου αλλον εναν εαν ναι( κ με αναλογες επιτυχιες παντα..);)

Φιλε μου τα εχουμε πει 10αδες φορες. :whistle:

Πολυ καλος ο Schumi, αλλα οι απολυτοι αριθμοι δε λενε παντα την αληθεια στην F1.

-Mπορει καποιος να πεσει σε μια περιοδο με τρομερο μονοθεσιο και να τα σαρωσει ολα. Εχουμε δει και κουλους να παιρνουν τιτλους γιατι ειχαν απιαστο μονοθεσιο.
-Μπορει ενας οδηγος να σαρωνει τα παντα, πολυ απλα γιατι δεν ετυχε στην περιοδο της παντοδυναμιας του να εχει εναν καλο αντιπαλο οδηγο.
-Μπορει επισης να σαρωνει τα παντα, απο ανικανοτητα των αντιπαλων να φτιαξουν ανταγωνιστικο μονοθεσιο.
-Μπορει μια ομαδα να αποτελειται απο απιστευτα στελεχη οπως ο Brawn και ο Todt και μαζι τους να γινεται μαγκας και ο οδηγος.
-Μπορει η αρχη του sport να ευνοει μια ομαδα και να κοβει με διαφορους τροπους τους ανταγωνιστες της.
-Μπορει με καποιον καλο ομοσταβλο να μοιραζονται οι νικες και τα πρωταθληματα και φυσικα παιζει τεραστιο ρολο το να εχει καποιος Νο1 status και να γυρνανε ολα γυρω απο αυτον.
-Μπορει μια εταιρια ελαστικων να ευνοει μια ομαδα σε σχεση με τις αλλες και να φτιαχνει τα λαστιχα κατα παραγγελια συμφωνα με τις αναγκες και τον τροπο λειτουργιας του μονοθεσιου της.

Απο εκει και περα ακομα και με 3 τιτλους να ηταν ο Schumi, θα ηταν ενας πολυ καλος και ολοκληρωμενος οδηγος κατα την αποψη μου.
Αλλα αυτο το τροπαριο με τους τοσους τιτλους και τις τοσες νικες δε θα με ακουσεις να το ψελνω για κανεναν οδηγο. :nono:
Οπως επισης δεν ασπαζομαι αυτο που λες οτι ηταν μια ομαδα μονος του. Ας τον βλεπαμε για παραδειγμα με μια ομαδουλα με απροσωπα στελεχη οπως η Toyota και θα μας ελεγες μετα τι θα εκανε χωρις την υπολοιπη Dream Team της Ferrari. :whistle:

Αυτες οι γενικευσεις ειναι για αυτους που βλεπουνε επιφανειακα την F1. ;)

blade_
04-09-09, 21:34
σαν τον σουμαχερ δεν εχει ξεχαστε το

δε ξαναβγαινει οδηγος που παιρνει στις πλατες του ΟΛΗ την ομαδα

κανω quote στον εαυτο μου για τι μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα.

αν προσεξεις δεν αναφερομαι καν στο οδηγικο κομματι

οποτε τζαμπα γραφεις:p

George_Prix
04-09-09, 21:41
κανω quote στον εαυτο μου για τι μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα.

αν προσεξεις δεν αναφερομαι καν στο οδηγικο κομματι

οποτε τζαμπα γραφεις:p

A ΟΚ ρε μεγαλε.

Ευχαριστουμε που μας το ξεκαθαριζεις. :oneup:

Τωρα καταλαβα οτι...
Αυτος ελεγε στους Brawn και Todt τι να κανουν.
Αυτος εκανε τα κονε με τη FIA για την ευνοικη μεταχειρηση.
Αυτος τα πηγαινε καλα με τη Bridgestone.
Aυτος σχεδιαζε τοσο καλο μονοθεσιο.

Γενικα να κανεις 2-3 quote στα λεγομενα σου, γιατι εχουμε ενα θεματακι με τις ασχετοσυνες και δεν τις πιανουμε με τη μια. :p

Και για να μην παρεξηγηθω, απο τους σοβαρους της παρεας, πιστευω οτι ηταν ΚΑΙ αυτος σημαντικοτατο μερος της επιτυχιας. :)

blade_
04-09-09, 21:47
full ειρωνια...ευχαριστω ρε ΕΙΔΙΚΕ

Jim Slip
04-09-09, 22:20
Πλέον επίσημα η Ρενώ καλείται να απολογηθεί ενώπιον της ΦΙΑ κατηγορούμενη οτι "έστησε" τον περυσινό αγώνα στη Σιγκαπούρη.

haHa
04-09-09, 22:49
μαλιστα

Πλέον επίσημα η Ρενώ καλείται να απολογηθεί ενώπιον της ΦΙΑ κατηγορούμενη οτι "έστησε" τον περυσινό αγώνα στη Σιγκαπούρη.

Αρχισαν τα οργανα...

Ε την γατα τον Briatore, σε μπελαδες μπηκε!

Αν τελικως ισχυει, πιστευω οτι ειναι χειροτερο και απο το την κατασκοπεια της Μακλαρεν...

Audie_Murphy
04-09-09, 23:27
χειροτερο δεν ειναι χαζο και ανωριμο ειναι τι νοημα ειχε δηλαδη να κερδιζε η οχι σε εκεινο τον αγωνα ο αλονσο? ποσα επιπλεον $$$$$$ θα τους εδινε η νικη?

aroutis
04-09-09, 23:36
Αρχισαν τα οργανα...

Αν τελικως ισχυει, πιστευω οτι ειναι χειροτερο και απο το την κατασκοπεια της Μακλαρεν...
Αν ισχύει πρέπει να τους πάρει ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους και να τους σηκωσει χωρίς ελεος.:down:

........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 2 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Φιλε μου τα εχουμε πει 10αδες φορες. :whistle:

Πολυ καλος ο Schumi, αλλα οι απολυτοι αριθμοι δε λενε παντα την αληθεια στην F1.

-Mπορει καποιος να πεσει σε μια περιοδο με τρομερο μονοθεσιο και να τα σαρωσει ολα. Εχουμε δει και κουλους να παιρνουν τιτλους γιατι ειχαν απιαστο μονοθεσιο.
-Μπορει ενας οδηγος να σαρωνει τα παντα, πολυ απλα γιατι δεν ετυχε στην περιοδο της παντοδυναμιας του να εχει εναν καλο αντιπαλο οδηγο.
-Μπορει επισης να σαρωνει τα παντα, απο ανικανοτητα των αντιπαλων να φτιαξουν ανταγωνιστικο μονοθεσιο.
-Μπορει μια ομαδα να αποτελειται απο απιστευτα στελεχη οπως ο Brawn και ο Todt και μαζι τους να γινεται μαγκας και ο οδηγος.
-Μπορει η αρχη του sport να ευνοει μια ομαδα και να κοβει με διαφορους τροπους τους ανταγωνιστες της.
-Μπορει με καποιον καλο ομοσταβλο να μοιραζονται οι νικες και τα πρωταθληματα και φυσικα παιζει τεραστιο ρολο το να εχει καποιος Νο1 status και να γυρνανε ολα γυρω απο αυτον.
-Μπορει μια εταιρια ελαστικων να ευνοει μια ομαδα σε σχεση με τις αλλες και να φτιαχνει τα λαστιχα κατα παραγγελια συμφωνα με τις αναγκες και τον τροπο λειτουργιας του μονοθεσιου της.

Απο εκει και περα ακομα και με 3 τιτλους να ηταν ο Schumi, θα ηταν ενας πολυ καλος και ολοκληρωμενος οδηγος κατα την αποψη μου.
Αλλα αυτο το τροπαριο με τους τοσους τιτλους και τις τοσες νικες δε θα με ακουσεις να το ψελνω για κανεναν οδηγο. :nono:
Οπως επισης δεν ασπαζομαι αυτο που λες οτι ηταν μια ομαδα μονος του. Ας τον βλεπαμε για παραδειγμα με μια ομαδουλα με απροσωπα στελεχη οπως η Toyota και θα μας ελεγες μετα τι θα εκανε χωρις την υπολοιπη Dream Team της Ferrari. :whistle:

Αυτες οι γενικευσεις ειναι για αυτους που βλεπουνε επιφανειακα την F1. ;)Αυτά που λες ισχύουν για ολους τους πρωταθλητές...γιατι στη τελική ο καθένας μπορεί να πέσει (όλες τις φορές) σε μια φάση που οι άλλοι δεν ήταν up to par.. που ευνοηθήκαν.. που.. που.. που.

Οχι φίλε.. δεν γίνεται ΕΙΔΙΚΑ στη F1 οι αριθμοί να μην λένε την αλήθεια και παντού αλλου να λένε... ;)

Απλά σε ότι αφορά τον Μιχαλάκη, η αληθεια ειναι οτι πάντα θα ενοχλεί το ότι πήρε 7 WDC και σάρωσε όλα τα ρεκόρ... γιατί ξεπέρασε όλους τους υπόλοιπους, γιατί στη τελική το έκανε (στο μέγιστο διάστημα) για την Ferrari..
Kαι πάντα κάποιοι -ευτυχώς όχι όλοι- θα βρίσκονται να λένε ότι υπήρχε ευνοια της FiA και μπλα μπλα μπλα...στη πραγματικότητα ο Michael ήταν απλά 1 σκάλα πάνω από τον ανταγωνισμό.. μαζί τελικά από τη Ferrari -σε κάποιες στιγμές.

Τόσο απλό ειναι.

haHa
04-09-09, 23:41
χειροτερο δεν ειναι χαζο και ανωριμο ειναι τι νοημα ειχε δηλαδη να κερδιζε η οχι σε εκεινο τον αγωνα ο αλονσο? ποσα επιπλεον $$$$$$ θα τους εδινε η νικη?

Για εμενα ειναι μακραν χειροτερο:
δινεις εντολη σε εναν να χαλασει τον αγωνα του, να κινυνεψει η ζωη του και προπαντων ειναι απαραδεκτο να μανιπιουλαρεις το αποτελεσμα ενος αγωνα..

:down::down:

Jim Slip
04-09-09, 23:45
Ας πούμε οτι έγινε. Εσείς αν ήσασταν στη θέση του Πικέ, θα το κάνατε; Γιατί; Για νέο συμβόλαιο; Εγώ πάντως δε θα το έκανα.

DOU
04-09-09, 23:48
Kαλα το τελευταιο διαστημα μιλαμε στην F1 πολυ σκανδαλολογια και παρασκηνιο,δλδ αυτα που συμβαινουν την τελευταια 3ετια δεν εχουν προηγουμενο.

haHa
04-09-09, 23:50
Ας πούμε οτι έγινε. Εσείς αν ήσασταν στη θέση του Πικέ, θα το κάνατε; Γιατί; Για νέο συμβόλαιο; Εγώ πάντως δε θα το έκανα.

Για κανενα λογο...

Ασε που κανονικα και ο Πικε πρεπει να τιμωρηθει ..

aroutis
04-09-09, 23:50
Δεν μπορώ να κρίνω με βάση το τι θα έκανα εγώ....
Ειναι σαν πριν με τον Φισικο.

Ειδες τι ελεγες για τον Fisi; Αλλιώς το βλέπεις εσυ, αλλιώς εγώ και ο Φισι.

Ετσι και δώ.. ουτε γω θα το έκανα ,ουτε συ, αλλά που ξερεις τι έγινε εκει , αν έγινε ή όχι, αν το έκανε γιατί κλπ...

ΑΝ έγινε πάντως ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, οτι χειρότερο μπορεί να γίνει στην F1 - μιλάμε για στήσιμο...

Audie_Murphy
04-09-09, 23:57
ακομη δεν εχω καταλαβει τι οφελος ειχε η ρενω απο αυτο :hmm:

aroutis
05-09-09, 00:24
ακομη δεν εχω καταλαβει τι οφελος ειχε η ρενω απο αυτο :hmm:
Υποθετικά πάντα μιλωντας, οδήγησε τον Αλονσο στη νίκη.

George_Prix
05-09-09, 00:47
Αυτά που λες ισχύουν για ολους τους πρωταθλητές...γιατι στη τελική ο καθένας μπορεί να πέσει (όλες τις φορές) σε μια φάση που οι άλλοι δεν ήταν up to par.. που ευνοηθήκαν.. που.. που.. που.

Οχι φίλε.. δεν γίνεται ΕΙΔΙΚΑ στη F1 οι αριθμοί να μην λένε την αλήθεια και παντού αλλου να λένε... ;)

Απλά σε ότι αφορά τον Μιχαλάκη, η αληθεια ειναι οτι πάντα θα ενοχλεί το ότι πήρε 7 WDC και σάρωσε όλα τα ρεκόρ... γιατί ξεπέρασε όλους τους υπόλοιπους, γιατί στη τελική το έκανε (στο μέγιστο διάστημα) για την Ferrari..
Kαι πάντα κάποιοι -ευτυχώς όχι όλοι- θα βρίσκονται να λένε ότι υπήρχε ευνοια της FiA και μπλα μπλα μπλα...στη πραγματικότητα ο Michael ήταν απλά 1 σκάλα πάνω από τον ανταγωνισμό.. μαζί τελικά από τη Ferrari -σε κάποιες στιγμές.

Τόσο απλό ειναι.

Αυτο που λεω φυσικα ισχυει για ολους τους πρωταθλητες εφοσον μιλαμε για ενα αθλημα που παιζει ισως σημαντικοτερο ρολο το μονοθεσιο απο τον οδηγο. Τα ρεκορ σε αυτη την περιπτωση δε δειχνουν την απολυτη αληθεια. :rtfm:

Απο εκει και περα οσο και να χτυπιεσαι κατω για την ευνοια της Ferrari, η γνωμη σου δε μετραει. :nono:
ΠΟΤΕ κανενας οπαδος του Ολυμπιακου (και της Ferrari) δεν παραδεχτηκε την ευνοια απο τις αρχες. :twisted:
Ειναι κατι που το βλεπουν ΟΛΟΙ οι υπολοιποι εκτος απο τους ιδιους. Κατι σαν τον κερατα που δε βλεπει τα κερατα του και την καμηλα που δε βλεπει την καμπουρα της. :p

Οσο για τα ρεκορ που εχει σπασει δεν τα αμφισβητει κανενας. Αλλα εμενα τουλαχιστον δε μου λενε και πολλα. Θα μου ελεγε πολυ περισσοτερα να ειχε κερδισει εναν top ομοσταβλο. :whistle:

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 1 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αρχισαν τα οργανα...

Πραγματικα χειροτερο. :down:

ΑΝ ισχυει κατι τετοιο (που το θεωρω δυσκολο) πρεπει να πεσει βαρια καμπανα στη Renault και ακομα βαρυτερη στον Piquet. :twisted:

tls
05-09-09, 00:53
Ασε που κανονικα και ο Πικε πρεπει να τιμωρηθει ..

θα πρέπει να τιμωρηθούν όσοι γνώριζαν και δε μιλούσαν :whistle:

άντε να δούμε...

Audie_Murphy
05-09-09, 01:34
μπα ο πικε θα παρει τα μετρα του αλλωστε λογικα θα μιλησει και ο θειος του..3 πρωταθληματα γαρ..
ισως και ο αλονσο να την γλυτωσει με προστιμο
αλλα ελπιζω οτι αυτος ο δεινοσαυρος ο μπριατορε να την φαει καλα :p

George_Prix
05-09-09, 07:31
μπα ο πικε θα παρει τα μετρα του αλλωστε λογικα θα μιλησει και ο θειος του..3 πρωταθληματα γαρ..
ισως και ο αλονσο να την γλυτωσει με προστιμο
αλλα ελπιζω οτι αυτος ο δεινοσαυρος ο μπριατορε να την φαει καλα :p

O Piquet (του οποιου τα πρωταθληματα πηρε ο πατερας του) πρεπει να φαει τη μεγαλυτερη ποινη απο ολους.
Αν εσυ κλεψεις μια τραπεζα και πεις οτι με εβαλε ο ταδε να το κανω, ποιος θα φαει τη μεγαλυτερη καμπανα? Εσυ ή ο ταδε?

Αν αποδειχτει οτι ο Alonso ηξερε, καμπανα και σε αυτον. Αλλα αυτο ειναι σχεδον απιθανο να αποδειχτει. Τα στοιχεια που εχει στα χερια της η FIA ειναι οι συνομιλιες κατα τη διαρκεια του αγωνα. Και να την ειχανε κανει τη δουλεια, σιγα μη λεγανε στον Alonso... "OK το σχεδιο με το τρακαρισμα του Piquet επιασε, ετοιμασουν να τσιμπησεις μερικες θεσουλες."

Η λογικη λεει οτι αυτο το σεναριο ειναι απλα η πικρα του Piquet που τον διωξανε απο τη Renault σαν αποτυχημενο. Το παιδακι απο τη μερα που εφυγε, καθε μερα ελεγε ολο και μεγαλυτερες χοντραδες για τον Briatore.

Επισης η λογικη λεει οτι ακομα και να την ειχανε στημενη, ειναι απιθανο να τους πιασουνε γιατι δεν τους εχω για τοσο βλακες που να μιλανε χυμα με την ενδοεπικοινωνια ενω ξερουν οτι ηχογραφουνται ολα.

Αλλα αν τους πιασουν πρεπει να τους τσακισουν ολους. :rant:

Audie_Murphy
05-09-09, 10:19
εαν σε καρφωσω οτι το εκανες λογικα οπως παντα γινεται θα εχω καποιο bonus απο αυτο..
(αρα μαλλον τον βλεπω του χρονου παλι στην φ1..)

και ο μπαρικελο οταν εφυγε απο την φερραρι το τι καταρες εριχνε δεν λεγεται αλλα οταν πηγε στην brawn σαν να τα ξεχασε ολα..

haHa
05-09-09, 10:51
εαν σε καρφωσω οτι το εκανες λογικα οπως παντα γινεται θα εχω καποιο bonus απο αυτο..
Βασικα και τον εαυτο του καρφωσε...

Audie_Murphy
05-09-09, 10:58
μα ναι αλλα επειδη ξερουμε οτι απο το 2005 εψαχναν δικαιολογια για την ρενω οποτε..δεν τους επιασε μια με το σκανδαλο της κατασκοπειας που "τα ειδαν αλλα δεν εβαλαν τιποτα" ε αυτη τη φορα μαλλον θα φανε καλα..
(να μου πεις εδω εδωσαν εντολη στον μπαρι να αφησει τον σουμαχερ για το πρωταθλημα και δεν εκαναν τιποτα ουτε και εδω.... αντε κανα προστιμο)

George_Prix
05-09-09, 11:04
αρα μαλλον τον βλεπω του χρονου παλι στην φ1..

Οσο για αυτο, σου παω στοιχημα και σου δινω 10 προς 1 (χανεις 1 € και κερδιζεις 10€ :p) οτι δε θα βρει ομαδα του χρονου.

Καμια ομαδα δε θελει εναν αργο και ρουφιανο οδηγο. :nono:

Audie_Murphy
05-09-09, 11:12
Οσο για αυτο, σου παω στοιχημα και σου δινω 10 προς 1 (χανεις 1 € και κερδιζεις 10€ :p) οτι δε θα βρει ομαδα του χρονου.

Καμια ομαδα δε θελει εναν αργο και ρουφιανο οδηγο. :nono:

η ιστορια του δειχνει οτι μονο αργος δεν ηταν:whistle: εκτως και αμα νομιζεις οτι τερματισε δευτερος πισω απο τον χαμιλτον στα gp2 δειχνει οτι ο χαμιλτον ηταν 10 sec πιο γρηγορος απο ολους..:whistle:
http://en.wikipedia.org/wiki/2006_GP2_Series_season
αλλα σκεψου κατι αλλο εαν μιλας για ρουφιανους ουτε ο χαμιλτον ουτε ο αλονσο θα επρεπε να οδηγουν τωρα(διοτι μην πεις οτι δεν εδωσαν στοιχεια τοτε στην mclaren..):whistle:
ολα για τα λεφτα ειναι τιποτα αλλο πια
200 προς 1 σου λεω οτι θα τον δεις εκει :p

haHa
05-09-09, 11:24
(να μου πεις εδω εδωσαν εντολη στον μπαρι να αφησει τον σουμαχερ για το πρωταθλημα και δεν εκαναν τιποτα ουτε και εδω.... αντε κανα προστιμο)

Δεν ηταν παρανομο τοτε αυτο...

George_Prix
05-09-09, 11:26
η ιστορια του δειχνει οτι μονο αργος δεν ηταν:whistle: εκτως και αμα νομιζεις οτι τερματισε δευτερος πισω απο τον χαμιλτον στα gp2 δειχνει οτι ο χαμιλτον ηταν 10 sec πιο γρηγορος απο ολους..:whistle:
http://en.wikipedia.org/wiki/2006_GP2_Series_season
αλλα σκεψου κατι αλλο εαν μιλας για ρουφιανους ουτε ο χαμιλτον ουτε ο αλονσο θα επρεπε να οδηγουν τωρα(διοτι μην πεις οτι δεν εδωσαν στοιχεια τοτε στην mclaren..):whistle:
ολα για τα λεφτα ειναι τιποτα αλλο πια

Εμενα με συμφερει πολυ να ΠΑΤΗΣΕ κατω ο Alonso εδω και δυο χρονια εναν TOP πιλοτο, αλλα μην το λες και πολυ πολυ εδω μεσα, γιατι θα σε παρουν με τις ντοματες. :whistle:

Οσο για το στοιχημα που μου λες, το βαζω πολυ χαλαρα.
Αλλα να ξερεις πως αυτο το 10 προς 1 που ειπα οτι σου δινω εγω, ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ.

Εσυ αν μιλας και ταζεις στοιχηματα, απλα για να κερδιζεις τις εντυπωσεις, καλυτερα να μη μιλας καθολου. :whistle:

Audie_Murphy
05-09-09, 11:47
και εγω η ιστορια δειχνει αλλα ομως για αυτο στο λεω (η ιστορια της fia βασικα)
το στοιχημα ειναι On απο εμενα :p
φυσικα δεν ειπε κανεις οτι ειναι κουλαδι αλλα οχι και οτι ξαφνικα απο τα gp2 να μην μπορει να οδηγησει απεχει πολυ

@haha νομιζω τοτε δεν ηταν που ειπαν οτι τα radio πρεπει να ειναι freetoair?

haHa
05-09-09, 11:53
@haha νομιζω τοτε δεν ηταν που ειπαν οτι τα radio πρεπει να ειναι freetoair?
Αυτο που εγινε τοτε ηταν καθολα νομιμο , γιατι μεχρι ΤΟΤΕ επιτρεποντουσαν οι team orders.

Ακριβως μετα απο αυτον τον αγωνα αποφασισαν να απαγορευσουν τις team orders.

George_Prix
05-09-09, 12:56

Εσυ αν μιλας και ταζεις στοιχηματα, απλα για να κερδιζεις τις εντυπωσεις, καλυτερα να μη μιλας καθολου. :whistle:

το στοιχημα ειναι On απο εμενα :p

ΟΚ λοιπον. :oneup:

Επειδη σε λυπαμαι θα πονταρω μονο 5€ (και για να σε βοηθησω με τις πραξεις, αν χασεις θα μου δωσεις 1000€ :twisted:)

Το στοιχημα ειναι να ξεκινησει την επομενη χρονια σε ενα μονοθεσιο και οχι να οδηγησει απο σποντα εναν αγωνα ή να τον εχουν καπου σαν δοκιμαστη.
Ε, αν πληρωσει καμποσα εκατομμυρια ο μπαμπας του για να τον δει να τρεχει, χαλαλι σου και εσενα τα 5€. :p

Απλα να θυμασαι οτι τα στοιχηματα τα βαζουν τα αγορακια, ετσι? :hmm:
Ξερεις φανταζομαι ποια ειναι τα αγορακια, ετσι? :hmm:

blade_
05-09-09, 13:56
εδω η ρενω δικαζεται,κ αυτοι μας λενε για τη φερραρι...κοιταξτε τα χαλια σας πρωτα..

α συγνωμη που επενεβησα δεν ειμαι ειδικος οπως το george prix

α και ειμαι περιεργος να δω τις υπογραφες και τα αβαταρ σας στην περιπτωση που ερθει στη φερραρι

George_Prix
05-09-09, 14:07
εδω η ρενω δικαζεται,κ αυτοι μας λενε για τη φερραρι...κοιταξτε τα χαλια σας πρωτα..

α συγνωμη που επενεβησα δεν ειμαι ειδικος οπως το george prix

α και ειμαι περιεργος να δω τις υπογραφες και τα αβαταρ σας στην περιπτωση που ερθει στη φερραρι

Και τι σχεση εχει η δικη της Renault με αυτα που λες εσυ? :hmm:

Μπορει πολυ χαλαρα να βαλουν ολο το εργοστασιο της Renault στη φυλακη και αυτα που λες εσυ να συνεχισουν να ειναι αστειοτητες.

Το ενα δεν αναιρει το αλλο, οποτε εχουμε καθε δικαιωμα να σε κρινουμε. ;)

btw επειδη μολις καταλαβα οτι σου διαφευγει, δεν ειμαι Renault. :nono:
Αlonso ειμαι και δε με απασχολει καθολου σε ποια ομαδα θα βρισκεται του χρονου.
Το μονο που με νοιαζει ειναι να εχει ανταγωνιστικο μονοθεσιο.
Και αν δεν εχει ανταγωνιστικο μονοθεσιο, με νοιαζει να κερδιζει κατα κρατος τον ομοσταβλο του.

Αλλα τι σου λεω τωρα... απλα κερδιζοντας τον ομοσταβλο του, κανενας οδηγος δε μπορει να φτασει τα ρεκορ του Schumi, οποτε ειναι ανυπαρκτος. :rofl:

Σχετικε μου εσυ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η F1 ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟΙ). :lol:

Μολις τωρα προσεξα οτι με χαρακτηρισες ως "το george prix"
Ειμαι ο George_Prix. Μπορει εσυ να μην ξερουμε αν εισαι ο blade, η blade ή το blade, αλλα το George ειναι αρσενικο ονομα απο τα παλια τα χρονια. :rtfm:

Audie_Murphy
05-09-09, 14:16
εσυ θα βαλεις 200 ευρω αλλιως δεν :p
δεν ξερω κατι μου λεει οτι θα ειναι σε καποια απο αυτες τις νεες ομαδες

George_Prix
05-09-09, 14:24
ΟΚ λοιπον. :oneup:

Επειδη σε λυπαμαι θα πονταρω μονο 5€ (και για να σε βοηθησω με τις πραξεις, αν χασεις θα μου δωσεις 1000€ :twisted:)

Το στοιχημα ειναι να ξεκινησει την επομενη χρονια σε ενα μονοθεσιο και οχι να οδηγησει απο σποντα εναν αγωνα ή να τον εχουν καπου σαν δοκιμαστη.
Ε, αν πληρωσει καμποσα εκατομμυρια ο μπαμπας του για να τον δει να τρεχει, χαλαλι σου και εσενα τα 5€. :p

Απλα να θυμασαι οτι τα στοιχηματα τα βαζουν τα αγορακια, ετσι? :hmm:
Ξερεις φανταζομαι ποια ειναι τα αγορακια, ετσι? :hmm:

Βλεπω αρχισαμε τα αντριλικια ε? :hmm:
Πολυ προβλεψιμος εισαι. :p

Παντως να ξερεις...

Εγω σου βαζω ΟΣΑ θελεις με αυτους τους ορους.
Παμε σε ενα συμβολαιογραφο να το στησουμε επισημα, με τα λεφτα στο χερι και ειμαι μεσα.

Μολις απεδειξες οτι δεν εχουν μεγαλη βαρυτητα τα λεγομενα σου και να ξερεις οτι αυτο θα στο κοπαναω σε καθε ευκαιρια απο εδω και περα. :twisted:

haHa
05-09-09, 15:40

Παντως το βαζω και εγω αν θελεις για 200 ευρω, αν ισχυει το 200:1 ...
40.000 ευρω κερδος ειναι αυτα, τι ψυχη εχουν 200 ευρω!

Και να τα χασω, θα τα χασω πολυ ευχαριστημενος!:)

Υ.Γ.: Και 1000 ευρω βαζω για να βγαλω 200.000 ευρω κερδος και να αγορασω μια Ferrari μετα..;)

blade_
05-09-09, 16:00
σορρυ για το ορθογραφικο ,κατα λαθος.

ωστοσο παλι ειρωνικος κ χωρις εγω να σε εχω ειρωνευτει ποτε,γι αυτο κοψε λιγακι

αμα δεν εισαι ρενω να βαλεις αλλη φωτο να μη τα μπερδευουμε και αν ο δικος σου μπορει ας κερδισει...

George_Prix
05-09-09, 16:26
ωστοσο παλι ειρωνικος κ χωρις εγω να σε εχω ειρωνευτει ποτε,γι αυτο κοψε λιγακι

αμα δεν εισαι ρενω να βαλεις αλλη φωτο να μη τα μπερδευουμε και αν ο δικος σου μπορει ας κερδισει...

Δηλαδη πως περιμενεις να σου απαντησω φιλε μου?

Εγω δεν κατηγορισα τη Ferrari. :nono:
Αντιθετως ΕΣΥ κανεις στην ακρη μια dream team που ειχε φτιαχτει τοτε και θεωρεις οτι ο Μιχαλακης τα εκανε ολα μονος του. :down:

Οποτε αυτο το "εδω η ρενω δικαζεται,κ αυτοι μας λενε για τη φερραρι...κοιταξτε τα χαλια σας πρωτα" που μου ειπες, χωρουσε ειρωνικη για τρεις λογους.

1) Γιατι δεν κατηγορησα τη Ferrari οπως λανθασμενα καταλαβες.
2) Γιατι τη Renault την εχω γραμμενη κανονικα.
3) Οποια ομαδα και να ειναι καποιος δε σημαινει πως δικαιουται να λεει τη γνωμη του μονο αν πηγαινει καλα η ομαδα του. Και πως αν δεν πηγαινει καλα δεν εχει δικαιωμα να μιλαει.

........Auto merged post: George_Prix πρόσθεσε 10 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παντως το βαζω και εγω αν θελεις για 200 ευρω, αν ισχυει το 200:1 ...
40.000 ευρω κερδος ειναι αυτα, τι ψυχη εχουν 200 ευρω!

Και να τα χασω, θα τα χασω πολυ ευχαριστημενος!:)

Υ.Γ.: Και 1000 ευρω βαζω για να βγαλω 200.000 ευρω κερδος και να αγορασω μια Ferrari μετα..;)

Εσυ να αφησεις κατω τον πελατη μου και να βρεις αλλο τροπο να πλουτισεις. :rant:

blade_
05-09-09, 16:50
εγω δε ειρωνευτηκα ποτε εσενα ενω εσυ συνεχεια σποντες,καλο ειναι να το κοψεις

kakos poly
05-09-09, 17:29
ειναι αληθεια πως το George_Prix μας εχει λιγο κουρασει :p

aroutis
05-09-09, 17:54
Αυτο που λεω φυσικα ισχυει για ολους τους πρωταθλητες εφοσον μιλαμε για ενα αθλημα που παιζει ισως σημαντικοτερο ρολο το μονοθεσιο απο τον οδηγο. Τα ρεκορ σε αυτη την περιπτωση δε δειχνουν την απολυτη αληθεια.

Απο εκει και περα οσο και να χτυπιεσαι κατω για την ευνοια της Ferrari, η γνωμη σου δε μετραει.
ΠΟΤΕ κανενας οπαδος του Ολυμπιακου (και της Ferrari) δεν παραδεχτηκε την ευνοια απο τις αρχες.
Ειναι κατι που το βλεπουν ΟΛΟΙ οι υπολοιποι εκτος απο τους ιδιους. Κατι σαν τον κερατα που δε βλεπει τα κερατα του και την καμηλα που δε βλεπει την καμπουρα της.

Οσο για τα ρεκορ που εχει σπασει δεν τα αμφισβητει κανενας. Αλλα εμενα τουλαχιστον δε μου λενε και πολλα. Θα μου ελεγε πολυ περισσοτερα να ειχε κερδισει εναν top ομοσταβλο.Σαν τους ομόσταυλους που ειχε / εχει ο Alonso ένα πράγμα με μοναδική εξαίρεση τον Hamilton ενα πράγμα (και όλοι ξέρουμε τι έγινε εκει.. :whistle:)
Στο έχω ξαναπεί ότι τον Σουμάχερ δεν τον κρίνεις με τα ίδια κριτήρια που κρίνεις τον Αλονσο αλλά δεν λες να το καταλάβεις.

Οσο για τη συζήτησή μας, τα πράγματα ειναι υπερβολικά απλά:
α. Σε ότι αφορά τη περίπτωση του ότι δεν υπήρχαν ανταγωνιστικά μονοθέσια την εποχή που ο Schumi έκανε τα records, το σίγουρο ειναι ότι δεν εφταιγε ούτε ο Schumi ούτε η Ferrari. Ομως αν το δούμε ρεαλιστικά, δεν συνέβαινε όλα τα χρόνια αυτό, στη τελική τα πραγματικά dominant χρόνια ειναι το 2002 και το 2004.
β. Σε ότι αφορά τις περίφημες FIA / Ferrari σχέσεις, απλά δεν θα συμφωνήσουμε. Εχω τη γνώμη μου και σύ τη δική σου. Εγώ πιστεύω ότι οι κανονισμοί (θες στη βαθμολογία οδηγών, θες στους γενικούς κανονισμούς) από ένα σημείο και μετά αλλάζαν ΑΚΡΙΒΩΣ για να σταματήσει το domination της Ferrari/Schumacher, γιατί θεωρήθηκε ότι ηταν αντιεμπορικό (δες ανικανότητα ομάδων / οδηγών να τους ανταγωνιστούν), εσυ μιλάς για λυκοφιλίες.

Από κει και πέρα απλά θα ξαναπώ ότι απλά οι αριθμοί ΛΕΝΕ την αλήθεια, θα τους έκανα και paste αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα... ;)

George_Prix
05-09-09, 18:01
εγω δε ειρωνευτηκα ποτε εσενα ενω εσυ συνεχεια σποντες,καλο ειναι να το κοψεις

Φιλε οπως το λες ακριβως ειναι.

Απλα εχω βαρεθει εδω και τοσα χρονια να μη μπορει κανενας να πει τη γνωμη του αν αυτη εχει μεσα τις λεξεις Ferrari ή Schumacher.

Ε, λοιπον εγω θα τη λεω, επειδη οποτε τη λεω μπορω να την υπερασπιστω με πολυ δυνατα επιχειρηματα.

Και αν προσεξεις καλα τα λεγομενα μου, ποτε δεν ειπα αργο τον Schumi ουτε ομαδα της πλακας τη Ferrari. Θεωρω οτι Schumi και Ferrari ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ειναι οτι καλυτερο εχει να παρουσιασει η ιστορια της F1.

Απλα ο Schumi υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσε να εχει παρει τις μισες νικες και τιτλους και η Ferrari ειναι πολυ ευνοημενη σε σχεση με τις υπολοιπες ομαδες.
Οποιος λοιπον θελει να μου πει οτι ο Schumi θα τα σαρωνε ολα με ενα μετριο μονοθεσιο ή οτι η Ferrari ειναι αδικημενη, θα εχει απο εμενα, τη συγκεκριμενη ειρωνικη αντιμετωπιση που σωστα εντοπισες. :twisted:

ειναι αληθεια πως το George_Prix μας εχει λιγο κουρασει :p

Ο George_Prix ειναι πραγματικα kakos poly με κατι παιδακια που δεν εχουν τι να πουνε.

Αν εχεις επιχειρηματα, με χαρα να τα ακουσουμε.

Αν απο την αλλη ψαχνεις, εναν ακομα που να χειροκροτει την ομαδα και τον οδηγο σου, γιατι αλλιως θεωρειται αντιπαλος, διαλεξες το λαθος ανθρωπο να παιξεις. Θα με βρεις απεναντι σου. :twisted:

aroutis
05-09-09, 18:03
Απλα ο Schumi υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσε να εχει παρει τις μισες νικες και τιτλους και η Ferrari ειναι πολυ ευνοημενη σε σχεση με τις υπολοιπες ομαδες.Αυτό ειναι επιχείρημα;

Οποιος λοιπον θελει να μου πει οτι ο Schumi θα τα σαρωνε ολα με ενα μετριο μονοθεσιο ή οτι η Ferrari ειναι αδικημενη, θα εχει απο εμενα, τη συγκεκριμενη ειρωνικη αντιμετωπιση που σωστα εντοπισες.Δεν ειπε κάποιος κάτι τέτοιο. Αντιθετα πχ. εγώ είπα:

α. Σε ότι αφορά τη περίπτωση του ότι δεν υπήρχαν ανταγωνιστικά μονοθέσια την εποχή που ο Schumi έκανε τα records, το σίγουρο ειναι ότι δεν εφταιγε ούτε ο Schumi ούτε η Ferrari. Ομως αν το δούμε ρεαλιστικά, δεν συνέβαινε όλα τα χρόνια αυτό, στη τελική τα πραγματικά dominant χρόνια ειναι το 2002 και το 2004.

George_Prix
05-09-09, 18:13
Σαν τους ομόσταυλους που ειχε / εχει ο Alonso ένα πράγμα με μοναδική εξαίρεση τον Hamilton ενα πράγμα (και όλοι ξέρουμε τι έγινε εκει.. :whistle:)
Στο έχω ξαναπεί ότι τον Σουμάχερ δεν τον κρίνεις με τα ίδια κριτήρια που κρίνεις τον Αλονσο αλλά δεν λες να το καταλάβεις.

aroutis σου εχω πει να μην ασχολεισαι με μενα γιατι εκτιθεσαι αλλα δε λες να το καταλαβεις...

Μολις ειπες οτι ο μονος ΤΟΡ ομοσταβλος του Alonso ηταν ο Hamilton.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. :oneup:

Ας δουμε τωρα την αποψη σου για την κοντρα Alonso vs Hamilton vs Kimi vs Massa...

...Και για να διευκρινήσω κάτι. Δεν έχω προσωπικά πρόβλημα με τον Αλόνσο σαν οδηγό, τον θεωρώ πολυ καλύτερο από τους 2 που έχω στην Φερράρι, καλύτερο από τον Χάμιλτον by miles...

Και με δεδομενο οτι εσυ μας ελεγες για πολλους μηνες (μολις ειχε παει ο Kimi στη Ferrari) οτι ο Φινλανδος ειναι ο μονος που πλησιαζει τον Schumi, βγαζουμε το συμπερασμα οτι ο Alonso ειναι ισος ή καλυτερος του Schumi. :yahoo:

Περαστικα σου και μια μικρη συμβουλη.
Καλυτερα να μασας παρα να μιλας. :rofl:

Οσον αφορα τα υπολοιπα που λες για την ευνοια της Ferrari σου εχω πει την παγια τακτικη μου.
ΠΟΤΕ δεν προσπαθω να πεισω οπαδο της Ferrari ή του Ολυμπιακου οτι ειναι ευνοημενοι. :nono:
Θεωρω πολυτιμο το χρονο μου ωστε να κανω κατι τετοιο.
Καλυτερα να πω ενα παραμυθι στον τοιχο του σπιτιου μου.
Υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να καταλαβει την ιστοριουλα. :twisted:

aroutis
05-09-09, 18:25
aroutis σου εχω πει να μην ασχολεισαι με μενα γιατι εκτιθεσαι αλλα δε λες να το καταλαβεις...

Μολις ειπες οτι ο μονος ΤΟΡ ομοσταβλος του Alonso ηταν ο Hamilton.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. :oneup:

Ας δουμε τωρα την αποψη σου για την κοντρα Alonso vs Hamilton vs Kimi vs Massa...

Και με δεδομενο οτι εσυ μας ελεγες για πολλους μηνες (μολις ειχε παει ο Kimi στη Ferrari) οτι ο Φινλανδος ειναι ο μονος που πλησιαζει τον Schumi, βγαζουμε το συμπερασμα οτι ο Alonso ειναι ισος ή καλυτερος του Schumi. :yahoo:

Καλυτερα να μασας παρα να μιλας. :rofl:

Οσον αφορα τα υπολοιπα που λες για την ευνοια της Ferrari σου εχω πει την παγια τακτικη μου.
ΠΟΤΕ δεν προσπαθω να πεισω οπαδο της Ferrari ή του Ολυμπιακου οτι ειναι ευνοημενοι. :nono:
Θεωρω πολυτιμο το χρονο μου ωστε να κανω κατι τετοιο.
Υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να καταλαβει την ιστοριουλα. :twisted:Δε μου λές... παίρνεις χάπια; :rofl::rofl:

ΚΟΤΣΑΝΑ #1

Και με δεδομενο οτι εσυ μας ελεγες για πολλους μηνες (μολις ειχε παει ο Kimi στη Ferrari) οτι ο Φινλανδος ειναι ο μονος που πλησιαζει τον Schumi, βγαζουμε το συμπερασμα οτι ο Alonso ειναι ισος ή καλυτερος του Schumi.

Αλλο πράγμα να πλησιάζει κάποιος τον Schumi, αλλο να τον φτάνει, άλλο να το ξεπερνά.

Μου αρέσει πάντως ο τρόπος που σκέπτεσαι.. ο Kimi έχει 1 WDC, ο Alonso 2 και ο Michael 7. Enough said ;)

ΚΟΤΣΑΝΑ #2

Καλυτερα να μασας παρα να μιλας.Δάσκαλε που δίδασκες, δεν ξεκινάς από το να εφαρμόζεις αυτά που διδάσκεις ;:rofl::rofl:

ΠΟΤΕ δεν προσπαθω να πεισω οπαδο της Ferrari ή του Ολυμπιακου οτι ειναι ευνοημενοι.Μα ειναι το ίδιο με το να προσπαθεί κάποιος να μιλήσει σε οπαδό του ΑΛονσο για το ότι ο Αλόνσο ειναι ενας ευνοημένος οδηγός από τον Briatore, μια ζωή με ανίκανους team mates, και όταν κάποτε πχ στη Renault ειχε έναν Trulli, ειδες τι έγινε. Να μη θυμίσω πως ήρθε και σε ποιού θεση ο Piquet Minor ... :whistle::whistle:

Υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να καταλαβει την ιστοριουλα.Eτσι ακριβώς.:rofl::oneup::oneup:

George_Prix
05-09-09, 19:21
Δε μου λές... παίρνεις χάπια; :rofl::rofl:

Nαι αλλα οχι ληγμενα σαν τα δικα σου. :rofl::rofl:

Μου αρέσει πάντως ο τρόπος που σκέπτεσαι.. ο Kimi έχει 1 WDC, ο Alonso 2 και ο Michael 7. Enough said ;)

Με το δικο σου σκεπτικο και ο Hill που εχει οσα ο Kimi (1 πρωταθλημα) ειναι το ιδιο καλος οδηγος. :rofl::rofl:

Ρε aroutis μη μου πουλας εμενα πνευμα οσον αφορα την F1.
Aυτα πες τα πουθενα που μπορει να μην εχουνε παρει χαμπαρι το επιπεδο σου.
Για παραδειγμα στο γραφειο σου ή στο forum της Ferrari. :whistle:

Μα ειναι το ίδιο με το να προσπαθεί κάποιος να μιλήσει σε οπαδό του ΑΛονσο για το ότι ο Αλόνσο ειναι ενας ευνοημένος οδηγός από τον Briatore, μια ζωή με ανίκανους team mates, και όταν κάποτε πχ στη Renault ειχε έναν Trulli, ειδες τι έγινε. Να μη θυμίσω πως ήρθε και σε ποιού θεση ο Piquet Minor ... :whistle::whistle:
Eτσι ακριβώς.:rofl::oneup::oneup:

aroutis θυμασαι που μας παρουσιαζες τον Kimi σαν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΤΟΥ GRID?
Κατσε να σου θυμισω τωρα αυτα που ελεγες 1 μηνα πριν για τον Alonso. :rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm: :rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

...Και για να διευκρινήσω κάτι. Δεν έχω προσωπικά πρόβλημα με τον Αλόνσο σαν οδηγό, τον θεωρώ πολυ καλύτερο από τους 2 που έχω στην Φερράρι, καλύτερο από τον Χάμιλτον by miles...

Οσο το συνεχιζεις απλα ξεφτιλιζεσαι απο μονος σου.
Οποτε... συνεχισε. :twisted:

gatoulas
05-09-09, 19:35
Δε βαρεθήκατε πιά; Αμάν! Ποιός την έχει μεγαλύτερη. Τι σας νοιάζει;

@ ADSLgr.com All rights reserved.